The Moment - Kapitel 18

 
Bild 1: Valpen Jackie | Bild 2: Gabbie | Bild 3: Ina | Bild 4: passande bild

Tidigare:

”du ser, och jag ser hur han tittar på dig.. och jag har varit här i 15 minuter” sa hon och log stort. Jag kanske tyckte att hon hade rätt och jag vet att jag verkligen tyckte om Niall men jag vill inte gå ut och låta hela världen få veta om oss.

”du, vi har dejtat i snart en månad. Jag är rädd för att gå ut med vårt förhållande, hur lång tid tog det för dig och Louis?” frågade jag och hon tänkte efter en liten stund sen svarade.

”jag vet inte, det gick väldigt fort tror jag, typ ungefär en månadtog det nog” Jag nickade och funderade på om det faktiskt var den rätta saken att göra, att låta media och alla veta att det var Niall och jag. Det kanske var dags att börja kalla honom min pojkvän. 


Jag hade kommit hem från Niall och satt vid köksbordet hemme och skulle precis ringa Ina när det knackade på dörren.  Jag gick för att öppna och utanför stod ingen mindre än Ina jag gav henne en kram och sa.

”jag skulle precis ringa till dig ” sa jag och log mot henne.

”ja, men här är jag!” sa hon och log ett bredde på ett stort leende på hennes knall röda läppar.  Och jag log stort tillbaka. När hon hade knutit av sig skorna och sen  hängt av sig sin jacka så gick vi in till köket och satte oss på varsin köksstol och jag tänkte ett tag och sen frågade.

”så vem var det du träffade förut för du hade så bråttom?” sa jag och tittade på henne och hon tittade ner i bordet och log för sig själv och sa.

”någon” svarade hon och log mot mig den här gången.

”kom igen, jag är din bästa vän säg” sa jag och ställde mig upp för att gå och sätta på lite te vatten.

”okej, jag träffade David” sa hon och tittade ner i bordskivan igen. David hennes ex, som var så korkad att han inte visste vad planeten vi bodde på hette. Eller han var kanske inte direkt osmart men han var ett riktigt pucko när det kom till tjejer.  Jag vände mig om och tittade på henne med stora ögon.

”David?” sa jag och sen vände mig om igen.  För att hälla upp vatten i tekannan.

”är du arg?” sa hon och vände sig mot mig på stolen och tittade lite försiktigt på mig.

”nej, det är bara det att… efter det har gjorde mot dig, du gick inte ut på en vecka” sa jag men fortsatte efter några sekunders paus.

”seriöst, du slutatde äta och kolla på dig nu.. Du är runt 1,65 cm lång och väger typ 45.. och det på grund av honom? Tänk bara innan du gör något dumt” sa jag och hon ställde sig upp och gick fram och kramade mig och vi kramades länge. Sen sa hon.

”du kanske har rätt” sa hon och släppte mig och gick mot skåpet där vi har koppar och tog ner två stycken sen la hon en tepåse i varje.  Och sen två socker bitar i den ena och en i den ena. Det fick mig att bli lite orolig, efter att hon har kommit hem från behandlingshemmet för anorexia i Birmingham. I dom månaderna hon var borta och kom hem väldigt sällan att se henne så svag var hemskt och när hon kom hem och verkligen skulle få va hemma var hon ett benrangel tag gud för att hon har gått upp ett par kilo för att annars hade hon varit som ett spöke. Jag ville inget annat än att hon skulle äta lika mycket som jag gjorde. Och skulle jag få välja hade jag velat vara lite större för jag har alltid varit den här lilla tjejen som alltid har stått på tå för att pussa någon eller krama någon alltid.

”Ina, du är inte på väg ner igen va?” sa jag och med det menade jag att sluta äta igen.

”nejdå, jag mår bra” sa hon och petade i en sockerbit i tet igen och sa.

”är det okej om jag tar en smörgås?” sa hon och vände sig mot mig och jag log stort och nickade och såg hur Ina gick till skafferiet och sen till kylskåpet och började bre på smör på mackan.

Vi hade suttit i en timme och snackat om olika saker när jag kom och tänka på det med Niall om jag ville att vi skulle bli officiella och låta värde få veta vem jag var. Jag visste mycket väl att jag skulle få hat och att orden skulle va hårda och dom kunde såra en. Men sen det som Niall berättade om Danielle att ett fan hade slagit henne i NYC och det oroade mig mest. Men jag visste att Ina skulle ha svaret på min fundering.

”Ina, du vet att jag tycker mycket om Niall va.. Och vi har dejtat ett tag, han vill ju bli officiell med det här nu i media osv, jag är orolig för allt hat jag kommer få” sa jag och tog en liten slurk av mitt the.

”jag förstår att du är orolig, och jag tror att han vill det för att slippa alla rykten” sa hon och tittade medlidande på mig. ¨

”du kanske har rätt, du vet  jag träffade ju Eleanor idag…” jag tog ett djupt andetag och fortsatte.

”hon berättade att det bara tog en månad för henne och Louis att bli officiella och det har typ gått en månad för mig och Niall snart” sa jag och tittade upp på Ina när hon tog en klunk ur thet.

”jag vet, jag tycker ni borde börja kalla er för officiella vid det här laget och hatet kan du bara inte undvika.. Det är något som alltid kommer att finnas där” sa hon och tittade på mig och sen fortsatte.

”valet är ju såklart upp till dig, men när vi va i stallet har om dagen och alla var med jag såg hur Niall tittade på dig och varenda rörelse du gjorde. Han tycker verkligen om dig.. Tvivla inte på det” sa hon och jag log mot henne.

”ja jag vet, jag tror att jag bara är rädd ska snacka med Niall i morgon ” sa jag och log tillbaka mot Ina.

”jag vet att du fixar det,  efter allt du har gått igenom är du stark och hatet är bara människor som är avundsjuka för att dom inte är lika vackra som dig” sa hon och jag lok stort och skulle precis säga något när dörren öppnades av mamma pappa och Matthew som kom in rusande i köket men något i famnen men jag han inte se vad det var innan han tryckte in den i famnen på mig. Och till min sjukt stora förvåning var det en hund. En beige liten hund, skulle jag vilja säga en ras hade jag sagt golden retriver.  Bland det sötaste jag har sett.

”vems är den här?” frågade jag när alla stod framför mig.

”det är våran” var pappa snabb på att svara.

”va, vad heter den?” sa jag och tittade på den vänligt och klappade den försiktigt på huvudet.

”jackie” sa Mamma och sen ställde ner matkassarna och gick fram och gav Ina en kram och sa.

”hej på dig, det var ett tag sen jag såg dig nu” sa hon och Ina kollade på min mamma och sa.

”hej, ja det var det typ förra veckan” sa Ina och skrattade lite. 

”hej Ina” sa pappa och tog hennes hand och sen rufsade henne i håret. Mina föräldrar visste hur jobbigt hon haft det och såg upp till henne på det sättet och därför hälsade alltid på henne på det här sättet.    Jag tittade på hunden och sen frågade jag min mamma.

