You & I - Kapitel 18

Tidigare: 

”what is it? Tell me Ali, seriously” jag drog efter andan och tänkte på hur han skulle reagera på att det var kyss scener i filmen.

”I already got the script and it includes kissing. And I didn’t want to tell you because of that cause I was afraid how you would react” sa jag till Harry han tittade bara på mig och ryckte på axlarn. Sen drog sig närmare mig. Han kysste min tinning och sen tittade på mig.

”Alison it’s a movie, it’s not real. And if this is something you want to do than I will be there and support you. It’s going to be a great movie because you are in it, and I do not care as long as the kisses go of set. Then I will kill the guy” jag skrattade och det han sa sen så kysste hans läppar länge. Jag tittade sen på honom och strök bort håret ur ansiktet på honom.

”I promise you that it won’t go of set” han log och sa ett svagt bra till mig sen kysste mig i pannan innan han drog av sig kläderna och lade sig på andra sidan i sängen men det tog bara ett par sekunder innan jag kände hans hud mot min och hans andetag i nacken. 


 

 

Harry’s Perspektiv.

När jag tittade på Alison som hade tagit på sig sina solglasögon och luva för att komma ut från flygplatsen utan att bli helt nedtrampad av paparazzi fotografer så högg det i mig. För det fanns inget jag hatade mer än fotografer som flög på henne och skulle ha bilder på henne. Hon höjde handen framför sig för att inte bli bländad av alla blixtrar även fast hon hade solglasögon på sig. Jag följde bara efter henne och sen in i den svarta bilen som stod och väntade på oss utanför. Jag tog hennes hand när bilen började rulla och lyfte den upp till mina läppar och kysste baksidan av hennes hand. Hon log mot mig och sen gav mig en puss. Efter ungefär en Halvtimma så rullade vi upp på en otroligt stor garageuppfart. Det var inte så att de bodde i ett litet hus i utan ett mansion.  Och jag tyckte mitt hus var gigantiskt men det här huset var mer än gigantiskt. Alison hoppade ur bilen snabbt och tog sin väska och sprang upp till dörren. Hon låste upp och larmade av och hon var redan halvvägs in i nästa rum när jag stängde dörren bakom mig. Huset inomhus var vitt med inrett i svart och grått. Det påminde mycket om deras hus i London för det gick i samma stil inne i huset. Jag följde efter henne in i köket som såg helt nytt ut. Det var fräscht väldigt fräscht.

”Feels good to be home?” frågade jag henne samtidigt som jag la armarna om hennes midja bakifrån.

”yes, feels amazing I actually missed the house. I grew up in here you know” jag log mot henne och kom på tanken att jag faktiskt skulle ta med henne ut på en dejt ikväll. Även fast jag inte bodde eller var ifrån LA så spenderade jag otroligt mycket tid här. Så jag kände till staden otroligt bra ändå.

”tonight we are going out”

“Out? Like a date night?” jag nickade mot henne sen kysste henne på halsen.

”like do I need to dress up? Like heels and dress?” jag nickade igen och hon suckade men sedan log. Sen vände sig mot mig och ställde sig på tå och pussade mig på läpparna en gång. Jag försökte göra kyssen mer intensiv men hon drog sig undan.

”you need to stop doing that Alison, cause you know I always want more” hon flinade mot mig och sen började gå upp för trapporna.

”You’re such a tease!” jag hörde bara henne skratta sen följde jag efter henne upp på övervåningen och drog tag i henne och kysste henne. Och den här gången drog hon inte ifrån, hon lät mig göra kyssen mer intensiv och jag kunde känna hur hon flinade när hon kände hur mitt skrev började röra sig.

”you drive me crazy” hon svarade bara med ett stön som lämnade hennes läppar och sedan så tog jag tag i hennes lår och hon fattade vinken på en gång och hoppade upp och höll sina ben runt min midja. Jag höll hennes rygg mot väggen när jag började kyssa ner för hennes nacke.

”Harry, I…” började hon men jag avbröt henne genom att fortsätta kyssa hennes hals. Jag visste vad jag gjorde mot henne hon fick svårt att få ut ett ord något ljud över huvudtaget. Hon lutade huvud bakåt och jag tittade förvirrat på henne. Hon suckade och sen log lite och sa.

”I can’t today Harry” jag kollade väldigt förvirrat på henne och hon himlade med ögonen och sen tittade lite generat på mig.

