The Moment - Kapitel 54

Tidigare:

”jajamensan” sa hon och jag skrattade åt henne.

”plockar du..” började jag men hann inte avsluta meningen innan hon sa.

”jag vill inte prata om det, det gör ont” jag skrattade åt henne och sen så fortsatte jag med det jag hade och säga egentligen.

”hur ska jag få ner allt i väskan?” frågade jag samtidigt som jag stod och kollade på mina shoppingpåsar. Det var en del. Jag hade inte packat upp någonting än så allt låg kvar i påsar. Hon skrattade åt mig och sen sa.

”jag har ingen aning, vik allt så litet som möjligt” sa hon och sen gick in på toan igen. Jag gjorde som hon sa och började packa upp allting ur påsarna men gav upp efter jag hade packat upp en påse. Istället tog jag en chips påse och kollade på tv i hotellsängen. Vilket passade mig bättre.



Mina kläder låg utspridda över hela hotelltumet. I påsar och även dem jag hade haft med mig innan. Det låg utspritt här och var och jag visste inte vart jag skulle börja. Det var ett par timmar tills vi skulle ta oss till flygplatsen för att sen flyga 7 timmar tillbaka till London. Tova hade rätt så mycket ordning på sina saker och jag for omkring över hela rummet och försökte hitta alla saker. Tova skrattade åt mig och jag kollade upp på henne med en mördarblick. Hon flämtade och satte handen för munnen och sa.

”oops, tror någon är på dåligt humör” sa hon, jag kastade en flippflopp som låg på golvet mot henne och sen sa.

”håll bara tyst, försöker hitta mina mönstrade kjol” sa jag och hon böjde sig ned under nattduksbordet och sen höll upp den på sitt pekfinger och viftade lätt med den. Jag slet den från hennes finger och vek ner den i väskan. Jag tittade mig omkring i rummet och sen tittade ner på mina rosa plyschbyxor och matchande tröja. Jag rättade till munkjackan och sen gick till badrummet för att leta reda på min plattång hår blås och necessär. Dom hittade jag ganska fort och lade ner dom i min väska. Frågan nu var vad jag skulle göra med alla påsar. Jag hade de flesta kvar och lät dom åka med ner i väskan och vissa kastade jag. Efter en timme satte jag mig på sängen och sen lät min överkropp falla bakåt. Tova skrattade åt mig när hon kom ut med sin necessär i handen. Jag drog händerna över ansiktet och sen klappade mig på magen några gånger.

”är du klar?” frågade jag Tova och lite trevligare den här gången. Jag hörde hur hon drog igen sin resväska och sen sa hon.

”japp, jag är klar” hon lade sig bredvid mig på sängen och jag såg hennes mjukisdress som matchade min fast den var mintgrön. En present vi hade fått av våran mormor i julas.

”vad har höjdpunkten varit?” frågade hon mig och jag satte mig upp i sängen och föste upp mina ben och satte mig i skräddare.

”tror det var frihetsgudinnan faktiskt” sa jag och hon log.

”ja, det är väldigt fin utsikt där uppe” sa hon och jag log och nickade. Jag höll med min kusin till hundra procent. Det var riktigt fin utsikt. Jag tänkte lite på Central Park igår. Zoot var hur stort som helst mycket intressanta djur och så. Men det var inte vad jag hade förväntat mig. Efter det tog vi bara en glass i själva parken. Men shoppingen var bäst, det visste jag att den var. Nu har jag bara Paris kvar sen har jag varit i alla ”dröm städer”. Jag kände mig faktisk ganska stolt. Jag tittade på min telefon och inte ett ljud av Niall sen vi pratade för två dagar sedan. Jag tror han har mycket i sitt huvud just nu. Med turnén och allt sådant.

”jag är hungrig” sa jag och kollade på klockan och registrerade att det var två timmar innan vi behövde åka till flygplatsen. Jag klappade på min mage och sen kurrade den högt.

”jag med, ska vi beställa room service?” frågade hon exalterat. Jag nickade och sen tänkte efter en stund. Jag hade aldrig beställt det förut. Fast jag bott på många hotell. Tova gick över till telefonen och sen frågade mig.

”vad ska du ha då?” jag ryckte på axlarna och sen sa.

”ta något som du vet att jag gillar bara” sa jag och hon nickade och sen ringde upp room service. Efter en kvart ungefär så knackade det på dörren till vårat hotellrum och vi öppnade och en vagn med massa gott på kom inkörandes i rummet. Vi gav honom lite dricks och sen lyfte på metallocken som stod uppe på allt. Det var någon sallad med kyckling och med dressing bredvid och sen frukt och även chokladdoppade jordgubbar. Otroligt gott måste jag säga.

”olalá, du är duktig” sa jag och öste på kycklingsallad på min talrik och även lite dressing och en skiva vitlöksbröd. Hon nickade och gjorde samma sak som jag och sen satte sig ute på balkongen. Salladen var riktigt god och ytsikten från vårat hotellrum på 9 våningen var riktigt vacker.

”om ett par timmar är vi hemma i London igen” sa Tova jag nickade och sa.

”det känns hemskt” sa jag och skrattade samtidigt och då kom Niall på tankarna igen. Och varför han inte hört av sig på två dagar. Jag hade en konstig känsla i magen som inte kändes rätt och den ständiga klumpen i magen bara växte och växte. Tova tittade oroat på mig när hon såg att jag bara petade i min mat.

”vad tänker du på?” frågade hon, jag rykte på axlarna och stoppade en kyckling bit i munnen.

”Niall” sa jag och hon ställde ifrån sig sin tallrik och sen fortsatte jag prata och hon lyssnade noga på mig.

”han har inte hört av sig eller något, och jag får den där växande klumpen i magen som om det hänt något. Och jag vågar inte höra av mig för jag tror eller jag vill tro att han bara är upptagen med jobbet” sa jag hon åt lite av sin sallad och hon nickade mot min telefon som låg på bordet och sa.

”ring honom” sa hon jag tvekade och efter några om och men så tog jag upp min telefon och ringde upp Niall, den pirrande känseln i magen var som om jag var typ gick i trean och skulle ringa killen som jag var lite kär i och fråga chans. Men snälla Gabriella Clark, ta dig samman. Det är din pojkvän du ringer. Efter några toner så svarade telefonen och det var inte Niall men jag kände igen rösten otroligt väl.

”Gabbie!” skrek Louis i andra änden och jag kunde höra Niall i bakrunden skrika att ge honom telefonen. Jag skrattade och Tova sken upp när jag skrattade.

 ”så hur är New York?” frågade han och jag kunde fortfarande höra Niall i bakrunden.

”fantastiskt” sa jag och han suckade och sa sen.

”okej, du verkar inte på bra humör idag, du får prata med Nialler istället” sa han och sen skrek på Niall och jag kunde nästan höra Niall sucka efter Louis gälla ton.

”princess” sa han när han hade tagit emot telefonen. Jag suckade när jag hörde hans älskade irländska accent.

”hej, varför har du inte hört av dig?” frågade jag och han suckade och jag kunde höra att han var ledsen.

”förlåt, det har varit mycket nu. Suttit hela nätterna för att få ihop en låt. Och varje gång jag tänkt ringa så kom jag på att det är sent så du sover” sa han och jag kunde höra besvikelsen i hans röst.

”babe, där är okej… Det är bara två dagar ändå, vi ses imorgon” sa jag och han lät genast mycket gladare.

”okej, älskar dig till månen och tillbaka” sa han jag kände hur klumpen som funnits i min mage poofade bort och jag kunde för en gångskull slappna av på riktigt.

”och jag dig” sa jag och sen la vi på efter jag bett honom hälsa killarna från oss. Jag kunde äta maten utan att bara peta i den och åt upp den med stort nöje.

 

Nialls Perspektiv.

Jag hade åkt till Gabbies hus för att vara där och överraska henne när hon kom tillbaka. Jag klev ur mina skor i deras hall och hörde ett prasslande i köket. Där stod Marie och Matthew och hjälptes åt att plocka undan.

”hej” sa jag när jag kom in i köket. Båda vände sig mot mig och Marie sken upp i ett stort leende och sa.

”hej gubben, dom kommer nog när som helst nu” sa hon och gav mig en snabb kram. Jag gjorde en brofist med Matthew och sen sa.

”så hörde att du åker snart” han nickade men verkade inte för glad för att åka.

”japp, det gör jag” as han. Jag stoppade händerna i bakfickan och sen fortsatte föra konversationen med honom.

”du verkar inte så glad över det” sa jag och han ryckte på axlarna och sen lutade sig mot bänken bakom honom.

”nja, kommer sakna hemma” sa han, klart jag förstod det. Att vara borta från sin familj är bland det jobbigaste som fans. Det visste jag också. Men om han bara skulle vara borta ett år så skulle han klara sig det visste jag. För dom kan hälsa på, han kommer hem under lov.

”det förstår jag, det gör man.. Men det är en stor möjlighet, du har ett plus i kanten på att söka in på universitet och sånt efter det, för det är bara ett år va?” fråga jag och han nickade och log.

”du har rätt, klart att det är en stor möjlighet” sa han jag nickade och då hörde jag ytterdörren stängas. Jag sprang upp för trappan för det var så vi sagt, hon ska inte veta att jag var här och se mig bara. Jag gick in och ställde mig i hennes garderob men lät dörren stå på glänt. Jag kunde höra henne prata där nere och sen hur steg kom närmare och närmare dörren. Jag visste att hon skulle gå in hit på en gång och börja packa upp väskan. Jag ställde mig i ett hörn och sen såg hennes lilla blonda figur komma fram genom dörren. Hon hade fortfarande inte sett mig och när hon ställde ifrån sig väskan. Jag smög upp bakom henne och greppade hennes höfter under den rosa munkjackan hon hade på sig. Jag snurrade runt henne och sen sken upp i ett leende och lät mina armar krama om henne hårt och lade upp hennes armar om min hals och jag kände hur hennes fingrar letade sig upp till mitt hår. Ingen utav oss sa något utan bara stod där. Det gjorde absolut inget alls. Jag drog in lukten i hennes nacke och det var en härlig doft av parfym, inte den hon brukar ha. Utan något helt annat. Men den här luktade nästan godare. Hon släppte mig efter en stund och greppade tog om mina kinder.

”du skrämde mig” sa hon lugnt. Jag skrattade.

”det var liksom det som var meningen” sa jag och hon skrattade och sen tryckte sina läppar mot mina och jag lät mina händer vara kvar på hennes höfter. Jag lutade mig mot byrån som stod mitt i hennes överdrivet stora garderob och halvsatt på den. Hon log när hon avslutade kyssen och sa.

”jag har saknat dig” sa hon och jag nickade och tryckte mina läppar mot hennes igen.

”jag har saknat dig mer” sa jag och greppade tag i hennes lår för att låta henne klamra sig fast runt mina höfter. Vilket hon snabbt gjorde och sen skrattade hon även lite och pussade mig igen.

”stannar du i natt?” frågade hon och jag nickade. Hon log nöjt hon sen tryckte hennes läppar mot mina igen och sen så gick jag ut från hennes rum och ned för trappan och hade fortfarande runt midjan. Jag såg att det saknades en person. Tova, hon var inte här.

”vart tog kusinen vägen?” frågade jag när jag satte mig i soffan med Gabbie fortfarande hängandes på mina höfter men hon vände på sig när jag hade satt mig tillrätta på ena divanen som deras u soffa hade. Gabbie lade sig med huvudet på mitt bröst och benen inslingrade i mina.

”hon skulle jobba i morgon tror jag så hon var tvungen att åka tillbaka till Sverige” sa Peter jag nickade och sen pillade med några hårslingor av hår som hängde ut från den stora bullen av hår hon hade satt upp på sitt huvud. Jag pussade henne i håret och sen kollade upp på filmen och insåg att det var GrownUps som gick på tvn just nu. En av de roligaste filmerna jag visste. Vattenlands scenen hade kommit och det var den bästa i hela filmen. Jag skrattade mig igenom nästan hela scenen och kunde även höra alla andras skratt. Men jag var nog den som skrattade mest som vanligt. Jag la min hand lite diskret under Gabbies tröja precis vid hennes höft och hon lade sin under min tröja fast inte lika diskret. Hon satte sig upp och tog en filt som hängde på soffkanten och lindade in sig i den. Innan hon lade sig ned så pussade hon mig snabbt och sen frågade jag.

”fryser du?” hon nickade och då lade jag mina armar runt henne och hon kramade om min midja. Marie och Peter hade gott upp och lagt sig och jag, Gabbie och Matthew satt kvar i soffan och kollade klart på filmen.