”Hur fick ni med henne hem?” sa jag och tittade på valpen jag hade i min famn.

”vi har haft henne tingad sen hon föddes vi sa bara inget till er” sa mamma och satte sig på köksstolen bakom mig.  Ina kom fram och satte sig på knä framför mig och klappade henne på ryggen. Jag släppte ner henne på golvet och hon tassade iväg med nosen i backen.


Ja, nu är kapitel 18 uppe, Niall är ju inte med i det här kapitlet som ni märkte. hoppas ni gillar det iallafall :) 

 




The Moment - Kapitel 17

 
Bild 1: Eleanor | Bild 2: Kaffe latte på starbucks | Bild 3: passande citat.

Tidigare:

Jag och Niall gick hand i hand ut från tatueringstudion och han sa.

”hur känns det?” och jag svarade.

”jodå, det gör ganska ont faktiskt” sa jag och kände med min lösa hand på min mage.

”ska vi ta en fika på starbucks, det ligger precis där borta på gatan” sa han och jag nickade till svar och sen ställde mig på tå och kysste honom på kinden och sen stannade han och tog tag om min midja och kysste mig ordentligt på läpparna.

”du skrek i alla fall inte” sa han och jag skrattade till lite och slog honom löst på armen sen kysste honom igen. 


Niall och jag satt på starbucks när jag kom på att jag var tvungen att ringa Ina när jag var klar hos piercaren. Så jag tog upp min iphone och tog en slurk av min kaffelatte.  Jag satte telefonen mot örat och då sa Niall.

”vem ringer du?” sa han och tittade på mig.

”Ina” sa jag precis när hon svarade.

”hej ny piercade tjejen, äntligen är jag inte själv! ” sa hon och jag svarade.

”nej, du är fortfarande själv. Jag ballade ur” sa jag och Niall tittade på mig sen flyttade sig närmare och pussade mig på kinden.

”du skojar med mig” sa hon och jag hörde hur hon lät väldigt besviken.

”nej… vänta jo det gör jag” sa hon och sen.

”du ditt blonda pucko vart är du?” sa hon och jag hörde sarkasmen och såg hennes brunetta hår och leende framför mig.

”starbucks, bredvid forever 21 vet du” sa jag och sen tog en klunk till ur mitt kaffe.

”bra, för jag är på Oxford. Kommer på en gång”  sa hon en hörde jag hur hon klickade mig.

”så, vad sa hon?” sa Niall och tog en slurk av sitt kaffe och sen en tugga av sin kaka han hade köpt.

”hon kommer hit” sa jag och sen tittade på honom när han åt av sin överdrivet stora kaka han hade köpt.

”får man smaka lite?” sa jag och tittade på hans kaka.¨

”nej” sa han och jag såg hur hans glupskhet lyste om honom men bara för att retas så norpade jag åt mig kakan och tog ett stort bett.

När jag fick min skrattattack så plingade det i dörren och in kom Ina. Hon var en lång glad tjej som hennes leende kunde man se från solen och hår som räckte till skulderbladen och idag hade hon knallröda läppar.

”hej på dig ” sa hon när hon satte sig ner och kramade mig.

”heeej” sa jag och sen sa hon även hej till Niall och han svarade hej tillbaka.

”gjorde det ont?” sa hon och tittade lidande på mig och putade lite med läppen.

”det borde väll du veta, du har ju gjort det en gång redan” sa jag och blinkade med ögat.

”ha-ha” sa hon sarkastiskt och jag drack upp sista slurpen av mitt kaffe och sen sa hon.

”jag måste gå” sa hon och jag tittade på henne snabbt och sa.

”varför, du kom ju precis” sa jag och hon sa.

”för att jag ska träffa någon” sa hon fort sen sprang ut genom dörren. Jag tittade frågande efter henne sen ryckte på axlarna och hörde Niall skratta till och sen hängde jag på att skratta.

”ska vi gå?” sa han och jag nickade till svar och ställde mig upp och vi gick hand i hand ut från starbucks.

”ska vi gå hem till mig en stund?” sa han och jag svarade.

”visst, det är ju inte så långt att gå” sa jag medans vi gick upp för gatan och ner på Oxford Street.

Vi passerade hollister affären och jag tittade in hungrig av att shoppa och sen gick vidare för att hålla takten med Niall.  Vi gick upp på Nialls gata och in i hans lägenhetshus.  Niall låste upp och gick in och jag följde efter.  Vi tog av oss skorna och jag stod i hallen när Niall la armarna om min midja och sa.

”du, det som hände när du och Matthew bråkade. Du har inte gjort det mer va?” sa han oroligt och tittade mig rakt i ögonen.

”nej” sa jag och bröt ögonkontakten och skakade på huvudet.  Det irriterade mig lite grann när han drog upp min jacka lite och betraktade dom fyra såren jag hade på min handled tillsammans med massor av ärr.  Han tog sina fingrar under min haka och lyfte upp mitt huvud så han fick ögonkontakt med mig igen.  Han tittade mig sådär i ögonen igen. Och sa.

”vet du hur vacker du är” sa han och jag visste att mina kinder fick en liten mer rosa färg och så sa han.

”och väldigt söt när du rodnar” jag himlade med ögonen och sen så kom min irretation om komplimanger in igen. Jag hatade dom. Bland det värsta jag visste.

”okej, jag hatar komplimanger så sluta” sa jag och sen log mot honom.

”okej, jag slutar” sa han och höjde händerna och sen satte ner dom på mina höfter när jag vänt mig om för att gå till köket. 

Nialls perspektiv.

Jag visste inte hur jag skulle jag skulle berätta för henne, 3 månader i USA är lång tid. Och mycket kan hända. Jag visste hur mycket jag gillade henne och hur mycket jag ville va med henne men just dom här 3 månaderna är viktiga.

”gabbie, vi måste prata” sa jag och satte mig på en av det höga barstolarna i mitt kök och hon satte sig på barstolen bredvid. Jag såg hur hennes ögon blev större och hur hon tog ett djupt andetag.

”du vet att det går ganska bra för oss just nu va?” sa jag och hon nickade och log mot mig.

”jag ska på turnè” sa jag snabbt och innan jag han reagera så sa hon.

”när?”

”om 3 månader åker vi till USA för att åka på turnè igenom USA och vi är borta i 3 månader” sa jag och tittade ner i golvet.

Och när jag tittade upp igen grät hon och jag gick fram till henne och sa.

”babe, gråt inte” sa jag och greppade hennes käke i mina händer och torkade en tår som rullade ner för hennes kind.  Hon ställde sig upp och la sina händer om min midja och jag kramade henne och där stod vi. Den här rektionen var bättre än den jag trodde att jag skulle få. Reaktionen jag trodde jag skulle få var att hon gick rakt ut genom dörren och aldrig mer ville se mig. Den här var betydligt mycket bättre.

”gabbie, mina armar börjar somna” sa jag och hon skrattade till sen släppte mig försiktigt.  Och sen torkade sig i ansiktet efter tårarna som runnit.

