The Moment - Kapitel 59

Tidigare: 

”jag är så trött, och tack förresten” sa hon innan hon hoppade in i Nialls stora svarta bil. Jag hoppade in på förarsidan och sen körde sakta ut från parkeringen.

”ska du hem?” frågade jag och tittade på henne. Hon såg hur trött som helst ut och jag förstod att hon nästan bara ville hem.

”japp, om det är okej. Är sjukt trött” sa hon och jag nickade och log mot henne och svängde höger i korsningen mot hennes område. Det tog ungefär en kvart så låg jag hemma i soffan och hade slumrat till otroligt skönt jag hade en riktigt konstig dröm som gjorde at jag vaknade till med ett ryck och sen föll mina ögonlock ihop och jag somnade på soffan för resten av kvällen. 


 

 


Nialls Perspektiv.

Jag stack ut huvudet genom hotellfönstret och vinkade och hörde fansen skrika. Jag log ner mot dom och vinkade med båda händerna åt dom. Harry kom till fönstret och öppnade andra halvan av det och stack ut huvudet och det fick fansen att skrika ännu mer. Han vinkade sen tittade på mig och log stort. Det fick mig och tänka på hur bra mitt liv egentligen var, att jag inte ska klaga. Som jag visste att jag gjorde för mycket. För jag har en planerad världsturné med mina fyra bästa kompisar och en flickvän som betyder mer än allt i hela världen för mig. Jag lade mina tankar på Gabbie och kände ur leendet på mina läppar försvann. Det hade gått nästan två veckor sen jag lämnade London och nu om jag hade haft ett normalt liv, fast om jag hade det utan alla fans och sånt då hade jag aldrig träffat Gabbie och då hade jag inte kunnat göra det jag ville göra. Allt jag ville vara att ta en klassisk Gabbie och Niall kväll. Massa godis och en bra film. Som aldrig vi skulle veta vad den handlade om eftersom vi somnar oftast. Typical.

Jag såg hur Harry stängde fönstret och det gjorde jag också och då avstod allt skrik. Fönstren var imponerat ljudisolerade, vi kunde inte höra ett enda skrik genom fönstren. Vilket var riktigt skönt ibland kunde de ekande skriken i öronen bli för mycket. Men jag kunde inte undvika det, mina tankar gled tillbaka till Gabbie, jag tog upp min telefon från fickan och tittade på klockan hon var fem på kvällen här och då var hon alltså det är 8 timmar framåt till London då är klockan ett på natten där. Jag kunde inte ringa eftersom jag visste att hon sov, hon jobbade nu och skulle säkert upp tidigt i morgon. Men jag kunde alltid skicka ett sms, som hon skulle vakna upp till i morgon bitti.

To: Gabbsie                                                                                                  

Hi princess, I didn’t want to call you right now cause I didn’t know if you were sleeping. But I just wanted to tell you how much I miss u. See you in two weeks princess. I Love u xx

Jag tryckte på skicka och meddelandet skickades iväg rätt så fort och sen så lade jag ner telefonen i byxfickan igen. Jag tittade på Harry som satt och åt en banan Louis satt med sin telefon antagligen smsade med Eleanor, Zayn var inte på hotellet just nu eftersom hans mamma hade flugit över och dom var nere på hotellresturangen och åt middag. Och Liam spelade pingis med vår trummis Josh. Jag gick iväg och hämtade min gitarr jag ställt i vardagsrummet i hotellrummet och sen gick tillbaka och satte mig på sängen och började plinka på den. Sen ploppade det upp i huvudet på mig, en melodi. Jag sprang och hämtade ett block och en penna och sen skrev ner ackorden och plock kompet.  Jag nynnade och sen skrev ner första raden på texten med. ’Your hand fits in mine like it’s made just for me’ började jag och sen sjöng den och plinkade på gitarrsträngarna igen. Harry tittade upp på mig och skakade på huvudet och sa.

”du är som en låtskrivar maskin” sa han och skrattade och slängde sitt bananskal i papperskorgen. Jag skrattade lite åt hans kommentar innan jag tog upp min telefon och skickade iväg ett sms till Ed Sheeran eftersom han är proffs på kärlekslåtar och jag visste att jag skulle behöva hans hjälp.

To: Ed Sheeran

Hi buddy, need your help with a song. Are you in the states? Harry told me :)

Jag lade ifrån mig gitarren och skrev lite på texten. Jag skrev till lite på det jag precis skrivit. ’but bear this in mind it was meant to be’ lade jag till och sen lade ifrån mig blocket och tog upp min telefon som låg i fickan. Och såg att Ed redan hade svarat.

From: Ed Sheeran

Hola Nialler! You do? Working with Fiona right now, maybe she’s a little bit help? Yeah I am, when do you have studio time?”

Skrev han och tänkte efter en stund och sen frågade någon i rummet när vi hade tid att spela in och vara i studion. För hela dagen idag så hade vi spelat in delar av en musikvideo som släpps den 20 september.

”när ska vi vara i studion?” frågade jag och Liam som alltid hade koll på allt fångade pingisbollen och svarade på min fråga.

”på onsdag” sa han innan han servade iväg bollen igen. Jag nickade och sen tittade ner i min telefon igen och tänkte skriva om två dagar eftersom det var söndag men jag skrev istället.

To: Ed Sheeran

On Wednesday we are in the studio the whole day

Skrev jag tillbaka och sen lade telefonen på laddning och sen sträckte mig efter en banan på bordet några meter från sängen. Till skillnad från Harry så öppnade jag bananen från rätt håll och sen började äta av den.

”jag är hungrig” sa jag när jag kastat bananskalet i papperskorgen. Liam och Josh hade slutat spela pingis och Louis och Harry satt fortfarande med ansikten i telefonen. Josh tittade på mig och sen sa han.

”jag med, pizza?” frågade han och jag nickade och sen reste mig upp ur sängen och rättade till mina trekvarts långa mjukisbyxor.

”någon som hänger med?” frågade jag och Louis nickade och reste sig upp och de andra skakade på huvudet. Vi ringde upp Paul på vägen och han mötte upp oss i hotellobbyn. För att hjälpa oss ut från kaoset som var utanför hotellet. Fansen var många och skriken ekade så fort dom såg oss genom fönstren i lobbyn. Jag vinkade ut mot fönstret och då ökade skriken ännu mer. Paul och två killar till kom gåendes ner till lobbyn och då kom de först fram och hälsade på oss och sen sa Paul.

”gå bara rakt fram till bilen nu” sa han och jag kände hur mycket jag ville stanna och säga hej till fansen. Men att det nog inte skulle funka för dom var många. Riktigt många.

”får vi inte stanna och hälsa på dom?” frågade Louis och jag såg hur Josh såg riktigt osäker ut. Han hade sett mycket konstiga saker genom tiden med One Direction. Paul såg väldigt tveksam ut men han visste hur gärna vi ville hälsa på varenda en av dem.

”snälla” sa jag och sänkte mig lite och knäppte händerna och gjorde en valp min. Han himlade med ögonen och sen så sa han.

”okej då, men inte alla” sa han och jag log stort och eftersom Josh inte riktigt var bekväm med alla skrikande fans så följde han med en av de andra killarna som skulle hämta bilen. Jag och Louis, Paul och en av de andra killarna som hette Andrew. Vi gick ut ur entrén och då ökade skriken mer och mer. Jag gick fram till den första som stod nästan närmast och hon bad om en bild och jag tog hennes telefon och bytte den till framåt kameran och klickade på att ta en bild. Samma sak gjorde jag med ungefär tio personer till och sen sa Paul rätt så högt.

”Louis Niall, vi måste åka nu” sa han och vi nickade och jag skrev klart autografen jag höll på att skriva. Tjejen tackade mig och jag log stort mot henne och sen gick till våran svarta minibuss som vi alltid åkte runt i om vi inte envisades med att hyra en egen bil. Jag och Louis hoppade in i minibussen där Josh redan satt och han log när hon såg att vi hoppade in och sen stängde vi dörrarna och uteslöt alla skrik. Förhoppningsvis skulle en del gått hem när vi kommit tillbaka. Jag hade inget emot att de var där, det var underbart att se att dom väntade på just mig. Men att dom stod är och inte gick någonstans för dom inte vill förlora sin plats. Några utav dom hade kanske inte ätit på hela dagen. Det vet ju inte jag. 

”eyy, Niall vad tänker du på?” frågade Louis och jag vände huvudet mot honom och ryckte på axlarna. Och sen skakade på huvudet och sen sa.

”inget speciellt” sa jag men jag ljög. Jag tror att de andra killarna har börjat märka att jag inte var som vanligt. Men det kanske inte var så konstigt heller. Allt jag ville var att ha Gabbie bredvid mig. Det var allt jag ville. Och hur mycket jag än försökte vara glad och skrattig och som jag brukar, det gick bara inte.

”du oroar dig över något, vi märker det Niall vet du” sa han och Josh nickade för att visa att han höll med. Jag skakade på huvudet och sen suckade bara och Louis fortsatte för jag visste att han inte var sig själv första gången han åkte ifrån Eleanor.

”du oroar dig över att något ska hända Gabbie, eller hur?” frågade han och jag nickade och sen sa jag.

”ja, vad som helst kan ju hända. Precis vad som helst och då är inte jag där att kunna dra upp henne från botten och det bara känns så konstigt att inte ha henne bredvid mig när jag somnar eller vaknar upp bredvid henne eller se henne varje dag. Alltså det är inte samma sak som att ha ett facetime samtal eller skype. Jag saknar henne bara, otroligt mycket” sa jag och sen tittade jag bara ner i marken hyfsat rädd för att titta på någon av dem. Jag tittade bara ner i marken och kände hur jag bara ville att någon utav dem skulle säga något.

”wow” var allt jag hörde Josh säga och jag tittade upp och log och fnös samtidigt. Sen la Louis en hand på min axel och skakade på den och sa sen.