”vart är Tanja?” frågade Gabbie Matthew.

”hon är hemma tror jag, med några kompisar” sa han Gabbie satte sig upp från sin liggande postiton och jag flyttade ut lite på divanen och hon satte sig i hörnet och kröp ihop till en liten boll. Och jag hade min arm runt henne hela tiden och hennes kropp blev lutandes mot mig.

”jaha, jag tänkte väll att hon var upptagen annars skulle hon varit här eller du varit hos henne” sa hon. Matthew nickade till svar och sen knackade det på dörren. Gabbie kollade förvirrat på Matthew som reste sig upp för att öppna dörren. Han kom tillbaka och hade Tanja i handen och hon hälsade på oss och det såg nästan ut som att hon fick tvinga fram ett leende. Gabbie ryckte på axlarna och sen lade sig mot mig igen.

”ska vi gå upp och sova?” frågade hon. Jag nickade och sen så ställde mig upp och slängde henne över axeln.

”sluta, vad gör du?” frågade hon och skrattade Jag böjde mig ner och stängde av tvn på fjärrkontrollen och sen började gå upp för trappan och in i hennes sovrum och stängde dörren efter mig. Jag lade ner henne i sängen och lade mig över henne men höll mig upp ed armarna för att inte lägga hela min tyngd på henne. Hon log och sen vred på huvudet och kroppen för att lägga ifrån sig sin mobil och kolla på klockan. Sen lade jag mig ner bredvid henne och lät mitt huvud vila på hennes bröst. Jag kände hur det höjdes och sänktes av hennes andetag och sen hur hennes fingrar drogs genom mitt hår.

”hur många veckor är det kvar tills du åker?” frågar hon ut från ingenstans. Jag hade en känsla av att hon inte kan sluta tänka på det och att det snurrade i hennes huvud hela tiden. Jag tog bort min hand från hennes höft och kände i min fika. Föremålet som jag hade i fickan låg fortfarande kvar, löftes ring jag hade bestämt mig för att ge henne. Det hade ändå snart gått ett halvår sedan jag träffat henne. Jag släppte ringen och lät min hand landa på hennes mage igen.

”tre, och tre fulla veckor med jobb” sa jag och suckade jag satte mig upp i sängen och drog hennes kropp till mig samtidigt som jag satte mig så mycket upp och lutade ryggen mot väggen och lät mina ben vila på bredden av sängen. Hon satte sig med sidan åt mig i mitt knä och sen drog jag upp det jag hade i fickan.

”kan du lova mig en sak?” frågade jag henne, hon ryckte på axlarna och sen nickade. Jag tryckte mina läppar mot hennes och sen fortsatte samtidigt som jag kollade in i hennes ögon.

”när jag åker om tre veckor och sen kommer tillbaka efter tre månader, kan du då lova mig att allt kommer vara som det varit det senaste halvåret och såklart får du komma över och turnéa med oss men att allt kommer vara som det var” sa jag. Hon nickade och sen lade sina små händer på mina kinder och log, hon tog bort en slinga hår som böjt sig från min uppställda frisyr.

”det är klart jag kan, Jag älskar dig” sa hon jag log och sen tog tag i hennes vänstra hand och satte den lilla silvriga ringen med stenar på hennes långfinger med den inristade texten inuti, som jag inte sa något om. Som hon skulle få hitta helt ensam. Hon tittade på den och sen tittade på mig.

”det är beviset på ditt löfte” sa jag hon log större än någonsin och jag kunde se en större glimt i ögat vilket gjorde så mina mungipor drogs upp mer och mer. Hennes läppar tryckte mot mina och allt var ett leende genom hela kyssen. Men allt blev mer och mer intensivt och det slutade helt enkelt med att både Gabbies och mina kläder låg utspridda runt hennes säng. 


Sådär ja, Promise Ring! Ska sätta mig och pula med designen i morgon... så ni får något nytt.. Bättre! vad säger ni? 

 



The Moment - Kapitel 53

Tidigare: 
”när jag har gått ur skolan, då lovar jag att jag flyttar till dig. Men jag måste få bli vuxen först” sa jag och han tittade på mig och nickade.

”flytta till huset, skulle inte ha något emot att spendera helger och dagar i ett hus” sa jag. Han log och greppade min käke och förde sig närmare mig och mitt ansikte stannade bara någon centimeter framför hans.

”jag älskar dig” sa jag och han log större än någonsin och kysste mig och sa igen.

”och jag dig” han länkade hans läppar med mina igen och sen kom pirret tillbaka. Jag kunde känna fjärilarna bubbla ända upp i halsen och varje gång han kysste mig kändes som första gången. Och jag kommer aldrig att tröttna. 



4 dagar senare.

Jag och Tova satte oss trötta i bio salongen och åt av våra popcorn och väntade på att bion skulle börja. Vi hade valt att se på Batman 3 en typisk film vi alltid tittade på. Eller inte just den men Batman. I två dagar hade vi sett nästan hela innerstan eller vad man skulle säga. Vi hade tre dagar till godo och i morgon, vad vi hade planerat så skulle vi upp i frihetsgudinnan och käka på någon restaurang som låg där. Jag hade ingen aning om vad som fanns vart här men Tova verkade ha hyfsad koll. Filmen hade inte börjat och alla i biosalongen satt och fnissade, pratade osv. Jag satt fortfarande och tänkte på mitt beslut med att flytta in med Niall. Jag visste att jag ville bo kvar hemma tills jag gått klart skolan. För sen visste jag inte vad jag ville göra när allt det var slut. Om jag skulle plugga tre till fyra år på universitet och bli något vettigt. Eller skaffa ett jobb på den utbildningen jag hade. Jag hade ingen aning. Jag ville även vänta, skulle klara av att bo själv. Jag trivdes bra hemma och hade inte tänkt att flytta mitt arsle ut ur huset än.

”vad tänker du på?” frågade Tova, hon hade nog sett att jag satt och stirrade in i den röda bioduken som en idiot. Jag hade inte berättat för någon om Nialls fråga.

”Niall ska köpa hus, han ville att jag ska flytta in med honom” sa jag fortfarande uttrycks lös. Jag vände huvudet mot henne och hon log stort. Men hennes leende försvann när hon såg mitt uttryckslösa leende.

”och du sa ja hoppas jag?” jag skakade på huvudet och såg hennes haka forma ett o.

”jag sa att jag inte var redo att flytta, att jag ville gå klart skolan och bli vuxen först” sa jag och hörde själv hur dumt det lät. Jag är nitton är fyllda och jag säger fortfarande att jag måste bli vuxen.

”du sa vadå?” sa hon jag suckade och lade huvudet i händerna.

”jag vet, men du fattar inte. Jag vill, men jag är rädd. Tänk om det går för fort och allt blir skit. Och allt bara skiter sig. Det är det jag är orolig för” sa jag och hon nickade. Hon la en hand på min rygg och sa.

”jag vet, tycker du att det går för fort så ska du ta ett steg i taget. Titta vilken timing nu börjar filmen. Tänk inte mer på det, klart du inte ska göra något du inte vill. Och jag är säker på att du kommer spendera mer tid där i alla fall” jag nickade och hon blinkade med ena ögat och sen började koncentrera sig på filmen som spelades på den stora bioduken.

Jag vaknade av att solen lös in genom fönstret och sen hörde låga snarkningar av Tova som låg bredvid mig. En sak vi hade missat i vår bokning var att vi var två som skulle dela på ett rum. Så nu fick vi sova i samma säng. Vilket inte gjorde så mycket egentligen. Jag klev upp ur sängen för att ta en dusch. New york tiden hade tagit en stund att vänja sig vid och jag var fortfarande lite jetlaggad. Det värsta var att när vi hade vant oss så skulle vi åka hem till London. Jag lät vattnet omfamna min kropp och eftersom jag inte hade någon lust att stå i duschen i en kvart så tvättade jag håret och rakade benen lite fort och sen vred av strålarna till duschen och drog en handduk runt min kropp och en i håret. Jag klev ut ur badrummet och sen tog underkläder ur min väska och en kjol i olika färger och ett svart linne som fick bli instoppat och sen ett rosa skärp runt midjan. Jag tog min telefon från nattduks bordet och gick ut på balkongen och tittade ut över New York. Jag låste upp min telefon för att kolla igenom mina notiser som hade kommit under natten. Jag hade fått ett sms av Niall och jag öppnade smset och läste det för mig själv och log.

From: Nialler

”hey princess, I just wanted to tell you how much I miss you. Call me when you wake up! Love u xx”

jag bläddrade högst upp I våran konversation och klickade på ring innan jag tittade tidskillnaden. Men jag antog att han var vaken eftersom det bara skilde fem timmar. Det gick några toner innan en Irländsk accent hördes i andra änden av telefonen.

”babe!” hörde jag och jag fnissade när jag hörde hans trötta men ändå glada röst.

”hej” sa jag och han frågade nästan i munnen på mig.

”vad gör ni?” frågade han. Jag fnissade åt hans trötta och raspiga röst när han försökte låta om om han inte somnat framför tvn.

”Tova sover och jag står på balkongen och tittar” sa jag han skrattade lite. Och jag blev varm inuti när jag hörde hans skratt.

”vad gör du?” frågade jag honom och han svarade ganska snabbt igen.

”inte så mycket, jag ska snart ner till Zayn faktiskt” sa han och jag kunde höra att han fortfarande var nyvaken.

”hur länge har du sovit?” frågade jag honom och skrattade han skrattade och sa.

”ett par timmar” sa han och skrattade och då hörde jag en ännu sömnigare röst bakom mig. Jag vände mig om och såg Tova stå med sitt täcke lindat runt sig och jag lutade mig mot räcket och sa.

”du jag måste gå nu, sov vidare. Jag älskar dig ses snart” sa jag och han svarade.

”älskar dig mer princess. Det gör vi” sa han och sen lade vi på jag log när jag kollade på min kusin. Hon hade knappt sina ögon öppna och kisade eftersom solen redan stod högt på himlen. Hon gick in i rummet igen och jag gick efter och lät dörren stå öppen. Hon lade sig som en pingvin i sängen och gav ifrån sig ett högt grymtande jag skrattade åt henne och drog i hennes täcke och sa.

”du måste upp, vi missar frukosten annars” sa jag och lät som en glupsk jäkel. Men jag måste erkänna, hotellfrukostar är det bästa jag vet. Och kan inte säga annat att dom här, är den bästa jag ätit.

”du och din frukost, jaja” sa hon och satte sig upp ur sängen och klev u den och sen gick in till badrummet. Precis när hon var på väg och stänga dörren kom jag på att jag måste ha min hår blås.

”vänta” skrek jag och sprang in genom dörren och hämtade min hår blås. Jag tog bort handduken hur håret och hängde upp den på dörren till balkongen. Jag blåste mitt hår och lät mina lockar få dansa på mina axlar dag. Jag tittade mig en sista gång i spegeln och sen tog på mig en vit stickad tröja över kjolen bara för att ha nere på frukosten. Jag sminkade mig precis som jag ville att jag skulle ha för dagen och det blev ett lite mer åt rosahållet färgat läppstift och sen bara mascara på ögonfransarna. I samma sekund som jag blev klar så klev Tova ut nyduschad från toaletten med en morgonrock på sig och en handduk i håret. Hon ler mot mig när hon kommer ut och sen går runt sängen till sin väska och när jag vände mig mot henne hade hon redan bytt om. Till det som blev en vit topp med mönster och en blå kjol. Classy, vi körde på samma stil idag. Hennes hår var fortfarande blött men eftersom den knappa tiden så lät hon det bara omvandlas till en fläta.

”klar?” frågade jag och hon nickade och jag trampade på mig mina svarta ballerinaskor och Tova sina låga converse. Vi gick tillsammans ner till frukosten och skrattade åt något som ingen annan skulle skratta åt. Typiskt oss. När jag såg de små runda borden som tillhörde matsalen såg jag också ett alldeles för välkänt ansikte. Jag stannade upp och det gjorde Tova också. Killen jag fick syn på hade en röd keps back och fram och man kunde skymta hans gyllenbruna går i nacken. När han vände sig om och glänste mot oss såg Tova också vem det var. Jag lyckades ignorera det och vi gick till frukost buffén. När jag vände mig stod gestalten jag tittat på när vi såg hela matsalen alldeles för nära. Och jag råkade putta till honom och han vände sig hastigt om.

”oj, förlåt” sa jag han log och tittade på mig. Ohgod.

