The Moment - Kapitel 45

Tidigare: 
”god natt” och ingen svarade utan vi fortsatte äta av det vi beställd från McDonalds.

Någon timme senare så låg båda utmattade i sängen och våra ben och armar var en enda röra. Jag låg med huvudet intill hennes kurva i nacken och jag kunde lova att hon kände mina andetag mot hennes nacke. Jag hade min hand på hennes mage innanför tröjan och sen kände hennes fingrar dras genom mitt hår.  Jag kände hur hennes hand slutade röra på sig och sen sa hon.

”god natt, jag älskar dig” sa hon och man kunde lätt höra hur trött hon var.

”och jag dig” 



Gabbies Perspektiv.

Jag slog upp ögonen och bländades av solen. Då insåg jag också att det var väldigt varmt under det täcket som jag och Niall delade på. Niall låg fortfarande och sov som en stock och jag höll på att svettas ihjäl. Jag kravlade mig upp ur sängen så smidigt som möjligt för att inte väcka honom och sen gick jag tyst in till badrummet och stängde och låste dörren efter mig och satte på duschkranen. Det varma vattnet omringade min lilla kropp och jag strök händerna över ansiktet och sen genom mitt hår. Efter några minuter av att bara stå där så tog jag min schampo flaska och tryckte ut det sista som fanns och sen gjorde lika dant med balsamsflaskan.  Några minuter senare gick jag ut ur badrummet med en handduk runt håret och en runt kroppen. Innan jag gick ut satte jag på fläkten och stängde dörren efter mig. Jag gick lika tyst in till mitt rum igen med handduken virad runt mig och tittade på Niall när han sov och sen gick vidare till min garderob som hade sin ingång i dörren mitt emot. Jag gick tyst in till min garderob för att inte väcka Niall och drog igen dörren så den stod på glänt. Sen gick jag till byrån dör jag hade mina underkläder. Jag tog fram en vit Bh och ett par vita trosor med mönster där fram och spets där bak. Jag gick fram och tillbaka bland hyllor och galgar i garderoben men hittade ingenting som jag kunde ha på mig. Då gjorde jag som jag gjorde för många gånger. Jag drog på mig min One Piece och sen gick ner för trappan där det var alldeles tomt. Just då kom jag på att det var vardag och mamma och pappa jobbade. Pappa hade jag hunnit träffa när jag kom hem i natt men mamma hade redan sovit ett bra tag när jag kommit hem.

Jag gick mot dörren och när jag ryckte i handtaget så var dörren låst och jag fick vrida om låset för att dörren skulle gå att öppna. När jag gick ut så möttes jag av en varm bris. Och sen en lite kallare vindpust som blåste mot mig när jag stängt till dörren. Jag satte mig på bänken som fanns utanför våran dörr och sen efter en liten stund gick jag in igen och låste dörren efter mig. Jag gick upp för trappan och in på mitt rum igen och Niall sov fortfarande och jag smög fram till nattduksbordet och tog min telefon som legat på laddning och sen kollade igenom allt som hänt under natten. Några från twitter några från instagram, och några sms som var från mamma, pappa, Matthew och ett från Tova.

Från Mamma:

Hej hjärtat! Förlåt att jag inte kunde hålla mig vaken i natt, ska vi ta en fika nere på stan när jag slutat? Du jag och Niall? Sen frågar vi Matthew om han vill följa med :)

Till Mamma:

Hej, det är ingen fara! Ja visst, Niall har inte vaknat än men jag hör av mig när han vaknat.. Men han säger aldrig nej till något som är ätbart :)

Från Pappa:

Hej gumman, ring när ni vaknat. Xx Pappa.

Det var inte direkt något jag svarade på, jag tänkte ringa när jag svarat på Tovas sms.

Från Tovaaa:

Hej lillan, om två veckor drar vi. Tänkte höra om jag kunde komma lite tidigare och Jacob hänger med, och sen åker han hem när vi åker till New York :) pusssss.