 ”I’m on my period, so I can’t have sex with you” jag suckade stort och sen pussade henne en gång till på läpparna.

”damn it, then you don’t wear a dress that is to tight tonight babe” jag såg hur hon höjde på ögonbrynen och sen gick in till ett rum jag antog var hennes sovrum. Det inehöll en väldigt stor garderob en kingsized säng och en stor tv på väggen mitt emot och även en stor spegel som stod i hörnet. Alison slängde sig på sängen och jag slängde mig lite försiktigt på henne, hon skrattade sen vände sig om under mig och jag satte mig upp och lade hennes huvud i mitt knä. Jag drog fingrarna genom hennes hår och hon pillade med ringarna som satt på mina fingrar.  Jag tog upp min telefon som låg i byxfickan och kollade på klockan hon började närma sig 4 på eftermiddagen.

”hey go and get ready I know you will take a while. Where do you have a shower I can borrow?”

“okay, uhm yeah out to the hall and go to left then there is the third door to the left” sa hon och pekade i de riktningarna hon pratade om. Jag gav henne en puss innan jag reste mig upp och gick ut och försökte hitta bad rummet. Det var inte allt för svårt eftersom hennes familj hade varit fiffiga nog att sätta upp en skylt på dörren i form av en duschstråle. Jag öppnade dörren och möttes av ett vitt badrum med schackrutigt golv och resten var vitt, som resten av huset.  Jag tog en ganska lång dusch eftersom jag visste vid det här laget att Ali inte är den snabbaste tjejen i världen. När jag duschat klart så virade jag en handduk runt höften och sedan klev ut ur badrummet för att hämta de kläder jag skulle ha på mig ikväll. Jag bytte om till ett par svarta ganska åtsittande jeans, en svart skjorta och en svart blazer. Jag gick upp på övervåningen igen och försökte torka mitt hår så gott jag kunde, och det vart näst intill torrt. Jag försökte få till en helt okej quiff i luggen och få lockarna att lägga sig rätt, vilket de gjorde bäst när jag bara drag en hand igenom det. Jag fick vänta på Alison i ungefär en timme innan hon kom ned för trappan iklädd en svart åtsittande klänning tillsammans med en beige trenchcoat hägnade över axlarna och en liten clutch i handen och ett par högklackade svarta skor. Henne mörka hår var lockat i små lockar och eftersom hennes hår inte var lika långt längre så hände lockarna perfekt över hennes axlar. Hennes läppar klädde ett rött läppstift bättre än någon annan någonsin kunde klä i rött läppstift. Jag log stort när jag tittade på henne, hon var vacker.

”you look gorgeous love” sa jag och hon log och tittade ner på sina skor och sedan upp på mig igen.

”you don’t look so bad yourself dude” sa hon med ett flin på läpparna. Jag himlade med ögonen och sen kysste hennes kind och kände doften av en väldigt somrig parfym.

”we should leave, so we don’t get late for our table” Alison nickade och sen följde med mig till hallen och hon tryckte in en larm kod och sen tog en nyckel från skåpet och skyndade sig ut och låste dörren och la ner den ena nyckeln i sin väska och tog med sig den andra till garaget. Hon låste upp och sen såg jag inte bara 1 bil utan 6 bilar.

”which one do you want to try first?” jag tittade på henne och höjde på ögonbrynet. Det stod mellan en liten svart Audi R8 och en range rover, jag kommer alltid vara range rover trogen men idag så tänkte jag på lite förändring.

”the black Audi R8” hon nickade och hämtade nyckeln ur ett skåp och kastade den till mig. Jag låste upp bilen och Alison hoppade in och sen hoppade jag in och började backa ur bilen ut ur garaget. Porten till garaget stängdes av sig självt och det gjorde även grindarna till själva huset.

”I didn’t think your dad liked cars so much” sa jag samtidigt som jag la en hand på hennes lår. Hon tittade upp på vägen och sen på mig och sen tillbaka på vägen igen.

”well, he do like them but he just use two of them. And it’s this one and the BMW the big one, so I don’t know why he owns 3 small sport cars” jag skrattade lite åt det hon sa. Och allt hade med pengar att göra. Hennes pappa hade råd, jag hade också råd men jag känner inte behovet i att ha cirka 6 bilar ståendes i mitt garage. Efter en halvtimmes körande så hade jag äntligen parkerat bilen på personalparkeringen på restaurangen vi skulle äta på. Jag tog Alisons hand i min och höjde en hand framför mig för att undvika paparazzi fotograferna vilket jag lyckades väldigt bra med. När vi kom in på restaurangen möttes vi av en äldre man som tog våra jackor och sedan frågade om vi hade ett bokat bord.

