The Moment - Kapitel 47

Tidigare: 

”jag mår bra” sa jag och sen lyfte på hälarna och pussade honom i pannan och sen tog hans hand och gick mot bilen i stället. Han släppte min hand när vi gick runt hörnet på huset och la den runt min midja istället. Jag log upp mot honom och han log tillbaka och precis innan han gick runt till andra sidan hörde jag ett smattrande ljud och både jag och Niall vände sig om i busken vid garage uppfartens början gömde sig en fotograf. Niall suckade och jag såg besvikelsen i hans ögon och sen jag han runt bilen och satte sig på förarsidan. Han hade ansiktet ner i knät när han satte sig i bilen och jag tittade på honom med en besvärad min och la en hand på hans lår. När han kände min beröring så tittade han upp på mig och log lite svagt och sa.

”förlåt” och jag suckade.

”vi pratar om det här sen” sa jag lugnt och lät mina ögon vandra bak mot Matthew och Tanja. Niall nickade förstående och sen så startade jag bilen och körde ner mot stan. 



Den knappa fem minuters långa bilturen till stan hade vi sjungit allsång till låtarna som spelades på radion och Niall hade varit lite nedstämmande. Men ändå varit med och deltagit i att sjunga allsång. Dom låtarna som spelats då vi skruvat upp volymen till nästan max är Ed Sheeran The A Team och när faktiskt One Directions låt Up All Night spelades. Men nu stod bilen parkerad inne i centrala London och vi hade börjat gå mot Oxford Street där vi skulle möta upp mamma. Niall och jag gick hand i hand och Tanja och Matthew gick framför oss och hade också händerna flätade i varandras. Jag tittade upp på Niall och log och sen började han sjunga och släppte min hand och dansade lite som om han körde bil. Jag gav ifrån mig ett skratt och han log när han var klar och sen tog min hand på nytt.

”vart kom det där ifrån?” frågade jag honom han böjde sig ner och viskade.

”det är en fotograf där borta, titta inte. Och om du såg nere ut och jag också så kommer dom starta något dumt ryckte” sa han och jag fnittrade för att fortsätta spela. Han släppte min hand och la armen på min höft så han hade armen runt mig. Sen drog han mig närmare honom och kysste mig på kinden.

Vädret hade ändrats fort och nu sken solen och det var knappt ett moln på himlen. Jag drog upp dragkedjan på min svarta läderväska och plockade upp mina ray-ban i pilotmodell och satte på näsan. Niall hade tagit på sig sina svarta ray-ban wayfarer. När jag hade gjort det jag skulle i väskan så slängde jag den åt sidan av mig igen och då drog Niall mig närmare honom och sen gick vi lite snabbare ikapp Matthew och Tanja. Vi svängde runt hörnet på Oxford och då kom en flock tjejer fram till Niall och han släppte mig och jag ställde mig bredvid honom och log. Matthew och Tanja stannade också upp. Tjejerna log stort och några gav några skeptiska blickar mot mig och jag kunde höra några som viskade här och var.  Matthew pickade mig på axeln och vände sig mot mig.

”är det alltid såhär? Vart ni än går?” frågade han och jag nickade mot honom och log.

”varför dejtar han henne?”

”gud vad smal hon va”

”tycker du kolla hennes lår” sa någon jag såg att Niall hörde och han tittade på mig vilket alla andra gjorde också. Matthew tittade på mig och jag mötte hans blick och sen kände jag en liten knackning på axeln.

”lyssna inte på vad dom säger” sa en lite tjej med ljusbrunt hår och fräknar som prydde hennes näsa. Och bruna stora ögon.

”du är jätte vacker, jag lovar” sa hon och jag log mot henne och gav henne en kram.

”tack, du med, lite lik en prinsessa” sa jag och tittade ner på henne. Niall som hörde vad några av tjejerna sa. Han letade efter dom med blicken och gick mot dom.

Nialls Perspektiv.

