You & I - Kapitel 7

Tidigare: 
”yeah on one condition”

”and what is that?” sa jag och himlade med ögonen och satte armarna i kors över bröstet.

”that Max is meeting you up in New York” jag nickade, Max var en av min pappas gamla säkerhets vakter som flyttat till New York. Och han skulle alltid ställa upp för oss för han hade egna barn och hade sett mycket som kretsade runt kändisar och deras liv.

”fine” sa jag innan jag klickade i allt som behövdes för mina flygbiljetter. Fem minuter senare så hade jag mina biljetter bokade till New York. Jag hade fått alla uppgifter mejlade och allt var i sin ordning till det var dags att börja packa. Jag hade aldrig varit speciellt flitig med att packa. Oftast vart det bara en enda stor röra. 



Max hade mött upp mig på flygplatsen tillsammans med tjugotals paparazzi fotografer. Men efter en ganska så lång bilresa från JFK och till hotellet så låg jag nu på min säng i hotellrummet och kollade på Keeping Up With The Kardashians. Det var ett fantastiskt drama program och det får mig att skratta, jag älskar systrarna Kardashian. De bodde längre ner på min gata hemma i Calabasas och vi har ju kontakt fortfarande men absolut inte lika mycket som vi gjorde när vi var barn. Speciellt jag och Kendall, oss skiljer det bara år på och sen Kylie och Lindsey är likadant. Också bara ett år emellan.

Jag kände hur min telefon vibrerade på min mage och jag tog upp den och tittade på namnet. Ett sms från Harry jag log när jag såg att hans namn. Han var de närmaste till vän jag hade i London vilket jag var glad för.

From: Harry

How was the flight? Was the paparazzi all over you at the airport? :(

To: Harry

The flight was so boring… Yeah, they were kind of annoying :/

Jag skickade iväg smset och sen lade telefonen på magen igen. Jag fortsatte titta på det dramatiska programmet på tvn och sen fick någon knäpp ide. Jag reste mig upp och ställde mig framför spegeln. Jag drog bak mitt hår och tog fram lite så det slutade precis under mina nyckelben och sen tänkte jag mig det lite ljusare. Det skulle nog passa kanske, jag tog min telefon från sängen igen och ignorerade att Harry hade skickat ett sms utan jag lämnade det till senare. Jag letade upp namnet jag ville ringa och sen pressade telefonen mot örat.

”you lil fitch what's up?”

“bobby! Not much, are you in New York at the moment?” Bobby hade varit min frisör i evigheter. Han var egentligen från Sverige men flyttat till New York för ett antal år sedan och han lärde känna min mamma genom någon annan och då blev han min frisör. Han är bäst i den buissninsen utan att tveka.

”yes I am. What can I do for you?”

“I’m going to cut my hair short. And but some highlights in it, are you free tomorrow?” Det blev tyst en stund och sen horde jag honom i andra änden igen.

”yes, I’m free at 11. You remember were the salon is?”

“yes, 11 perfect. See you tomorrow then” han fnissade på andra sidan och sen lade vi på jag tittade i spegeln och sen öppnade snapchat och tog en bild i spegeln där jag gjorde ett peacetecken. Jag skrev ’cutting off my hair tomorrow’ och skickade bilden till Harry, Justin, Selena och Lindsey och sen gick in på mina meddelanden för att svara på Harrys sms.

 

From: Harry

Ugh, I know. When are u back in UK?

To: Harry

Sunday night… When are u back?

 

Jag lade min telefon på nattduksbordet och sen gick in för att ta en dusch. Jag tog av mig kläderna och lade dom i en hög på golvet och se klev in i duschen. Det var avslappnande och när jag stod där så kände jag hur jetlaggen började ta över mig, jag blev otroligt trött så fort. Jag gjorde det jag skulle och sen klev ut och torkade mitt hår lite innan jag satte upp det i en hög hästsvans och satte på min pyjamas. Jag lade mig under täcket i sängen och tog min telefon från laddaren samtidigt som den ringde. Justin.

”hi” svarade jag enkelt och hörde hur hög musik spelades i bakgrunden men den försvann så fort jag sagt något.  

”Alison, I’m so glad you picked up. You’re in New York right?”

“yeah? Why?”

