Information!

Hej på er! Min statistik har höjts jätte mycket och det vill jag tacka mycket för och sen för att dom flästa som har varit nya läsare faktiskt stannat. Då antar jag att dom flästa gillar noveleln som på går nu. Ni ska veta att jag har en ny novell som jag på börjat. Så jag kan ladda upp med många har ett lager. Tänker inte avslöja mer än att den kommer heta my Chance och att den inte kommer ut förrens om ett bra tag. Gabbie och Nialls historia är ju inte slut än ;) 
Jaja.. kapitel 40 kommer ut nu i veckan så nu är ni lite uppdaterade. 
Ha det bra skummbanan! 
Large
Large


The Moment - Kapitel 39

Tidigare:  
”jag ska bara gå och ta bort den här” sa jag och han skrattade och jag kände hur han slog till mig på rumpan när jag gick förbi. Jag sneglade bak mot honom och han blinkade med ena ögat åt mig. Jag hängde ifrån mig handduken i badrummet och gick sen till Nialls sovrum och drog några drag med hårborsten och sen tog med den ut till vardagsrummet och borstade upp mitt hår i en hästsvans högt uppe på huvudet och sen gjorde en kut av håret som hängde från hästsvansen. Sen satte jag mig bredvid Niall i soffan igen och lutade mig mot honom som hade flyttat sig till hörnet av soffan och jag intog position soffläge. Nialls armar omfamnade mig när jag låg ihop kurad i hans famn och vi kollade på någon serie som gick på tvn. Den var inte så bra överhuvudtaget men jag tror inte någon utav oss hade ork att sträcka sig efter fjärrkontrollen. 

Jag vaknade av att Niall petade på mig och sen såg jag hur han lutade sig över mig. När han såg att jag slog upp ögonen så pussade han mig på kinden och sen tryckte sina läppar mot mina. Jag log mot honom och sa sen.

”vad är klockan?” frågade jag honom och vände mig mot honom.

”sju” sa han och sen kravlade sig upp ur sängen och gick bort mot stolen som stod i ett utav hörnen och tog på sig ett par gråa mjukisbyxor och en grön tröja med något tryck på. Jag gjorde likadant men lät kläderna jag sovit i som var mina rosa pyjamas shorts och en vit t-shirt vara kvar på min kropp. Sen gick jag ut till honom i köket där vi gjorde i ordning lite frukost. Jag tog ett glas juice flingor och en smörgås. Niall tog lika som mig. Vi satte oss framför tvn och åt samtidigt som vi kollade på något konstigt barnprogram eftersom det var det ända som gick på mornarna.

”hur tar vi oss till flygplatsen nu då?” frågade jag och när jag precis avslutat meningen så gäspade jag stort.

”Harry erbjöd sig att skjutsa oss” sa han och jag nickade mot honom och sen tog en till tugga av min smörgås.

Efter tio minuter stod jag återigen framför min väska och tog upp kläder som skulle vara bekvämt att flyga i. Efter lite beslutsångest så slutade det med ett par svarta jeans och en vinröd tröja och sen gick jag ut i hallen och hämtade mina vita låga converse och stoppade ner dom i väskan och tog fram ett par gråa höga istället. Sen tog jag ett halsband bara för att ha något roligt på mig. Jag släppe ut mitt hår från knuten håret hade suttit i inatt. Jag drog på mig kläderna ställde ut skorna i hallen och sen packade upp min plattång. När jag hade plattat håret kom Niall in i sovrummet han öppnade sin garderob och bytte från sina mjukisbyxor till ett par ljusa jeans och en tröja med camoflage mönster på armarna med en annan färg på resten av tröjan och mitt på var ett mönster som skulle föreställa ett sikte tror jag. Han hade redan fixat håret och han tittade på mig när jag hade lagt ner allt i väskan igen och dragit igen dragkedjan.

”är du klar?” frågade han och gick mot mig och la händerna på min rygg.

”ja, är du?” frågade jag och han nickade och sen tryckte sina läppar mot mina. Sen hörde vi hur det knackade på dörren och någon ryckte i dörrhandtaget. Eftersom ingen hade använt dörren än så var den fortfarande låst. Jag gick iväg för att öppna dörren och eftersom jag redan anade vem det skulle kunna vara så gick jag och öppnade. 

”hej” sa jag till Harry som stod utanför dörren jag gav honom en lätt kram och han sa trött.

”hejsan”  sa han och log jag log mot honom och sen släppte in honom i hallen och stängde dörren efter honom.

”varför erbjöd jag mig till det här för?” sa han sarkastiskt när han lagt sig ner i soffan. Jag ryckte på axlarna och tittade på honom.

”jag vet inte, men är ni klara för vi lär åka. Hon är åtta” sa han och jag flinade mot honom sen gick in i sovrummet där Niall va och han kollade igenom sin väska så att allt var nerpackat och klart. Jag lutade mig mot honom och han la sin arm runt min midja.

”är du klar?” frågade jag mjukt och han nickade sen släppte taget om mig och drog igen sin väska och rullade ut den till hallen. Jag gjorde samma sak med min väska och jag hörde Harry och Nialls röster från vardagsrummet när jag stod i hallen och knöt på mig mina gråa converse och sen kom Niall och Harry ut i hallen och Harry tog på sig sina låga vita converse och Niall trampade som vanligt fötterna i sina vita supras. Jag log upp mot dom och sen ställde mig upp och drog på mig min Helly Hansen jacka över den vinröda tröjan. Kanske inte den finaste kombinationen men jag valde att knäppa jackan innan vi lämnade lägenheten.

 

Vi hade precis klivit ur bilen på flygplatsen och Harry hade valt att följa med oss in till vänthallen. Innanför dörrarna så möttes vi av kameror som blixtrade och fans som skrek. Niall greppade mina hand med sin lediga hand och flätade ihop sina fingrar med mina. Jag försökte titta ner i marken för att inte bländas av blixtarna som avfyrades mot oss. Vi kom senare in i ett annat rum som avlägsnade oss från dom skrikande fansen och jag tog upp min vita Iphone och tittade på klockslaget. Klockan var halv nio och vårat plan lyfte om en och en halv timme.

”nej, jag ska ta och dra mig hemåt och bädda ner mig i min säng igen. Den är nog förhopningsvis varm om inte mitt sällskap stuckit” sa han och jag tittade på honom med stora ögon.

”Jasså? Har du nattsällskap? Cara?” sa jag och jag såg hur hans kinder blev en aning rödare och han flinade stort och Niall tittade på honom och flinade ännu större.

”kanske” sa han och log stort så han vita tänder syntes. Jag suckade och sen skakade på huvudet.

”är du avundsjuk kanske?” sa han och jag fnös till lite sarkastiskt och jag sa sen medans jag skakade på huvudet och log.

”nej, jag har nattsällskap så det räcker” sa jag och blinkade med ena ögat mot honom och han skrattade till och Niall la stolt armen om mig och pussade på sidan på mitt huvud.

