Glöm inte att ställa frågor!!! VIKTIGT

 
Glöm inte att ställa frågor til frågestunden! det är Viktigt! 
kapitel 9 hittar ni här under :) 
 


You & I - Kapitel 9

Tidigare: 
“are you and El having a party?” hörde jag Harry säga och sen såg jag Louis nickade.

”Oh, Alison go with Harry you should come out meet some people so you don’t have to be with this lame guy all the time” Louis log snett och sen blinkade med ena ögat, Harry slog honom  i magen och sa.

“I’m not lame, right Alison? I’m quite funny, we had quite fun before he showed up” sa han och Louis ansiktsuttryck ändrades fort. Han spärrade upp ögonen och tittade mellan mig och Harry.

”sure, thanks for the invitation Louis. No you’re not lame Harry, yeah our food war was quite fun” sa jag och kollade på Louis som slappnade av lite. Jag började skratta vilket Harry också gjorde, Louis gick ut till vardagsrummet och kom tillbaka några minuter senare och sa sen.

”well you food war explains the whipped cream on the window… see you on Saturday” både mina och Harrys ögon vändes mot fönstret och fnissade jag och tog disktrasan och torkade bort grädden från fönstren. 



Harry parkerade bilen på Louis uppfart och jag tog min telefon som låg på laddning och sen klev ur bilen. Louis hus såg väldigt stort ut från utsidan men inte större än Harrys dock, vilket var svårt att nå upp till storleken av Harrys hus. Jag rättade till de ljusblåa denim jeansen jag hade på mig och sen min tröja också. London var fortfarande ruggigt kallt och därför hade jag matchat med en militär grön jacka med skinnärmar.  Harry tittade åt paparazzofotografernas håll och sen kollade på mig och nickade mot dörren, man kunde höra musiken ända ut och mitt taggande för att festa startade på en gång. Jag följde efter Harry upp till dörren och sen utan att knacka eftersom de nog ändå inte skulle höra så gick han bara in. Vi gav våra väskor och jackor till en kille som stod vid dörren och sen fortsatte in i huset. Jag fick syn på Louis och petade Harry på axeln och sa.

”Harry, Louis is over there with some brunette girl” jag pekade mot Louis och den brunetta tjejen som stod och lutade sig mot Louis axel. Harry nickade och la en hand på nedre delen av min rygg och ledde mig genom alla människor fram till Louis och den mörkhåriga tjejen. Sen en av de andra killarna från one direction som jag inte riktigt kunde sätta ett namn på.

”Harreh, I’ve missed you” sa den blonda med irländsk accent.

”Niall my boy, I’ve missed you too” Niall! Det var hans namn, han kramade om Harry och sen tittade på mig.

”I know we have met before, but I’m sorry I can’t remember your name” jag log mot honom och sen skrattade lite.

”We have, at the opening of the Abercrombie Fitch store” svarade jag honom vänligt och då sken det upp för honom och han växlade en blick med någon bakom mig och han sa sen.

”right, Alison! You’re also the girl Harry said was hot when we watched the Oscars” jag rådnade lite och sen vände mig mot Harry som stod med stora ögon och kollade på Niall som kollade på Louis och dom två skrattade hysteriskt. Harry kliade sig i bakhuvudet något jag märkt att han gör när han sätts i en pressad situation eller blir nervös.

”ehm, uhm… well, that’s true” jag skrattade lite och sen tittade ned på mina fötter och sa.

”thank you I guess. You don’t look so bad yourself” Harry log mot mig och sen vände jag blicken tillbaka mot Niall som flinade stort.

”yeah, hi Niall” jag svarade och sen vände mig mot Louis och brunetten som hade stora ögon och tittade på mig jag sträckte ut handen och hon tog den efter att stirrat på den en liten stund.

”hi I’m Alison” Hon blev tittade på mig och gav mig ett nervöst leende som jag log tillbaka och sen sa hon.

”hi, I’m Eleanor Louis’ girlfriend. It’s so nice to meet you!” jag skrattade lite och Louis tittade på henne och höjde lite på ögonbrynen.

”It’s nice to meet you too!” sa jag och log stort mot henne, Harry vände sig om och gick men kom snart tillbaka med två drinkar. Jag tittade ner i glaset och sen så sa han.

”it’s beer” sa han och jag nickade och tog en klunk det hade blivit lite stelt efter Niall sagt det han sagt och det kändes som om det aldrig kunde bli bra igen. Jag och Eleanor stod och pratade länge och det var en person jag kom väldigt bra överens med.

”I get a little bit star struck by standing here talking to you. Can I be so rude to ask for a picture?” jag skakade på huvudet.

“It’s cool, you’re not the first one, of course you can” hon tog upp sin IPhone från fickan och sen tog några bilder av oss. Jag gav henne även mitt nummer och sen vinglade jag iväg för att leta efter Harry.

Jag hittade Harry ute på verandan och han stod och lutade sig mot en vägg helt själv. Jag gick fram till honom och ställde mig bredvid och tog det sista ur min mugg och sen ställde den åt sidan.

”tell me” sa jag bara rakt från de blå.