“me too, I want to meet you”

“well I don’t want to me you” sa jag och jag hade hört att han var typ nästan mer än full. Och han var så otroligt jobbig när han var det också. Vilket jag inte orkade med.

”and why is that?”

”cause you’re drunk, and you’re a pain in the ass when you are drunk. So face the facts, I don’t want to meet you. Not now” skrek jag nästan in i telefonen och med det lade jag på och stängde av ljudet och sen kollade mina meddelanden jag hade ett från Harry.

 

From: Harry

Next Friday, like in a week… I think :)

To: Harry

Good, cause I’ve been so lonely. I don’t have any friends. Really take me to a party or something so I can get a few friends. I only have my sister.. :(

 

Jag lade ifrån mig telefonen och sen slog igen mina ögon och somnade nästan på en gång. Men efter bara någon timme väcktes jag igen av ett högt bangande. Jag rullade runt i sängen sen satte mig upp och insåg vart det kom ifrån. Det kom ifrån hotellrums dörren jag gick med tunga steg mot dörren och innan personen han knacka igen så öppnade jag dörren och såg en lång kille med ett leende på läpparna.

 

Harry’s perspektiv.

Jag gäspade när jag klev in på turné bussen efter vi avslutat en show i Liverpool. Alla satte sig ner i soffan i turnébussen och Niall öppnade en öl och jag tog ett glas med vatten. Lou kom inbärandes på hennes dotter Lux som vevade med armarna mot mig. Jag visste inte vad det var men jag älskade barn och speciellt Lux.

”hawwy” jag log mot henne och satte henne i mitt knä. Lux log och sen kom även hennes man Tom in i bussen. Jag hade smsat med Alison så fort jag fick tid och jag visste att hon var säkert upptagen med sitt liv och sina grejer hon har att göra i New York nu. Jag hoppades bara att hon ville umgås med mig när jag kom hem igen.

”ey, Harry u up for some FIFA?” hörde jag Nialls röst jag nickade och sen gav en sovande Lux till Tom och sen reste mig upp och gick in ett en annan del av bussen där det fans tv och satte mig och tog konstrollen från Louis som slog mig i bakhuvudet. Jag vann över Niall tre gånger och Louis en gång efter de matcherna tittade jag på klockan och upptäckte att hon var 3 på natten. Inte så jätte konstigt att jag börjat bli trött och Zayn och Louis redan sov. Jag reste mig upp och sa god natt till Niall och Liam innan jag gick mot badrummet och borstade mina tänder. Medans jag borstade tänderna tog jag upp min telefon och öppnade min snapchat från Alison. Hon stod i spegeln och hade skrivit på bilden. ”Cutting of my hair tomorrow” jag log och spottade ut tandkrämslöddret och sen fortsatte borsta tänderna jag knäppte en bild i spegeln där jag höjde på ögonbrynen. Och sen skrev.

”u sure?” och skickade den till Alison. Inom några sekunder så fick jag tillbaka.

”yeah, look drunk as bieber is here :(” jag suckade och tänkte på alla rubriker han skapat de senaste månaderna. Jag spottade ut tandkrämen och sen sköljde ur munnen och tog en bild på mig själv med putande läpp. ”too bad, say hi from me” skrev jag på bilden och skickade iväg den. Jag lade telefonen på laddning i köket och sen gick till min bunker och klädde av mig och sen lade mig under täcket. Även fast detta var en turné buss så var det en av de bästa ställen att sova på. Det var otroligt skönt, och innan jag ens hann lägga huvudet på kudden så sov jag.

 

Alison’s Perspektiv.

Jag släppte in Justin i mitt hotellrum med en suck han satte sig på änden av sängen och jag tittade på honom och lade armarna i kors över bröstet.

”what the hell are you doing here?” frågade jag och ett flin upstod på hans läppar och sen ryckte han på axlarna.

”I want to be with my best friend, okay? And I’m sorry for showing up here drunk, okay” han sluddrade när han pratade och sen lade han händerna i handflatorna.

”I’m such a fuck up, I’m sorry I’m here Alison I call a cab or Scooter to come and pick me up” jag suckade och satte mig bredvid honom och lade armen om honom.

”No, you can stay to sober up go to bed” sa jag och pekade mot sängen han tog av sig sina byxor men behöll den vita t-shirten på och lade sig i sängen. Jag lade mig bredvid honom och precis när jag var på väg att somna så hörde jag honom säga.

