The Moment - Kapitel 36

Tidigare: 

”gårdagen tog hårt på henne ser jag” sa hon och jag skrattade lite och nickade. Dom andra killarna tittade också på henne och skrattade lite hur hon låg. Jag log mot henne fast hon inte kunde se mig.

”tror inte att ni avslutade kvällen när ni kom hem jag” sa Louis och blinkade med ena ögat. Jag tog en kudde och fick in en fullträff i ansiktet på honom.  Dom andra skrattade åt att mina kinder säkert blossade upp i en rödare nyans. Tova tittade på mig och blicken hon gav mig var typ en ’min kusin, rör du dör du’ typ men jag flinade mot henne sen sa hon.

”hoppas du är rädd om henne” sa hon och jag nickade och då sa Zayn.

”han tar i henne så försiktigt som om hon vore av glas, du behöver inte oroa dig” sa han och hon log mot mig och sa sen.

”bra, kanske ger igen lite om du sårar henne nyper dig i armen eller så” sa hon och jag skrattade åt henne lite grann och sen så fortsatte vi kolla på filmen. 



Gabbies Perspektiv

Jag slog upp ögonen från tuppluren jag tagit i soffan hemma hos Harry. När jag vaknade hade dom satt på Monsters Inc i stället för Toy Story som var på när jag somnade.

”Vad är klockan” sa jag när jag satte mig upp. Och kollade mig yrvaket upp i Harrys vardagsrum.

”typ sex tror jag” sa Tova och jag nickade sen tog av mig luvan jag hade på huvudet och satte upp mitt hår i en ny hästsvans.  Jag tittade på Niall som satt bredvid mig. Och sen på Tova.

”hur mår du gumman?” sa hon och jag ryckte på axlarna.

”jag ska aldrig mer dricka alkohol” sa jag ironiskt. Och dom skrattade åt mig.

”jag är inte pigg” sa jag sen och Louis tittade på mig. Och det gjorde Tova också. Hon sa sen.

”nej, ska vi ta och åka hem? Jag behöver packa ihop mina saker och så” sa hon och jag nickade mot henne.

”japp, jag ska bara sträcka på mina ben först” sa jag och ställde mig upp och sträckte upp armarna som högt jag kunde och det blev en glipa mellan linningen på shortsen och min mage och min navelpiercing syntes och Tova fick syn på den.

”hur länge har du haft den här?” sa hon och pekade på min gröna navelpiercing. Jag ryckte på axlarna och sa.

”typ en månad” sa jag och hon nickade.

”gjorde det ont?” frågade hon och jag skakade på huvudet.

”jag tror Niall var nervösare än mig” sa jag och tittade på honom och han skakade på huvudet och dom andra skrattade.

”ja, du behövde ju inte se hur nålen liksom åkte igenom ditt skin, det fick jag göra” sa han och jag skrattade och sen började gå ut mot hallen i Harrys hus.  Och killarna följde efter oss ut i hallen. Jag tog på mig mina converse och sen min skinjacka. Jag kramade om alla killarna och sist Niall. Han drog in mig i en lång kram och hade sina armar nästan virade ett varv runt min midja och jag kramade honom runt halsen.  Sen drog han in mig i en lång kyss och killarna och Tova hördes i ett långt.

”aww” sa allihopa och sen log jag mot hans kyss och sen gick jag och Tova ut genom dörren och satte oss i min bil. Fast Tova fick köra för jag hade somnat framför ratten eller något. Den tio minuter långa bilresan hem kändes som hundra mil men när vi väl parkerade utanför vårat hus hemma så kändes mina fotsteg som myr steg för det var som om jag aldrig kom till dörren.  Tova tog tag i armen på mig och började springa.

”åhhh, sluta” sa jag samtidigt som jag skrattade. Och när vi kom innanför dörren kom mamma och mötte oss i dörren och sa.

”men gumman, hur mycket drack du igår?” jag suckade. Och Tova skrattade åt mig.

”sluta, ja okej jag erkänner jag kanske inte var den nycktraste personen du kunde hitta. Men till mitt försvar var Harry värst” sa jag och både mamma och Tova skrattade åt mig medans jag hängde av mig jackan och knöt av mig skorna. Sen gick jag in i huset och möttes av Matthews flin när han såg mig och när jag gick förbi honom som stod lutad vid köksbänken när jag skulle ta ett glas och fylla med vatten.

”är du lite bakis?” sa han på svenska jag himlade med ögonen han flinade ännu mera och sen slog jag till honom lite löst i magen.  Och han skrattade och titta på mig.

”sluta” sa jag bara och tog en klunk från vattnet och Tova kom in i köket.

”Matthew var snäll mot din syster hon är lite bakis” sa hon och jag himlade med ögonen mot henne också sen ställde ifrån mig glaset på köksön.

”jag förstår inte varför ni tycker det är så roligt? Vänta du bara” sa jag och tittade på Matthew och han flinade ännu mer och jag skakade på huvudet och sen sa han.

”ja, jag vet att jag också kommer må såhär en vacker dag” sa han och jag nickade och sen drog upp min tröja vid halsen och kände att den luktade precis som Niall. Jag drog in lukten från tröjan och sen la mina armar i kors över bröstet.

”Vad ska vi göra?” sa jag och kände att jag var lite rastlös. Trots att jag mådde skit. Jag mådde nog som jag förtjänade.  Jag såg Matthew rycka på axlarna och det gjorde Tova också. Sen sa jag.

”ska vi ta med oss Jackie och gå ut till parken?” sa jag och dom nickade och Matthew sa.

”måste jag följa med?” jag nickade mot honom och sa.

”hon åker ju i morgon, så ja.. Plus att det är din hund” sa jag och han nickade sen ropade på hunden. Jag gick och knöt på mig mina skor och sen satte ett par solglasögon på näsan och det gjorde Tova också. Sommarvärmen var otrolig i London just den här dagen. Matthew kom med hunden och sen gick vi ut. Vi behövde endast gå över gatan för att komma till parken. Så det tog inte mer än ett par minuter så var vi framme. Hunden släppte vi lös på den stora gräsmattan och sen satte vi oss ner på en bänk och jag tittade upp mot solen och sen mot Tova som sa.

”du, hur är Niall mot dig?” sa hon och jag tittade lite konstigt på henne och det gjorde Matthew också.

”uhm, han är helt underbar, vadåra?” sa jag och hon ryckte på axlarna och sen flyttade upp sin solglasögon till hjässan i stället.

”nej, jag vill bara att min lilla kusin ska ha det bra… Han är ju världskändis och dom vet man ju har dom kan va” Sa hon och jag log och tittade ner i bordet och sa sen.

”nej, han skulle inte kunna göra en fluga för nära” sa jag och han log mot mig och sen så var jag bara tvungen att fråga plus att retas lite.

”durå, har du någon kille på g?” sa jag ironiskt för jag visste hur mycket hon hatade att prata med andra om hennes privatliv om det verkligen inte var så att hon hade träffat någon. Eller mådde dåligt. Hon himlade med ögonen åt mig och sa sen.

”det går bra, det är synd att vi inte har pratat på ett och ett halvt år” sa hon och höll upp sin vänstra hand. Och sen såg jag på vänstra ringfingret prydde en smal guldring. Jag tittade med stora ögon på henne.

”herregud, varför har du inte sagt något?” sa jag och slog henne på huvudet.

”har inte din mamma och pappa sagt något?” sa hon konstigt. Jag skakade på huvudet och sen tittade på hennes finger.

”grattis” sa jag och sen log hon stort mot mig.

”vad är det han heter nu igen? Johan, Jonas” sa jag och hon skrattade.

”Jacob” sa hon och jag gjorde en gest med mitt pekfinger där jag pikade mig på huvudet. Hon skrattade och sen kände jag hur en vatten droppe träffade min hand och suckade och kollade upp mot himlen som inte alls var lika blå längre.

”Matthew ropa hit hunden så går vi hem, för jag tror det börjar regna snart” sa jag och sen ställde jag mig upp och samma gjorde Tova sen såg jag hur våran lilla hund som hade växt lite men inte så mycet kom springades och Matthew tog den i kopplet och sen började vi jogga hem för att regnet hade börjat komma i större droppar. Precis nä vi kom innanför dörren hemma så öste regnet ner utanför dörren och fönstren. Vi hade blivit lite blöta på vägen hem och jag såg hur Tovas hår hade bildat några stripor och mitt hår hade blivit lite ner blött. Jag huttrade till lite och kände hur mycket jag frös. Mina bara ben hade blivit knottrade och jag sa till dom andra.

”jag går upp och tar en dusch” sa jag och dom nickade mot mig sen gick jag mot trappan och tog snabba steg upp för den. Jag tog av mig mina kläder inne på badrummet och sen vred på duschen och strålarna började komma. Jag väntade några sekunder så att vattnet hann bli varmt innan jag klev in i duschen. Jag kände duschens strålar mot min kropp och hur värmen spreds sig i kroppen. I duschen så kunde jag bara stå för det var varmt och man nästan omöjligt kunde frysa. Jag är en sån person som fryser mycket, hela tiden. Men här var det helt omöjligt. Jag tog en klick schampo ur schampoflaskan och sen gnuggade in i mitt hår och sköljde sen ur det. Balsamet gjorde jag likadant med och sen bara stod jag där under duschens strålar när jag bestämde mig för att kliva ut. Jag tog en handduk och virade runt mitt hår och sen torkade jag av mig med en handduk och sen tog min rosa morgonrock som jag hade tagit med mig in på badrummet. Jag knöt snöret runt midjan i badrocken och sen gick jag ut från badrummet. När jag gick förbi gästrummet ser ja hur Tova hoppar omkring lite överallt och dansar och sjunger med till låten hon hade i öronen. Jag stod utanför dörren och tittade på henne ett tag tills hon fick syn på mig då skrattade jag högt och vek mig nästan dubbel. Hon lade ner tröjan hon höll i och sen drog ut hörlurarna ur öronen och skrattade åt mig som skrattade åt henne.

”tack, tack för att du kom och förstörde mig packningsstund. Så om du ursäktar mig, ska jag gå och ta en dusch nu” sa hon och jag nickade och hon slog mig med handduken när hon gick förbi genom dörren. Sen fortssatte jag inte i mitt rum och satte på mig trosor och en bh och sen ett vitt linne. Sen tog jag One Piecen som jag hade fått i julklapp och drog på mig. Jag tog bort handduken som var invirat i mitt hår uppe på huvudet och skakade huvudet upp och ner några gånger innan jag tog min hårborste och borstade igenom mitt hår och sen borstade upp det i en knut på huvudet.  Sen gick jag ner för trappan och satte mig bredvid mamma i soffan och hon lade sin arm runt mig och jag lutade mitt huvud mot hennes axel sen frågade hon.

”hur tänkte du runt hästen?” sa hon och jag ryckte på axlarna och sen tänkte efter en liten stund för att kunna ge henne ett bra svar. För jag visste vad jag ville.

”jag vill lämna bort Shimpy och Newa och sälja Grande” sa jag och mamma suckade och sen började pilla med en hårslinga från min knut som stod ut lite.

”varför?” sa hon och jag satte mig upp och tittade på henne.

”för jag känner att jag inte har tid och Shimpy behöver vara hos någon som verkligen kan utnyttja hans kapacitet. För han skulle kunna bli riktigt bra ute på tävlingsbanan om han hade någon som bara hade tid till att göra honom till det. Sen om det verkligen funkar mellan den ryttaren och honom kanske jag kan fundera på att sälja honom. Men den ligger långt borta nu. Och New vill jag bara lämna bort ett tag, henne ska jag ha kvar för det är min prinsessa” sa jag och mamma nickade förståndigt.  Sen fortsatte jag.

”Sen Grande är samma, Fast han skulle passa bra som fälttävlings häst eller något sådant. Inte bara hoppning som Shimpy” sa jag och mamma nickade och sa sen.

”vi får se vad vi kan göra åt det, du har helt rätt i det du säger” sa hon och jag log mot henne och hon log mot mig också. Jag kurade ihop mig till en boll och la mig mot mina mammas axel och hon la sin ena arm om mig. Sen hörde jag hur Tova dunsade ner i soffan och hon lutade sig mot mig så vi låg som dominobrickor. Efter någon minut så började gossip girl på tvn. Tova hade redan somnat som hon låg mot min höft och jag kände hur mina ögonlock började bli tyngre och tyngre. Tillslut så bommade mina ögonlock igen också.


Så, ett litet mellankapitel bara. Men jag hoppas att ni gillar det. Statistiken har höjts. Tack så jätte mycket! :D 




The Moment - Kapitel 35

Jag är så glad och skrivsugen så ni får ett till kapitel idag! gla' påsk! 

Tidigare: 
”någon som är hungrig, för det är jag” trots att jag hade ätit en smörgås kände jag fortfarande suget i magen.  Så jag gick till köket och tog fram mjölk flingor och tog ett glas juice till.  Niall tog två smörgåsar och ett glas juice han också och dom andra hade redan ätit.

Klockan började närma sig 3 när jag och Niall hade bestämt oss för att börja åka mot honom. Jag gick upp på mitt rum och tog en väska och stoppade ner min locktång, plånbok, och det jag skulle ha på mig. Jag tog ett par jeansshorts och ett vitt linne och sen en skinnjacka mina vita jeffery campbell åkte ner i väskan också. Sen bytte jag om till ett par mjukisshorts jag kunde visa mig utomhus i en lila hoodie och sen satte upp håret i en ny tofs. 

”klaar” sa jag och vi började gå ner för trapporna och sen sa hejdå till alla andra och gav Tova adressen hem till Niall där vi bestämde att hon skulle vara vid klockan sex. 



Jag stod framför helkroppsspegeln hemma hos Niall i hans sovrum.  Jag hade satt i locktången i väggen och än så länge stod jag och betraktade min outfit som var ett par hög midjade jeansshorts med hål i eller vad man ska kalla det. Ett vitt linne som var i skjorttyg. Jag tittade på mig och till det här skulle jag ha en svart skinjacka men den hade jag hängt i hallen. Niall kom in i sitt sovrum och tittade på mig som hade börjat locka mitt hår. Han hade ett par denim jeans och en blå och vit rutig skjorta på sig. Han såg fantastisk ut som vanligt.

”hej beautiful” sa han när an kom in i rummet. Jag himlade med ögonen och vände mig mot honom.

”sluta” sa jag och han ryckte på axlarna och skakade på huvudet.

”med vadå?” sa han och jag fnissade och sen tog en hårslinga till och gjorde en lock i.

”ska jag sluta säga att tjejen som står framför mig som är det vackraste jag sett inte är vacker?” Jag rodnade lite och sen nickade mot honom.

”sluta” sa han och gick fram mot mig. Han tog locktången ur mina händer och lade ner den på golvet sen tog sina fingrar under min haka och sa.

”säg aldrig så igen. Du är den vackraste jag någonsin har sett. Okej, och det r din födelsedag.. vänta här” sa han och jag gjorde några lockar i mitt hår och sen drog ut locktången ur kontaktutaget för att jag kände mig klar där. Han kom tillbaka några minuter efteråt och hade två paket i handen. Ett lite minder och lite större. Jag suckade.

”Niall, seriöst” sa jag och han nickade.

”seriöst” sa han och jag tog upp det lilla och öppnade asken och inuti låg ett armband. Med en detalj som var en rosett. Jag log mot det och tog upp det ur asken den låg i och sa till Niall.

”hjälper du mig, det var jätte fint” sa jag och han hjälpte mig att knäppa fast det jag kysste honom och sen öppnade jag locket på det lite större och där i låg det ett mindre och sen ännu ett mindre och sen ett kuvert. Jag öppnade kuvertet och där i låg ytterligare flyg biljetter fast till Irland den här gången. Jag la mina armar runt halsen på Niall och kysste honom länge.

”tack” sa jag och jag greppade min kind och drog sig närmare mig och sen kysste mig länge. Kyssen avbröts av att det knackade på dörren och Niall gick för att öppna medans jag gick ut till köket och satte biljetterna på kylskåpet.

”hej” hörde jag Tovas röst och sen klev jag ut i halen också och la armarna om min kusin. Hon hade en svarttopp som jag antog att den gick ungefär till naveln och sen hade hon en midje kjol som gick till brösten. Sen ett vitt halsband och en svart skinnjacka. Och sen ett par blåa högklackade skor.  Hon var lite vacker som vanligt. Jag satte på mig mina skor och min skinnjacka och sen kom Niall och ut i hallen och satte på sig sina vita supa’s. Sen började vi gå ner för Londons gator och in på klubben där vi skulle träffa dom andra killarna. När vi var ungefär utanför klubben som hette Funky Buddah så hörde jag hur musiken pumpade ut på gatan och då förstod jag hur det skulle vara inne. När vi kom innanför dörrarna så var det mycket folk och jag antog att det skulle bli mycket mer. Vi gick mot baren där jag såg e n ryggtavla som tillhörde Harry. Vi gick mot honom och han vände sig snabbt om mot oss och drog in mig i en omfamning så jag lyftes från marken en bit.

”Grattiissss!” ropade han högt för att överrösta musiken.

”tack” sa jag tillbaka och sen började vi gå mot ett bord där dom andra killarna satt. Louis ställde sig upp och började sjunga på en låt samtidigt som han också drog in mig i en omfamning så jag lyftes från marken. Han började sjunga på 50 cents låt It’s Your Birthday.

” Go shawty, it's your birthday, We gonna party like it's your birthday,We gon' sip Bacardi like it's your birthday”  sjöng han och sen kom dom andra killarna och kramade om mig också. Sen knackade Tova mig på axeln och sa.

“jag springer bara bort och köper något åt oss i baren” jag nickade mot henne och sen satte mig ner bredvid Zayn som satt och smuttade ur en ölflaska han hade. Några minuter senare kom Tova tillbaka med någon orange dryck som hon räckte fram till mig.

”vad är det här?” sa jag och rörde om med sugröret i glaset.

”jag vet inte något med aprikos smak tror jag” sa hon och sen tog jag en klunk ur det och som hon sa. Jag kände en smak av aprikos och alkohol.

 

Efter ett par timmar och klockan hade börjat närma sig midnatt hade nog alla fått i sig lite mycket att dricka förutom Liam. Han tog det väldigt försiktigt. Jag kände hur mina steg hade blivit vingligare. Och mitt huvud tyngre. Men jag hade kul och det var det som var huvudsaken. Tova jag och Harry stod ute på dansgolvet och han var klart fullast av oss allihop. Tova började känna sig lite för full redan för en timme sedan så hade hon slutat dricka med hon såg ut att ha lika kul i alla fall. Lite längre bort i lokalen vid bordet där vi hade suttit när vi kom hit stod Louis uppe på bordet och dansa jag gick dit och satte mig bredvid Niall och tog en klunk ur drinken jag precis hade varit och köpt.

”var det inte du som inte skulle dricka” sa Liam och tittade på mig och höjde på ögonbrynet. Jag nickade och sa.

”så full är jag inte” sa jag ironiskt och han skrattade åt mig. Jag måste erkänna att jag hade kanske fått i mig lite för mycket att dricka för jag kände hur alkoholen hade börjat ta över min kropp.  

”nej, okej” sa Niall och kysste mig på kinden. Jag backade undan hans beröring och sa.

