The Moment - Kapitel 43

Tidigare:
”vart är mamma och Chris?” frågade jag henne. Som att hon bodde här, men antagligen hade hon pratat mer med dom än jag gjort.

”dom skulle åka till Greg, tror jag hon sa” sa hon och jag nickade sen gick mot köksbänken och gjorde i ordning lite frukost. Innan jag började äta av en av dom smörgåsarna jag gjort så lutade jag mig över Gabbie och mötte hennes läppar och jag såg hur hon sneglade ner på min bara över kropp.

”vad tittar du på?” frågade jag och hon ryckte på axlarna och sa.

”har du tränat” och sen tryckte med fingret på min mage. Jag skrattade till och det gjorde hon också och sen lutade jag mig ner över henne igen. För att sen kunna möta hennes läppar och innan dom möttes på riktigt så log hon mot mina och jag mot hennes. 



Gabbies Perspektiv.

Jag hade kollat ut genom fönstret ett antal gånger denna dag fast jag bara varit vaken någon timme. Vädret såg bara ut att blir dåligare och dåligare. Vilket inte var som bra.  Jag kollade igenom min resväska och tog fram ett par ljusa byxor och sen rotade jag även fram en vit stickad tröja. Jag hängde det på skrivbords stolen och sen gick in till badrummet för att ta en dusch vilket verkligen behövdes kände jag. Jag stängde dörren om mig till badrummet och lät Niall vänta på mig vart han nu var, antagligen så hade han suttit kvar nere när jag gick upp men det lär jag snart få veta.  Det varma vattnet som kom från duschen rann ner för min kropp och jag drog bort det från ansiktet och hade drog handen genom håret några gånger för att få bort vattnet som ständigt rann ner i mitt ansikte. Jag tog ett kliv bort från dusch stålen och sträckte mig efter schampo flaskan och tryckte ut en klick i handen och gnuggade in i mitt hår. Jag gjorde likadant med balsamet och sen när allt var ute ut håret så stängde jag av duschstrålen och sen drog upp glasdörrarna till duschen och greppade fort åt mig en handduk. Jag virade den runt kroppen och sen sträckte mig efter en till som jag virade runt mitt blonda hår. När jag gick ut från toan så såg jag Niall sitta med sin telefon i handen och han tittade upp när jag kom ut i handduken jag lindat runt mig. Han log stort mot mig sen öppnade sin mun och började prata.

”jag har pratat med pappa nu” sa han och jag tittade på honom samtidigt som jag tog fram ett oar nya trosor och en ny bh ur väskan.

”vad sa han då?” frågade jag och han ryckte på axlarna.

”nej, han är hemma så vi får komma när vi vill” sa han och jag log stort och nickade sen drog jag på mig trosorna och sen tog jag på mig bhn över handuken så den satt fast där sen tog drog jag bort den från min kropp. Jag tittade ner på min navelpiercing och grejade lite med den gröna stenen som satt där. Sen gick jag mot badrummet igen där min necessär hängde och tog mon bodylotion från the body shop med doft av hallon och smörjde in mina ben mage och armar och det lilla jag nådde av ryggen. Sen gick jag ut till sovrummet där Niall satt fortfarande kvar på sängkanten, han såg ganska bekymrad ut. Han satt bara där och tittade ner i sitt knä. Jag tog bort handduken från mitt hår och lät dom blöta lockarna som egentligen fanns i mitt hår hänga ner på ryggen.

”har det hänt något?” frågade jag samtidigt som jag tog på mig min stickade tröja som slutade precis under rumpan.

”nejdå” sa han bara enkelt och jag såg det på honom. Det var något. Det kunde vara vad som helst.

”älskling, jag ser att det är något.. Vad har hänt?” sa jag och ställde mig framför honom och han tittade upp på mig och suckade.

”vad du än gör, snälla jag ber dig… titta inte ditt twitterflöde” sa han och jag visste att när någon sa till mig att jag inte fick göra det så gjorde jag det i alla fall för att jag inte fick. Jag sträckte mig efter min telefon som låg på skrivbordet. Och då ställde sig Niall upp och ställde sig framför mig och sa.

”och gabbie, jag vet att du tar åt dig” sa han och jag kunde bara inte låta bli jag knappade fort in koden på min vita iphone och sen tryckte jag upp twitter appen och kollade igenom mitt flöde. Dom skrev om min familj, hela mitt twitterflöde var bombarderat av hatiska kommentarer om min familj. Att dom skrev massa hat till mig var en sak, men att dom ger sig på min familj är inte okej. Och där fanns även massa komentarer till bara mig. Jag skrev en ny tweet.

”when you start sending me hate is one thing. But when you bring my family in to it. Send hate to me, I don’t really care, but my family does.”

Mina fingrar flög fort over tangenterna och sen tweetade jag ut det och det tog inte många minuter så hade massor av folk svarat i stil med att dom sa förlåt och att dom mådde dåligt och vissa fortsatte och då klickade jag ner twitter. Niall tittade på mig och jag lade ner min telefon på skrivbordet igen och gick in i Nialls famn och lät hanns armar omfamna min midja. Och jag hade mina armar runt hans midja också tillslut och jag visste att tillslut skulle allt hat slutas skickas i mängder. Och jag visste att jag brydde mig inte så länge dom bara skrev till mig. Men skulle det komma från någon i verkligheten så skulle jag nog må dåligt över det. Men fick dom min familj och må dåligt då är det inte kul längre.

”är du okej?” frågade han mig. Jag nickade och sa.

”ja, jag fattar inte hur dom kan skriva så bara” sa jag och jag tittade på min telefon som ständigt lös till av alla notiser som kom från twitter.  Jag sträckte mig efter den och tittade vissa hade skrivit att min familj var säkert lika vacker som jag osv… vissa hade skrivit att de var idioter och att jag var mistaget dom inte räknade med att få. Sånt orkade jag bara inte bry mig om för dom känner varken mig eller min familj. Så jag kastade bort min telefon i sängen och sen tittade på Niall och log och han skakade på huvudet.

