You & I - Kapitel 19

Tidigare: 

De kom inte så otroligt nära som tur var och jag kunde få Alison till bilen utan någon skada skedd. Jag la en hand på hennes lår och hon la sin han på min och jag log mot henne när hon la huvudet mot nackstödet. Hennes ögon var stängda när vi rullade upp på deras uppfart. Jag ruskade lite på hennes lår där min hand fanns. Hon öppnade ögonen och log mot mig, sen öppnade hon bildörren och sen väntade på mig och jag la en arm om henne och hon lutade sig mot mig. Vi gick upp till huset och hon tog av sig sina höga klackar och bar dem upp till hennes rum och hängde in kappan och ställde in hennes skor där dem stod från början.

”Harry can you unzip me?” jag vände mig om och nickade sen gick fram till henne och drog ned hennes dragkedja och pussade henne på axeln. Hon vände sig om och log mot mig och gav mig en puss på kinden. 


 


Alisons Perspektiv

Jag vaknade nästa morgon och såg Harrys ansikte det första jag såg. Jag log åt synen och sen tittade på honom när han låg med munnen smått öppen hans långa lockar låg över halva hans ansikte när han snarkade lågt. Jag strök undan håret ur hans varma panna och han var underligt varm. Jag satte mig upp i sängen och sen helt plötsligt reser han sig upp ur sängen och går med snabba steg mot toaletten. Jag tog en av Harrys tröjor som låg på sidan av sängen och följde efter honom in på toan och ser hur han sitter lutad över toalettstolen hulkandes. Jag strök honom över ryggen och såg hur han tömde sig själv över toaletten. Jag kysste honom i nacken och på ryggen och höll bort hans hår ifrån ansiktet. Ett bedrövat stön lämnade hans läppar och sen tog han papper från sidan av toaletten och torkade sig runt munnen sen reste sig upp och sköljde munnen i handfatet.

”babe, you aren’t feeling that well are you?”

“no, I feel like crap” jag strök honom över axeln och sen visade honom tillbaka till sängen och jag gick och hämtade en hink en vatten flaska och ett glas som jag hällde upp vattnet i. Jag gick upp för trapporna in till badrummet och hämtade en handduk och sen in till mitt sovrum där Harry låg på sidan i sängen. Jag la ut handduken på golvet och sedan ställde hinken på och ställde även vattenglaset och vattenflaskan med resten av vattnet på nattduksbordet.

”thanks love” sa han och jag böjde mig fram och pussade honom i pannan. 

 

Timmarna gick och jag var tvungen att börja göra mig i ordning för min audition. Jag plattade till mitt hår som hade blivit förvånansvärt långt sen jag klippte och färgade det hos Bobby. Jag hade på mig otroligt lite smink eftersom vädret bjöd på sol och det värsta jag visste var när man var sminkad i solen. Jag satte på mig ett par denim blåa jeans en svart t-shirt och en skinnjacka. Jag tog även fram ett par svarta klackar att matcha till. Jag gick från Lindseys rum till mitt och såg Harry ligga på sidan med huvudet över kanten.

”babe?” sa jag och han vände sig om och log svart mot mig. Jag gick fram till sängen och böjde mig framåt och strök undan håret i hans panna som var lite fuktigt och hans panna var kokhet.

”oh my god, Harry you’re hot as hell” han flinade och sedan sa.

”you too baby” jag himlade med ögonen och han log mot mig.

”I know, I have the flu or something” jag nickade sen kysste hans panna och sedan vände mig om.

”I have to run, but I’ll see you later” sa jag och han log.