”jag är inte full” sa jag och tog en till klunk ur mitt glas.

”okej, jag ger mig” sa Niall och sen tog sina händer på mina kinder och sen drog sig mot mig och kysste mig.  

Timmarna gick fort jag hade fått i mig ännu mer och allt började kännas vingligt. Tova hade precis fångat upp en taxi och var på väg hem till mitt hus. Niall hade bestämt sig för att ta med sig mig hem. För han kunde gå ordentligt. Det kunde jag också såklart men. Inte lika bra som han gick. Jag gick gärna ganska vingligt.  Vi gick upp för kullerstens gatorna mot hans lägen het. Jag stannade och sa.

”vänta, jag ska ta av mig skorna” sa jag och satte mig ner på trottoarkanten och Niall suckade och sa.

”gabbie, snälla ställ dig upp igen” sa han och skrattade. Jag drog ner dragkedjan i sidan på mina skor och tog av dom.

”hjälp mig upp” sa jag och sträckte ut mina händer mot honom och han greppade dom.

Nialls Perspektiv.

Jag hjälpte Gabbie att ställa sig upp. Hon hade fått i sig ett par glas för mycket och var överallt och ingenstans hela tiden och att gå var nog hennes svaga punkt just nu. Hon vinglade upp för gatan och hon skulle ha en baksmälla som hon aldrig skulle glömma i morgon. Jag hade också fått i mig alkohol fast definitivt inte lika mycket.  Hon la en arm om min midja och jag la en arm runt hennes axlar och sen gick vi dom få meter som var kvar till porten till min lägenhet.  Jag öppnade porten och Gabbie gick in.

”tryck inte på knappen” sa hon fort precis innan jag skulle trycka ner hissen. Hon kom fram till mig och tryckte på hissknappen själv. Jag skrattade åt henne när hon dansade in i hissen. Sen la hon upp armarna runt min hals och jag la mina händer automatiskt på hennes höfter.  Sen tryckte hon sina läppar mot mina och våra läppar rörde sig tillsammans tills hissen stannade då stannade vi också upp jag lyfte upp henne och hade ett stadigt grepp om hennes lår medans jag gick mot min dörr till lägenheten så fort jag fick upp dörren så började hon kyssa mig igen. Jag stapplade ut till köket och satte henne på köksbänken där hon slingrade sina ben runt min midja.  Mina läppar började röra sig ner mot hennes käkben och sen ner mot halsen och nyckelbenet. Jag lyfte upp henne igen och vi gick in mot sovrummet. Där skrattade hon till och började pilla med mitt hår samtidigt som jag kysste hennes nyckelben. Sen hamnade våra kläder på golvet.

 

På morgonen efter vaknade jag med lite huvudvärk.  Den var nog inte med på jämförelsen med den Gabbie skulle ha när hon vaknade upp. Hon låg fortfarande och sov med hennes bara rygg som endast fans en bh knäppning på mot mig och hennes hår var utspritt över hela kudden. Jag såg hur hennes lilla kropp åkte upp och ner av dom djupa andetagen hon tog.  Jag vände mig mot nattduksbordet för att kolla vad klockan va. Hon stod på halv 2. Hade vi sovit så länge. Jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen tills hon vaknade.  Efter en halv timme såg jag hur hon vände sig om och tittade på mig med hennes klarblåa ögon.

”mitt huvud” var det ända hon sa och sen stängde ögonen igen. Jag skrattade åt henne och pussade henne på pannan och sa sen.

”vill du ha en huvudvärkstablett?” frågade jag henne och hon nickade svagt mot mig och slog upp ögonen och satte sig upp i sängen när jag gick upp ur sängen och sträckte mig efter ett par blåa mjukisbyxor som låg på stolen jag hade i ett utav hörnen i mitt sovrum. Jag drog på mig dom och gick sen ut till köket. Jag fyllde ett glas med vatten och sen tog jag ner en tablett från skåpet ovanför spisen. När jag vände mig så mötte jag Gabbies väldigt trötta och bleka ansikte. Hon hade på sig dom gråa mjukisshortsen hon hade när hon åkte hit igår och en samma batman hoodie som hon hade när hon åkte igår. Men hon var fortfarande lika vacker.  

”här” sa jag och höll fram glaset och tabletten.  Och sen satte hon sig vid en av barstolarna och svalde tabletten och tog ett par klunkar av glaset med vatten. Jag stod framför henne när hon tog tag i min arm och sen drog in min bara överkropp i hennes armar och jag la mina armar runt hennes huvud och lutade min haka mot hennes huvud.

”vad vill du göra idag?” frågade jag henne efter en stund. Hon hann inte svara så ringde min telefon och jag tog upp den ut byxfikan och Harrys namn lyste på skärmen.

”hallå” svarade jag och hörde en trött röst tillbaka.

”hej, vill ni komma bort och titta på film? Resten av killarna kommer också” sa Harry och jag frågade Gabbie.

”vill vi komma bort till Harry och titta på film?” frågade jag och hon nickade och sa sen.

”fråga om Tova får hänga med hon åker i morgon” sa hon och jag frågade Harry i telefonen sen nickade mot henne. Som svar på hennes fråga. Då gick hon iväg till sovrummet och jag hörde hur hon pratade med någon och jag antog att det var Tova för efter ett par minuter kom hon tillbaka.

”vad sa hon?” frågade jag och hon tog en klunk ur vattenglaset sen svarade på min fråga.

”hon ville åka med, men vi åker nog ganska tidigt där ifrån sen för att vi skulle umgås lite med mamma och pappa innan hon åker hem i morgon” sa hon och jag nickade som svar mot henne och sen kysste henne en gång på läpparna.

 

Två timmar senare satt Gabbie jag och hennes kusin Tova och resten av killarna i Harrys soffa och tittade på Toy Story som Liam hade valt. Det var en av hanns favorit filmer. Det stod en tom pizza kartong framför oss på bordet och en tom colaflaska. Gabbie satte längst ut vid ryggstödet och när jag tittade mot henne så såg det ut som hon hade somnat jag lutade mig lite över henne och jag hade rätt det hade hon. Hon låg lutad mot soffans armstöd och hade kurat ihop sig som en boll och hon hade satt på sig luvan också. Jag la en hand på hennes lår och sen sa hennes kusin till mig.

”gårdagen tog hårt på henne ser jag” sa hon och jag skrattade lite och nickade. Dom andra killarna tittade också på henne och skrattade lite hur hon låg. Jag log mot henne fast hon inte kunde se mig.

”tror inte att ni avslutade kvällen när ni kom hem jag” sa Louis och blinkade med ena ögat. Jag tog en kudde och fick in en fullträff i ansiktet på honom.  Dom andra skrattade åt att mina kinder säkert blossade upp i en rödare nyans. Tova tittade på mig och blicken hon gav mig var typ en ’min kusin, rör du dör du’ typ men jag flinade mot henne sen sa hon.

”hoppas du är rädd om henne” sa hon och jag nickade och då sa Zayn.

”han tar i henne så försiktigt som om hon vore av glas, du behöver inte oroa dig” sa han och hon log mot mig och sa sen.

”bra, kanske ger igen lite om du sårar henne nyper dig i armen eller så” sa hon och jag skrattade åt henne lite grann och sen så fortsatte vi kolla på filmen.

 




The Moment - Kapitel 34

Suprise! Ni får en påskpresent! var meningen att det här kapitel skulle komma upp i morgon. Men ni får det nu istället! ;D
Tidigare:
”Du, byxor” sa han innan jag hann öppna dörren helt. Jag skrattade samtidigt och det gjorde han också. Så när jag gick för bi honom så slog jag honom löst i magen och han lade en hand på hans mage. Jag drog upp mina jeans snabbt och sen rättade till dom i benen.  Och sen när jag gick förbi honom så kände jag hur han klämde till på min rumpa. Jag vände huvudet bakåt och tittade på honom och han ryckte på axlarna sen gick lite fortare så han hann ikapp mig och sen kysste mig på kinden. 

När vi kom ner till dem andra ute på verandan tittade dem på oss och jag log mot dom och sen satte mig på stolen jag suttit på innan. Och Niall på den stolen han hade suttit på. Jag la mitt ena ben över det andra och sen började prata med Perrie och Tova som satt mitt emot oss och känner hur Nialls hand läggs på mitt ben. Jag vände mitt huvud snabbt mot honom och sen log och han sträckte sig efter en kyss och sen började jag prata med Tova och Perrie och inom några minuter deltog Danielle i samtalet också. 



Kvällen hade gått fort och det var bara några få stycken kvar som bodde i närheten. Plus Tova som skulle bo hos oss tills på måndag. Då skulle hon hem till Sverige igen.  Niall, Harry, Zayn, Louis och Liam var också kvar. Danielle, Perrie och Eleanor var tvungna att åka för Danielle och Perrie skulle åka iväg i morgon för om jag förstod rätt så var Danielle dansare. 

”Tova följer du med ut i morgon?” sa Louis jag vände mitt huvud mot henne.

”fyller inte du år i morgon?” sa hon och jag nickade mot henne och då fortsatte Louis prata.

”ja, vi ska ut och fira henne” sa han och  jag tittade med stora ögon på honom.

”lycka till” sa jag och skrattade åt dom. För jag visste eller jag hade bestämt att inte bli för full. Kunde gärna följa med ut men inte för mycket.

”ja det kan jag göra” sa hon och jag log mot henne och sen kollade på klockan på min arm. Klockan stod på halv ett på natten.

”vill du sova i mitt rum eller gäst rummet inatt?” frågade jag Tova hon sa.

”jag sover i gäst rummet” sa hon och jag log mot henne och hon lade sitt huvud på sne och log tillbaka mot mig. Sen ställde jag mig upp och gick in och hämtade lite mer vin i glaset och istället för att sätta mig i min stol igen så satte tog jag en filt och kröp upp i Nialls knä. Han la sina armar runt mig och sen viskade i mitt öra.

”frågade du om Irland igår?” sa han och jag skakade på huvudet och sen tittade på min mamma och pappa som satt lite längre bort vid bordet och pratade med våra grannar Anne och Toby. Ina hade åkt hem för länge sen innan middagen för hon var tvungen att umgås med sin bror innan han åkte till usa för att hämta alla grejer och skulle vara borta ett tag.

”men jag tror det är okej” viskade jag kanske lite för högt tillbaka så alla tittade på oss och Harry sa.

”vad viskar ni om?” sa han och jag skakade på huvudet och tittade på honom.

”ingenting” sa jag och log nöjt mot Harry och resten av killarna och Tova.

”nejnej, vi säger så” sa Tova och sen började jag skratta åt hennes tonläge.

Två timmar senare hade vi flyttat oss från verandan till köksbordet och så sa Harry som hade bestämt sig för att hålla sig nykter. Eller inte dricka vi alla var väll ganska stadiga. Så sa han.

”nej, killar ska ni med hem?” sa han och dom nickade sen reste sig upp och jag sa till Niall.

”stanna, snälla” sa jag och han nickade.

”jag stannar här” sa han och dom andra nickade åt honom och sen följde vi med dom ut i hallen och jag kramade om dom alla och Tova fick också en kram av dom sen sa hon.

”nej, jag går upp och lägger mig” sa hon och jag nickade sen gav henne en kram och ropade efter henne.

”god natt” ropade jag efter henne och hon log mot mig sen såg jag henne försvinna in i gäst rummet. Jag la upp armarna runt Nialls hals och han log mot mig.

”är du trött?” sa han och jag nickade mot honom och tog ner mina händer och lät dom vila vid hans bröst istället. Sen kände jag hanns läppar tryckas mot min panna. Jag lutade mig huvud mot hans bröst och la mina händer om hans midja istället. Sen tittade jag upp mot honom.

”ska vi också gå och lägga oss?” frågade jag och han nickade sen gick jag och ställde mig på soffans kant och sa.

”kom” sa jag och han gick mot mig och sen förstod nog vad jag menade så han vände sig om och jag hoppade upp på hans rygg och höll på att ramla baklänges nästan lika fort som jag hoppade upp så för att inte ramla tog jag tag i hans huvud precis vid ögonen.  Jag skrek till och han skrattade sen ramlade vi baklänges i soffan och han landade på mig. Jag skrattade och han skrattade högt. Jag la fingrarna över läpparna som ett tystande täcken eftersom mamma och pappa redan hade gått och lagt sig.  Han vände sig om och kravlade sig upp mot mitt ansikte. Och sen stödde sig på sina armbågar samtidigt som han greppade mitt ansikte och kysste mig mjukt.  Sen puttade jag bort hans ansikte och satte mig upp och han frågade mig när jag satt i hans knä med ansiktet mot honom och ett ben på varje sida av honom.

”hur väl känner du Olly Murs?” sa han och jag ryckte på axlarna och sa.

”väldigt väl, hurså?” sa jag och han tittade mig i ögonen.

”Louis sa att han varit här då Eleanor och han var här och vi käkade pizza” sa han och jag sukade.

”ja, han är en nära vän till våran familj och han kom hit för att fråga om rycket som gått om att jag var gravid” sa jag och han nickade.

”varför var du så orolig?” frågade jag honom och han sa.

”jag litar på dig det är inte det, men du vet allt som skrivs och allt som händer och ja du ve…” började han men jag stoppade honom och sa.

”jag förstår. Tyst och kyss mig istället” sa jag och han log mot mig sen tryckte sina läppar mot mina.

”ska vi göra ett nytt försök med att ta oss upp?” frågade han och jag nickade och klev av honom och sen så gick vi upp för trappan tillsammans. Jag gick in på badrummet och satte upp mitt hår i en tofs och sen tvättade bort mitt smink och sen borstade mina tänder.  När jag kom in i mitt sovrum låg redan Niall i sängen och när han såg att jag kom in i rummet så satte han sig upp med hjälp av att han stödde sig på sin armbåge. Han tittade på mig när jag klädde av mig och sen drog jag en vit tshirt över huvudet och ett par rosa pyjamasshorts satt på mina höfter. Sen så såg jag hur han höll upp täcket menade att jag skulle komma och lägga mig där. Jag kröp ner under täcket bredvid honom i min ganska så stora säng och la mig så nära honom jag kunde och sen kysste honom på halsen och han kysste mig på pannan och sa sen.

”grattis på födelsedagen” sa han sömningt och jag kysste honom på halsen som tack och sen sa han.

”jag älskar dig” sa han och drog mig lite närmare honom.

”jag älskar dig också” sa jag och sen somnade jag med hans armar unt mig.

 

På morgonen därpå vaknade jag av att jag hörde en sjungande stämma utanför mitt rum. Jag tittade mig omkring i rummet och Niall låg inte bredvid mig. Sen så öppnades dörren av Mamm och pappa och efter dom kom Tova, Niall och Matthew. Jag satte mig upp i sängen och gned med händerna i ansiktet och tittade på dom som sjöng och sen när dom avslutat sången ropade alla.

”grattis på födelsedagen!” jag skrattade åt dom och log stort och sen satte mamma ner brickan i sängen som det fanns en smörgås ett glas juice och ett avlångt kuvert som låg på brickan. Sen såg jag Matthew som bar på ett lite större paket som satte ner det i sängen. Tova gav mig en lång kram och sa.

”grattis kusin vitamin” sa hon och log stort och gav mig ett till paket som var lite större och lade i mitt knä. Sen kom Niall och han gick i mjukisbyxor och en grön tröja med något tryck på.

”grattis älskling” sa han och kysste mig. Jag log mot min mamma och pappa som kramade mig och sa grattis. Matthew stod bara där och jag titta på honom med en menande blick.

”är jag giftig eller? Kom hit och kramas” sa jag och han skrattade till lite sen kramade mig och satte sig ner bredvid mig i sängen.  Jag öppnade först Tovas paket som innehöll en tröja från den svenska butiken gina tricot. Sen öppnade jag mamma och pappas lite större paket som innehöll ett par nya låga vita converse. Jag kramade om mamma, pappa och Tova och sa.

”tack, så jätte mycket!” sa jag och sen pekade mamma och pappa på kuvertet så låg på brickan.

”öppna det också” sa mamma och jag tog upp kuvertet och gav det till mig. Jag öppnade kuvertet och där i låg två biljetter till New York. Jag tittade på mamma och sen på pappa.

”ni måste ju skoja med mig” sa jag och dom skakade huvudet.

”den här biljetten då?” sa jag och viftade med den framför mamma och pappa.

”den är min” sa Tova med ett glatt leende på läpparna. Jag ställde mig upp ur sängen och kramade min mamma och pappa. Sen Tova.

”du får min present sen” sa Niall lite tystare så bara jag hörde och jag nickade. Lyckan inom mig var nog obeskrivlig.

”när åker vi då? Och hur länge är vi borta?” frågade jag.

”vi åker om en månad exakt och sen är vi borta i fem dagar ungefär” sa Tova till svar jag nickade och då kom jag på.

”mamma pappa, om en vecka ska Niall åka hem till Irland. Får jag åka med?” frågade jag mamma och pappa och dom tittade på varandra och sa sen.

”visst, du är ju egentligen över arton så du är fri till att göra vad du vill” sa pappa och log mot mig. Han hade egentligen rätt. Jag hade inte behövt fråga. Jag log mot Niall sen kysste honom.  Jag började äta av min smörgås och drack några klunkar från juicen jag hade fått  sista biten av min smörgås gav jag till Niall. Matthew, Tova och Niall satt kvar i mitt rum och mamma och pappa hade gått ner för en liten stund sedan. Jag drack upp det sista ur mitt juice glas och sen hörde jag Tova säga.

”vad vill du göra i new york då?” sa hon och jag ryckte på axlarna.

”jag vet inte, har inte du varit där förut?” frågade jag henne och jag hade ett svagt minne av att hon faktiskt hade varit där förut. Hon nickade och sa.

”jo, mer än en gång. Det var därför jag fick nitlotten att åka dit med dig” sa hon ironiskt. Jag log stort och sa.

”nej jag skulle vilja se frihetsgudinnan och time squere” sa jag och log stort. Hon nickade mot mig och sa.

”det fixar vi stumpan” sa hon och blinkade med ena ögat.

”det blir mycket resande för dig nu, först Irland och sen New  York” sa Matthew och jag visste att han var lite avundsjuk på mig men det struntade jag i lite.

”ja, men sen ska jag ta med dig någonstans sen drar ju du” sa jag och putade med underläppen.

”vart ska du?” frågade Niall och Matthew tittade på honom.

”jag ska gå gymnasiet på Irland” sa han stolt. Niall tittade imponerande på honom och sen frågade.

”vart då?” frågade han.

”upper Dublin high school” sa han och Niall log mot honom. Och sa.

”tyvärr inte mina trakter” sa han och jag skrattade åt honom och sen började leka med hans hand som låg i mitt knä. Jag kände på mig att den här dagen kunde bli väldigt bra. Sen utgång i kväll. Synd bara att Ina inte kunde följa med. Hon var i USA med sin bror för att hjälpa till att flytta. Sen dessutom kom hon inte in på klubbar här i London för hon hade tyvärr inte fyllt arton än. Men snart hade hon det och då skulle jag ta med henne ut.

”följer du med hem till mig innan vi ska ut ikväll?” frågade Niall. Jag tittade på Tova och hon nickade.