”inte jag heller, men jag ber dig. Lämna mig inte på grund av dom” sa han och jag tittade chokat på honom och ruskade på huvudet.

”Säg aldrig så igen” sa jag och han skakade på huvudet och sen tog ögonkontakt med mig och drog in mig i hans famn igen och jag kände hans andetag mot mitt hår och sen släppte han mig lite och sen lyfte jag på mina hälar och kysste honom.

”jag älskar dig, tro aldrig att dom skulle få mig att lämna dig” sa jag och han log stort mot mig och tog bort en bit av mitt blöta hår och placerade det bakom mitt öra.

”förlåt, jag älskar dig” sa han och sen böjde sig ner för att kyssa mig. Och sen kramade jag om honom länge, sen när han släppte mig så gick jag mot skrivbordsstolen och tog mina ljusa jeans och drog på mig dom. Sen gick jag in på toaletten igen och borstade igenom mitt hår, idag orkade jag inte göra något åt det. Så mina lockar fick vara där dom skulle och sen sminkade jag mig lite fort inget märkvärdigt direkt. Sen gick jag ut till Niall igen och han hade redan duschat nu på morgonen och stod och tog på sig kläder. Sen passerade han mig när han var på väg in till badrummet och kysste mig när han gick förbi. Efter några minuter kom han ut med sitt hår som det brukar och med tandborsten i munnen.  Han ställde sig bakom mig och sen mumlade något jag knappt kunde höra.

”kan jag få en puss?” tror jag han mumlade och jag vände mig om och lyfte på hälarna och tänkte då inte på att han hade borstat tänderna och hade tandkrämslödder runt hela munnen. Så när jag var klar hade jag ungefär lika mycket på ena kinden. Han flinade stort och jag torkade bort det med pekfingret och sen strök det i hans panna istället. Och då tog han tag i min midja och placerade puss på puss över hela mitt ansikte.

”nu är det inte kul längre!” sa jag ganska högt samtidigt som jag skrattade och försökte ta mig loss från Nialls grepp. Vilket inte gick så bra. Han fortsatte tills hela min ena kind var täckt av tandkräm och sen släppte han mig. Han flinade stort och jag drog med fingret på min kind sen drog ett streck på hans näsa. Och lite på kinden.

”nu är vi kvitt” sa jag och ställde mig på tårna så jag kunde kyssa honom. Sen gick jag in i badrummet och han följde efter, sen torkade jag bort tandkrämen jag hade på kinden och sen tittade på Niall med en skeptisk blick och han gjorde en rolig min tillbaka så jag kunde inte hålla mitt pokerface. Jag skrattade åt honom och sen gick ut ur badrummet och tog fram ett par svarta ballerina skor ur väskan och ställde dom på skrivbordet. Niall kom ut från badrummet igen och den här gången utan lödder från tandborsten.  Han log mot mig och jag log stort tillbaka och sen sa han.

”ska vi åka?” frågade han och jag nickade som ett svar och sen tog min väska som jag även hade haft på planet. En svart med nitar på och där lade jag en extra tröja och lite annat jag visste att jag kanske skulle behöva och sen hängde den över axeln och tog mina ballerina skor och gick ner för trappan. Jag stannade som vanligt på näst sista trappsteget och Niall var inte beredd på att jag stannade och satte mig ner och därför höll på att ramla över mig. Jag skrattade högt.

”jag fattar fortfarande inte varför du måste sätta dig ner för att sätta på dig ett par skor.” sa han och jag ryckte på axlarna och sa.

”dålig vana” sa jag och han skrattade lite och trampade i sina vita skor. Jag han ta på mig båda skorna innan han var klar och kunde gå. Maura och Chris hade inte kommit tillbaka än och jag antog att de skulle stanna ett tag till hos Greg och Denise.  

 

Tio minuter senare stod vi utanför ett hus som såg nästan likadant ut som Nialls mammas hus fast lite mindre såg det ur som och vi gick med snabba steg hand i hand upp till dörren och sen tryckte Niall ner handtaget och vi kom in i en beige målad hall med köket rakt fram och en dörr direkt till höger. När vi hade tagit av våra skor och jag hängt ifrån mig min väska kom en ganska lång figur med gråsprängt hår och stort leende på läpparna ut från köket man såg från hallen. Han kramade om Niall och hälsade på honom.

”hej Niall” sa han och kramade om honom och Niall log och sa.

”hej pappa” sa han och sen när dom hade kramat om honom färdigt så tittade han på mig och log.

”pappa, det här är min flickvän Gabbie” sa han och jag log mot honom och kände hur det värmde i mig att han presenterade mig som hans flickvän.

”hej Gabbie, jag är Nialls pappa Bobby” sa han och jag log mot honom och tog hans hand och hälsade likadant. 


Där var det! kapitel 43. Varsågoda. 




The Moment - Kapitel 42

Tidigare:

”du kollade twitter eller hur” sa jag och hon nickade sakta. Jag tog mina fingrar under hennes haka och vände hennes ansikte mot mig.

”inget som står där, oavsett vad det är. Lyssna inte på det, dom är bara avundsjuka” sa jag till henne och då tittade hon på mig första gången och log. Sitt riktiga leende.

”du vet att jag egentligen inte bryr mig va? För dom känner mig inte” sa hon och jag log stort mot henne sen la armen om hennes axlar och hon tog sin hand och flätade med mina fingrar.

”nej, och det är omöjligt att inte tycka om dig” sa jag till henne och hon tittade på mig och jag lutade ner huvudet för att kunna möta hennes läppar och sen sa jag.

”min prinsessa, det vet va? Du kommer alltid vara min prinsessa” sa jag och jag kunde se rodnaden på hennes kinder dyka upp och då tog jag tillfället att kyssa henne igen. Jag kunde aldrig få nog av dom där kyssarna.