“You look great by the way! Your ass is gorgeus in those jeans!” ropade han efter mig. Jag skrattade och log för mig själv på väg ned från trappan jag tog ett bilnycklarna till Audin som jag och Harry använde igår kväll. Jag tog min väska och hängde den över axeln innan jag gick utanför dörren och låste upp bilen som stod på uppfarten.  Jag kunde se några paparazzi fotografer som stod utanför grinden till uppfarten som öppnade sig när jag körde emot den.  Det var en bit att köra till kontoret där auditionen skulle hållas. Det var en bra bit faktiskt, det tog nästan en halvtimme innan jag var framme.  Jag parkerade mig bil på parkeringen utanför en stor byggnad där det låg många olika kontor, jag klev in i byggnaden och kollade i min telefon vilken våning jag skulle till. Jag klev in i hissen och tryckte på 5:an, hissen stannade på 3:an och in kom fyra stycken män i kostym och en kille jag väl kände igen ryggtavlan på. Han såg mig inte på grund av alla andra i hissen som stod för mig. Ingen av dem tryckte på knappen så jag antog att alla skulle upp till samma våning som jag. När hissen stannade så klev alla och jag gick med raska steg fram till receptionen.

”Hi, I’m Alison Fitch I am here for an audition for Love Rosie” sa jag med ett leende till receptionisten.

“Hi, yeah if you go to the right and then there is the door on the third to the left and then you can wait in the waiting room”

“thank you” sa jag och log och precis när jag vände mig om stod killen från hissen jag skarpt ville undvika precis bakom mig.

”I thought I recognized this voice” jag himlade med ögonen.

“Josh Hutcherson, flirty as always”

“Well you didn’t complain about that last time I saw you” sa han med ett väldigt stort flin på läpparna. Jag tog ett steg åt sidan och sedan klappade honom på axeln.

”it’s good to see that you haven’t changed at all, but I have an audition to attend to so have a great day Josh” jag började gå åt det hållet som receptionsiten sagt åt mig att gå åt. Jag behövde inte alls vänta länge innan en lång mörkhårig man med glasögon kom och sträckte fram handen och tog med mig in till ett rum där det fanns två tjejer som höll i manus och en kille som hade ljusbrunt hår och gröna ögon. Han såg väldigt bra ut, han log stort mot mig och jag log tillbaka.

”Alison this is Sam, he is the guy that play Alex in the movie” jag nickade och sen hälsade på honom.  

 

Auditionen tog ett par timmar och när jag väl var på väg därifrån så ringde jag upp Harry för att kolla om han ville ha något. Ett par signaler gick fram innan han svarade.

”hello” hans röst var hes och det lät precis som om jag väckte honom.

”hi, did I wake you?”

“Yeah”

“Sorry, I just wanted to tell you that I am on my way home and wanted to check if you wanted anything from the grocery store?”

“uhm, I don’t know I would like some coke or something… and yoghurt”

“Okay, I will be home in about half an hour or so”

“see you soon love”  

Jag svängde in på parkeringen till affären och sprang in och köpte en cola lite godis och yoghurt som Harry ville ha. Från affären och hem tog det ungefär 20 minuter innan jag svängde upp på min gata och sen in på vår uppfart.  Jag körde in bilen i garaget och sen gick in till huset, jag ställde in yoghurten och colan i kylen och sen gick upp för att kolla till Harry. Mina klackar klickade mot vårt trä golv och jag visste att Harry säkert hörde att jag var på väg mot mitt sovrum. Jag öppnade dörren och såg Harry liggandes i sängen, hans ansikte var blekt och han hade satt upp en del av sitt hår i en tofs så att det inte skulle ligga i hans panna. Han hade slagit på tvn och kollade just nu på Modern Family.

”Hi baby” sa han när han såg mig. Jag log mot honom och klev ur mina klackar vid dörren och sen kröp upp bredvid honom i sängen.

”hi” sa jag och pussade honom i pannan.

”how did the audition go?” sa han och la armen om mig.

“It went pretty well I think… I don’t really know actually, but how are you feeling?” sa han ryckte på axlarna.

“Well I haven’t emptied my stomach since you left this morning, but I haven’t eaten anything. And I have fever and do not feel so good actually” jag tittade upp på honom och putade med underläppen.