”jag klarar mig, ge min adress så hittar jag till dig sen” sa hon och jag log stort mot min kusin. Hon var vacker, hon hade nästan rött hår och fräknig. Men bara över näsan. Jag fattade aldrig varför hon inte tog chansen att bli modell. Hon hade blivit frågad av många stora företag men hon hade tackat nej till allt. Jag förstod inte varför.

”ja, om jag paxar spegeln i badrummet” sa jag ironiskt. Han skrattade åt mig.

”jaja, har inte bara en spegel så visst” sa han och pussade mig i håret.

”nej, ska vi gå ner? Klockan är ju typ ett” sa Tova och jag nickade mot henne sen reste mig upp ur sängen. Jag hade inga planer på att ta mig ur pyjamasen förens jag skulle hem till Niall. Så jag gick omkring i min vita tshirt och rosa pyjamasshorts. När jag kom ner för trappan så frågade jag allihopa.

”någon som är hungrig, för det är jag” trots att jag hade ätit en smörgås kände jag fortfarande suget i magen.  Så jag gick till köket och tog fram mjölk flingor och tog ett glas juice till.  Niall tog två smörgåsar och ett glas juice han också och dom andra hade redan ätit.

Klockan började närma sig 3 när jag och Niall hade bestämt oss för att börja åka mot honom. Jag gick upp på mitt rum och tog en väska och stoppade ner min locktång, plånbok, och det jag skulle ha på mig. Jag tog ett par jeansshorts och ett vitt linne och sen en skinnjacka mina vita jeffery campbell åkte ner i väskan också. Sen bytte jag om till ett par mjukisshorts jag kunde visa mig utomhus i en grå batman hoodie och sen satte upp håret i en ny tofs.  

”klaar” sa jag och vi började gå ner för trapporna och sen sa hejdå till alla andra och gav Tova adressen hem till Niall där vi bestämde att hon skulle vara vid klockan sex. 


Blev längre än vad jag väntat mig! men gla' påsk alla fina! 




The Moment - Kapitel 33

 
Tidigare:

Efter två timmar i köket började det komma in folk i vårat hus och pappa hade tagit platsen vid grillen och jag stod i köket och hällde upp ett glas vitt vin till mig och mamma.  När jag känner ett par armar som kommer runt min hals och förväntar att det ska vara Niall och sen säger rösten som verkligen inte var Niall.

”hej” sa rösten en tjejröst jag inte riktigt kunde sätta på plats men jag kände igen den. Jag vände mig om och såg min kusin Tova i ögonen Jag kastade mig om hennes hals och sa högt.

”Tovvaaaa” sa jag högt och insåg hur mycket jag hade saknat henne. Jag hade inte träffat henne på 1 och ett halvt år ungefär.

”Gabbbiieee” skrek hon tillbaka. 


Min kusin och jag stod fortfarande och kramades när jag sen släppte henne och sa.

”hur är det med dig?” sa jag och hon började prata. Hon var en sådan person. Pratade hela tiden.  

”det är jätte bra, jag har gått ur skolan nu eller det gjorde jag ju förra året. Har fått ett bra jobb, ja… du vet Stockholm är sitt gamla jag. Förutom när det där pojkbandet One Direction eller vad dom heter och andra stora kändisar kommer, då kryllar det av små barn hur mår du då?” sa hon och jag såg Niall stå i dörrkarmen till köket och flinade för att han antagligen hört vad hon hade sagt. Jag skrattade lite och sen sa hon.

”jo det är bra. Faktiskt mår jag ganska bra, har inte gått ur skolan men jag har det bra ändå” sa jag och hon skrattade och sen kom Niall längre in i köket och ställde sig bredvid mig och la en hand på min rygg och jag började presentera honom för henne.

”Tova det här är Niall min pojkvän” sa jag och han räckte fram sin hand för att hälsa och hon sa.

”hej, jag är hennes kusin Tova” sa hon glatt och sen tittade på mig med stora ögon och sa sen.

”varför sa jag det som jag precis sa på engelska han hörde säkert” sa hon på svenska och jag skakade på huvudet och sa.

”strunta i det han idiotförklarar dig inte” sa jag och sen kände hur Nialls läppar trycktes mot mitt hår. Samtidigt som mamma kom in i köket och frågade efter sitt vin.

”drack du upp mitt också eller?” sa hon ironiskt och sen vände jag mig om och räckte henne glaset. Och vände sen på klacken och gick ut till dom andra på verandan. 

”kom vi måste ju presentera henne för dom andra killarna” sa jag till Niall och sen tog min kusin i handen och gick mot pappas musik rum där jag visste att jag kunde hitta dom andra killarna.

”killar!” sa jag när jag kom in i rummet med mitt vin glas i handen. Deras blickar vände sig mot mig och min kusin och alla ställde sig upp.

”det här är pojkbandet som skapar kaos i stockholm” viskade jag till henne och hon rodnade lite.

”okej, min kusin Tova Eriksson 22 år” sa jag och sen gick fram till Louis och satte handen på hans axel och sa.

”Louis Tomlinsson 21 år gammal 22 om ett tag” sa jag sen gick vidare till Liam som stod bredvid efter Louis hade vinkat och sagt hej till min kusin.

”Liam Payne 18 år gammal snart 19 år” sa jag och han vinkade åt henne och sa.

”hejsan” och log och jag såg hur hon log tillbaka.

”Harry Styles 18 år gammal, passa dig för honom. Han har någonting för äldre kvinnor” sa jag och han petade mig i magen och jag kved till för han träffade rätt på min piercing.

”aj” sa jag och höll handen över magen och sen slog honom löst i magen. Sen log han mot min kusin och sa.

”hej, lyssna inte på vad hon säger” sa han och blinkade med ena ögat och jag mimade ’jo’ och nickade och hon fnissade till lite.

”Sen här har vi bandets föreställande badboy, fast han är jätte snäll” sa jag och sen fortsatte.

”Zayn Malik 19 år fyllda” sa jag och han log och skrattade och sen gick jag och ställde mig bredvid Niall igen.

”Sen är vi Niall Horan, 18 år snart 19” sa jag och han log mot mig.  Sen lyfte jag på hälarna för att kunna kyssa honom. Sen tog jag en klunk av mitt vin. Sen ser jag i ögon vrån hur Eleanor kommer in i rummet och har två stycken andra tjejer bakom sig. Som jag antog var Danielle och Perrie. Den ena tjejen var ganska kort och hade lite mörkare hår med lite ljusare toppar som var lockat i svallande lockar och en blå byxdress och en svart skinjacka och en vit skinväska. Hon hade ett par ray ban som satt på näsan men som hon sköt upp till hjässan när hon klev in i rummet. Den andra tjejen hade väldigt ljust hår som var nästan vitt. En svart lång kjol som var hög i midjan med en vit t-shirt med ett tryck på och ett par svarta låga converse och en hatt på huvudet.  Jag log mot Eleanor som var lika söt som vanligt och kom och kramade mig. Sen gick hon bort till Louis och jag sträckte fram handen och hälsade på dom två andra tjejerna den med mörkt hår kom fram först och sträckte fram handen mot mig.

”hej, du måste vara Gabbie, jag är Danielle. Liams flickvän” sa hon galtt och log mot mig och jag svarade.

”hej, ja det är jag senast jag kollade. Det här är min kusin Tova” sa jag samtidigt och hon hälsade på hene efter jag hade gett henne ett stort leende. Sen kom tjejen med hatten på som jag dog förstod var Perrie.

”hej, jag är Perrie. Zayns flickvän” sa hon och log stort mot mig. Jag kände igen henne väl men jag kunde inte riktigt minnas varför.

”hej, jag är Gabbie” sa jag och log lika stort tillbaka. Jag kunde inte sluta tänka på vart ifrån jag kände igen henne så jag ställde mig på tå och viskade i Nialls öra.

”jag känner igen Perrie, har jag träffat henne förut?” sa jag tyst i hans öra och han sa.

”hon är med i bandet Little Mix, kan vara därför” jag nickade och då slog det mig. Klart att det var därför.  Efter en stund så bestämde vi oss för att gå ut till dom andra på verandan och umgås med alla. När vi kom ut kom alla fram och hälsade på Tova alltså alla var min mamma, pappa och Matthew typ. Jag blev förvånade över att hon åkte alldeles ensam men hon var vuxen nu. Alla som skulle vara här var här och jag hade hälsat på alla än så länge i alla fall. Maten började dukas fram  på bordet och jag gav ifrån mig en stor gäspning innan jag satte mig ner vid våra ute möbler. Jag hade Tova mitt emot mig och Niall och Danielle bredvid. Jag la upp sallad på tallriken för det var den som kom först sen kom det potatissallad och sen köttet. Kött var en av mina favoriträtter.  Maten som låg på min tallrik åt jag upp ganska så fort och sen kände jag hur gåshuden började komma på min bara ben. Det började bli kväll och klockan var kanske runt sju men jag kände hur det började bli ganska kallt.

”babe? Fryser du?” frågade Niall och jag vände huvudet mot honom och sa.

”lite, men det går bra” sa jag tog en filt som hängde bakom mig. Inte för att det hjälpte så mycket. Men lite i alla fall.

”du skakar” sa Niall efter en stund. Jag tittade på honom och sa.

”sluta, jag fryser lite okej… jag dör inte” sa jag och han tittade på mig och log och sen tog han tag i min käke och drog sig närmare och mötte mina läppar och när han mötte dom så hörde jag hur en kamera klickade till och jag tittade upp mot andra sidan av borde där Tova satt och tog kort på oss med sin kamera. Jag tittade på henne och himlade med ögonen.  Och sen skrattade och sa.

”får jag se?” sa jag och hon räckte kameran över bordet och jag tittade på bilden på mig och Niall. Han böjde sig också över kameran för att titta på den. Jag tittade på honom och log och han kysste mig snabbt igen och sen räckte jag tillbaka kamera till Tova och sen reste mig upp för att gå upp för trapporna och ta på mig något lite varmare. När jag hade gått innanför glasdörren som gick in i huset så hörde jag fotsteg bakom mig. Nialls fotsteg.

”du kan inte vara utan mig i fem minuter eller hur” sa jag lite mer flörtigt när jag kände hans händer runt min midja. Han kysste mig i nacken och sa.¨

”nej, det kan jag inte vad ska du göra?” sa han och han fortsatte kyssa mig i nacken samtidigt som jag ledde hans fotsteg upp för trappen.

”jag sak byta om, för jag fryser” sa jag och han tog ett stadigare tag om min midja och runt mina ben och lyfte upp mig så jag greppade mina händer runt hans hals. Sen öppnade han dörren in till mitt rum och stängde den efter sig.  Han släppte ner mig på golvet och jag gick bort till min garderob och sen tog fram ett par svarta jeans och en stor stickad tröja. Och en stor armbandsklocka för att inte ha någon accessoar till.  Jag ställde mig framför Niall och sa.

”kan du dra ner dragkedjan?” sa jag och vände mig så jag stod med ryggen mot honom.  Hann drog undan mitt hår från min rygg och sen drog ner dragkedjan på min klänning. Jag drog av axelremmarna och sen landade klänningen på golvet och sen går jag bort till sängen och drar min stickade tröja över huvudet och då känner jag hur Niall tar tag i mina höfter och vänder mig mot honom. Han lägger sin händer på min rygg och sen tryckte sina läppar mot mina.  Jag lyfte på hälarna för att kunna lägga armarna om hans nacke och kyssarna gick över till mer passionerat och sen till hångel och han började kyssa mitt käkben. När jag avbröt det.

”inte nu, vi går ner till dom andra” sa jag han suckade och sen kysste mig en sista gång innan jag öppnade dörren till mitt sovrum

”Du, byxor” sa han innan jag hann öppna dörren helt. Jag skrattade samtidigt och det gjorde han också. Så när jag gick för bi honom så slog jag honom löst i magen och han lade en hand på hans mage. Jag drog upp mina jeans snabbt och sen rättade till dom i benen.  Och sen när jag gick förbi honom så kände jag hur han klämde till på min rumpa. Jag vände huvudet bakåt och tittade på honom och han ryckte på axlarna sen gick lite fortare så han hann ikapp mig och sen kysste mig på kinden.  

När vi kom ner till dem andra ute på verandan tittade dem på oss och jag log mot dom och sen satte mig på stolen jag suttit på innan. Och Niall på den stolen han hade suttit på. Jag la mitt ena ben över det andra och sen började prata med Perrie och Tova som satt mitt emot oss och känner hur Nialls hand läggs på mitt ben. Jag vände mitt huvud snabbt mot honom och sen log och han sträckte sig efter en kyss och sen började jag prata med Tova och Perrie och inom några minuter deltog Danielle i samtalet också.


 


Sååå, bra uppdtaering i veckan tycker jag! 


The Moment - Kapitel 32

 
Tidigare: 

Det fanns inget bättre ställa att tänka på än duschen. Jag schampoonerade mitt hår och sen hade i balsam och hår in packning och sen när jag var klar klev jag ut ur duschen och virade en handduk runt mitt hår och kroppen och tog min tandborste och smetade på lite tandkräm. Efter 10 minuter lyfte jag på täcket till min säng och det tog inte många minuter så flimmrade ögonlocken men jag han vakna till av att min mobilvibererade och jag lyfte den och kisade mot skärmen. Och Nialls namn som var babe i min telefon med ett hjärta lyste på skärmen.

Babe

”hey babe, if you don’t sleep. Or I’m sorry that I wake you up. But I just want you to know that you’re my little princess and I already miss you. I hope everything go well tomorrow at your performing at the school. Sorry I couldn’t be there. I Love you beautiful, xoxo”

Sa ju att jag hade hittat min prins.


På fredags morgonen vaknade jag med en klump i magen och kände att jag var riktigt nervös. Jag hörde fotsteg kom upp för trappan och sen tittade pappas ansikte in genom dörren och la mig på sidan och tittade på honom och sen klev han in genom dörren och satte sig på kanten på min säng  och sa.

”god morgon, är du nervös?” sa han och jag nickade samtidigt som jag gäspade. Och sa sen.

”ja, jag är ganska nervös” sa jag och pappa nickade mot mig. Jag visste att han förstod, han förstod nästan allt.

”men det är bra, för man ska va nervös.. Men allt kommer att gå jätte bra” sa han och sen reste sig upp och log mot mig.

”vi ses sen, det finns frukost där nere om du vill ha” sa han och jag nickade och sen satte mig upp i sängen och drog av mig täcket och slängde benen över säng kanten och sen lät dom dingla där. Min säng var ganska hög så jag hade kanske nästan en meter ner till marken.  Sen reste jag mig upp och kollade i min helkroppsspegel som hängde på väggen precis innanför dörren och tittade på mig själv iklädd ett par rosa pyjamasshorts och en av Nialls tröjor som han hade glömt här när han stannade över natten sist. Jag släppte ut mitt hår ur hästsvansen och drog några drag med borsten för att låta mitt hår hänga fritt på axlarna. Och sen gick jag ner till Mamma och Matthew som satt nere vid köksbordet och åt av sin frukost.

”god morgon” sa jag när jag ställde mig vid köksbordet.

”god morgon” sa mamma och Matthew mumlade någonting som var omöjligt att höra. Jag tog ett glas med juice och en rostad smörgås och åt det hyfsat fort för att sen gå upp och göra mig klar. Inom tio minuter så stod jag framför dom tre klänningarna jag hängt fram i går och ställt fram skor under. Under den rosa klänningen så stod ett par svarta pumps och under den svarta klänningen stod dom vita Jeffery Campbell skorna jag köpte för ett tag sedan. Och under den turkosa stod ett par lite lägre med kilklack.  Jag stod och funderade ett tag och sen valde den rosa klänningen och dom svarta höga skorna och tog med mig dom och la det på sängen. Sen ställde jag mig framför spegeln och plattade mitt hår ganska noga. Ungefär 20 minuter senare stod jag med klänningen precis pådragen över huvudet var fortfarande barfota och sen stod och drog några drag med mina maskara och lade ett lager med ljusrosa ögonskugga på ögonlocket. Och mina läppar hade jag ett lager med läppglans på bara så dom endast vart lite glansiga. Jag tog på mig dom svarta skorna och sen tittade mig i spegeln. Helt okej tänkte jag. När jag stod inne på mitt rum och började gå runt och kollade min mobil stod jag vänd mot dörren som var öppen och sen känner jag ett par armar slingras runt min kropp och jag drar in Nialls lukt av hans after shave.

”hej” sa jag och vände mig i hans armar. Och han log stort mot mig.

”hej” sa han tillbaka och jag lyfte lite på hälen för att kunna kyssa honom och jag  kände hans händer på mina höfter och sen hans läppar som masserade mina.

”vad gör du här?” frågade jag och sen såg jag över Nialls axel hur resten av killarna kom in i mitt rum. Jag log stort mot dom och sen gav dom varsin kram.

”vi har bestämt oss att följa med” sa Louis och log stort mot mig.

”Ni ska göra vadå?” sa jag och tittade på dom fyra killarna som stod framför mig. Och sen vände mig om mot Niall som fortfarande stod bakom mig.

”ja, vi stuntar i det om du inte vill” sa han och jag skakade på huvudet och sa.

”nej, absolut inte.. Men kan ni verkligen gå in på en skola utan att dra folkmassa?” frågade jag och alla nickade mot mig.

”ja, det är det vi har Paul till” sa Zayn och jag log stort mot dom. Och kände hur nervositeten växte, min pojkvän som jag hade dejtat i snart två månader hade aldrig hört mig sjunga eller spela gitarr. Och sen resten av one direction. Det kändes konstigt, jag såg inte Niall som kända Niall från one direction jag såg honom som min Niall min irländska prins, och resten av killarna såg jag som mina närmaste kompisar.

Nialls perspektiv.

Gabbie hade gått bakom scenen i skolans aula och skulle snart upp på scenen. Jag och killarna plus Paul och Gabbies mamma och pappa hade fått ställa oss i ett inglasat rum på en av balkongerna i aulan. Jag väntade på att min flickvän skulle gå upp på scenen och jag skulle få höra henne sjunga. Det var nog nervöst för henne eftersom hon hade räknat med att vi inte skulle vara här. Och nu stod hela One Direction plus deras tour maneger och skulle titta på henne. Mina tankar avbröts när jag såg Gabbie komma in på scenen med en svart gitarr i handen och en till tjej bredvid. Hon satte sig på  stolen och jag hörde hur melodin till våran låt Little Thing började spelas, killarna och jag utbytte blickar fort och sen började tjejen som tydligen hette Allie sjunga och Gabbie spelade plockkompet på sin svarta gitarr.  När det var Gabbies tur började hon spela och jag hörde fort vilken låt det var. Alphavilles låt Forever Young. Hon öppnade sin mun och sen kollade hitåt och började sjunga.

sjöng.

”Let’s dance in style, Lets dance for a while Heaven can wait for only watching the skies, Hoping for the best but expecting the worst. Are you going to drop the bomb or not? Let us die young or let us live forever. We don’t have the power but we never say never. Sitting in sand pit, life is a short trip. The music for the sad men, can you imagine when this race is won, turn our faces into the sun. Praising our leaders we’re getting in tune. The music’s played by the madman”

Sjöng hon, det lät otroligt bra. Harry kom fram och klappade mig på axeln och sa.