”okej, 3 mpnader kvar och sen är du borta i 3 månader?” sa hon och satte sig på en av barstolarna och jag gick till henne och la mina händer på hennes lår och sen nickade.

”okej, 3 månader är lång tid att fylla på mitt Niall  fråd” sa hon och skrattade till lite. Och jag gjorde lika dant.

”varför inte börja nu” sa ajg och lutade mig fram och kysste henne mjukt över läpparna och sen känner jag hennes händer i min nacke och hur hon pillar med håret i nacken. Kyssarna fortsätter och blir mer passionerat. Vi avbryts av att dörren slår igen och Harry ropar.

”hallåååååå?” säger han sen hör jag fotsteg kommer mot köket och i loppet om några sekunder så står han i köket med oss.

”hej hazz” säger Gabbie och ställer sig upp och ger honom en kram och sen ser det ut som om han ser att hon har gråtigt och säger.

”kommer jag olägligt ska jag gå igen?” sa han och Gabbie skakar på huvudet och säger.

”nej, det är lugnt” och ler så hennes väldigt vita tänder syns. Och jag nickade instämmande och sen sa.

”jag måste bara gå på toa, kommer snart” sa jag och gick.

Gabbies perspektiv.

Jag satt kvar på barstolen medans Niall gick till toaletten och Harry satte sig på barstolen bredvid och frågade.

”har ni bråkat igen?” sa han försiktigt och jag skakade på huvudet och sa.

”nej, han berättade om eran tripp till US” sa jag och han nickade och sen log mot mig och sa.

”Eleanor och Danielle reagerade likadant, du har inte träffat dom än va?” sa han och jag skakade på huvudet och log lite smått tillbaka.

”nej, är Eleanor i stan? Jag har hört från Louis att hon går på skola i Manchester” sa jag och log och då kom Niall tillbaka från toan och sa.

”Gabbie, kan du ställa dig upp för några sekunder?” sa han och jag nickade och ställde mig upp och han satte sig på barstolen. Jag gav honom en sarkastisk mördarblick och sen sa han.

”kom” och klappade på sina lår med händerna och jag gick och satte mig i hans knä istället.

”eh, ja Eleanor är i stan hon kom igår. Hon och Louis är i stan och träffar någon kompis till henne tror jag” sa han och gick mot diskbänken för att ta ett glas vatten.

”okej, när får jag träffa dom?” sa jag och log stort och kände Nialls haka mot min axel och sen hans läppar mot sidan av min hals.

”jag vet inte, kan vi inte gör något i kväll.. allihopa? Typ käka eller något?” sa han och tog en klunk av sitt vatten.

”kan inte, jag ska träffa Ina och sen plugga” sa jag och jag såg hur Harrys blick vändes upp och han sa.

”men kan inte alla komma till dig då” sa han och sen skrattade jag till lite.

”jag kan inte, måste spendera lite tid med Ina fåntratten här tar ju upp all min fritid” sa jag och pekade med tummen på Niall.

”vadå jag, det var inte jag som tvingade mig själv att följa med dig till tatuering studion idag” sa han sarkastiskt.

”ta det lugnt jag bara skojade” sa jag och Harry tittade på mig och skrattade.

”har du tatuerat dig?” sa han nyfiket.

”nej det har hon inte, hon har kört igenom en nål i huden” sa Niall lite sarkastiskt och sen pussade mig på halsen igen.  Harry tittade med stora ögon på mig och sa.

”vart?” jag skrattade lite åt hans min och sen drog upp mitt linne lite och visade det stora plåstret jag hade mitt på magen. ¨

”jaha” sa han och skrattade.

Efter ett par minuter så hörde vi hur det small i dörren igen och Louis kommer in i rummet i sällskap med en tjej jag antog var Eleanor. Hon hade mörbrunt lockigt hår och ett par ljusa jeans och en vit skjorta med en svart kapp liknande sak över och en starbucksmugg i handen med Icelatte såg det ut som. Och sen ett par solglasögon som satt på näsan, men som hon puttade upp på huvudet.

”helllooo, Niall, Harold” sa han och Harry skrattade till och sa.

”boo-bear” sa han och sen kramades dom som två tjejkompisar.

”hej, du måste Gabbie. Jag har hört mycket om dig” sa Eleanor och sträckte fram sin hand för att hälsa. Jag greppade den och sa.

”hej, ja det är jag det.. Och jag antar att du måste vara Eleanor” sa jag och log stort mot henne. Hon var söt väldigt söt och trevlig. Jag tycker hon har tur som har hittat en kille som Louis dom få minuterna jag har pratat med henne verkar det som om hon bara har massa positiv energi, precis som Louis.

”så, går du på skola här i London?” frågade hon när killarna hade gått in till vardagsrummet och jag och Eleanor satt på varsin barstol.

”japp, på University of London,Musik och media” sa jag och fortsatte sedan.

”du pluggar i Manchester va? Harry nämnde något om det förut” sa jag och hon log stort och nickade mot mig.

”så, du och Niall?” sa hon nyfiket.

”ja, det är ju på väg åt det hållet” sa jag och tittade ner i bordet.¨

”hey, jag har känt killarna och Niall i snart 1 och ett halvt år. Han har aldrig fallit för en tjej som han har gjort för dig” sa hon och tittade på mig och log. Och jag log tillbaka.

”jag kan inte säga att du har rätt men jag vet att, när jag såg honom i mitt hus första gången var det som om jag föll från en klippa, fast bland det första han gjorde var att nästan kasta mig i poolen” sa jag och skrattade lite åt tanken. Och Eleanor skrattade också.

”du ser, och jag ser hur han tittar på dig.. och jag har varit här i 15 minuter” sa hon och log stort. Jag kanske tyckte att hon hade rätt och jag vet att jag verkligen tyckte om Niall men jag vill inte gå ut och låta hela världen få veta om oss.

”du, vi har dejtat i snart en månad. Jag är rädd för att gå ut med vårt förhållande, hur lång tid tog det för dig och Louis?” frågade jag och hon tänkte efter en liten stund sen svarade.

”jag vet inte, det gick väldigt fort tror jag, typ ungefär en månadtog det nog” Jag nickade och funderade på om det faktiskt var den rätta saken att göra, att låta media och alla veta att det var Niall och jag. Det kanske var dags att börja kalla honom min pojkvän. 


Så då var kapitel 17 uppe, sorry för att det dröjde men nu är det uppe. Hoppas ni gillar det! vad hände där i slutet? vad tror ni, ska hon gå ut med det eller inte? Wait and see ;)




The Moment - Kapitel 16

Bild 1:Färgen på Gabbies Piercing | Bild 2 : Starbucks skylten | Bild 4: Gabbies Jacka(bara jackan jag menar) | Bild 4 : Barnet Gabbie tar bild med | Bild 5: Niall som håller hennes hand i studion |

Tidigare:

”vart ska du pierca dig?” sa han osäkert.

”ögonbrynet” sa jag och hans leende försvann.

”nej, jag bara skojade naveln” sa jag sen pussade honom på kinden. Och han sa.