”jaja, hejdå Harold” sa jag och han log och sa sen

”kalla mig inte det, Hejdå Nialler och Gabriella…” sa han och jag gav honom en ilsken blick och han flinade sen blinkade med ena ögat åt mig och fortsatte sen sin mening.

”…ha det så bra på Irland, hälsa Bobby och Maura, och Greg om ni stöter på honom också från mig” sa han och Niall nickade och sa.¨

”absolut, vi ses hälsa dom andra från mig” sa han och Harry avfyrade ett leende mot mig sen började gå ut från rummet vi befann oss i nu.  Niall la armarna om mig och jag la armarna om honom. Jag suckade mot hans bröst och sa sen.

”ska vi gå ut och ta oss igenom säkerhetskontrollerna?” mumlade han mot mitt hår. Jag tittade upp mot honom och nickade sen log jag och lyfte på mina hälar för att kunna möta hans läppar. Jag tog hans hand i mina ena och väskan i den andra och han gjorde likadant. Vi gick ut ur rummet med två säkerhetsvakter en framför och en bakom.  Vi la upp väskorna på det rullande bandet och sen passerade säkerhetskontrollen. Vi var igenom den på nolltid och satte oss inne på Starbucks och jag beställde en caffe latte och Niall en vanlig caffe. Jag tog upp min telefon och tittade på klockan.  09:20 stod klockan på. Jag låste upp min telefon och klickade mig in på instagram och tittade runt bland flödet. Gillade lite posts och sen klickade jag upp twitter istället. Jag blundade en stund när jag såg allt som stod där och sen tittade jag upp igen och Niall tittade på mig med en orolig blick sen tittade han ner i min telefon och sen tog den ifrån mig. Jag tittade på honom med en konstig blick och sen tog han upp kameran och sen tog han en bild när vi kysstes och jag sa.

”vad gör du?” sa jag och sen såg att han gick in på twitter och postade bilden.

”inget, vänta” sa han och jag nickade. Efter någon minut så fick jag tillbaka min telefon och såg hur han hade skrivit ut på twitter. Från min twitter.

”this girl makes me happy, if you hurt her you hurt me. Because it hurts me to see her sad. I Love her her more than you know. So please stop sending her hate. Xxx Niall” jag tittade på honom och log och sen la mina armar om honom och tryckte mina läppar mot hans.

”planet mot Irland avgår snart från terminal 4”  ekade en röst i högtalarna. Jag reste mig upp och tog mitt handbagage och sen Niall i andra handen.

Jag satte mig bredvid Niall i dom ganska så mjuka flygplansätet och tog upp mitt handbagage i knäet och sen plockade fram min telefon och slog på flygplansläge. Jag vände mig mot Niall och tittade på honom och sa sen.

”hur lång tid tar det att flyga?” frågade jag eftersom han borde ha koll på det efter dom antal gånger han hade flygigt hem.

”en timme ungefär” sa han och jag nickade till svar och sen lutade huvudet mot hans axel och sen ställde min väska vid mina fötter. Jag tog Nialls hand i min och jag gjorde mönster i hans hand och sen la min handflata mot hans. Hans hand var väldigt mycket större än min och jag kände hur han knöt handen så min hand låg knuten i hans.  Jag reste mig upp och sa.

”jag kommer snart tillbaka” sa jag och gick iväg mot toaletterna. Efter någon minut hade jag tagit mig ut ur den lilla flygplanstoaletten. Jag gick mot våra platser igen och ställde mig vid våra stolar och såg att Niall hade somnat till mot sin egen axel. Jag gick försiktigt men snubblade över min väska och landade på Niall och han slog fort upp ögonen.

”förlåt” sa jag och han log och sa.

”det gör inget, visste att du tyckte om mig så mycket” sa han och tittade med trötta ögon på mig jag slog honom löst på magen och sa sen.

”ja, vilken tur eller hur” sa jag och flinade och sen satte mig tillrätta i min stol igen och sen lutade mitt huvud mot hans axel.

”om 1 och en halv månad åker jag” sa han från ingenstans. Så fort han nämnde det gjorde det ont i hela mig.

”jag är hemma från new york då va?” sa jag och svalde hårt. Han nickade och pussade mig i håret och sa.

”ja, det är du” sa han och jag gav ifrån mig en suck och tänkte på hur länge dom faktiskt skulle vara borta. Det tomrummet visste jag inte vem som skulle fylla. Skulle aldrig kunna ersätta honom. Jag kände hans läppar tryckas mot min tinning.

”vad tänker du på?” undrade han och jag skakade på huvudet och drog mitt huvud från hans axel och tittade på honom istället.

”hur tomt det kommer bli utan dig hemma, eller ja du vet vad jag menar” sa jag och han skakade på huvudet och tog sina fingrar under min haka och sa.

”snälla tänk inte på det nu, du åker till New York om ungeför en månad när du kommer hem igen har vi cirka två eller tre veckor sen åker jag. Snälla jag vill inte tänka på att åka ifrån dig nu, jag vill vara med dig” sa han och jag kände hur en tår rullade ner från kinden och Niall var fort där med sin tumme och torkade bort den och sen tryckte sina läppar mot min panna och sen mot mina läppar. Jag nickade sen när hans läppar släppte taget om mina. Jag torkade mig runt ögonen och sen log mot Niall och tryckte mina läppar mot hans igen.  

 

Eter ungefär en timme löd lampan för att alla skulle ta på sig säkerhetsbältet och vi skulle på börja landningen. Landningen var bland det värsta jag visste. Jag greppade Nialls hand och han vaknade till från sin tupplur och jag sa.

”älskling, vi ska landa” han nickade sen tog handen jag inte höll i och gnuggade sig i ögonen. Och sen knäppte fast sig och jag kramade bara hans hand mer och mer och tog några djupa andetag. Efter några minuter kände jag hur landningshjulen dunkade i backen.

”är du rädd?” frågade han mig när jag såg säkert helt skräckslagen ut.

”ja, hatar landningar” sa jag och han skrattade lite åt mig. Jag tittade på honom och himlade med ögonen och sen kände jag hur planet stannade av och hur en av flygvärdinnornas röst ekade.

”Vi har nu landat och står på Irlänsk mark. Hoppas ni haft en bra resa och tack för att ni flög med BrittishAirways”

 Planet stannade och människor började röra sig mot utgångarna. Vi satt kvar en stund för att känna att mitt huvud slutat snurra så mycket och mina andetag blivit lite lättare. Jag knäppte bort mitt bälte och tog sen min svarta väska som jag lagt vid mina fötter och sen reste mig upp. Niall tittade på mig och skratta samtidigt som han skakade på huvudet jag himlade med ögonen och gav honom ett flin. Sen började gå mot planets utgång. När vi hade kommit ner för trappen som gick ut från planet så slog en ganska så varm bris mot mig och jag tittade mig omkring. Nu stod vi på irlänsk mark. Jag vände mig om så jag såg Niall komma med sin tjocktröja i handen och sen gick han mot mig.

”välkommen till Irland” sa han när vi kom in vänthallen där våra väskor kom utrullandes på ett band.

”man tackar, hur långt är det här ifrån till Mullingar?” frågade jag sen stod och väntade på att våra väskor skulle komma rullandes på ett band.