”I’m so sorry Alison” jag var fortfarande arg på honom. Det var jag verkligen men jag tyckte fortfarande så himla synd om honom. Han fick gå igenom så mycket per dag som jag inte förstod hu han klarade av.

”shut up and sleep. We’re talking about this when you’re sober. Okay?” Han sa inget efter det och bara efter någon minut så sov han vilket jag också gjorde.

 

Jag vaknade nästa morgon av att någon rörde sig i sängen och jag tänkte efter en stund innan jag kom ihåg hur Justin knackade på min dörr i går. Jag tog min telefon och kollade klockan hon var 8 på morgonen och jag var hyfsat pigg. Jag klev upp tog en snabb dusch bara för att väcka kroppen till liv och sen klev ut till rummet jag sov i och letade efter kläder i min resväska. Jag tog fram en vi klänning som jag skulle ha i morgon och hängde den på dörren. Sen tog fram ett par mörka denim jeans och en svart tshirt med ett tryck på och en trekvartsärmad kofta och sen ett par primeboots.

”good morning” hörde jag en mörk morgonröst säga. Jag vände mig om och såg en nyvaken Justin hans thsirt var vriden och hans hår stod åt alla håll och kanter. Jag log lite svagt mot honom och sen tittade i spegeln och drog fram min hårtork ur väskan och satte den i vägguttaget och började torka mitt hår. Jag gjorde inget annat med det än att blåsa det torrt eftersom att jag skulle ändå till Bobby för att klippa det sen.

”are you hungry?” frågade jag Justin och han nickade och sen sa han.

”breakfast at Tiffany’s?” jag nickade och sen reste han sig upp och gick in i badrummet och kom ut några minuter senare och plockade upp en ny t-shirt och ett par jeans och en mössa från väskan han hade med sig hit och sen ett par solglasögon. Jag drog på mig min Barbour jacka och mina primeboots. Justin nickade och tog sin telefon och sen nämnde jag.

”I’m going to Bobby to get a haircut at 11 so we need to hurry a bit”

“okay, I’ll grab a cab” jag nickade mot honom och sen gick efter honom ut på gatan och lade ner min telefon i väskan och det gick rätt så fort att fixa en taxi och sen berättade Justin vart vi skulle och inom 20 minuter så satt vi på ett bord på Tiffany’s. Frukosten var enormt god och jag åt rätt fort innan jag såg att Lil Za kom igenom dörren och då reste jag mig upp och gick därifrån utan at ens säga hejdå. När jag var på väg till Bobbys hårsalong ringde jag upp Harry och han svarade efter bara några toner.

”Alison!” hörde jag Harrys röst och han sluddrade lite.

”hi, Harry, are you drunk?”

“pffft, no. Maybe a little” jag fnissade lite och hörde han skratta och sen sa han.

”Alison you know what you are very beautiful” Jag rodnade lite och kände att det var tur att han inte kunde se mig.

”and you’re drunk”

”so? You’re still beautiful” hörde jag han sluddra innan samtalet bröts. Jag kunde känna något i magen och något som var som fjärilar som flög omkring. Men jag viftade bort det för jag ville inte att det skulle vara sant. Jag ville inte falla för honom.


sen update jag vet. Sorry

SKRIV ERA TANKAR! 

Vad vill ni ska hände jag behöver eran hjälp! 

 

 



You & I - Kapitel 6

Tidigare:

“they are so annoying, and all the want is him to be angry so they have something to write about” fyllde jag i. Harry nickade och sen plingade min telefon.

From: Justin.

Check dailymail. Now.

Jag suckade och sen vände mig om och reste mig upp och gick till köksbänken och tog ipaden som låg där. Jag öppnade safari och gick in på deras hemsida och såg rubriken som kom upp först var.

”Alison Fitch get pissed after seeing Justin Bieber” 

Jag skakade på huvudet och vände ipaden mot Harry som också började skratta. Jag skrattade igenom hela artikeln och sen lät Harry läsa den och han skrattade nog lika mycket och när han läst klart så sa han.

”i think it’s funny that you just showed them your middle finger” 


Alison’s Perspektiv.

 

“why did your management want you to date me?” frågade jag samtidigt som jag pausade filmen vi kollade på. Harry ryckte på axlarna och sen svarade.