 

 


Sean, Scott och Darragh var alla väldigt snälla killar och det verkade som om dom tycker om mig för jag tycker i alla fall om dom.  Dom tre hade lämnat planen för kanske en timme sedan och jag och Niall hade hunnit med mycket. Vi hade gått förbi hans gamla skola och sen hade vi ätit en varsin glass och bara njutit av varandras sällskap i morgon så var det dags att packa väskorna och göra sig lite redo för att åka hem för i morgon var sista dagen vi var i Mullingar. Att få komma bort var riktig skönt och ännu bättre var det med Niall i sällskap. Och jag skulle tillbaka till mitt ganska tråkiga och ohändelserika liv, och Niall till studion. Det gjorde fortfarande ont i mig av tanken att dom snart skulle åka över Atlanten och vara borta i tre månader. Det är lång tid, väldigt lång tid.

”ska vi börja gå hemåt?” frågade Niall och väckte mig ur mina tankar.

”det kan vi göra” sa jag och log stort mot honom och då kände jag hans hand mot mig igen och hans fingrar slingrade sig i mellan mina.

Ungefär en halvtimme senare öppnade vi dörren hem till Niall och hängde av oss det lite tjockare vi haft på oss och jag knöt av mig mina converse och han trampade ur sina supras. När jag ställde mig upp igen så gick vi ut i köket där Maura höll på att laga mat och jag såg Chris huvud sticka upp en bit ovanför soffkanten. Köket angränsade till Vardagsrummet och man såg lätt in där och jag kunde även se vad han tittade på men det orkade jag inte bry mig om.

Nialls Perspektiv.

Gabbie stod och hade en konversation med min mamma medans hon hjälpte henne att skära grönsaker. Och mamma stod och stekte något i en stekpanna. Jag hade satt mig vid köksbordet och betraktade varenda rörelse som Gabbie tog. Att få vara tillbaka på hemmaplan igen är skönt, att få träffa sina vänner oh familjen. Men Gabbie gjorde saken ännu bättre. Att höra henne presentera sig som min flickvän fick mitt hjärta att ta ett extra skutt. Jag tittade på Gabbie som stod med en stor kniv i handen och skar tomater till salladen. Sen ser jag hur hon tittar upp mot mig och fortsätter använda kniven i samma rörelse. Tillslut ser jag hur kniven glider lite snett och hur hon fort släpper den och vänder sin om mot kranen. Jag reser mig upp och gick till henne ställde mig bakom och kollade på hennes finger som blödde.

”jag vet att jag är snygg men om du ska skära tomater så får du nog tittade på den nästa gång” viskade jag till henne hon tittade på mig och flinade.

”vilken tur att tomaterna var snyggare då” sa hon och jag hörde sarkasmen i hennes röst som speglade sig i min också.

”okej, jag vet att jag inte kan slå dom… Jag blir inte så röd, inte enns när jag solar” sa jag med ett stort leende på läpparna. Det var ju trotts allt sant, det ända jag blev när jag sola var röd och efter ett bra tag om jag nu hade tur så kanske jag blir lite brun. Jag såg henne skratta och sen tittade hon ner på sitt finger som fortfarande blödde. Mamma hade gått iväg för att rota fram plåster ur toalett skåpet och jag stod kvar med Gabbie.

”vilken otur att du är så ful då, kanske ska ta tomaterna istället” sa hon och då hörde jag igen hur sarkasmen speglade sig i hennes röst och hur hon hade ett retsamt leende på läpparna. Hade det funnits OS i retning hade hon lätt tagit guldmedalj.

”när jag tänker efter är du inte så snygg du heller, jag föredrar gröna saker” sa jag och sträckte mig efter salladshuvudet som låg på bänken där Gabbie hade stått och skärt tomaterna.

”du tycker det va?” sa hon och jag blinkade med ena ögat och det var så skönt att vi kunde skoja med varann om sånt här för hon visste att jag tyckte hon var den vackraste på denna planet. Efter några minuter kom mamma tillbaka med ett plåster och lite papper så hon kunder torka av sig vilket hon gjorde och sen satte jag plåstret på hennes pekfinger. Sen pussade jag henne i pannan och sen lyfte hon på hälarna och mötte mina läppar i stället. Sen vände hon sig mot kniven och fortsatte med det hon höll på med innan hon slant med kniven.

Vi hade intagit soffposition med mamma och Chris och satt på en film, Happy Gillmore. En klassiker med Adam Sandler. Gabbie och jag hade satt oss i fåtöljen igen. Jag hade lagt mig med huvudet på den ena armstödet och benen över det andra och Gabbie hade på något vis lagt sig bekvämt på mig. Men hon var ju inte så stor så hon tog ju inte direkt så mycket plats heller. Jag vred mitt huvud lite så jag kunde se hennes ansikte och precis som jag trodde så hade hon somnat och kurat i hops sig mer under filten hon hade virat runt oss.

”hon har lätt för att somna va?” sa mamma med ett leende på läpparna.

”ja, tror inte hon sett en hel film med mig och killarna eller bara mig någonsin” sa jag och mamma skrattade lite tyst och då hör jag Gabbie mumla.

”nu ljuger du, det har hänt någon gång.. sist mådde jag ju så jätte bra också” sa hon ironiskt. Sist vi hade tittat på film sov hon när hon kom ungefär. Dagen efter hennes födelsedag, då var hon lite bakfull.

”händer ju inte så ofta att du ser en hel film, oftast så somnar du” sa jag och hon fnös till och jag skrattade lite och jag tror att hon inte riktigt hon var med på vad hon sa, för hon lät riktigt trött.

”ska vi gå upp och lägga oss?” frågade jag och hon mumlade fram ett svar.

”mhm, visst.. om du bär mig” sa hon och jag skrattade till och det var ju inte direkt en ansträngning för att bära henne.

”visst, men då får du ställa dig upp först” sa jag och hon nickade och sen satte sig upp. Och innan hon reste sig helt så jag kunde resa mig så samlade hon ihop sitt väldigt blonda hår i en hästsvans och sen ställde hon sig trött upp och då reste jag mig också upp. Sen för att hon skulle kunna hoppa upp på min rygg så ställde hon sig i fåtöljen och sen slingrade sina ben runt min midja och armarna runt min halls.

”god natt Maura , God natt Chris” sa hon ganska så tyst men dom verkade höra i alla fall.