”bra, du skrämde mig nästan lite där” sa han och sen fortsatte.

”Här” sa han och tog upp den Ben & Jerryn jag ville ha och sen så gick han och hämtade två skedar och gav en till mig.

”tack, min räddare i nöden” sa jag och sen öppnade Ben & Jerryn och kletade lite på hans kind och sen pussade honom så det försvann. 


En vecka senare.

Jag var på väg ner till killarnas studio för att möta upp Niall och sen gå och pierca mig. Jag hade frisknat till och var på fötter igen med bara en liten lätt förkylning.  Jag promenerade längs Oxford Street och njöt av sommarvädret som hade nått Londons gator också. Det var ju trotsallt Maj och 3 veckor kvar till sommarlov. Och ledighet då jag inte behövde gör nåonting alls. Jag och Niall hade dejtat varann i snart 1 månad och jag hade fortfarande valt att inte kalla honom min pojkvän.  Såklart hade min Twitter bombarderats med hat och även söta fina tweets. Det påminde mig, jag tog upp min Iphone och gick sen in på twitter och skrev en ny tweet.

”Belly button piercing here I come! Yey, have my love whit me to hold my hand :) “

Skrev jag och log mot min egen tweet. Jag kände att jag kanske hade valt en annan klädsel för dagen då jag hade tagit på mig ett par svarta byxor och sen vikt upp benen så dom slutade ovanför fotknölen sen ett vitt pösigt linne och en camouflage jacka och håret uppsatt i en hästsvans. Det tydde på att jag tyckte det var oroligt varmt.

Efter att ha gott i ungefär 10 minuter stod jag utanför killarnas studio när jag hör en tjej säga.

”hej, är det du som är Gabbie?” tjejen som stod bakom mig hade långt brunt hår fräknar och var kanske i 13 års åldern.

”ja, det är jag” sa jag och log mot tjejen.

”skulle jag få ta en bild?” frågade hon snällt och jag blev lite förvånad men nickade och sa.

”visst, vad heter du?” frågade jag tjejen medans hon tog upp sin iphone och tryckte fram kameran som var riktad framot.

”Louren” svarade hon och sen tog vi en bild och hon sa tack.

Jag stod kvar utanför studion när jag skulle ta upp min telefon för att ringa till Niall men i samma ögonblick så öppnades dörren och ut kom Niall.

”hej” sa han och gav mig en kram och jag kramade honom tillbaks sen böjde upp mitt huvud och putade lite med läpparna. Och han gav mig en snabb puss och sa.

”ska vi gå?” sa han och jag nickade sen la han sin arm om mig och drog mig lite närmare.

”Det kom fram en tjej till mig förut” sa jag och jag kände hur mina smileband drogs uppåt och mina smilgropar kom fram.

”jaså? Hon slog dig inte va?” sa Niall med sarkasmen i rösten.

”Nej, varför skulle hon göra det?” Frågade jag och tittade på honom med en konstig min.

”ja, det var en som slog till Danielle en gång i New York” sa han och jag rykte på axlarna och sen fortsatte.

”nej, det gjorde hon inte. Hon kom fram och fragade om jag var jag och sen ville hon ta en bild, tyckte det var ganska häftigt faktiskt” sa jag och sen tittade upp på honom.

”ohh, ditt första fan” sa han för att retas.

”du, det där var inte ens kul” sa jag och han flinade sen böjde sig ner och kysste mig på kinden.  Vi gick upp på gatan där tatueringsstudion låg.  Jag stannade utanför dörren och vände mig så jag stod framför Niall.

”är du redo” sa han och jag nickade som svar sen ställde mig på tå för att ge honom en puss. Sedan öppnade vi dörren till studion och gick till receptionsdisken.

”hej, jag har bokat tid för navelpiercing” sa jag och tog på ett leende på läpparna och kvinnan som stod i disken hade rött långt lockigt hår och var tatuerad lite här och var.

”Gabriella Clark?” sa hon vänligt och kollade ner i bokningspärmen och sen tittade upp på mig igen.

”ja” sa jag och sen fortsatte hon.

”okej, följ med här och sen kan du ta av dig jackan” sa hon och började gå och jag följde efter och sen även Niall. Jag knövlade sen av mig min jacka och gav den till Niall.

”så, du kan lägga dig här” sa hon och syftade på en bår. Jag la mig på båren och Niall satte sig på en pall bredvid mig och tog min hand.

”är du nervös?” frågade piercaren son hette Tyra.

”ja, ganska” sa jag och sen bet mig lite i läppen.

”okej, jag förstår det. Men det går så fort så du kommer inte märka något. Men vilken vill du ha när det är klart?” frågade hon vänligt och höll upp en bytta med olika piercingar. Eller olika färger på stenarna. Jag tittade på Niall och sa.

”du får välja” sa jag och han böjde sig över mig och kollade i asken och sa.

”den där” sa han och pekade på en med ett grönt smycke på.

”okej” sa Tyra och sen hämtade en nål och något som liknade en tång.

”okej, du kan börja med att dra upp tröjan, sen kommer jag tvätta och märka ut. Och sen nypa ta med den här” sa hon och knipsade i luften med tången. Jag drog upp tröjan och sen greppade Nialls hand igen och tog ett djupt andetag. När jag kände hur hon började tvätta och sen märka ut med penna.

”blir det här bra tror du?” sa hon och visade i en spegel vart markeringarna satt.

”ja, det blir det nog” sa jag och sen lutade huvudet bakåt och tog ett djupt andetag.  Jag kände hur hon nöp tag i min hud med tången och jag klämde hårt i Nialls hand för det gjorde fruktansvärt ont. Jag kände hur hon släppte tången och sen drog igenom navelsmycket och sa.

”så, nu är det klart. Jag ska bara sätta på ett plåster” sa hon och sen gick och hämtade ett plåster och efter en stund kom hon tillbaka.

”hur känner du dig?” sa hon medans hon satte plåstret över min navel. Jag kände efter en stund och kände hur ont det faktiskt gjorde nu. Och sen var jag lite yr också.

”lite yr, annars är det bra” sa jag och satte mig försiktigt upp på båren och drog ner min tröja igen.

”okej, vad bra. Yrseln är helt vanlig efter som det gör väldigt ont så blir det så kroppen reagerar” sa hon och log ett stort leende mot mig.

”jo, sen ska du helst inte ha stickat på dig nu under 2 veckor och plåstret ska sitta tills imorgon. Och det betyder att du inte får duscha förens i morgon kväll” sa hon och sen fortsatte.

”och sen är det som ett örhänge, inte byta den på 6 månader. Ja det är ju längre än ett örhänge. Sen inte bada i sjön osv på 8 veckor” sa hon och jag nickade. Sen tog jag fram min plånbok och satte mitt kort i kortapparaten.

Jag och Niall gick hand i hand ut från tatueringstudion och han sa.

”hur känns det?” och jag svarade.

”jodå, det gör ganska ont faktiskt” sa jag och kände med min lösa hand på min mage.