”vi vet hur mycket du älskar henne Niall. Ska jag vara ärlig så saknar jag henne också, hon är lite som dig fast tjej. Men jag förstår att du saknar henne mest och jag kan försäkra att hon saknar dig, för varken Eleanor, Perrie eller Danielle har någonsin gråtit så mycket när de lämnat oss på flygplatsen” sa han och då släpptes som en bomb från mig över att de inte tyckte att jag var töntig eller konstig för jag visste mycket väl att jag hade riktigt svårt att visa mina känslor ibland.

”jag vet, det är en diamant” sa jag och de log samtidigt dom Andrew stannade bilen och sa att vi kunde kliva ur. Paul följde med höll sig på avstånd med de andra och vi skulle ringa ifall vi behövde honom. Vi gick ner och hamnade längs en gata och såg Pizza hut skylten lysa i vita och röda färger.

”Pizza hut?” frågade jag och de andra två nickade innan vi gick mot ingången. Vi beställde våran pizza och sen tog dricka och satte oss vid ett bord som inte var så nära fönstret för så lite folk som möjligt skulle få reda på att vi var där inne. Det gick ungefär en kvart innan dom kom ut med pizzorna till oss och jag tittade på min vesuvio och kände hut hjärtat kunde ploppa ut ur mitt bröst för herregud vad gott med pizza. Jag började äta av pizzan och njöt av varje tugga.

 

”kan vi bara gå in här? Jag vill ha godis” sa Josh när vi passerade 7 eleven. Vi backade några steg och sen gjorde entré på 7 eleven. Josh plockade ihop en påse godis och det slutade med att jag också gjorde det och sen sa till Josh.

”kan inte du köpa med ett fyrpack öl åt mig?” frågade jag eftersom Josh var 21 och inte jag. Så jag hade inte åldern inne att dricka här i staterna. Han skrattade och nickade åt mig och gick och hämtade det ut ur kyldisken. Jag betalade och sen väntade på Josh och Louis med min påse i handen och såg när Josh stolt visade upp sin legitimation jag och Louis skrattade åt honom när vi gått ut ur butiken och sen började gå mot minibussen där Paul och Andrew och en till kille jag inte fångat upp namnet på än väntade. Vi hälsade på Paul och jag kände vilket ret humör jag var på och därför så knuffade jag honom i bröstet flera gånger och han himlade med ögonen och sen lyfte mig åt sidan för att sen lyfta på mig på första steget där man gick in i minibussen. Jag lutade mig sen bakåt bara för att vara jobbig och han knuffade sen in mig minibussen och jag satte mig bredvid Louis och pillade Josh som satt framför oss i nacken han ryckte till och sen skrattade jag högt åt honom. Jag tog upp min telefon ur fickan och såg att klockan börjat närma sig 8. Vi hade varit borta i 3 timmar redan, fast det kändes som 5 minuter ungefär. När vi klev in på hotellrummet i alla fall jag och Louis för att Josh hade gått till sitt och vi fem delade på ett stort rum. Harry hade somnat i samma fåtölj som han suttit i när vi gick och jag och Louis bara passerade honom och gick in till vardagsrummet är Zayn hans mamma och Liam satt. Trisha reste sig upp och jag satte ner min kasse vid foten och omfamnade henne. Hon pussade mig på kinden och jag sa.

”Trisha!” sa jag och kramade om henne.

”Niall hur är det?” frågade hon och log när hon släppt mig jag log med tänderna sen sa.

”det är bra, självdå?” frågade jag och såg hur Zayn log stort i bakgrunden och sen såg jag även att en till Zayn liknande figur satt i soffan Waliyha jag log stort och hon reste sig också upp och sen svarade Trisha på min fråga.

”det är bra, när får vi träffa Gabbie då?” frågade hon och jag ryckte på axlarna och sa sen.

”jag vet inte, men ni ska kolla på oss på OS avslutningen va?” frågade jag och hon nickade och jag fortsatte.

”ja då blir det antagligen då” sa jag och log stort innan Louis kramade om Trisha och jag kramade om Waliyha hårt och hon skrattade när jag lyfte henne någon centimeter ovanför marken och sen sa jag.

”hej, hur mår du?” frågade jag och hon log och sa.

”jag mår asbra, dudå?” sa hon glatt och det bara strålade om henne. Hon var en riktigt fin tjej, hon skulle få en bra kille en dag. Om Zayn lät henne, han var väldigt beskyddande precis som Gabbie var över sin lillebror fast det var lite mer åldersskillnad på Zayn och Waliyha.

”toppen” svarade jag och sen satte mig i soffan och drog med mig Waliyha ner i mitt knä. Det var en trettonåring jag alltid skulle behandla som min egen lillasyster. Hon vände sig så hon hade huvudet på min arm och benen i Zayns knä. Louis kastade en flaska öl till mig och sen en kapsylöppnare. Jag öppnade ölen och drack några klunkar ur den och njöt av smaken. Efter några minuter kom Harry ingåendes till rummet och satte sig bredvid Trisha i soffan och lade sig i hennes knä. Zayn himlade med ögonen och sa.

”det är min mamma Harold, försök inte flörta med henne” sa han och Harry fnös till och jag kunde inte låta bli och skratta och sen vred jag huvudet för att titta på Harry som låg på Trishas bröst och höll på att somna igen. Jag reste mig upp ur soffan och gick ut till köket och tog en banan från fruktkorgen och skalade av den sen gick till vardagsrummet och smög fram till Harry som låg med ögonen stängda och jag kunde inte låta bli. Så jag lyfte på sömmen i nacken på hans tröja och la bananen på hans rygg och sen la tröjan över igen och tryckte med handen så att bananen mosades. Harry flög upp ur soffan yrvaket och sen skrek.

”Niall!” och då skrattade jag och sprang och gömde mig i sovrummet. Jag undrar vad dom som bodde under oss trodde att vi gjorde här uppe.


sådär! lite ur Nialls synpunkt. Visst saknar han Gabbie, blir kanske ett kapitel när Ed hjälper dom med låten, kan ni gissa vilken låt det är de skriver? haha, inte så svårt :)

 

 

 

 



The Moment - Kapitel 58

Tidigare: 
"men lilla hjärtat, vi ordnar så du får åka över till dom. Jag lovar” sa hon och jag andades hetsigt ut och in hackiga andetag och kramade om min mamma och sen kände jag min telefon vibrera igen och risken att det var Niall var hur stor som helst. Och jag kunde inte låta bli att titta.

Niall Horan: Ugh, you don’t know how hard this is. To leave you crying, I feel like an asshole. I miss you so much my angel. I love you to the moon and back a million times!

Tårarna fortsatte strömma ned för mina kinder samtidigt som jag svarade på hans meddelande.

Gabriella Clark: Yeah i know, but we need to go through this together. Don’t think about it that way, you’re the best guy a girl can wish for, Together forever never apart, maybe in distance but never in heart.  I love you my prince! 



Några dagar hade gått sedan jag hade sagt hejdå till Niall och dessa dagar hade bara varit långa hemma dagar. Jag vill helst inte gå ut men jag visste att på måndag började jag jobba och jag var tvungen. Niall hade ringt mig varje dag hittills och det kändes otroligt bra att höra hans röst men för jävligt att inte ha honom är nära mig. Att få hålla om honom och känna hans läppar mot mina och att bara få ha honom nära.

Min telefon vibrerade och jag såg att någon hade taggat mig i en tweet. Jag öppnade den och läste.

”@GabbieeClark in tears after saying goodbye to boyfriend Niall Horan” och sen en länk till  sugarscape. Jag klickade på länken för att läsa det som stod. Jag läste först rubriken som var samma som hon hade skrivit och sen fortsatte det.

”The girlfriend of Niall Horan Gabriella Clark seems not to happy about her boyfriend leaving for America. The couple seemed very happy together on Heathrow airport on Thursday morning. Later we saw Niall Horan member of One Direction leave the vip room with his band mates from One Direction and later on three of four 1D girlfriends leaves the room together holding hands. We saw the girls outside at the parking lot and the girlfriend of Niall Horan had tears streaming down her face, what happened in the vip room? Is the happy couple not that happy as they seem? Or is she going to miss her Irish boy?”

Jag skrattade och sen skrollade ner och såg bilder på mig och Niall när vi lastade in alla väskor och när vi kom in på Heathrow och det fans även bilder på min, Eleanor och Danielle när vi lämnar flygplatsen. Jag screenshotade texten och sen skickade de i ett sms till Niall. Inte så att jag förväntade mig att han skulle svara nu eftersom klockan var natten i LA just nu. Jag lade ifrån mig telefonen på vardagsrums bordet och sen lutade mig tillbaka i soffan och tittade på en film vid namn Flipped. Nästan hela filmen hade redan gått och den var sjukt fin. Riktigt bra film var det. Min telefon vibrerade igen och jag sträckte mig efter den och sen såg ett sms från Ina hade landat i min inkorg.

From Ina:

Hi, can I come over? I bring ice cream

Jag knappade snabbt in ett svar om att hon mer än gärna fick komma.

To: Ina

Hello, yeah… wiie, you know me too well

Jag hade pratat med Ina om hur jobbigt jag tyckte det var på flygplatsen och hon visste alltid hur hon skulle få mig på bättre humör. Glass funkade alltid. Det visste hon, eftersom det var det bästa jag visste så kunde den aldrig göra mig på dåligt humör. Jag gick upp ur soffan och in på toaletten och tittade mig i spegeln. Jag hade inte orkat brytt mig om mitt utseende de fyra senaste dagarna. Såklart jag hade duschat och så, men inte använt smink eller gjort något med håret så det har fått sitta i en knut på huvudet och jag hade haft myskläder på i fyra dagar. Om jag inte varit i stallet och inte hos Ina eller med Danielle. Jag sköljde ansiktet i vattnet och sen släppte ut mitt hår och borstade igenom det innan jag satte upp det i en bulle på huvudet igen. Jag rättade till mitt vita linne och mina rosa mjukisbyxor med trycket pink längst benet. Sen gick jag ut till vardagsrummet igen där jag möter pappa och han tittar på mig och ler och säger.