”ungefär 8 mil, så vi åker taxi” sa han och jag log mot honom och sen sa.

”okej, våra väskor!” sa jag och gick lite fortare mot bandet med Niall efter mig och lyfte sen av min väska och Niall hans. Sen gick vi mot utgången och tog en utav de taxis som stod utanför. Taxichauffören hjälpte oss med väskorna in i bilen och sen frågade oss artigt vart vi skulle och Niall svarade. Sedan öppnade han dörren till baksätena jag satte mig mot fönstret och Niall mitten antagligen för han ville vara nära mig vilket jag verkligen inte hade något emot. Jag kände hur han lutade sig mot mig och sen sneglade jag på honom och han tog upp sin telefon och jag rätade sen lite på mig och tog fram min också. Jag stängde av flygplansläget och sen skickade ett sms till mamma och till Ina att vi var framme precis som jag lovat att göra. Jag passade även på att skicka ett till Harry eller Harold som jag döpt honom till i min telefon.

Till Harold:

”Hej, ville bara tacka för skjutsen till flygplatsen hoppas du kom hem safe & sound. Vi är i alla fall framme nu. Tack för skjutsen Harold ;) x ”

Sen touchade jag skicka knappen och medelandet skickades med ett litet svisch ljud som det gjort när jag skickat de andra smsen också. Efter bara några minuter så vibrerade min telefon igen och jag låste upp den för att läsa smset jag fått från Harry.

Från Harold:

”Haha, hej… Det var så lite så, jag är safe & sound och hemma i min säng och mitt sällskap hade inte gått. Ha det bra i Irland hälsa Nialler från mig :) x”

”skulle hälsa från Harold” sa jag och viftade med telefonen han stönade till något som lät som ett ja. Men jag kunde inte tyda det riktigt för han såg ut att vara helt inne i sin telefon. Jag lutade min panna mot fönstret och lät den kylas ner av rutan. Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut så slöt jag dom.

 

”Gabbie, vi är alldeles snart framme” hörde jag Nialls röst säga svagt och sen kände jag hans läppar tryckas mot mitt käkben. Jag vände huvudet mot honom och lät han möta mina läppar innan jag slog upp mina ögon helt. Och sen satte mig till rätta och fixade till mitt hår lite grann och sen sa.

”är det långt kvar?” frågade jag och Niall skakade på huvudet och sa.

”nej typ en kilometer eller två” sa han och jag nickade sen tog upp min telefon igen för att frustrerat kolla igenom massa saker för att hålla nervositeten borta.

”är du nervös?” frågade han mig jag skakade på huvudet och sa sen.

”kanske lite” sa jag och kved lite med ögonen och han fnös till samtidigt som han log.

”det finns inget att vara rädd för, om kommer älska dig. Det vet du, dom kommer tycka om dig för att jag tycker om dig, väldigt mycket tycker jag om dig” sa han och la en han mot mitt lår för att sen böja sig fram och kysste mig.

”men dina föräldrar är ju inte du” sa jag och tittade på honom och han suckade och sa sen.

”nej, men dom vet att du gör mig lycklig och när jag ör lycklig så är dom oftast också lyckliga. Och dom brukar tycka om saker som jag mig lycklig. Och dessutom är du väldigt svår att inte tycka om” sa han och jag log.

”du gör mig väldigt lycklig också” sa jag sen trycke jag mina läppar mot hans. Jag kunde nog faktiskt släppa det här med att dom inte skulle tycka om mig. Jag fick hoppas på det bästa, sen hans bro har ju en flickvän också henne måste jag erkänna var jag lite små rädd för att träffa. Men det skulle säkert gå bra. Som sagt så får jag hoppas på det bäst eller göra det bästa av situationen. Mina tankar avbröts av att bilen stannade utanför ett vitt hus med tegel på kortsidorna. Huset satt ihop med att annat hus på ena sidan och däremellan fanns ett garage.

”vi är framme” sa Niall tyst i mitt öra innan han öppnade bildörren på sin sida och jag öppnade den på min sida. Taxichauffören hjälpte oss med väskorna igen och Niall betalade honom för resan och sen började vi gå upp mot huset. Niall gick först och jag gick efter och drog min väska efter mig. Han öppnade den vita dörren och sen hjälpte mig in med väskan och sen ropade.

”mamma?” ropade han och sen hörde jag hur någon kom gåendes ut i hallen. En liten kort kvinna med lite rödbrunt hår i en ljus nyans. Jag såg direkt att det var hans mamma dom hade exakt likadan näsa. Niall kramade om kvinnan jag antog för att vara Maura hans mamma. Efter hon kramat om Niall kom hon fram med ett stort leende och sträckte ut handen mot mig.

”hej, du måste vara Gabbie. Jag är Nialls mamma Maura, vad kul att jag äntligen får träffa dig” sa hon och log stort jag tittade på Niall som log stort sen tittade jag på henne igen och log stort och sa.

”helt rätt, hej detsamma” sa hon sen släppte min han och jag log ett sista leende mot henne och sen böjde mig ner för att knyta av mig mina skor. Jag ställde dom på skohyllan bredvid Nialls och sen ställde jag mig bredvid honom igen och Maura log mot oss när hon tittade och såg att Niall la armen om min midja.

”ni kan gå upp med väskorna, så kan ni komma ner och hjälpa till med maten, Chris kommer hem om en halvtimme ungefär” sa hon Niall nickade och när han vände sig om så sa hanns mamma.

”just det, Greg och Denise kommer och äter med oss” sa hon och Niall nickade och log lite svagt åt sin mamma sen tog sin väska och tänkte ta min också men jag han ta den före och sa.

”jag har egna muskler men tack ändå” sa jag och flinade sen himlade han med ögonen och började gå upp för trappan som fanns nästan direkt innanför dörren. När kommit upp för trappan så skildes ’vägen’ åt i två håll en ledde till en liten korridor med två rum och den som låg rakt fram fanns det tre dörrar. Niall började gå mot den som låg rakt fram och tog andra dörren till vänster. När jag gick efter honom in i rummet möttes jag av blåa väggar och en stor dator inte så värst gammal som stod på ett skrivbord mot väggen där fönstret satt. På väggen ovanför hans inte jätte stora säng men som jag tyckte såg ut att vara perfekt för oss två att sova i hängde irlands flagga och några fotbollströjor med autografer på. Det fanns även en stor byrå där en tv stod placerad på och nägra kort från när han var liten stod i en bokhylla tillsammans med böcker och filmer.  Jag tittade mig omkring i rummet och betraktade allt som fanns här.

”eh, ja… det var ju inte precis igår jag var här” sa han och jag skrattade till och sen vände mig om och ställde ifrån mig väskan och sen gick mot Niall och la händerna på hans bröst och sen lät dom vandra till sidan på hans bröstkorg där jag pillade lite med sömmen på tröjan. Jag kände Nialls händer på min rygg och sen hur dom släppte mig och sen greppade mitt ansikte istället och där mötte han mina läppar. Jag log sen mot hans läppar och han log också sen tryckte sina läppar mot mina ännu en gång sen sa jag.

