You & I - Kapitel 11

Tidigare: 

”maybe I should leave?” jag tittade häpet på honom och tog ett steg närmare honom.

”why?”

”damn it Alison, I like you so much that I don’t trust myself around you okay?” mina ögonbryn drogs ihop och sen insåg jag precis vad han menade. För jag litade inte riktigt på mig själv heller, men jag var så rädd för att detta inte skulle funka.

”I know, and do you know why I know how you feel? Because that’s exactly how I feel about you Harry” sa jag och min röst höjdes lite och han vände sig om och sen tittade på mig och sa.

”then let me be yours”  



Jag vände mig mot Harry och sen tittade på honom och sa.

”you really don’t understand do you?” han höjde på ögonbrynen som om han inte riktigt förstod vad jag menade.

”I really like you Harry, I really really do. But I have trust issues, big trust issues” hans ögon såg så förtvivlade ut. Han tog ett steg närmare mig och sen började prata.

”let me help you, I would never do anything to hurt you”

“I know Harry” ett litet leende formades på mina läppar och innan jag visste ordet av så kolliderade hans läppar på mina och de släppte dem inte i första taget. Mina händer vilade på hans midja och hans vilade vid mina käkar jag snurrade oss runt så jag kunde låsa dörren innan jag bakade bak oss så vi landade på sängen. Harry var över mig och hade händerna på varsin sida av mitt huvud för att inte lägga allt tyng på mig. Innan jag visste ordet av så övergick våra kyssar till grövre tungkyssar och jag kände hur våra kroppar vändes och jag satt nu grensle över hans höfter och lutade mig framåt för att våra kyssar inte skulle avbrytas. Jag kände hur hans händer flyttades ner till mina höfter och drog lite i sömmen på tröjan jag hjälpte honom att få av den och sen drog även av hans tröja. Jag la mig ner på kuddarna igen och Harry gjorde precis som innan. Hans läppar lämnade aldrig mina och sen kände jag hur hans hand gled ner för min höft och ner innanför mina byxor. Sen även under mina underkläder, Harry avbröt kyssarna och tittade på mig och bad om tillstånd, jag nickade mot honom och sen drog han bort mina shorts och sen hade handen ner i mina trosor igen. Jag greppade hans hår med mina händer samtidigt som jag kände ett utav hans fingrar tränga in i mig, jag drog ett djupt andetag och sen kände när ett till kom in jag drog efter luft igen och sen lämnade ett litet stön mina läppar. Jag kände Harrys läppar mot min hals och ner mot mina bröst samtidigt som hans fingrar var i mig. Jag kände hur det började kittlas lite i nedre delen av magen samtidigt som Harrys huvud försvann mer och mer neråt han hann knappt börja innan jag kände hur nära jag var.

”cum for me” hörde jag när hans huvud återvände till min hals. Ett stön lämnade mina läppar och mina höfter reste sig och sen låg jag andfådd men tog sen nya tag och vände mig mot Harry han hade ett flin på läpparna och sen skakade på huvudet och sa.

”thank you, and stop smirking” sa jag innan jag tryckte mina läppar mot hans igen och sen började knäppa upp hans byxor han hjälpte mig av med de och sen stack jag handen innan för hans boxers. Jag hörde hur han drog efter andan och sen kysste jag hans bara bröst.

”tell me what you want Alison” jag drog efter andan och sen fortsatte röra min hand runt honom och han drog efter andan då och då, jag kände hur hård han blev och sen svarade jag vad jag verkligen ville.

”you” han öppnade sina ögon och sen fortsatte han prata.

”then you need to stop if that’s what you want” jag fnissade lite sen släppte honom.

“you can find a condom in the nightstand drawer” han tog en kondom från lådan och öppnade den och jag hjälpte honom att få den på plats. Han lade sig över mig igen och kysste mina läppar sen kände jag hans hand vid min höft och sen drog han bort mina underkläder och sen med hjälp av hans knä särade på mina ben och sen kunde jag känna hur han trängde in i mig.

Harrys Perspektiv.

Alisons kropp låg tätt emot min och vi andades djupt båda två hon vände sig mot mig och la sitt huvud på min axel.

”ali?”

”mhm” svarade hon och sen vände jag huvudet för att se henne i ögonen.

”would you give me a chance” hon tittade upp på mig och sen log lite. Hennes bruna ögon tindrade och hon nickade.

”yeah, I was a little afriad that you would leave after this” jag höjde ögonbrynen och rullade runt så jag hade armarna på varsin sida av hennes huvud och jag skakade på huvudet.