”det är lugnt” sa han bara jag blev rosa i ansiktet och sen hörde jag han säga.

”vänta, jag känner igen dig” sa han samtidigt som Tova dykte upp bakom mig.

”jag är Gabbie” sa jag och han log och sa.

”justin”

”jag vet” sa jag och han skrattade och sen sa han.

”du är en av Directioners tjejerna va?” frågade han. Jag skrattade till och sa sen.

”japp, officiellt förhållande med Niall” sa jag och han nickade. Och sen tog jag tillfället i akt och frågade honom.

”haha, det råkar vara såhär. Stort fan, gör det något om jag ber om en bild?” frågade jag och han skrattade och skakade på huvudet.

”absolut inte” sa han och sen ställde jag ifrån mig brickan på bordet bakom mig. Och lät Tova ta emot min telefon för att ta ett kort. Han la armen om mig och sen pussade mig på kinden. Tova tog även ett kort med hans telefon och sen sa han.

”du får hälsa till Niall och de andra också såklart” sa han. Jag nickade och sa.

”såklart, tack för bilden” sa jag och han nickade igen och gav mig en kram. Han var förvånansvärt trevlig. Mot vad jag trodde att han skulle vara. Jag och Tova satte oss vi ett av de borden med bara två platser och började äta av våra pannkakor som vi nu tagit till frukosten. Jag kunde heller inget annat än att lägga upp bilden på Twitter. Jag öppnade Twitter och skrev.

”Met @justinbieber at breakfast today in NYC, nice guy. Thanks for the picture :)” skrev jag och lade upp bilden under. Efter någon minute såg jag att jag taggats i hans newfeed. Och han hade även taggat Niall.

 

”@NiallOfficial just met @GabbieeClark nice girl. You Should have told me she was a fan ;) “ jag retweetade den och sen åt upp mina pannkakor. Jag lovar det här var de godaste pannkakorna jag någonsin ätit. Jag och Tova hade ätit upp vår frukost man satt fortfarande kvar och pratade. Vi skrattade och pratade om precis ingenting.

 

Vi gick på den lilla gången som tog oss över till frihetsgudinnan som låg en bit ut i vattnet och sen in i själva skapelsen. Vi var alldeles för lata för att ta trapporna så vi åkte den stora glashissen upp till toppen. Vi ställde oss i de stora fönsterna och det ända jag kunde säga var ett stort.

”wow” sa jag och Tova nickade mot mig och jag tänkte precis öppna munnen och säga något när jag kände en hand på min axel. Jag vände mig om och mötte en tjej i kanske fjorton års ålder. Jag log mot henne när hon öppnade munnen och sa.

”ursäkta men du är Gabbie va? Nialls flickvän?” jag sken upp och nickade.

”det stämmer” sa jag hon log och sen frågade hon igen.

”kan inte jag få ta en bild med dig?” frågade hon. Jag nickade vänligt och log. Tova fick agera fotograf igen och flickan som jag glömde fråga vad hon hette tackade och jag skrev upp hennes twitter namn för att kunde be killarna följa henne sen och även jag. Hon var en trevlig tjej och varje gång någon av deras fans verkligen gillar mig så blir jag glad. För den värsta känslan i världen är när dom hatar mig. Men att någon gillar mig är alltid något. Jag rättade till min kjol och sen ställde mig bredvid Tova och tittade ut.

”det är fint va?” frågade hon. Jag nickade och vände huvudet mot henne.

”otroligt” sa jag och sen tog hon upp sin telefon och riktade den mot mig och sen klev hon några steg bakåt. Jag log stort och sen bytte vi position och sen bad en helt främling att ta kort på oss. Jag har aldrig i hela mitt liv skämts så mycket över någon som när hon frågade om en man kunde ta kort på oss. Efter han vänt telefonen upp och ned och lite annat strul så fick han till det.

”är du hungrig?” frågade Tova jag nickade och sen sa hon.

”bra, jag med kom så går vi och äter pluttis” sa hon. Jag höjde fingret och sa.

”vänta” jag stannade och blickade ut en sista gång ut över New York och såg alla höga byggnader och solen som stod som högst på himlen. Jag njöt och tänkte vilken upplevese att få se New York på det 
Hoppigt kapitel jag vet, men här har ni det. Och jag har aldrig varit i NYC så allt med Frihetsgudinnan var bara inprovissation. xoxoxo. 
 
 



The Moment - Kapitel 52

Tidigare: 

Tova hade gått och lagt sig i gästrummet och Ina kom tillbaka och lade sig bredvid mig i sängen. Jag hade varit och hämtat ett täckte till och några extra kuddar.

”tack Gabbs” sa hon och jag vände mig mot henne.

”för vad?” frågade jag och hon log.

”för att alltid finnas där för mig, nästa gång ska jag värkligen lyssna på dig” sa hon jag log stort och sen lade mig på mage för att sluta mina ögon. Det var ett tag sedan hon var här nu, jag hade saknat att somna bredvid min allra bästa vän, och i natt fick jag göra det. Jag somnade med ett leende på läpparna och David i tankarna. Men jag visste att Ina skulle berätta det här för sin bror, och kände jag honom rätt så skulle inte han våga röra henne sen. 



När jag vaknade så vred jag mig i sängen tills jag insåg att Ina inte låg kvar. Jag satte mig upp och gnuggade mina ögon och sen tittade mig omkring. Jag såg att det satt en lapp på spegeln. Jag kunde inte läsa vad det stod på den från sängen men jag reste mig upp och gick fram till spegeln.

”Goodmorning Sleepy head, ville inte väcka dig så skrev en lapp istället. Var tvungen att åka hem, måste prata med Tom och lite så, hör av dig när du vaknat… tack för att du fanns för mig igår. Loveu” jag log åt lappen och sen knöcklade ihop den och kastade den i papperskorgen. För att inte verka för okänslig så tog jag min telefon från nattduks bordet och knappade iväg ett snabbt sms till henne.  Sen gick jag in i duschen och vred på kranen. Jag lät det varma vattnet slingra sig runt min kropp och jag drog fingrarna över mitt hår och blundade och sen öppnade mina ögon. Och lät vattnet omfamna mitt ansikte igen. Jag sträckte mig efter mitt vanilj och persika schampo och gnuggade in det i mitt hår och lät sen skummet omfamna mina fötter. Jag tvålade in min kropp samtidigt som jag hade balsam i mitt hår. Jag lät duschens strålar träffa mig en sista gång och sen vred jag av strålarna. Jag klev ut och drog en handduk runt min kropp och sen satte jag på fläkten och gick ut till mitt rum och vidare in i min garderob. Jag tog på mig underkläder och sen även ett par virkade vita shorts och en rosa blus. Jag snurrade handduken runt mitt hår i stället och sen gjorde min väg ned för trappan. I vardags rummet satt Tova och Jacob med varsin skål i händerna och deras huvuden vändes när de hörde mina fotsteg i trappan. Dom log åt mig och sa.

”goodmorning sunshine” sa hon och jag himlade med ögonen och hennes tillgjorde texas accent. Jag skrattade och sa.

”god morgon på dig också” sa jag och hon skrattade. Jag gick in till köket och gjorde iordning en skål med flingor och mjölk och sen gick ut till Tova och Jacob. Jag satte mig bredvid henne i soffan och tittade på det programmet som gick på tvn just nu. Som inte verkade för intressant. Jag åt av mina flingor samtidigt som Tova frågade.

”så vad har du för planer för dagen?” sa hon och jag tuggade ur det jag hade i munnen och sa sen.

”jag ska ner till Niall som är i studion vid tre, sen har jag väl inte något annat planerat. Vad ska ni göra?” frågade jag och vände min blick mot min kusin.

”vi ska, eller jag rättare sagt ska gå och kolla efter en klänning” sa hon och jag tittade lurigt på henne och hon log större än någonsin.

”vi ska gifta oss” sa hon och min haka trillade nästan ner i min skål med flingor. Sen sken jag upp i ett gigantiskt leende.

”när?” sa jag i mitt stora leende. Hon log och sa.

”i september” sa hon och sken upp i ett så stort leende som hon alltid bar på läpparna.

”vi har inte skickat ut inbjudningar än, så du får lova att vara tyst om det här… och jag delar det här med dig för att jag vill att du ska vara brudtärna” sa hon. Jag log och ställde ifrån mig min skål med flingor och kastade mig över henne. Jag var nästan helt stum. Allt jag kunde tänka på var att jag skulle få gå med min kusin upp för altaret i en otroligt vacker klänning. Och ha henne framför mig ännu vackrare. Jag tittade på henne när jag släppt henne och sa.

”får Niall följa med som min dejt?” frågade jag och hon nickade och lade huvudet på sned och sa.

”det är klart han får” sa hon och jag log och kramade om henne och Jacob den här gången. Jag tog tillbaka mina skål med flingor och åt snabbt upp det och sen tog min telefon för att kolla på klockan. Halv ett. Jag reste mig upp och gick ut till köket där jag ställde in skålen i diskmaskinen och sen gick upp för trapporna till mitt rum. Jag tog hårfönen från toan och blåste snabbt mitt hår torrt och drog mina fingrar igenom mina lockar som studsade över mina axlar när jag sprang ner för trappan för att hämta min väska i hallen. Jag ryckte till nä ytterdörren öppnades och mamma klev in. Jag tänkte en stund det är onsdag varför skulle hon va hemma så här tidigt?

”hej, vad gör du hemma?” frågade jag när jag hängde min väska över axeln.

”hej, jag var på utbildning” sa hon och log jag log tillbaka och sen gick upp för trappan till mitt rum igen. Jag tog upp ett diadem jag hade i väskan och satte på mig det. Så mitt hår försvann ur ansiktet. Jag sminkade mig lite fort och sen satte i plattången i väggen. Jag plattade mitt hår så mina raka slingor med får låg på min ena axel. Jag tittade på klockan som stod på mitt nattduksbord. Tjugo i  tre. Nu var mamma hemma och jag kunde nog ta hennes bil. Jag tog min väska och sen drog ut sladden till plattången och sen gick ned för trappen. Jag gick till vardagsrummet och hittade mina familjemedlemmar.

”mamma”

”ja”

”kan jag ta bilen ner till stan?” frågade jag hon kollade på mig och skakade på huvudet.

”nej, jag har tjej middag men jag kan skjutsa dig ner nu om du vill” jag nickade och sen gick till hallen och knöt på min mina låga converse som vanligt och sen skrek hejdå till dom inne i vardagsrummet.

 

Jag klev in genom dörrarna till studion och såg Louis komma springandes i korridoren som en idiot. Han fick syn på mig och kastade sig bakom och skrek.

”skydda mig” skrek han och bara några sekunder efter kom Harry med en vattenpistol. Han missade hatt det var jag och inte Louis och avfyrade en stråle vatten. Jag hann täcka mitt ansikte och sen hörde Louis bryta ut i asgarv. Jag blundade och sen hårde två killar skratta av sina stämband. Jag öppnade ögonen och tittade ner på mina kläder.

”Harry!” skrek jag och tog vatten pistolen från Louis och började springa efter honom. Han skrattade samtidigt som jag sprang efter honom. Han stannade och sen sprutade jag tillbaka. Och träffade rätt i ansiktet. Han gick fram till mig och sträckte fram sin hand samtidigt som jag backade ett steg.

”fred” sa han och jag nickade och lät min arm falla efter min sida och den stora vattenpistolen snuddade golvet. Harry gjorde likadant när jag tog hans hand och skakade den.

”tack för god match curly head” sa jag och ställde mig på tå och rufsade och sen öppnade dörren till deras inspelningsrum. Jag klev in i rummet och såg bara Liam och Zayn som satt i soffan.

”hej killar” sa jag när jag hade klivit in i rummet.

”hej Gabbie” svarade dom i kör. Harry och Louis kom efter och hade två stora flin på läpparna. De gick och satte sig i soffan och jag tittade mig omkring i rummet och såg inte Niall.

”vart är Niall?” frågade jag. Dom nickade in på en till dörr och jag gick till den och såg Paul och någon mer som jag inte träffat förut sitta. Zayn och Harry kom efter mig in i rummet och jag såg Niall genom en glasruta där han stod i ett par ljusblåa jeans och bar överkropp för han hade tröjan i handen. Jag satte mig bredvid Paul och hälsade på honom.

”hej” sa jag lite tyst och han log vänligt och hälsade tillbaka.