”ska vi ta en fika på starbucks, det ligger precis där borta på gatan” sa han och jag nickade till svar och sen ställde mig på tå och kysste honom på kinden och sen stannade han och tog tag om min midja och kysste mig ordentligt på läpparna.

”du skrek i alla fall inte” sa han och jag skrattade till lite och slog honom löst på armen sen kysste honom igen.

 


Kort mellan kapitel, dom börjar bli lite officiella nu. Och sen tog jag in en gammal händelse när Payzer (stav) gick på en gata i NYC och ett fan slår Danielle i ansiktet. Men ett litet mellan kapitel om piercingen. 
Hope you like it. 
Sen kan ni gå och följa mitt fejkade konto för Gabbie så jag kan göra sånna här tweet grejor :) 
Och det gör ni HÄÄR :)
 
 


The Moment - Kapitel 15

Bild 1:Passande citat | Bild 2:Gulligt och passande citat | Bild 3:Gabbies rum och lite passande | Bild 4: Ben & Jerry's | 

Tidigare:

”Niall” sa hon.

”ja” svarade jag och la mig närmare henne igen.

”jag trodde du hade gått” sa hon och tog tag i min hand igen.

”aldrig, jag är här” sa jag och pussade henne i nacken igen. 


Nialls perspektiv.

Jag satt i Gabbies säng med hennes dator i knät medans hon låg och sov. Jag hade släppts hur hennes tag om min hand för en stund sedan och hon låg och sov fortfarande. Jag öppnade upp twitter och sen facebook. Jag klickade mig in på min twitter och sedan retweetade några tweets och sen twittrade. 

”Sitting next to my ill princess, hopes she’s better when she wakes up x” 

Knappade jag in fort på tangenterna.  Och sen innan jag visste ordet av hade jag en del nya retweets. Det är sjukt hur mycket som händer. Jag tog upp fliken med facebook på istället och kollade runt där och sen kom jag på att jag inte hade Gabbie som vän jag sökte och hon kom upp. Jag klickade på add friend och sen var vännförfrågan skickan och jag hörde hur det plingade i hennes telefon. Efter bara några minuter ringer min telefon och jag ställer ifrån mig datorn och går ut ur rummet för att inte väcka henne.

”hallå” säger jag när jag svarar.¨

”hej, vart är du?” sa Harry i andra änden.

”hos Gabbie, hon är sjuk” sa jag och jag hörde hur Harry awwade i telefonen.

”gulligt, men pallra dig ner till studion nu. Dom behöver snacka med oss” sa han och sen la vi på. Jag gick in till Gabbies rum igen och sen böjde mig ner och pussade henne på pannan.  Och hon slog upp ögonen och sa.

”ska du gå?” sa hon och jag nickade men sa sen.

”jag kommer tillbaka senare” sa jag till henne och hon nickade sen slöt ögonen igen. 

Väl framme vid studion stod det söker 50 tjejer utanför och skrek mer när dom såg mig, jag försökte ta mig in och även träffa fansen. Jag skrev några autografer och tog några bilder. Och hörde.

”är det sant att du dejtar Gabriella Clark” hörde jag någon säga och jag ignorerade och öppnade dörren in till studion. Och sa hej till Cara hon som satt i reseptionen. Och gick sen in till våra ’’rum’’.

”Nialler” skrek Louis när jag kom in för dörren.

”vi ska åka på tour” sa Harry när jag satte mig i soffan bredvid Zayn. Och jag kände glädje men ändå saknad.

”vart?” var det ända jag fick fram.

”USA” sa Harry och sen klappade mig på axeln och fortsatte.

”du är inte glad” sa han och sen tittade på mig.

”nej, men det är bara det jag måste berätta för Gabbie och allt. Tänk om det händer något medans vi är borta. Och hur länge är vi borta?” sa jag och kollade på Harry och Helene våran röst coach kom in i rummet och sa.

”killar har ni berättat för Niall?” sa hon med ett leende på läpparna.

”jag håller på” sa Harry och sen svarade på min fråga.

”3 månader” sa han och jag suckade djupt och sa.

”och när åker vi?”

”om 3 månader” sa han och jag log och tänkte att det var super länge kvar.

Gabbies Perspektiv

Jag satte mig yrvaket upp i sängen och slängde benen över kanten och sen tog upp min telefon och skickade ett sms till Niall.

Till Niall:

”hej, kommer du sen? I så fall, kan du köpa med Ben & Jerry, cookie dough? xx”

Från Niall:

”hey babe, klart jag kan xx”

Jag gick ner för trappan och hällde upp vatten i en kopp och sen värmde den i mikron och sen gick och slog på tvn. Jag tog även en slurk av mitt te och kände hur det värmde ända ner i magen.  Jag tog upp min Iphone och kollade på klockan och den stod på 15,30.

Jag sappade mellan kanalerna och stannade vid Disney Channel. Ett av mina favorit program som barn. Och även nu är det bland det bästa jag vet. Just för det här tillfället så visades A.N.T farm, inte det bästa programet som kunde gå. Men det fick duga. Jag tog ännu en klunk av mitt te och samtidigt så öppnades ytterdörren av Mamma.

”Hallå” ropade hon.

”hej” sa jag så högt jag kunde.

”åh, hej, hur mår du? Är det bättre?” sa mamma med en lugn röst.

”jadå, sovit i flera timmar” sa jag och drack lite till av mitt the.

”du, jag har fixat en sak åt dig” sa mamma och hånlog och satte sig bredvid mig i soffan.

”vadå?” sa jag och kände hur mina ögon vart stora som golfbollar.

”jag har…. Bokat tid till att pierca naveln till dig, på måndag nästa vecka” sa hon och jag höll på att sätta mitt the i halsen och ställde mig upp och började hoppa och dansa av lycka men det varade inte länge för jag kände hur tungt mitt huvud blev igen.  Så jag satte mig ner igen och sa.

”tack tack tack och tusen gånger tack” sa jag och då plingade det på dörren igen och mamma gick för att öppna. En minut senare kom Niall in med en Ben & Jerrys.

”Hej” sa jag som fortfarande hade ett leende stort som ett hus på läpparna.

”hej, varför är du så glad? Är du frisk igen?” sa han och log lika stort tillbaka och sen satte sig ner bredvid mig.

”nej, för att mamma har bokat en piercing tid åt mig” sa jag och Nialls ögon blev stora som golfbollar.

”vart ska du pierca dig?” sa han osäkert.

”ögonbrynet” sa jag och hans leende försvann.

”nej, jag bara skojade naveln” sa jag sen pussade honom på kinden. Och han sa.

”bra, du skrämde mig nästan lite där” sa han och sen fortsatte.

”Här” sa han och tog upp den Ben & Jerryn jag ville ha och sen så gick han och hämtade två skedar och gav en till mig.

”tack, min räddare i nöden” sa jag och sen öppnade Ben & Jerryn och kletade lite på hans kind och sen pussade honom så det försvann. 


Sorry för att ni fick vänta så länge men här är det. Sämsta kapitlet jag skrivigt engilt mig. Men nästa kapitel hoppas jag blir bättre! ;)



 


Försening.