”god natt gumman” svarade mamma och sen sa jag också god natt och började gå upp till mitt sovrum där Gabbie skulle få lägga sitt huvud på kudden och få fortsätta sova. Jag släppte ner henne på golvet i mitt rum och hon gick mot skrivbordsstolen där hon hängt sina rosa pyjamasshorts hon alltid envisades med att sova i och en av mina tshirts, en grå med teenage mutant ninja turtles på. Hon verkade trivas i den och det gjorde mig inget, jag saknade den inte. Sen så drog jag av mig mina kläder förutom kalsongerna och sen gick efter henne in i badrummet som satt ihop med mitt sovrum. Jag borstade mina tänder samtidigt som jag tittade på Gabbie när hon tvättade bort sitt smink från ansiktet och sen stoppade tandborsten i munnen.

”älskling” mumlade hon när vi hade lagt oss i sängen och slingrat in våra ben i varandras och sen även våra högra händer. Hennes huvud låg mot mitt bröst och jag antog att hon hörde hur mitt hjärta slog.

”mhm” sa jag som ett svar.

”jag har inte träffat din pappa än” sa hon och jag kom då på att det hade hon faktiskt inte. Det kanske var det vi skulle tillbringa dagen till att göra i morgon. Sen åka till Greg och Denise en stund för att säga hejdå.

”ska vi göra det i morgon då?” frågade jag henne och jag kunde känna hennes huvud röra sig i en nickande rörelse och sen hörde jag hennes röst.

”visst” sa hon och sen kände jag hennes läppar mot min hals och sen hennes andetag i kurvan från min hals som sen kurvade sig och blev en axel.

”god natt” sa jag och vred mitt huvud och pussade henne i håret och sen på baksidan av hennes hand som jag höll i min.  Jag fick inget svar utan tog det som att hon hade somnat och jag kunde sen höra hennes tunga andetag och även känna dom mot min nacke.  Det tog inte så lång tid innan mina ögon föll ihop också och jag också sov.

 

När jag öppnade mina ögon på morgonen så lyste solen in genom mitt sovrumsfönster, jag vände mig mot den plats som Gabbie hade legat på men där låg hon inte kvar längre. Tyvärr. Sen hörde jag fotsteg i trappan och sen gled min sovrums dörr upp och i dörröppningen tittade Gabbie in. Hon hade bytt om till ett par gråa mjukis shorts och en munktröja som var vit med ett tryck på som det stod Hollister.  Jag gnuggade mig  i ögonen och sen drog en hand genom mitt hår och vände mig mot dörröppningen och kollade på Gabbie som stod där.

”du är vaken” sa hon och log stort.  Fick kisa lite när jag kollade mot henne för solen var såpas stark att mina ögon inte vant sig än.

”jag är vaken, nästan” sa jag trött och vände mig sen om igen för att kunna försöka somna om. Men då kom Gabbie och la sig på mig istället. Vilket inte var så jätte skönt när jag låg på sidan.

”vet du var klockan är eller?” frågade hon och jag skakade på huvudet och sen fortsatte hon prata. Vilket inte var jobbigt, men jag hatade när jag vaknade och inte fick somna om. Vilket hon borde vetat nu.

”hon är snart ett, så upp!” sa hon och skrattade sen satte sig med ryggen åt mitt håll i stället.

”jaja, men flytta på dig då” sa jag och hon reste sig upp och gick ut genom dörren och jag satte mig upp med fötterna i backen redo att sälla mig upp. Vilket jag gjorde inom några minuter. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och struntade i att sätta på mig en tröja. Och sen gick jag ner till Gabbie som redan hade gått ner. När jag kom ner stod hon vi våran köksbänk och gjorde en smörgås till sig och sen hällde upp juice i ett glas och sen gick och satte sig vid bordet. Mamma och Chris såg jag inte där nere och antagligen så hade dom åkt någon stans för att dom sov fortfarande tvivlade jag starkt på.

”vart är mamma och Chris?” frågade jag henne. Som att hon bodde här, men antagligen hade hon pratat mer med dom än jag gjort.

”dom skulle åka till Greg, tror jag hon sa” sa hon och jag nickade sen gick mot köksbänken och gjorde i ordning lite frukost. Innan jag började äta av en av dom smörgåsarna jag gjort så lutade jag mig över Gabbie och mötte hennes läppar och jag såg hur hon sneglade ner på min bara över kropp.

”vad tittar du på?” frågade jag och hon ryckte på axlarna och sa.

”har du tränat” och sen tryckte med fingret på min mage. Jag skrattade till och det gjorde hon också och sen lutade jag mig ner över henne igen. För att sen kunna möta hennes läppar och innan dom möttes på riktigt så log hon mot mina och jag mot hennes. 


Så, då var det äntligen uppe! Finally. 




Försenat :/

Hejsan, lite snabb info bara! 
 
Ja, nu är det så här att jag har inte hunnit skriva klart kapitel 42 tills igår som det skulle ha kommit men då tänkte jag.. att jag kudne skriva klart det till ikbäll istället, men då vart det ju inte hellet... För att jag har inte hunnit, mycket i skolan just nu osv, men det är på gång! Glöm inte att kolla in den stora nyheten killarna släpper i morgon! 
 
FÖR ATT KOMMA TILL NYHETEN, KLICKA HÄR!! 
 
 


The Moment - Kapitel 41

Tidigare:
”jag älskar dig allra käraste syster” sa jag och sen kramade jag hennes hand försiktigt och hennes hand slappnade av. Jag kände hur hennes bröst höjdes och sänktes sakta av andetagen som hon tvingade sig själv att ta. Tillslut hörde jag hur dom saktade in mer och mer och sen vart det helt stilla och sen hörde jag en maskin som började pipa. Jag satte mig upp i sjukhussängen och tittade på henne.