”hej Gabbie” sa han och sen vart det alldeles tyst. Jag hörde Nialls ljuva stämma sjunga och hur mina hårstrån ställde sig upp. Jag log när jag hörde hans röst spelas i högtalarna inne i det isolerade rummet. Efter någon minut var han klar och när han tog av sig hörlurarna han hade på sig så fick han syn p mig han log stort och vinkade. Jag vinkade tillbaka och väntade på att han skulle komma ut. Han kom ut med tröjan i sin hand och la sina händer i min svank.

”hejsan” sa han och jag tittade upp på honom och sa.

”hej på dig, varför har du ingen tröja på dig?” frågade jag honom och han pussade mig i pannan och sa.

”för att det är varmt” sa han och jag skrattade och sen lyfte på hälarna för att trycka mina läppar mot hans. Dom fick stanna placerade där ett bra tag och sen så blev vi avbrutna av Louis som jag hörde tog ett kort och sa.

”snälla, låt henne andas” sa han och jag skrattade och där avslutades våran kyss. Våra läppar gled isär och Niall snurrade runt mig och hans händer vilades på mina höfter. Vi gick ut till dom andra killarna som satt och nu spelade fifa. Niall släppte mig och drog sin tröja över huvudet. Han stack in huvudet hos Paul och frågade.

”är jag klar?” hörde jag och sen kom han tillbaka till oss.

”är du hungrig?” frågade han och jag kände efter en stund.

”utsvulten”

”bra, då går vi och käkar” sa han och jag nickade och tog min väska som låg i soffan som Harry, Liam och Zayn satt i. Jag ställde mig i dörröppningen och väntade på Niall.

”hejdå killar” sa jag och dom tittade fort upp från tevespelet och sen hörde jag.

”hejdå lovebirds” sa Louis som inte var inne i tvspelet. Jag flätade mina fingrar med hans och sen började vi gå ut från byggnaden. Eftersom studion låg väldigt centralt så var det ingen idé att ta bilen. Vi gick längs med Londons gator när han frågade.

”vad vill då äta?” jag tänkte en stund och kände hans läppar mot mitt hår. Gud så jag saknat honom, fick träffa honom ett par timmar igår bara. Ohgod, kan aldrig få nog av hans kyssar och när han pussar mig på håret sådär.

”jag känner för thaimat” sa jag och han nickade och sen började vi gå mot första bästa thai restaurang. Vi bestämde oss för att ta med maten och sätta oss i parken och äta. Vi satte oss i London solen på varsin tjocktröja för att inte få fläckar på kläderna. Det var fortfarande lite fuktigt i gräset sen nattens storm. Jag ville berätta för Niall om bröllopet och mig som tärna. Jag tänkte efter en stund och sen beslöt mig för att berätta.

”Tova och Jacob ska gifta sig” sa jag och han svalde nudlarna han hade i munnen och tittade på mig och höjde på ögonbrynen.

”ska dom?” jag nickade till svar och sen la ifrån mig mina pinar jag åt med i kartongen och sen ställde den på gräset framför mig.

”ja, och jag ska va brudtärna. Och…” fortsatte jag. Han tittade upp från sin kartong med mat och väntade på att jag skulle fortsätta.

”du ska följa med till sverige på bröllop” sa jag och han log stort.

”när gifter dom sig då?” frågade han. Jag tog en tugga av den friterade kycklingen samtidigt som jag svarade.

”september” sa jag hans leende försvann lite och det var då jag kom på det. Dom var fortfarande på turné. Tror jag, eller kanske. Jag har fortfarande ett leende på läpparna men frågan var bara om det var äkta. Han tog min hand och tittade på mig.

”det ordnar sig, jag lovar” vi är bara borta några veckor i september. Jag hinner” sa han. Ja tittade på honom och böjde mig fram för att låta våra läppar mötas i en kyss. Jag kände pirret gå genom hela kroppen. Det var det ända pirret i världen som kunde få mig le vid alla tillfällen. Vi kastade våra tomma kartonger och sen flätade han ihop sina fingrar med mina och vi började gå runt parken för att ta oss ut ur den. Och sen börja gå tillbaka till studion för att plocka upp bilen.

”Gabbie?” sa Niall när vi satt i soffan hemma hos mig. Jag vände blicken mot honom och han fortsatte.

”jag harvarit och kollat på ett hus att flytta in i” sa han jag höjde på ögonbrynen och tittade på honom med stora ögon.

”själv?” var mitt enda reaktion i talet men inte i huvudet. Tankarna snurrade runt i huvudet på mig.

”nja, det var väll inte riktigt så jag tänkt” sa han. Jag tittade på honom och kände ännu igen att jag inte kunde sortera tankarna som flög i huvudet på mig.

”och det jag vill komma till, vill du flytta in med mig?” mitt hjärta tog ett stort skutt och jag kunde verkligen inte placera tankarna i huvudet på mig själv. Jag tänkte efter en stund. Och kunde verkligen gissa på att det inte var något litet hus han hade köpt. Jag kunde inte svara, jag visste inte vad jag skulle svara. Jag var inte redo. Det visste jag, och när han åker i tre månader ska jag vara själv i huset då?

”jag kan inte” sa jag och han tittade på mig och sen besviket ner i golvet på sina fötter.

”Niall, jag vill, men jag kan inte. Jag kan inte vara själv där när du åker. Jag gillar inte att vara ensam” sa jag och han nickade och jag lyfte på hans huvud och sa.

”när jag har gått ur skolan, då lovar jag att jag flyttar till dig. Men jag måste få bli vuxen först” sa jag och han tittade på mig och nickade.

”flytta till huset, skulle inte ha något emot att spendera helger och dagar i ett hus” sa jag. Han log och greppade min käke och förde sig närmare mig och mitt ansikte stannade bara någon centimeter framför hans.

”jag älskar dig” sa jag och han log större än någonsin och kysste mig och sa igen.

”och jag dig” han länkade hans läppar med mina igen och sen kom pirret tillbaka. Jag kunde känna fjärilarna bubbla ända upp i halsen och varje gång han kysste mig kändes som första gången. Och jag kommer aldrig att tröttna. 


Sorry att det dröjde lite, men här är det. Tycker denna novell börjar bli lite tråkig. Men har en på lager. Så medelar alla, denna är snart över. tråkigt nog :( 

 



The Moment - Kapitel 51

Tidigare: 

”jag köpte choklad, Haribo, ben & jerrys och cola” sa han och jag log mot honom och sen tog han även upp några filmer ur påsen. Jag beundrade hans val och granskade omslagen av Taken, Hitta Nemo, som han mycket väl visste var min absoluta favorit film och sen även So Undercover. Jag tog tag i Haribo påsen och började äta av dom olika färgade björnarna. Niall gick ut till köket och kom tillbaka med två skedar och två glas.

”vilken vill du se först?” frågade han och jag tog en sked glass och svale fort för att kunna svara.

”den” sa jag och pekade på Taken. Niall reste sig upp och satte på filmen och sen så lade jag mig tillrätta så nära honom som möjligt. 


 


Jag stod i min garderob och försökte hitta passande saker för att packa ner i min väska till New York. Det var sommar och jag visste att det var varmt där, varmare än vad det är här. Jag drog fram några shorts och gick ut med dom till min väska jag tittade beundrat på min väska och såg de tre paren shorts jag lagt. Och sen runt på mitt golv där nästan resten av mina grejer låg.  Jag hörde en välkänd Irländsk accent fylla mitt rum. Jag hade inte träffat honom på två dagar nu. Kändes som en evighet. Jag kände hans armar slingra sig runt mig samtidigt som jag vände mig för att möta hans havsblåa ögon.

”hej” sa han och borrade in sitt huvud i min axel och jag mitt i hans bröst.

”hej” mumlade jag mot hans bröst. Jag tittade på klockan och sen tänkte efter. Idag skulle Tova och Jacob komma. Jacob var hennes pojkvän, eller nu var dom förlovade. Deras plan landade klockan sex på Gatwick och jag skulle hämta upp dom. Klockan hade bara hunnit slagit tre och nu stod jag i Nialls armar. Han tryckte sina läppar mot mina och sen så. Tittade han mig rakt i ögonen och kysste mig igen.

”är du trött?” frågade jag honom och han nickade.

”otroligt mycket jobb nu sista veckorna” sa han och pustade. Han la sina händer i min svank och sen tittade sig runt i rummet.

”jag ser att det går bra med packningen” sa han ironiskt. Jag slog honom löst i bröstet och sa.

”ugh, tyst” sa jag och han skrattade och sen kysste mig i pannan. Jag tryckte mina läppar mot hans igen och sen så släppte han greppet om mig och jag gick till min dator som stod på min byrå inkopplad till mina högtalare och satte på min spellista så Justin Biebers låt Take You startade. Jag gick och nynnade med i låten samtidigt som jag gick in till min garderob igen. Jag tog med mig några tröjor ut och ett par långbyxor. Jag lade ner dom i väskan och sen tittade på Niall som låg och fladdrade med ögonen.

”sov lite, jag lovar att du behöver det” sa jag och han skakade på huvudet.

”jag kan sova i natt, och inte nu när jag äntligen får se dig” sa han och jag log och han ställde sig upp och tittade på mig när jag stoppade ner ytterligare klädesplagg. Jag suckade när jag ställde mig framför hyllorna med mina kläder i. Niall kom och slingrade sina armar om mig och lutade sin haka mot min axel. Han släppte sina armar och strök med fingertopparna på mina armar och sa.

”babe, andas. Du åker om tre dagar” sa han och han hade ju ganska rätt i det han sa. Jag skrattade och sen vände mig mot honom.

”du har rätt, vad vill du hitta på i tre timmar?” frågade jag och han ryckte på axlarna. Och sen gick jag ut ur garderoben och kysste honom innan jag hade passerat honom helt. Jag gick ner för trappen till köket där pappa satt och gick och satte mig i hans knä.

”hej gumman” sa han och pussade mig på kinden.

”vad gör du?” frågade jag och tittade på hans dataskärm han hade framför sig. Jag är nitton hela år men jag kommer alltid vara pappas lilla flicka. Och med tanke på min storlek kommer jag aldrig vara för stor för att krypa upp i hans knä. Jag såg Niall komma in i köket och satte sig på en stolen mittemot oss.

”fixar lite, kollar lite mejl. Bokar flyg” sa han kort därefter jag tittade på honom och han skrattade.

”varför?” frågade jag och han skrattade åt att min nyfikna sida kom fram. Jag ställde mig upp och tittade på honom och höjde ögonbrynen. Jag gick runt bordet och satte mig i Nialls knä istället. Jag satte mig med båda benen över hans fast åt sidan. Jag hade mina armar slingrade om hans hals för att inte trilla bakåt. Han lade sin hand runt mina lår för att dra mig uppåt och hindra att jag åkte ner.

”men säg då” sa jag och tittade på min pappa. Jag pussade Niall på kinden och lutade mitt huvud mot hans axel. Pappa lyfte huvudet från datorn och tittade med en lurig blick på oss.

”Irland, faktiskt” sa han och det var då jag fattade. Matthew, han går sina gymnasieår på Irland. Niall spärrade upp ögonen och tittade på pappa.

”Matthew åker” sa jag och hade besvikelsen i rösten. Jag tänkte efter. Jag är nitton år fyllda bor fortfarande hemma. Matthew sticker, men jag då. Jag går mitt sista år. Vad ska jag göra sen? Jag kan ju inte leva med mamma och pappa hela livet. Jag gav klockan en snabb blick och registrerade att det var två och en halv timme kvar innan vi skulle åka.

”följer vi med till Dublin?” frågade jag pappa och han nickade. Och sa sen.

”ja, det gör vi, vi följer med över och hjälper honom att få ordning i rummet och allt sånt, sen åker vi tillbaka igen” jag nickade och tittade på Niall och såg hur han tänkte.

”vi är på turné då va?” frågade han och pappa tittade upp från datorn och nickade åt honom och Niall tittade ner på sina händer som vilade på mina lår. Jag la ner min ena hans som vilades på hans axel och la det uppe på hans i mitt knä.

”när landar Tovas plan?” frågade pappa och jag tittade på klockan och såg att den bara hade rört sig några hack sen sist jag kollade.

”klockan 6” sa jag och han nickade.

”du, jag måste ha bilen i morgon. Så sa du ta dig någonstans så får du gå eller ta bussen” sa han och jag nickade och sen så fick jag Nialls läppar tryckta mot min kind om och om igen. Tillslut vände jag huvudet och träffade hans läppar. Jag skrattade och han tryckte sina läppar mot mina och då avbröt pappa och sa.

”hallå, du måste komma ihåg att låta min dotter andas” sa han och jag skrattade mot Nialls läppar. Niall skrattade också och sen drog upp mig mot honom igen.