Det stod några tjejer i gruppen som samlats runt mig. Dom flesta hade fått vad de ville och gått men det stod några kvar. Tre av dom tjejerna hörde jag svagt viskat saker om Gabbie. Jag gick mot dom och sa.

”hej, ser ni den blonda tjejen som står där borta?”

”mm” nickade tjejerna och tittade ner i backen. Jag tror nog det insåg ganska fort som jag nämnde Gabbie.

”hon är mitt allt, snälla jag ber er. Säg inte elaka saker bakom hennes rygg. För jag vet att hon hörde precis det ni sa. Och jag hörde det också. Men snälla, jag älskar henne över allt annat på hela jorden, ni får tycka precis vad ni vill. Men kasta det inte över henne. Varken på twitter, Instagram eller här. Sätt er i hennes perspektiv” sa jag och tjejerna tittade ner i marken och nickade.

”mm, kan vi få en bild med dig då?” frågade den ena tjejen som var blond och tittade upp på mig.

”absolut om ni lovar att inte göra så igen” sa jag och tjejerna nickade igen och sen tog upp deras iphones och sen kameran som är riktad framåt. Jag log på bilden och det gjorde tjejerna också. Sen gick dom i väg men vände på klacken och sa.

”förlåt, det var inte mening att såra dig” sa den ena till Gabbie jag tittade på henne och log en snett leende och hon log mot tjejerna och sen gick dom iväg. Jag gick mot henne och dom två andra som stod och tittade på dom som precis gått iväg.  När jag nådde fram till Gabbie la jag min arm om hennes midja och sen lyfte hon på hälarna och tryckte sina läppar mot mina.

Gabbies Perspektiv.

Tjejerna hade gått och Nialls arm hade snirklat sig runt min midja igen. Han läppar trycktes då och då mot mitt hår och samtidigt som vi gick mot cafét som vi skulle möta mamma vid, eller Starbucks som det också kallas. Jag såg Starbucks skylten som stack ut från väggen och visade Starbucks loggan. Jag tittade mot uteserveringen och såg mamma stå vid ingången. Hennes lilla smala figur, ganska så lik min fast lite längre stod och inväntade oss. Jag hade glömt säga att Tanja skulle med men det gör nog inget, man tar henne på köpet om hon ber Matthew följa med. Dom går knappt på toa utan varandra. Vi närmade oss mamma och när hon fick syn på oss sken hon upp i ett stort leende. Niall släppte mig eller hans grepp om mig mjuknade och jag sprang fram till min mamma och slängde armarna om henne och hon sa.

”hej min ängel” sa hon men den här gången så bytte hon inte språket. Hon strök mig över håret och jag kunde känna hennes andetag i nacken.

”har du haft det bra?” frågade hon och jag svarade när jag släppt hennes famn.

”ja, vi har haft det jätte bra” sa jag och hon nickade sen gick till Niall och öppnade sina armar och sa.

”hej vännen, kom hit. Ge mig en kram” sa hon och jag skrattade lite och Niall gjorde det också men gav henne en kram.

”vad kul att se dig” sa hon och Niall log mot henne och sa.

”detsamma” sa han och sen kramade min mamma om Tanja, hon hälsade på Matthew och strök honom över kinden. Han log mot henne. Niall kom närmare mig igen och la sin arm över mina axlar och jag la min arm runt hans midja och lyfte upp min hand till hans som vilade på min axel och flätade in mina fingrar i hans. Man log när hon tittade på oss och sen sa hon.

”ska vi gå in?” frågade hon och vi nickade.

Tiden hade gått fort och vi alla satt nog mätta vid vårat bord på uteserveringen och pratade om allt mellan himmel och jord. Mamma hade mycket att berätta och säga. Det hade hänt mycket på en vecka i alla fall. Mer än vad jag trodde. Efter någon timme sittandes på cafét så bestämde vi oss att ta en runda på stan. Niall gick bredvid mig och nu flätade han in sina fingrar i mina och tittade ner på mig. Vi fortsatte gå på oxford och gick förbi skyltfönstret som tillhörde forever 21. Jag stannade vi skyltfönstret och tittade på den blåa klänningen. Med rosa blommor och knappar längs hela framsidan som höll ihop klänningen till en klänning. Jag tittade på den länge och sen sa jag.