”I would never do that” sa jag och hon log och sen tog tag i mitt halsband och drog ner mig så hennes läppar mötte mina. Om och om igen, jag log och sen lade mig på sidan av henne igen. Hon sträckte sig efter en filt som låg på golvet och sen snurrade den runt höften och reste sig upp och sen gick mot byrån hon tog upp något och drog på sig det som visade sig vara ett par nya trosor och sen kom hon och lade sig igen. Jag sträckte mig efter mina boxers som låg på golvet och Alison efter hennes tröja som hon hade hon drog på sig den och sen reste sig igen och tog upp pappret från kondomen och slängde i papperskorgen. När hon kom och la sig igen så hade hon låst upp dörren och släkt lampan.

”can I be honest with you Alison?”  

“yeah” sa hon och sen drog jag henne närmare mig och kramade hennes höfter lite mer.

”i honestly thought that you were a virgin” hon lämnade ifrån sig ett skratt och sen svarade på vad jag precis sagt.

”ha-ha, no I wasn’t”

”clearly not” jag kände hennes arm slå till min lite löst.

”thank you” jag skrattade åt henne lite och sen vände hon sig på sidan och jag somnade med henne i mina armar.

Morgonen där på när jag vaknade så låg Alison fortfarande väldigt när mig och hennes mörka hår var utspritt över hela kudden och jag pussade henne på halsen om och om igen tills hon flyttade lite på sig och sen log hon och vände sig om och la armarna om mig och även ena benet. Jag fnissade lite och sen så lade hon sig på rygg igen.

”I’m so sore” jag fnissade lite och sen kom det till tanken om hon vart öm hur längesedan var det egentligen sen sist.

”when did you get sexual the last time?” hon skrattade lite och sa sen.

“9 months ago” jag tittade på henne och nickade och förstod då varför hon var lite öm. Jag bestämde att ta det lite försiktigt nästa gång. Just som jag hade det nu med Alison bredvid mig kunde livet stanna och vara så föralltid om det gick. Om 2 dagar skulle vi iväg till Europa på turné igen och jag hoppades verkligen att hon ville komma och vara med mig på turnén. Hon satte sig upp i sängen och sen reste sig upp.

”do you want some breakfast?” jag nickade mot henne sen reste mig upp och tog på mig gårdagens kläder och följde efter henne ner till köket. Hon rostade några smörgåsar och tog fram juice och fixade även kaffe. Jag ville så gärna ta med henne ut på en riktig dejt för det som hände igår var inte riktigt en riktig dejt. Men jag hade inte riktigt mage till att fråga.  Men tillslut någon timme senare när vi lagt oss i hennes säng för att kolla på film så bara slank det ur mig.

”hey Alison, do you want to go out for dinner tomorrow night?” hon vände huvudet från filmen och konsentrerade sig på mig istället.

”I would love to”

 

När jag kom hem på kvällen så kom Niall och Liam inte långt efter jag gick och dushade och satte på mig ett par adidas shorts och en grå tshirt och min gröna beanie. När jag kom ner hade de rotat fram lite godis i skåpen och satt på tvn.

”why are you wearing a beanie? You only do that when you…” började Niall och sen höjde jag på ögonbrynen. Han skrattade vilket Liam också gjorde.

”you got laid?!” skrek han nästan och jag kunde känna mina kinder bli någon nyans rödare och nickade sen såg jag hur tankarna började att snurra inne i hans lilla irländska huvud.

”but wait you slept at Alison’s last night” han fattade verkligen inte. Det gick cirka en halvtimme innan han reste sig upp och sa.

”omg, you slept with Alison you little shit. How is this even possible you met her for the first time like 3 weeks ago. You’re unbelievable” Niall pekade på mig och sen satte sig ner efter några minuter igen jag vände mig mot honom och sa.

”I did, I really really like her though”

“but she’s so shy?” jag skrattade åt honom och tänkte tillbaka på natten och i mina ögon så var hon verkligen inte blyg över huvudtaget.  

”that’s the thing. She isn’t, or she wasn’t shy last night… and not when she’s with me. I promise when she get to know you she isn’t going to be shy” förklarade jag för honom och han höjde ögonbrynen och sa.

”wow, you got it bad for her” jag nickade och kunde knappt vänta tills i morgon.

 

Alisons Perspektiv.

Jag stod fram för spegeln och drog några drag med plattången genom mitt hår när jag var klar med det så böjde jag mina ögonfransar och applicerade mascara på dem. Jag fixade till mina ögonbryn och till sist så smetade jag på rött läppstift på mina läppar. Sen gick jag till delen av mitt rum där mina kläder hängde. Jag tog ett par svarta jeans och en vit tshirt med blåa ränder på och sen en beige kappa till och ett par skor med som satt fast med läderband. Jag valde ett guldigt tjockt armband till och sen klädde jag på mig alla kläder i min svarta lilla väska lade jag ner min telefon plånbok och ett puder. Lindsey hade jag droppat av hos någon kompis nu på förmiddagen och hon skulle sova där i natt. Harry skulle plocka upp mig här vid 7 och klockan var nu halv 7, jag kunde bara be för att denna kväll inte skulle bli förstörd av fotografer eller något sådant. Jag hörde hur det plingade på dörren och sprang ner för trappan med mina skor i ena handen och jackan i den andra och sen öppnade dörren. Harry stod på andra sidan av dörren och hade svarta boots ett par svarta jeans en svart tröja med en rutig skjorta över och sen en svart kavaj över. Han log mot mig och sen klev jag åt sidan så han skulle komma in i huset.