”är det nya modet med mjukisbyxor eller?” frågade han och jag slog honom löst i magen och sen skrattade jag han svagt och jag sa.

”nej, men jag har inget bättre för mig. Så varför ska jag göra mig i ordning?” frågade jag och han ryckte på axlarna och sa.

”men snälla lilla vännen, du har Nialls bil. Du är 19 år, jag tror du har kompisar som du kan umgås med’’ sa han och jag suckade och sen sa.

”ja, men Cara jobbar, Danielle också, killarna är på turné och Ina har jobbat och hon är faktiskt på väg hit nu” sa jag och han skakade på huvudet och sen pussade mig på pannan och sen gick vidare mot sitt kontor. Jag hämtade filtar och radade upp filmer och sen hörde hur det knakade på dörren och då gick jag mot den och låste upp och sen släppte in Ina som stod utanför.

”hallå där” sa hon och log stort när jag öppnade dörren. Jag drog in henne i en lång kram och sen tittade på hennes mjukisbyxor som var likadana som mina fast i en annan färg.

”hej” sa jag och sen kramade om henne igen. Hon var mycket längre än mig och därför kramade jag om hennes mage nästan. Och om jag tänkte efter så är det inte så himla svårt att vara längre än mig. Tyvärr. Hon klev ut ur hallen och sen gick till köket och hämtade två skedar och sen satte sig i soffan och sa.

”Harry Potter maraton?” jag nickade och log stort innan jag tog min ben & jerry glass. Den vanliga smaken som jag nästan alltid tog Cookie Dough. Jag vet att jag är tråkig, men den är så sjukt god. Jag ställde ifrån mig den och sen satte på första Harry Potter filmen i dvd spelaren. Jag började sen äta av min glass och sen tittade på filmen. Sen sa Ina.

”du var med one direction till flygplatsen va?” frågade hon och jag stoppade skeden i munnen och åt upp glassen som var på och sen svarade.

”jajamensan” sa jag och hon tittade på mig och sen sa.

”jag såg det” sa hon och jag skrattade åt henne och fattade att hon läst suagarscape’s artikel om mig och Niall. Hon letade upp det på sin telefon och sen visade det jag nickade och sen sa.

”det är inte sant, jag grät… men det var seriöst det värsta jag gjort, att få se honom gå ut ur det där rummet vi satt i och tänka på att jag inte skulle få se honom på en månad. Och sen få träffa honom i två dagar och sen skulle han åka i två månader till. Och sen komma tillbaka några månader och sen dra på en tio månaders världs turné. Nej, det var det värsta jag gjort” sa jag och hon suckade och tittade på mig med ett snett leende. Hon stök mig över huvudet på ett roligt sätt som om jag vore en hund. Sen sa hon.

”det förstår jag, jag måste bara få säga. Jag har aldrig sett en kille älska en tjej så mycket som han älskar dig” sa hon och jag nickade och kände en tår rulla ner för min ena kind och sen sa jag.

”ugh, det har bara gått några dagar och jag saknar honom så mycket så det gör ont i mig redan” sa jag och snurrade på ringen jag hade på mitt högra ringfinger. Jag tog av den och tittade på den och såg att det var något inristat på insidan. Läste jag rätt så stod det. ’i love you to the moon and back / your Niall. Jag spärrade upp ögonen och sen satte på mig den igen. Min prins.

”hur har din vecka varit?” frågade jag och hon log och sa.

”jodå, jag har stått i kiosken vid fotbollen och dömt matcher, det har varit cup” sa hon och jag nickade och log och tänkte sist jag såg Ina spela fotboll, det var något hon verkligen älskade. Att springa där som en galning efter en boll hade jag aldrig sett något intresse i att göra, men däremot att titta var mycket intressantare. Speciellt när hennes lag spelade. För dom var bra, riktigt bra.

”åh, jag har inte sett dig spela på jätte länge! när har du nästa match?” frågade jag och hon tänkte efter och sen svarade så fort och svalt glassen hon hade i munnen.

”i morgon” sa hon och jag log och kände att jag behövde komma ut. Få lite frisk luft.

”kan inte jag komma och kolla?” frågade jag och hon nickade ivrigt och sen kom nästa fråga från mig.

”när börjar den?”

”nio” svarade hon och jag suckade med tanken på att jag behövde gå upp jätte tidigt. Jag åt upp resten av min glass och sen tittade på filmen. Slutet min favorit del på hela filmen, när voldemort kommer. Så himla bra del av en film.

”Gabbie, kan vi inte fortsätta kolla på film hos mig. Så sover du hos mig så kan du skjutsa mig i morgon” jag skrattade åt hennes slutsatts och jag visste innerst inne att det var därför hon sa ja till att jag skulle få komma och titta.

”ja, visst” sa jag och ställde ifrån mig min tomma burk med glass. Och sen stängde av filmen och tvn och gick upp till övervåningen och Ina följde efter. Jag packade ihop allt jag behövde och sen så åkte vi på en gång till Ina.

 

Jag stod på fotbollsplanen och kände hur jag kunde ha somnat ståendes. Och jag gick mot läktaren och satte mig högst upp så jag skulle ha något att luta mig emot. Jag kände hur nära jag var på att ögonlocken skulle stängas när det ekade en signal från min telefon och jag tog upp den och såg en bild på mig och Niall och såg hans namn på displayen. Jag vaknade genast till liv och svarade i telefonen fort och lade den mot örat.

”hej” sa jag och hörde hans glada röst.

”hej princess, vad gör du?” frågade han och jag kände hur jag blev alldeles varm inuti av att höra hans irländska accent.

”jag tittar på Ina när hon spelar fotboll, vad gör du?” frågade jag och jag kunde nästan höra honom le. För han älskade fotboll.

”vem spelar? Ligger i sängen på hotellrummet” sa han och jag suckade och kände hur gärna jag ville ligga bredvid honom.

”Ina spelar, det lät så skönt, är så himla trött” sa jag och han skrattade åt mig samtidigt som han hörde mig gäspa.

”spelar hon fotboll?” frågade han.

”ja, hon är faktiskt riktigt bra” sa jag och han skrattade lite och jag hörde sen hans röst i andra änden igen.

”jaha, jag saknar dig” sa han och jag kände återigen den där konstiga smärtan som fanns inom mig när han talade om att han saknade mig för det värkte i hela mig när jag saknade honom så mycket.

”och jag dig, otroligt mycket” sa jag och bet mig i underläppen. För nu var jag trött på att gråta, jag ville kunde sakna honom utan att tårar rann ner för mina kinder. Jag bet ihop och frågade honom något mer kul. Eller så för att lätta upp stämningen.

”har ni det bra då?” frågade jag och han skrattade åt mitt hasiga byta av samtalsämne.

”ja, varmt… och det är mycket att göra. Intervjuer och inspelningar för en ny musikvideo” sa han och jag log och ville inte något hellre än att sätta mig på första bästa plan och åka över. Men jag har jobb som väntar.

”hur har du det utan mig då? Måste vara tråkigt” sa han och jag skrattade lite lätt och sa sen.

”jodå, jag har varit ute hos hästarna. Tränat för bra tränare igen, sen börjar jag jobba på måndag” sa jag och suckade.

”men det är väll skönt? Jobbar du när jag är hemma?” frågade han och jag ville helst bara nicka men han kunde ju inte se mig kom jag på sen.

otroligt skönt. Eh, jag tror inte det” sa jag och hörde han sucka.

”vilken tur, annars hade du fått ta ledigt” sa han och jag skrattade och sen hörde jag hur han gäspade i telefonen.

”du ska få sova nu” sa jag och han skrattade i örat på mig och sen sa.

”ja, kanske är bäst. Jag saknar dig princess. Älskar dig, vi ses snart” sa han och jag bet mig i läppen igen och svarade.

”jag saknar dig också, jag älskar dig” sa jag och sen så drog jag telefonen från örat och stoppade ner den i fickan på min skinnjacka. Jag bet sönder lite av insidan på läppen och sen ryckte till när läktaren jublade och klappade. Jag tittade ner på planen och såg Ina springa mot sina lagkamrater och krama om dom. Jag hängde med på klappandet och sen tog upp min telefon och tog några bilder på dom.

Matchen hade precis spelats klart och jag stod och väntade på parkeringen när Ina kom gåendes mot mig. Jag log stort och drog in henne i en kram och gratulerade henne för att dom vunnit matchen.

”grattis snygging” sa jag och log snart hon log stort tillbaka och sen kastade in sakerna i bilen.

”jag är så trött, och tack förresten” sa hon innan hon hoppade in i Nialls stora svarta bil. Jag hoppade in på förarsidan och sen körde sakta ut från parkeringen.

”ska du hem?” frågade jag och tittade på henne. Hon såg hur trött som helst ut och jag förstod att hon nästan bara ville hem.

”japp, om det är okej. Är sjukt trött” sa hon och jag nickade och log mot henne och svängde höger i korsningen mot hennes område. Det tog ungefär en kvart så låg jag hemma i soffan och hade slumrat till otroligt skönt jag hade en riktigt konstig dröm som gjorde at jag vaknade till med ett ryck och sen föll mina ögonlock ihop och jag somnade på soffan för resten av kvällen.


Sorry för lång väntetid, mycket läxor som behövt göras och lite annat som kommit imellan. Men här har ni det, kommer hoppa en bit sen för det är inte så roligt att läsa om bara Gabbie och hur mycket hon saknar Nialler, eller vill ni ha mer ur hans perspektiv. TELL ME 

 

 



The Moment - Kapitel 57

Tidigare: 
”förstå att det här är sista gången jag kan somna såhär på en månad” sa jag och pratade väldigt tyst och han suckade.

”jag kommer inte kunna sova” sa han bara och sen kysste mig i håret och sen hasade jag upp lite för att kunna trycka mina läppar mot hans. Vilket varade i en lång passionerad kyss.