”cause you’re known by the media and it would be good for the bands popularity”

“and you said no?” han nickade och sen tittade jag bara på honom och sen på klockan. Det var rätt sent och jag tänkte erbjuda honom att stanna inatt för att han skulle slippa åka hem. Vi satt i tv rummet på övervåningen och jag hörde hur det gick i en dörr och sen så vände jag huvudet och såg att Lindsey stod i dörr hålet och när hon stod där och såg att Harry satt i soffan stängde hon fort dörren. Jag skrattade lite och tittade bort från henne.

”hi Lindsey” sa Harry och hon log sen gick och satte sig bredvid mig och samtidigt så sa hon.

”hi” hon blev helt plötsligt väldigt blyg. Kanske är för att hennes största idol sitter i hennes tv rum. Hon satte sig nära mig och jag la armen om henne och drog henne så nära som det gick. Och sen sa lite högt kanske.

”awww, you’re blushing” sa jag och sen fick jag en hand i magen. Jag stönade till och höll mig på magen och sen satte hon sig upp och sa.

”shut up” sen gick hon in till sitt rum igen. Jag vände mig mot Harry som satt där och fnissade. Jag bröt ut i brutalt as garv sen reste mig upp. Och sa.

”come on, i need to show you something” jag hörde hur det gick i Lindseys dörr igen och såg hur hon gick mot badrummet. Han reste sig upp efter mig och sen gick jag mot Lindseys dörr och sen öppnade och klev in med Harry bakom mig. Han stirrade på väggarna och sen på pappfiguren.

”wow, there’s more me here than at my house” jag skrattade och sen tog Harry pappfiguren och ställde mig bakom den.

”hi I’m Harry Styles” jag gjorde min röst så mörk jag bara kunde och sen drog med mina fingrar på pappdockans hår eller vad man skulle kalla det. Harry började skratta och sen såg jag bakom Harry en arg Lindsey stod i dörrhålet. Jag ställde ifrån mig pappfiguren och sen gick mot Lindsey och kramade om henne och hon försökte ta sig ur mitt grepp och jag bara skrattade.

”you’re the most annoying human being i know Alison” sa hon jag skrattade och hörde Harry skratta också och han gick mot oss och sa.

”can i be in you hug to” jag drog in honom och då gav sig Lindsey och satte sig nerpå golvet. Jag skrattade åt henne och sa.

”you know, Harry is a normal person too. So talk to him” Lindsey skrattade och sa.

“you don’t know how awkward this is, I have paper doll of him in my bedroom and hundreds of pictures of his band members” Harry fnissade lite gullit men sen svarade på det Lindsey sa.

“I’ve seen worse. When we were in Sweden there was a girl that pushed her boobs to the car window, and another girl was hiding in a dumpster. So I have seen worse than a paper doll in a 14 year old girls room” Lindsey log och jag log också. Sen tog han upp sin telefon.

“Be on instagram with me” sa han och vi log och han tog upp sin kamera och Harry var först sen jag och sen Lindsey längst bak. Alla log stort och sen såg jag hur han skrev till bilden.

”Haning out with the Fitch sisters, welcome to London :)”

Det plingade i min telefon och den talade o matt han nämnt mig i bilden. Lindsey vart mycket bekvämare att vara runt honom än vad jag trodde att hon skulle bli. Jag tittade på klockan och såg att hon var närmare halv ett på natten. Tiden går fort när man har kul.

Harry och jag satt på min säng och jag hade redan sagt att ha fick sova kvar här om han ville. Jag hade redan bytt om till pyjamas och låg i sängen.

”you know, you can sleep in the bed if you want” han skrattade och reste sig upp från golvet och tog med sig täcket han fått. Min säng var så pass stor så att typ tre fick plats utan problem. Han lade sig bredvid mig och jag vände mig så jag låg på rygg och han låg också på rygg.

”are you leaving in two days?” frågade jag honom när vi låg där i total tystnad.

”yep, are you going to miss me?”

“sort of, you are the only friend I have around here” sa jag och skrattade efteråt. Han skrattade med mig.

“you can always visit us on tour if you want” jag fnissade åt honom och sen sa.