 

Vi stod på flygplatsen och väntade på att min kusins brunröda huvud och fräkniga näsa skulle dyka upp. Och hennes långa mörkhåriga pojkvän. Tillslut så såg jag ett fräknigt ansikte dyka upp bland folkmassan. Jag sprang ifrån Niall arm som hängde runt mina axlar. Jag kastade mig i min kusins famn och hon skrattade och kramade mig hårt tillbaka.

”åh vad jag saknat dig lillan!” sa hon och jag släppte henne och jag log stort och vände mig om och såg Niall närma sig.

”jag har saknat dig också” sa jag och sen kramade om Jacob.

”hej, allt bra?” frågade jag när jag släppt honom. Han nickade och sa.

”absolut” Niall stod tyst eftersom han inte förstod vad vi sa så var han fortfarande tyst. Tills Tova hälsade på honom med en kram.

”oh, så jag ser att du fortfarande gör min kusin lycklig” sa hon till Niall och han nickade och sa.

”jaa, det hoppas jag i alla fall” sa han och jag kunde nästan höra min kusin le. Jag vände mig mot Niall och tog några steg bakåt och lär hans arm slingra sig runt min höft.

”Jacob, det här är min pojkvän Niall” sa han och Jacob räckte fram handen och sa.

”jag är Jacob, Tovas pojkvän” sa han och Niall nickade och sen började vi gå ut från flygplatsen och ut till våran bil. Jag satte mig på förarsidan och lät Tova och Jacob sitta bak.

”så hur har ni haft det sen jag åkte? Några fler dunder baksmällor?” frågade hon och jag tittade på henne i backspegeln och skakade på huvudet.

”nee, har hållit mig ifrån dom” sa jag och skrattade och sen så vände sig Niall bak mot dom och sa.

”ni kan ju däremot fråga Matthew, men inte när Marie och Peter hör” sa han och jag skrattade och tittade snabbt på honom för att sen vände tillbaka synen på vägen. Vi hade hamnat mitt i rusningstrafiken och det var väll kanske inte det bästa. Fy tusan vad jag hatade Londons rusningstrafik.

”jasså? Har han varit på partaj?” frågade hon och Niall nickade och fortsatte historien.

”vi var hemma hos Harry och tittade på film och hade lämnat honom hos Max, han heter väll så?” frågade han mig och jag nickade och sen så fortsatte han.

”så ringer det och det är Max som pratar och säger att hon måste komma och hämta honom för att han spytt ner hela sig. Så vi åkte och hämtade honom och han spydde resten av natten och lite på förmiddagen dagen därpå. Och mådde rent utav piss i..”

”två dar” fyllde jag i med ett skratt.

”åh, stackarn. Vågade han inte ta emot skällen från Peter?” frågade hon och jag nickade och sen tryckte ner gaspedalen eftersom trafiken började röra på sig. Efter ett par minuter så parkerade vi bilen på våran garage uppfart. Niall hjälpte till med deras resväskor som låg i bakluckan medans jag och Tova bara gick in och lät killarna bära väskorna.

”tjejer” hörde jag bakom mig att en irländsk accent sa. Jag tittade bakåt och gjorde en slängkyss. Vi klev in genom dörren och in i köket och möttes av mamma, pappa och Matthew som hjälptes åt att duka.

”Hej” sa Tova när hon tittade in. Matthew var först att krama om henne.

”jag har alltid vetat att jag är din favorit” sa hon och Matthew skrattade och sen även hälsade på Jacob som kommit in. Det billdades ett ända stort kramkalas och alla satte sig ner vid matbordet för att äta och snacka. Alla förutom Niall. Han var tvungen att åka hem och göra något. Eller så ville han bara låta våran familj ha en stund tillsammans. Ingen hade något emot att han stannade men jag tror att han behövde få sova lite också. Kvällen rullade på och det var skönt att ha Tova här och att alla var tillsammans. Vi avslutade kvällen med att titta på en urusel film som gick på tvn. Jag spenderade dock kvällen med att skicka sms till Niall. Tills jag beslutade mig för att gå och lägga mig. Jag reste mig upp ur soffan och sa.

”nej, jag går och lägger mig. God natt” sa jag och alla svarade samtidigt nästan och jag började gå upp för trapporna. Jag gick in till mitt rum och stängde dörren och sen gick in till badrummet som var sammanlänkat med mitt sovrum. Jag tvättade bort mitt smink och gjorde en fläta av mitt hår. Jag borstade mina tänder samtidigt som jag gick till min garderob och tog fram ett par shorts och en grå tshirt som var Nialls som jag skulle sova i.

Jag la mig under täcket och kände hur ensam jag kände mig utan Niall bredvid mig. Första gången på lite mer än tre månader. Jag hade nästan haft honom bredvid mig varje gång jag somnat, haft hans armar runt mig. Jag tog min telefon och låste upp den och skrev iväg ett sms till honom istället.

To: Nialler

Hi babe, my bed is to big when you’re not here.. Miss u. Love u xxx

Det tog ett tag innan jag fick tillbaka något svar. Jag hann nästan somna innan telefonen vibrerade och lös på nattduksbordet bredvid mig. Jag vände mig mot den och sen log när det var Niall som svarat.

From: Nialler

Hey princess, haha.. miss u soooo much. See you tomorrow? Love u xxx

Jag knappade in ett kort svar om att vi skulle ses i morgon. Jag skulle gå ner till studion vid tre för att träffa alla och sen skulle vi gå och käka. Jag slöt mina ögon med ett leende på läpparna och sen hade nästan somnat när min sovrumsdörr öppnades. En välbekant form syntes i dörren och jag satte mig upp och tände lampan. Inas ansikte syntes och jag log men mitt leende togs bort när jag såg hennes tårar rinna ner för hennes kinder.  Hon snyftade och andades hetsigt när jag såg hennes röda kind. Jag tittade på henne med stora ögon och sa.

”vad har hänt?” frågade jag när Tova kom in i rummet och strök henne över armen. Ina och Tova var bekanta och eftersom båda varit en stor del av våran familj så var det inte något annorlunda att Tova pratade och umgicks med Ina när hon var här. Tova stängde dörren och Ina satte sig på sängen.

”han.. han, vi bråkade” snyftade hon fram, jag tittade och hon tittade upp. Hennes bruna ögon som oftast lös av lycka var helt borta.

”Vilka?” sa jag och hon skakade på huvudet. Och jag kom då på vad hon menade. Killen, som hon hållit så sjukt hemlig. Jag kom då på gången då vi stått och pratat i köket och jag frågade henne om David hennes ex. Som betedde sig som skit. Jag tittade på henne.

”det du snart kommer berätta för mig har inget med David att göra. Hoppas jag” hennes tårar som var få började nu forsa ner. Jag kramade om henne och strök henne över ryggen och sen shhade henne. Hon tittade upp på mig och torkade bort tårarna.

”lova att inte bli arg” sa hon jag nickade och fångade upp en tår som rann ner för hennes kind.

”vi låg och kollade på film, hade det mysigt käkade godis. Allt var frid och fröjd tills han började kyssa mig, såklart kysste jag tillbaka men när han började gå ner mot halsen och allt och ville gå mycket längre så stoppade jag honom och sa ifrån, att jag inte ville. För jag trodde att han bara skulle ligga med mig och sen dra..” jag nickade och hon fortsatte sen att prata.

”vi började bråka om att jag inte ville ha honom och sen höll han fast mig och kallade mig för ord som någon aldrig skulle vilja bli kallad. Han vart arg och på riktigt kastade ut mig” jag tittade på henne och kände hur blodet pumpade i ådrorna på mig. Jag gav hennes kind en snabb blick igen.

”vänta, han slog dig väll inte” frågade jag och hon tittade mig rakt in i ögonen och sen tittade bort.. hon nickade försiktigt och sen sa fort.

”men det är inte så illa som det ser ut” sa hon jag suckade och skakade på huvudet och sa.

”men det är fortfarande inte okej” sa jag och skakade på huvudet. Jag omfamnade henne och sen gick till min garderob för att hitta något hon kunde sova i. Hon tog i mot det och gick in på toaletten för att skölja av ansiktet. Tova hade gått och lagt sig i gästrummet och Ina kom tillbaka och lade sig bredvid mig i sängen. Jag hade varit och hämtat ett täckte till och några extra kuddar.

”tack Gabbs” sa hon och jag vände mig mot henne.

”för vad?” frågade jag och hon log.

”för att alltid finnas där för mig, nästa gång ska jag värkligen lyssna på dig” sa hon jag log stort och sen lade mig på mage för att sluta mina ögon. Det var ett tag sedan hon var här nu, jag hade saknat att somna bredvid min allra bästa vän, och i natt fick jag göra det. Jag somnade med ett leende på läpparna och David i tankarna. Men jag visste att Ina skulle berätta det här för sin bror, och kände jag honom rätt så skulle inte han våga röra henne sen.


awww, lite bestie tid där :D 

 

 

 



The Moment - Kapitel 50

Tidigare:
”kom, du behöver nog få sova lite.. jag smsar mamma och säger att du är här, och att vi ska hitta på något idag” sa jag och följde honom in till Nialls sovrum. Han kollapsade i sängen och jag ställde hinken nere vid huvudänden på sängen och sen gick till min väska som stod i hallen. Jag förflyttade den till vardagsrummet där jag bytte om till ett par mjukisshorts och en vit tshirt. Jag satte mig i soffan och efter någon minut så kom Niall och satte sig bredvid mig.

”vad skulle han göra utan dig?” frågade han och jag skrattade till och kollade på honom. Jag ryckte på axlarna och sen sa.

”förmodligen fått så mycket skäll av mamma och pappa att han nog avlidit vid det här laget” skämtade jag och han skrattade och det gjorde jag med. 



 Det hade gått två dagar sen vi hade fått hämta Matthew han var fortfarande hos mig och Niall ör att han var fortfarande helt paj i kroppen. Det var en vecka kvar till jag åkte till New york och bara några få till innan Niall åkte. Men för att leva i nuet så satt vi alla tre i soffan och tittade på någon extremt tråkig film. Matthew halvsov, vilket jag tyckte att han skulle få göra. Han hade fortfarande en sprängande huvudvärk och mådde rent utav as dåligt. Jag lutade mitt huvud mot Nialls axel och la mig mer mot honom och hans pillade med fingrarna i mitt långa hår som hängde fritt över mina axlar. Jag ryckte till i samma sekund som ytterdörren flög upp och jag såg Matthew sätta sig fort upp och jag skrattade lite åt han och sen kom fyra grabbar in i vardagsrummet.

”hej killar” sa jag och vände mig om. Dom log alla innan dom dunsade ner i soffan en efter en.

”hur mår han?” frågade Harry och petade på hans kind så han slog upp ögonen. Matthew satte sig upp och tag en klunk av vattnet som stod på bordet framför soffan.

”vet inte, fråga?” sa jag och Harry tittade på Matthew och han svarade.

”kunde ju mått bättre” sa han med ett flin på läpparna. Harry skrattade åt honom och dom andra tre tittade förvirrat på Matthew och Zayn sa.

 ”vad har du gjort då?” frågade han och Matthew tittade på mig och visade att jag skulle förklara.

”han var på fest i förrgår och hans kompis ringde mig när vi var hos Harry på kvällen och sa att han hade spytt ner hela sig och toan. Så jag och Niall fick åka och hämta honom. Han spydde resten av natten och vågade inte ringa mamma och pappa så han ringde mig, så jag fick ta hand om honom” sa jag och killarna brast ut i skratt och Louis sa.

”give me five, så ska det låta” jag satte mig upp från att ligga ner i Nialls knä och slog Louis i magen han hostade till och sa.

”vad var det för?”

”du ska ju inte uppmuntra honom, han har ju nästan legat och gråtit för han haft sån hemsk bakfylla” sa jag och Louis vände sig mot Matthew och putade med läppen. Han skakade på huvudet och la sig ner i soffan igen.

 

Jag vaknade dagen därpå och tänkte vända mig mot Niall men han låg inte i sängen och bara lite därefter så kände jag hur mycket min mage gjorde ont. Mensvärk. Jag kände även lukten av något som luktade otroligt gott. Men att äta var inte det första jag prioriterade.  Jag reste mig sakta upp ur sängen med ett grimaserat ansiktsuttryck. Jag öppnade Nialls garderob och snodde en stor hoodie och sen drog på mig mina mjukisbyxor. Jag gick sakta ut till Niall om stod i köket och stekte pannkakor. Han vände sig om när han kände mina armar slingra sig runt hans midja. Jag ställde mig på tå och kysste honom.