”jag vill vakna upp där du är varje dag, helst” sa han jag kan kröp bara närmare och närmare för att känna hans värme och hans andetag mot mitt hår och hans armar runt mig.



Jag vaknade av Nialls väckarklocka och som vanligt så somnade Niall om igen och så jag fick väcka honom.

”Niall, du kommer missa planet” sa jag och kände hur all glädje bara har försvunnit ur mig. Han suckade och sen satte sig yrvaket upp ur sängen och drog sig genom håret och sen la sin arm om min midja och drog ner mig i hans famn i sängen istället. Jag skrattade lite och sin kysste hans läppar och han log så jag skymtade hans tandställning. Åh han var så sjukt söt. Jag kysste han på tinningen och sen tittade han upp igen och vände sig mot klockan som hade börjat göra ljud ifrån sig. Jag klev ur sängen och drog på mig ett par mjukisbyxor och en tröja med gröna ärmar och en tub schal. För det var obehagligt kallt nu på morgonen i lägenheten. Jag satte upp mitt hår i en tofs och sen pyste ut till köket. Jag satte på kaffe och sen tog fram två koppar. Det tog ungefär tio minuter innan Niall kom ut ur sovrummet fullt påklädd. I ett par blåa mjukisbyxor och en vit tshirt och en keps på det. Som satt bakochfram. Jag log åt honom när han kom in i köket och han log åt mig också och sen ställde sig bakom mig och hade sina händer på mina höfter. Och snurrade runt mig i hans grepp.

”du följer med till flygplatsen va?” frågade han och jag nickade.

”det är klart, om jag får” han nickade och sen tryckte sina läppar mot hans. Han gick iväg en stund och då lös min telefon upp och jag såg att han hade taggat mig i ett inlägg på instagram.

@niallhoran : Just look how cute @GabriellaClark is in my shirt and snapback, im gonna miss her so much” Jag gillade bilden och sen screenshotade bilden på oss som stod i spegeln och gjorde tummen upp åt kameran. Jag log åt bilden och sen hällde upp en kopp kaffe och gick för att hitta Niall. Jag hittade honom i sovrummet och såg att han lade ner tandborste och allt sådant och sen stängde den stora resväskan och sen tog en grön ryggsäck och lade ner plånbok dator och laddare och allt sådant.

”vill du ha kaffe?” frågade jag och han skakade på huvudet och sen pussade mig i pannan och sa.

”jag vill ha min redbull i kylen” sa han och jag var inte förvånad. Jag pep ut i köket för att hämta den och han kysste mig när jag sträckte fram den till honom. Han log och sa tack och sen pussade mig i pannan och sen drack jag lite av mitt kaffe. Niall öppnade sin redbull och drack ett par klunkar av den och då bestämde jag mig för att sätta på mig ett par jeans istället. Så jag drog mina svarta jeans över rumpan och tog av mig min halsduk. Samlade ihop alla mina saker och sen ställde dom vid ytterdörren. Jag satte mig sen i soffan med min kaffekopp i handen och drack utav den och kände smaken av starkt kaffe, det bästa som finns. Niall kom och satte sig fredvid mig med sin redbull i handen och la en hand på mitt knä när jag satt i skräddare. Han pussade min på kinden och jag log och svalde det lilla kaffe jag hade i munnen och sen vände mig mot honom och mötte hans läppar.

”jag kommer sakna dig så mycket” sa jag och han kysste mig igen och sen sa.

”jag vet, och jag dig… men lova att du håller löftet” sa han och flinade lite svagt. Jag nickade och pussade han på kinden och sen höll ut mitt lillfinger och sa.

”pinky promise?” han nickade och krokade hans mycket större lillfinger med mitt lilla och sen mötte mina läppar i en till kyss.

En timme gick förbi som en vindpust och vi stod nere vid bilen med ett par paparazzi fotografer runt oss och vi stressade för att komma därifrån, jag skulle köra och det gjorde jag också väldigt gärna. Jag slet upp förardörren och sen hoppade in i bilen och Niall gjorde likadant, jag log mot honom och han pussade mig på kinden sen körde vi mot flygplatsen. Det tog ungefär tio minuter att köra till Heathrow eftersom att trafiken inte var uppe i varv vid den här tiden på morgonen. Vilket var rätt så skönt! När vi kom fram till flygplatsen så stod killarnas bilar vid en minibuss som jag antog att alla säkerhetsvakter och allt åkte i. Jag hälsade med en kram på Danielle och Eleanor och sen resten av killarna. Jag hälsade på Paul med en vinkning när han klev ut ur bussen och han och två stora killar till började lasta ur saker ur bilen. Paul vinkade åt oss att följa med och sen gick vi in i vänthallen och möttes av skrikande fans som inte var jätte många men de var ändå ett par stycken. Eller kanske 20-40.

”hinner vi stanna och säga hej?” frågade Harry när dom såg alla fans. Paul nickade och sa sen.

”men tjejer, ni följer med mig” sa han och vi nickade och sen gick efter honom till ett avlägset rum där alla deras ljudutrustning och sådant skulle bli incheckat. Jag tittade mig omkring när jag såg att Perrie inte var här.

”vart är Perrie?” frågade jag tjejerna. Dom vände sig mot mig och sa.

”hon har redan åkt på turné med Little Mix” sa hon och jag nickade och sen tänkte efter, det har hon ju pratat om. Och tanken på att det var torsdag idag och jag började jobba på måndag vilket betydde att jag behövde gå upp tidigt var bara en mardröm. Det bästa var ju att jag inte behövde åka buss eftersom jag har Nialls bil. Åh, han är bäst som lånar ut den till mig. Det gick några minuter så kom fem sjukt trötta killar in i rummet och pustade. Dom slog sig ned i en varsin stol, Liam och Louis drog tag i sina flickvänner och Niall drog ner mig i hans knä. Han pussade mig på halsen och sen kände ju hur han sög tag i huden och jag hoppade till lite men inte så någon märkte det. Jag fick ett litet lovebite och sen viskade han i mitt öra.

”bara så du vet att du är min” sa han och jag log och sen kysste honom på läpparna en gång. Han log in i kyssten men det hade jag lite svårare med att göra. Det var en sådär konstig grej med honom. Han hade alltid ett leende på läpparna även om han var hur ledsen som helst in uti. Han har väldigt svårt att visa sina känslor, speciellt för mig. För killarna vet jag inte, men han tar för mycket tid till att gör andra på gott humör. Jag la min arm om hans nacke och han la sin hand i mitt ryggslut och strök med fingrarna och sen öppnade Paul munnen och sa något som vi absolut inte vill höra.

”killar, det är dags att säga hejdå” sa han och då kände jag tårarna bränna bakom mina ögonlock och jag tittade på Niall med tårfyllda ögon. Han skakade på huvudet efter jag ställt mig upp och sen sa han.

”nej, snälla gråt inte” sa han och jag skakade på huvudet och han fångade upp mina tårar med sin tumme och sen kramade om mig. Jag la armarna runt hans midja och han la dom i mitt ryggslut och drog in mig i en såkallad Horan hug. Dom bästa kramarna i hela världen. Jag kände tårarna strömma ner för mina kinder. Han torkade bort dom efter den långa kramen. Och log lite svagt och jag kunde se det glänsande lagret med vatten som låg i hans ögonvrå. Han greppade mina käkar och jag hans midja och sen kysste han mig passionerat. Hans läppar masserade mina på ett ändå fint sätt för att inte bli för intensiva inför de andra. Vi tog en paus innan han kysste mig i panna och sen mina läppar igen. Och då ekade Pauls röst i rummet igen.

”killar vi måste gå nu” jag kysste Niall en sista gång och gav honom en kram med mina armar runt hans hals och hans runt min midja. Sen sa han.

”du har nycklarna?” jag nickade sen fortsatte han.

”jag ringer varje dag, jag lovar. I Love you princess” sa han och jag lät mina tårar bara rinna innan jag nickade och fick hans läppar trycka mot mina och sen sa jag.

”i.. i love you to” hackade jag fram och sen mötte hans läppar och sen torkade mina tårar och vände mig om till dom andra killarna. Jag kramade först om Harry och log mot honom och sa.

”ha det så bra nu, ta med dig en söt tjej hem nu också” sa jag och blinkade med ena ögat och sen kramade han om mig länga.

”åh, jag kommer sakna dig Gabbs!” sa han och jag slog han löst på huvudet innan jag gick vidare till Louis som hade låtit Eleanor gått undan lite för att säga hejdå till de andra sa jag.

”och jag dig Harold” sa jag och sen gav Louis en lång kram och han viskade i mitt öra.

”jag sa första gången vi träffades att du och Niall skulle bli ett fint par, han gråter nästan. Det händer inte ofta” sa han och jag log och kände en till tår rinna och sen nickade jag mot honom och sen kramade om Zayn. Han log mot mig och jag sa.

”jag kommer sakna dig också Zaynie” sa jag och han log och jag log tillbaka och han svarade.

”och jag dig Gabbsie” sa han och jag skrattade lite innan jag gav Liam en lång kram och sa till honom.

”du ser efter alla nu va daddy direction?” sa jag och han skrattade och sen log jag mot honom och han nickade och gav mig en till kram och sa.

”klart jag gör Gabbs” sa han och sen så vandrade alla killarna ut ur rummet efter Paul och jag tittade på Niall med ett leende och han vände om och sen gav mig en till kyss innan han gick efter dom och mimade Jag älskar dig, när han gick ut ur dörren jag mimade tillbaka och sen drog Eleanor in mig och Danielle i en lång kram innan vi blev guidade ut ur rummet och in i vänthallen där vi fick den sista flashen av våra pojkvänner och vänner. Fansen var fler nu än när vi kom och vi tre gick och höll varandra i handen och tittade ner i backen för alla blixtrar från kameror och alla fans skrik ekade i öronen. Vi nådde äntligen parkeringen och skriken avdunstade. Vi gav varandra en varsin kram innan jag sa.

”har ni skjuts hem?” frågade jag och dom tittade på varandra och skakade på huvudet och Eleanor sa.