”ska vi inte gå ner?” frågade jag och han suckade och sa.

”jo, det borde vi” sa han och sen började jag gå ut ur hans rum och då kände jag hans armar slingra sin runt mig. Jag log för mig själv sen gick försiktigt ner för trappan. När vi kom ner igen stod Maura redan i köket och grejade med något i en gryta på spisen. Jag lät Nialls armar släppa mig och sen gick jag fram till henne och tittade ner i grytan. Där i låg köttfärs och lite lök och jag antog att hon skulle göra pasta bollognese eller något liknande.

”vill du ha hjälp med något?” frågade jag henne och hon log mot mig och sa sen.

”ja, du kan få skära grönsaker om du vill” sa hon med ett leende på läpparna.

”visst, vart har ni knivar” sa jag och Maura pekade på en utav lådorna i deras kök. Och sen sa hon.

”där finns det skärbräda och grönsakerna ligger i kylskåpet” sa hon och pekade på stället skärbrädorna låg. Och mycket riktigt där låg dom. Jag la fram allt på en tom yta på bänken sen tog fram gurka, tomat och sallad ur kylskåpet. Efter tio minuter av grönsaksskärande så hade jag lagt allting i en skål och ställt det på bordet. Niall hade gått och satt sig i soffan och kollat på tv medans jag hjälpte Maura. Sen hörde jag hur någon gick i dörren och sen kom en ganska stor lite äldre man in i köket och samtidigt så kom Niall ini köket från vardagsrummet. Mannen som kom in hade skjorta och ett par lite finare byxor på sig jag antog att det var Nialls styvpappa. Niall gick och hälsade på honom i en kram eller ja kram och kram. När två killar lägger ena armen om varandra och sen klappar eller dunkar på varandras ryggar. Jag stod och log och han log också när han såg mig. Maura la en hand på min axel och sa.

”chris, det här är Gabbie” sa hon och jag gick fram till honom och sträckte ut min hand och han tog den mjukt och sa.

”jag är Chris styvpappan” sa han och log ett stort och vänligt leende mot mig och log tillbaka och sa.

”ja, jag är Gabbie flickvännen” sa jag och log så mina tänder syntes. Han log och sen tittade på Niall glatt och sen tillbaka på mig igen när han släppte min hand gick han mot sin fru Maura och kysste henne på kinden och Niall gjorde likadant med mig fast han stannade med sin hand vid min midja och drog mig lite närmare honom. 


Sådär 4150 ord senare. Sorry för att detta kapitel tog såndan tid men jag hade lite skrivtorka. Alltså ingen insperation. Men nu har jag lyckats ganska bra tror jag :) 



Länkbyte!

 
Namn på novellen: She's Not Afraid
Antal Kapitel Pubilicerade: 1
 
Handling: Den här novellen handlar om Lamina och Dilan som flyttar till London. Lamina är inte speciellt glad över nyheterna och vill helst inte lämna Sverige. På flyget lyssnar hon på hennes favorit band One Direction och får höra sin absoluta favoritlåt She's Not Afraid och på väg från flyplatsen så får Lamina ett oväntat kuvert av sin familj. Mer än så kan jag inte berätta men jag tyckte väldigt mycket om första kapitlet! 
 
Gå in på hennes blogg genom att klicka på bilden! Ni kommer defenetivt gilla det ni läser! 


The Moment - Kapitel 38

Tidigare: 

”What realtionship they have… They sleep. @GabbieeClark @NiallOfficial” skrev jag och tog en bild på dom sen la upp det på twitter.

”ska vi väcka dom?” frågade Harry och jag ryckte på axlarna och sen tittade på dom andra som också ryckte på axlarna.

”jag tycker att vi ska göra det” sa Zayn och jag nickade mot honom.

”hoppa på dom” sa jag och sprang mot sängen och hoppade så jag landade på dom. Niall slog upp sina ögon och det gjorde Gabbie också fast hon satte sig yrvaket upp i sängen och tittade med onda ögon på mig.

”oj, låg du här… Jag såg dig inte” sa jag och sen slog hon mig över huvudet. 

”sluta” sa hon och dom andra skrattade åt dom sen lade sig Niall ner i sängen igen och det gjorde Gabbie också när dom andra killarna också flög på sängen så vi bildade en hög. 



5 Dagar senare

”har du allt nu?” frågade Niall när jag stod i mitt sovrum med resväskan på sängen. Jag flätade mina fingrar i nacken och lutade mitt huvud bakåt. Sen vände jag mig mot Niall och sa.

”tror det, när lyfter vi i morgon?” frågade jag eftersom jag skulle åka med hem till Niall i kväll för jag hade för mig att vi lyfte ganska tidigt men jag visste att det blev mycket smidigare så här.

”vi lyfter…” började han och sen tog upp telefonen för att ta reda på den informationen.

”vi lyfter klockan 10 i morgon” sa han och jag nickade sen ställde mig framför resväskan och tittade så att jag hade allt. Sen gick jag till garderoben och packade ner en tjocktröja och ett par shorts. Jag lade ner några par trosor till för jag tyckte att dom jag hade lagt ner inte skulle räcka och där samma med bharna.  Sen hämtade jag min necessär som jag hade lagt inne i min garderob.

”nu har jag allt, tror jag…” sa jag och tittade på Niall och se satte mig ner på sängen bredvid min överfulla resväska.  Han ställde sig framför mig och böjde sig ner och kysste mig. Jag log mot honom och sa.

”kan du hjälpa mig med att stänga den här” sa jag till honom och han nickade och sen kysste mig en gång till.

”jag förstår inte varför du ska ha så mycket med dig” sa han och jag suckade.

”jag är tjej, och vi ska vara borta i fem dagar” sa jag och han skrattade och sen satte sig på resväskan och jag började dra igen dragkedjan. Efter några minuter var min resväska helt stängd. Och jag suckade och drog åt hästsvansen som satt på mitt huvud. Sen drog jag luvan jag hade i nacken närmare kroppen och stoppade händerna i bakfickorna på mina jeans.

”ska vi åka eller?” frågade han och jag nickade sen gick mot honom som satt på sängen och när jag kom fram så böjde jag mig ner men ramlade över honom så han ramlade bakåt och lade sig ner o sängen med mig över honom.  Jag skrattade och det gjorde han också sen kände jag hans händer i min svank.

”vi åker nu” sa jag efter jag kysst honom några gånger och sen reste mig upp igen och lyfte ner min resväska som var obeskrivligt tung. Sen började jag rulla den ut ur mitt rum och sen lyfte jag den med båda armarna när vi skulle gå ner från trappan.

”ska jag hjälpa dig” frågade Niall när han vände sig om i trappan och tittade på mig och jag skakade på huvudet.

”den är inte tung” ljög jag och flinade och sen fortsatte med min väska ned för trappan och sen rullade ut den i hallen genom att sätta mig på den och rullade med fötterna.

”snälla, väskan går sönder tillslut” hörde jag pappas röst säga när jag kom rullande med väskan genom vardagsrummet.