”god morgon beautiful” sa han och jag suckade och sa.

”god morgon” sa jag kort och han lyfte upp min haka med hans fingrar och sa.

”vad är det?”

”har du en värktablett, någonstans?” frågade jag han nickade och gick till ett utav skåpen och sen fyllde ett glasvatten och gav det till mig.

”tack” sa jag och sen svalde tabletten.

”mensvärk” förklarade jag. Han nickade och drog in mig i en kram och sen pussade mig på pannan.

”gå in och lägg dig, så kommer jag med frukost sen går jag och köper godis och hyr film” han var för underbar. Jag kramade om hans midja och han kramade mig tillbaka och borrade in sitt huvud i min axel. Jag vände mig sen om och var på väg in till sängen igen när jag märkte att Matthew inte var kvar.

”vart är Matthew?” frågade jag Niall och han svarade ganska fort.

”Tanja och hennes pappa hämtade upp honom i morse” sa han och jag fortsatte vägen in till sovrummet. Jag bäddade ner mig i Nialls otroligt sköna säng, och tog min telefon som hade ett antal notiser. Ett sms från mamma.

From : Mamma

”Hej gumman, kan du inte komma hem ikväll? Vi saknar dig, puss”

To: Mamma

”hej, jag har bäddat ner mig i sängen just nu. Men ja, klart jag kan komma hem senare”

Svarade jag henne kort och sen kollade runt lite på instagram och sen även twitter. Jag la ifrån mig telefonen när Niall kom in i rummet med en bricka. Jag log mot honom och sa.

”älskling, jag har mensvärk och är inte döende” sa jag och han tittade på mig när han kröp upp i sängen bredvid mig och sen sträckte sig efter fjärrkontrolen. Han slog på tvn och brydde sig inte om att det bara var reklam på den kanalen han satt på. Jag tog en tallrik och sen svarade Niall.

”tycker inte om att se dig ha ont” sa han och sen tryckte sina läppar mot mina och började sleva i sig sina pannkakor dränkta i sirap. Jag började även äta av mina.

”dom här är de bästa pannkakorna jag någonsin ätit” sa jag och log mot honom. Jag vände min blick mot tvn och såg fem väldigt välkända ansikten jag spärrade upp ögonen och sen sa till Niall.

”höj” sa jag och han tog fjärrkontrolen och höjde volymen några snäpp. Jag lyssnade noga på vad intervjuaren sa när han ställde en av de mest frågade frågorna.

”så killar…” började intervjuaren.

”vilka är singlar?” frågade han och Harry och Zayn räckte upp handen.

”så, Zayn och Harry fortfarande ute på marknaden” sa han och dom nickade instämmande.

”Jag har flickvän” sa Liam och som Louis också hängde på att säga samma mening.

”och dudå Niall?” frågade intervjuaren. Jag pausade mitt ätande av pannkakorna och kollade och lyssnade noga. Jag kände Nialls hans ta tag om mig och hur han strök med fingrarna över mina.

”jag har en flickvän, som de flesta redan sett hört eller ja, rycktes vägen. Men ryktena stämmer denna gång” sa han och jag tittade på honom och log och sen lyfte han min hand upp till hans läppar och kysste baksidan av den. Jag började äta av mina pannkakor igen och sen fortsatte titta på intervjun med killarna. De hade kommit till delen då de hade dansutmaning med programledaren Alan Carr. Alla hade sina egna dansmoves och jag skrattade åt allas dansmoves men speciellt åt Nialls. Hans irländska folkdans gjorde så jag bröt ut i ett asgarv och nästan spottade ut pannkakorna.

One Direction - One Direction Foto (32388372) - Fanpop fanklubbar

”babe, vad i helvete gör du?” frågade jag honom och han tittade på mig med stora ögon och sa.

”dansar, ser du väll?” sa han och skrattade jag svalde det jag hade i munnen och tittade på honom och sträckte mig fram för att nå hans läppar. Han skrattade innan vi ens avslutat våran kyss. Jag åt upp resten av mina pannkakor och drack av kaffet som  också stod på brickan. Jag fortsatte titta och sen såg jag Jessie J komma ut och vara domare. Killarna dansade deras egna dans och det gjorde även Alan som intervjuade dom. Jessie J dömde ut One Direction och alla gjorde sitt egna besvikelse grej. Niall sprang fram och, eller det såg ut som om han slog till honom i ansiktet.

”slog du honom?” frågade jag och kollade på Niall.

”nej, inte på riktigt” sa han och jag nickade och skrattade lite.

”ska du jobba något idag?” frågade jag och Niall tuggade ur och vände sig mot mig och nickade.

”japp, ska ner till studion vid fyra” sa han och jag nickade.

”då åker jag hem då, mamma ville umgås” förklarade jag han nickade och gjorde en ledsen min genom att puta med underläppen.

”ska du lämna mig princess?” frågade han och putade fortfarande med underläppen. Jag lyfte min hand och drog den igenom hans hår ett antal gånger. Jag ruffsade till och sen putade med min underläpp och nickade.

”ja, jag måste” sa jag och sen lutade mig fram för att kyssa honom och mitt upp i kyssen så öppnades dörren till sovrummet.

”oh god” hörde jag och sen stängdes dörren och sen öppnades igen. In kom Harry och sen satte sig vid fotänden.

”att någon utav oss alltid ska störa er” sa Harry och sen lutade sig fram och snodde en pannkaka från fatet på brickan.

”firar ni något?” sa Harry medans jag tog en klunk av mitt kaffe och sen ställde det på nattduksbordet. Jag skakade på huvudet och sen tog brickan och ställde den på golvet vid min sida av sängen. Jag tog la mig mer ner i sängen och sen även på sidan och rullade ihop till en liten boll under täcket.

”nej, varför skulle vi göra det?” frågade Niall och tittade på Harry och sen växlade sin blick till mig.

”inte vet väll jag” sa han och jag skrattade åt honom och sen reste han sig upp och sa.

”ska upp till Louis och hämta en grej nu, mamma kommer till helgen” förklarade han och vi nickade och sen sa han hejdå och gick ut ur vårat sovrum eller Nialls sovrum. Niall reste sig upp ur sängen och drog av sig sin tröja och jag följde honom med blicken och såg honom gå mot sin garderob och när han öppnat den så vände han sig mot mig och sa.

”ser mrs.Clark något hon gillar?” frågade han och vände sig mot mig.

”nej, inget speciellt faktiskt” svarade jag med ironin i rösten och fortsatte sen.

”Jag har en pojkvän i alla fall” sa jag och han gjorde en imponerad min och fortsatte vara ironiskt.

”jaha, vem är det då?”

”kan inte komma ihåg hans namn just nu, någon blond kille.. kanska snygg, är med i något pojkband, och pratar på urgullig accent” sa jag och han skrattade och kom närmare och hans ansikte var bara någon centimeter från mitt när han sa.

”han låter som en riktig snygging” sa han sen skrattade jag och tog tag i hans nacke och drog honom dom sista centimetern mot mina läppar och sen när han avslutat kyssen så drog han på sig en tröja och bytte snabbt byxor. Det vred till i magen på mig och jag knep ihop ögonen och sen la mig på sidan och rullade upp mig till en boll igen. Niall lutade sig mot mig och pussade mig på pannan och sen rättade till den gråa tröjan med ett öga på och drog ner de gråa mjukisbyxorna lite.

”är tillbaka om någon minut” jag nickade och sen pussade han mig i pannan. Jag drog upp täcket till hakan och sen vände mig mot tvn igen. Jag gjorde cirkulerande rörelser över min mage och sen även pillade lite på min navelpiercing. Jag kände hur den här krampen slutade och jag rätade ut min kropp. Jag hade fortfarande handen på min mage och lät den vara kvar där.

En halvtimme hade gått och då hörde jag hur ytterdörren öppnades och sen hur Nialls figur syntes i dörröppningen. Han hade med sig en papperspåse in i rummet och sen lade han sig på sängen och tog fram det han hade i påsen.

”jag köpte choklad, Haribo, ben & jerrys och cola” sa han och jag log mot honom och sen tog han även upp några filmer ur påsen. Jag beundrade hans val och granskade omslagen av Taken, Hitta Nemo, som han mycket väl visste var min absoluta favorit film och sen även So Undercover. Jag tog tag i Haribo påsen och började äta av dom olika färgade björnarna. Niall gick ut till köket och kom tillbaka med två skedar och två glas.

”vilken vill du se först?” frågade han och jag tog en sked glass och svale fort för att kunna svara.

”den” sa jag och pekade på Taken. Niall reste sig upp och satte på filmen och sen så lade jag mig tillrätta så nära honom som möjligt.  


ugh, kämpigt kapitel... uppe i kapitel 50 nu wow.. 

 

 




The Moment - Kapitel 49

Tidigare: 
”vart ska ni då?” frågade jag och vände mig mot dom som satt i baksätet.

”jag ska hem” sa Tanja och jag nickade och sen tittade på Matthew.

”jag ska till Max” sa han och jag nickade och sen förklarade för Niall vart Tanja bodde. Jag tryckte mina läppar mot hans.

”Love u” mimade jag till honom och han mimade snabbt tillbaka och la sin hand han inte hade på ratten i mitt knä.

”Love u to” 



Vi stannade bilen utanför Harrys för att sen gå runt till hans lite mer dolda ingång. Ska jag vara ärlig har jag aldrig varit här förut. Vi hoppade ur bilen och jag tog Niall i handen och flätade ihop mina fingrar med hans. Han log mot mig och jag log tillbaka. Jag måste erkänna att det här var höjdpunkten, att jag inte behöver gömma mig mer. Jag kan gå och tungkyssa honom på stan utan att det skapas rykten och annat. Vi knackade på dörren in till Harry och sen klev vi bara in.

”Hallå?” ropade Niall.

”Niall” ropade Harry och kom in i hallen med en blond tjej släpandes efter sig Hon hade blont ganska långt hår och mörka väldigt markerade ögonbryn. Hon hade en smal figur och log stort när hon såg oss.

”hej Cara” sa Niall och gav henne en snabb kram.

”hej, allt bra?” frågade hon och Niall nickade och sa sen.

”självdå?” frågade han och hon nickade som ett svar på att det var bra. Jag log mot henne och drog fingret genom mitt hår och placerade mina nuvarande lockar på min ena axel.

”Cara, det här är Nialls flickvän, Gabbie” sa Harry och log åt mig hon log lika stort och träckte fram handen.

”hej, jag är Cara” sa hon och jag nickade och svarade med ett leende.

”hej, och jag är Gabbie” sa jag och hon log och sen drog Harry med oss in i köket där han räckte ut en varsin cider till mig och Cara, hon tog vänligt emot den men jag skakade på huvudet och sa.

”jag kör” sa jag och han nickade och då kom Niall smygande bakom mig.

”jasså? Jag kan köra om du vill” sa han med jag skakade på huvudet och han nickade samtidigt som han gav mig en kyss. Jag log och tryckte mina läppar mot hans en gång till. Cara log mot oss och jag kröp in i Nialls famn. Han hade tagit emot en öl av Harry och jag sträckte mig efter den och snodde en klunk.

”skulle inte du köra?” sa han jag flinade och sa.

”jo, men det såg så läskande ut” sa jag och han skrattade och sen tryckte sina läppar mot mina igen. Jag gick ut mot det jag antog var vardagsrummet där dom andra redan var. Jag hade tagit med mig ett glas hallonsoda ur kylen som jag nu satt och drack klunkar ur. Dom andra hade satt sig ner i soffan och jag satte mig i hörnet bredvid Niall och han la sin arm på min rygg och strök med fingrarna på den. Jag sträckte mig fram och la ifrån mig min telefon på bordet och sen tog en klunk av min hallonsoda.

”Gabbie, pluggar du? Jobbar du, eller vad gör du?” frågade Cara och jag böjde mig fram och sa.

”jag går sista året på gymnasiet nu, jag pluggar musik och media som huvudriktning men även lite design” sa jag och hon nickade imponerat.

”men vad gör du? Hört av curly head att du är en upptagen kvinna” sa jag och Harrys kinder blossade upp. Hon log mot honom och sen så sa hon.

”jo, ehm.. jag jobbar som modell, just nu är mitt stora projekt Victoria’s Secret, ska gå den stora modevisningen i vinter” sa hon och jag nickade. Varför frågade jag det visste jag ju redan. Gud så pinsam jag är.