”jag tänkte ringa en taxi, vill ni åka med?” frågade hon och jag skakade på huvudet och drog upp nyckeln i ur väskan.

”jag ska ha Nialls bil, vill ni åka med?” frågade jag och dom nickade och sen gick vi mot Nialls stora svarta bil.

”Eleanor, Notthing hill va?” frågade jag och tittade på henne i backspegeln. Hon nickade och sen tog upp telefonen och tittade bara på den. Danielle satt på min vänstra sida och sen sa hon.

”men du kan du inte släppa av mig först? Jag ska till dansstudion” jag nickade och sen bytte fil för att kunna köra av avfarten mot stan. Efter tio minuter så släppte jag av Danielle vid dansstudion och gav henne en kram och såg henne och Eleanor mötas i en kram och sen sa Danielle efter Eleanor öppnat bildörren igen och då sa hon.

”vi får höras tjejer, typ träffas och dricka lite vin eller så” sa hon och jag nickade ivrigt och sen log mot henne och vinkade innan El satte sig i bilen och stängde dörren och satte på sig bältet innan vi körde iväg. Bilresan som jag delade med Eleanor var rolig, jag gillade henne. Väldigt mycket, hon var precis som Louis fast tjej då.

”åker du tillbaka till Manchester i morgon?” frågade jag och nickade och sen gjorde ett ledset ansiktsuttryck.

”ja, tyvärr… men jag kommer hem när dom kommer hem till OS” sa hon och jag log och nickade och sen fortsatte hon.

”men du börjar jobba på Forever 21 nu på måndag va?” jag nickade och log snett samtidigt som jag parkerade bilen utanför Eleanors hus. Hon knäppte av sig bältet och gav mig en lång kram.

”jag hör av mig i morgon, så kanske vi kan ta en fika eller så?” sa hon efter hon krama mig. Jag nickade och sen så hoppade hon ut ur bilen. Jag vinkade åt henne och sen gick hon över gatan till sitt hus. Jag körde iväg och började köra hem. Nu vill jag bara hem och sätta mig framför tvn i Nialls tröja och bara göra inget. Bilturen till mig började gå mot sitt slut och när jag kom till korsningen så hörde jag Nialls röst på radion. I Moments. Jag kände hur mina ögon började vattnas. Jag parkerade bilen uppe på carporten och torkade undan mina tårar innan jag klev ur bilen och öppnade bakdörren för att ta ut min väska. Jag gick upp till huset och låste upp ytterdörren och var ganska tyst för jag antog att dom som var hemma fortfarande sov. Våran vita audi Q7 stod inte på garageuppfarten vilket betydde att pappa inte var hemma. Jag visste däremot att mamma var hemma eftersom hon hade semester de veckor jag jobbade, plus denna. Jag kastade väskan i soffan och drog av mig min trekvartsärmade tröja och satte på mig en av Nialls tjocktröjor som jag hade snott med mig hem. Eller jag hade frågat om jag fick ha den, vilket jag såklart fick.  Jag satte mig i soffan och kurade upp mig i ett utav hörnen i våran u soffa och sen satte på tvn och försökte hitta något att titta på. Jag bläddrade till en av film kanalerna som visade sig inte gick något roligt på heller. Jag bytte till Disney Channel och då var Sony’s chans på. Ett utav mina favorit program när jag var yngre. Jag lät det vara på och sen kände jag min telefon vibrera i bakfickan, ett facebook meddelande från Niall.

Niall Horan: Hi princess, we have internet on the plane. Hope you’re awake!

Jag log stort när jag såg hans meddelande och knappade snabbt in ett svar från mobilen.

Gabriella Clark: hi babe, yes, i’m awake and im watching Sony’s Chance in your shirt :)

Svarade jag och kände klumpen I halsen växa samtidigt om jag hörde någon gå i trappan. Och jag vände mig om för att titta på personen som var mamma. Hon hade ett stort leende på läpparna när hon såg mig och jag tvingade fram ett leende för henne och hon satte sig i soffan bredvid mig och jag vände mig om och lade mitt huvud i hennes knä. Hon strök mig över håret och sen sa hon.

”har dom åkt nu?” jag kände tårarna bränna bakom mina ögonlock och lät en tår rinna ner för min tinning eftersom det var hållet den ville åt eftersom jag låg ned. Mamma strök bort den samtidigt som jag svarade.

”ja, dom åkte” sa jag och lät tårarna rinna ner för mina kinder och sen fortsatte jag prata.

”det var så jobbigt, det kommer gå en månad tills jag får se honom igen och sen så får jag se honom i två dagar och sen åker han i två månader till. Sen i februari så åker dom på världsturné i tio månader” sa jag då forsade tårarna ner för mina kinder och jag öppnade mina hårt stängda ögon och mamma såg ut som om hon precis sett ett spöke. Jag satte mig upp hastigt och hon kramade om mitt huvud och strök mig över huvudet och shhade mig.

”men lilla hjärtat, vi ordnar så du får åka över till dom. Jag lovar” sa hon och jag andades hetsigt ut och in hackiga andetag och kramade om min mamma och sen kände jag min telefon vibrera igen och risken att det var Niall var hur stor som helst. Och jag kunde inte låta bli att titta.

Niall Horan: Ugh, you don’t know how hard this is. To leave you crying, I feel like an asshole. I miss you so much my angel. I love you to the moon and back a million times!

Tårarna fortsatte strömma ned för mina kinder samtidigt som jag svarade på hans meddelande.

Gabriella Clark: Yeah i know, but we need to go through this together. Don’t think about it that way, you’re the best guy a girl can wish for, Together forever never apart, maybe in distance but never in heart.  I love you my prince!


I Love this chapter! 

haha, blev jätte nöjd med farvälet. awww, så söta! men snart är det dags att tyvärr säga hejdå till Nabbie (Niall & Gabbie) haha, sämst namn, men det fick duga. Har en as bra på lager :) tänkte släppa Prologen snart :))) vad tycks om det? 

 

 



The Moment - Kapitel 56

Tidigare:
”vi får höras om utekvällen snart” sa jag och dom log. Och nickade ivrigt jag vinkade åt alla och sen gick jag och Niall upp till honom. Det var det possetiva med det här att vi bodde så nära de andra. Förutom Harry och Louis som köpt egna hus. Och snart även Niall gjort också. Men det skulle nog ta ett tag innan. Men det kändes allra skönt att veta att dom kommer hem tre dagar i augusti. Juli hade nyss börjat och dom skulle snart åka. Men dom kom ju hem tre dagar. Han har inte ens åkt än och jag saknar honom redan. När vi kommit in i lägenheten drog jag tog i honom och han vänder sig mot mig och innan han ens hunnit reagera så trycker jag mina läppar mot honom och dom kolliderar i en kyss. När jag avlutat den flyttar jag den från hans nacke till hans midja och kramar om honom och kramar mig tillbaka och böjer sig ner och gosar in sitt huvud vid min axel. 

Tre veckor hade bara susat förbi och jag satt i Nialls säng och tittade på honom när han packade ner sina saker i sin stora resväska. Jag suckade och tänkte på tanken att han skulle åka i morgon. Och det skulle väll inte dröja innan han åkte igen efter han kom hem. De hade redan fått erbjudande om att uppträda på Madison Square Garden den 3 December vilket dom inte tvekat en sekund på att säga nej till. Och sen en världsturné på 10 månader som började i februari 2013. Han packade ner några kepsar och linnen, eftersom det är varmt i LA där dom framförallt skulle hålla till för att jobba på deras nya skiva som släpps i November.  Han tittade på mig och log. Jag log svagt tillbaka och erkände att jag inte var på det bästa humöret just nu. Vilket kändes kasst.

”princess, jag kommer sakna dig så mycket” sa han och jag nickade och ställde mig upp istället för att låta honom böja sig ner så mycket. Jag la armarna om hans midja och han la dom vid min nacke och strök mig över håret. Jag kände hur tårarna brände bakom mina ögonlock och jag ville inte att dom skulle rinna men det var liksom svår att hindra dom för att göra det. Han tog mitt ansikte i hans händer och drog bort de forsande tårarna från mina kinder.

”nej, snälla gråt inte” sa han och jag bara kramade om hans midja igen och lät mina tårar rinna. Det kanske inte lät som en stor grej. Men på de här fyra månaderna som gått och vi knappt varit ifrån varandra mer än en vecka på hela den tiden är det inte lätta att låta någon flyga över atlanten i tre månader. Jag skulle få se honom den 11 augusti igen men det var en månad kvar. Lite till mindre kanske. Men ändå en lång tid. Han shade mig och jag andades hackigt och torkade bort mina tårar med tjocktröjan jag hade på mig. Jag log svagt och sen gick till toaletten för att torka bort all mascara som runnit ner för mina kinder. Jag tittade mig i spegeln och såg mina rödsprängda och svullnade ögon i spegeln. Jag sköljde ansiktet i kallt vatten och sen när jag tittade upp igen så såg jag Niall stå i dörröppningen. Han såg inte heller så speciellt glad ut om jag ska vara ärlig.

”ska vi gå och köpa godis och hyra film? Och sen kan vi beställa pizza” sa han och han kände mig för väl. Godis och pizza var min största svag het.

”skulle älska det” sa jag och sen gick och gav honom en kram och sen gick in till hans sovrum igen för att byta tröja och jag satte på mig en annan tshirt med text på och sen lät mina rippedshorts vara kvar. Jag drog några drag med fingrarna i mitt hår och fixade till benan så den låg helt rätt och sen gick jag ut till hallen och knöt på mig mina converse. Jag satte även på mig ett par solglasögon eftersom mina ögon var för helt svullna efter tårarna som kommit. Niall tog min hand när vi nådde gatan och jag flätade min hand med hans och sen böjde han sig ner för att möta mina läppar vilket jag gjorde med glädje. Vi gick in i en närbutik som låg på samma gata och där plockade vi på oss nästan ett kilo godis och en cola Niall köpte även med sig någon redbull och sen hyrde vi klassikern Grease. En film som aldrig blev dålig. Vi gick en längre väg hem bara för att få njuta av varandras sällskap innan han åkte i morgon. Tillslut nådde vi Nialls port igen och tog hissen upp till hans ytterdörr.  När vi kom in så ställde vi in drickan i kylen och hällde upp godiset i en skål och sen sa Niall.