“Do you want me to get some yoghurt and some coke then we can watch a movie and cuddle? Please” Harry log stort och nickade, jag sprang ner för trappan och sen in till köket och tog fram en skål. Precis när jag gjort det så plingade det på dörren, jag blev själv väldigt förvånad och gick med bestämda steg mot dörren. Jag öppnade den fort och möttes av en brunögd figur.

”Josh, what the hell are you doing here?” han ryckte på axlarna och jag himlade med ögonen.

”I guess that I missed you, can I come in?” frågade han med ett flin på läpparna.

”no you can’t” han höjde på ögonbrynen och blev nog lite chockad av mitt ganska otrevliga svar.

”and why is that?”

”If you haven’t seen the magazines, E news or been on twitter for a while I have actually met someone that is worth my time” sa jag och han tittade ner i marken och fnös lite sen tittade på mig med ett flin igen.

”So it’s true, you’re dating him for real. The boyband dude, Harry Styles”

“It’s true Josh, so you should leave” han tittade upp och flinade ännu mer.

”is he good in bed then?”

“He’s great, ten times better than you actually. I don’t have to fake it, if you know what I mean” sa jag och hade nu ett flin på mina läppar.

”ouch, well I see you around then” jag sa inget mer utan bara stängde dörren i hans ansikte. Jag vände mig om och sen gick in till köket igen och såg Harry stå där. Han skrattade lite och sen tittade upp på mig när han hällt klart yoghurten i skålen jag hade ställt fram.

”you are a sassy little girl, you know that?” jag skrattade lite samtidigt som jag tog fram en till skål som jag hällde upp godiset jag köpt i.

”how much did you hear?”

“Pretty much everything, it was a very entertaining conversation” han såg ut att må lite lite bättre men man kunde fortfarande höra att hans röst var hes och han näsa väldigt täppt.

”he wasn’t that good actually, he is a piece of shit. Sweet but a real douchebag” Harry gick runt köksön och lade armarna runt mig och pussade mig på tinningen och sen lade hakan på mitt huvud.

”let’s go up and watch a movie and cuddle please. Cause I don’t have the power to stand anymore” sa Harry, jag tittade upp på honom och hans ögon var väldigt trötta och hade mörka ringar runt sig.

Vi släckte nedervåningen och tog med oss colan, vatten, Harrys skål med yoghurt och godiset upp till mitt rum och stängde dörren och sen ställde allt på sängbordet. Jag tog av mig mina jeans och min tröja och knäppte av mig bhn och kände befrielsen.

”Im sorry Harry but I’m not going to but on a shirt” han tittade på mig med lite öppen mun.

“Oh it’s fine for me, they’re the best thing I know so as long as I am allowed to touch them you don’t have to wear a shirt”  jag nickade och sen släckte taklampan och sen köp upp under täcket brevid en warm nyduschad Harry.  Vi satte på filmen Love Actually som Harry hade tjatat om att titta på ett tag nu och sen vände han mig på sidan så han höll om mig och jag kände hur hans hand vandrade upp till mitt ena bröst. Jag log lite och sen fortsatte att titta på filmen, som faktiskt var otroligt bra. När eftertexterna rullade så hade Harry somnat för länge sedan. Han låg fortfarande och höll om mig och jag sträckte mig efter fjärrkontrollen och stängde av tvn sen lade den under kudden eftersom jag inte nådde till nattygsbordet. Harry vred sig lite i sängen och sen lade ett ben över mig. Jag vände mig in mot honom och sen somnade på ett par sekunder bara.


Hej på er!!! Alltså jag blir lika förvånad varje gång att någon fortfarande kollar här inne. Vill verkligen få denna att gå runt för jag älskar att skriva. 

Just nu så är ju våra fina killar på pause men jag vill fortfarnade skriva, det hindrar mig inte. Hoppas det är någon själ som fortfarande vill läsa. Kommentera vad ni vill läsa i så fall!! 

p&k <3