Till Tovaaa:

Hallå kusin vitamin, klart att du kan. Ni är välkomna när som helst, skypa oss i morgon kväll så pratar du med pappsen också. Pussss :)

Min kusin tova var en av dom mest positiva människorna man kunde hitta. Hon var glad och den snällaste på hela jorden. Sen Sarah gått bort har hon varit tvungen att ringa och kolla till oss. Hon skulle alltid vara säker på att vi mådde bra. Jag struntade i att svara och ens läsa Matthews sms. Jag låste telefonen men sen tryckte igen på låsknappen för att titta vad klockan var klockan började närma sig halv två och jag kände hur pigg jag egentligen var. Och jag har ändå inte sovit mer än ett par timmar. Niall å andrasidan verkade vara riktigt trött. Visst jag visste at han gillade att sova men hallå, klockan är snart halv två.  Istället för att väcka honom så gick jag till min garderob igen. Jag visste nu att det var ganska varmt en när det blåste till så frös man. Jag tog en svart stickad tröja och ett par blåa jeans shorts. När jag hade bytt om tog jag bort handduken från mitt hår och hängde in den på toan. När jag gått ut från toan såg jag Nialls ögon flimra till och hur han sakta vände sig om från solen. Sen hörde jag hans djupa andetag igen som att han hade somnat om. Jag gick ut från badrummet och ner för trappan igen och när jag var halvvägs i trappen hörde jag hur någon gick i dörren. Jag gick sakta ut mot hallen och såg att det var Matthew som kom igenom dörren. Och när han flyttade lite på sig såg jag även tanja. Hennes mörka hår som oftast var ett svall av lockar studsade över hennes axlar och henens mörka ögon log när hon log. Hon sa försiktigt.

”hej Gabbie” sa hon försiktigt och jag gick mot henne och drog in henne i en kram.

”hej på dig” sa jag, jag vet att jag kanske varit lite dryg mot henne men det kan vara för att hon sårade min bror men när jag såg hur lycklig han var och hur försiktigt hon var när hon pratade med mig. Hon var i samma längd som mig och kanske till och med lite längre, jag menar längdskillnaden mellan henne och min bror var enorm.  Hon log försiktigt och rättade till den ljusgula tröjan hon hade på sig tillsammans med ett par svarta jeansshorts. Sen tittade jag på min bror och sen hörde jag någon som kom ner för trappan och vände mig om och där stod Niall i bar överkropp och ett par blåa mjukisbyxor.

”god morgon” sa jag och han flinade och sen växlade en blick med min bror och sen kramade om honom och imiterade honom.

”hej syrran, vad skönt att ha dig hemma.. Jag har saknat dig. Hejsan, jo men jag har saknat dig också” sa jag ironiskt och Matthew fnös och kramade mig tillbaka. Sen kände jag hur Nialls armar slingrade sig runt min midja och sen hälsade han på Matthew och Tanja.

”hejsan” sa han och jag såg hur Tanja blev lite röd om kinderna och sen så tog Matthew henne i handen och gick därifrån. Jag undrar om hon är ett fan av One Direction.  

”okey, det där var ju lite pinsamt” sa han och jag skrattade åt honom och la händerna på hans nakna bröst.

”du, mamma undrade om du ville följa med ut och fika på stan sen, Matthew och Tanja följer nog också med skulle jag kunna tro” Niall nickade och sa.

”visst, men jag måste hem först..” sa han och sen tittade på klockan och sa sen.

”eller så kan jag åka hem senare” sa han och jag skrattade sen började gå mot köket. Jag satte på kaffekokaren och sen tog fram en brödpåse och pålägg.

”vill du han kaffe?” frågade jag när kaffet var klart och Niall nickade och sa.