”är du verkligen hungrig eller ska vi beställa pizza senare? Efter filmen?” frågade han. Idag hade det fått vara en ganska tyst dag eftersom jag hade inte lust med att prata över huvud taget. Och jag tror inte han ville få mig att prata heller.

”vi kan vänta med pizzan, känns som om vi nyss åt frukost” sa jag sarkastiskt och han skrattade och det gjorde jag med och sen gick fram till dvd spelaren och satte in filmen. Sen lade jag mig framför Niall och han höll om mig. Det slutade med att vi skedade till filmen med godisskålen emellan oss eftersom jag efter en stund skiftade position så jag låg på rygg med huvudet vänt mot tv och Niall så nära mig som möjligt med hans hand runt min midja och hans läppar som då och då trycktes mot min hals. Godis skålen fick ta plats på min mage där jag tyckte att den passade riktigt bra.

”det är sant, vi tar den ikväll” sa han och sen kysste han mina läppar och jag log efter kyssen och tittade tillbaka på filmen. Grease en klassiker, blev aldrig dålig.  Både jag och Niall låg och sjöng med i låtarna som dom sjöng. Vi skrattade så fort låtarna var slut. Och tittade bara på varandra. Jag hans blå ögon och han i mina.

”har jag någonsin sagt hur vacker du är?” frågade han och jag nickade sakta och sen fortsatte att drunkna i hans blåa ögon. Han log och sen kysste mig mer passionerat än oftast dom söta slarviga pussarna vi alltid gav varandra.

”du sagt det ungefär 100 gånger förut” sa jag när han avslutat kyssen. Han fnös till på ett skoj sätt och log samtidigt och sen pussade mig på näsan och sa.

”du borde höra det mer” sa han och jag skakade på huvudet. Och sen kysste han mig på pannan och han visste mycket väl att jag hatade att få komplimanger och det var oftast därför han sa det till mig. Jag hoppades såklart han menade det. För dom fick mig att smälta lite. Jag svarade inte och sen ställde ifrån mig godis skålen på bordet och sen la mig åt sidan igen så vi skedade. Hans arm håller ett stadigt grepp om mig och jag flätar ihop mina fingrar med hans och sen sa han.

”då får kolla på oss på teven den 22 juli” jag nickade och sen tänkte efter en stund .

”varför?” frågade jag och han skrattade och sen kom jag på det. Teen Choice Awards.

”just det, Teen Choice Awards” sa jag och han nickade och sen drog mig närmar honom. Jag förde hans hand upp mot mina läppar och kysste baksidan av hans hand. Sen la den vid min midja igen. Min telefon började ringa som låg på bordet jag sträckte mig efter den och pappas namn.

”hallå” svarade jag och sen sa det i andra änden.

”hej hjärtat, vad gör du?”

”kollar på film, vad tänkte du på?” frågade jag honom i telefonen.

”nej inget speciellt, ska du följa med till flygplatsen i morgon?” frågade han. Jag kände hur mitt hjärta hoppade över ett slag och sen svarade.

”ja” svarade jag enkelt och hörde pappa inse att jag inte gillade ämnet.

du kommer alltså inte hem i kväll?” frågade jag och jag skakade på huvudet men kom sen på att han inte kunde se mig så jag var tvungen att svara.

”nej, i morgon förmiddag... har det hänt något?” frågade jag och kände en oro känsla i kroppen. Jag lade mig på rygg istället för på sidan och sneglade på Niall och ryckte på axlarna och sen svarade pappa i andra änden.

”jag tror bara du behöver prata med din bror, han undrade var du var och såg ganska nere ut” sa jag och samtidigt skakade jag på huvudet och suckade. Vad hade han satt sig i för trubbel nu?

”jag ringer upp honom, men vi ses i morgon” sa jag och sen tittade på Niall och han kysste mig i pannan och sen reste sig upp från soffan och gick mot toans håll.

”okej, hälsa Niall puss” sa han och sen la på. Jag tryckte på favoriter i den högra hörnet på displayen och sen klickade på Matthews namn. Jag tryckte telefonen mot örat och lät ett par toner gå fram innan en väldigt låg Matthew svarade i telefonen.

”hej” sa han lätt och jag suckade och reste mig upp och gick ut till balkongen. Under fyra månader och lite till har jag aldrig varit här ute konstigt nog.

”berätta” sa jag och tittade ut över London och såg hur mycket liv det egentligen var i staden även på kvällen.

”Tanja och jag har gjort slut” sa han. Jag fattade inte ett skit vad han menade han snackade så mycket strunt så jag var tvungen att fråga.

”igen? Varför?” frågade jag och sen gick in igen eftersom det kom vindpustar som inte var varma direkt. Niall satt i soffan och åt av godiset när jag stängde dörren och jag gick in i köket och väntade på att Matthew skulle säga något i andra änden.

”jag var dum, jävligt dum” sa han och jag suckade. Och han fortsatte prata.

”jag… liksom, alltså” började han och jag kände hur det började gå på mina nerver.

”kom till sak bara”

”låg med en annan” mitt hjärta stannade och jag ville nästan bara skratta men kunde hålla mig för det skulle inte vara schysst över huvudtaget.

”du gjorde vad?” frågade jag och skrek lite och då kom Niall runt hörnet och hörde mig prata med min bror han omfamnade mig bakifrån och lät hans händer vila på mina höfter innanför byxlinningen.

”jag behöver inte gå in på detaljer, som om du och Niall inte har det” frågade han och jag kände att mina kinder blev hetare och sen sa jag.

”vi behöver inte gå in på detaljer och nu var det här inte om mig och Niall”

”men jag vet inte vad du ska göra, du var dum… vi kan börja med var du nykter?” frågade jag och hörde hur han skrattade lite.

”jag var dum, ja det var jag… Men det här kommer vara något jag får leva med. Jag hade en diamant men kastade bort den och tog en grå sten” sa han och jag kände hur mitt hjärta tog ett extra skutt.

”det är inte mig du ska säga det där till” sa jag och sen log. Det var en väldigt fin mening.

”jag vet, men jag vågar inte möta hennes ansikte” sa han och jag kände hur det värkte i mitt systerhjärta och sen sa jag.

”jag vet att du vågar, vart är du?” frågade jag och sen svarade han fort.

”utanför Nialls port, snälla öppna” sa han och jag svarade inte utan gick till dörren där man kunde öppna porten eftersom det var porttelefon.

”det är öppet” sa jag och sen lade ifrån mig min telefon och förklarade fort för Niall efter jag snott en kyss av honom.

”Matthew har legat med en annan tjej, Tanja vet och dom gjorde slut… och han sa till mig i telefonen att han hade en diamant som han råkade kasta bort och bytte mot en grå sten” sa jag och han nickade och kysste mig samtidigt som Matthew kom in genom dörren. Jag kysste Niall minst tio gånger till små kyssar på hans läppar. Matthew log när han såg oss.

”hej vännen” sa jag och sen lät han komma in i min famn. Han var väldigt många centimeter längre än mig och det gjorde så jag fick stå på tå ännu mer även fast han böjde sig ner.

”du, gå och sätt dig i soffan” sa jag och han nickade och log svagt och sen gjorde en sådan där hälsning med Niall då dom tog hand och sen lät deras bröstkorgar mötas. Jag skrattade åt deras urgulliga band och sen drog med mig Niall in till köket.

”jag vet inte vad jag ska säga” sa jag och skrattade lite och han strök bort en hårslinga som trillat från mitt andra hår som var fäst bakom örat.

”var bara ärlig, kom nu” sa han och greppade mina höfter och sen ledde mig ut till vardagsrummet. Jag satt mig bredvid min bror och sen drog mina fingrar genom hans hår och lat hans huvud glida ner i mitt knä. Han lade sig på sidan och sa sen.

”jag fattar bara inte hur allt kunde bli så fel” sa han och jag suckade och strök honom över kinden.

”du ska se att allt kommer ordna sig” sa jag och han fnös och sen sa Niall.

”om ni verkligen älskar varandra kommer ni hitta ett sätt tillbaka” sa han och jag lutade huvudet mot hans axel och flätade mina fingrar med min lediga hand. Han fnös lite och sen så satte sig Matthew plötsligt upp och gav mig en kram och sen reste sig upp och gick mot hallen. Han knöt fort på sig sina converse och sen sin jacka han gav oss en kram.

”vi ses om några månader, jag älskar er!” sa han och sen stoppade honom innan han han rusa ut ur dörren.

”vart ska du?” frågade jag med ett leende på läpparna.

”jag kan ju inte sitt här om jag ska lösa problemet eller hur? Jag ringer sen eller i morgon” sa han och jag nickade ivrigt och sen gav min bror en kram och en puss på kinden innan han gick.

”jag måste packa klart” sa Niall och sen kysste mig och gick in till sitt sovrum. Jag följde efter honom och sen tog en tröja ur hans garderob och drog den över huvudet. Och sen drog upp den till näsan för att känna lukten av honom. Han öppnade en sida av hans garderob där han bara hade kepsar och skor. Han packade ner tre kepsar i väskan och sen tittade över den igen. Jag tog en från hans garderob och satte den på mitt huvud han log och sen tog upp sin telefon och drog med mig till spegeln och ställde sig bakom mig och gjorde tummen uppvid min sida. Jag log stort och sen gjorde också tummen upp. Jag vände mig om och kysste honom och även det lyckades han få en bild av. Jag log och sen lade kepsen i hans garderob igen och han drog in mig i sin famn och hade sina händer i mitt ryggslut och kysste mig i håret och sen i pannan. Han lade ner några mer saker och sen lade väskan på golvet. Han fångade sen upp mig i hans famn och jag höll mina ben runt hans midja.