Hej, hoppas ni inte längtar för mycket efter kpitel 15. Men det är påväg ska skriva klart det nu i helgen. Och även några kapitel till så att lagret är fyllt. Hoppas att ni gillar novell så den är nu. Och ni får jätte gärna komma med förslag och sånt. För min skalle är lite tom på inspiration just nu. 
Kom med förslag i kommentarsfältet.
 

Jag ska göra så gott jag kan och tack för att ni läser min blogg och att ni hänger kvar trots den dåliga uppdateringen! 
Jag älskar er! 



The Moment - Kapitel 14

Bild 1: passande citat | Bild 2: passande citat | Bild 3: Niall och Gabbie | Bild 4: Gabbie | Bild 5: Niall hos Gabbie.

Tidigare: 

”vad vill du se då?” sa jag och tog upp min filmkorg.

”har du Harry Potter?” sa han och sen kollade i korgen och tog upp Harry Potter och den flammande bägaren.

”den” sa han innan jag han svara på hans fråga.

”okej,” sa jag sen gick ja och satte på filmen sen la mig i sängen med Niall bakom mig läg vi ’’sked’’ och han höll om mig med handen på min mage. Tiden med honom gjorde så att allt stannade. Jag hade nästan somnat när Nialls telefon plingade till och jag slog upp ögonen igen.

”vem var det?” sa jag och det tog en stund innan han svarade.

”uhm, Zayn. Han säger att vi ska kolla Sougarcape på en gång” 


Jag vände mig fort om så jag låg på rygg bredvid Niall och väntade på att han öppnade sin Sougarcape app i sin Iphone.

”vad tror du det är?” sa jag och vred mitt huvud mot honom.

”jag vet inte, antagligen något dumt rykte” svarade han lugnt och öppnade sin app. Och första bilden som kom upp var på mig och Niall och det stod.

”Niall Horan från One Direction lämnade bowlingen med sina 4 bandmedlämmar och en blond skönhet. Hand i Hand” lydde rubriken och mitt hjärta stannade för en stund. Jag tror både jag och Niall var lika chockade.

”Gabbie, förlåt jag skulle tänkt mig för. Jag skulle hållit mig på lite avstånd när vi är ute, det är mitt fel. Och bilden är tydlig alla ser att det är du” sa han och vände sig så han låg på sidan. Min mobil plingade också till. Och twitter ikonen ploppade upp.  Niall tittade på mig och sen tog min mobil ur mina händer och öppnade twitter. Sen skakade han på huvudet och sa.

”vad du än gör, lyssna inte på allt dom skriver. Det är avensjuka” sa han och sen halvsatte sig upp i sängen. Och sen lutade sig över för att kyssa mig.

”nej, jag lovar” sa jag och sen tog tillbaka min telefon. Och kysste honom igen.

”men du, du måste faktiskt gå nu. Jag har skola i morgon” sa jag och ställde mig upp framför sängen. Och tog tag i hans händer och sen la hans händer bak på min rygg nere vid svanken och sen hans la jag mina armar runt hans nacke och lekte med håret i hans nacke. Jag log ett brett leende och sen kysste honom lätt. Men hans läppar nuddade min om och om igen i små lätta kyssar tills jag sprack upp i ett leende och han kysste nästan mina tänder innan han själv sprack upp i ett leende.

”vet du en sak?” sa han och jag skakade på huvudet och han fortsatte.

”oavsett vad fansen säger, så är du den vackraste jag sett” sa han och jag kände hur mina kinder blossade upp i en rosa nyans och jag tittade ner i marken och han lyfte upp mitt ansikte och sa.

”du är söt när du rodnar” sa han och jag rodnade ännu lite till. Och drog mig ur ur hans grepp och sa.

”sluta” sa jag och sen gick in i min garderob och gled ner för väggen. Och väntade på att han skulle komma efter.  Efter några minuter kom han och sa.

”vadå sluta?” sa han och jag tog av hans keps han hade på huvudet och satte den på mitt huvud istället. Han drog fingrarna genom sitt hår och sen satte jag mig ner efter väggen och han satte på knä framför mig och sen greppade min käke med sin ena hand och sen kysste mig mjukt, jag flyttade mig närmare honom och satte mig också på knä framför honom och han flyttade sin hand från min käke till min höft och kyssandet över gick till mer passionerat och jag släppte hans läppar för en sekund och ställde mig upp och han följde efter ut till mitt rum igen där allt fortsatte. Men jag drog mig ifrån honom och sa.

”Niall, du måste gå nu” sa jag och öppnade dörren till mitt rum.

”men, ” sa han och satte ena handen på svanken och tog med mig ut från mitt rum och ner till hallen.

”ses vi i morgon?” sa han efter han tagit på sig sina skor och var beredd att öppna ytterdörren.

”ja, fika på starbuks?” sa jag och ställde mig närmare honom.

”bra” sa han och omfamnade mig i en kram och viskade mig i örat.

”hejdå Gabbs” sa han och jag sa tillbaka.

”om du kallar mig Gabbs en gång till så tänker jag inte prata med dig”

”okej, Gabb..Gabbie” sa han och skrattade till och jag kunde inte hindra mig från att skratta. Sen öppnade jag dörren bakom honom och gav honom en kyss sen stängde dörren efter honom men upptäckte att jag glömt kepsen på mitt huvud och öppnade dörren och sa.

”du Nialler du glömde något” sa jag och han kom gående tillbaka och tog hans keps och jag blinkade med ena ögat sen kysste honom en gång till och sen gick in.

 

På måndagsmorgonen vaknade jag av att mamma kom in och satte sig på sängkanten och sa.

”hur mår du gumman, du är ju kokhet”

Jag kände efter en stund sen så kände jag hur huvudvärken sprängde i huvudet och halsen värkte något otroligt. Jag försökte få fram ett ord med det gick knappt, med en väldigt hes stämma fick jag fram.

”inte så bra” sa jag och drog täcket upp till öronen. Mamma kände i pannan på mig och sa.

”jag ringer till skolan, du får faktiskt stanna hemma idag” sa hon men jag skakade på huvudet och sa.

”nej, glöm det” sa hon och gick ut från mitt rum. Istället för att protestera i mot så drog jag täcket över huvudet och vände mig om och somnade om.

Jag vaknade några timmar senare vaknade jag av att pappa öppnade dörren in till mitt och sa.

”hej sötnos, är du vaken?” sa han och satte sig på sidan av min säng. Jag nickade till svars och sen vände mig mot honom.

”är du sjuk?” sa han och jag nickade igen.

”du pappa, jag är vrål hungrig kan inte du åka och köpa lite Nado’s eller något?” sa jag med en väldigt hes stämma.