”visst, gärna” sa han och sen gick och tog ned två stycken muggar från ett utav köksskåpen. Jag hällde upp det svarta kaffet i båda muggarna sen tog jag även fram mjölken ur kylskåpet och hällde upp en skvätt i mitt och sen ställde jag den på köksön där vi satt och skulle äta. Jag tog fram två fat och sen rostade fyra mackor. När jag tryckt ner bröden i rosten så kände jag Nialls händer på mina höfter och sen hur jag snurrades runt.

”hejsan” sa jag och fnittrade lite. Och han log och sen lutade sig framåt och vilade sin panna vid min. Vi stod sådär i lite mindre än två minuter.  Jag ryckte till fort av att bröden i brödrosten blev klart. Jag fnittrade ännu mer och sen lade en hand på hans kind och lyfte på hälarna. Sen kom han närmare och närmare och tillslut mötte han mina läppar. Sen vände jag mig om mot brödrosten och tog en utav mackorna och bredde på jordnötssmör. Och sen tog min kaffekopp och gick ut till verandan. Niall kom fort därefter fast med två smörgåsar på sitt fat och kaffe koppen i handen.  Han satte sig mitt emot mig och började äta av en av sina mackor. Jag tog upp min smörgås med jordnötsmör och började äta av den samtidigt som jag drog knät upp till magen. Efter någon minut så satt jag med kaffekoppen i händerna och tittade på Niall när han hade ansiktet nere i sin telefon. Sen höjde han mobilen mot mig och sa.

”le” sa han och jag dolde ansiktet med ena handen.

”nej, sluta! Du kan inte ta kort på mig så här” sa jag och drog fingrarna igenom mitt fuktiga hår. Och sen satte upp det i en lös hästsvans som fick hänga på sidan av mig.  

”jo, du är jätte fin, jag lovar!” sa han och sen höjde kameran mot mig och jag log samtidigt som jag höll i kaffekoppen.

”första och sista gången jag går med på det” sa jag och han lipade åt mig. Sen tog jag upp min telefon och tryckte mig in på instagram. Jag tog upp kameran och Niall log och tog upp kaffekoppen och sen gjorde tummen upp med andra handen. Det klickade till i telefonen efter kameran och sen la jag till någon effect och sen skrev jag.

”breakfast with my boy on the porch xx @niallhoran” några sekunder senare hörde jag hur Nialls telefon gav ifrån sig ett ljud. Han skrattade till. Sen hörde jag hur någon gick bakom mig och Niall spärrade upp ögonen och log stort. Jag vände huvudet och såg ett välkänt ansikte. Hennes bruna hår som var lite kortare än vanligt och hennes knallröda läppar. Hennes långa smala figur bar en svart kjol och en grå lite kortare tröja med ett öga på. Hennes ögon döljdes bakom ett par svagt hjärtformade solglasögon som åkte upp på huvudet när jag såg vem det var. Jag flög upp ur stolen och slängde mig runt halsen på henne. Och slingrade benen runt hennes midja.

”du är hemma!” skrek jag och hon skrattade åt mig.

”jag är hemma” sa Ina och jag hängde mig fast ännu mer.

”du koalan, jag trillar snart ihop” sa hon sarkastiskt och jag satte ner mina fötter på verandagolvet och sen tittade lurigt på henne.

”vad gör du hemma, du skulle inte vara hemma än” sa jag och hon tittade på mig och sen satte sig ner i stolen bredvid den jag nyss suttit i.

”jo, men vi blev klara och Tom och hans sambo Stefanie kände att dom inte hade något kvar i landet så vi åkte hem” sa hon och jag nickade och tog det sista ur kaffekoppen. Jag hann inte svara henne innan min telefon gav ifrån sig ett ekande ljud och sen tog jag upp den ur fickan och mammas namn lysta på telefonen som alla andra gånger det ringde.

”hallå?” sa jag och det kom fort ett svar från andra sidan telefonen.

”hej, är ni vakna?” standard frågan för alla föräldrar när man varit upp sent, jag gissar på att alla har fått den någon gång.

”ja, det är vi” sa jag och sen kollade jag på Ina och Niall och Ina skakade på huvudet och ryckte på axlarna.