”hon kan ju faktiskt sjunga” sa han och jag nickade bara till svar. Hon var begåvad. Hon kom ju faktiskt från en musik familj. Eller ja hennes pappa i alla fall. När hon var klar så fick hon applåder och många av dom. Innan allting var slut ropades årets avgångs studenter  ut och sen gick vi ut lite tidigare än alla andra. Vi hade redan fått nyckeln hem till deras hus för att vi inte skulle skapa folkmassa.

Innanför dörren hos Gabbie tog alla av sig skorna. Paul hade åkt hem till sig för vi klarade oss nu. Matthew hade slutat nian och vi visste att ltie släktingar och lite andra människor skulle komma  hit till kvällen för att grilla och infira sommaren. Danielle, Eleanor och Perrie skulle troligtvis också komma så att Eleanor skulle ta med dom hit. Vad jag visst hade inte Gabbie träffat Perrie och Danielle än. Men jag visste att dom skulle ha lika kul som Gabbie och Eleanor hade ahft dom gångerna dom träffades.

”du Niall” sa Louis och jag vände mig mot honom och stoppade händerna i byxfikorna.

”ja?” sa jag och han fortsatte.

”känner Gabbie Oliver Murs?” frågade han och jag nickade.

”ja, jag tror hon har nämnt något om det” sa jag och tänkte efter en stund hon hade nämnt honom men inte tillräckligt noga. Inte mer än att han hade jobbat med hennes pappa.  

”vadåra?” fortsatte jag sen och tittade på Louis.

”Eleanor sa något om att han hade varit här när vi var här, jag och Eleanor” sa han och jag ryckte på axlarna och tänkte efter en stund. Hon hade ju nämnt det om att hennes pappa kände olly men inte något mer.

”jasså?” var det svar som jag fick ur mig för jag visste inte vad jag skulle säga direkt.

”ja, hon sa något med att det var en nära vän till familjen” sa han och jag nickade och då förstod jag. Hon skulle ju aldrig bedra mig med honom om han var nära vän till familjen. Hoppas jag.

Gabbies Perspektiv.

Jag satt i aulan på Matthews skola och väntade på att det skulle ta slut här. Men jag var tvungen att sitta still och se lite stolt ut han slutade ju nian och efter sommaren som var han inväntad till ett universitet på Irland. Så detta var ett stort ögonblick för vår familj. Eller för mamma och pappa.  Jag såg min bror ta emot sina slut betyg och sen efter 10 minuter stod alla upp och applåderade.  Några minuter senare stod vi och hade kramat om min bror som precis gått ut junior high.

”grattis!” sa jag och gav min bror en lång kram.

”tack” sa han och la armarna om mig.  Vi alla gick mot bilen och jag och Mathew tog platserna bak och mamma och pappa fram.  Avståndet från hans skola och vårat hus var inte speciellt långt och bilturen gick väldigt fort. Och när vi kom upp på gatan så kunde vi inte ställa oss på uppfarten för där stod Harrys bil. Så vi ställde oss ute på vägen  och sen klev jag ur och började gå upp mot huset och vid våran vita ytterdörr öppnade jag fort och sen kände jag hur det började värka i fötterna men jag klev inte ur skorna innaför dörren utan fortsatte in i huset och sen in till köket där alla killarna stod och Ina också. Jag sprang fram till henne och la armarna om hennes hals.

”heeej” sa jag och kramade henne länge.

”hej” sa hon och sen släppte mig.

”vad gör du här?”  sa jag och tittade på henne. Hon ryckte på axlarna och sen sa ironiskt.

”jag kan gå om du vill” sa hon och jag skakade på huvudet.

”nej, det var inte så jag menade” sa jag och hon skrattade sen gick jag fram till Niall och lyfte på hälarna och kysste honom och sen sa han.

”vad duktig du va” sa han och pussade mig på huvudet.

”nej, sluta” sa jag och la mitt huvud mot hans axel. Jag hade växt lite eftersom dom höga klackarna. Och nådde till hans näsa i alla fall. Och han nickade mot mig och la armarna om mig.

”seriöst, du var duktig” sa Liam och jag tittade på dom och höjde på ögonbrynet samtidigt som jag skakade på huvudet.  Sen kände jag hur det mina fötter började värka på riktigt och jag drog mig ur Nialls grepp om mig och böjde mig ner och lirkade ut foten ur mina klackar. Och sen ställde klackarna på köks ön. Och då kände jag hur jag krympte igen och var under Nialls haka. Harry tog upp skorna och tittade på dom ett tag så sa han.

”förstår inte hur ni kan gå i såna här?” sa han och tittade på dom och höll i klacken.

”inte jag heller” sa Ina och tittade på Harry och han log mot henne och se n rykte jag på axlarna och såg hur han tittade i skon och hans ögon växte.

”36?, skojar du? Jag tror en pyssling ringde förra väckan och frågade om han kunde få låna dina skor” sa han och alla skrattade och jag sparkade honom på benet för det var det jag nådde.

”sluta, jag är en pyssling” sa jag ironiskt och han skrattade åt det jag percis sa.

 

Efter två timmar i köket började det komma in folk i vårat hus och pappa hade tagit platsen vid grillen och jag stod i köket och hällde upp ett glas vitt vin till mig och mamma.  När jag känner ett par armar som kommer runt min hals och förväntar att det ska vara Niall och sen säger rösten som verkligen inte var Niall.

”hej” sa rösten en tjejröst jag inte riktigt kunde sätta på plats men jag kände igen den. Jag vände mig om och såg min kusin Tova i ögonen Jag kastade mig om hennes hals och sa högt.

”Tovvaaaa” sa jag högt och insåg hur mycket jag hade saknat henne. Jag hade inte träffat henne på 1 och ett halvt år ungefär.

”Gabbbiieee” skrek hon tillbaka.


Yeeezzz. Fortsättning på den här kvällen kommer. Hur tyckte ni? lite mer Niall tankar än vanligt. 



The Moment - Kapitel 31

 
Tidigare: 

”får man smaka en bit?” frågade hon och syftade på min smörgås. Jag räckte fram den till henne och hon tog ett bett av den sen tog jag det sista bettet av den. Gabbie ställde sig framför mig och jag lutade mig mot köksbänken. Hon ställde sig framför mig och hade mitt ena ben emellan hennes. Jag drog henne närmare mig genom att stoppa ner mina händer i byxfikorna på hennes jeans.

”Hur var daten med Cara då?” frågade Gabbie Harry med retningen i rösten. Hon var en mästare på att retas hade jag märkt. Hennes starka sida, eller hon hade många med en av dom var att retas.

”hu visste du det?” frågade han henne samtidigt som dom andra kom in i köket.

”du har lite kvallerbyttor hör borta, du får ju räkna ut det om inte du berättar från första början” sa hon och tittade på honom med ett flin och han tittade bort mot Louis som tog händerna i luften och skrek.

”jag är oskyldig!” 


Gabbies Perspektiv.

Killarna och jag stod i köket och Niall hade sina händer i mina byxfikor. Vi skrattade och hade riktigt roligt. Tills jag kollade på klockan ovanför dörrkarmen in till köket och den visade halv 6. Shit, flygplatsen.

”Niall, jag måste åka. Skulle du med?” sa jag och drog mig ur hans grepp och hämtade min telefon i vardagsrummet.

”just det, grabbar ni måste gå för vi ska hämta hennes föräldrar på flygplatsen” sa han och dom nickade och Zayn frågade.

”vart har dom varit?” sa han och jag vände mig mot honom och sa.

”dom har varit i Sverige, dom åkte med mormor när hon åkte hem” sa jag och han nickade och sa sen.

”vi har varit i Sverige,  tror nog att det var landet vi hade mest roligt i” sa han och dom andra nickade instämmande och jag gick sen till Niall och kysste honom snabbt och sa.

”nu måste vi verkligen åka” sa jag och sen vände mig om och började gå mot hallen och sen gick killarna om mig i hallen.

”hejdå” sa alla i kör och jag vinkade efter dom. Niall och jag sprang ner för trapporna och sen ut till hans bil. Och han fick ansvaret att köra.

”hur länge har dom varit borta nu?” frågade han när vi stod inne på flygplatsen och väntade på mamma och pappa.

”dom har varit borta i fem dagar tror jag” sa jag och sen kände jag hur han tog min hand och våra fingrar flätades ihop. Och sen började vi gå mot starbucks som låg inne på flygplattsen.

”vad vill du ha?” sa han och kollade bland det som fanns.

”vet inte, tror jag tar en kola frappuccino” sa jag och han gick fram till kassan och jag höll han fortfarande i handen.

”hej, har ni bestämt er?” frågade tjejen som stod i disken.

”eh, jag tror det” sa Niall och log mot henne.

”jag tar en kola frappuccino” sa jag och log stort mot henne.

”och jag tar en choklad frappuccino” sa Niall och hon log stort och nickade sen började hon göra våran beställning och bara efter någon minut så var hon klar och Niall betalade efter lite om och men, men han gjorde det.

”följer du med hem sen?” frågade jag honom och la armen om hans midja och drack ur min frappuccino.

”ja, det kan jag göra” sa han och sen såg jag mina föräldrar vi bandet där alla väskor kommer. Jag släppte Niall och tog hans han och sen gick vinkade åt mamma som såg vart jag var och dom började gå mot oss. När dom kom fram så slängde jag mig runt halsen på min mamma och jag såg hur Niall tog min pappas hans och sa.

”välkomna hem” sa han och såg hur pappa log mot honom.

”man tackar” svarade pappa. Sen la jag armarna runt min pappa och såg svagt i ögonvrån när Niall pussade min mamma på kinden och sen gav henne en kram.

”ska vi åka?” sa pappa efter vi kramat om varandra.  Jag nickade mot honom och sen tog Nialls hand igen. Och sen gick vi ut på parkeringen och till Nialls bil. Bilresan hem var ganska tyst och känndes som om den gick väldigt fort.  Och fort så parkerade han på våran uppfart och sen hjälpte vi mamma och Pappa med väskorna. Dörren var som tur upplåst eftersom Matthew var hemma.

”hallå” skrek mamma när hon kom innanför dörren och sen kom Matthew ut i hallen och efter honom kom Tanja. Mamma tittade glatt på honom.

”hej” sa mamma och kramade om Matthew  ch gav Tanja en kram och efter kram kalaset sa jag.

”kom” sa jag till Niall eftersom vi fortfarande stod kvar i hallen. Jag tog hans hand men han bytte till att stå bakom mig med händerna runt min midja. Och vi gick som pingviner ut till köket där mamma och pappa var. Mamma log mot mig och det gjorde pappa också.

”så hur har ni haft det?” frågade jag mamma och pappa.

”bra, vi har haft jätte roligt. Vi får åka snart igen och ta med er!” sa mamma och jag nickade.

”vad har ni gjort medans vi varit borta? Märkte att Tanja var tillbaka” jag nickade och sen tänkte dra den korta historien.

”inte så mycket, Världen vet nu om att Niall är min pojkvän och sen har jag nästan inte varit hemma eftersom att Matthew inte sovit här har inte jag heller gjort det” sa jag och jag kände Nialls leende mot min nacke. Och sen hur han lutade sin haka mot mitt huvud.

”Jaså, var har du sovit?” sa mamma och bytte språk. Pappa var inte heller så haj på svenska så han förstod inte så mycket. Men jag och mamma använde det alltid när hon vilel säga något hon visste att bara hon skulle få svaret på det.

”ja, vart tror du?” sa jag och himlade med ögonen.

”jag vill fortfarande inte bli mormor än. Så tänk dig för” då var det min tur att himla med ögonen och sen skrattade jag åt henne. Gud vad skönt att dom var hemma igen.

”nej, är ni hungriga? Niall stannar du och äter?” frågade pappa och jag nickade som svar till att jag var hungrig. Och Niall sa.

”ja, om ni vill” sa han vänligt och mamma log och sa.

”det är klart, annars skulle vi inte frågat” sa hon och klappade honom på kinden medans hon gick förbi och ut i hallen. Jag tog hans hand och mimade ’vi går upp’ och han nickade mot mig sen började vi gå upp för trappan. När vi kommit innanför dörren som jag lät vara öppen dunsade jag ner i min alldeles för mjuka säng på mage och vände på huvudet så det låg på sidan. Händerna hade jag vilandes efter sidorna och mitt hår var lite överallt. Jag måste sett ut som en säl när jag låg sådär. Niall la sig bredvid mig och han tog min hand oh började rita mönster i den. Sen kom mamma in i dörr öppningen med en vit påse i handen.

”jag köpte med lite saker från sverige” sa hon och tog ett kliv in i rummet och sen kastade påsen på fotändan av sängen. Jag satte mig upp och kollade i påsen. Sen hällde ut innehållet. Vilket innehöll bara godis nästan. Som bara fanns i sverige, Ahlgrens bilar, djungelvrål  och pim pim båtar. Niall tog upp en av påsarna som innehöll Ahlgrens bilar och sa.

”jag har ätit dom här förut, det är väldigt gott” sa han och tittade på påsen och jag kände hans hand på min rygg.

”öppna den då” sa jag och han rev upp påsen och tog några bilar ur den och sen räckte fram den mot mig. Och jag tog några och stoppade i munnen. 

”här prova en sån här” sa jag och gav honom ett djungelvrål. Han tittade på det en stund se stoppade han den i munnen. Hela hans ansikte drog i hopp sig som ett russin när han hade haft det i munnen en stund och när han hade tuggat klart och svalt sa han.

”jag har ätit det där förut” sa han bara och skakade på huvudet.

”har du varit i sverige många gånger?” frågade jag honom efter att ätit upp några djungelvrål.

”tre gånger, vi spelade in våran del av skivan där” sa han och kysste mig på kinden.  Jag nickade.

”jaha, prova en sån här” sa jag och matade honom med en pim pim. Han åt den och sa.

”den var god kan jag få några till?” jag höll fram påsen till honom och när han försökte ta den så drog jag undan den från honom och sa.

”det kostar” sa jag och han tittade på mig och sa.

”vad då?” sa han och jag lutade mig fram mot honom och han kysste mig snabbt och sen sa jag.

”det kostar en puss” sa jag och han tryckte sina läppar mot mina och jag log in i kyssen.

”varsågod” sa jag och gav honom påsen. Mamma ropade sen på oss att vi skulle komma ner för att maten var klar och Niall ställde sig upp och tittade sen på mig och sa.

”kommer du?” sa han jag nickade och sa sen.

”kan du inte bära mig snälla” sa jag och han skrattade och skakade på huvudet och jag putade på underläppen och sa.

”snälla jag orkar inte gå” han lutade sitt huvud bakåt och sen gick mot sängen och tog tag i mina händer och drog mig upp på fötter och sa.

”kom nu” och sen började gå ner för trappan. När vi kom ner satt alla redan vid bordet och hade börjat äta och jag satte mig ner så jag hade Matthew på min ena sida och Niall på min andra och mamma mitt imot. Jag tog lite av pastasåsen som mamma hade gjort och sen makaroner. Och sen började äta.

”hade ni det bra nu då?” frågade jag och tittade upp samtidigt som jag tog en klunk av vattnet som stod framför mig.

”ja, det hade vi. Vi hade jätte kul” sa hon och jag nickade. Jag visste att min födelsedag började närma sig. Vad jag skulle göra då hade jag ingen aning om. Tror att Niall och dom skulle dra med mig ut. Jag var ingen fest människa längre. Även om jag var 19 år fyllda på lördag. Sen började jag känna hur nervositeten smög sig fram eftersom jag skulle uppträda för hela min skola plus för dom anhöriga som skulle komma. Jag började peta i det lilla maten jag hade kvar på min tallrik. Min matlust var borta och maten jag hade i munnen växte bara.  Jag svalade och sen la ifrån mig gaffeln på tallriken och sen kände jag hur mätt jag faktiskt var. Korkat att käka godis innan.  Middagen var väll en helt vanlig middag men familjen plus Tanja och Niall då.

”vad har ni gjort då?” sa mamma efter en stund och lät sin blick vandra mellan Matthew och mig. Och jag ryckte på axlarna och sa.

”han lämnade ju mig…” sa jag och pekade på Matthew och sen fortsatte 

”så jag vet inte vad han har gjort. Men jag har tagit bort mitt gips och övat inför i morgon” sa jag och mamma nickade och pappa sa.

”gick det bra att ta bort gipset då?” sa han och jag nickade och sen tog en klunk av mitt vatten.

”ja, det gjorde det väll. Eller vad tycker du?” sa jag till Niall och tog min hand under bordet.

”men det gick väll bra” sa han och kramade den och sen tittade på mig medans jag kollade på mamma och pappa som satt och diskuterade något och sen avbröt diskussionen och frågade mig.

”vad ska du göra på lördag då?” frågade pappa och jag ryckte på axlarna.

”jag vet inte ska väll göra något med er som vanligt” sa jag och tittade konstigt på dom.

”Gabbie du blir 19 ska du inte göra något annat?” sa mamma och tittade på mig med en lidande blick. Jag ryckte på axlarna igen och log mot mamma och sa.

”vill ni bli av med mig eller?” sa jag med ironin i rösten och mamma flinade mot mig.

”det vet du att vi inte vill men, på riktigt. Du är nitton år på lördag så bestäm att du ska gå ut innan jag låser dig ute så du inte har något val” sa hon och log lite lekfullt och allvarligt mot mig. Såhär var min mamma. Skojade om allt.

”jaja, jag hittar på något” sa jag och sen reste mig upp och gick bort till diskbänken med min tallrik och Niall gjorde likadant sen satte jag mig vi bordet igen och la mina armar i kors på bordet och la huvudet på armarna och tittade på glaset framför mig.

”hur har det gått med repetitionerna inför usa?” fråga pappa Niall och mitt hjärta stannade när jag visste att han skulle åka och det inte var så länge kvar.

”det har gått bra, det är inte så länge kvar nu” sa han och la en hand på min rygg sen för jag tror att han visste hur det högg i mig så fort någon pratade om det.

”vad bra, vad gör resten av killarna då?” frågade han sen och Niall rykte lite axlarna och sa sen.

”jag tror att Louis är med Eleanor, Zayn är med någon kompis och Liam är med Danielle för hon var ledig och sen Harry vet jag inte vad han gör” sa han och pappa nickade. Sen satte jag mig upp och lutade mig mot stolens ryggstöd och suckade.

”hjärtat vad är det?” sa mamma och hon såg på mig direkt att det var något.

”inget, jag är bara rastlös” sa jag och drog med fingrarna genom mitt hår och la det på ena sidan av axeln.

”men gör något då.. Har du varit hos hästarna idag?” frågade hon och jag skakade på huvudet.

”nepp, kan inte du åka ut? Jag får ändå inte rida och jag kan inte be Ina ta alla. För dom behöver ridas” sa jag och mamma gav ifrån sig en suck.

”på ett villkor” sa hon och jag tittade på henne. Och höjde på ögonbrynen och då fortsatte hon meningen.

”att du gör kladdkaka medans jag är borta” sa hon och jag skrattade åt henne och sa.