”titta vad söt den är” sa jag och mamma nickade.

”vi kan gå in så du får prova den om du vill?” sa hon och jag skakade på huvudet och sa.

”nej, jag orkar inte byta om” sa jag och mamma skrattade och sen började vi gå igen och Niall tog tag runt min midja och drog sig närmare mig.

”jag kunde hjälpt dig annars” jag tittade upp på honom och höjde på ögonbrynen och lyfte på hälarna och sa tyst tillbaka.

”oh, cheeky, spara det till senare älskling” sa jag och kysste honom på kinden. Han flinade och sen gick vi ikapp dom andra. Hans läppar och mina läppar länkades ihop fler och fler gånger och Matthew sa tillslut.

”seriöst, skaffa ett rum eller något” sa han jag skrattade åt hans komentar och Niall log mot honom och Tanja tittade upp mot honom och sen såg jag hur deras läppar möttes.

Någon timme senare klev vi in i mitt rum och Niall dunsade ner i sängen och jag tog tag i mina mjukis shorts, knäppte av mig dom svarta shortsen jag haft och drog på mig dom andra i stället. Jag kröp ner i sängen under täcket bredvid Niall och la mitt huvud på hans bröst. Jag tittade på klockan som stod på mitt nattduksbord och klockan hade redan börjat närma sig åtta. Jag lutade huvudet uppåt så mina läppar nådde Nialls hals och där tryckte jag mina läppar och drog in hans doft av Armani och sen frågade honom.

”Niall varför sa du förlåt förut?” frågade jag och hasade upp och lutade mitt huvud mot min armbåge för att håla mig uppe. Han tittade rakt in i mina ögon och började prata.  

”för att vart jag än går så går folk efter dom tar bilder rykten sprids. Dom är ju överallt, och jag är bara rädd för att du ska tröttna och inte vilja vara med mig längre. Och som en överbeskyddande pojkvän vill jag att dom inte har med dig att göra. Seriöst.. för jag skulle dö om dom var orsaken till att du lämnade mig..” sa han och jag tittade in i hans havsblå ögon och log och fortsatte titta in i hans ögon. Hans ögon, som sagt jag kunde drunkna i dom, dom kunde få mig att glömma hela världen.

”jag skulle aldrig göra så mot dig jag lovar, få aldrig en tanke på det igen. Jag valde att leva såhär, för jag ville vara med dig. För att..” stannade jag upp och innan jag han fortsätta frågade Niall.

”för att..?”

”för att jag är otroligt kär i dig Niall James Horan” sa jag och då tog det inte många sekunder innan hans läppar närmade sig mina. Våra läppar kolliderade och hansläppar släppte inte mina för en sekund. Han tog ett stadigt grepp om mina smala höfter och sen lyfte över mitt lår på hans ena sida av kroppen så jag satt gränsle över hans midja. Han bad om ingång till min mun och jag gav honom den och sen lät hans tunga utforska min mun. Jag kände hur hans händer närmade sig kanten på mina shorts och sen under dom och tog ett tag runt min rumpa. Ett litet stön lämnade mina läppar, jag kunde känna Nialls flin mot mina läppar och efter några minuter så tog han tag i kanten på mina byxor och dom var av på bara några minuter. Och jag lät mina händer vandra från hans hår och samtidigt rullade han runt oss så han hamnade över mig men höll sig uppe för att inte lägga all tyngd på mig. Jag fortsatte vandra med mina händer ner tills jag nådde hans söm på tröjan och drog den över hans huvud. Jag lät hans tröja landa på golvet och mina händer leta sig upp till hans hår. Han fick ur sig ett stön mot mina läppar och sen gick hans kyssar ner mot min hals och träffade min svaga punkt precis nedanför örat. Ett till stön lämnade mina läppar. Och han fortsatte kyssa min hals och ner mot mitt nyckel ben. Jag drog hans huvud mot mig och kysste hans läppar innan han nådde min svaga punkt på andra sidan. Jag kände hans händer vandra ner för sidan och hur han lekte med sömmen på min tröja och hasade upp den längre och längre upp samtidigt som hans läppar länkade samman med mina igen. Jag hjälpte honom att få av min tröja och som dom övriga klädesplaggen lades dom också på golvet.  Han kysste mig ner på halsen och ner över bröstet. När han nådde upp till mina läppar igen flög min sovrumsdörr upp och vad jag han se så var det Louis, Liam och Harrys ansikte som stack in Louis ögon växte när han såg oss och Niall lade sig ner bredvid mig och jag drog täcket över mig fort och Louis sa.

