The Moment - Epilog #2


 

 

5 år senare.

Nialls perspektiv.

Här stod vi, jag, Harry, Liam, Louis och Zayn. Det var en av de största dagarna i våra liv, dagen då vi inte längre skulle vara ett band. Utan bara vänner, vi alla hade familjer nu. Jag och Gabbie hade en son Aiden som var 3 år och våran dotter Kelsey som precist fyllt 8 år. Louis och Eleanor hade gift sig och väntade deras andra son, Harry och Serena var inte gifta men hade en son och en dotter på 5 år och en 4 månader, Zayn och Perrie väntade deras första barn nu och de gifte sig hösten 1 år innan mig och Gabbie, Liam och Sophia hade gjort slut och var bästa vänner och hon hade gift sig med en kille vid namn Taylor och Liam hade träffat en ny tjej som hette Clara och var från Sverige av alla ställen. De hade 2 döttrar ett tvillingpar faktiskt. Som blev 4 i år. Vi skulle för alltid vara bästa vänner som bröder och det kunde ingen ändra på, men vår karriär hade nått sitt slut nu. Det var slut på One Direction, vi stod nu på en presskonferens och berätta de stora nyheterna. Vi skulle släppa en av de första musikvideos vi någonsin spelat in som var en cover på Forever Young.

”Hello everyone!” sa Harry i mikrofonen och alla log mot honom och höll upp filmkameror och inspelnings apparater. Jag klev fram till mikrofonerna och började prata.

”idag är dagen vi kommer släppa en mycket speciell musikvideo på vår youtube kanal. Efter cirka 12 år som ett band har vi haft upp och ned gångar och detta har varit 12 fantastiska år. Men allt måste komma till ett slut, detta beslut har vi tagit tillsammans som en grupp med vårt band våra producenter och familjer. Det var ett svårt beslut men vi alla behöver tid till våra barn” började jag och Liam gick fram till mikrofonen för att avsluta för mig.

”och fruar. Vi har vuxit upp våra fans har vuxit upp och det är tiden för oss att släppa taget för nu. Vi kommer hålla ihop som bröder bara att vi kommer inte göra musik tillsammans längre. Vi behöver vila ta tid till våra familjer. Vi tackar våra fantastiska fans våra directioners för dessa 12 fantastiska år. Vi är stolta över alla er som varit vid vår sida sedan starten 2010, ni är fantastiska” Liam klev bort med ett leende på läpparna och Harry klev fram igen.

”vi vill tacka vår chef Simon för att ha varit en fantastisk chef och maneger vi vill tacka Paul Higgins för att alltid varit vår säkerhetsvakt genom allt och vi är så ledsna för stressen vi utsatt dig för. Vi är så tacksamma för alla dessa år alla dessa stunder och all personal som hjälpt oss få 6 världsturnéer att funka. Och sist men inte minst våra fantastiska fans, vi skulle inte ens finnas om det inte var för er. Vi älskar er som våra egna familjemedlemmar, eller hur daddy direction?” Jag hörde hur all press skrattade och jag visste att några av dem som satt framför oss kanske hade varit ett galet såkallat fangirl för ett antal år sedan.

”Nu till denna musikvideo som är inspelad våren 2011, vi presenterar Forever Young!” sa Louis och vi ställde oss åt sidan bakom oss kom vi upp på skärmen unga vi var barn. Ett par minuter gick och hela vår karriär förbi passerade oss våran filmpremiär, madison squere garden, take me home tour, where we are tour, brit awards, vmas allt förbipasserade oss i den där musik videon. Jag log stolt mot slutet av videon och sen gick Liam fram för att prata igen.

”tack är inte tillräckligt egentligen men det finns nog inget större ord. Men kom ihåg ni kommer alltid vara våra tjejer och killar och vi kommer alltid vara era killar. Vi älskar er!” med det ställde vi upp och tog in våra sista minuter som one direction.

 

Några timmar senare så klev jag in genom dörren hemma i mitt och Gabbies hus.  Jag hörde lätte fotsteg och såg Gabbie komma gående mot mig, hon var fortfarande lika vacker efter alla dessa år var hon fortfarande lika vacker. Såklart hon hade förändrats, hon hade gått upp lite i vikt men inte mycket hennes hår var bara axel långt och var mer lockigt. Hon hade ett stort leende på läpparna men ändå rann det ett par tårar ner för hennes kinder.

”oh, Niall jag är så stolt över er. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma, hur är det med dig?” hon var så oroad och jag förstod egentligen inte varför jag var så himla kär i denna tjej och var fortfarande lika kär i henne som jag var för 10 år sedan.  Hon visste hur ledsna vi alla var när vi beslutade det här.

”jag mår bra, det är tungt men det är bra. Honey, nej snälla gråt inte”

”mamma? Varför gråter du?” hörde jag en söt röst bakom mig Kelsey stod bakom oss jag släppte taget om Gabbie och hon vände sig om och satte sig på huk framför vår lilla tjej. Hon var Gabbie upp i dagen och de var så lika på så många sätt.

”jag var så orolig över pappa, nu när one direction inte är ett band längre” Kelsey hade stora ögon och sen satte jag mig på huk och drog henne närmare mig.

”kommer Harry, Louis, Liam och Zayn fortfarande vara här?” jag och Gabbie tittade på varandra sen på Kelsey.

”Det är klart baby, det är bara att vi är vuxna nu och vi vill spendera mer tid med våra familjer” hon log och visade hennes mun som var väldigt gles med tänder efter hon tappat många. Jag drog tag i dragkedjan på munkjackan som Kelsey hade på sig och drog in henne i en kram. När jag hörde fotsteg, jag såg Aiden komma småspringade mot oss. Han sprang och kastade sig på mig och skrek.

”pappa!” jag sken upp och Kelsey åkte med på mig. jag kramade om mina barn och sen drog tag Gabbie som satt kvar på huk.

”jag älskar er” Gabbie la hen hand på mitt bröst på skjortan jag hade på mig och kysste mig och sa.

”och jag dig”

Mitt liv hade inte gått neråt en sekund de senaste 8 åren. En dag kunde vara kass och så fort jag kom hem och möttes av dessa personer var mitt liv fullbordat. När de här 3 personerna var mitt liv. 


 

Har så svårt att hitta inspiration till You & I men tro mig jag försöker. Men nu gav jag er en till epilog av The moment. hoppas ni gillar den!!!! 

 

kram i love u ni är så fina