”ska jag möta er på stan då?” frågade hon och sen kom jag på att vi skulle ner till stan.

”ja, visst när?” frågade jag och tittade på Ina och sen Niall.

”möt mig vid forever 21 på oxford vid fem” sa hon och sen la vi på och Niall var snabb och fråga.

”vem var det?” frågade han och jag lade telefonen på bordet och sen sa tittade på honom och svarade på hans fråga.

”det var mamma, vi ska möta henne vid starbucks på oxford om tre timmar” sa jag och han nickade.  Ina log stort och sen tittade på mig länge och jag log mot henne.

”du vill inte följa med och ficka eller?” frågade jag och jag såg då hur hon väcktes ur sina tankar som var någon helt annan stans.

”tyvärr så kan jag inte, ska iväg” sa hon jag tittade lurigt på henne med smala ögon och sen sa.

”har det här något med personen som du hade så bråttom att träffa när vi satt på cafét och jag precis gjort navel piercingen?” frågade jag och jag såg hur hennes solbrända kinder blev en nyans rödare och hur hon log och titta bort med ögonen.

”kanske” sa hon och tittade på mig och hennes ögon smalnade och hennes mun vreds till ett flin.

”snälla, kan du inte berätta?” bad jag och sen tittade på Niall som också tittade på Ina. Hon skakade på huvudet och flinade ännu mer. Jag bönade och bad tills jag visste att det var omöjligt.  Sen så drog jag fingrarna genom mitt hår och drog åt hästsvansen lite. Och skakade på huvudet åt henne.

”så tyvärr tjejer så måste jag gå” innan hon ens avslutat meningen så började jag garva. Niall gav henne en ilsken blick och sen sa.

”tack, vi ses grabben.. hoppas du har kul med din dejt” sa han hon flinade sen kramade om mig och sa.

”det var kul att se dig, film och tacos kväll snart?” frågade hon och jag nickade snabbt och sen såg jag hennes långa smala figur gå ut genom altandörren och bara någon minut senare så smällde det i ytterdörren.

”hon kallade mig för tjej” sa Niall och gav mig en sorgsen min. Jag ryckte på axlarna och sa.

”vadå? Skäms du för att vara lite fjollig?” sa jag och flinade åt honom och han gav mig ett fejkat leende och sa.

”ha-ha, väldigt roligt” sa han och jag skrattade och sen reste mig från stolen och gick fram till honom och tänka pussa honom på munnen men han vände bort det så jag träffade hans kind istället.

”okej, strunta i det då” sa jag och tog hans kaffe kopp och sen min på vägen med ett flin på läpparna. Sen hörde jag hans fotsteg bakom mig.


Förlåt för väntan men nu är det här! puss puss! 

 

 

 



Kapitlet kommer!

kapitlet kommer att dyka upp snart, har faktiskt inte börjat skriva det än om jag ska vara ärlig. känner mig hemsk! Men jag har gått på sommarlov och har nästan all tid i världen. Så jag ska slänga in ett mellan kapitel snart.. jag lovar! bara för er skull, men så länge så kan ni njuta av dom här gifsen :) 
 
Harry | via Tumblr1Dsexualfrustrations | via Tumblr1D | via TumblrNiall Smile | via Tumblr


The Moment - Kapitel 44

Tidigare: 
När vi hade tagit av våra skor och jag hängt ifrån mig min väska kom en ganska lång figur med gråsprängt hår och stort leende på läpparna ut från köket man såg från hallen. Han kramade om Niall och hälsade på honom.

”hej Niall” sa han och kramade om honom och Niall log och sa.

”hej pappa” sa han och sen när dom hade kramat om honom färdigt så tittade han på mig och log.

”pappa, det här är min flickvän Gabbie” sa han och jag log mot honom och kände hur det värmde i mig att han presenterade mig som hans flickvän.

”hej Gabbie, jag är Nialls pappa Bobby” sa han och jag log mot honom och tog hans hand och hälsade likadant.