Han nickade och sa.. ”jo, visst. Ska du ha det vanliga? Sen måste jag in till studion i stan och skriva klart en låt med killarna” sa han och sen pussade mig på pannan och gick ut.  Jag satte mig upp i sängen och tog min macbook som låg på nattduksbordet och när datorn hade startat så öppnade jag sidor som facebook och twitter. När jag öppnade twitter och öppnade mitt konto så var mitt nyhetsflöde fullt med hat till mig. Jag förstår inte hur dom kunde hitta mig. Inte enns mitt namn har getts ut än, vilket är bra. Det fanns även fina kommentarer, men jag kommer ihåg vad Niall sa. Jag bryr mig inte om det här. Stäng det ute.  Jag valde att inte bry mig mer och stängde ner Twitter efter att skrivit.

”Hey guys, I just think that’s so immature of you to send me hate. And I’m not Nialls girlfriend. Just so you know, x”

Skrev jag och innan jag visste ordet av hade jag några retweets och 5 nya följare. Istället för att sitta här och så gick jag ner till köket och gjorde en kopp te när min mobil ringde.

”hallå” sa jag med hes röst.

”hej, hur mår du?” sa Niall i andra änden.

”sådär ”

”okej, det blir ingen starbucks sen va?” sa han och jag hörde hur han lät lite besviken.

”nej, jag okar inte gå ut jag fryser något otroligt” sa jag.

”okej, du jag smsar dig sen” ska köpa mat nu”

”okej, puss” sa jag och sen la jag på. Och smuttade av mitt te. Med mina stora kopp te och hollister byxor och en stor stickad tröja gick jag och satte mig i soffan men kände att jag inte hade någon orka att sitta upp eftersom mitt huvud var tungt som betong. Så jag gick till vårat skåp i köket där alla tabletter låg och jag tog den första huvudvärkstabletten jag hittade. Med tunga steg gick jag upp för trappen och in till mitt rum igen. Jag la mig i sängen och tog upp min telefon. Jag slog in pappas nummer och efter tre signaler så svarade han.

”hallå”

”hej pappa, vart är du jag är vrålhungrig” sa jag

”uhm, jag är på väg” svarade han sen la han på. Efter några minuter hör jag steg som går i trappen och någon som öppnar dörren. Det var inte pappa som jag väntat mig det var Niall som stod i dörröppningen med gråa jeans en vit t-shirt med en röd kortärmad munkjacka och en keps på huvudet och han höll även i en påse från Nando’s.

”du är min räddare i nöden” sa jag med en väldigt hes stämma.

”jag vet, och du är sjuk” sa han och gick fram till mig.

”jag vet, så du kan inte pussa på mig idag” sa jag och han gjorde en ledsen min och sen pussade mig på pannan. Och sen sa.

”du har feber va” sa han och jag nickade tillsvar och hanfortsatte.

”jag kände det, är du hungrig?” sa han och höll upp påsen.

”vrålhungrig” sa jag och log. Och han plockade fram kycklingvingarna och pommesfriates ur påsen och två drickor.  

När i ätit klart säger Niall

”ska vi fortsätta kolla på Harry Potter?” sa han när vi bara låg i min säng med hans armar runt mig.

”visst, men du får gå och sätta på filmen” sa jag och han suckade och ställde sig upp och jag gosade ner mig under mitt täcke. Och filmen sattes igång, då kom jag på.

”jobbar inte du?” sa jag och la min hand ovan på hans som han hade på min mage. Jag la mina fingrar under hans hand.

”jo, men jag är klar med min del så dom skulle ringa när jag skulle tillbaka. Och det var din pappa som sa åt mig att åka upp med mat till dig” sa han och flyttade sig närmare.

”jaha” sa jag sen bestämde mig för att sluta ögonen och sova en stund till. Det sista jag kände innan jag somnade var Nialls läppar mot min nacke.

Nialls perspektiv.

Jag kände hur Gabbie började andas tyngre och jag böjde mig över henne för att kolla om hon sov vilket hon verkade göra. Jag pussade henne i nacken och kände hur hon kramade min hand lite hårdare. Jag log för mig själv. Och tänkte på hur mycket jag gillade henne, hon var min. Jag lirkade mig ur hennes grepp om min hand och tog upp min mobil för att kolla twitter. Jag öppnade upp appen och såg Gabbis tweet. Jag förstod att hon hade börjat fått hat så jag gick in på henne sida och såg allt dom skrivigt. Det är hemskt hur dom kan ge en sån vacker person så mycket hat. Jag visste att hon skulle klara det här. Mina tankar avbröts av att Gabbie sa.

”Niall” sa hon.

”ja” svarade jag och la mig närmare henne igen.

”jag trodde du hade gått” sa hon och tog tag i min hand igen.

”aldrig, jag är här” sa jag och pussade henne i nacken igen.


Så, då var kapitek 14 här. hope you like it.




The Moment - Kapitel 13

 
 
 
Bild 1 : Niall & Gabbie | Bild 2: Passand citat | Bild 3: Gabbies bror Matthew | Bild 4 : Gabbies slarviga toffs | Bild 5 : passande citat | Bild 6: Mjukisbyxorna från hollister | Bild 7 : Hoodien från Hollister |

Tidigare :

Hästarna var ridna och klara och vi var påväg från stallet när Matthew som jag faktiskt fick med mig till stallet sa. Och fick sitta fram i samma bil som mig, Niall, Harry och Zayn.

”vad har du gjort på din arm” sa han när jag la min vänstra arm på ratten så att tröjan åkte upp och jag visade mina öppna sår på handleden. 


Jag såg hur Niall, Zayn och Harry böjde sig fram för att titta på vad han menade. Jag körde in på min garage uppfart så satt alla kvar i bilen och Niall hade lutat sig tillbaka och sen sa Matthew igen.

”du lovade att aldrig göra om det efter kvällen på sjukhuset, du lovade” sa han och tårarna hade kommit och han öppnade upp bildörren och rusade in i huset. Jag hade fått en 16 årig pojke att börja gråta vad hade jag gjort. Niall visste mycket väl varför jag hade gjort mitt allra första. Nu brydde 2 yterliggare ärr min arm.  Harry klappade mig på axeln sen gick även han och Zayn ut och Niall satt kvar i baksätet på bilen och klättrade fram till mig i framsätet. Han lyfte upp min arm drog med tummen över såren och sa.

”varför Gabbie?” sa han och tittade på mig.

”När vi bråkade i Lördags, jag viste inte vad jag skulle göra. Jag greps av panik och jag visste att jag hade kvar rakbladet i handskfacket och jag var förstörd. Jag trodde att du inte ville ha tillbaka mig och jag fick en ångestattack” sa jag och suckade och lutade huvudet bak mot nackstödet.

”men du, kolla på mig” sa han och jag vände upp huvudet mot honom.

”jag vill alltid ha dig här, den kvällen trodde jag att du inte ville ha tillbaka mig. Jag trodde det vi hade var över” sa han och jag kände hur en tår rann ner för kinden och jag torkade bort den fort.

”Gråt inte beautiful” sa han och torkade bort min tår som rann från ögat. Sen lutade han sig och la armarna om mig.

Vi klev ur bilen och flätade ihop våra händer och innan vi öppnade dörren hem till mig så la han händerna på min rygg och jag la händerna på hans nacke och våra läppar möttes och kyssen blev intensivare och det övergick till hångel. Jag avbröt det och sa.