”tell you what?”

”why you’re so grumpy”

”I’m not grumpy”

“yes you are, so tell me why” jag tittade på Harry osäkert och innan jag hann uppfatta vad som hände så drog han tag i min han och drog mig in genom huset och upp för trappan och in på ett rum på övervåningen han stängde dörren och sen tittade mig rakt i ögonen och innan jag han tänka eller säga något mer så kraschade hans läppar på mina. Det tog mig en stund att inse vad jag höll på mig jag tog några sekunder på mig innan jag fattade vad som hände och sen kysste honom tillbaka. Men efter en stund vart jag osäker på vad jag egentligen ville och backade undan.

”I need to go Harry, I’m so sorry” jag öppnade dörren och sprang ut och tackade snabbt för mig och sa att det var jätte trevligt till Louis och Eleanor innan jag hörde mitt namn ropas efter mig och jag skyndade mig att hämta min jacka och väska. Men längre än så hann jag inte för Harrys långa ben hann ikapp mina.

”Alison wait!” jag saktade in och sen tittade han på mig och jag torkade bort en tår som rann ned för min kind och sen sa han.

”get in the car before the paparazzi gets photos” sa han lugnt och snällt jag nickade och sen gick och satte mig i framsätet på bilen. Harry hoppade in och sen körde i full fart.

Egentligen var jag nog inte rädd för att vara med Harry bara tanken av att låta honom eller jag själv såra mig eller honom. Den var för skrämmande, jag tyckte verkligen om Harry det gjorde jag. Mer än som bara ha som en vän, men jag visste inte vad jag skulle göra. Jag var rädd för att bli sårad eller såra någon annan.  Harry parkerade bilen utanför sitt hus och jag var tvungen att hämta mina saker innan jag kunde ringa någon som sen kom och hämtade upp mig. Eftersom jag hade druckit och inte kunde köra bil för tillfället, jag väntade på att Harry skulle låsa upp och när han väl gjort det så klev jag in i huset och sen hörde jag Harrys röst säga.

”Alison, why did you run away from me?”

“I understand if you don’t like me, but I just need to know… please”  jag vände mig mot Harry och tittade på honom och sen tittade ner i marken.

”I do, I really like you Harry. It’s not that, uhm.. I’m just afraid”  Harry rynkade pannan och tittade på mig jag vände bort blicken från honom och sen tittade tilllbaka på honom igen.

”Afraid of what Alison?”

”love” sa jag och han tittade på mig men hans ansiktsuttryck ändrades.

”Alison, I understand that you’ve been hurt before. But I would never do something too hurt you, I’ll give you my word on that” han tog ett steg närmare mig och jag tittade upp in i hans gröna ögon.

“I’ve been hurt more than once Harry”

“you don’t need to rush in to anything, I promise. We could start as friends and build a relationship from that” jag nickade åt hans förslag men ändå kände jag suget av att ha honom i mina armar nu. Kanske var det alkoholen men innan jag han tänka klart så rusade jag fram till honom och den här gången var det mina läppar som kraschade på hans. Jag kunde inte låta bli, han var så vacker så otroligt vacker. Jag hade händerna i hans hår och jag kunde känna hans händer på mina höfter, det var verkligen alkoholen som talade här. Fast jag kunde inre bry mig mindre, efter en stund av att bara stå där så gled Harrys läppar ifrån mina och han lutade sin panna emot min.

”I thought you wanted to take it slow?” han flinade och det gjorde jag med.

“Maybe, I’m tired. Can I crash here for tonight?” Harry nickade och sen tog min hand och drog med mig upp till övervåningen och medans han tog fram något jag kunde sova i så tog jag upp min telefon och skickade ett sms till mamma.

 

To: Mum

Hi, I’m too tired to drive home. Crashing at Harry’s tnight. Love u

 

Jag låste telefonen och sen hörde jag Harry säga.

”I have a spare toothbrush in the bathroom and you can use the shower if you want I can sleep in the guestroom” jag skakade på huvuet och sen sa.

“no, no Harry you live here I can take the guest room. It’s fine I promise” han log och började på en mening men när jag höjde på ögonbrynen så gav han sig. Hur gärna jag egentligen ville sova bredvid honom ville jag som sagt inte stressa mig in i ett förhållande jag ville men jag litade inte så mycket på mig själv eller honom för det. Än i alla fall…  Jag log mot Harry och tog kläderna och gick in på toaletten och bytte snabbt om och när jag kom ut så stod han med en kudde i handen och sen följde jag efter honom in till gästrummet. Efter typ en timme av att bara ligga och stirra i taket, jag kunde inte somna och jag ville helst ligga bredvid Harry. Mina tankar avbröts av att en svag knackning på dörren och sen öppnades den sakta. Jag såg Harry stå i dörröppningen i bara sina boxers han kliade sig i nacken och jag satte mig upp i sängen och tände lampan på nattygsbordet. Jag hade svårt att släppa blicken från hans bara överkropp och jag satte mig upp och sa.

”what are you doing up? I thought you were asleep”

“yeah, I couldn’t sleep. Uhm, I…I” började han och sen fortsatte nog med något helt annat.