Timmarna hade flugit förbi och klockan började närma sig ett på natten och jag och Cara hade kommit riktigt bra överrens. Vi hade bytt telefonnummer, och kommit på att vi skulle ta en fika någon dag. Hon var en riktigt trevlig prick och jag var glad att Harry hade träffat henne. Vi satt fotfarande och pratade om allt möjligt och då började min telefon ringa. Matthews namn lös upp på skärmen.

”vad vill han nu?” frågade Niall. Jag ryckte på axlarna och sen sa.

”ska han ha skjuts dödar jag honom” sa jag och sen tryckte på svara.

”hallå?” sa jag och hörde en röst som inte var Matthews.

hej, Det är Max.. uhm, du tror inte att du kan komma och hämta honom” jag tittade förvirrat runt mig och sa.

”vadåra?”

han har druckit lite för mycket och har spytt ner hela sig själv, han sa att jag skulle ringa dig” jag suckade och skakade på huvudet och sen sa.

”jo, är ni hos dig?” frågade jag och han svarade.

ja, det är vi” sa han och jag skakade på huvudet igen och sa.

”är där om 10” sa jag och sen ställde mig upp.

”vi får åka och hämta Matthew, han har spytt ner hela sig” sa jag och Niall skrattade och jag tittade på honom.

”har han druckit?” frågade Niall och jag nickade. Han ställde ifrån sig sin öl på bordet och som tur var så var det bara hans andra så det hade inte gjort någon större skillnad på hans beteende.

”Vem är Matthew” frågade Cara och jag svarade samtidigt som jag stoppade ner telefonen i min bakficka.

”min lillebror” sa jag och hon nickade. Och Harry skrattade igen åt att han nog var så full så han inte kommer ihåg mitt namn.

”han är 16” sa Harry och sen reste sig upp och följde oss ut till hallen. Jag knöt fort på mina skor och slängde väskan över axeln.

”jävla unge, han vågar inte ringa dom som faktiskt ska ta hand om honom heller” sa jag och dom andra skrattade. Jag skrattade också. Jag gav Harry en snabb kram och sen även Cara.

 ”jag hör av mig” sa hon och jag nickade sen gick vi fort ut genom dörren och satte oss i bilen så fort som möjligt. Niall skrattade åt mitt koncentrerade ansiktsuttryck när jag försökte hitta fram genom gatorna. Även fast det var natt så var London trafiken hemsk!

”hoppas du har en skurhink” sa jag och tittade på Niall.

”ja, det har jag” sa han och skrattade. Vi stannade utanför Max hus och vi gick men raska steg upp till ytterdörren. Max kom och öppnade dörren åt och jag hälsade på honom och kollade mig omkring i hans vardagsrum när det var ungefär femton hyfsat fulla tonåringar. Max själv tyckte jag var hyfsat städad i alla fall. Han ledde oss in till ett nersläckt sovrum och tände bordslampan. I andra sidan av sängen så låg Matthew. Jag gick runt sängen och flyttade på spyhinken.

”Kan inte ni försöka få ut honom, jag tror inte jag orkar” dom nickade och försökte få upp honom ur sängen. Han gick men stödjer sig mot Niall och Max. Jag gick efter dom ut med spyhinken i hallen. Jag ställde in den i badrummet och lät den stå där. Jag antar han inte kommer vara den första och sista som använde den ikväll. Jag gick ut till dom och såg att dom lyckats få in honom i bilen. Jag ställde mig bredvid Max och sa.

”tack för att du ringde” sa jag och han nickade och log.

”det var så lite, han sa att jag skulle ringa dig. Jag fattade inte varför” sa han och jag skakade på huvudet.

”vet inte, tror inte han skulle våga ta emot skällen från pappa, vet du” han skrattade och jag klappade honom på axeln.  Max var något år äldre än vad Matthew var och det kunde man nästan se om man kollade noga. Max och Matthew har alltid varit kompisar. I alla fall så länge som jag kommer ihåg.

”Men ta det lugnt i kväll nu” sa jag till honom och han nickade.

”absolut, och du här” sa han och räckte över Matthews telefon till mig. Jag log tackande och sen vände mig till Niall och tittade över axeln när Max gick in till sitt hus igen. Jag tänkte efter en stund och sen sa till Niall.

”hur gör vi det här nu på bästa sätt?” frågade jag honom och han ryckte på axlarna och sa sen.

”jag sitter i baksätet med honom och sen kör du, jag tror jag har en plastpåse någonstans. Ifall att han skulle få för sig att börja kräkas i bilen” sa han och jag nickade och kollade handskfacket efter en plastpåse. Jag hittade en och sen så öppnade jag dörren på sidan Matthew satt.

”hur mår du?” frågade jag och hans ögon fladdrade till och jag skrattade åt honom. Jag tittade på Niall som satt bredvid honom. Han svarade inte och bara gav ifrån sig ett stön. Tog det som att han inte mår bra över huvudtaget. Jag stängde dörren och gick till förarsidan och startade bilen.

Bilresan tog knappa tio minuter och jag hade hört honom kräkas två gånger. Jag stannade bilen på parkeringen och sen hoppade ut och det gjorde Niall också. Hur skulle vi göra det här nu?

”hur gör vi nu, inte en chans i hela världen att jag orkar bära” sa jag och Niall suckade och sen knäppte loss hans bälte. Han gick och slängde påsen han spytt i och sen kom tillbaka. Matthew gick sakta ut Niall hjälpte honom. Jag låste bilen och tog hans väska och min väska, Nycklar och allt som behövdes för att ta sig in i byggnaden.

”vänta” sluddrade Matthew till och jag vände mig mot honom och antog att han behövde få upp lite mer. Jag strök honom över ryggen och när han var klar så började vi sakta gå mot byggnaden igen. Vi klarade oss hyfsat bra upp och placerade honom på Nialls stora soffa och sen hämtade Niall en hink och jag en filt och tog av hans tröja och byxor som inte luktade bäst. Och satte på en tvättmaskin med hans kläder. Jag satte mig bredvid honom i soffan och varje gång han kräktes så lät det som om han var tvungen att hosta upp hela magsäcken.

”vi måste få i honom vatten” sa Niall och jag nickade och sa.

”kan du snälla gå och hämta ett glas vatten?” Niall nickade och gick iväg, efter en liten stund så kom han tillbaka med ett ganska så stort glas vatten. Jag satte mig på samma sida som Matthews huvud var och sa.

”kan du sätta dig upp?” frågade jag honom och han skakade på huvudet och hasade upp lite så han i alla fall halvsatt.

”drick” sa jag och han höll i glaset och tog några munnar, och det dröjde inte länge innan det kom tillbaka upp igen. Jag tittade lidande på min lillebror och sen kände jag Nialls hand strykas på min rygg. Jag suckade och fick hans läppar tryckta mot min kind.

”jag rengör den här” sa han och tog hinken och jag nickade mot honom. Han hade inte sakt så mycket på kvällen och jag var mest orolig för Matthew. Jag antog att det var första gången. Men vad visste jag. Han slog upp ögonen och tittade på mig och det kändes som om hans ögon inte kunde titta åt ett och samma håll. Hans panna dröp i svett och hela han skakade.

”Niall!” ropade jag och jag hörde hans fotsteg snabba på och han var fort ute här igen.

”vad händer?” frågade han och satte sig på huk framför Matthews huvud och hade hinken framför sig.

”jag vet inte” sa jag och tittade på Matthew. Matthew tittade upp på mig och sa.

”jag fryser” sa han och jag nickade och Niall la en till filt på honom och sen hukade han sig fram för att spy ännu en gång till. Hur mycket hade han druckit egentligen.

 

Nästa morgon vakande jag av att Jag hörde ett hulkande inne ifrån toan. Jag gick dit med snabba steg och såg Matthew lutat mot toaletten och hur Niall strök med handen på hans rygg.

”idag igen?” frågade jag och Niall nickade.

”han har spytt hela natten, du somnade” sa han och jag skrattade till och sen sa Matthew.

”jag tror jag är klar nu” sa han och spolade och satte sig på toalettstolen. Jag satte mig på huk framför honom och tittade på min lillebror. Jag såg hans rödsprängda ögon och han hår som stod åt alla håll. Jag skakade på huvudet och sa.

”hur mår du?” frågade jag och sträckte fram ett glas med vatten som stod på handfatet.

”jodå, kunde varit bättre” sa han och jag skrattade och han rörde inte en min. Hans ögon var trötta och såg ut som om dom skulle falla ihop vilken sekund som helst. Jag ställde mig upp och la en hand på hans axel.

”kom, du behöver nog få sova lite.. jag smsar mamma och säger att du är här, och att vi ska hitta på något idag” sa jag och följde honom in till Nialls sovrum. Han kollapsade i sängen och jag ställde hinken nere vid huvudänden på sängen och sen gick till min väska som stod i hallen. Jag förflyttade den till vardagsrummet där jag bytte om till ett par mjukisshorts och en vit tshirt. Jag satte mig i soffan och efter någon minut så kom Niall och satte sig bredvid mig.

”vad skulle han göra utan dig?” frågade han och jag skrattade till och kollade på honom. Jag ryckte på axlarna och sen sa.

”förmodligen fått så mycket skäll av mamma och pappa att han nog avlidit vid det här laget” skämtade jag och han skrattade och det gjorde jag med. 


ohh, Matthew, Matthew... 

I think someone is really drunk. 

Flipp eller Flopp? 

 



The Moment - Kapitel 48

Tidigare: 

”vi kan fortsätta hemma hos mig sen” sa han och log för mig själv och sen fick hans läppar tryckte mot min hals.

”snälla, kan vi bara gå nu” sa Harry och sen började jag gå ner för trappen och ut i hallen.

”jag åker ut nu” ropade jag men fick inte något svar och antog att hon reda hade åkt. Pappa hade tagit tåget i morse till manchester för att göra någon intervju med något eller han skulle jobba i alla fall. Och mamma hade tagit den andra audin. Jag tog på mig ett par gamla höga converse jag inte använder längre. Alla satte sig i våra vita audi och jag hoppade in på förarsidan och tog på mig mina solglasögon och stoppade nyckeln i tändningslåset. 



Nialls Perspektiv.

Gabbie satt på sin vita hästs rygg. För första gången kunde jag se henne riktigt koncentrerad på hästryggen. Den vita hästens svans flög efter i farten som hon nu gick i. Den farten som var snabbast. Jag satt med kroppen på helspänn varje sekund. Jag hade sett henne på den vita hästen förut och den svängde hoppade och studsade här och där på hela ridbanan vi hade varit på. Men nu såg jag bara hennes väldigt koncentrerade ansiktsuttryck och hennes långa blonda hår som var i en lång tofs under den gråa ridhjälmen hon har på sig. Hennes lilla kropp såg väldigt stadig ut på den stora hästen och jag kunde se henne le så fort hästen gjorde som den skulle. Tempot saktade ner och jag kunde se henne pusta ut och hur hon kom ridandes mot oss hon stannade vid kanten på läktaren och tog av sig hjälmen och la den på kanten och sen tog av sig den gråa munkjackan hon tagit på sig i stallet. Hon log mot oss och sen tog hennes hjälp igen och sa.

”ni ser rätt uttråkade ut” sa hon och jag flinade och dom andra skrattade.

”pfft, nej.. jag har bara telefonen upplåst och numret 112 på direkt nummer” sa Liam sarkastiskt. Gabbie skrattade och sen gick sakta iväg igen och drog upp tyglarna lite grann. Jag iakttog varje rörelse hon gjorde och jag såg hur Louis som satt på min högra sida sneglade på mig då och då och log. Jag vände mig mot honom och sa.

”vad?” sa jag och sen vände blicken tillbaka mot Gabbie igen. Han fnös till och la armen om mig och sa.

”du borde inte oroa dig, hon vet vad hon gör”

”jag vet men…” började jag men kom inte på något vettigt att säga. Han suckade och fortsatte min mening.

”jag vet, du är rädd att något ska hända din prinsessa” sa han och jag log och tittade ner på mina fötter och sen upp på Gabbie igen och iakttog henne och log samtidigt.

”hon är den, jag bara känner det. Shes the one” sa jag och Louis log och tittade på mig när jag tittade på den vackraste tjejen som jag någonsin sett. Och någonsin kommer att titta på. Jag ryckte till när hennes häst gjorde en hastig rörelse och hon hamnade på snedden och Liams röst ekade i ridhuset vi nu var i.

”hur går det?” jag skrattade lite åt honom och hans daddy direction beteende. Gabbie rättade till sin sits i sadeln och sen sa.

”det går bra, detta hör till när man rider denna häst” sa hon och skrattade.