”nej, Sarah, Nej! Nej, snälla vakna” skrek jag och sen hörde jag hur dörren flög upp och sjuksköterskor kom in och drog mig där ifrån och jag skrek och grät när jag mötte min pappas bröst gav jag ifrån mig slag från mina knytnävar och sen sjönk hela jag ner till marken~

Jag vaknade hastigt av att dagen Sarah hade gått bort spelats upp i mitt huvud i en dröm. Jag satte mig upp i Nialls säng och sen såg att han fortfarande sov tråtts min hastiga ryckning. Jag la mig sakta ner i sängen och tog ett djupt andetag och la mig tätt intill Niall igen.  Sen lyckades jag somna om igen. 


 


2 dagar senare.

Dom senaste tre dagarna i Mullingar hade varit jätte mysigt och hans familj var helt underbar. Just nu så hade hans mamma och styvpappa Chris åkt iväg och handlat och jag och Niall var ensamma i huset. Såklart hade vi placerat oss i soffan och tittade på någon tråkig tv serie. Tillslut sa Niall.

”vi har varit här i tre dagar, vad sägs om att gå ut en stund?” sa han och jag tittade på honom och nickade.

”visst varför inte” sa jag och han reste sig upp från soffan och när han stod upp så drog han tag i mig så jag reste mig upp från soffan. Sen gick jag efter honom upp för trapporna så vi kunde byta om och göra oss lite i ordning för att kunna visa oss ute. Niall stal en kyss av mig när han gick förbi mig i hans sovrum och gick mot badrummet med en handduk i handen.  Jag rotade i min resväska men hittade inget. Istället ställde jag mig vid fönstret och drog upp persiennerna och titta på vädret och då fattade jag att det var väldigt varmt ute. Det var ju trotts allt Juni och sommar.  Jag gick till resväskan igen och tog fram ett blommigt linne och ett par jeans shorts. Mitt hår tog jag ut ur tofsen det hade slängts upp i igår efter jag hade duschat. Jag lät det hänga längst mina skulderblad och sen tog jag fram ett par vita hälstrumpor.  När jag var helt klar lade jag mig ner i Nialls säng och kollade igenom min telefon som facebook, twitter och instagram. Efter en stund så kom Niall ut från badrummet i bara kallsonger och sen öppnade han sin garderob. Han hade varit lite duktig och lagt in alal sina kläder i hans gamla garderob. Han satte på sig en vit tshirt med gitarrhalsar på. Sen tog han fram ett par ljusa jeans och ett par hälstrumpor han också. Sen tog han handduken han hade haft med sig ut från badrummet och gnuggade i sitt hår ett tag och när han tog bort handduken igen stod hans hår åt alla möjliga olika håll. Jag skrattade åt honom och han tittade på mig och sen vände sig om där det hängde en spegel.

”jag är klar ska vi gå eller?” sa han och skrattade lite.

”du är inte seriös hoppas jag?” sa jag och skratta ännu mer åt hans hår som bokstavligen stod åt alla håll och kanter.

”nej jag skojar, kommer snart” sa han och gick in på badrummet och efter ett par minuter så kom han ut igen och då stod hans hår inte hur som helst utan då var det fixat precis så som det brukar vara. Jag tittade på honom och log stort och tänkte precis säga något när jag avbröts av mig telefon som ringde och mammas namn dök upp på skärmen.

”Hej” sa jag när jag svarade och jag möttes av en glad mamma i andra änden.

”hej gumman, hur har ni det?” frågade hon glatt. Jag kunde se henne framför mig. Min mamma var som mig inte så lång ganska smal och kort spretigt blont hår.  Saknade henne lite faktiskt.

”vi har det bra, hur har ni det utan mig hemma?” frågade jag henne och jag kunde höra henne skratta till lite i telefonen.

”tomt, Matthew är ju knappt hemma heller, vad gör ni då?” frågade hon och jag tittade på Niall som försökte lista ut vad jag pratade med min mamma om eftersom när vi hade våra telefon konversationer pratade vi sällan engelska.

”vi ska gå ut snart, vet inte riktigt vad vi ska göra men ut ska vi, det är jätte fint väder här” sa jag och jag kunde nästan se mamma le fast hon inte var här.

”okej, men då ska jag inte störa er mer. Ska försöka slita din pappa från jobbet en stund så vi kan gå ut och luncha” sa hon och jag skrattade till sen sa.

”okej, hälsa honom från mig. Puss, älskar dig” sa jag och gjorde ett puss ljud med läpparna och mamma svarade.

”det ska jag göra, älskar dig också hjärtat” sa hon sen la vi på och jag hade redan glömt bort vad jag skulle säga och istället gick jag upp mot honom men stannade halvvägs.

”jag hoppar på tre” sa jag och han nickade och log stort mot mig och jag sprang siste vägen och sa.

”1,2 och 3” sa jag och samtidigt hoppade jag upp så jag slingrade mina ben runt hans midja. Jag skrattade till och sen vilade mina händer på hans kinder och log stort mot honom och sen böjde ner mitt huvud som hamnade några decimeter ovanför hanns huvud när han bar mig och kysste honom länge. Hans läppar rörde sig med mina i en fantastisk rytm och han började gå mot sängen och där lade han sig på mig eller över mig och våra läppar fortsatte vara sammanlänkade med varandra och kyssarna övergick till hångel och hans tunga som lekte med min. Efter en stund drogs hans läppar ifrån mig och han höll sig fortfarande lite uppe med hjälp av hans armar så han inte skulle mosa mig under honom. Han log mot mig och jag log tillbaka sen höjde mitt huvud för att nå hans läppar igen och sen hörde jag hur fotsteg kom upp för trappan och Niall lade sig fort ner på mig och hans armar slingrade sig runt mig så jag låg på dom och jag började leka med hans hår i nacken och sen såg jag ett ansikte som jag inte kände igen komma upp i dörren.  Mörkt hår ganska så lång, jag kände inte igen honom över huvud taget. Han hade mörka kort byxor och en grå collage tröja som det avr ett tryck av någon tjej på. Niall reste sig upp och gick fram till killen och hälsade på honom i en kram.

”Sean!” sa han samtidigt som han kramade om honom.

”Niall hur är det?” frågade han och jag ställde mig upp och gick fram till dom och ställde sig bredvid honom.

”det är as bra, skönt att vara hemma” sa han och jag log mot honom och han log tillbaka mot mig sen la Niall armen om min midja och sa.