”I have reservation for two in the name Styles” den äldre mannen tittade ner i datorn och sedan tog två menyer under disken och började gå.

”come with me” sa han artigt och jag och Alison följde efter och jag la en hand i slutet på hennes rygg och hon log upp mot mig. Han visade oss till ett side booth så vi satt avskilda från dom andra.

”thank you” sa Alison när han lämnade bordet jag tittade på henne mer än vad jag tittade på menyn hon var vacker. Så otroligt vacker. Servitrisen kom tillbaka och Alison beställde in pasta och rött vin och jag tog en cola och en köttbit.  Det tog inte jätte lång tid innan vi fick in den och jag kunde se lyckan i Alisons ögon när hon såg sin tallrik.

”when was you audition?” hon tittade upp på mig från tallriken och sen tänkte en stund.

”to morrow and if i get through then  i have another one on Friday” jag nickade och sen ville jag bara ställa frågan jag hade diskuterat med hennes pappa.

”I’m really happy for you, I really am. Because I know this is something you want to do” hon log stort mot mig och sträckte sig efter min hand.

“thank you Harry, I’m very glad to hear that” jag log mot henne och kysste baksidan av hennes hand till min läppar och kysste den. När maten på våra tallrikar var slut och Alison bara satt och tittade på mig och jag på henne så bestämde jag mig för att säga något.

”Alison I really want to ask you something” hon nickade och sen tittade på mig och väntade på att frågan skulle komma ur min mun. Jag vart faktiskt rätt så nervös.

”Alison Fitch, I’m very very in love with you. I have never felt this way for anyone and I do not just say that it is that way. So I wanted to ask you if you will do me the honor to be my girlfriend” hon log stort hon sen böjde sig lite framåt.

“I would love to be your girlfriend harry. I’m truly deeply in love with you and that would make me the happiest girl alive” jag böjde mig fram för att möta hennes läppar och hon log ända tills mina läppar mötte hennes.

”can we go home? I’m starting to have the worst cramps, can we go home and just watch a movie or something?” sa Alison efter en stund. Jag såg hur hennes ögonbryn rynkades ihop jag nickade snabbt och sen bad om notan som jag fick fort och Alison reste sig upp och jag la min arm om hennes midja.

”babe are you okay?” sa jag oroligt när hon tog emot sin jacka och sen lutade huvudet mot min axel.

”yeah yeah, I’m sorry babe. But it really hurts, I’m sorry to ruin you night” jag tittade på henne och sen pussade henne i pannan.

”it’s not your fault, you didn’t ruin my night. I had the best time and I finally I get to call you my girlfriend. Come on lets go home” hon nickade och sen ställde sig lite på tå i hennes högklackade skor och gav mig en kyss på läpparna. Jag kände smaken av hennes läppglans och jag log vid tanken innan jag lade min arm runt hennes midja och sen följde henne med handen ut till bilen. Runt restaurangen hade det flockats med paparazzis och jag försökte få Alison därifrån så fort som möjligt. De kom inte så otroligt nära som tur var och jag kunde få Alison till bilen utan någon skada skedd. Jag la en hand på hennes lår och hon la sin han på min och jag log mot henne när hon la huvudet mot nackstödet. Hennes ögon var stängda när vi rullade upp på deras uppfart. Jag ruskade lite på hennes lår där min hand fanns. Hon öppnade ögonen och log mot mig, sen öppnade hon bildörren och sen väntade på mig och jag la en arm om henne och hon lutade sig mot mig. Vi gick upp till huset och hon tog av sig sina höga klackar och bar dem upp till hennes rum och hängde in kappan och ställde in hennes skor där dem stod från början.

”Harry can you unzip me?” jag vände mig om och nickade sen gick fram till henne och drog ned hennes dragkedja och pussade henne på axeln. Hon vände sig om och log mot mig och gav mig en puss på kinden.


Oj, det tog ett tag! Men here it is! det har varit färdigt jätte länge men har bytt dator osv så nu äntligen så ligger allt på mina nya dator och snart är jag på banan med regelbundna kapitel! 

Puss och kram!