”oh gashh, childrennn” sa han högt och sen stängde dörren. Harry såg våra kläder ligga på golvet och sa.

”killar, jag tror vi avbröt något” sa han och allas blickar vändes mot golvet och jag vände mig mot Niall och borrade in mitt ansikte i hans hals så ingen skulle märka att mina kinder blossade upp i en röd nyans.

”Niall, har du fortfarande byxor på dig” sa Louis och Niall skrattade och sen lyfte fram ett ben och jag vände mig mot dom igen och satte mig upp med täcket lindat runt min överkropp och resten som bara hade en bh kvar på sig. Och trosor, såklart.

”är du naken?” sa Louis och gick mot mig och tänkte dra av täcket jag drog det närmare mig och himlade med ögonen.

”nej” sa jag och sträckte mig efter min tröja och shorts som låg på golvet. Jag drog tröjan över huvudet och drog på mig mina shorts.

”okej, det här vart ju lite pinsamt” sa Liam och jag log och sen tittade på dom tre killarna som hade suttit sig ner och räknade. Niall satt i min säng. Harry, Louis och Liam satt i mitt rum, det saknades en.

”vart är Zayn?” frågade jag och Harry svarade snabbt på min fråga.

”Han är med Perrie, hon kom hem från sin turné igår” sa han och jag nickade. Niall sträckte sig efter sin tröja och keps som låg på golvet nedanför sängen och drog på sig den och efter bara några minuter kom mamma in och sa.

”gabbs, jag måste iväg och göra några ärenden så du får ta hästarna idag” sa hon och jag pustade och nickade som ett svar. Fast det skulle bli skönt att få hälsa på dom. Hon log mot alla och sa.

”hej killar” sa hon och log stort och killarna svarade och log lika stort och sen gick mamma ut ur rummet och jag gick in i min walk in closet och till hyllan jag hade mina hästkläder i. Jag tog ett par mörkblåa ridbyxor och ett par rosa strumpor. En piké tröja i grått tyg med ett märke på ryggen. Jag gick ut ur garderoben och satte upp mitt blonda hår i en hästsvans och drog bort bandanan från mitt hår och la den på byrån.

”ska ni med?” frågade jag samtidigt som jag tog upp min telefon ur väskan och även mina solglasögon. Sen tittade jag på killarna och dom nickade.

”bra då åker vi” sa jag och dom nickade och gick ut en efter en ur mitt sovrum. Niall gick sist efter mig och tog tag i mina höfter när jag klev ut.

”vi kan fortsätta hemma hos mig sen” sa han och log för mig själv och sen fick hans läppar tryckte mot min hals.

”snälla, kan vi bara gå nu” sa Harry och sen började jag gå ner för trappen och ut i hallen.

”jag åker ut nu” ropade jag men fick inte något svar och antog att hon reda hade åkt. Pappa hade tagit tåget i morse till manchester för att göra någon intervju med något eller han skulle jobba i alla fall. Och mamma hade tagit den andra audin. Jag tog på mig ett par gamla höga converse jag inte använder längre. Alla satte sig i våra vita audi och jag hoppade in på förarsidan och tog på mig mina solglasögon och stoppade nyckeln i tändningslåset.


