You & I - Kapitel 10

Tidigare: 

”you know, everything will be okay in the end and if it’s not okay, then it’s not the end. You and Justin are best mates, you’re not losing him for a stupid thing he did” hon fnissade lite gulligt medans hon skakade på huvudet mot mitt bara bröst så hörde jag henne mumla in I mitt bröst.

”did you just qoute Ed Sheeran?” jag skrattade och hon gick några steg ifrån mig och jag skrattade och skakade på huvudet.

”how did you know?” hon skrattade bara och skakade på huvudet, ändå fast jag inte ville att hon skulle förlora Justin som vän fanns ändå känslan av avundsjuka inom mig. Jag var avundsjuk på att hon brydde sig så otroligt mycket om honom jag hade en önskan om att det var jag.

”thank you Harry, for beeing here for me right now” jag nickade och blinkade med ena ögat.

“always” svarade jag henne och log innan jag tog ett löst tag om hennes hand. 



Alisons Perspektiv.

Efter att spenderat dagen hemma hos Harry med film och Niall som kom och tittade på film med oss. Han gav mig några misstänksamma blickar men vi har inte direkt pratat. Jag tog mina nycklar från bänken i hallen och en tittade jag ner på rolling stones tröjan Harry hade lånat ut till mig. Jag drog på mig min jacka över och sen tog min väska från kroken. Harry hade bara ett par adidas shorts på sig och han hår var en rufsig röra på hans huvud som han drog fingrarna igenom då och då. Han tittade på mig och log Niall satt i köket och jag ropade hejdå till honom innan Harry gick mot mig och öppnade sina armar och omfamnade mig i en stor mysig varm kram. Jag kunde känna hans varma hud mot min kind och sen kände jag hans läppar på mitt huvud innan jag släppte taget.

”call me before you go on tour” sa jag till Harry han fnissade bara med tanke på att det var ett par dagar kvar.

”I will, I promise” jag skrattade bara och sen låste upp dörren och såg paparazzi stå vid grinden. Han suckade och sen sa han.

”call me when you get home so I know that these people didn’t kill you or something” jag skrattade åt honom och sen vände mig mot honom och höjde handen i en vinkning.

”bye Harry”

”bye” sa han och log mot mig innan jag gick ut till min bil. Jag vände bilen och såg hur grinden öppnades och fotograferna flyttade på sig. Jag körde fort ut och till höger för att komma hem. 20 minuter senare körde jag upp på våran uppfart framför det stora vita huset. Jag lät bilen stå ute och inte i garaget och sen låste jag bilen och gick in i huset.

”I’m home!” skrek jag när jag kommit in i vardagsrummet. Och sen hörde jag bara hur det dundrade i trappan och ner kom Lindsey. När hon kom och var precis vid mig så såg hon lite bitter ut men ändå glad.

”why did you spend the night at Harrys place?” jag höjde ögonbrynen och tittade konstigt på henne och sen svarade henne.

”well hello to you too. Cause I did have a couple of drinks and didn’t want to drive all the way home”

“yeah I saw that you were on Louis’ party last night on sugarscape. And you went there with Harry on the pictures”

”i know, we went as friends cause he drove the car, please Lindsey you need to stop asking these questions” jag himlade med ögonen och tittade på henne och hon himlade också med ögonen och hade armarna i kors. Lindsey kunde vara en riktig bitch vilket helt och hållet berodde på vem hon var med. Men egentligen var hon världens snällaste.

”yeah i know, but he’s like my idol and you’re his friend you don’t think I want to know the truth? My twitter is going crazy”

“your twitter is going crazy?” hon nickade bara och sen vände på klacken och började gå upp jag suckade och följde efter henne upp på övervåningen och jag gick in på mitt rum och sen in på toaletten och duschade av mig.

 

När jag duschat bytte jag om till mjukisbyxor och en långärmad tröja, sen gick jag ner för trappan och tog IPaden som låg på soffbordet och sen satte mig i den vita u soffan. Jag gick in på min mejl och sen kände jag telefonen vibrera mot mitt ben. Jag tog upp den ur byxfickan och det var utan uppringnings ID på numret som ringde.

”Alison speaking”

”hi, is this Alison fitch?”

“uhm, yeah… who is this?” jag drog ihop mina ögonbryn och när personen svarade så slappnades det av väldigt mycket.

”my name is Hanna and I work at ELLE magazine here in the UK and we would want you to be on the cover and have a special interview? If you have the time and all that” jag vart nog mer chockad än glad tror jag. Fast jag vart väldigt glad också. Kännslan var svår att beskriva tyvärr.

”uhm, I don’t have that much going on right now and yes I would love to! When do you want to do the interview and cover shoot?”

“That is great! This Wednesday? If you’re not busy” jag tänkte efter det var söndag idag så onsdag skulle Harry åka på turné var det ändå jag visste om onsdagen.

”yeah, Wednesday is fine! Send me an e-mail with the adress and time and that stuff. I’ll be there I promise” svarade jag vänligt till tjejen i andra änden.

”okay, yeah I will. Thank you for your time! Bye!”

“bye” sa jag i telefonen och sen hade ett stort leende på läpparna. Sen vibrerade telefonen igen och jag hade ett medelande i min inkorg. Jag svepte fingrarna över skärmen och sen öppnade medelandet.