”nej, jag har ju gjort så här förut. Den går inte sönder” sa jag och han suckade och sen fortsatte jag rulla den korta biten som var kvar ut till hallen. Sen började jag gå tillbaka och jag stannade i vardagsrummet där jag såg mamma och pappa sitta och prata med Niall. Jag gick och satte mig bredvid pappa och han la armen om mig och drog mig närmare honom. Jag lutade huvudet mot min pappas bröstkorg och kände hur hela han vibrerade när han pratade.

”bir tomt utan dig här hemma” sa pappa efter en stund och jag tittade upp på honom.

”men nu har ju ett hemma i all fall” sa jag och kramade om min pappa och drog in hans lukt. Även fast jag fyllt nitton år skulle han alltid vara min pappa och jag har alltid varit pappas lilla tjej och kommer alltid att vara.

”men han är ju knappt hemma han heller, men kanske bra att jag och mamma får lite tid för oss själv” sa han och jag sneglade upp mot min pappa och sen reste mig upp och sa.

”nu, nu åker vi” sa jag samtidigt som jag skrattade och sen gick ut mot hallen för att ta på mig mina skor.

”Marie, dom åker nu” hörde jag hur pappa ropade och sen hörde jag fotsteg från trappan och sen mammas lilla ansikte dök upp i hallen bredvid pappa. Jag tog på mig min röda Helly Hansen jacka för jag packat ner dom andra i väskan. Jag gick till min mamma och kramade om henne länge och hon strök mig över håret och sa.

”ni får har det så bra nu” sa hon och Niall log mot henne och nickade och jag sa.

”det är klart” sa jag och log stort och sen kramade om min pappa. Han sa samma sak sen så följde dom med oss ut på garage uppfarten och när vi satte oss i bilen efter att ha lyft in väskan i bagaget så vinkade dom åt oss och vi mot dom.

”dom är så jobbiga dom där två” sa jag och Niall flinade och sa.

”nej, tycker om din mamma och pappa” sa han och sen la sin hand som han hade på växelspaken på mitt lår i stället och var fortfarande fullt fokuserad på vägen.  Han sjöng med lite smått till musiken som spelades från radion och just nu spelades Stereo Hearts och han sjöng med mer och mer för varje refräng. Tillslut började jag också sjunga med och vi tittade på varandra och log samtidigt som vi sjöng när låten var slut så skrattade jag sen lutade mig fram och kysste honom på kinden.  Efter fem minuter till i bilen parkerade han den utanför hans lägenhet till den lilla parkeringsplatsen som fanns där. Vi gick hand i hand dom få metrarna som det var mellan parkeringen och porten men hand i hand gick vi med min väska rullande bakom oss. Niall öppnade dörren så jag kunde rulla in väskan och sen tryckte vi ner hissen och han hjälpte mig med väskan in för jag inte orkade bära den mer.

”jag kunde burit den till bilen förut också, men du är så envis” sa han och jag skakade på huvudet och sen höjde armen och spände den.

”nej, jag har muskler” sa jag och pekade på min över arm. Niall klämde på den och sa.

”filmjölk” jag slog honom och sen stannade hissen på Nialls våning och bara för att retas tog jag väskan innan han hann göra det. Och han skrattade åt mig och sa sen.

”tönt” sa han och jag himlade med ögonen åt honom innan han öppnade dörren och klev in i hallen.  Innanför dörren som satte jag mig på resväskan igen och var på väg att rulla in den i Nialls lägenhet när han sa.

”orkar du inte bära den mer?” frågade han med en ironisk ton. Jag vände huvudet mor honom och gav honom en menande blick. Jag suckade skakade på huvudet och sen började rulla mot hans sov rum och när jag kom dit så satte jag mig på sängkanten och tog av mig min tjocktröja för att värmen steg sig i hans lägenhet. Jag la tjocktröjan på en stol som stod i ett utav hörnen och sen rättade jag till mitt vita linne jag hade under. Jag satt fortfarande på sängkanten med blicken fäst i min telefon när Niall ställde sig lutad mot dörrkarmen.

”vad tänker du på?” sa han och la händerna i fickorna som var fastsydda i magen på hans luvtröja.  Som svar ryckte jag på axlarna och sen tittade upp från min telefon.

”inget speciellt” sa jag och när jag svarade så gick han in i rummet och satte sig på sängkanten bredvid mig. Jag lutade huvudet mot hans axel och han lutade sitt huvud mot mitt. Sen sa han.

”jag ser att det är något, berätta” sa han och jag suckade och sa.

”vi var på Irland varje sommar förut” sa jag och Niall flyttade på sitt huvud och sen tittade på mig.

”var ni? Vart på Irland?” sa han och lät lite glad.

”Vi bodde utanför Dublin i ett jätte fint hus när vi var där” sa jag och log ner i mitt knä åt tanken. Jag saknade det, men risken att vi skulle åka dit igen var inte speciellt stor.

”varför åker ni inte dit längre?” sa han efter några minuters tystnad.

”Sarah dog och efter det har vi inte åkt dit, vi var där när hon blev sjuk. Hon vart sjuk och vi tänkte inte mer på det. Sen vart hon värre så vi åkte hem. Sen dess har vi inte varit där” sa jag och suckade han tittade på mig och sa.

”du behöver inte åka om du inte vill” sa han och jag skakade på huvudet.

”jag vet, men jag vill.. okej” sa jag och sen tryckte han sina läppar mot min panna och sa.

”du ska inte vara nervös heller, för dom kommer älska dig” sa han och jag log ett snett leende mot honom och sa.

”nej, jag är inte så nervös” ljög jag för egentligen kokade det nästan i mig för att få träffa han föräldrar. Speciellt vad dom skulle tycka om mig. Det var allra jobbigast. Jag kände hur Niall greppade toppen på min haka och lutade mitt huvud upp mot honom istället och sen lutade han sig fram och kysste mig sen frågade.

”är du hungrig?” frågade han mig och jag kände efter några sekunder och kom på att jag inte ätit på hela dagen.

”japp” sa jag så att mina läppar gav ifrån sig ett ploppande ljud.

”ska vi laga någon mat eller ska vi gå ner och köpa mat?” frågade han och jag ryckte på axlarna sen ställde mig upp och började gå ut mot köket samtidigt som jag sa.

”jag vet inte, vad är du sugen på” frågade jag honom och gick ut i köket för att kolla om han hade några pizza menyer liggandes. Sen hörde jag hans fotsteg bakom mig och sen sa han.

”nando’s?” frågade han och jag vände mig om och var inte beredd på att han skulle stå så nära.