”visst” sa jag och hon log stort mot mig och jag log tillbaka och sen ställde mig upp och sträckte ut händerna mot Niall och han tog dom men istället för att ställa sig upp drog han ner mig i hans knä och mamma log ett snett leende mot mig och jag log tillbaka och sen kände hur Nialls armar kramade om min midja.

”Nej, bäst att jag åker” sa mamma och ställde sig upp efter fem minuter. Matthew och Tanja hade redan lämnat matbordet och hade gått upp på övervåningen pappa satt fortfarande kvar vid matbordet och mamma var på väg upp för trapporna för att byta om. Pappa reste sig upp och började ställa in alla tallrikar och det i disken och jag satt fortfarande i Nialls knä och kände hur han viskade i mitt öra.

”glöm inte bort att fråga om irland” sa han och jag skakade på huvudet och vände bak det och kysste honom och sa mot hans läppar.

”nej, jag ska fråga senare i kväll” sa jag och han nickade och kysste mig igen och sen vände sig pappa mot oss och sa.

”slår du på diskmaskinen när du bakat färdigt?” sa han och jag nickade mot honom.

”absolut, jag ska börja nu. Hjälper du till?” frågade jag Niall och han svarade.

”visst, men jag tittar helst på” sa han och blinkade med ena ögat mot mig. Jag nickade mot honom sen reste mig upp ur hans knä och gick mot diskbänken och böjde mig ner mot skåpen och tog fram en skål och sen ställde mig på tå för att ta ner övriga ingredienser.

Ungefär en och en halv timme senare öppnades dörren och mamma kom in i vardagsrummet efter några minuter. Jag hade kurat i hopp mig till en boll i Nialls knä i fåtöljen och lutade mitt huvud mot hans axel samtidigt som jag hade snörat in mig i en filt.

”hej” sa jag och lutade upp huvudet från Nialls axel och tittade på min mamma.

”hej, vad har du gjort med hästarna dom var ju helt galna” sa hon och jag skrattade.

”nej, dom är bara lite pigga och vil röra på sig. När jag får rida igen tänkte jag åka ut till fälttävlingsbanan med Newa och Grande. Jag har faktiskt tänkt att lämna ifrån mig Shimpy” sa jag och tittade ner på mina händer och sen upp på min mamma igen.

”låter som en bra idé det första, men inte det andra varför?” sa hon samtidigt som jag kände hur Nialls hand lades på mitt lår under filten.

”för att jag känner att jag inte har tid och han behöver få vara hos någon som kan ta honom till en högre nivå. Han har den viljan och kapasiteten till att bli en bra tävlingshäst. Men jag har inte den tiden. Snälla kan vi prata om det här sen” sa jag och mamma nickade förstående mot mig.

”bra, det finns kladdkaka i köket nu” sa jag och mamma log mot mig och frågade.

”ska ni ha?” jag skakade på huvudet och Niall sa.

”jag vill ha lite” sa han och mamma nickade och några minuter senare kom hon ut med fat och några skedar och kladdkakan som hon även hällt över lite florsocker på. Niall sträckte sig fram för att kunna skära en bit av kladdkakan och han tog en extra stor bit så jag också kunde äta av den. Den var god. Jag hade lyckats de här gången också.

 

En timme senare hade Niall åkt hem och jag stod i öppningen till min garderob för att bestämma vilken av klänningarna jag skulle ha. Allting var vänt upp och ned kändes det som. Kläder låg över allt och det var som om dom bara flöt bort från sin plats i garderoben och lade sig på golvet istället. Jag hängde fram tre olika klänningar en tajt turkos aktig i spets mönster med långa armar och en likadan fast svart med lite kortare armar och sen en ljusrosa med öppen bak i ryggen. Det var otroligt svårt att välja pch jag lät dom tre klänningarna hänga framme och jag fick välja i morgon på morgonen istället. Sen gick jag in på badrummet och in i duschen. Duschens strålar var varma mot huden och jag slappnade av. Det fanns inget bättre ställa att tänka på än duschen. Jag schampoonerade mitt hår och sen hade i balsam och hår in packning och sen när jag var klar klev jag ut ur duschen och virade en handduk runt mitt hår och kroppen och tog min tandborste och smetade på lite tandkräm. Efter 10 minuter lyfte jag på täcket till min säng och det tog inte många minuter så flimmrade ögonlocken men jag han vakna till av att min mobilvibererade och jag lyfte den och kisade mot skärmen. Och Nialls namn som var babe i min telefon med ett hjärta lyste på skärmen.

Babe ♥

”hey babe, if you don’t sleep. Or I’m sorry that I wake you up. But I just want you to know that you’re my little princess and I already miss you. I hope everything go well tomorrow at your performing at the school. Sorry I couldn’t be there. I Love you beautiful, xoxo”

Sa ju att jag hade hittat min prins.


Awwww.. Nu är det klart! Tog sin tid men här har ni det! puss och kram skumbanan. xxx

 




The Moment - Kapitel 30

Tidigare: 

”det gör jag inte, han har varit farmor och farfars ansvar dom senaste dagarna. Men jag vill inte att han ska bli sårad” sa jag och gick mot honom och la mina handflator på hans bröstkorg och bilade med urringningen på hans tröja och han la sina händer på mina höfter.

”du är en bra syster, fast du är lite för överbeskyddande ibland” sa han och flinade mot mig.

”kanske” sa jag och tittade upp på honom. Och han kysste mig och jag la mina händer runt hans nacke och ställde mig på tå sen började pilla med håret i hans nacke.  Han tittade mig i ögonen och jag tittade in i hans.

”jag älskar dig” sa han.

”jag älskar dig också” svarade jag sen log jag mot hans läppar och vi möttes i en kyss. 


Jag slog upp ögonen och satte mig upp i sängen. Jag kollade mig yrvaket omkring i mitt sovrum. Sen kollade jag på klockan som stod på mitt nattduksbord. Klockan visade fem i åtta. Jag kastade av mig täcket och sprang in till min garderob. Jag valde fort ett par svarta tights men vitt mönster på men ångrade mig fort och tog ett par ljusa jeans och en grå tröja med ett vinrött tryck på. Håret kastade jag upp i en slarvig hästsvans och sen tog jag en väska som hängde på kroken innanför dörren och la ner mina solglasögon och mobilen. Sen sprang jag ned för trappan och satte en brödskiva i rosten och tog fram ett glas och hällde upp apelsin juice i det. Mitt upp i allt så ringde min telefon från övervångingen och jag sprang upp för trappan igen och öppnade väskan och på skärmen stod det Niall och hans och mitt ansikte dök upp på skärmen. Första bilden vi hade tagit tillsammans. Jag klickade fort på svara sen sprang ner för trappan igen.

”hej, du jag har försovit mig och kan inte prata just nu. Jag ringer dig sen okej?” sa jag fort i telefonen.

”hej, okej. Ring så fort du får tid” sa han och sen lade jag ner telefonen i bakfickan och började bre min nyrostade smörgås.  

Min frukost gick fort att få i sig och sen gick jag upp till övervåningen igen och in på badrummet. Jag drog några snabba drag med min maskaraborste för att inte se ut som att vara tagen ur the walking dead och sen stoppade jag in tandborsten i munnen. 

 

När jag kom fram till skolan och var på väg att börja en ny skoldag som endast skulle bestå av förberedelser till morgondagens avslutning. Jag gick över parkeringen och in genom skolans dörr. Det var ganska lugnt och jag antog att nästan alla hade gått till sina klassrum och vad jag visste skulle jag hålla till vid musiken idag så jag gick ner mot musiksalen som låg i källarvåningen. När jag kom dit och öppnade dörren till klassrummet så kom min lärare som hette Marcus fram till mig och hade ett stort leende på sina läppar och sa.

”hej Gabbie, vad kul att se dig igen. Hur mår du?” sa han och jag log stort mot honom.

”hej, jag mår bra” sa jag och han log.

”vad bra, redo för sommar?” sa han och jag nickade. Han skrattade åt mig lite och sen gick jag och satte mig bredvid Amanda som tjejen hette. Vi hade gått i samma klass i mer än 5 år och jag hade aldrig riktigt umgåtts med henne men hon och jag hade något gemensamt. Hon hade också en tvillingsyster fast hennes var vid liv och satt i samma sal. Emelie, dom var läskigt lika.

”så hej på er!” sa Marcus när han ställde sig på den lilla scenen vi hade i våran musiksal.

”idag kommer vara en riktigt lugn dag. Endast repetitioner och förberedelser. Vi kommer att börja med att köra igenom hela programmet och sen när allt är klart får ni åka hem. Vilket betyder att det blir en kort dag” sa han och alla tjoade och skrek som små barn.

 

Efter fyra timmar med repetitioner så dunsade jag ner i Nialls soffa. Han var inte hemma och jag hade fått en nyckel igår. Jag slog på tvn eftersom et var nästan det ända som fanns att göra just nu. Jag sappade mellan kanalerna och stannade på kanalen där hitta Nemo visades. Sen började min mobil telefon att plinga och jag tog upp den och alla notiser var från twitter.  Den första jag såg var.

”It’s confirmed. Niall Horan is dating Gabriella Clark. Don’t send them hate, you should be happy for them” var en av dom första jag läste och jag blev lättad. Och sen såg jag en till.

”She’s a whore, she’s already pregnant. Leave him alone” Det bet lite I magen när jag såg den men inte så mycket jag trodde att det skulle göra. För jag visste vad som var sant. Mina nära och kära visste vad som var sant. Jag tweetade ett svar till henne och skrev.

”no, i’m not pregnant. So don’t call me that. I was in a car crash and that’s why I was on the hospital” skrev jag och sen skrev jag en ny twwet till alla som följde mig.  

”I know that you know the news, but please don’t believe in all the rumors. I’m begging for that!xx” skrev jag och hörde jag hur det gick I dörren. Och jag ropade.

”hallå” sen gick jag ut till hallen och såg Niall hänga av sig sin jacka och sen klev ur sina vita sneakers.

”hej babe” sa han och gick fram och kramade om mig sen gav mig en kyss.  Jag tittade konstigt på honom för något var det som inte var rätt.

”vad är det?” frågade jag och tittade ängsligt på honom och han suckade och slappnade sen av.

”inget, det är bara…” började han och sen tog min hand och vi satte oss i soffan.

”det är bara…?” sa jag och menade att han skulle fortsätta.

”har du kollat din twitter?” sa han och jag nickade mot honom och sen ställde mig upp och tog ur min telefon ur bakfickan. Och sen satte mig ner igen och låste upp min telefon och visade honom.

”japp” sa jag och gjorde ett ploppande ljud.

”jag förstår inte hur du kan inte tryckas ner” sa han och tittade på mig.

”för att jag vet att det dom skriver inte är sant” sa jag bara som ett enkelt svar och log mot honom. Han tittade på mig och började skratta lite.

”det är i och för sig sant. Men inget dom skriver är sant, och att du ska låta mig vara och att lämna mig ifred är det sista jag vill. Hoppas du vet det” sa han och ja rodnade lite av det han sa.

”nej gravid är jag ju inte, det är klart” sa jag och klappade mig på magen och skrattade och det gjorde Niall också medans han skakade på huvudet.

”en sak till” sa han och jag tittade på honom.

”okej, vadå?” sa jag och det knöt sig i magen och jag blev lite nervös.

”jo, jag tänkte åka hem till Irland om två veckor. Och jag tänkte om du ville åka med?” sa han och tittade på mig med en försiktig blick. Jag log mot honom och sa.

”och typ träffa din familj?” sa jag osäkert. Det var något jag hatade så var det att träffa nya människor. Speciellt folks föräldrar. Han nickade och sa.

”ja, om du vill” sa han och jag tittade osäkert på honom igen. Jag kunde inte säga nej. Det gick bara inte.

”det är klart att jag vill, men vill dom ha dit mig då?” frågade jag och han nickade mot mig.

”det är min mamma som har frågat efter dig” sa han och då kom jag att tänka på det. Det var inte ofta han pratade om sin familj.

”det är inte ofta du pratar om din familj, kan du inte berätta lite om dom. Jag vet ju knappt att du har en familj” sa jag och han skrattade. Eller det är klart jag visste men jag var på gott humör idag och skojade om nästan allt.

”okej, jag har en mamma en styvpappa och en pappa. Sen har jag en bror också men han bor inte hemma” sa han och jag log.

”okej, vad heter din bror och hur gammal är han?”

”han heter Greg och är 24, min mamma heter Maura och min pappa Bobby” sa han och jag sa.

”okej, då vet jag. Men det är klart jag vill med. Vad är klockan föresten?” sa jag och tittade sen på min telefon. Den visade halv 3 om 3 timmar landade mamma och pappa i London.

”ska du med och hämta mamma och pappa?” sa jag och tittade på honom.

”visst, jag kan åka med” sa han och sen hörde jag hur det gick i dörren samtidigt som jag lutade mig fram och fick en kyss kom Louis, Harry, Liam och Zayn in i rummet och Louis säger.

”oj, får vi vara med och pussas?” säger han och sen sätter sig i soffan bredvid mig.

”hej killar” sa jag och lutade mitt huvud bakåt så jag såg dom fast upp och ner.

”hejsan” sa Harry och log och Liam gav mig en vinkning och Zayn sa.

”hejsan” sa han och sen lutade jag huvudet tillbaka. Mina tankar om att åka med Niall till Irland snurrade fortfarande i huvudet och om jag hade träffade hans mamma vad skulle hända om hon inte tyckte om mig. Jag var nog mer rädd över att träffa hans mamma än hans pappa. Jag vet inte varför men så var det alltid. Jag är osäker. Jag vet själv att jag är osäker mest hela tiden. Och jag själv tycker det är skit jobbigt.  

Nialls Perspektiv.

Jag och Harry stod ute i köket och jag drack ur ett glas med vatten. Sen frågade Harry.

”har hon sett twitter än?” sa han och jag svalde de vatten jag hade i munnen och nickade och sa.

”ja, det har hon” sa jag och ställde ifrån mig vattenglaset och sen gick till kylskåpet och tog fram en smörgås som jag gjorde i morse men inte åt. Som jag började äta av.

”hur tog hon det då?” frågade han.  Och jag svalade det jag hade i munnen och sa.

”riktigt bra, hon sa bara att hon inte mår dåligt över det för att hon vet att det inte är sant. Och ja, ryktet som går nu.. Ja, Gravid är hon ju inte” sa jag och tittade på honom.

”eh, nej.. Jag tror att en 4 åring skulle kunna ha hennes kläder på sig” sa han och jag skrattade lite vilket var lite sant. Hon är liten, väldigt liten. Både i längd och bredd.

”men ni har gjort det va?” sa han och jag tittade på honom och sa.

”vad?” sa jag och tog ett till bett av min smörgås.

”ni har, eh.. legat med varandra va?” sa han och jag tittade på honom och flinade.

”jag visste det” sa han och jag flinade igen och sa sen.

”fast du behöver inte säga det till henne att du vet” sa jag och tog ett bett av min smörgås och sen kom Gabbie in i köket.

”vad pratar ni om då?” sa hon och sen ställde sig framför oss.

”inget speciellt” svarade Harry och sen tittade på henne och log.

”får man smaka en bit?” frågade hon och syftade på min smörgås. Jag räckte fram den till henne och hon tog ett bett av den sen tog jag det sista bettet av den. Gabbie ställde sig framför mig och jag lutade mig mot köksbänken. Hon ställde sig framför mig och hade mitt ena ben emellan hennes. Jag drog henne närmare mig genom att stoppa ner mina händer i byxfikorna på hennes jeans.

”Hur var daten med Cara då?” frågade Gabbie Harry med retningen i rösten. Hon var en mästare på att retas hade jag märkt. Hennes starka sida, eller hon hade många med en av dom var att retas.

”hur visste du det?” frågade han henne samtidigt som dom andra kom in i köket.

”du har lite kvallerbyttor hör borta, du får ju räkna ut det om inte du berättar från första början” sa hon och tittade på honom med ett flin och han tittade bort mot Louis som tog händerna i luften och skrek.

”jag är oskyldig!” 


Så Kapitel 30 inte så många kapitel kvar. Blir kanske runt 50 i den här novellen :) 



The Moment - Kapitel 29

 
Tidigare: 

”oj” var det ända ord han fick fram tror jag.

”jag skulle inte dragit upp det här om jag hade vetat. Förlåt” sa han och jag tittade på honom och skakade på huvudet.

”harry, det är okej. Jag mår faktiskt ganska så bra nu. För efter jag fick den lådan så vet jag att hon finns med mig överallt. Sen tog jag upp min telefon ur fickan och visade min bakrundsbild som var en bild på mig och Sarah när vi stod och log mot kameran sommaren 2010.

”är det du?” sa han och pekade på den kortaste jag log och skakade på huvudet.

”jag var alltid längst av oss” sa jag och han tittade på bilden igen sen sa jag.

”nej, kom jag ska gå och hämta odjuren” sa jag och reste mig upp och Harry följde efter och jag tog två av dom först sen gick jag och hämtade den sista. Sen skulle dom få vara inne resten av dagen för jag hade redan bestämt mig att åka tillbaka sent i kväll. Ensam. 


 

Harry och jag hade precis parkerat bilen utanför hans hus och jag skulle släppa av honom där för att sen åka hem till mig dit Niall sen skulle komma och han och Louis skulle köpa med sig pizza. Eleanor hade även kommit med tåget för att hon slutat skolan idag istället för på fredag och hon skulle också vara med ikväll.

”kommer du senare?” frågade jag Harry innan han klev ur bilen. Han tittade på mig och flinade.

”nej, jag har en dejt” sa han och tittade på mig och jag höjde ögonbrynen och sa.

”jaså, vemdå?” han ryckte på axlarna.

”det har du inte med att göra, hejdå” sa han och hoppade ut bilen jag putade med underläppen och brast sen ut i ett leende.

”hejdå Harry” sa jag och sen slängde han igen bildörren och jag började åka mot mitt hus.  Det skulle bli skönt att mamma och pappa kom hem i morgon.  Jag skulle inte behöva vara ensam hade tröttnat lite på det nu eftersom Matthew bodde hos våran farmor och farfar. Men jag kände nu att jag behövde tid för mig själv. Sen när alla har gått från mitt hus och jag är ensam tänker jag fortfarande åka ut till hästarna fast jag ska upp tidigt i morgon igen. Det är ju trotsallt bara onsdag.  När jag klev ur bilen hemma stod någon annans bil på uppfarten också. Och när jag kommer runt den lilla väggen vi hade till ytterdörren sitter ett välkänt ansikte.

Olly” sa jag när jag såg han sitta på bänken bredvid dörren.

”hej Gabbie” sa han och ställde sig upp och gav mig en kram. När man talar om trollen tänkte jag för mig själv.

”vad gör du här?” sa jag och tittade på honom.

”jag vet inte, det var länge sen jag träffade er” sa han och jag undrade om det verkligen var därför han var här. Jag satte armarna i kors och tittade på honom.

”Oliver Stanley Murs, berätta varför du är här” sa jag och visste att det han sa innan inte var sant.

”okej, jag har hört så mycket och jag var tvungen att veta om det var sant” sa han och jag suckade och visste nästan vad han syftade på. Jag satte mig ner på bänken och han satte sig bredvid.

”vad vill du veta?” frågade jag och han tittade ner i marken.