“sounds great”

 

Tre veckor hade gått sen Harry lämnat London och dom var någonstans i UK fortfarande. Men jag hade inte koll på vart, vi hade ju kontakt varje dag genom sms eller snapchat en ny app som man skickade bilder. Jag hade börjat tänka på om jag skulle ta emot hans erbjudande och hälsa på dom någonstans på turnén men jag hade verkligen inte bestämt mig än. Just nu så var jag på väg ner till affären och skulle organisera som pappa kallade det. Jag stannade bilen och klev ur och märkte att paparazzi fotograferna hade slutat vara så på. Ända sen Harry lämnade stan med One Direction hade de lugnat ner sig. Vilket var otroligt skönt. Jag gick igenom gallerian som affären låg i kollade runt lite mest men hag hittade inget som lockade mig, jag var inte på något direkt shopping humör idag. Jag hörde hur min telefon ringde i min väska och jag fiskade upp den fort och svarade.

”Alison”

”hi Alison, I’m Breanna calling from Good morning America and i know you probably have a lot of thing going on. But we really want you to come to New York and be on an interview with us”

Förslaget lät så himla lockande och jag ville verkligen åka till New York. Det är en stad jag verkligen tycker om jag behövde nästan inte ens tänka på vad jag skulle svara.

”hi, uhm it’s sounds amazing. Of course I want to come to New York. When do you want me on the show?” frågade jag Breanna som väntade på mitt svar i andra änden av luren.

”next weekend, I know that you live in London at the moment but do you think you can get here in four days?”

Jag tänkte efter en stund. Jag trodde inte att det skulle vara några problem över huvud taget. För jag hade inget som hände och inget jag visste skulle komma emellan.

”uhm, i think so. I’m not so busy at the moment. So it could work, ah, I’m so excited!” sa jag in i telefonen och sen skrattade hon på andra sidan luren.

”and we are so excited to have you on the show. Someone will email you the details witch time and that so you know and there’s going to be a car that picking you up and well I’ll see you in a couple of days”

Sa hon och med det la hon på. Jag gick vidare mot våran affär och såg Samantha stå i kassan när jag klev in i affären. Jag lade tillbaka min iphone i väskan och sen gick fram till henne.

”hi” sa jag och hade ett stort leende på läpparna. Jag var otroligt glad för det jobb jag skulle få göra i New York bara min pappa hade tid att fixa ett plan eller så får jag väll helt enkelt göra det själv.

”hi, why are you in such a good mood today?” frågade hon och log samtidigt som hon hjälpte en kund i kassan.

”cause I’m going to New York on Thursday!”

“what? Why?” Samatha och jag vände oss mot varandra eftersom kunden gått och jag log och sen sa.

”it was a women that called me on my way here and she asked if I wanted to be a guest at Good morning America on Saturday!” sa jag och hoppade till lite.

“holy moly” var det ända som hon sa och jag log och sen tittade mig omkring i affären lite för att titta så allt var i sin ordning vilket det var. Förstår inte varför han inte litar på Samantha.

”Alison, someone is calling you” hörde jag Samantha säga och jag gick med lite snabbare steg mot min väska och kollade på den som ringde. Harry. Jag log och sen drog fingret över skärmen för att svara.

”Harold” svarade jag och hörde han skratta lite på andra sida.

”Ali, what’s up?”

”I’m in the shop at the moment, do you even have time to call me? Get a life Styles!” jag skrattade efter mina sista ord och sen väntade på att han skulle säga något. Det tog en liten stund sen hörde jag hans mörka röst på andra sidan igen.

”I have time actully, we have the day off. So I was bored”

Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller om jag ens skulle säga något över huvudtaget.

”I’m going to New York on Thursday” sa jag bara rakt ut och väntade på att han skulle säga något. Jag var överglad över att jag skulle få åka och göra det här tv programmet det skulle verkligen bli så himla kul.

”why are you going to New York?”

“I’m going to be at GMA”

“GMA as in Good morning America?” jag nickade men kom på att han inte kunde se mig.