”då går vi till nando’s” sa jag och tog hans hand och började gå ut mot hallen. Och han gick nöjt efter mig och jag knöt på mig mina skor och tog på mig min jacka över det tunna linnet jag hade på mig. Det var sommar men jag kände att det var för kallt just idag för att bara ha en tjockare tröja över. Niall där i mot han gick i sin hoodie och sina vita supras. Jag tog hans hand och vi gick ut genom lägenheten och Niall stängde och låste den bakom sig och sen gick vi hand i hand ner för trapporna och ut genom porten. När vi kom ut genom porten möttes vi av en varm och solig pust. Solen var framme men molnen låg och skuggade så denna dag var inte riktigt lika varm som dom andra dagarna hade varit. Niall och jag gick längs gatan som tillslut nådde stan. Eller den nådde picadilly circus. Att gå med Niall i min hand var det bästa jag visste, speciellt nu när jag inte behöva oroa mig om rykten som spreds för nu visste alla. Det hade blivit bekräftat att vi var ett par. Hatet alla hade skickat till mig var inte något jag brydde mig riktigt om. Jag visste att en dag skulle jag göra det, men just nu… kändes allt ganska bra, som att allt bara var borta. Inte ens Sarah var ett bekymmer just nu. Fast jag tyckte att det skulle bli lite jobbigt att åka tillbaka till Irland där allt började.  Niall gick bredvid mig och hade sina fingrar flätade i mina när vi svängde runt hörnet så vi kom ut på picadilly circus. Det var upplyst som det alltid var. Jag föredrog att vara här på kvällen om jag skulle göra något, då var det bland det finaste som fanns. Niall och jag gick förbi den stora statyn och sen ner på en lite mindre gata som slutade där Oxford Street började. Jag såg den stora nando’s skylten sticka ut från husväggen och den blev större och större desto närmare vi kom. Vi gick innanför dörrarna och jag kände lukten av grillat och friterat komma mot mig. Det luktade gott men samtidigt flottigt.

”vad ska du ha?” frågade Niall och släppte min hand och la armen om min midja istället. Jag tittade en liten stund på menyn sen svarade jag.

”jag vill ha medium starka kycklingvingar och pommes” sa jag och han nickade sen gick fram och beställde två likadana menyer och dricka. Efter fem minuter hade vi börjat gå mo hanns lägenhet igen och jag kände hur min mage började kurra högre och högre. Vi gick ut från den lite mindre gatan och kom ut på picadilly circus igen och korsade hela torget och ökade tämpot lite för att maten inte skulle hinna bli kall. Vägen hem gick fortare än vad det gick att gå dit, på tio minuter så stod vi innanför porten hos Niall och jag la mina armar om hans midja och han la sin lediga arm runt mina axlar. Jag ställde mig på tå och placerade mina läppar på hans käklinje. Han tittade ner mot mig och log och sen öppnade hiss dörren. Vi klev in i hissen utan att nudda varandra och sen tryckte jag på knappen till Nialls våning.  Hissdörren öppnades igen av att Niall öppnade den mid sin axel för att ha båda påsarna från Nando’s i händerna och sen sa han.

”kan du hjälpa mig låsa upp dörren?” sa han när vi stod utanför hans dörr.

”vart ligger nycklarna då?” frågade jag honom och han svarade.

”i vänstra fickan på byxorna” sa han och jag tryckte ner min hand i hans byxficka och fiskade upp nycklarna och sen stoppade dom i nyckelhålet och vred om. Låset klickade till sen drog jag ut nycklarna och öppnade dörren. Niall gick in i lägenheten ställde ifrån sig maten på vardagsrums bordet och sen kom tillbaka och tog av sig sina skor. Jag hängde av mig min jacka och sen knöt av mig mina converse. Och sen gick in till Niall i vardagsrummet och tog upp min mat.

”vill du ha glas?” frågade jag honom och han nickade samtidigt som han svalde en bit av sin kyckling. Jag reste mig upp från soffan och gick ut till köket och hämtade två glas ett till mig och ett till Niall. Jag gick tillbaka ut till vardagsrummet och ställde glaset framför honom och han hällde upp sin cola i hans glas. Jag började äta av min kyckling och efter en liten stund så kände jag hur det brännde på tungan. Efter tjugo minuter så hade vi ätit klart och jag höll på att plocka undan det vi hade ätit och ställde in glasen i diskmaskinen när jag ände Nialls armar slingra sig om min midja bakifrån. Jag flinade fast han inte kunde se mig. Sen kände jag hur hans läppar trycktes mot min hud i nacken och sen sa han mot min hud.

”jag ska duscha, vill du göra mig sällskap?” sa han och jag fnissade sen vände mig om i hans grepp. Och hade min rygg lutad mot diskbänken och lade upp mina armar om hans nacke. Och sa sen.

”varför inte” sa jag och han började kyssa mig uppåt mot min mun och tillslut träffade han mina läppar. Jag slingrade mina fingrar i hans och började gå mot badrummet. Jag sträckte mig efter kranen och vred på vattnet och sen kravlade av mig min tröja.

 

Jag satte ner fötterna på golvet i duschen efter att ha haft dom slingrade runt Nialls midja. Jag log upp mot honom och sen ställde mig närmare för att få plats under duschmunstycket. Jag la armarna på hans bröst korg och ställde mig på tå för att kunna nå hans läppar. Jag flyttade mina händer upp till hans nacke och sen grävde in fingrarna i hans hår. Jag log mot hans kyssar och sen flyttade mig lite längre bort från honom och sträckte mig efter en schampoo flaska. Jag hällde upp lite i handen och sen började gnugga in det i mitt hår. Niall gjorde likadant och sen ställde jag mig så nära honom jag kunde för att låta det varma vattnet omfamna mig igen.  Niall log ner mot mig och sa sen.

”ska vi kliva ut innan vi förvandlas till russin?” frågade han jag skrattade åt honom och han skrattade åt sig själv. Jag nickade mot honom sen stängde han av vattnet och jag öppnade dörrarna till duschkabinen. Jag sträckte mig efter två handdukar jag gav en till Niall och lindade en runt mig. Jag gick ut ur badrummet och in i Nialls sovrum. Min väska tänkte jag inte kämpa med mer så jag lät den ligga kvar på golvet och där öppnade jag den och tog fram ett par trosor och en bh. Jag hade tagit på mig det lindade jag handduken runt håret istället. Niall kom in i sovrumet med handduken lindad runt midjan. Jag log mot honom när han kom in i rummet och sen började jag leta i min väska igen och sen hittade det jag letade efter. Ett på par rosa pyjamasshorts och en vit t-shirt.

”Niall? Har du en luvtröja jag kan få låna?” frågade jag och han nickade och sa sen.

”japp, du kan ta en i garderoben där” sa han och pekade mot sin garderob. Jag öppnade dörren och tog fram en mörkblå luvtröja med dragkedja. Jag tog på mig den och sen gick ut till vardagsrummet och satte mig i soffan. Efter några minuter kom Niall ut och satte sig bredvid mig och jag flyttade mig närmare honom och lutade mig mot honom. Handduken jag hade lindat in mitt hår i var tung och jag såg hur Niall flyttade bort den hela tiden.