Here it is! :D 




The Moment - Kapitel 46

Tidigare: 

”hon kallade mig för tjej” sa Niall och gav mig en sorgsen min. Jag ryckte på axlarna och sa.

”vadå? Skäms du för att vara lite fjollig?” sa jag och flinade åt honom och han gav mig ett fejkat leende och sa.

”ha-ha, väldigt roligt” sa han och jag skrattade och sen reste mig från stolen och gick fram till honom och tänka pussa honom på munnen men han vände bort det så jag träffade hans kind istället.

”okej, strunta i det då” sa jag och tog hans kaffe kopp och sen min på vägen med ett flin på läpparna. Sen hörde jag hans fotsteg bakom mig. 



Niall greppade tag i min handled så jag ryckte till och en utav kopparna stötte i golvet. Det klirrade och sen låg koppen i två delar på golvet. Jag hörde Niall ge ifrån sig ett högt skratt och sen tittade jag på honom och sen böjde mig ner och tog upp koppen som delat sig i två delar. Bara. Jag öppnade sen soptunnan och kastade koppen och den andra ställde jag i diskmaskinen. Sen tittade jag på Niall och flinade mot honom. Han ruskade på huvudet och sen gick mot mig. Hans nakna armar tog ett grepp om mina lår och lyfte upp mig på köksön och jag lät mina armar vila på hans axlar. Och han hade sina händer på min rygg.

”fortfarande grinig?” frågade jag och han log och sen skakade på huvudet.

”jag skojade bara med dig vet du” sa han och borrade in sitt huvud mot min axel. Jag drog fingrarna genom hans hår ett par gånger och sen tittade på klockan som satt på väggen ovanför diskbänken. Klockan hade blivit halv fyra och Niall gick fortfarande med ett ruffs på huvudet och bar överkropp och mjukisbyxor. Jag kände hans läppar tryckas mot min hals och sen så kände jag hur han sög åt sig den. Jag flyttade lite på mig men han satt kvar och efter en liten stund så släppte han och han tittade på det blåa märket han just gjort på min hals.

”ojdå” sa han och strök med tummen över märket. Jag tittade på honom och himlade med ögonen. Sen la han sitt huvud mot min bröstkorg. Jag pussade honom på huvudet och sen tog tag i hans huvud och lyfte upp det och pussade honom i pannan och sen på läpparna. Han tittade sen rakt in i mina ögon och placerade en slinga av mitt hår som lossat från hästsvansen bakom mitt öra. Jag log mot honom och sa sen.

”du, vi kanske ska göra oss i ordning om vi ska möta mamma snart” sa jag och han nickade och sen kollade på klockan som hängde på väggen bakom honom.

”men det är en och en halv timme” sa han och tittade på mig. Jag ryckte på axlarna. Och sa.

”ja, det vet jag väll”

”men du ska väll duscha?” frågade jag och han nickade och sen kände jag hur han strök sin ena hand längs min rygg och sen tog han ett grepp längs mina lår igen och snurrade ett varv när jag slingrat mina ben runt hans midja. Jag gav ifrån mig ett högt tjut och sen log brett mot honom och sen började han gå mot trappan och sen in till mitt rum. Han släppte ner mig i sängen så jag landade med en duns. Men jag kravlade mig upp och gick med snabba steg in till badrummet för att titta mig i spegeln. Jag tittade ner på min hals. Det stora väldigt lila märket syntes väl och var väl inte det snyggaste heller. Niall kom samtidigt in i badrummet och flinade åt mig.

”vad har du gjort” sa jag och pekade på min hals.

”ett lila märke” sa han och flinade ännu mer.