”vet du hur mycket jag kommer sakna dig?” frågade han och jag skakade på huvudet och sen satte han ner mig igen och sen lutade sig mot byrån som stod i hans vardagsrum. Han drog mig så nära honom han kunde och jag tog tag i hans tröja och drog lite i materialet som den var gjord i. Han tog tag i mitt huvud och förde det mot hans bröstkorg. Vilket jag mer än gärna gjorde.

”jag kommer sakna dig så det kommer göra ont i hela mig” sa han och då kände jag tårarna bränna bakom mina ögonlock igen. Jag höll dom inne den här gången och sen sa han.

”kan du göra en tjänst för mig medans jag är borta?” frågade han och jag nickade och sen drog han upp något ur fickan. En nyckel, jag antog att den var till lägenheten men sen en nyckel till. En bilnyckel.

”kan du kolla till min lägenhet då och då? Och sen vill jag att du har bilen” sa han och tog min hand och gjorde så jag vecklade ut den framför honom. Han lade ner dom i min hand och sen tittade på ringen. Jag log och sen ställde mig på tå för att nå hans läppar. Jag tog nycklarna och sen satte dom på min egen nyckelknippa. Jag tog sen Nialls hand och tog med mig honom in till badrummet. Jag borstade mina tänder tog bort smink och allt sådant och sen gick in och satte på mig en stor tshirt. Och sen tog av mig mina jeans och lade mig under täcket och väntade på att Niall skulle komma och lägga sig hos mig. Min telefon vibrerade och jag tog upp den från nattduksbordet och läste smset.

From: Matthew

Hi, have talked to Tanja now… It didn’t go so well, she said she needed time to think.

To: Matthew

Hi, okey… she’s a girl, we need to suck things in. She’s coming back. I promise x

Skrev jag tillbaka och lade ifrån mig telefonen samtidigt som Niall kom in i sovrummet och drog av sig sina kläder så han bara hade kalsonger på sig. Han kröp ner bredvid mig i sängen och båda kröp så när varandra som möjligt. Jag dumpade mitt täcke och kröp under hans istället. Jag la mig tätt intill honom och sen sa jag.

”förstå att det här är sista gången jag kan somna såhär på en månad” sa jag och pratade väldigt tyst och han suckade.

”jag kommer inte kunna sova” sa han bara och sen kysste mig i håret och sen hasade jag upp lite för att kunna trycka mina läppar mot hans. Vilket varade i en lång passionerad kyss.

”jag vill vakna upp där du är varje dag, helst” sa han jag kan kröp bara närmare och närmare för att känna hans värme och hans andetag mot mitt hår och hans armar runt mig.


ugh, kämpigt kapitel. Men här har ni det, långt med mycket känslor :)

 

 
 


The Moment - Kapitel 55

Tidigare:
”det är klart jag kan, Jag älskar dig” sa hon jag log och sen tog tag i hennes vänstra hand och satte den lilla silvriga ringen med stenar på hennes långfinger med den inristade texten inuti, som jag inte sa något om. Som hon skulle få hitta helt ensam. Hon tittade på den och sen tittade på mig.

”det är beviset på ditt löfte” sa jag hon log större än någonsin och jag kunde se en större glimt i ögat vilket gjorde så mina mungipor drogs upp mer och mer. Hennes läppar tryckte mot mina och allt var ett leende genom hela kyssen. Men allt blev mer och mer intensivt och det slutade helt enkelt med att både Gabbies och mina kläder låg utspridda runt hennes säng. 



Nialls Perspektiv.

Jag vaknade på natten av att Gabbie sa något i sömnen. Jag tittade på henne innan jag uppfattade att hon grät. Jag satte mig hastigt upp och puttade lite lätt på hennes lilla kropp. Hon vaknade med ett ryck och sen kastade sig på min nakna överkropp. Jag lade mig på sidan och hade hennes kropp tätt mot min. Jag shhade henne och sen tog hennes ansikte i mina händer och fångade upp tårarna som rullade ner för hennes kinder.

”berätta” sa jag och nickade och lade mig ner och lät mina armar omfamna henne i ett stadigt grepp sen började hon prata.

”allt spelades upp, Sarahs dödskväll. Allt från början” grät hon. Jag kysste henne i håret och sen shhade henne. Jag ville säga att det bara var en dröm, men det gick inte. Jag strök mina fingrar på hennes rygg under hennes förstora tshirt. Efter en stund slutade alla tårar rinna ner för hennes kinder och jag hörde hur hennes andetag blev tyngre. Det kändes skönt att hon somnade om och just i mina armar. För jag ville bara hålla henne säker. Om jag bara kunde blåsa bort smärtan inuti henne när hon tänkte på hennes syster så skulle jag göra det.  Det tog inte så lång stund innan jag också slog ihop mina ögon igen.

 Gabbies Perspektiv.

Jag vred mig i Nialls famn och lät hans armar var omfamnade runt mig. Hanns bröst höjdes och sänktes för dom tunga andetagen han tog. Jag log och tryckte mina läppar mot hans bröst och sen kände hur det värkte lite i mina nedre regioner sen gårdagen. Jag log när jag tänkte på det, och sen kröp närmare honom. Så när jag bara kunde komma, jag lät mina läppar tryckas mot hans bröst igen. Hans grepp om mig hårdnade och jag slöt ögonen när jag kände hans ben läggas över mina. Dörren till mitt sovrum öppnades och pappa tittade in genom dörren. Jag halv satt mig upp och la ett finger över läppen om att han skulle va tyst för att Niall sov. Han nickade och sen pekade på Niall och sen mimade sjunga. Jag antog att killarna var nere eftersom jag hörde deras röster. Han stängde dörren och jag lade mig ner i sängen igen och la mig tätt intill Niall efter att jag tittat på klockan hon var ändå halv ett. Jag hörde fotsteg i trappen och sen slogs dörren upp av fem killar. Dom var inte lika högljuda som vanligt, tror att pappa sa att vi låg och sov. Jag hade slumrat till bara lite och jag kände hur min telefon vibrerade under täcket som fick Niall att vakna till med ett ryck. Jag skrattade trött åt hans hastiga rörelse och det verkade dom fem andra också göra. Jag tittade på min telefon och såg att Harry hade smsat. Jag tittade förvirrat på honom när jag satte mig upp i sängen och visade min telefon.

”vad vill du?” frågade jag och skrattade han flinade och jag låste upp telefonen och såg en bild på mig och Niall. Niall höll om mig med ett stadigare grepp än någonsin och jag låg med händerna på hans nakna bröst.

”god morgon på er också” sa Niall när han dunsade ner huvudet på kudden igen. Jag skrattade åt honom och sen böjde mig ner och viskade i hans öra.

”Huston, we got a problem” sa jag på skoj och han bara kved ur sett ett stön och sen fortsatte jag.

”jag är öm, typ kan inte röra mig” sa jag och han skrattade och jag slog honom lite löst och han satte sig upp igen han hade handen under täcket och strök med handen på mitt lår och sen bar upp mig så jag satt över hans ben med mina. Han tog min vänstra hand och flätade ihop den med sin egen. Han strök med sitt långfinger över ringen med de glänsande stenarna. Sen öppnade pappa dörren till mitt rum och stack in huvudet och sa.

”Louis, du är först” sa han, jag förstod att det var ännu en inspelningsdag. Jag log åt dom och sen reste sig Harry upp tog Ipaden från min byrå. De andra två satt med tankarna begravda i telefonen och jag kysst Niall och sen kände smärtan som for igenom mig så fort jag rörde på benen. Jag sträckte mig efter mina shorts som log på golvet och Niall såg på mig hur ont det gjorde, och strök mig över ryggen. Jag log svagt samtidigt som jag drog på mig mina shorts och sen ställde mig upp ur sängen och sträckte ut min hand åt Niall att han skulle följa med. Han tog tag i den och drog mig tillbaka i sängen igen. Jag slöt ögonen av smärtan som uppstod. Han viskade i mitt öra.

”förlåt, förlåt, tusen gånger om” sa han och precis när jag skulle svara så sa Harry.

”ni är för äckligt kära, skaffa ett rum” sa han, och jag var bara tvungen att använda sarkasmen.

”det är mitt rum så, hur hade du tänkt komma ut ur den här nu Styles?” frågade jag samtidigt som jag ställde mig upp igen. Han skrattade och sen slog ipaden mot panna och la ifrån sig den. Niall reste sig också upp och tog på sig samma kläder han haft igår. Jag gick ut ur mitt rum så gott jag kunde med dom andra släpandes efter mig. Jag åt fort frukost och tog med mig min kaffekopp in till vårat musik rum vi hade i källaren. Jag ställde ifrån mig min mugg på pianot och satte mig på pianopallen och började spela lite på Adeles Someone Like You. Jag sjöng lågt med och efter som jag var ensam i rummet just nu för jag lämnat killarna i köket minus Louis som var på övervåningen och spelade in. Jag började ta det lite högre tonerna och stängde ögonen som jag aldrig lyckades hålla öppna när jag sjöng.  När jag avslutade låten så hörde jag applåder innan jag öppnade ögonen och framför mig stod Harry, Niall, Zayn, Liam och Louis. Och även pappa, jag kände hur mina kinder hettade upp och pappa höjde på ögonbrynen. Och hängde med på applåderna.

”wow, varför låter du inte din far spela in dig?” sa Liam och sen fortsatte samtidigt som jag tog en klunk av mitt kaffe.

”du är riktigt duktig” fortsatte han. Jag skakade på huvudet. Och sen drack upp det sista i min kopp.

”aldrig, skulle inte klara av det” sa jag och dom nickade och pappa kom fram till mig och pussade mig i pannan och sen strök mig över håret som var i en hästsvans. Han log mot mig och sen så gick han ut ur rummet och tog tag i dörrkarmen och sen sa.

”Zayn du är nästa” sa han och pekade uppåt till studion. Niall kom och satte sig bredvid mig på pianostolen och sa.