”jag ska bara gå och ta bort den här” sa jag och han skrattade och jag kände hur han slog till mig på rumpan när jag gick förbi. Jag sneglade bak mot honom och han blinkade med ena ögat åt mig. Jag hängde ifrån mig handduken i badrummet och gick sen till Nialls sovrum och drog några drag med hårborsten och sen tog med den ut till vardagsrummet och borstade upp mitt hår i en hästsvans högt uppe på huvudet och sen gjorde en kut av håret som hängde från hästsvansen. Sen satte jag mig bredvid Niall i soffan igen och lutade mig mot honom som hade flyttat sig till hörnet av soffan och jag intog position soffläge. Nialls armar omfamnade mig när jag låg ihop kurad i hans famn och vi kollade på någon serie som gick på tvn. Den var inte så bra överhuvudtaget men jag tror inte någon utav oss hade ork att sträcka sig efter fjärrkontrollen.


Finally! tror jag det stavas, haha... Men här har ni det! Kapitel 38. Mot Irlanddddd 

 




Förklarar dåliga uppdateringen

Hejsan min vackra underbara läsare! Nu tänkte jag förklara för er varför det inte kommit upp något kapitel. Det är så här att jag har fått skrivtorka. Alltså jag har inte haft någon inspiration över huvudtaget men den har kommit tillbaka nu, så ni väntas få kapitlet snart. Typ lördag kanske. Det är alldeles strax klart. Sen har jag haft riktigt dåligt med tid också, var sjuk tisdag och onsdag och idag har jag umgåts med några kompisar och då undrar ni säkert... "men varför skrev hon inte klart när hon var sjuk?" Jo för att jag behöve tid att vila upp mig, stänga av hjärnan. Men ja, här har ni en kort men bra förklaring! :D Pussssss
182404-one-direction-one-direction-gif_large
Tumblr_mkndiscqtc1s5a8ajo1_500_large


Länkbyte!

 
Antal kapitel upplagda: 28 
 
Handling. 

Den här novellen handlar om Emilia som åker till London på sommarlovet för att hennes mamma ska på en klassåterträff. Dom möter upp hennes mammas bästa kompis på flygplatsen och hon har sin son med sig. Liam Payne. Emilia är själv ett stort fan av One Direction och börjar umgås med killarna och sen förälskarsig. 
 
Jag tycker att den är amazayn ;) Dock är den väldigt mycket bättre än hur jag beskriver den. Klicka på bilden för att komma till bloggen. 


The Moment - Kapitel 37

Tidigare: 
”för jag känner att jag inte har tid och Shimpy behöver vara hos någon som verkligen kan utnyttja hans kapacitet. För han skulle kunna bli riktigt bra ute på tävlingsbanan om han hade någon som bara hade tid till att göra honom till det. Sen om det verkligen funkar mellan den ryttaren och honom kanske jag kan fundera på att sälja honom. Men den ligger långt borta nu. Och New vill jag bara lämna bort ett tag, henne ska jag ha kvar för det är min prinsessa” sa jag och mamma nickade förståndigt.  Sen fortsatte jag.

”Sen Grande är samma, Fast han skulle passa bra som fälttävlings häst eller något sådant. Inte bara hoppning som Shimpy” sa jag och mamma nickade och sa sen.

”vi får se vad vi kan göra åt det, du har helt rätt i det du säger” sa hon och jag log mot henne och hon log mot mig också. Jag kurade ihop mig till en boll och la mig mot mina mammas axel och hon la sin ena arm om mig. Sen hörde jag hur Tova dunsade ner i soffan och hon lutade sig mot mig så vi låg som dominobrickor. Efter någon minut så började gossip girl på tvn. Tova hade redan somnat som hon låg mot min höft och jag kände hur mina ögonlock började bli tyngre och tyngre. Tillslut så bommade mina ögonlock igen också. 



Jag stod på flygplatsen med min mamma, pappa och lillebror plus min kusin Tova som skulle åka hem till Sverige efter sin fyra dagar långa vistelse i London. Det kändes lite jobbigt att hon skulle åka. Men hon hade ju sitt liv i Sverige. Men som tur var att hon kom hit igen om en månad ungefär då vi skulle åka till New York. Vi satt inne på Starbucks och hade fikat när Tova reste sig upp och tog sin resväska och sa.

”Nej, planet går snart bäst att jag går igenom säkerhetskontrollerna och allt så jag kommer på i tid” sa hon och vi nickade och ställde oss upp samtidigt som dom ropade ut att planet till Sverige lyfte om en halv timme. Vi gick utanför Starbucks och sen kramade hon om alla i min familj och sen tittade hon på mig och drog in mig i en lång kram. Sen sa hon.

”tack för en helt underbar helg, vi ses snart Clarks” sa hon och jag log mot henne och det gjorde resten av min familj också.

”det var kul att ha dig här gumman, du får ta med dig Jacob hit snart” sa mamma och hon nickade mot henne och sa.

”det får jag absolut göra” sa hon sen gick vi alla in i en gruppkram och sen sa vi.

”hejdå” sa hon och log mot oss.

”hejdå” sa vi och sen började hon gå mot säkerhetskontrollerna och vände sig mot oss och vi vinkade åt henne och hon vinkade tillbaka mot oss.  Det var lite jobbigt att hon åkte. Men som sagt jag skulle snart få se henne igen.  Pappa la armen om mig och sen började vi gå ut mot parkeringen där våran bil stod.

”du gabbie, är du säker på att du vill lämna ifrån dig shimpy?” sa mamma och jag vände mig mot henne och nickade.

”ja, vadåra?” sa jag och hon ryckte på axlarna.

”jag tror jag vet någon som är intresserad i så fall” sa hon och jag nickade och orkade inte riktigt bry mig just nu. Jag hoppade in i baksätet på bilen och samtidigt så plingade det i min telefon till.

Från Babe♥:

”har du något för dig får jag komma bort? Xx”

Till Babe♥:

”Sitter i bilen på väg från flygplatsen, är hemma om tio minuter kom om hen halv timme typ ;) xx”

Skrev jag fort in på telefonen och sen tryckte iväg det. Efter lite mer än tio minuter så parkerade pappa på våran uppfart och jag klev ur bilen. Jag drog upp mina svarta jeans och sen började gå mot vår ytterdörr.  När jag kom in genom dörren så hängde vi av oss våra jackor för regnet som hade kommit igår hade varit kvar i luften hela natten och det var grått och blött ute.

”är du hungrig?” frågade pappa och jag nickade mot honom och sa sen.

”nja, inte så jätte hungrig. Men jag kan äta sen om ni vill käka nu” sa jag och han nickade mot mig sen gick ut till köket.  Jag gick upp för trappen och in på mitt rum där jag satte mig med min dator i sängen.  När datorn hade startat och safari hade öppnats så tryckte jag upp facebook och sen twitter. I mitt twitter flöde var det massor av kommentarer och jag hade fått ett antal nya följare. I twitter flödet stod allt från ’du är så vacker’, ’Niall förtjänar någon som dig’ till ’usch, han förtjänar bättre’ ’låt honom vara, han är min’ sånna korkade tweets som jag inte orkade bry mig om. Bara patetiskt. Jag hade börjat följa Danielle för ett litet tag sedan och jag såg hon hade kommenterat på en tweet som någon skickat.

