You & I - Kapitel 1


Jag öppnade ytterdörren till vårat stora vita hus i calabassas LA och kände lukten av mat. Jag gick in i köket och fann pappa ståendes vid spisen.

”hello sweetie” sa han samtidigt som jag log stort och rättade till min pikétröja som hörde till jobbet.

”hi, do you cook tonight? Do you have fever” frågade jag och la handen mot hans panna. Han skrattade åt mig och skakade på huvudet. Och sen sa han.

”mum picking up Lindsey from a friend and we are going to have a family meeting” sa han. Alla visste vad det innebar. Nästan i alla fall. Jag pussade honom på kinden och sen gick upp för trappan till mitt rum. Mitt rum hade vita tapeter och en fondvägg jag hade valt ut för något år sedan med undersidan av Paristornet. En väldigt fin bild om du frågar mig. Jag log och satte mig vid mitt skrivbord där jag hade min macbook igenfälld men öppnade locket och startade datorn. Mitt rum var det en ganska stor ordning på till skillnad från min systers där One Direction fanns överallt och då menar jag överallt. Jag öppnade sidor som Twitter och facebook när jag startade datorn svarade på några tweets och sen öppnade även en ny flik med min mejl. Den var nästan bara översvämmad med massa reklam. Typical kände jag. Jag lät locket på min dator fällas ihop och sen gick jag till min garderob och ställde mig framför den och sen öppnade dörrarna. Ibland kunde jag bara stå där inte fatta vart alla kläder kom från. Jag hade fått frågan av mamma och pappa flera gånger om en Walk in closet men hade alltid sagt nej för det skulle bli så mycket utrymme kvar.  För min garderob var ändå rätt så stor. Men jag hade för mycket kläder helt enkelt. Kanske det som händer när man har en pappa som har ett klädmärke plus alla klänningar och sådant från galor jag varit på. Och det är rätt många. 

”Ali” ropade pappa från undervåningen. Jag tog av mig min piké tröja och satte på mig ett vitt basic linne över mina svarta jeans och sen gick ner till trappan och sen in till vårt matrum. Mamma log när hon såg mig och pussade mig på kinden. Jag satte mig bredvid min syster och sa.

”how was school?” frågade jag och hon tittade på mig som om jag var från yttre rymden sen sa hon.

”so boring that watching you sleep is more fun” sa hon jag skrattade åt henne och hon skrattade också. Det var hennes andra år på JuniorHigh och jag måste säga att för att vara syskon så är vi riktigt nära varandra. Vi är även ganska lika. Fast hon är inte lika blyg som jag är och hon har tagit alla mörka drag från pappa och mammas knallblå ögon. Och det är det som skiljer oss ifrån varandra. Jag hade gyllenbruna och hon hade knallblå.

”is it that bad?” frågade jag och hon nickade. Jag skrattade och tog sen lite av potatisen som stod i en gryta på bordet.

”girls, we have something we need to tell you” sa pappa och greppade mammas hand dom log mot varandra.

“we are going to open a shop in London” började han. Jag suckade och kunde på en gång se vart detta familjemöte skulle ta vägen.

”and we are moving to London for a year” sa han. Jag suckade och skakade på huvudet och åt lite av mitt kött som låg på tallriken.

”when?” frågade Lindsey. Hon tittade på mig och såg ut som ett frågetecken och ryckte på axlarna och pappa fortsatte.

”in one month, but we’re flying over for awards and that stuff” sa han. Jag suckade och sen åt fort upp min mat och ställde ifrån mig talliken på diskbänken. Jag sprang upp för trappan och kunde känna mitt hår klibba fast sig på mina kladdiga läppar efter läppglansen. Jag smällde igen dörren och kände hur det kokade inom mig. Jag ville inte flytta tvärs över atlanten. Till en helt ny kontinent. Jag skrek ner i kudden och sen tog min telefon från laddaren och sen skrev ett sms till Selena.

To: Selena

Are you home? Need to talk. Love <3

Jag låg fortfarande i sängen när små knackningar hördes på min dörr och jag kunde höra att det var Lindsey. Hon kom intassande och lade sig bredvid mig i sängen. Jag strök henne över håret och sen sa hon.

”I don’t want to move” sa hon och jag shhade henne och kände hennes tårar värma genom min tröja.

 

”everything is going to be alright, I promise” Och jag vinklade upp hennes ansikte mot mig och strök bort hennes tårar. Detta hände jämt, jag låste in mig på mitt rum Lindsey grät för att få gå en annan skola och säga hejdå till alla hennes vänner, mamma och pappa satt alltid kvar vid köksbordet. Sen vibrerade min telefon och jag fick ett svar av Selena.