From: Harry Styles

Hi, I’m bored :( do you want to come over?

To: Harry Styles

My parents aren’t home and I need to keep an eye on Lindsey. But if you want you can come to my place?

Det tog inte så manga sekunder innan jag fick ett svar av honom heller.

From: Harry Styles

I’m there in 20 :)

Jag log ner mot telefonen innan jag gick upp på övervåningen och mot Lindseys rum. Jag knackade några gånger på dörren innan jag öppnade den och såg Lindsey sitta på sin säng med telefonen i handen. Hon tittade upp och log sen kom jag till det jag ville.

”Harry’s coming over, do you want to watch a movie or something?” hon nickade och sen sa.

“yeah, sure” hon reste sig upp från sängen och följde med ner för trappan. Hon satte sig bredvid mig i soffan och sen la upp fötterna på bordet jag han knappt sätta mig ner innan jag hörde hur det plingade på dörren. Jag reste mig upp för att gå och öppna fast jag redan förstod vem det var. Jag öppnade dörren och såg Harry stå där i ett par svarta tajta jeans och en vit stickad tröja. Han hade håret i sen stor kalufs på huvudet och ett leende på läpparna.

”hi” jag log tillbaka mot honom och sen klev åt sidan så han kunde kliv in genom dörren.

”hello, Lindsey and I was about to watch a movie. Are that to boring or?” han skrattade bara och skakade på huvudet.

”no, that’s fine” han följde efter mig in i huset och till soffan där Lindsey satt. Hon blev lite röd om kinderna när han satte sig bredvid henne.

”hi Lindsey!!” sa han och hon vände huvudet mot honom och sa.

”Hello” jag himlade med ögonen mot de båda två och sen slog tanken mig. Vart var min mamma och pappa jag var säker på att de åkt någonstans som hade med företaget att göra bara för att det var ny öppnat här i London.

”Lindsey, where is mum and dad?” hon tittade bort från tvn och upp mot mig.

”Stockholm, I think dad said they were going there” jag nickade och sen satte mig i soffan och lutade mig på armstödet och la upp benen på Harry han tittade på mig och skakade på huvudet jag blinkade med ena ögat och sen tog fjärrkontrollen från bordet. Jag klickade upp netflix på TVn och började kolla bland filmvalen.

”what do you want to watch? Scary, comedy or drama?” frågade jag Harry och Lindsey vände sig mot mig och sen sa de i kör.

”comedy” jag skrattade och sen gick till kategorin komedi. Efter ett par minuters letande hittade vi en komedi som hette stepbrothers. Filmen var sjukt rolig och jag skrattade för det mesta hela tiden. Under filmens gång kunde jag känna Harrys tummar mot mina ben i cirkel rörelser. Det var verkligen inte något jag klagade på dock. Helt plötsligt så plingade min telefon och jag såg att Lindsey nämnt mig i en tweet. Det var en bild på mig och Harry tillsammans med en liten text till.

”muppets @Harry_Styles & @AlisonFOfficial ”

Jag favoritmarkerade tweeten och sen så fortsatte jag kolla på filmen. Efter ett tag så rullade efter texterna och jag tittade upp på Harry han hade lutat huvudet bakåt mot nackstödet och hade somnat. Hans mun var lite öppen och han var för söt. Jag sträckte mig efter min telefon och tog ett kort på honom jag glömde att jag hade ljudet på så han ryckte till lite men fortsatte sen att sova. Lindsey satte sig upp och tog också en bild på honom som hon la upp på instagram och twitter. Jag visste inte riktigt om jag skulle väcka honom eller låta han sova. Han var säkert jätte trött efter den långa turnén och snart skulle de iväg igen i 6 månader. Och det var länge.

”I’m going to sleep” sa Lindsey och reste sig upp från soffan och sen hörde jag dörren till hennes sovrum stängas några sekunder senare. Jag petade Harry på kinden och han rykte till lite och sen lutade sig mer mot mig och drog sin arm runt min midja och la sig på mig. Jag fnissade lite och sen petade på honom mer så han öppnade ögonen.

”what do you want? I’m tired”

“let’s go upstairs, and sleep” jag visste vad vi hade sagt om att bara vara vänner men jag tror att både han och jag skulle inte klara det. Harry satte sig upp och log sen reste sig upp vilket jag också gjorde.  Harry följde med mig upp in till mitt rum jag la mig på sängen vilket Harry också gjorde efter någon minut så reste jag mig upp igen och gick och borstade tänderna och satte på mig ett par pyjamasshorts och sen gick tillbaka till mitt sovrum. Harry stod upp vid dörren sen sa han.

”maybe I should leave?” jag tittade häpet på honom och tog ett steg närmare honom.

”why?”

”damn it Alison, I like you so much that I don’t trust myself around you okay?” mina ögonbryn drogs ihop och sen insåg jag precis vad han menade. För jag litade inte riktigt på mig själv heller, men jag var så rädd för att detta inte skulle funka.

”I know, and do you know why I know how you feel? Because that’s exactly how I feel about you Harry” sa jag och min röst höjdes lite och han vände sig om och sen tittade på mig och sa.

”then let me be yours”  


förlåt ahr gått typ 2 månader sedan jag uppdaterade! im so sorry.