Vi hade fikat och suttit och pratat med Nialls pappa Bobby i ungefär två, tre timmar när vi hade börjat göra oss redo att åka hem. Nialls pappa var en glad och trevligt man och lätt att prata med. Vi hade åkt där ifrån för kanske en timme sedan och på en timme hade vi hunnit ätit med Greg och Denise på en jätte fin restaurang för att vi skulle åka i morgon. Jag hade även hunnit bytt om till en rosa klänning och jag hade mina låga vita converse och skinnjackan till och Niall hade bytt om till ett par lite ljusare jeans och en vit tshirt som han hade en rosaaktig kortärmad hoodie på sig. Våran mat hade nästan nyss kommit in och vi alla satt ganska så tysta och åt av det vi beställt. Jag i det här fallet hade beställt in en kycklingsallad och cola. Salladen var riktigt god och jag tror att dom andra också tyckte om maten eftersom det var knappt någon som sa något. 

När jag nästan ätit upp allt och lade ifrån mig besticken och tog en klunk av min cola och sen tittade på Niall som åt av någon italiensk pasta. Denise såg också ut att ätit klart det var bara bröderna kvar.

”Gabbie, vad gör du när du inte är med Niall då?” frågade Greg när han hade tuggat ur sin mat.

”jadu, jag går i skolan och sen har jag tre hästar också” sa jag och log han nickade imponerat. 

”vart går du i skolan? Eller vad går du menade jag” sa han och skrattade till lite.

”jag går på London University, och går musik, design och media” sa jag och log stort och sen kollade Denise på mig och log.

”du har hittat en tjej med många egenskaper låter det som” jag kände Nialls hand på mitt lår och jag tittade på honom och han log tillbaka.

”jag vet, sjunga kan hon också för den delen” sa han och jag tittade på honom och höjde ögonbrynen och skakade på huvudet. Greg log mot mig och sen tog en klunk av ölen han hade beställt till maten.

”hur tar ni er till flygplatsen imorgon?” frågade Greg och Niall flyttade sin blick från mig till honom med ett litet ryck.

”vi flyger från Dublin, så jag vet inte” sa Niall som svar och sen tittade han på mig igen lutade sig lite så han kunde kyssa min kind sen vände jag mig mot honom och log och sen mötte hans läppar och sen så sa Denise.

”men ska vi skjutsa dom då?” frågade hon Greg samtidigt som hon kollade på honom. Greg ryckte på axlarna som svar och sen sa.

”visst, när går erat flyg?” frågade han och Niall tog upp sin mobil för att just ta reda på den informationen.

”vi flyger tio på kvällen, så vi behöver åka vid sju typ” sa han och sen lade sin telefon framför sig på bordet. Greg nickade och sen tittade på Denise och hon nickade också.

”men då kör vi er då” sa hon och jag log stort mot henne och sen log hon tillbaka till mig och jag greppade Nialls hand under bordet samtidigt och sen hör jag hur min mobil ringer ur min väska. Jag tog upp telefonen och såg Inas ansikte lysa på skärmen och jag reste mig upp och pekade på telefonen och sa.

”jag kommer snart tillbaka” sa jag och dom nickade sen gick jag ut ur resturangens utgång och ställde mig utanför och då svarade jag i telefonen.

”hallå” sa jag när jag svarade och möttes av en väldigt glad Ina i andra änden.

”hejsan, hur har ni det?” sa hon fort och jag skrattade lite och sa.

”vi har det jätte bra, hur har du det själv?” frågade jag och blev glad av tanken att hon var i USA hos sin bror för att hjälpa honom flytta.

”jätte bra, varmt bara” sa hon och jag skrattade och tänkte efter och försökte komma på vart nu han bodde. Vilket jag glömt bort.

”vart bor han någonstans?” frågade jag och hon sa någonting som inte var till mig och sen savrade på min fråga.