”okej, jag vet att du typ dejtar Niall ifrån one direction, och förut läste jag att han och du lämnade sjukhuset. Varför?” frågade han. Tankarna snurrade i mitt huvud. Jag tyckte om Olly men nu var han lite överdrivet beskyddande men jag fick dra hela historien.

”jag var med i en bilolycka och bröt min arm, jag tog bort gipset och inget annat. Vad trodde du?” sa jag och tittade på honom.

”det typ stod att du var gravid” sa han och hela jag stannade upp i andning och mitt hjärtaa hoppade över minst tio slag.

”ja, så är det inte” sa jag och sen ställde mig upp och låste upp dörren.  Och sa.

”tro inte på allt som skrivs, du vet att du får följa med in va?” sa jag och klev ur mina skor och hängde av mig min jacka. Och Olly gjorde likadant och sen följde efter in.

”det här har inte förändrats någonting” sa han och satte sig vid en av stolarna vid vårat matbord.

”nej det har det ju inte, vill du ha te?” frågade jag och fick en nickning som svar och sen gick och satte på tevattnet. Och tog fram två koppar och la i en te påse i varje kopp.

”jag måste tyvärr kila” sa han efter att ha tittat på sin telefon en stund.  Och jag tittade förvånat på honom.

”ja okej, ehm.. uhm, det var kul att se dig en stund” sa jag och följde honom ut till hallen.

”ja, måste på repetition av x factor” just det, han var ju programledare eller något sånt för det programmet.

”okej, ja vi ses då” sa jag och sen gav honom en kram och sen var han redan ute och satt i sin bil. Jag tog ett djupt andetag och sen gick tillbaka till köket och hällde upp te vatten till mig själv och sen satte gick ut till vardagsrummet och satte mig i soffan med en filt min kopp the och slog på tvn. Och med det lilla flytet jag hade så visades Gossip Girl. Jag tog en klunk av mitt the när det knackade på dörren och sen hörde jag hur den öppnades och sen stängdes med en smäll och 2 minuter senare kom Niall in i huset.

”hej” sa jag och han svarade.

”heej” sa han och sen satte sig bredvid mig i soffan och kysste mig på kinden.  Och sen sa.

”du det jag ville berätta, eller ja, berätta och berätta. Fråga mer, vi ska på intervju i morgon” började han och jag visste direkt vad han menade.

”Niall, jag tror att folk har fattat att vi liksom ja, att det är vi. Du får säga att du inte finns på marknaden längre” sa jag och tittade på honom samtidigt som jag tog en till klunk av mitt the.

”du måste ju kunna läsa tankar eller något” sa han kysste sen mina läppar.

”ja, jag måste ju ha en sidekick eller något” sa jag mot hans läppar och sen kysste dom en gång till. Sen fortsatte jag kolla och lutade mig fram och ställde ifrån mig min tekopp på bordet och sen la sig Niall ner med huvudet i mitt knä. Jag drog fingrarna genom hans hår och tittade på tvn samtidigt.

”när skulle Louis och Eleanor komma hit” frågade jag och han svarade.

”dom borde komma snart” sa han till svar och jag tittade ner på honom och han hade sin ögon öppna och tittade upp på mig. Och jag tittade ner på honom sen hörde jag hör ddet gick i dörren och Louis ropar.

”pizza leverans!” sa han och sen kom han in i vardagsrummet och lite bakom kom Eleanor.

”hej på er” sa jag och sen satte sig Niall upp och drog en hand genom sitt hår. Och sen ställde jag mig upp för att krama om Eleanor.

”hej” sa hon snällt och log mot mig. Och jag log mot henne. Sen följde hon med ut till köket. Och killarna stannade i vardagsrummet.

”du glömde tevattnet” sa han och lyfte upp koppen som jag glömt att ta undan. Jag skrattade lite. Och sen tog koppen och slängde tepåsen och ställde ner koppen i diskhon.

”nej, Olly Murs var här men han var tvungen att gå så jag ställde aldrig tillbaka allt” sa jag och tog fram fyra talrikar och sen bestik.

”känner du honom?” frågade hon och lutade sig mot bänken.

”ja, han är en nära vän till familjen” sa jag och hon nickade och sen tog jag ner glas från skåpet och sen kom Niall och Louis in i köket med dom två pizza kartongerna som innehöll en vanlig vizuvio och en hawaii. Jag skar upp pizza bitar med en kniv och sen sa.

”varsegoda” sa jag och Niall var som vanligt först och tog sig tre pizzaslicear på talriken. Jag tog två slicar på talriken och sen gick in i vardagsrummet med ett glas cola i andra handen och satte mig i soffan bredvid Eleanor.

”vet ni vem Harry skulle ut med i kväll?” frågade jag dom andra och sen tog en bit av min pizza.

”jag vet, men jag fick inte säga något” sa Louis och flinade och sen drack en klunk av sin dricka. Jag tittade på honom och ställde ifrån mig min numer tomma tallrik.

”är det Ina?” frågade jag och han skakade på huvudet. För jag visste att Harry hade frågat mycket och blivit lite glad när jag nämnt henne.

”nej, det är det inte” sa han och flinade.

”men säg, snälla vi måste ju ha koll på lille Harold” sa jag och Louis skrattade sen skakade på huvudet.

”han är ute med Cara” tankarna snurrade i huvudet. Cara vem är det.

”Cara?” sa jag och han tittade på mig.

” delevingne” sa han, Harry. Våran lille Harry var ute med en modell. Jag gav honom en imponerande blick och sen drack en klunk av min cola.

-

Timmarna hade gått och Louis och Eleanor hade åkt för ungefär en halvtimme sedan och klockan hade börjat närma sig tio. Och Niall och jag satt i soffan och jag hade fått honom att titta på Gossip Girl med mig. Och jag hörde hur små suckar lämnade hans mun då och då. Sen sa jag.

”har du tråkigt?” sa jag och han nickade och sa.

”jag är rastlös” sa han och mina planer om att åka ut till mina hästar var redan borta. Just nu ville jag vara i Nialls armar.

”vad vill du göra då?” frågade jag och sen ändrade ställningen jag satt i så jag låg med huvudet i hans knä och han började pilla med mitt hår och sen fick jag en puss i pannan.

”jag vet inte” sa han och tittade på mig länge och log.

”vad tittar du på, har jag något i ansiktet?” sa jag och drog med handen en gång. Han skrattade tyst och skakade på huvudet och sa.

”nej, jag tittar på dig” sa han och hans läppar närmade sig mina. Och dom möttes i en perfekt kyss. Kyssarna fortsatte och jag satte mig gränsle över hans lår och hade hans ansikte mellan mina händer och jag kände hans händer på mina lår och hur dom vandrade upptill mina höfter. Just samma stund hör jag hur dörren stängdes och jag vände mig om och såg Matthew och Tanja komma hand i hand. Tanja, jag trodde att han hade släppt henne vid det här laget. Men nej tydligen inte. Jag satt fortfarande gränsle över Nialls lår och klev av honom när jag såg båda två.

”hejsan” sa jag och kände hur mina kinder hettade till.

”eh, hej” sa Matthew och Tanja log.

”hej” sa hon lite försiktigt mot mig och jag log tillbaka.

”Tanja det här är min pojkvän Niall” sa jag och han ställde sig upp för att hälsa på henne.

”hej” sa han och jag såg att han log mot henne och hon tog hans hand och hälsade.

”hej eh Tanja” sa hon och sen satte han sig ner igen.

”det finns pizza i köket om ni är hungriga” sa jag och Matthew och Tanja gick ut till köket och sen hörde jag hur dom gick upp för trappan. Jag tittade på Niall och han skrattade och han gjorde så jag också skrattade.

”vänta var det där hon tjejen han var så deppig över?” jag nickade och sa.

”japp” och använde ett ploppande ljud på ’p’t.

”okej, jag trodde att han inte skulle lägga ner mer tid på det” sa han och jag ryckte på axlarna och sen lutade mig mot honom och drog knäna intill mig.

”inte jag heller”  sa jag och sen ställde mig upp och tog med mig tallrikarna till köket och Niall kom efter med glasen. Och sen ställde in det i diskmaskinen som jag sen slog på. Och lutade mig mot den och Niall la armarna om mig och lyfte upp mig på bänken så stod han framför mig. Sen hörde jag skratt och fotsteg ner för trappan igen.  Och sen gick dom förbi och ut i hallen. Någon minut senare så  kom han tillbaka och innan han hann gå upp för trappan så ropade jag på honom.

”Matthew, kom hit!” ropade jag och sen kom han.

”vad är det” sa han och jag som fortfarande satt på bänken tittade på honom.

”vad var det där?” sa jag och han rykte på axlarna och kollade på Niall som stod bredvid mig och lutade sig mot bänken.

”jag vet vad jag sa, men vi pratade om det och typ löste allt” sa han och jag gav honom en lite imponerande blick.

”okej, men ha det som har hänt i baktanken. För det blir inte lika kul om det händer en gång till” sa jag och han nickade. Och tänkte gå här ifrån men jag han stoppa honom.

”vänta, kom hit” sa jag och hoppade ner från bänken och gick och kramade min bror.

”jag vill inte att du ska bli sårad okej” sa jag när jag släppt honom. Han skakade på huvudet och sa.

”jag är 16 jag tror jag överlever” sa han och jag log mot honom sen gick han iväg igen. Vi hade ett speciellt band jag och min bror. Det var något speciellt emellan oss. Vi kunde bråka som två dårar men ändå skulle han alltid vara min lillebror och jag hade alltid ett väldigt vakande öga över honom. För han var det ända syskonet jag hade kvar.

”du är väldigt överbeskyddande” sa Niall och jag vände mig om mot honom.

”nej, jag är inte överbeskyddande. Jag bryr mig bara”

”just det, och det är därför du frågar honom vem han umgås med osv” sa han och flinade åt mig och jag påpekade.

”det gör jag inte, han har varit farmor och farfars ansvar dom senaste dagarna. Men jag vill inte att han ska bli sårad” sa jag och gick mot honom och la mina handflator på hans bröstkorg och bilade med urringningen på hans tröja och han la sina händer på mina höfter.

”du är en bra syster, fast du är lite för överbeskyddande ibland” sa han och flinade mot mig.

”kanske” sa jag och tittade upp på honom. Och han kysste mig och jag la mina händer runt hans nacke och ställde mig på tå sen började pilla med håret i hans nacke.  Han tittade mig i ögonen och jag tittade in i hans.

”jag älskar dig” sa han.

”jag älskar dig också” svarade jag sen log jag mot hans läppar och vi möttes i en kyss. 


 


Så, fick in lite Olly Murs också, hoppas vi har några som tycker om honom som läser. Tankar? 


The Moment - Kapitel 28

 
Tidigare:

”heeej, du jag kvävs” sa jag och sen släppte hon mig.

”gud vad skönt att se dig. Jag har saknat dig så mycket, hur mår du?” frågade hon.

”jag har saknat dig med, mormor har varit som ett par hökögon på mig. Men hon har lämnat huset när Niall har kommit. Jag mår bra faktiskt, gipset ska bort på onsdag och sen är jag ju friskförklarad. Men jag har funderat på att sälja hästarna”  Det var sant, men jag vill inte erkänna det för mig själv. Eller lämna bort dom ett tag. Jag visste inte men jag var helt säker på att jag inte hade tid för dom just nu.

”du skojar? Nej du skojar inte” sa hon jag ryckte på axlarna. Jag visste ingenting just nu.

”nu vill jag inte tänka på det” sa jag bara och hon log och nickade sen började babbla på vad som hade hänt medans jag hade varit borta. 


Onsdagen hade äntligen kommit och gipset skulle bort. Jag skulle egentligen haft det längre men jag vägrade och dom sa att det inte var en sån stor spricka. Just nu kunde det inte bli så mycket bättre. Jo om Sarah skulle vara här skulle allt vara perfekt.

Men just nu satt jag hemma ensam och väntade på att Niall skulle komma och hämta upp mig för att han skulle följa med mig till sjukhuset. Sen sa han att han hade något att berätta. Antog att det handlade om deras vistelse till USA eller om min födelsedag som var på lördag. Och skolavslutningen på fredag då jag skulle sjunga och spela gitarr. Som tur var är mamma och pappa hemma då. Dom kommer i morgon och jag hade fått uppdraget att hämta dom på flygplatsen. Matthew hade bestämt sig för att bo hos våran farmor och farfar i Westminister tills dom kom hem. Han ville inte bo ensam med mig med andra ord. Så jag hade haft huset för mig själv sen i söndags då jag sov hos Niall i stället för att sova ensam med hunden. Och den hade han också tagit med sig. Eller han hade varit och hämtat den.  Men det skulle bli skönt att få hem mamma och pappa igen. Mina tankar avbröts av att dörren stängdes med en smäll och in kom Niall. Hanns blonda hår var stylat som vanligt och en grå tröja täckte hans överkropp tillsammans med ett par svarta jeans och ett par vita converse.

”hallå där” sa han och gick fram till mig som satt på en utav barsolarna i vårat kök.

”hejsan” sa jag och log stort mot honom. Sen fick jag hans läppar tryckta mot mina i en väl behövd kyss.  

”är du redo?” frågade han och lutade sig mot köksön där jag satt. Jag nickade och sa.

”japp, ska bara ställa in den här i diskmaskinen” sa jag och reste mig upp och gick bort till den och ställde in min kaffe kopp.

”så” sa jag och sen gick jag mot hallen för att ta på mig mina skor och jacka. Och han hade bara en t-shirt på sig.

”jag ska bara stanna och posta en grej till mamma, hon glömde här när hon var och hälsade på sis” sa han och stannade bilen och tog fram ett brunt paket och sen gick ut ur bilen men kom snart tillbaka.

Nästa gång vi stannade var vi sjukhuset, när jag hoppade ur bilen så tog jag ett djupt andetag och sen tog Niall min hand och kramade den hårt. Sen började vi gå in mot sjukhusets dörrar.  Vi tog hissen upp till avdelningen där man gipsades och blev  ’avgipsad’ och röntgad och ja. Allt som hade med ben och sånt att göra. Vi satte oss ner i väntrummet och jag kunde inte håla undan att fråga.

”vad var det du ville berätta?” frågade jag honom försiktigt och han skulle precis svara när jag hörde mitt namn ropas upp.

”Gabriella Clark” hörde jag en kvinnas röst säga.

”det är jag det” sa jag och ställde mig upp och Niall följde också efter och sen fortsatte hon prata.

”vad bra, följ med här” sa hon bara och log vänligt sen började följa oss till ett rum längre bort i korridoren.  Sen gick hon in i ett rum. Ett sådant där tråkigt vitt sjukhusrum med bara en säng och ett bord med någon konstig ställning på.

”du kan sätta dig ner här så kommer jag alldeles strax tillbaka” sa hon och sen log jag mot henne och satte mig ner vid bordet och Niall satte sig ned på stolen bredvid min.

”vi tar det hemma sen” sa han bara och jag suckade. Han skulle aldrig sagt att han skulle berätta något för nu var hela jag bara en enda nyfikenhet. Efter någon minut kom sköterskan tillbaka till rummet med något som såg ut som verktyg och sen satte hon sig framför. Sen började hon förklara hur hon skulle göra.

”jag kommer ta den här, det är en liten såg, den skärbara till skenan ungefär. Sen kommer jag klippa upp resten” sa hon och jag nickade mot henne sen flätade min andra hand med Nialls. Sen startade hon den lilla sågen eller vad man ska kalla det och började såga upp mitt gips. Och sen klippte hon upp resten och sen bröt loss det från min arm. Jag tror det var den skönaste känslan jag någonsin haft. En riktig befrielse.

”så, kan du göra såhär?” frågade sköterskan och vred sin egen handled åt olika håll för att jag skulle göra likadant. Och allt funkade som det skulle göra.

”det ser nog bra ut det här, men du får inte göra några hastiga rörelser eller anstränga den på ungefär två veckor. För då finns det risk att du kan få en skada för livet” Sa sköterskan som faktiskt hete Oliva.

”okej, men tack så mycket då” sa jag och vred på min handled för att känna hur allt kändes en gång till.

”det var så lite, ring hit om det skulle uppstånågot” sa hon och log sen gick vi ut ur rummet och jag gick fortfarande och rörde på min handled.

”om du ska gå och göra sådär hela tiden kommer den bli överansträngd tillslut” sa Niall åt mig och jag skrattade och slutade vrida och vinkla den åt olika håll.

”okej, du kanske har rätt” sa jag och skrattade och tittade upp på honom samtidigt. Vi gick ut genom dörrarna till sjukhuset och han höll mig i handen hela tiden. Vi hörde hur kameror klickade lite här och där. Men jag orkade inte bry mig, låt dom ta sina bilder om dom tycker det är så himla intressant. Niall tittade på mig med en lidande blick men tittade snabbt bort igen och sen satte jag mig i passagerarsätet på hans svarta range rover.  Sen började vi åka hem mot mig igen. 

”förlåt för det där” sa han i bilen lite senare jag tittade på honom och lade min hand på hans lår och sa.

”det är lugnt, vet du hur många fotografer som var utanför mitt hus när pappa jobbade med Olly Murs en gång?” sa jag och han flinade och skakade på huvudet.

”miljoner” sa jag och skrattade och det gjorde Niall också. Olly Murs är ändå ganska stor och han blev precis som killarna är nu. Ganska nära familjen, fast vi hade inte träffat Olly nu på ett tag. Han hade ju fullt upp med sin karriär.

”du vet att det kommer stå något i tidningarna nu va?” sa han och jag ryckte på axlarna.

”jo jag förstår det, men huvudsaken är att vi vet vad som är sant eller hur” sa jag och han nickade.

”och det är därför du är min” sa han samtidigt som han parkerade bilen längs vägen på min gata. Och jag kysste honom när han sa det han sa och sen så knäppte jag av mig bältet.

”ska du med in?” frågade jag och han skakade på huvudet.

”nej, jag måste åka ner till studion. Du kan följa med dit om du vill?” sa han. Jag kände inte direkt för att vara ensam mer och det var ett tag sedan jag träffade killarna så jag nickade. Och satte på mig bältet igen och han började åka mot området där deras studio låg.

När vi kom innanför dörrarna i studion så greppade Niall min hand och vi flätade ihop våra fingrar. Eftersom jag inte hade en aning om vart dom var så gick jag bara efter Niall. Sen öppnade han en utav dörrarna i en av korridorerna. Och där inne satt deras tour maneger Paul som jag visste vem det var men inte träffat. Och sen satt killarna samlade i soffan som stod där och alla ställde sig upp när vi kom in i rummet. Alla kom fram och kramade mig och jag hörde Niall säga.

”snälla krama inte sönder henne” sa han och jag skrattade när Harry kom och kramades. Han var också mycket längre än mig och han drog sina armar runt mitt huvud och sa.

”nejdå, jag kramar bara luften ur henne” sa han och jag började vifta med armarna åt olika håll och sa.

”men släpp mig innan du faktiskt gör det” sa jag och han släppte inte. Då skulle jag vara lite elak mot honom så jag bet tag i hans hud och det vart mycket hårdare än vad det var meningen att det skulle bli. Och han hoppade ifrån mig och började gnida på övre delen av magen vid bröstet.

”du behöver in bitas” sa han och jag flinade.