”hi, you look beautiful” sa han och kysste min kind. Jag rodnade lite och sa sen.

”hi, you don’t look so bad yourself” han log och sen väntade medans jag tog på mig skorna och jackan.

”let’s go” sa jag och tog nycklarna från bänken och sen gick ut och låste dörren till huset. Jag knappade in koden till porten så den öppnades och sen såg även till att den stängdes.

”so, where are you taking me?” frågade jag Harry när vi åkt en stund i hans bil. han tittade över på mig en stund och sen tillbaka på vägen igen.

”you’ll se” sa han och jag log och skakade på huvudet. Jag kom och tänka på min fotografering för ELLE UK och visste inte riktigt om jag skulle säga något till Harry eller inte. Jag kanske skulle låta det vara en hemlighet för alla så de fick sig en överraskning när tidningen kom ut. Det hade varit så mycket roligare. Efter ett par minuter så svängde han upp på en parkering utanför en restaurang, han hoppade ur bilen och där möttes vi av några fotografer. Jag suckade djupt och Harry gav mig en medlidande blick och jag gav honom en liknande blick. Jag kände hans hand i min svank när han guidade mig till restaurangens dörrar.

”hi, I booked a table for two in Styles”

“oh hi, yeah! Follow me” sa servitrisen hon hade långt nattsvart hår och kristallblåa ögon. Hon påminde lite om Samantha som jobbade nere i pappas affär men tjejen här var betydligt mycket yngre. Hon ledde oss till ett bord som var lite avlägset från alla fönster och jag satte mig ned och Harry satte sig mitt emot mig. Hon gick iväg en stund men sen kom tillbaka med två menyer.

”this is great Harry” han tittade upp från sin meny och log mot mig.

”so you like it?” jag nickade mot honom och han log stort. Jag log stort tillbaka och kollade på menyn, det fanns mycket gott och mycket som jag kunde tänka mig att välja mellan men jag kunde helt enkelt inte bestämma mig.

”are you driving tonight?” frågade jag Harry och han tittade upp från sin meny och flinade lite och sa sen.

”it depends” jag himlade med ögonen och sen kom servitrisen tillbaka och sa.

”what do you want to drink?”

“I’ll have a coke please” sa Harry och jag flinade mot honom och sen sa.

”and I’ll have a glass of red wine”

“do you want the whole bottle served or just a glass?” jag tänkte efter en stund men jag kunde knappast dricka upp en hel flaska själv.

”just a glass please” hon nickade och sen sprang iväg och medans hon var borta så tittade Harry på mig och höjde på ögonbrynen.

”classy” jag skrattade lite åt honom och sen tittade ner på min meny igen. Jag ville ha kycklingfile med pommes och någon sås och sallad tyckte jag lät jätte gott. När servetrisen kom tillbaka med våra drycker så tog jag snabbt en klunk av vinet som smakade otroligt bra.

”are you ready to order?” jag nickade och det gjorde Harry också.

”you start love” sa Harry och när han kallade mig love så kittlades det i hela magen.

”I would love the 6 on the menu”  sa jag och pekade lite och hon nickade och skrev ner det och Harry pekade också på sin meny och sen log hon mot oss och gick iväg igen. Jag tittade på Harry och han flinade lite.

”so the six huh, you would love that?” jag skrattade och skakade på huvudet och kände hur mina kinder blev lite varmare.

”you’re such a perv Harry” sa jag med ett leende på läpparna han skrattade lite.

Någon timme senare så bestämde vi oss för att lämna restaurangen och vi satt nu i bilen på väg mot mitt hus. Jag kände hans hand på mitt lår och jag tittade på honom och log, han var verkligen något och jag kände att jag kunde nog lita på honom.  Harry och jag skratta åt och bara hade det otroligt bra under middagen och även en timme efter åt. Efter vi delat på en dessert så bad vi om notan, Harry envisades med att betala och jag himlade bara med ögonen. Vi fick våra kappor och när vi skulle gå ut från restaurangen svärmade det av fotografer. Jag suckade och Harry drog efter min hand och flätade sina fingrar med mina lite diskret jag tittade ner i backen och skymde mitt ansikte med min lediga hand.


lite vågat kapitel men hoppas ni gillar det...