”jag måste gå upp och prata med Matthew” sa jag och sedan kysste honom igen och öppnade dörren in med Niall i släptåg. I soffan satt killarna och Ina och Ina sa.

”Gabbie jag måste hem, allt med pappa duvet” sa hon och gick mot dörren.

”självklart, du får hälsa från mig” sa jag och kramade henne sen gick hon ut genom dörren och jag upp för trappen in till Matthews rum.

”hej” sa jag och satte mig i sängen där han låg.

”hej” svarade han lågt.

”förlåt Matthew, men det här är svårt och förklara. Det hände saker igår som är svårt att berätta och att få andra att först” sa jag och han satte sig upp och kollade på mig.

”hur kan det vara så svårt!? Du lovade att aldrig göra om det här” skrek han åt mig och när det vart tyst hörde jag hur det gick i dörren och Killarna började prata med någon och det var Mamma och Pappa såklart.t

”Matthew, jag vet! Men jag säger ju att det inte är lätt att förklara!” sa jag lungnare.

”har det med Sarah att göra?” sa han efter en minuts tystnad. Jag tänkte och visste inte om jag skulle skylla på det eller om jag skulle säga nej. Jag kände hur tårarna var på väg att komma igen och jag böjde huvudet tillbaka och la händerna för ansiktet.

”du vet att jag inte gillar att prata om det här, och nej det var inte därför. Vet du hur mycket mitt liv har förändrats sen Sarah fick cancern? Jag rökte i 4 månader jag skar mig och till och med min bästa vän lämnade mig i detta mörker. Sen gick hon bort och jag var självmordsbenägen! Ina hittade mig på badrumsgolvet med ett sår så djupt att jag fick sy 14 stygn som jag själv orsakat, mitt liv har varit en enda röra” sa jag och tårarna sprutade.

”och jag vet att jag lovade, Niall och jag bråkade. Jag fick en ångest attack” sa jag och sen gick jag ut från rummet och in till badrummet. Medans jag gick såg jag att killarna fortfarande var kvar och att Niall tittade upp mot mig när jag gick mot badrummet. Jag log tillbaka och sen gick in i duschen.

Jag kände det varma vattnet forsa mot min kropp och hur jag gned med fingrarna i hörbotten för att gnugga in schampot i håret.  Efter 10 minuter gick jag ut ifrån toaletten med en handduk runt mig och sen in till mitt rum. Jag tog på mig mina Hollister mjukisbyxor och munkjackan som hörde till byxorna som hade blivit lite för kort så att lite av min hud syntes. Jag satte upp håret i en slarvig knut och sen la mig i sängen. Efter en liten stund så knackade det på dörren och mamma öppnade och sa.

”får jag komma in?” frågade hon och jag gjorde en nickning som svar. Hon kom in och satte sig på sängen.

”hur är det?” sa hon och jag satte mig upp bredvid henne.

”inte så bra, Matthew är arg på mig och jag kan inte berätta varför jag gjorde det här” sa jag och drog upp tröjärmen så mina sår syntes. Mamma drog ett djupt andetag och sa.

”Du och Niall bråkade eller hur?” sa hon och jag nickade tillsvars.

”hur kunde du veta?” sa jag och tittade på henne.

”Harry,Zayn,Liam och Louis berättade när vi kom hem igår” sa hon.

”du fick en ångest attack till precis som du fick över Sarah?” sa hon och jag nickade igen.

”jag förstår, du Niall är kvar där nere men dom andra har åkt hem ska jag skicka upp honom?” sa hon.

”ja, kan du prata med Matthew också?” sa jah och hon nickade sen pussade mig på pannan och gick ut.

Efter en stund så kom Niall in och sa.

”hur är det?” sa han och satte sig på sängen bredvid mig och jag la mitt huvud mot hanns axel och han la sitt på mitt huvud och sen låg jag och pillade i handen och drog med fingrarna över sträcken och sa.

”jag vet inte, vill inte att Matthew ska må såhär för att hanns syster är en komplent idiot” sa jag och Niall skrattade till och sa.

”du är inte en komplent idiot, han vill bara att du mår bra” sa han.

”han tjej gjorde slut med honom idag, jag borde finnas där för honom inte göra allt värre” sa jag och sen fortsatte.

”han var helt förstörd när jag kom hem förut, han spelade gitarr och då är det illa” sa jag och Niall pussade mig i håret sen kände jag hur han drog in min lukt.

”jag lovar att han bara vill dig väl och att du hade slutat, men jag måste hålla med om att jag blev också ganska besviken när jag såg det och jag fick skuldkänslor, men jag sitter här ändå eller hur” sa han och jag kände hur det värmde i hela mig.

”ja, och det var inte ditt fel. Tro aldrig något sånt” sa jag och han skulle precis svara när dörren öppnades av Matthew.

”Uhm, får jag komma in?” sa han

”absolut” sa jag och klappade på sängen vilket betydde att jag ville att han skulle sitta där. Vilket han gjorde också.

”Gabb förlåt, jag visste inte att ni hade bråkat och allt med Sarah och rökningen. Varför har ingen sakt det till mig? Förlåt, jag menade inget av det” sa han och jag drog mig ifrån Nialls axel och flyttade mig ut på sängkanten bredvid Matthew och sa.

”du var 14 år, jag hade inte velat att höra att min syster nästan hamnade på ett behandlingshem för att hon drack,rökte och skar sig  när jag var 14. Så du kanske förstår” sa jag och Matthew som a´hade pratat svenska så Niall inte förstod flickade han in och sa.

”kan ni säga vad ni sa sen” sa han och jag nickade och gjorde ett pussljud med läpparna.

”var det så illa?” sa Matthew och kollade på mig.

”ja, det var så illa. Men nu är jag frisk som en ärta och det har ordnat sig, eller hur?” sa jag och log sen pussade honom på huvudet och la ena armen om hans axel.

”förlåt syrran, jag älskar dig” sa han

”det är lugnt, och jag älskar dig också. ge mig en kram nu” sa jag och gav min lillebror en bamse kram och sen gick han ut igen.

Jag han knappt andas och sätta mig till rätte igen innan Niall sa.

”ska vi slå på en film?” jag nickade sen tog upp min iphon för att kolla vad klockan va och den stod på 8.30.

”vad vill du se då?” sa jag och tog upp min filmkorg.

”har du Harry Potter?” sa han och sen kollade i korgen och tog upp Harry Potter och den flammande bägaren.

”den” sa han innan jag han svara på hans fråga.

”okej,” sa jag sen gick ja och satte på filmen sen la mig i sängen med Niall bakom mig läg vi ’’sked’’ och han höll om mig med handen på min mage. Tiden med honom gjorde så att allt stannade. Jag hade nästan somnat när Nialls telefon plingade till och jag slog upp ögonen igen.

”vem var det?” sa jag och det tog en stund innan han svarade.

”uhm, Zayn. Han säger att vi ska kolla Sougarcape på en gång”

 


Så, då var det uppe, sorry för den långa väntan! xoxo