”Sean det här är Gabbie” sa han och jag sträckte fram handen för att hälsa på honom. Han hälsade på mig och sa.

”jag är Sean Nialls bästa kompis” sa han och tittade på mig samtidigt som han log stort och växlade blick med Niall.

” hej Sean, jag är Gabbie… Nialls flickvän” sa jag och då slutade han titta på mig och tittade fort på Niall och höjde med ögonbrynen. Och sen gick han in i Nialls rum och satte sig på skrivbordsstolen. Vi vände oss mot honom och jag la armarna om Nialls midja och sen så frågade Sean.

”ska ni med ut eller?” frågade han och vi tittade på varandra och Niall sa.

”visst” sa han och sen började han gå ut ur rummet. Och Sean följde fort efter och jag gick sist utav dom ner och jag stannade på näst sista trappsteget och satte mig där och sträckte mig efter mina låga vita converse och sen knöt på mig dom. Och tog min skinjacka jag hade med mig. Niall hade bara en grå munkjacka på sig och sina vita supras.

”vart ska vi då?” frågade Niall Sean när vi gått ungefär femhundra meter från Nialls hus.  Jag hade redan flätat ihop mina fingrar med Nialls och hade inga planer på att släppa hans hand heller.

”Darragh och Scott och säkert fler är vid fotbollsplanen” sa Sean och då såg jag hur Niall sken upp i ett stort leende och sa sen.

”kan vi inte gå dit då?” frågade han och Sean vände sig om så han gick baklänges och nickade. Sen tittade han på mig och jag nickade också.

Efter tjugo minuter stod vi på en fotbollsplan och Niall hade presenterat mig för alla hanns kompisar eller ja dom två som var där.  Jag hade börjat prata med Darragh och Scott om lite allt möjligt det var roliga killar.

”ska vi spela lite eller?” hörde vi Sean säga och sen tog han upp en boll från marken. Niall tog bollen från honom och började springa omkring på planen och killarna började springa efter. Jag struntade i dom och satte mig på en bänk som stod lite längre bort.

Nialls Perspektiv.

Jag tittade på Gabbie som hade gått och satt sig på en bänk lite längre bort och satt just nu med hennes telefon i händerna. Jag förstod nästan att hon kollade igenom twitter för hon hade ett speciellt uttryck på ansiktet när hon läste twitter för jag själv visste att det itne var dom snällaste saker som stod där. Det som lyste i hennes ansiktsuttryck var självsäkerhet men ändå såg man att hon tog åt sig sakerna som stod där. Jag slutade kolla på henne av att jag fick en hand på min axel. Av Darragh.

”hur träffade du henne?” frågade han mig och jag fnös till och sen vände mig mot honom.

”hennes pappa jobbar för sony musics, han hjälper oss med nya plattan” sa jag och log och han nickade imponerat.

”hon är en bra tjej, släpp henne inte” sa han och jag skakade på huvudet.

”inte en chans, men jag gillar inte det där med vad hon gör nu” sa jag och han kollade konstigt på mig.

”hon sitter ju bara där?” sa han ironisk jag skakade på huvudet med ett leende.

”nej, hon läser tweets” sa jag och han rynkade på pannan igen och fortsatte titta konstigt på mig.

”allt hat hon fått, hon säger att hon inte bryr sig för hon vet vad som är sant och inte sant. Men jag vet ändå att hon tar åt sig av det dom skriver till henne” sa jag och tittade ner i marken och sen lade mina ögon på Gabbie igen och samtidigt tittade hon upp och vinden sög tag i hennes långa blonda hår. Jag log mot henne men fick inte något leende tillbaka. Eller jo, ett väldigt litet.

”jag förstår, tyvärr finns det inte så mycket vi kan göra åt det” sa han och jag skakade på huvudet för det var sant. Det finns ingenting vi kan göra åt just det där.  Han skakade mig lätt med handen han hade på min axel och sa.

”gå bort till henne nu, något är det som bekymrar henne” sa han och jag nickade sen släppte han min axel och jag gick bort till henne. Och satte mig bredvid henne.

”du kollade twitter eller hur” sa jag och hon nickade sakta. Jag tog mina fingrar under hennes haka och vände hennes ansikte mot mig.

”inget som står där, oavsett vad det är. Lyssna inte på det, dom är bara avundsjuka” sa jag till henne och då tittade hon på mig första gången och log. Sitt riktiga leende.

”du vet att jag egentligen inte bryr mig va? För dom känner mig inte” sa hon och jag log stort mot henne sen la armen om hennes axlar och hon tog sin hand och flätade med mina fingrar.

”nej, och det är omöjligt att inte tycka om dig” sa jag till henne och hon tittade på mig och jag lutade ner huvudet för att kunna möta hennes läppar och sen sa jag.

”min prinsessa, det vet va? Du kommer alltid vara min prinsessa” sa jag och jag kunde se rodnaden på hennes kinder dyka upp och då tog jag tillfället att kyssa henne igen. Jag kunde aldrig få nog av dom där kyssarna.


Så, ganksa så bra uppdatering kommer det bli framöver för nu känns det som om jag vet vad jag ska skriva om exakt! :)

                                                                                                                                                 



The Moment - Kapitel 40

Tidigare:
Niall in i köket från vardagsrummet. Mannen som kom in hade skjorta och ett par lite finare byxor på sig jag antog att det var Nialls styvpappa. Niall gick och hälsade på honom i en kram eller ja kram och kram. När två killar lägger ena armen om varandra och sen klappar eller dunkar på varandras ryggar. Jag stod och log och han log också när han såg mig. Maura la en hand på min axel och sa.

”chris, det här är Gabbie” sa hon och jag gick fram till honom och sträckte ut min hand och han tog den mjukt och sa.

”jag är Chris styvpappan” sa han och log ett stort och vänligt leende mot mig och log tillbaka och sa.

”ja, jag är Gabbie flickvännen” sa jag och log så mina tänder syntes. Han log och sen tittade på Niall glatt och sen tillbaka på mig igen när han släppte min hand gick han mot sin fru Maura och kysste henne på kinden och Niall gjorde likadant med mig fast han stannade med sin hand vid min midja och drog mig lite närmare honom. 