”lär mig spela något” sa han. Jag visade honom hur man började på deras låt One Thing. Jag sjöng lite tyst med och sen tog pianot och lär Niall sjunga. De handra killarna började och sen tittade Zayn in i rummet. Harry gick sen iväg och vi fortsatte köra allsång tills mina fingrar var i kramp efter allt spelande. Jag gick upp för trappan för att ta en dusch. Och vad jag visste så skulle jag inte göra något speciellt idag mer än att gå hemma. Så jag drog bara på mig ett par svarta jeans och en grå t-shirt med ninja turtles på. Som var Nialls och alldeles för stor men den skönaste tröjan jag någonsin haft på mig. Den luktade precis som honom och jag luktade på den en stund sen stoppade in den där fram så den inte skulle bli allt för lång. Jag blåste håret och sen plattade det. Jag lät sen håret hänga fritt över axlarna och struntade i sminket. Jag gick ner för trappan och in till studion och såg killarna sitta i soffan som fans innan själva studion där allt ljud är. Jag satte mig i Nialls knä med fötterna över de andras ben. Fast dom räckte inte ända till andra sidan av soffan. Niall tog tag i min kind och vred den mot honom och sen kysste mig och la till ett överdrivet smackande med läpparna. Jag skrattade åt honom och sen sa han.

”gör det ont fortfarande” viskade han i mitt öra. Jag nickade och sen viskade tillbaka.

”ja, jag ska ge igen.. först sugmärke och nu det här. Niall James Horan” sa jag och han skrattade och se pussade mig igen. Jag log efter kyssen och sen kollade på Harry som satt och stirrade rakt in i väggen och såg inte sådär jätte glad ut som han brukar. 

”Harry har det hänt något?” frågade ja och han ryckte på axlarna och sen tittade på mig och jag såg hur hans ögon vattnades och han sa.

”jag och Cara gjorde slut” sa han och fortsatte stirra på fläcken i väggen. 

Jag suckade och precis då vibrerade min telefon i bakfickan vilket Niall också kände. Så han stack handen under min rumpa för att fiska fram den. Han gav den till mig och jag öppnade smset jag fått.

From: Cara

Hi gurrll, can you meet me tomorrow at 1pm? On  Piccadilly? Xoxo Cara

To: Cara

Helloo, yeah, sure.. I think we have things to talk about. See you tomorrow guurrl xoxo

Niall hade läst över min rygg och log ett snett leende. Jag böjde mig fram och klappade Harry på axeln och han suckade och tvingade fram ett leende.

 

Några timmar svischade förbi och vi hade nu hamnat hemma hos Zayn och alla hade samlats. Perrie, Danielle och Eleanor. Och jag då. Jag hade slagit mig ner framför Niall som satt på en pall och lutade huvudet mot hans knän och åt ur en popcorn skål. Perrie sprang runt här och där och hjälpte till att plocka undan pizzakartongerna som stod på vardagsrumsbordet. Eleanor, jag och Danielle pratade mest om allt från himmel och jord. Och hur Danielles dans grejer går. Vilket lät som om det gick riktiggt bra. Perrie kom äntligen och satte sig bredvid oss och frågade.

”så tjejer vad gör ni medans dom är borta?” frågade hon. Jag ryckte på axlarna och tänkte på att jag hade tre veckor med jobb framför mig precis efter dom åkt och när dom tre är slut börjar skolan igen.

”jobbar” sa jag och då kom följdfrågan.

”jasså? Vart? Så man vet vart man ska gå för att stöta på dig” frågade Danielle. Jag skrattade och sa sen.

”ska jobba tre veckor på Forever 21”

”sen börjar ju skolan igen” sa jag och dom nickade och sen frågade.

”men skulle inte du gå ut i år? Du är väll 19?” Frågade Danielle. Jag nickade och sen kom och tänka på mitt sabbatsår jag hade haft. Vilket var att jag hoppade av ett år, samma år som Sarah dog för att återhämta mig från allt. Men det var värt det när jag tänkte efter.

”jag hoppade av skolan 2010 så jag fick börja om andra ring sen 2011” sa jag och dom nickade Niall böjde sig fram och kysste mig i håret och sen så frågade jag dom andra.

”ni då?” frågade jag och Perrie var snabb med att svara på frågan.

”jag ska ut på turné med Little Mix, här i Storbritannien bara” sa hon jag log och nickade sen fortsatte Eleanor.

”jag ska åka tillbaka till Manchester för vi börjar tre veckor innan er. Ugh, universitet... en ond plats” sa hon och vi andra skrattade. Danielle fortsatte också sen.

”jag har fått mitt kontrakt på xfactor förlängt och sen ska jag dansa på OS invigningen” sa jag och då vändes killarnas huvuden mot oss och dom alla bytte blickar och sen sa Louis.

”vi har något att berätta för er” sa han och vi log och tittade på honom han log större och sa.

”vi ska få avsluta OS” sa Harry och vi for upp från golvet och kramade om alla killarna och sen kom jag och tänka på att dom inte var hemma då.

”men är inte ni i USA när det är?” frågade jag. Dom skakade på huvudet och sen drog Niall tag i mina höfter och drog ner mig i hans knä.

”vi flyger hem och är här i tre dagar sen flyger vi tillbaka igen” sa Louis. Vi tjejer nickade och sen slog oss ned i våra pojkvänner knä och gratulerade dom stort. Jag kysste Niall och sen log stort.

”Jag skulle vilja se fälttävlingen på os” sa jag till honom och han log stort och sa.

”hästar?” jag nickade och han kysste mig och sa inget mer om det. Jag hörde att Louis och Eleanor skulle gå och se något men inte exakt vad. Jag log och sen sa Perrie.

”tjejer, tycker inte ni att vi ska ha en girls night out snart?” frågade hon, jag nickade ivrigt och de andra höll också med och då sa Niall.

”är du säker på det?” sa han till mig jag vände mig mot honom och sa.

”ja, vadå är det inte kul att umgås när jag är bakfull är det du syftar på?” frågade jag honom och han nickade och sa.

”ja, du mådde ju inte sådär as bra sist, tror ni har en dålig gen eller något… för Matthew var ju dålig en vecka nästan” sa han och de andra skrattade. Och det gjorde jag också. Men samtidigt ryckte på axlarna.

”inte vet väll jag, har alltid blivit as dålig dagen efter” sa jag och han skrattade och la sitt huvud mot min axel och kysste mig på halsen. Louis la armarna om Eleanor och Perrie satt redan mot Zayns mage. Jag tyckte lite synd om Harry om jag skulle vara ärlig. Jag klappade på platsen bredvid mig och han satte sig bredvid mig och Niall. Jag klappade honom på huvudet som en hund nästan och han skrattade lite samtidigt som han la sig på längden med huvudet i Nialls knä. Tillslut sa Zayn.

”Harry, ska du klå mig i fifa?” sa han och kastade en spelkontroll mot Harry. Han tog emot den med ett snirkligt leende på läpparna och accepterade utmaningen. Perrie kom ut från köket och sa.

”tjejer, kom hit” jag reste mig från Nialls knä och kysste hans läppar innan jag gick in till de andra tjejerna i köket. Perrie hade ställt fram vinglas och en flaska vin på bordet och lite snacks. Det här var det som var nackdelen när jag umgicks med Ina hon var inte 18 och fick inte dricka, visst hade hon gjort det ändå men jag ville inte bjuda henne för att jag skulle få hur mycket skit av hennes föräldrar fast dom känner mig så bra.

”Gabbie” utbrister Perrie när nästan samtidigt som hon har vin i munnen. Jag skrattade åt henne och dom andra två tittade lika förvånat på henne som mig.

”har ni förlovat er?” sa hon jag skakade på huvudet och tittade på ringen som satt på mitt vänstra långfinger. Jag skakade på huvudet tog en klunk vin och sa.

”nej, det är en löftesring” sa jag och då lade Perrie fram sin vänstra han och hon hade också en. Fast det visste vi redan. Och vad vi hade lovat varandra fick jag bevara i mitt huvud. Tjejerna awwade och sen fortsatte kvällen med ett antal glas vin och massa prat klockan hade närmat sig ett och när vi gick ut till vardagsrummet igen.

”inte konstigt att det var så tyst” sa Danielle när vi klev in i vardagsrummet och mötte fem sovande killar. Niall och Louis hade somnat men kontrollerna i handen och jag skrattade nästan lite åt dom. Jag tog upp min telefon och knäppte ett kort på dom allihopa. Zayn var den som vaknade till först utan att vi behövde göra något. Jag gick fram till Niall och ruskade lite på honom. Och sa.

”Nialler, wakie wakie” sa jag och ruskade på honom Eleanor gjorde samma sak på Louis och Danielle på Liam. Niall öppnade sakta ögonen och log när han såg mig.

”ska vi gå hem?” frågade jag och han nickade och satte sig upp. I soffan, kramade om tjejerna och de andra fyra killarna och sen sa jag till tjejerna.

”vi får höras om utekvällen snart” sa jag och dom log. Och nickade ivrigt jag vinkade åt alla och sen gick jag och Niall upp till honom. Det var det possetiva med det här att vi bodde så nära de andra. Förutom Harry och Louis som köpt egna hus. Och snart även Niall gjort också. Men det skulle nog ta ett tag innan. Men det kändes allra skönt att veta att dom kommer hem tre dagar i augusti. Juli hade nyss börjat och dom skulle snart åka. Men dom kom ju hem tre dagar. Han har inte ens åkt än och jag saknar honom redan. När vi kommit in i lägenheten drog jag tog i honom och han vänder sig mot mig och innan han ens hunnit reagera så trycker jag mina läppar mot honom och dom kolliderar i en kyss. När jag avlutat den flyttar jag den från hans nacke till hans midja och kramar om honom och kramar mig tillbaka och böjer sig ner och gosar in sitt huvud vid min axel. 


And here it is! Kapitel 55. Snart Tour dax, har ni idéer på vad som kan hända är det bara ni skriver dom här nedanför :)