”du, din payback kommer när du minst anar det!” sa jag och sen gick ut från badrummet och till spegeln i mitt rum och försökte täcka över det med lite puder och consiler. Jag täckte det mesta och sen även lade på lite smink i ansiktet. Det hade gått några veckor av det 10 veckor långa sommarlovet och jag skulle jobba tre när jag kom hem från New york och efter det så fanns bara två veckor kvar av frihet. Och då har Niall redan lämnat landet. Han åker veckan innan vi börjar i skolan igen. Men det är sex veckor kvar, en månad och lite till.  Varje gång jag tänkte på det så högg mitt hjärta till. Att klara sig utan någon i tre månader är en lång tid. Tänk om det inte funkar tänk om han glömmer mig. Så många frågor. Men mycket kan hända på en månad och lite till också. Jag tog fram ett rött läppstift från Mabyeline New York och målade mina läppar så dom blev ett antal nyanser rödare. Sen gick jag in i garderoben och tog fram mina svarta Hunter stövlar. När jag satt om hästsvansen så kom Niall ut från duschen med en handduk runt midjan. Och han gick direkt till sin resväska som låg vid min säng och tog fram ett par kallsonger som han tog på sig direkt.  Sen tog han väll det som var rent vilket var en vit tröja med knappar på bröstet som slutade vid armvecken. Och ett bar blåa byxor. Och eftersom han hade tagit slut på hår waxet på Irland så tog han upp en blå keps som fick vara på hans huvud. När han klätt på sig så gick han till mig och sa.

”du vet att det nästan regnar ute va?” sa han och jag vände mig om och tittade ut. Jag gav ifrån mig en suck och sen gick in i garderoben igen. Då tog jag fram beige stickad tröja, Sen tog jag ut ett par svarta shorts istället. Jag la kläderna på sängen sen tog av mig min svarta stickade tröja. Jag såg hur Niall tittade på mig och hur hans blick vandrade från mina fötter till mitt huvud. Jag drog den beigea stickade tröjan över huvudet och sen drog jag ut mitt hår ur hästsvansen. Det var konstigt väldigt platt och sen snörade jag en blå sjal som höll undan luggen. Sen packade jag upp min helly hansen jacka ur väskan och min svarta väska med nitar på undersidan. Som jag hade haft med mig till Mullingar men inte använt. Jag lade ner jackan i väskan ett par solglasögon och min plånbok. Jag vred lite på huvudet och kollade på klockan som stod på mitt nattduksbord.  Halv fem, vi hade redan tagit över en timme på oss.

”ska vi fråga Matthew och Tanja om dom vill följa med och fika?” frågade jag Niall när han smög upp bakom mig. Det var någonting med honom idag. Han var väldigt på, inte för att jag hade något i mot det.  Men det var något.

”visst, det kan vi göra” sa han och jag tog min väska som låg på sängen och sen gick tre dörrar bort där Matthews rum var. Jag knackade på dörren och sen hörde jag ett.

”ja” från andra sidan dörren.

”kan jag komma in?” frågade jag och sen hörde jag ett.

”ja” från andra sidan. Jag öppnade dörren och vände huvudet mot sängen.  Där låg han med armen om Tanja och sen klev jag in i rummet och Niall kom direkt efter mig in i rummet. Och gick mot sängen. Han och min bror kom väldigt bra överens och Niall, tror jag. Tyckte väldigt mycket om Matthew. Han gick fram till sängen och sa.

”är du naken Matthew” sa han och lyfte på täcket lite. Matthew skakade på huvudet och sa.

”inte idag” sa han med ironin i rösten. Niall skrattade och sen drog jag tag i honom och han kom och ställde sig bakom mig och lutade sina armbågar på mina axlar och sen la han huvudet i händerna. Som vilade på mina axlar.

”mamma undrade om ni ville med och fika?” frågade jag och sen lyfte på händerna och la dom mot Nialls underarmar och strök med tummarna på dom.  Jag tittade på Matthew som tittade på Tanja. Tanja nickade och sen sa Matthew.

”visst, när åker vi?” sa han och jag tittade på klockan som stod på hans nattduksbord.