”yes”

”we have been on that show they are really funny. Alison I have to go now, bur call me before you leave or snapchat me or text me or whatever”

“okay, see ya”

Jag gick tillbaka in i affären och lade ner min telefon i väskan igen och ropade till Samantha att jag var tvungen att gå. Jag hade plockat på mig lite kläder från affären och skrivit upp dom på pappa och sen gick jag vidare ut i köpcentrumet och sen var jag tvungen att springa in på Victoria’s secret bara för att titta med det slutade med att jag gick ut därifrån med två stora påsar. De hade bett om en bild där inne för de hade en ’modelldag’ så det var modeller där inne två som jag minns var Cara Delevinge och Candice Swanepoel. Två jätte gulliga tjejer, nu hade jag bestämt mig att inte handla något mer och bara åka hem. Bilturen hem var sjukt jobbig, jag hamnade mitt i rusningstrafiken och trafiken här var nästan värre än i LA. Och den trafiken var sjuk mellan 4 och 5 på eftermiddagarna. Efter en timme gick jag in genom dörren hemma och det första jag hörde när jag gick in genom dörren var skrik. Pappas röst… och Lindsey. Dom två var mästare på att bråka med varandra, alla skyllde på att de var för lika men jag vet inte.

”I want to go back to LA now!”

“We can’t go back to LA no Lindsey, it’s impossible!” horde jag pappas röst och han hade höjt rösten.

“What is It that you don’t understand? I Want to go home, I don’t belong here”  Lindsey grät, jag ville gå in där och fråga vad de höll på med men jag ville samtidigt lyssna på vad dom sa och om jag gick in i köket så skulle de sluta.

”I understand Lindsey but we can’t go back to Calabasas. Give it some time, you’re going to fit in just give it some time!” pappa hade sänkt sin röst igen men kände jag Lindsey rätt så skulle hon inte sluta skrika. Det var tyst en stund och sen sa Lindsey eller hon skrek mest.

”why can’t you just listen to me? You and Alison can stay here and me and mum can go back to LA please dad. I don’t want to be here” Då var det nog jag klev ut I från vardagsrummet och in i köket. Sen öppnade jag även min stora mun.

”why do you want to go back to LA?”  

“cause I have no friends and this school uniform is ugly and I miss home” hon sänkte rösten när hon pratade med mig men inte med pappa hon var totalt respektlös mot honom tyvärr.

”you have been in that school for what 3 days? Come on Lindsey you can’t just give up like that!”

“Listen to your sister, and we’re not going back to LA. End of discussion!” pappa sa det med att han klappade näven i bordet.

”your fantastic sister is friends with Harry Styles and you want to go back to LA? You’re insane!” sa jag och kunde inte låta bli att höja rösten lite. Jag fick Lindsey att le och sen sa jag.

”It’s just for a year. And I can promise you something, if you still don’t like it here in two month you and I are going back to LA for two weeks. I promise” hon nickade och log större. Pappa tittade på oss och log och sen sa han.

”Lindsey is that a deal? I don’t want to hear anything about it until a couple of months have passed?”

Hon sa inget men hon nickade och jag log och sen tog upp min telefon för att kolla min mejl. Och sen började planera för att åka till New York. Jag sprang upp för trapporna till mitt rum och hämtade min laptop och tog med den ner till köket. Lindsey och pappa satt fortfarande kvar och jag satte mig bredvid pappa och fällde upp locket på min laptop och sa sen.

”dad, I need to talk to you” han vände huvudet mot mig och sa sen.

”I can talk but if it’s about LA or boys the answer is no” jag himlade med ögonen och sen loggade in på min laptop.

“it was a women that called me when I was on my way to the store a couple of hours ago. And she called from Good Morning America. They want me to come to New York and but up an interview on Saturday” Jag titta på pappa och egentiligen struntade jag fullständigt I vad han skulle svara för jag var 19 jag fick göra lite som jag ville.

”yeah on one condition”

”and what is that?” sa jag och himlade med ögonen och satte armarna i kors över bröstet.

”that Max is meeting you up in New York” jag nickade, Max var en av min pappas gamla säkerhets vakter som flyttat till New York. Och han skulle alltid ställa upp för oss för han hade egna barn och hade sett mycket som kretsade runt kändisar och deras liv.

”fine” sa jag innan jag klickade i allt som behövdes för mina flygbiljetter. Fem minuter senare så hade jag mina biljetter bokade till New York. Jag hade fått alla uppgifter mejlade och allt var i sin ordning till det var dags att börja packa. Jag hade aldrig varit speciellt flitig med att packa. Oftast vart det bara en enda stor röra.


Tankar på detta kapitel? snälla ge mig lite respons. Måste få veta vad ni tycker ska bli bättre..