”I Florida, så här är det jätte varmt!” sa hon och jag suckade och tänkte vad brun hon skulle vara när hon kom hem.

”vad skönt, vad är klockan egentligen?” frågade jag och så kollade jag på min egen klocka jag hade på armen, klockan var strax efter halv nio och sen svarade hon.

”runt halv fem på dagen” sa hon och jag suckade tänk om man hade så mycket kvar av dagen. Jag ruskade bort tankarna och sen fortsatte prata med Ina jag inte sett på ett par veckor nu. När jag hörde hennes röst så fattade jag hur mycket jag saknat henne egentligen under den här veckan som gått.

”vad gör ni nu då?” frågade hon, typiskt Ina. Hon kunde ställa tusen frågor under bara ett samtal.

”vi sitter på en restaurang med hans bror och hans flickvän. Greg och Denise” sa jag log. Och det tog inte många minuter innan hon fortsatte att prata.

”vad mysigt, själv ligger jag på pool däcket medans dom andra packar” sa hon och jag kunde se hennes nöjda leende framför mig. Jag fnös till och sen kände hur någon tog tag på min axel. Jag vände mig om och där stod Niall.

”du, jag måste sticka nu. Men kan inte du skriva till mig i morgon” sa jag och jag log för mig själv och sen hörde jag Inas röst.

”visst, hälsa Niall och ha det bra i morgon” sa hon och sen sa jag till henne.

”han hälsar tillbaka, ha det as bra resten av resan” sa jag och sen lade vi på och jag och Niall gick in på resturangen igen och satte oss vid bordet där Greg och Denise fortfarande satt.

”vem var det du pratade med?” frågade Niall när vi satte oss ner vi bordet.

”Ina” sa jag och han log och sen kom jag på att jag hälsade till någon han inte visste ve det var. Han nickade sen så kom servetrisen som hade serverat och tagit i mot våra beställningar.

”vill ni ha in notan?” frågade han vänligt och log. Niall utbytte blick med Greg som nickade och Niall sa till kyparen som hette Gabriel enligt namnplåten han hade på sitt bröst.

”ja tack” sa han och sen log och sen gick iväg och några minuter senare kom han tillbaka med en kortläsare.

”jag tar det här” sa Greg och Niall hindrade honom genom att protestera.

”nej, det ska du inte” sa han men Greg insisterade och Niall skulle som vanligt betala men tillslut struntade Greg i vad han sa och stoppade bara in sitt kort i kortläsaren. Han knappade fort in koden som hörde till hans kort och sen fick han kvittot och sen reste vi oss upp jag kronglade på mig min svarta skinjacka och sen tog min väska som fick hänga i mitt armveck.

”hur länge har ni varit ett par?” frågade jag Denise när vi gick och småpratade lite.

”oj, lite mer än tre år tror jag. Men du och Niall har ju inte varit riktigt så länge än va?” sa hon och jag log ner mot marken sen tittade upp mot henne och skakade på huvudet.

”snart tre månader sen vi lärde känna varandra” sa jag och hon log.

”hur tog du det med att dom ska till USA i tre månader?” undrade hon jag suckade och tittade på henne och sa.

”jag började gråta när han sa att dom skulle vara borta så länge. Men han berättade det ju när det var tre månader kvar tills dom skulle åka, men det är klart det jobbigt” sa jag och då kände jag hur hon klappade mig på ryggen och log förstående mot mig. Denise var en person som man lätt förstod och var lätt att prata med. Hon frågade mycket och ville verkligen lära känna folk.  Jag som skulle köra hem eftersom jag var den ända som inte druckit öppnade bilen på förarsidan och Niall satte sig fram i passagerarsätet. När alla hade satt sig i bilen så åkte vi mot Greg och Denises lägenhet för att släppa av dom och sen för att åka hem till oss.  Från resturangen inne i stan och till deras lägenhet tog ungefär fem minuter att åka och när vi stannade utanför deras hus så sa Greg.