En halv timme senare stod hon i stallgången med den vita hästen som var sist av hästarna. Den som hon precis ridit. Dom två andra stod redan i sina boxar och åt på maten dom fått. Hon hade satt upp sitt hår i en betydligt högre hästsvans och nu stod och borstade sin häst i svansen. Hästen som hette Newa, ett namn jag hade haft svårt att lägga på minnet viftade på ena bakbenet och Gabbie gjorde ett kvickt steg åt sidan och gav hästen en liten snärt bak på rumpan. Harry gav ifrån sig ett skratt och det gjorde vi också. Hon la ifrån sig alla borstar och sen gick vidare för att hämta en hink med mat i och även en morot.

”får jag ge den moroten?” frågade Harry lekfullt som en femåring ungefär. Hon log och nickade mot honom och sen bröt av en bit av moroten och sen visade hon honom hur han skulle göra.

”lägg den i handflatan och håll den till hennes mun. Men ha den rak så hon inte naffsar åt sig ett finger eller så, för det gör ont” sa hon och Harry nickade och gjorde precis som hon sagt och log nöjt när hästen tuggade åt sig den. Hon log och sen gick förbi hästen och in i en box där hon hällde ut maten och sen släppte in hästen i den. Hon plockade undan alla saker och sopade av stallgången snabbt innan hon ställde sig framför oss och sa.

”klar, så vi kan åka nu” sa hon och vi nickade och sen gick hon mot mig och jag omfamnade hennes midja och hon flätade sina fingrar med mina som vilade på hennes höfter. Hon log mot killarna och sen började vi vagga ut från stallet och jag, Harry och Gabbie i en bil och dom andra tre i en annan. Eftersom vi var sex stycken kunde inte alla få plats i en bil. Gabbie satte sig på förarsidan och stoppade nyckeln i tändningslåset och startade bilen. Louis som körde den andra bilen var före oss ut på vägen gården låg på. Den knappa 15 minuter långa bilresa gick fortare än vad jag trodde. Vi stannade utanför Harrys hus och där stod även en till bil. Bredvid hans svarta range rover.

”ser ut som om du har sällskap” sa Gabbie och tittade mot dörren. Harry log när han tittade på bilen och nickade stolt. Jag antog att Cara var här. Tjejen han hade i sina tankar för det här tillfället.

”kanske” sa han med ett snirkligt leende.

”när ska vi få träffa henne då?” sa Gabbie och jag vände mig om till baksätet där Harry satt och tittade på honom och höjde på ögonbryna.

”kom förbi sen, så ska jag se till att hon är kvar” sa han och Gabbie nickade och sen klev Harry ur bilen och gick upp till sitt stora vita hus. Något jag aldrig förstått är hur han kan bo själv i ett så stort hus. Men det var hans val.

”Kan vi åka hem så jag får duscha och sen packa ihop lite saker och sen åker vi hem till dig och lämnar din resväska och så?” frågade Gabbie och jag nickade. Och böjde mig till hennes kind och tryckte mina läppar mot hennes kind. Hon log när mina läppar nuddade hennes kind och sen så la hon handen på mitt lår. Jag la min mycket större hand på hennes lilla och sen tittade på hennes koncentrerade ansiktsuttryck när hon körde. Mellan hennes och Harrys hus var det bara ett par kilometer och de få minuterna som vi satt i bilen sa vi inget. Hon parkerade på den garageuppfarten där hennes mammas bil stod och någon annans bil nere på gatan.

”vems bil?” frågade jag och pekade på bilen som stod nere på gatan. Hon ryckte på axlarna och sa.

”ingen aning, överraskning tills vi öppnar dörren” jag log och tog hennes hand och sen öppnade hon den vita ytterdörren och klev ur sina skor och det gjorde även jag. Jag höll fortfarande hennes hand och såg ner på det. Hon hade fortfarande på sig silver kedjan med en rosett på. Jag log åt hennes handled och sen tittade jag upp på henne igen. Vi klev in i vardagsrummet och sen vidare in i köket där vi såg Olly Murs och hennes föräldrar sitta och prata. Olly som satt med ryggen mot oss vände sig om när han hörde våra fotsteg. Han reste sig upp och Gabbie släppte min hand och greppade Ollys hals.

”Olly” sa hon och hon log när han släppte hennes midja. Och hon klev tillbaka in till min famn igen. 

”vad gör du här? Är du här för att kolla upp mig igen?” sa hon och strök med tummen över min.

”nej, nu ska din kära far hjälpa mig där uppe” sa han och jag nickade och tittade på Peter som hade rest sig upp och gick och omfamnade Gabbie.

”Niall, gamla vän. Det var inte igår” sa Olly och tog tag i min hand och våra bröstkorgar möttes och jag skrattade och skakade på huvudet. Senast jag sett Olly var X-factor tiden.

”du har fått tandställning” sa han och jag log brett och nickade.

”japp, det har jag” sa jag och han log och sen kom Gabbie krypandes under min arm igen. Hon la sina armar runt min midja och Olly log mot oss och så gjorde hennes föräldrar också.

”du tar väll hand om henne?” sa Olly och jag nickade och tänkte precis öppna munnen när Peter Gabbies pappa sa.

”ja, det verkar som det. Tror inte att dom varit ifrån varandra på en vecka och lite till, eftersom hon väljer bort sin egen mor och far så antar jag att du tar väl hand om henne” sa han och Gabbie vände huvudet ifrån dom och borrade in det i mitt bröst. Så som hon alltid gjorde när hon blev generad. Jag flinade och böjde ner mina läppar som landade på hennes hår.

”gick allt bra i stallet, skötte dom sig idag? Dom har varit pinor för mig” sa hennes mamma Marie och Gabbie nickade och sa.

”ja, dom skötte sig, Shimpy och Newa var ganska spända och studsiga. Men annars tyckte jag dom skötte sig riktigt bra. Grande börjar ju bli lite gammal, det märks att han är lite trött” sa hon och hennes mamma nickade och sen sa.

”tror det är för att det är dina hästar. Dom är inte vana vid mig” sa hon och skrattade lite. Hennes pappa himlade med ögonen och skakade på huvudet.

”när ska du börja tävla igen då?” frågade hennes pappa och hon ryckte på axlarna och sen sa hon.

”jag går upp och duschar, följer du med upp?” sa Gabbie och jag nickade och sen gick upp för trappen till hennes rum. Hon gick direkt till badrummet och jag snodde hennes Ipad som log på henne byrå som stod på en sida av väggen på hennes rum. Jag låste upp den och började spela ett fotbollsspel som jag själv hade bett henne att ladda ner. Efter några gånger jag hade dött på spelet så la jag ifrån mig Ipaden och la tillbaka den på platsen jag hittat den och sen kollade på bilderna som fanns på hennes byrå. Jag stannade upp när jag såg en bild på två stycken som såg nästan likadana ut Gabbie och hennes syster Sarah. Dom var otroligt lika. Förutom att Gabbie var lite längre och lite smalare än vad Sarah var. Jag vände mig hastigt om när badrumsdörren öppnades och Gabbie om ut lindad i en handduk. Hennes blöta hår hängde över hennes ena axel. Hon gick raka vägen in till sin väldigt stora garderob och jag följde efter henne. Hon tog fram underkläder ur hennes byrålåda och innan jag hade hunnit blunda hade hon dom på sig och handduken lindad runt håret. Jag tittade på henne när hon gnuggade runt handduken i håret och sen hängde upp den på dörren. Hon gick till hyllan hon hade tröjor i och tog fram en grå collagetröja och ett par ljusblåa shorts. Hon  la dom på byrån och ställde sig framför spegeln och drog med fingrarna i hennes hår och sen la det tillbaka på en axel. Hon drog på sig sin gråa collage tröja och jag gick ut till hennes rum och satte mig i hennes säng. Efter en liten stund så kom hon ut med sina shorts i handen och sa.

”Niall?” jag vände blicken upp mot henne och sa.

”mhm” hon fortsatte prata och det högg i hjärtat när hon pratade.

”vad är det för speciellt med mig? Du skulle kunna få vilken tjej som helst på hela planeten men ändå så väljer du mig. Av alla dessa tjejer som är efter dig dag ut och dag in. Men ändå väljer du mig” Jag svalade hårt och visste helt ärligt inte vad jag skulle svara först men sen sa jag ärligt som det va. Samtidigt som jag ställde mig upp och gick fram till henne. Jag bet mig i läppen och svarade.

”Jag har säkert miljontals tjejer efter mig men dom gillar mig för Niall Horan i One Direction, och inte bara Niall. För du är speciell, du är inte som dom. Det var dig jag fick chansen att träffa, jag hade tur… Jag visste inte att Peter hade en dotter, jag har varit här innan jag träffade dig. Och jag visste verkligen inte att hon var så snygg” sa jag och log. Hon log och jag kunde se hennes kinder ta en lite rödare nyans.

”vad fick dig på den tanken?” frågade jag henne och tryckte mina läppar mot hennes panna. Hon tittade upp på mig. Som om hon var rädd att säga som det var.

”Men det finns så många som är sötare, snyggar, roligare än mig. Jag förstod bara inte” sa hon och jag suckade och la mina händer på hennes kinder.

”du är den vackraste, sötaste och roligaste. Tjejen jag någonsin träffat” sa jag och hon la sina armar runt min nacke och jag slingrade mina runt hennes midja. Hon lyfte på sina hälar och borrade in sitt huvud i min nacke.

”kan du lova att aldrig lämna mig, Niall?” frågade hon och nickade mot hennes axel och sa.

“Jag kommer aldrig lämna dig” sa jag och hennes läppar träffade min hals och sen kolliderade med mina läppar. I en hård kyss som jag besvarade.

Gabbies Perspektiv.

Jag släppte taget om Niall och gick till min garderob och tog fram en väska jag kunde ha kläder och lite annat i. Jag lade ner ombyten en ny tandborste som var helt oöppnad. Smink och borttagningsgrejer. Jag stängde väskan och gick till dörren.

”ska vi åka?” Niall nickade och satte sig ner på golvet och drog igen dragkedjan på sin resväska och sen gick vi ut från rummet och ned för trappan. Pappa och de andras blickar vändes när jag klev in i köket.

”vart ska ni nu?” frågade han jag tittade på Niall och svarade.

”vi ska hem till Niall och lämna alla saker och sen ska vi bort till Harry” sa jag och pappa nickade.

”jag antar att du stannar där inatt då” sa han och jag nickade och mamma log mot oss. Jag gick och kramade om min mamma och pappa när pappa sa.

”du, jag tror Matthew och Tanja ville ha skjuts. Kan du inte ta dom på vägen?” frågade han och jag tittade på Niall som nickade och jag nickade och gick upp för trappan och sen knackade på dörren in till Matthews rum och väntade tills jag fick svar med att öppna.

”ja” sa han och jag gick in i rummet. Tanja satt med benen i hans knä med hans laptop och han satt och spelade tvspel. Vilket extremt roligt förhållande.

”ville ni ha skjuts?” frågade jag och han nickade.

”ja, kan vi skjutsa hem Tanja och sen släppa av mig hos Max?” frågade han och jag nickade.

”men då får ni komma nu” sa jag och dom nickade och Tanja slängde igen locket på datorn och han stängde av tvspelet. Dom följde efter mig till nedervåningen och sen kollade jag mig omkring men Niall var inte där. Pappa fattade vad jag tittade efter med blicken och.

”Han gick ut med sakerna till bilen” sa han och jag nickade och sen kramade om mamma pappa och Olly som satt i köket.

”kul att se dig en stund, sis” sa han och jag nickade.

”samma, vi får göra något snart, brother from another mother” sa jag och lät min näve möta hans i en brofist.

Jag gick ut till hallen och knöt på mig mina skor och drog min helly hansen jacka över ena armen och sen inväntade Matthew och Tanja. Dom var snart klara och jag tog min svarta läderväska över ena axeln. Vi klev ut genom våran ytterdörr och sen ut till garage uppfarten och jag klev runt och satte mig på passagerarsätet eftersom Niall redan satt på förarsidan.

”vart ska ni då?” frågade jag och vände mig mot dom som satt i baksätet.

”jag ska hem” sa Tanja och jag nickade och sen tittade på Matthew.

”jag ska till Max” sa han och jag nickade och sen förklarade för Niall vart Tanja bodde. Jag tryckte mina läppar mot hans.

”Love u” mimade jag till honom och han mimade snabbt tillbaka och la sin hand han inte hade på ratten i mitt knä.

”Love u too” 


Lite Niall tankar här, vad tycker ni? Flipp eller Flopp?