”Hate on her don’t make him love you”

 

Hade hon skrivit och jag visste att hon hade skrivit så när hon fick som mest hat också. Men jag tyckte att jag var ganska duktig som inte brydde mig. Men sen kunde allt såklart byta och bli mer hat och värre. Skulle någon säga såhär till mig i verkligheten så skulle jag nog bli mer sårad. Jag klickade ner twitter och sen kollade runt i nyhetsflödet på facebook i stället. Det blev ganska tråkigt efter en stund för att jag bläddrat så långt så jag redan hade sett det. Jag klickade upp en ny sida och sen gick in på en sida där man kunde kolla på serier och sådant. Jag klickade sen på Pretty little liars och tog det senaste avsnittet som var Halloween avsnittet. Jag hade kommit dit till där Aria ligger i den där lådan med ett lik. Då började jag känna mig lite rädd. Jag har något i mot lik, sist jag såg ett lik så var det min syster. Och det var hemskt jag fixade inte det riktigt. Precis när hon får syn på det och började skrika så flög dörren upp till mitt rum och Niall kom in jag vart så rädd att jag skrek till och sen pausade avsnittet och satte mig upp i sängen. Och såg Niall skratta av att jag  precis hade blivit så rädd. Jag kastade en kudde på honom och sa sen.

”sluta, jag vart skiträdd” sa jag och sen la mig ner i sängen igen och Niall kröp ner bakom mig och la sin arm runt mig.

”vad tittar du på?” frågade han och jag tryckte på det igen och sa.

”pretty little liars” sa jag och sen fortsatte titta.

”får jag inte ens ett riktigt hej?” sa han sarkastiskt och jag pausade programmet igen och vände mig mot honom.

”hej” sa jag och kysste honom en gång och han placerade sina läppar på mina igen och om och om igen. Jag skrattade och han fortsatte placera sina läppar lite här och var i mitt ansikte.

”sluta, det kittlas” sa jag och skrattade men han slutade inte och sen placerade sin läppar på mina en gång och sen lyfte jag ner datorn på golvet och han lade sitt huvud på min bröst korg och jag började dra mina fingrar genom hans hår.  Han hade sina armar om min midja så jag låg på hans armar och medans vi låg där och jag pillade med hans blonda hår så sa han.

”vi åker till Irland på fredag” sa han och jag nickade och sen kom på att han inte tittade på mig.

”jag vet, vem av dina föräldrar ska vi bo hos?” frågade jag honom snabbt.

”mamma och Chris tror jag” sa han och jag tänkte efter en liten stund hade han nämnt någon som hette Chris förut?

”vem är Chris?” sa jag och han vände sitt huvud mot mig.

”min styvpappa” sa han och nickade och sen tände han ner sitt huvud igen.

”eller vart vil du bo?” sa han och jag ryckte på axlarna och sa.

”för mig spelar det ingen roll. Jag bor där du vill bo” sa jag och han nickade och sen så satte han sig upp och jag tog upp datorn igen och tryckte på play men precis samtidigt som det startades igen så frågade han.

”vad handlar det där ens om?” sa han och jag sneglade upp mot honom och pausade serien en gång till.

”det handlar om fem tjejer som typ festar i en lada hos en utav dom och på morgonen eller natten så vaknar dom och en av dom är borta. Hon kommer inte tillbaka heller och sen hittar dom hennes kropp och dom börjar få sms av en stalker och sånt” sa jag och han nickade sen så började jag titta igen och när det nästan var slut så började jag skaka och huttrade till några gånger för jag kände hur kallt det var här inne.  Niall tittade på mig sen drog mig närmare honom. Efter fem minuter så var serien slut och jag la ihop locket på min dator och lade ner den på golvet. Jag frös fortfarande lika mycket och skakade och tillslut frågade Niall.

”fryser du?” frågade han.

”ja, lite” sa jag och han lyfte på täcket och kröp under det och sen lyfte på det så jag också kunde krypa under det. Jag lade mig så nära honom som det gick och han la sina armar runt mig. Jag kände efter en stund hur hans andetag började bli tyngre och jag vände upp huvudet lite så jag såg hans ansikte och han hade somnat.  Jag lutade mig in mot honom och slöt mina ögonlock och det tog några minuter sen somnade jag också.

Louis Perspektiv.

Harry, Zayn, Liam och jag satt i bilen på väg till Gabbies hus. Vi visste att Niall var där och vi hade tråkigt. Danielle jobbade och Eleanor spenderade lite tid med sin mamma.  Jag som körde kollade på Harry som satt i passagerarsätet, han satt med sin telefon upptryckt i ansiktet.

”Cara?” frågade jag honom lite retsamt. Han skakade på huvudet och lade ner telefonen och sa.

”nepp, nu var det mamma” sa han och tittade på mig. Jag höjde ögonbrynen och sen flyttade min blick från honom ut på vägen igen. Efter tio minuter körde vi upp på Gabbies gata och stannade utanför hennes hus. Där stod även Nialls bil. Vi fyra gick upp till ytterdörren och jag knackade hårt på den två gånger tills jag hörde hur någon ropade inifrån.

”det är öppet!” hörde jag någon ropa och då öppnade jag dörren och vi kom in i deras rätt så stora hall.

”hallåå” ropade Harry och sen såg jag hur Gabbies mamma tittade in i hallen och log stort mot oss.

”hej på er! Dom är där uppe för jag antar att det är dit ni ska” sa hon och vi nickade instämmande sen började gå upp men vi gjorde et stopp i vardagsrummet där hennes pappa Peter satt.

”hej killar” sa han och ställde sig upp och hälsade på oss alla och vi hälsade på honom och vi pratade bara några minuter när vi fortsatte gå mot trappen och sen upp för den.  Liam var uppe först och stod utanför dörren till hennes rum först. Han knackade på dörren men inget hördes så han öppnade den en liten springa så bara han såg in sen öppnade han den helt och hade sitt pekfinger över läpparna i en tystnande gest. Vi gick in i rummet och såg hur Niall låg med armarna runt Gabbie och båda två sov. Jag skrattade till lite tyst och sa.

”vilket förhållande de här två har” sa jag och sen tog upp min telefon och gick ut på twitter och skrev.

”What realtionship they have… They sleep. @GabbieeClark @NiallOfficial”

skrev jag och tog en bild på dom sen la upp det på twitter.

”ska vi väcka dom?” frågade Harry och jag ryckte på axlarna och sen tittade på dom andra som också ryckte på axlarna.

”jag tycker att vi ska göra det” sa Zayn och jag nickade mot honom.

”hoppa på dom” sa jag och sprang mot sängen och hoppade så jag landade på dom. Niall slog upp sina ögon och det gjorde Gabbie också fast hon satte sig yrvaket upp i sängen och tittade med onda ögon på mig.

”oj, låg du här… Jag såg dig inte” sa jag och sen slog hon mig över huvudet.  

”sluta” sa hon och dom andra skrattade åt dom sen lade sig Niall ner i sängen igen och det gjorde Gabbie också när dom andra killarna också flög på sängen så vi bildade en hög. 


Sådär! Lite Louis tankar hur tyckte ni om det här? Måste säga att jag älskar er så jävla mycket läsare! Hade väldigt hög statistik igår. Tack så jätte mycket!