”hörrni, vi ses i morgon då” sa han och klappade mig på axeln och sen även Niall. Jag nickade och tittade på dom i backspegeln och sa.

”ja, hejdå hörrni” sa jag och dom log sen hörde jag hur bildörrarna smällde igen och sen började vi åka mot Nialls radhus som tog lite längre tid att åka till.

”vad tycker du då?” frågade Niall och lade hans hand på mitt lår och tittadepå mig medans jag tittade på vägen.

”tycker om vadå?” frågade jag lite förvirrat.

”om det här, resan och allt” sa han och jag tittade snabbt mot honom och sen på vägen och log stort.

”vet du, har aldrig haft så snälla svärföräldrar” sa jag samtidigt som jag körde in på Nialls gata.

 

1 dag senare.

Nialls Perspektiv.

Att stå med sin mamma, storebror, flickvän och Denise är bland den jobbigaste känslan som finns. Att lämna dom, även fast jag visste vart jag hade dom och att dom mådde bra och var välbehållna.  Chris kunde inte följa med, han fick inte plats i bilen och han var tvungen att åka på en affärsresa lite utanför stan. Jag tog tag i Gabbis handled och kollade på den silvriga klockan som prydde hennes handled. Klockan stod nu på nio och vi hade inte gått igenom säkerhetskontrollerna än. Denise stod och pratade med Gabbie om något och sen vände sig Gabbie mot mig och sa.

”vi kanske ska ta oss igenom säkerhetskontrollerna snart?” sa hon och tittade mig in i ögonen. Jag nickade och sen la en hand i svanken på hennes rygg.

”vi ska nog ta oss igenom kontrollerna nu” sa jag och flyttade min blick mellan dom tre personerna som stod framför mig.

”absolut gubben” sa mamma och sen tittade på klockan som hon hade runt sin handled. Sen gick hon mot mig och drog in mig i hennes famn. Jag såg i ögonvrån hur Denise omfamnade Gabbie och sen kom hon till mig och Greg kramade om Gabbie sen även mamma drog in Gabbie i en kram.

”det var jätte kul att ha er här” sa mamma och tittade på både mig och Gabbie.

”det var jätte kul att vara här” sa Gabbie och jag sa.

”vi kommer snart igen” sa jag och Gabbie log och nickade och sen greppade jag min väska med ena handen och Gabbie greppade sin och sen även min hand med andra handen.

”hoppas vi ses snart igen då” sa Denise och Gabbie nickade som svar och sen vände vi oss om och började gå mot kön och jag vred på huvudet och tittade på min mamma som Greg hade armen om, jag kunde se någon tår som hon torkade bort och sen såg hon att jag tittade och då torkade hon bort sina tårar. Det sista jag såg var hur dom gick ut från flygplatsen och vi kom igenom säkerhetskontrollerna. Våra väskor hamnade på bandet och sen tittade jag på Gabbie och hon lyfte på sina hälar för att komma åt mina läppar.

”vill du ha något?” frågade jag henne och pekade mot Starbucks. Hon skakade på huvudet och sa.

”nej, är inte sugen på något och dricker jag kaffe så kommer jag inte kunna sova på planet” sa hon och log. Jag ryckte på axlarna och sen sa.

”men jag vill ha något att tugga på” sa jag och hon skrattade sen tog jag hennes hand och vi gick mot Starbucks och sen beställde jag en vaniljbulle. Vi satte oss på en utav borden där och väntade på att dom skulle ropa upp vårat plan i högtalarna. Jag han nästan äta upp min bulle innan dom ropade ut vårat plan i högtalarna.

”Planet som går mot London Gatewick Airport inkommer strax till terminal två” Jag vände huvudet mor Gabbie som satt med huvudet ner i sin telefon.

”vad gör du?” frågade jag henne och då tittade hon upp på mig och vände telefonen mot mig samtidigt som hon svarade.