”uhm… Alison I don’t want you to sleep alone in here, please come and lay with me?” jag log och sen tog av mig täcket och följde efter Harry in till hans sovrum. Han la sig ner i sängen och öppnade täcket så jag kunde gå och lägga mig undertäcket bredvid honom. Jag kröp upp i sängen och lade mig ganska när honom vilket inte gjorde mig någonting alls.

 

Harry perspektiv.

Jag vaknade av att jag hörde skrikande från undervåningen jag satte mig yrvaket i sängen och kollade efter Alison. Hon var inte bredvid mig, det tog någon minut innan jag hörde att det var Alisons röst som skrek. Jag drog bort täcket och reste mig upp ur sängen brydde mig inte så mycket om att jag bara hade boxers på mig men bara för att satte jag på mig ett par gym shorts från adidas. Jag följde Alisons röst ner till undervåningen och såg Alison stå i vardagsrummet med en hand på höften vandrade runt hon skrek kanske inte men hon pratade högt som om hon var arg. Vilket det lät som om hon var. Efter typ 10 minuter så la hon på i örat på personen i andra änden och slängde telefonen i soffan hon vände sig om och det var då hon såg att jag stod och tittade på henne. Jag höjde på ögonbrynen och sen sa hon.

”good morning Harry” jag nickade och sen fnittrade lite och sa.

”hi, uhm.. could you explain why you’re standing in my living room yelling at 10 in the morning?” hon skrattade lite och sen skakade på huvudet och tittade ner  i marken och hennes leende försvann sakta.

”it, it was just an ex best friend trying to make up for the damage” jag kliade mig nervöst i nacken och sen tittade på henne.

”do you mind talking to me?” hon skakade på huvudet och jag satte mig i soffan och klappade på soffan framför mig och hon satte sig med ryggen mot armstödet och benen i mitt knä.

”so you obviously who Justin Bieber is? Well we were best friends and I mean best friend like nothing could tear us apart. Then  he stared to hang out with lil za and lil twist, they’re rappers that aren’t that famous and do really bad stuff like go to big house parties and we all know what happens on big house parties in Los Angeles. Selena found out and they broke up, she haven’t spoke to me since their breakup and Justin was here in London a couple of weeks ago and he almost hit a paparazzi and then he came to my hotel room in New York drunk as hell.  And the morning after we was about to eat breakfast when lil twist came inside the shop and started to talk to Justin so I just walked outside to get out of there. And I haven’t spoke to him since that and now he called and I got mad” en tår hade börjat rinna ner för hennes kind och jag satte mig hastigt upp och torkade bort den med min tumme. Jag lutade mig tillbaka igen och strök med handen på hennes bara ben, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga men jag visste att det kanske inte var så lätt hela tiden att vara Justin Bieber heller.

”I know who he is, quite nice lad actually; maybe you should give him a chance to explain you know. Maybe he has a reason to do all these stupid stuff and I think he has a lot of pressure on him right now” Alison tittade på mig och torkade ännu en tår och sen satte sig upp och lutade sig mot mig istället.

“I know, I just don’t know if I want him to explain cause I am getting so worried about him. I just want to call Alfredo his best friend that also work with him just so I know he’s okay. I know he’s on tour right now like soon Sweden but I need to know if he’s okay” Alison förklarade verkligen hur hon kände hon öppnade upp sig för mig, eller så kanske det var bara en edgångs grej vilket jag inte tror. Jag fortsatte torka tårar som rann ner för hennes kinder och sen så ställde jag mig upp och gick och hämtade en servett i köket som hon kunde torka bort mascaran som runnit ner för hennes kinder. När jag kom tillbaka stod hon upp och jag drog in henne i en kram och sa.

”you know, everything will be okay in the end and if it’s not okay, then it’s not the end. You and Justin are best mates, you’re not losing him for a stupid thing he did” hon fnissade lite gulligt medans hon skakade på huvudet mot mitt bara bröst så hörde jag henne mumla in I mitt bröst.

”did you just qoute Ed Sheeran?” jag skrattade och hon gick några steg ifrån mig och jag skrattade och skakade på huvudet.

”how did you know?” hon skrattade bara och skakade på huvudet, ändå fast jag inte ville att hon skulle förlora Justin som vän fanns ändå känslan av avundsjuka inom mig. Jag var avundsjuk på att hon brydde sig så otroligt mycket om honom jag hade en önskan om att det var jag.

”thank you Harry, for beeing here for me right now” jag nickade och blinkade med ena ögat.

“always” svarade jag henne och log innan jag tog ett löst tag om hennes hand.


here it is!! 

hoppas ni gillar den här novellen så länge, ska börja skriva på en till epilog tänkte jag också. 

glöm inte att ställa frågor till frågestunden som ni hittar här under!! 

 

 



hur? när? vad? varför? - DU har chansen att...

 
Just nu, fram till den 10 Maj så kan ni fråga precis vad ni vill! Det kan vara personliga frågor, frågor om bloggen precis vad som helst! Ni bestämmer, ställ frågor allt ni kommer på! :) 
 
Puss och kram.