Jag och Nialls mamma och styvpappa pratade mycket och hade kommit bra överens och haft ganska kul. Nervositeten jag hade innan hade försvunnit och nu var det bara två stycken kvar att träffa. Hans bror Greg och hans flickvän jag inte riktigt kom ihåg namnet på. Niall kom fram till mig och la armen om min midja och sen lutade jag hela mig mot honom och han pussade mig på huvudet flera gånger och efter en liten stund hörde vi hur det plingade på dörren och sen ett handtag som trycktes ner och hur dörren öppnades och stängdes.  Sen kom en mörkhårig gestalt in i köket som jag antog för att vara Nialls storebror och efter sig hade han en lite mindre blond tjej. Hon kom in med ett stort leende på läpparna och sen kände jag hur Niall släppte taget om mig och hur han sen gick och kramade om sin bror som sen kom och hälsade på mig.

”hej, jag är Nialls storebror Greg och det här är min flickvän Denise” sa han vänligt och log. Just då insåg jag att han hade också samma näsa som hans mamma och lillebror. Han och Niall var väldigt lika bortsett från att Niall var blond. Denise sträckte fram handen och hälsade på mig vänligt och sen hälsade jag tillbaka.

”hej, jag presenterar väll mig som Gabbie, Nialls flickvän igen då” sa jag och dom gav ifrån sig ett litet skratt och sen började Niall prata lite med sin bror och Denise började prata med mig.

”du var från Sverige va?” sa hon och jag tittade på henne och nickade.

”ja, det stämmer. Eller pappa är från England och mamma från Sverige så när jag var fyra eller fem så flyttade vi från Sverige till England” sa jag och hon nickade fascinerat och sen frågade massor mer.

”har du några syskon?” frågade hon och jag nickade och sa.

”ja, jag har en lillebror som är 16 och sen har jag en tvillingsyster men hon har gått bort” sa jag och Denise nickade och log sen klappade mig lite på axeln och jag log mot henne och hon bytte genast samtalsämne med fler frågor.

”hur träffades du och Niall då?” frågade hon när Niall hade kommit upp bakom mig och lagt händerna runt min midja. Jag sneglade upp mot honom och sen sa.

”min pappa jobbar med dom här lite då och då och en dag när jag kom hem från skolan stog han och resten av killarna i mitt kök” sa jag och hon skrattade lite och sa sen.

”så tekniskt sett så är din pappa deras chef?” sa hon och jag nickade ivrigt och Niall fnös till sen kysste mig på hjässan.

”nej, ska vi äta?” sa Maura efter en stund och alla nickade och sen satte sig ned vid bordet. Jag satte mig emellan Niall och Greg och sen därefter började lägga på mat på min tallrik.

 

Efter några timmar satt alla i soffan mätta och belåtna. Jag och Niall hade kurat ihop oss i en av fåtöljerna. Denise och Greg satt i soffan och det gjorde Maura och Chris också. Jag gav ifrån mig en stor gäsp och sen tog upp min telefon och tittade på klockan. Hon var redan halv elva. Jag gäspade igen och då skrattade Niall lite och kysste mig på huvudet och sa sen tyst i mitt öra.

”ska vi gå och sova?” frågade han och jag nickade trött mot hans axel och sen reste mig upp från hans knä och han sa till sin mamma och övriga familj.

”vi går upp och lägger oss, god natt” sa han och jag sa också.

”det var kul att träffa er två, hoppas vi ses igen innan vi åker” sa jag till Denise och Greg dom log båda två och nickade och Greg svarade.

”det är klart vi ses innan, fem dagar kvar klart att vi ses. Sov gott nu” sa han och jag log och nickade sen sa till Chris och Maura.

”god natt” sa jag och log stort och dom sa båda två i kör.

”god natt” sa dom och log stort sen gick jag före Niall till trappan och sen upp för den. När jag kom upp för trappan så greppar Niall tag i min midja och borrar in sitt huvud i min nacke. Och sen vaggar vi in till hans sovrum. I hans sovrum så vände jag mig om mot honom och la armarna om hans midja och lyfte på hälarna för att sammanlänka hans läppar med mina. När jag gjort det så gick jag mot min väska jag hade lagt på golvet vid hans säng och öppnade väskan och tog fram en stor tröja som var Nialls egentligen och sen tog av mig mina svarta jeans och vinröda tröja. När jag stod i endast underkläder så kände jag hans händer på min midja och hur han snurrade runt mig så jag stod mot honom. Han flinade och sa.

”vet du vad jag tänkte första gången jag såg dig?” sa han och jag skakade på huvudet och sen kom jag på en vettig sak att säga.

”oj, hon måste vara perfekt att slänga i poolen, eller skrämma livet ur” sa jag och blinkade med ena ögat och flinade.

”nej, eller jo kanske… för det var ju typ det jag gjorde” sa han och jag skrattade och sen rös till och kände hur mycket jag frös och vände mig om och sträckte mig efter den väldigt förstora tröjan och sen tillbaka mot Niall igen.

”nej, det var inte det… Jag tänkte henne, henne vill jag ha. Och ni står du här mitt framför mig i mitt hus i Irland” sa han och jag log sen rodnade lite och sen fortsatte han prata.

”dit jag vill komma är att jag är jätte glad för att du ville följa med, och jag älskar dig” sa han och pussade mig i pannan. Då kände jag hur en tår rann ner för min kind och jag torkade bort den och han tittade oroligt på mig och sa.

”babe, varför gråter du?” frågade han oroligt jag drog in ett djupt andetag och sen började prata.

”det är aldrig någon som har liksom, alla killar jag varit med innan har aldrig brytt sig så här mycket. Jag lovar du är det bästa jag har, och jag älskar dig också” sa jag Niall drog in mig i hans varma famn och sen när han släppte taget torkade han bort tårarna som runnit ner från mina kinder.