”jag smsar Harry, han hämtar oss på flygplatsen sen” sa jag och jag log mot henne och sen flyttade mig lite närmare så att jag kunde nå hennes kind med mina läppar. Hon flinade och sen vände sig mot mig för att möte mina läppar. Sen reste hon sig upp tog sitt handbagage och Se väntade på att jag skulle resa mig upp och fläta ihop mina fingrar med hennes.

När vi satt oss i våra flygstolar så tog vi båda upp telefonerna och satte dom på flygplansläge och sen stoppade jag ner din i min ficka på mina gråa mjukisbyxor igen. Efter en och en halv timem ungefär klev vi av planet hemma i London igen. Gabbie tog automatiskt min hand och sen släppte den ganska fort när hon fick syn på sin rosa resväska komma på rullande bandet där alla väskor kom. Min väska kom strax där efter och sen tog hon min hand igen och sa.

”gud vad skönt att vara hemma, sover du hos mig inatt? Snälla?” bad hon och jag flinade och ryckte på axlarna.

”kan jag väll” sa jag och log mot henne och hon lyfte på hälarna och kysste mig samtidigt som hon gick. När vi kommit ut från alla kontroller och liknande så såg jag några få kameror som avfyrade några blixtar men sen gick vidare. Harry satt på någon stol längre bort och väntade hans orangea mössa syntes överallt. Den var ju inte direkt diskret om man säger så. När han såg oss så reste han sig upp och gick mot oss med ett stort leende på läpparna.

”hej, har ni haft det bra?” frågade han när han nådde fram till oss. Gabbie log och svarade.

”hej på dig, vi har haft det jätte bra.. Eller hur?” sa hon och tittade på mig och jag nickade och sa.

”japp, skönt att vara tillbaka” sa jag och log och har nickade och sen vände på klacken och sa.

”nu åker vi, jag är trött” sa han och vi skrattade åt honom och fortsatte gå med honom framför oss.

 

Harry stannade bilen på Gabbies gata och eftersom vi stannade på McDonalds på vägen hem till henne fick han bära maten in och vi hann inte komma långt innan hennes pappa Peter kom ut genom deras vitmålade ytterdörr. Gabbie släppte sin väska och gick mot honom och han lyfte upp henne så hon hamnade någon bit ovanför marken och han kramade om henne länge som om hon varit borta i en evighet.  När han hade släppt henne så hälsade han på Harry och tog maten ifrån honom och Harry klappade mig på axeln och sa.

”vi ses i morgon, god natt” sa han och sen gick till Gabbie och gav henne en läs kram och sa nästan samma sak.  Gabbie tog sin väska igen och tog med den in i huset och sen ställde den i hallen där hon lät den stå.

”älskling kommer du, jag är hungrig” sa hon och jag log mot henne och sen ställde ifrån mig min väska bredvid henne och trampade av mig mina skor och sen gick till henne och sa.

”jag kommer” sa jag och tog maten Peter hade i sin hand.

”hej på dig förresten” sa han och la en hand på min axel och sen skakade min hand med den andra.

”tjenare!” sa jag och skakade hans hand tillbaka och sen lät han mig gå till köket där hans dotter befann sig i väntan för att få sin mat. Jag hörde sen hur fotsteg gick upp för trappen och sen en röst som sa.

”god natt” och ingen svarade utan vi fortsatte äta av det vi beställd från McDonalds.

Någon timme senare så låg båda utmattade i sängen och våra ben och armar var en enda röra. Jag låg med huvudet intill hennes kurva i nacken och jag kunde lova att hon kände mina andetag mot hennes nacke. Jag hade min hand på hennes mage innanför tröjan och sen kände hennes fingrar dras genom mitt hår.  Jag kände hur hennes hand slutade röra på sig och sen sa hon.

”god natt, jag älskar dig” sa hon och man kunde lätt höra hur trött hon var.

”och jag dig”


Sådär! sorry för den långa väntan! men snart går jag på sommarlov och kan skriva hur mycket som helst! hoppas ni fortfarande gillar novellen!