”men det var ju inte beningen att det skulle bli så hårt” sa jag och dom andra skrattade. Jag ställde mig på tå och ruffsade honom i håret och sa.

”ja, det är så synd om dig Harold” sa jag och han fick snabbt tag i min arm med tänderna och jag pep till.

”aj” skrek jag till.

”nu är vi kvitt” sa Harry och jag skakade på huvudet och började jaga honom och han kastade sig ut från rummet och jag jagade honom runt i byggnaden.

Sen när vi kom tillbaka till rummet hörde jag Paul säga.

”ja, det här är ju som att va på dagis ibland” jag skrattade åt det han sa sen gav jag Harry en ond blick. Sen så gick jag fram till Paul och skakade hans hand och sa.

”hej, jag är Gabbie förresten” sa jag och han sa sen.

”Paul, killarnas Tour Maneger och livevakt” vilket jag redan visste,  sen satte mig i Nialls knä och lutade mig mot honom.

Nialls Perspektiv.

Gabbie kom och satte sig i mitt knä och jag la händerna på hennes lår och trummade lite med fingrarna på dom. Hon lutade sig bakåt mot mitt bröst och jag lutade min haka mot hennes axel.

”så, har du tagit bort gipset nu?” frågade Liam henne. Hon nickade.

”ja, det var nog den skönaste upplevelsen på väldigt länge” sa hon och gned på sin arm som nu var fri från gipset. 

”Niall, kan jag låna din bil? måste åka ut till hästarna vet du” sa hon och jag nickade.

”visst, ska du åka nu?”

”nej, om en stund. Om det är okej” sa hon och jag nickade mot henne och pussade henne lätt på halsen.

”får jag följa med?” sa Harry ivrigt. Vad hade hänt med honom.

”visst, det får du väll” sa hon. Jag litade henne såpas mycket att jag kunde skicka iväg henne med Harry. För jag visste att han skulle heller aldrig göra något. Kompisar var allt dom var. Sen tog hon upp sin mobil och gick in på anteckningar och skrev.

”är det okej för dig?” i den och jag viskade tillbaka.

”ja, det är klart” sa jag och såg hur hennes smileband åkte upp. 

”men du får inte rida” påminde jag henne om. Hon suckade.

”jag vet, jag ska inte. Men jag måste ändå dit” sa hon och sen reste hon sig upp från mitt knä. Och jag sträckte mig efter godiset som stod på bordet lite längre bort.

”kommer du Harry?” sa hon och han ställde sig upp. Jag sa.

”du, du glömde något” sa jag till henne och vände sig om och böjde sig ner och kysste mig precis som jag dolde bakom meningen.

”bilnycklarna” sa hon när hon öppnade dörren och jag tog upp dom ur fickan och kastade dom till henne och hon fångade.

”hejdå!” så dom innan hon gick ut genom dörren.  

”det är alltså tjejen du typ bor med nu?” sa Paul jag tittade på honom med en menande blick och höjde på ögonbrynet.

”Eh, nej. Hon är min flickvän men vi bor inte ihop” sa jag och log och sen tog upp min telefon och började spela ett spel.

”ehm, rykten har börjat gått om eran vistelse på sjukhuset” sa Zayn efter en liten stund. Jag suckade och tittade upp från min telefon och frågade.

”skojar du? Vad för något” han visade mig och rubriken sa.

”One Direction Niall Horan och mystisk tjej utanför sjukhuset i förmiddags. Väntas ett knyte?” Jag skakade på huvudet och tittade ner i min telefon igen och sa.

”det där är definitivt inte sant” sa jag när Zayns telefon hade gått ett varv.

”nej, men jag har svårt att tro det lillen. Jag hörde er här om dagen” sa Louis och jag flinade ner i telefonen och sneglade upp mot honom.

Gabbies Perspektiv.

Jag hade precis stannat bilen utanför stallet och jag såg mina hästar långt bort i hagen. Solen sken och jag förstod hur svårt det skulle vara att få in dom. Men allt var värt ett försök.

”kommer du eller ska du sitta kvar där?” sa jag till Harry som hade valt att följa med.

”jag kommer” sa han och öppnade bildörren och klev ut. Han följde efter mig in i stallet och jag började fylla på nya vatten hinkar. Mockat var det redan så det behövde jag inte göra. Men det var jag som hade att fixa maten idag. När jag stod och hällde upp mat i allas mathinkar och Harry satt och  tittade på så frågade han.

”hur mår du egentligen?”  frågade han och jag slutade hälla upp mat i hinken jag höll på med.

”orkar du verkligen lyssna Harry?” frågade jag och tittade på honom.

”ja, det gör jag annars skulle jag inte fråga” sa han och jag log ner mot hinken och sen gjorde jag klart den och ställde den på hyllan och satte mig på pallen som stod mot väggen.  

”okej, jag har en tvillingsyster som dog för 1 och ett halvt år sedan i cancer. Det var på hösten 2010 och när hon fick sin diagnos så rasade allt i våran familj. Speciellt mitt liv. Hon var min bästa vän, min syster allt. En person som man verkligen inte kunde leva utan. När hon fick diagnosen gick allt fort och hon blev bara sjukare och sjukare tillslut orkade jag inte mer. Jag började skära mig och jag skaffade helt fel vänner jag söp bort helgerna. Jag rökte, min bror tror jag inte riktigt förstod vad det var som hände han var bara 13 och jag var 15 och hade slutat nian och allt var som det skulle sen sjönk allt. När hon sen gick bort i oktober 2011 så skar jag av en blodåder i armvecket och Ina hittade mig på toaletten. Sen har jag ordnat upp mitt liv mer och mer. Jag saknar henne fortfarande så det gör ont. Helt otroligt hur man kan sakna någon så mycket. Sen i söndags så hittade Matthew en låda från henne till mig med massa saker som betydde för mig och henne” sa jag och tittade ner i golvet och Harry tittade på mig och sa sen.

”gabbie, får jag se på dina armar” jag drog upp min tröja och visade honom mina armar och ärret jag hade i armvecket. Som var mycket större än dom andra. Dom andra hade nästan försvunnit eller blivit mindre synliga.

”oj” var det ända ord han fick fram tror jag.

”jag skulle inte dragit upp det här om jag hade vetat. Förlåt” sa han och jag tittade på honom och skakade på huvudet.

”harry, det är okej. Jag mår faktiskt ganska så bra nu. För efter jag fick den lådan så vet jag att hon finns med mig överallt. Sen tog jag upp min telefon ur fickan och visade min bakrundsbild som var en bild på mig och Sarah när vi stod och log mot kameran sommaren 2010.

”är det du?” sa han och pekade på den kortaste jag log och skakade på huvudet.

”jag var alltid längst av oss” sa jag och han tittade på bilden igen sen sa jag.

”nej, kom jag ska gå och hämta odjuren” sa jag och reste mig upp och Harry följde efter och jag tog två av dom först sen gick jag och hämtade den sista. Sen skulle dom få vara inne resten av dagen för jag hade redan bestämt mig att åka tillbaka sent i kväll. Ensam.

 


Ett ganska långt kapitel. Jag gillar det och se fick vi in lite Niall tankar också. Hoppas ni gillar den här delen! :D 




The Moment - Kapitel 27

 
Tidigare: 

”nej, Sarah var kortare än mig. Jag har alltid varit längst av oss två” sa jag och torkade mig runt ögonen och sen la kortet bredvid och tog upp ännu ett kort som var från samma sommar och sen ett kort som var från vintern innan hon fick diagnosen vi kramade om varandra och sån allmän syskonkärlek. Hon fick sin diagnos på hösten 2010 och hon gick bort i Oktober 2011. Så vintern 2009 var bilden tagen och den innan var tagen på sommaren 2009. Sen kom det två bilder som var tagna för länge sedan.  Det var när vi slutade 5:an.

”är det ni?” sa Niall och jag nickade och log mot bilden och sen la alla tre bilder bredvid mig på den gråa tröjan.  I lådan låg även mer bilder och någon nalle och någon skiva och en kudde som det stod min allra käraste syster på. Och längst ner i lådan låg en vit Apple dator. Hennes dator.


Jag tog upp datorn ur lådan och fällde upp locket och tryckte på start knappen.  Och datorn startades och hennes användars bild kom upp och jag tryckte på enter och hoppades på att det inte fanns ett lösenord. Och det fanns det inte.  Datorns bakrundsbild kom fram en bild på henne och Ina.  Jag visste inte varför hon ville att jag skulle ha den här så jag stängde igen den och la ner allting i lådan igen och sen sköt den under sängen.  Sen satt jag och stirrade i väggen och jag kände Nialls arm slingra sig runt mig och jag drog upp mina knän in till mig och lutade hela mig mot honom och tårarna rann. Jag såg hur han lyfte sin hand och drog med tummarna under mina ögon.  Och torkade bort tårarna som var där. Sen drog han sig närmare och pussade mig på hjässan. Jag visste inte vad jag skulle göra. Just nu skulle jag helst vilja ha min mamma i närheten.

”vill du sova hos mig inatt? Och ta ledigt i morgon?” sa han och jag skakade på huvudet och sa.

”jag vill gå till skolan, men jag sover gärna hos dig” sa jag och tog ett djupt andetag som guppade när jag andades in.  Allt kändes så jobbigt jag bara satt där och stirrade ut i inget. Jag var tom.

”bra, vill inte att du är ensam” sa han och jag kunde känna hanns oroade atmosfär. Jag visste hur rädd han var.

”jag packar ihop lite saker sen åker vi jag vill bort härifrån nu” sa jag och ställde mig upp ur hans grepp. Och tog fram en väska ur min garderob där jag lade ner kläder för skoldagen i morgon som inte var något märkvärdigt ett par ljusa jeans och ett vitt linne som jag sen hade en rutigskjorta över hade jag tänkt. Sen plockade jag ner min plattång och smink och tandborste och andra nödvändiga saker.

”vi åker nu” sa jag till honom och tag honom i handen. Men han stannade mig.

”vänta, ta det lugnt. Andas snälla, jag förstår att du vill här ifrån. Men snälla det är din syster inte djävulen som du har fått saker av. Snälla kan du inte titta på mig bara?” jag suckade och tittade ner i golvet och sen vände mig mot honom och tittade in i hans ögon.

”förlåt, jag mådde så bra när jag vaknade i morse och jag vill egentligen inte säga det här men när jag är med dig så glömmer jag bort henne lite.  Jag vill inget annat än att vara med dig. Okej, jag blir rädd när jag tittar på dig och tänker i fall du skulle lämna mig för jag har för mycket drama omkring mig” sa jag och lyckades hålla tårarna borta han tittade på mig som ett stort frågetecken.

”Gabbie, jag skulle aldrig lämna dig! Okej, förstå det. Du är bland det bästa som hänt mig och jag älskar dig för den du är och inget kan ändra på det” sa han och mitt hjärta hoppade över ett slag, sa han precis att han älskade mig?

”jag älskar dig också, förlåt” sa jag och kysste honom länge och sen gick vi hand i hand ner till bilen och åkte mot hans lägenhet där vi skulle spendera natten.

När vi kom fram så slängde jag mig på soffan och klockan var halv 8 så jag var hur trött som helst. Sen kom Niall och la sig på mig och greppade mina kinder mellan sina händer och kysste mig och kyssandet gick över till mer passionerat sen hångel. Vi pausade och han lyfte upp mig så jag slingrade mina ben runt hanns midja och mina händer vilade runt hanns hals och kyssarna fortsatte medans han gick mot sovrummet. Där våra kläder hamnade på golvet.

Morgonen efter vaknade jag av att Nialls väckarklocka ringde jag vände mig om för att titta om han fortfarande sov vilket han gjorde men nästan i samma sekund så sträckte han sig efter klockan och sen vände sig mot mig.

”god morgon” sa han och kysste mig på pannan. Och sen på munnen. Då kom tankarna tillbaka vad som hände i går kväll. Men jag brydde mig inte. Han var verkligen min nu.

”god morgon” sa jag och sen lutade mig upp för att kolla vad klockan var hon stod på sju och jag var på väg att gå upp när Niall drog mig intill sig. Jag hade hans alldeles förstora tröja på mig som jag hade dragit på mig i natt när jag vaknat av att jag frös.

”Niall, jag måste upp, ska till skolan” sa jag och han suckade.

”snälla, en liten stund till” sa han och jag skakade på huvudet.

”nej, kan du inte gå upp med mig då?” han suckade.

”visst” sa han och sen gav mig en kyss. Sen slängde jag benen över kanten på sängen och sen reste mig upp och gick ut till köket och öppnade kylskåpet och sen känner jag Nialls armar runt mig och han frågar.

”vad ska du ha?” Jag ryckte på axlarna och sen tog fram juice paketet och vanilj yoghurten som stod i dörren på kylskåpet.

”juice och flingor, vill du ha?” Han skakade på huvudet när han hade släppt mig och jag tog fram ett glas och hällde upp juice i det sen ställde jag mig på tå för att nå upp till skåpet han hade flingorna i.

En och en halv timme senare så gick jag genom skolans portar och andades in gymnasiets luft som jag inte hade gjort på snart en vecka.  Jag tittade åt cafeterians håll och såg många elever sitta där och prata. När jag vände mig om igen så kraschade någon in i mig och sen hörde jag Serenas röst.

”heeeeej” sa hon medans hon omfamnade mig och jag kramade henne.

”heeej, du jag kvävs” sa jag och sen släppte hon mig.

”gud vad skönt att se dig. Jag har saknat dig så mycket, hur mår du?” frågade hon.

”jag har saknat dig med, mormor har varit som ett par hökögon på mig. Men hon har lämnat huset när Niall har kommit. Jag mår bra faktiskt, gipset ska bort på onsdag och sen är jag ju friskförklarad. Men jag har funderat på att sälja hästarna”  Det var sant, men jag vill inte erkänna det för mig själv. Eller lämna bort dom ett tag. Jag visste inte men jag var helt säker på att jag inte hade tid för dom just nu.

”du skojar? Nej du skojar inte” sa hon jag ryckte på axlarna. Jag visste ingenting just nu.

”nu vill jag inte tänka på det” sa jag bara och hon log och nickade sen började babbla på vad som hade hänt medans jag hade varit borta. 


Så nu är det äntligen uppe sorry för den dåliga uppdateringen. Men jag hade noll inspiration och har fortfarande ingen inspiration. 

Kram




The Moment - Kapitel 26

     
 
 
 
Bild 1 & 2 : Passande bilder | Bild 3: Victoria´s Secret  | Bild 4: Jeffery Campbell skor | Bild 5: Bilderna på Gabbie och Sarah|

Tidigare: 

”seriöst?” sa han och skrattade.

”ja, förlåt jag kunde inte låt bli” sa jag och sen stannade honom och ställde mig på tå och drog bort glassen med fingret och sen kysste han på nästippen.

”så” sa jag och sen när jag skulle vända mig om och titta på honom tog det stopp och jag kände något kallt mot huden på min kind och sen hade jag en klick glass på kinden.

”seriöst?” sa jag och tittade på honom.

”ja, förlåt det såg så frestande ut” sa han och blinkade med ena ögat mot mig sen böjde sig ner och kysste bort glassen från min kind. 


 

Vi gick hand i hand upp på gatan där Victoria Secret låg och sen gick vi in i butiken och till min förvåning så var det ganska tomt och lite längre bort i lokalen såg jag en ryggtavla jag väl kände igen. Och den hade en annan bredvid sig och den ryggtavlan kände jag däremot inte igen.  Sen ser jag hur personen vänder sig om och mycket väl som jag trodde så var det Ina som stod där. Hon fick syn på mig och log stort sen tog tag i armen på killen hon hade bredvid och sen började gå åt det här hållet.

”hej” sa hon och kramade om mig snabbt och gav sen Niall en snabb kram.

”hej på dig” sa jag och sen granskade figuren hon hade bredvid sig.

”hej, Jag är Gabbie” sa jag och räckte fram handen för att hälsa på killen som stod bredvid henne.

”Gabbie, du kommer inte ihåg mig va?” jag tittade förvånat på honom och skakade på huvudet och flinade.

”nej, tyvärr borde jag det?” sa jag och log fortfarande och försökte komma på vem personen var men det ringde ingen klocka.

”jag är Inas storebror, Tom” sa han och då kom jag på vem han var, jag hade inte träffat honom på åratal då han hade flyttat till USA för att plugga till någonting som jag inte kommer ihåg.  Han var sig verkligen inte lik. Han hade blivit mognare på något sett. Jag menar det var för 4:a år sedan jag såg honom sist.

”oj, det var ju inte igår” sa jag och sen gav honom en kram istället.

”nej, det var det inte.. Men nu blir ni inte av med mig, jag stannar nu förgått” sa han och jag hörde vad USA hade gjort med hanns brittiska accent den fanns där men inte lika mycket som den var när han åkte.

”hej förresten, jag är Tom” sa han och räckte fram handen till Niall som tog den och hälsade vänligt.

”hej, Niall” sa han och sen såg jag hur Tom tittade ner på våra händer.

”vad har du gjort under det här åren då Gabbie?” frågade han efter en liten stund. Och jag rykte på axlarna och sa.

”ja, jag har väll inte gjort så mycket. Gått i skolan träffat han här, tagit hand om din syster vad har du själv gjort?” sa jag och flinade. Han skrattade lite och klappade sin syster på huvudet och hon snäaste.

”men lägg av” sa hon och buttade bort hans hand och sen log stort igen.

”jag har pluggat klart jobbat och sen har jag faktiskt träffat en tjej och förlovat mig och nu flyttat tillbaka till London för att  stanna och få vårat barn här” jag spärrade upp ögonen och tittade på honom.

”oj, grattis då” sa jag och sen kramade Nialls hand lite hårdare.

”ja, Gabbie har träffat sin prince of charming” sa Ina sarkastiskt och jag log lite generat upp mot Niall och han log mot mig och sen pussade han mig i håret. 

”kanske det” sa jag och log mot henne och Tom log mot mig också och sen sa han till Ina.

”nej, ska vi åka hem?” Ina nickade och sen sa.

”visst, ni två får ha det så bra så ses vi snart” sa hon och jag nickade.

”visst mini, ring mig sen puss” sa jag och sen gick vi in i affären och Niall sa.

”är jag det?” jag tittade upp på honom och tankarna snurrade i mitt huvud, vad menade han nu.

”va?” sa ag och log lite generat mot honom.

”din prince of charming som hon sa” frågade han och log ner mot mig jag ställde mig framför honom.

”det är klart att du är” sa jag och ställde mig på tå och sen kysste honom och sen började kolla runt inne på affären och efter ungefär 15 minuter när vi kommit ut därifrån så hade jag fått med mig tre nya bh:ar och några par trosor. 

”du, fick jag bjuda dig på lunch eller hur var villkoret på att jag skulle följa med” sa han och sen kände jag hans arm runt min midja. 

”visst, du väljer” sa jag och tittade ner i marken. Sen hur min telefon ringde.  Och min mammas namn dök upp på displayen. ¨

”karlsson på taket” svarade jag och flinade sen kände Nialls blick mot mig antagligen för att han inte förstod ett ord av vad vi sa men det var kul på ett sätt att han inte förstod.