”kom ihåg jag är inte dom, jag tänker aldrig släppa dig okej?” sa han och jag nickade som svar och sen bakade undan hans grepp om mig och gick till väskan för att hämta min necessär. Sen snodde jag en kyss av honom när jag gick förbi för att sen gå in på badrummet som satt ihop med hans sovrum. Jag tvättade bort mitt smink och sen sköljde ansiktet i vattnet. Sen tittade jag på mig i spegeln och tänkte till.  Jag hade förändrats dom senaste åren. Från att se ut som ett monster. Eller ja, jag kunde ju knappast sett så bra ut. Genom att tänka tillbaka två år så hade jag inget liv värt att leva just då. Tack vare att det gick alldeles för långt står jag här idag med fötterna på jorden och har nog det liv alla skulle vilja ha. Jag tittade ner på mitt ärr i som prydde mitt armveck.  Då jag råkat skära för djupt och nästan förblödde. Det var det ända ärret som syntes mest av alla. Dom andra var små och hade växt bort. Som tur var man såg bara om man kollade noga och länge. Jag tog upp min tandborste ur necessären och sen tog på tandkräm och började borsta mina tänder. Efter någon minut gick jag tillbaka in till Niall igen och han hade redan hängt av sig sina kläder och hade redan bäddat ner sig i sängen. Jag kröp över honom så jag log på insidan vid väggen och sen kröp jag ner under täcket och la mig med huvudet på Nialls bröstkorg. Han flätade ihop sina fingrar med mina och sen tog det inte många minuter innan jag faktiskt somnade.

 ~ Jag satt på en parkbänk med en flaska med röd vätska i som jag precis börjat drick av. Även med en cigarett mellan mitt pekfinger och långfinger. Mina kompisar stod längre bort och alla hade redan börjat fått i sig mer än vad dom behövde. Jag hade precis kommit dit och inte fått i mig hela flaskan än. Jag kände hur min telefon började ringa i bakfickan och jag tog upp min IPhone ur fickan och såg att pappas namn brydde skärmen. Jag fimpade cigaretten jag hade i handen och kastadde i väg den och sen tryckte på svara.

”hallå?” svarade jag ganska otrevligt mot honom och sen hörde jag mammas snyftningar i bakrunden.

”du går hem nu, jag åker från sjukhuset nu. Och sen ska du med hit” sa han med bestämd och arg röst jag kasade även iväg flaskan och sen la på i örat på min pappa och började gå hemåt. Efter 20 minuter stod jag på våran garage uppfart och väntade på att pappas silvriga audi skulle komma körandes på gatan. Jag hade nästan redan fattat vad som hade hänt. Några minuters väntan så såg jag pappas audi komma körande och pappa stannade bilen vid uppfarten och lät mig kliva in. Vi sa inte ett ord till varandra på hela vägen till sjukhuset vi bara satt och stirrade ut genom fönstret elelr jag gjorde och pappa koncentrerade sig på vägen och ratten och jag bara på vägen och vattendropparna på fönsterrutan. Det tog kanske tio minuter till sjukhuset och när vi stannade bilen så sa pappa.

”nu måste du tänka dig för hur du beter dig, din syster mår inte bra just nu” sa han och gav mig en menande blick och sen öppnade bil dörren och klev ut och jag gjorde likadant lite efter. Jag gick lite saktare efter honom och sen snabbade på stegen när jag kände några regndroppar mot mitt hår. Eftersom dom som hade skiftet i receptionen redan hade sett oss flera gånger så vi passerade dom med ett varsitt leende och sen gick vi rakt mot Sarahs rum som hon haft de senaste dagarna. Jag öppnade hastigt dörren in till hennes rum med pappa efter mig och sen satte jag mig på stolen närmast sängen och tittade på min syster och log och hon log svagt till mig och utan att säga ett ord till varken mamma eller Matthew så satt jag och tittade på min syster som var lika blek som lakanen i sängen. Jag såg hur alla som var i rummet gick ut där ifrån och jag la mig då bredvid henne i sängen istället. Jag höll henne i handen och hörde hur hon andades långsamt.

”Gabbie?” hörde jag henne säga tyst. Jag vinklade mitt huvud upp mot henne.

”ja” svarade jag och sen så hörde jag hur hon tog ordentligt med luft in i lungorna så hon skulle orka prata.

”det är inte länge kvar nu, jag vill att du slutar med det du håller på med just nu. Snälla Gabbs” sa hon och jag kände en tår rinna ner för min kind och sen hur den landade på kudden.

”snälla, stanna så länge det går” sa jag och lutade mitt huvud mot hennes axel och hon nickade och pussade mig i håret.

”jag älskar dig allra käraste syster” sa hon och jag kände hur tårarna kom rinnande för mina kinder men jag torkade snabbt bort dom.

”jag älskar dig allra käraste syster” sa jag och sen kramade jag hennes hand försiktigt och hennes hand slappnade av. Jag kände hur hennes bröst höjdes och sänktes sakta av andetagen som hon tvingade sig själv att ta. Tillslut hörde jag hur dom saktade in mer och mer och sen vart det helt stilla och sen hörde jag en maskin som började pipa. Jag satte mig upp i sjukhussängen och tittade på henne.

”nej, Sarah, Nej! Nej, snälla vakna” skrek jag och sen hörde jag hur dörren flög upp och sjuksköterskor kom in och drog mig där ifrån och jag skrek och grät när jag mötte min pappas bröst gav jag ifrån mig slag från mina knytnävar och sen sjönk hela jag ner till marken~

Jag vaknade hastigt av att dagen Sarah hade gått bort spelats upp i mitt huvud i en dröm. Jag satte mig upp i Nialls säng och sen såg att han fortfarande sov tråtts min hastiga ryckning. Jag la mig sakta ner i sängen och tog ett djupt andetag och la mig tätt intill Niall igen.  Sen lyckades jag somna om igen. 


Så där fick ni lite vad som hände kvällen då Sarah gick bort. Sorry för den långa vänte tiden. Men har haft fullt upp med skolan och sen var jag ju på One Directions konsert i Friends Arena i Onsdags. Gud aldrig varit så lycklig i hela mitt liv!