”nu” sa jag och sen satte sig Tanja upp och Matthew också. Hon ställde sig ganska så fort upp och Sem tog tag i Matthews händer och drog upp honom ur sängen.  Jag vände mig om och lyfte fort på hälarna och snodde en kyss av Niall och sen gick ut från rummet. Med dom andra hack i häl. Jag småsprang nedför trappen och våran trappa som var i vitt lackat trä och ganska så hal. I det näst sista trappsteget slant jag på kanten och landade på rumpan och ryggen rycktes till och den slog jag i, i kanten på trappsteget över och låret på det nederst trappsteget. Jag kände hur baksidan av låren värkte efter att dem träffats av den hårda kanten på trätrappan. Sen även hur ryggen som också träffats av en kant fast på det trappsteget över gjorde så ont att det ilade i hela mig.  Jag lutade huvudet i händerna och tog ett djupt andetag när jag kände en han på min axel.

”gick det bra?” hörde jag Nialls röst fråga oroligt. Jag höjde pekfingret åt honom som at rör mig inte för det gör ont. Vilket inte funkade och då tog jag min hand och lyfte bort hans hand från min axel och sen la handen på ryggen där den hårda kanten hade träffat. Jag bet mig i läppen och försökte hålla undan tårarna som brände bakom mitt ögonlock efter smärtan som befann sig i ryggslutet. Jag ställde mig upp försiktigt och höll i mig i trappräcket och bet ett hårdare tag i läppen och fortsatte gnugga med handen på ryggen.

”det gick bra” sa jag när Niall la sin hand under min vid ryggen och strök den i cirklar precis som jag gjorde.

”är du säker?” frågade Matthew som stod bakom mig och tittade med stora ögon på mig. Jag nickade och sen hörde jag honom pusta ut. Niall å andrasidan såg mest bekymrad ut. Eller oroad. Jag tittade upp på honom och la en hand på hans kind och strök med tummen och sa.

”det gick bra, jag lovar. En liten smäll på ryggen bara” sa jag och han tittade på mig och sen lutade sig fram och kysste mig en gång. Jag log mot honom och sen började gå ut till hallen i en lite haltande gång. Jag tog bilnycklarna till den vita Audin som stod på våran garage uppfart och väntade när jag tagit på mina vita låga converse på dom andra som trampade i sina skor. Sen när alla gått ut och Tanja och Matthew gick till bilen och jag stod kvar och skulle låsa dörren och Niall väntade på mig och frågade.

”ska jag köra eller kan du sitta och så ordentligt?” frågade han och jag tittade på honom och himlade med ögonen. Och sen tittade på honom med en skarp blick och sen höjde på ögonbrynen. Niall sa.

”okej, du kör. Förlåt, jag bir bara orolig när du ramlar och så..” sa han och jag log mot honom och strök honom över kinden.

”jag mår bra” sa jag och sen lyfte på hälarna och pussade honom i pannan och sen tog hans hand och gick mot bilen i stället. Han släppte min hand när vi gick runt hörnet på huset och la den runt min midja istället. Jag log upp mot honom och han log tillbaka och precis innan han gick runt till andra sidan hörde jag ett smattrande ljud och både jag och Niall vände sig om i busken vid garage uppfartens början gömde sig en fotograf. Niall suckade och jag såg besvikelsen i hans ögon och sen jag han runt bilen och satte sig på förarsidan. Han hade ansiktet ner i knät när han satte sig i bilen och jag tittade på honom med en besvärad min och la en hand på hans lår. När han kände min beröring så tittade han upp på mig och log lite svagt och sa.

”förlåt” och jag suckade.

”vi pratar om det här sen” sa jag lugnt och lät mina ögon vandra bak mot Matthew och Tanja. Niall nickade förstående och sen så startade jag bilen och körde ner mot stan. 


Så, mitt word började funka igen!! :D 

 



Förklarar varför det är försening

Hej! Tänkte förklara att det nya kapitlet kommer nog ta en stund. Det har hänt något med min dator så det går inte att komma in på Word. För där skriver jag mina inlägg först. Och kommer jag in så hakar hela datorn upp sig. Så om det inte går kommer ni få vänta i en vecka typ så jag kan föra över alla på ett usb minne och sen in i min andra dator. Nu vet ni i allafall. Puussss