”hej gumman, hur har ni det?” sa hon och jag hörde hur glad hon faktiskt lät.

”vi har det bra, Matthew är hos Max tror jag och jag är på stan med Niall, du, kommer du ihåg Inas bror Tom?”

”ja, jag tror det” sa hon och jag kunde se hur hon log.

”han är tillbaka i stan,  och han väntar barn” sa jag och jag hörde hur mamma hämtade andan i telefonen.

”jaså,  du jag måste lägga på nu. Vi ska in och käka, ha det bra så ses vi om några dagar. Puss”

”ja, det gör vi, puss” sa jag och sen stoppade ner telefonen i fickan igen.

”vem var det?” sa Niall och drog mig närmare honom.

”mamma” sa jag och tog ett stadigare grepp om min påse jag hade i handen.

”ska vi gå och äta där borta” sa han och pekade.

”visst” sa jag och sen började vi gå i den riktningen. Och när vi kom innanför dörrarna såg det ut som vilken restaurang som helst. Golvet var i trä och entrén hade en stor krona i taket och sen gick vi lite längre in i resturangen där en kypare kom och tog i mot oss.

”hej, har ni bokat bord?” sa han och log mot oss.

”hejsan, nej det har vi inte” sa Niall vänligt mot kyparen.

”okej, följ med här så ska ni få ett bord” sa kyparen och började gå och vi gick efter. Sen kom vi till ett vitt runt bord med svarta skinn stolar.

”här, varsegoda här är era menyer så kommer jag tillbaka om en liten stund” sa han och log fortfarande lika stort som han gjorde när vi mötte honom första gången. Jag tog av mig min jacka och lät den ligga bakom mig.

Någon timme senare gick vi på gatan mot min bil när jag ser en sko affär som sålde Jeffery Campbell skor och såg dom skorna jag tänkte ha stod i skyllt fönstret jag stannade och tittade länge innan jag  sa.

”kom” och drog med mig Niall in på sko affären. Jag gick direkt mot hyllan där skorna stod och letade upp dom i min storlek.

”åh, du ska växa lite” sa han när han såg vilka skor jag tittade på jag gav honom en mördar blick och sa.

”ha-ha, det var ju jätte kul” sa jag och han flinade mot mig och jag slog honom löst i magen och sen så höll i skokartongen för att sedan flytta mig till bänken så jag kunde prova skorna. Jag tog på mig båda skorna och sen ställde mig upp och gick lite i dom. Det känndes bra och jag visste att dom skulle passa till klänningen. Jag tog av mig dom igen och lade ner dom i skokartongen och satte på mig mina converse igen. Sen gick jag mot kassa betalade mina skor och sen tog jag Niall i handen och gick ut från affären.

”ska du med hem?” frågade jag Niall när vi satt oss i bilen och den här gången gav jag honom ansvaret att köra.

”visst” sa han och sen startade bilen och började köra hemåt. Och bilresan hem kändes längre än vad den var. Halvägs tittade Niall på mig länge och sa sen.

”vad tänker du på?” sa han.

”inget speciellt, tänker på Sarah bland annat” sa jag och min klump i magen växte, det gjorde ont hur man kunde sakna någon så mycket. Hon var allt för mig, min bästa vän. Hon var som en till mig. Jag minns alltid hur alla alltid tog fel på oss hur vi brukade lura folk. Det var jobbigt att förlora henne.  Sen kände jag Nialls hand på mitt lår. Hans hand vilade där  tills vi stannade bilen utanför vårat hus och han tog ut bilnycklarna och gav dom till mig. Och jag tog i mot dom. Sen gick vi upp till dörren och han hade en hand på min rygg hela tiden, han var verkligen orolig. Jag kände först på dörrhandtaget om det var upplåst eller inte och det var det.  Vilket betydde att Matthew var hemma.  Vi kom innanför dörren och vi hängde av oss jackorna och tog av oss skorna och sen hörde jag hur fotsteg kom ner för trappan och sen ut till hallen.

”hej” sa Matthew när vi kommit in till vardagsrummet där jag ställde ifrån mig påsarna som jag hade på vardagsrumsbordet. 

”hej” sa jag och sen även Niall hälsade på honom.

”du, jag måste visa dig något” sa han efter en stund och jag kände hur det högg till i hjärtat. Jag vart rädd på samma sätt som jag var nyfiken.

”okej” sa jag och sen gick jag och Niall efter honom upp och sen in till min mamma och pappas rum. Han gick fram till sängen och på sängen stod det en låda var det vad han ville visa mig en låda?

”en låda, har du slagit i huvudet gubben?” sa jag och han skakade på huvudet. Sen sa.

”läs på lappen istället” sa han och jag gick fram till den och såg den rosa lappen som var fast tejpas på lådans lock.

’Ge den här lådan till Gabbie, det är saker jag vill att hon ska ha. Ingen annan. Men jag vill också at det ska dröja, för det är för tidigt direkt efter jag är borta. Och sen kommer hon läsa det här och då vill jag att du ska veta att jag redan saknar dig. Och jag kommer alltid vara med dig. Jag älskar dig allra käraste syster’

Mina tårar brände bakom ögonlocken och jag visste att Niall hade läst det över min axel. Det tog inte många sekunder så rullade tårar ner för min kind. Och jag tog stelt lådan och bar den in till mitt rum och Niall följde efter. Jag satte mig på sängen och han satte sig bredvid han sa inget bara satt där och la armen om mig. Tårarna rann fortfarande ned för kinderna och sen öppnade jag locket på lådan och där låg en, tröja. Som var hennes, det var en tröja jag hade köpt till henne för väldigt längesedan någon vecka innan hon gick bort. Tröjan var grå och det stod Champion på den. Jag höll upp den framför mig och tittade på den länge. Sen la jag den bredvid mig. Sen låg ett kort på mig och Sarah från sommaren innan hon fick sin diagnos, Vi såg glada ut riktigt glada. Vi var lika, väldigt lika jag tittade på bilden länge sen sa Niall.

”är det hon” sa han och pekade på den längsta jag skakade på huvudet.

”nej, Sarah var kortare än mig. Jag har alltid varit längst av oss två” sa jag och torkade mig runt ögonen och sen la kortet bredvid och tog upp ännu ett kort som var från samma sommar och sen ett kort som var från vintern innan hon fick diagnosen vi kramade om varandra och sån allmän syskonkärlek. Hon fick sin diagnos på hösten 2010 och hon gick bort i Oktober 2011. Så vintern 2009 var bilden tagen och den innan var tagen på sommaren 2009. Sen kom det två bilder som var tagna för länge sedan.  Det var när vi slutade 5:an.

”är det ni?” sa Niall och jag nickade och log mot bilden och sen la alla tre bilder bredvid mig på den gråa tröjan.  I lådan låg även mer bilder och någon nalle och någon skiva och en kudde som det stod min allra käraste syster på. Och längst ner i lådan låg en vit Apple dator. Hennes dator.


Drama,Drama, vad tror ni kommer hända? Hope you like it. 



The Moment - Kapitel 25

Bild 1: Toast| Bild 2: Mjukglass| Bild 3:passande|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidigare: 

”hej, vad gör du?” jag gäspade och tittade på honom.

”tittar på pretty little liars” sa jag och tryckte på mellanslagstangenten så att avsnittet pausades.

”varför är du inte med oss?” sa han och klev längre in i rummet och satte sig på sängkanten.

”för att erat tvspel inte intresserar mig över huvudtaget” sa jag och tittade på honom.

”förlåt” sa han och jag tittade med en förvånad min på honom och skakade på huvudet och sa.

”förlåt för vad?” sa jag och lyfte ifrån mig datorn och drog av mig täcket och flyttade mig närmare honom så jag satt bakom honom och jag gav honom små kyssar på nacken.

”för att jag inte var med dig” sa han och jag skrattade.

”det är okej, jag har inte varit ensam mer än 15 minuter den här veckan som varit, och jag gillar att du spenderar tid med min bror okej?” sa jag och han tittade bak på mig och log stort.

”Vad gjorde jag för att förtjäna dig?”

”du föddes” svarade jag sarkastiskt och han skrattade och sen kysste jag honom på pannan efter som jag satt bakom honom och sen fick jag hans läppar tryckta mot mina. 


På söndag morgon vaknade jag och kände lukten av rostat bröd nere i köket. Jag tänkte att det bara var Matthew som gjorde frukost åt sig men sen märkte jag att Niall var borta. Jag satte mig upp och sen klev ur sängen och jag drog ett par pyjamas shorts från victoria secret och jag hade fortfarande på mig min vita t-shirt från hollister som jag inte orkade ta av mig igår. Jag satte upp mitt hår i en slarvig hästsvans samtidigt som jag gick ner till köket och det var inte Matthew som gjorde frukost utan Niall. Han hade rostat bröd och sen kände jag lukten av nybryggt kaffe och nu stod han och stekte ägg och bacon stod redan på bordet.  Jag gick fram till honom som hade samma kläder på sig som igår och hans hår stod lite åt alla möjliga håll och kanter och sen la mina armar om hans midja och ställde mig på tå för att kyssa honom på kinden. Och sen böjde han ner huvudet och kysste mig på munnen.

”god morgon” sa jag och han svarade.

”god morgon”

”du vet att du behövdeinte göra värsta hotellfrukosten” sa jag och sen släppte honom och satte mig vid en av dom höga stolarna vid våran köksö.

”jag behövde kanske inte, men jag ville” sa han och jag tänkte att vilken prins jag skaffat mig.

”du, på onsdag klockan 12 kan du följa med mig till sjukhuset då?” sa jag och tittade på honom.

”jag tror det, vad ska du göra?” sa han och tittade på mig medans han rörde om i stekpannan.

”jag ska ta bort mitt gips och röntga armen och ifall att allt ser bra ut så får jag vara utan gipset” sa jag och log stolt.

”ska det bli skönt? Vad vill du göra på din födelsedag förresten?” sa han och jag suckade och sa.

”jag vill inte göra någonting okej, jag börjar bli gammal” sa jag och han kollade förvånat på mig.

”du inser väll att om du känner One Direction så måste du göra något annars så släpar Louis dig i öronen till någon natt klubb” sa han och jag skrattade och tittade på honom när han lyfte bort stekpannan från spisen och sen hällde upp äggen han stekt på varsin tallrik och sen ställde en tallrik med ägg framför mig och en på stolen bredvid och satte sig även ner där.

”ja okej, ni får ta med mig ut” sa jag och tog några remsor bacon med min gaffel. Och sen började äta.

”bra, vad önskar du dig då?” sa han som en till fråga.

”jag vil inte ha något av dig” sa jag och tittade på honom och han höjde på ögonbrynet och sa.

”vad synd för jag råkar faktiskt redan ha köpt något” sa hon och jag slog honom löst på armen och tänkte efter vad det kan va. Jag ville verkligen inte ha något stort av honom och inte dyrt heller men jag hade tur för han fyller ju också år så jag får ge igen.  Jag tittade ut genom fönstret och det var soligt ute och det var verkligen på väg att bli sommar. Och bara för att det var soligt ville jag ta med mig honom på stan.

”du, vet du vad jag vill göra idag?” sa jag och började bre på smör på en macka.

”nej, jag har ingen aning” sa han till svar.

”jag vill ut på stan, följer du med?” frågade jag och han tittade på mig och sa sen.

”visst, om jag får bjuda på lunch” sa han och jag log stort.

”visst, det är en dejt” sa jag och drack ur koppen med kaffe.

Efter en kvart så satt vi mätta på mitt rum och Niall låg i sängen och jag stod framför min garderob och försökte hitta något att ta på mig. Och tillslut ekade Nialls röst bakom mig.

”du tar för lång tid på dig” sa han och sen ställde sig bakom mig och slingrade sina armar runt min midja och lutade sin haka mot min axel.

”nej, jag är tjej” sa jag som svar.

”vad spelar det för roll?” sa han och jag fnittrade lite och sa.

”för att jag tar tid på mig och nu vet jag vad jag ska ha på mig så kan du rara släppa mig” sen kände jag hur hans grepp om mig mjuknade och sen stod jag fritt och gick in i min garderob och tog fram ett par ljusa dr.denim jeans och en långärmad baseball tröja. Sen plockade jag ut en röd täckjacka som jag köpt i sverige från märket helly hansen. En av mina favorit jackor. Håret lät jag vara utsläppt för lockarna från flätan var fortfarande kvar och sen drog jag några enkla drag med mascara borsten på ögonfransarna och sen tog jag på mig jeansen och tröjan jag tagit fram.

”så nu är jag klar om du vågar gå ut med mig såhär”

”jag skulle gå ut med dig om du hade pyjamas” sa han och jag log ett generat leende och sen gick vi ner för trapporna.  Och i hallen tog han på sig sina vita sneakers och jag tog på mig mina vita converse som faktiskt gick att ha på sig nu. Och sen tog han sin mörkgröna jacka och jag tog min röda och sen gick vi ut.

”vi åker min bil, vilket innebär jag kör” sa jag när jag hade låst dörren efter mig.

”visst” sa han och ändrade riktning mot min bil istället. Och satte sig i passagerarsätet. Och jag i förarsätet. Sen började vi åka mot stan.  Och efter en liten stund så började en av deras låtar spelas på radion. Och Niall sjöng med.

”Baby you light up my world like nobody else  the way that you flip your hair gets me overwhelmed, but when you smile at the ground is that hard to tell, you don’t know oh oh, you don’t know you’re beautiful ” sjöng han och när han sjöng kännde jag hans blick på mig. Och jag tittade på honom och log.

“är det inte knäppt att höra sina egna låtar på radion?” sa jag efter en stund.

”jo, det är det” sa han och sen stannade jag bilen längs en gata på Notting Hill. Samma område som filmen Notting Hill är inspelad i. Vi gick hand i hand på en gata med massa färgglada hus på väg mot Oxford Street. Solen blänkte i ögonen och Niall hade tagit på sig sina svarta Rat-Ban och jag plockade upp mina hur jackfickan och satte på näsan. Vi gick förbi Victoria Secret när vi kommit ner på oxford street och jag stannade.

”snälla kan vi gå in?” sa jag och han suckade och sa.

”måste vi? Kan vi inte göra det senare?” sa han och jag log och nickade sen fortsatte vi gå men stannade vid ett marknadsstånd som sålde armband.

”titta vad snygga armband” sa jag till Niall och han nickade och då kom kvinnan fram som hade  hand om marknadsstånden och frågade.

”hittar ni något så är det bara att säga till”

”ja, det gör vi” sa jag och log mot henne.  Niall släppte min hand för några minuter och sen kände jag en hand på min axel och sen en röst som sa.

”hej” jag hoppade till lite och vände mig om och säg att det var Eleanor som stod bakom mig. Jag kramade om henne och sa sedan.

”hej, vad du skräms” sa jag och hon skrattade till lite och sen puttade jag upp mina solglasögon på hjässan.

”oj, det var inte meningen, vad gör ni?” sa hon och tittade på mig och Niall fram och tillbaka.

”inte så mycket, vad gör du?” sa jag och hon log stort mot mig och sen säg blåsten tag i hennes mörka hår och hon drog en hand igenom det och la det på ena axeln.

”jag ska gå till min faster hon bor borta på Notting Hill ” sa hon och fortfarande med ett leende  på läpparna.

”jaha” sa jag och log lika stort mot henne.

”Ni två får ha det så bra, så ses vi om ett tag” sa hon och sen vände sig om och började gå mot det hållet vi kom ifrån.  Niall tittade på mig och log sen tog upp ett svart armband som var flätat runt silver pinnar. Sen tog upp ett likadant fast rosa.

”titta, det här passar nog bra på dig” sa han och sen höll i dom båda och sen innan jag han säga något så frågade han kvinnan som sålde armbanden.

”hur mycket tar du fåt dom här två?” frågade han vänligt.

”dom kostar 3 pund” sa hon och Niall tog upp sin plånbok och räckte fram tre pund och hon lade ner dom två armbanden i en påse och gav dom sen till Niall.

”seriöst, kan du inte fråga först?” sa jag och kilade in min arm mellan hans arm och sidan av hans bröst.

”nepp, här får jag din hand?” sa han och stannade sen upp  och jag räckte fram mina arm och han satte armbandet runt min handled och knöt fast det och jag gjorde det samma med hans armband. Och sen sa jag.

”kan vi inte gå och köpa glass?” frågade jag och innan han hann svara så hörde jag en liten röst som sa.

”du är Niall Horan från One Direction va?” sa den lilla tjejen som kanske var runt 11 år hon hade på sig ett par vita converse och ett par svarta jeans och en vit hoodie  som det stod ’vaz happenin’ på.

”hej, ja det är jag” sa han och bredde på sig ett stort leende och tog av sig solglasögonen och höll dom i handen en stund.

”kan jag få ta en bild med er?” frågade hon och man kunde se lyckan i hennes ögon när Niall nickade och sa.

”absolut” sa han och sen fortsatte tjejen.

”kom, du får också vara med” och log stort mot mig och jag log stort tillbaka och sa.

”okej” och gick mot henne och jag hade fortfarande mina solglasögon uppskjutna på hjässan och sen tog hon fram en vit Iphone ur sin byxfika och tog på frammåtkameran och vi log in mot kamera n och sen fanns en bild med mig och Niall och tjej i mitten som tydligen hette Kaylie.

”tack så mycket” sa hon och jag log stort mot henne och Niall sa.

”varsågod” sa han och sen vände vi oss om igen och började gå ner för gatan och sen fortsatte han prata.

”vad sa du, ska vi köpa glass?” jag nickade och sen fortsatte han prata.

”ja, vi kan väll ta stället som ligger längs med floden mittemot buckinghamn palace?” frågade han

”vill du kolla på slottet eller vad är du ute efter, kan vi inte ta stället som ligger där borta så kan vi sen gå till Victoria secret?”  frågade jag och tittade upp mot honom och han ner på mig.

”okej då” sa han och sen gick vi mot glasskiosken som låg några meter framför oss. Jag tog fram min plånbok och frågade vad han skulle ha.

”jag vill ha en mjukglass med tuttifruttiströssel” sa han och sen gick jag ända fram till kioskens lucka och sa.

”två mjukglassar med tuttifruttiströssel” och sen vände jag mig om och tittade på Niall som stod och log nöjt.

”ska bli” sa mannen i disken och kom snart tillbaka med två bägare med glass i, och sen betalade jag och gick mot Niall som tog emot sin glass med ett leende.  Och sen gick vi så vi kom runt på samma område som alla butiker låg. Jag åt min glass med en plastsked och sen kunde jag inte hjälpa det jag tog en klick glass och lade den glassen på Nialls näsa. Han tittade fort upp.

”seriöst?” sa han och skrattade.

”ja, förlåt jag kunde inte låt bli” sa jag och sen stannade honom och ställde mig på tå och drog bort glassen med fingret och sen kysste han på nästippen.

”så” sa jag och sen när jag skulle vända mig om och titta på honom tog det stopp och jag kände något kallt mot huden på min kind och sen hade jag en klick glass på kinden.

”seriöst?” sa jag och tittade på honom.

”ja, förlåt det såg så frestande ut” sa han och blinkade med ena ögat mot mig sen böjde sig ner och kysste bort glassen från min kind.

 


Sådär! tycker ni om det här då?? :)