From: Selena

Yeah, I’m home. Justin is here… but yeah you can come over. See ya babe”

Jag satte mig tillrätta i sängen och sen tog tag i Lindseys hand och drog henne med mig ner för trapporna och ut i hallen och då ropade mamma från köket och sen kom hon även uttassande.

”we’re you going?” frågade hon och kollade på mig och Lindsey.

”to Selena, im taking the car” sa jag och tog nycklarna till vår vita Mercedes. Mamma nickade och sen pussade mamma oss på pannan en varsin gång och log åt oss när vi gick ut genom ytterdörren. Att åka till Selena tog ungefär tjugo minuter och sen parkerade vi bilen utanför hennes hus. Vi gick upp till huset och plingade på.

”hi girls” sa hon när hon öppnade dörren och släppte in oss. Vi log mot henne och när hon såg Lindseys rödsprängda ögon så suckade hon och skakade på huvudet. Vi gick till hennes vardagsrum där även Justin satt han kramade om mig och sen även Lindsey fast han höll om henne längre.

”we’re moving, again” ploppade jag ur mig när vi suttit där ett tag. Selena tappade hakan och Justin som fortfarande hade Lindsey i sina armar för hon grät igen tittade på mig.

”were?” frågade hon. Jag suckade och sen kände hur min ögonvattnades. Det kanske inte låter så sjukt jobbigt att flytta. Men det kan jag ge fan på att när det är så här långt så är det fanimej inte roligt.

”London” sa jag och sen tittade på Selena. Och det här kommer bli det längsta jag har flyttat. För annars har vi i alla fall hållit oss så nära som Canada är längst. Hon suckade och sen satte sig närmare mig. Hon var som min storasyster. Vi hade känt varandra länge, väldigt länge.

”for a year” fortsatte jag och sen höll tillbaka tårarna som ville rinna ner för mina kinder. Då öppnade Justin munnen och började prata.

”if it helps, i have alot of work in London” sa han och log ett av hans de där fåniga leendena som han kan göra. Jag skrattade lite och Selena böjde sig över honom för att ge honom en kyss. Jag log åt dom för dom var the perfect match. Och det var verkligen sant.

”aren’t you invited to the Oscars?” sa hon. Mina ögon vart stora som golfbollar när hon sa det, det hade jag helt glömt. Oscarsgalan. Jag var inbjuden, hade till och med redan köpt en klänning. Nej, det var den 26 februari. Hur skulle jag lösa det här, jag hade inte fått det exakta datumet av pappa än. Men det var den 14 Januari nu.

”you know, there is one positive thing about England. You have the age in to drink” sa Justin. Jag skrattade innan jag började tänka på Oscars galan igen. Lindsey hade somnat och jag kollade på klockan som satt på väggen. Hon var bara halv åtta. Hon verkade vara trött. Jag visste att Lindsey gillade att vara här, även om Selena var min allra bästa vän så störde det mig inte alls att Lindsey älskade både Justin och Selena. Dom hade alltid varit ett stöd för oss och vi för dom.

”yeah, well i guess that’s good” sa jag och han log stort. Selena klappade mig på axeln och sen tittade Justin på Lindsey och sen tillbaka på mig.

”I never thought of it but she looks alot like you” sa han jag log lite och kollade på min syster som låg och sov.

”yeah, I’ve heard that” sa jag. Lindsey ryckte till och satte sig upp från Justins famn och satte sig upp tillrätta i soffan och gnuggade sig i ögonen. Hon log mot oss och sen mot Selena som kom in i rummet igen.

”hello sleepyhead” sa hon och Lindsey skrattade och Selena gjorde detsamma. Jag behövde inte tänka så mycket mer på flytten. Jag ville inte tänka på det. Inte förens det var dags.

”ey, Lindsey.. we should probably go home, you have school tomorrow” sa jag och hon nickade och Justin ställde sig upp och det gjorde Selena också. Dom följde oss till hallen och jag kramade om Justin hårt och sen Selena. Lindsey gjorde precis likadant och Justin lyfte upp henne så hennes fötter var ovanför marken och hon skrattade. Jag kunde inte låta bli att göra det heller. Selena kramade om Justins midja efter ha gett Lindsey en kram. Jag vinkade åt dom och sa hejdå och sen gick vi ned mot bilen. Utanför Selenas stora grind var det paparazzis jag gissade på att de sett Justin komma.

”take my hand, look at the ground and just go really fast to the car, okey?” Lindsey nickade och sen tog jag hennes hand vi öppnade grinden och möttes av blixtar och folk som skrek mitt namn. Klart dom hade koll på vem jag var. Vi hoppade in i bilen och jag startade den fort och vi kom därifrån.

”why are you always so nice to me? I mean, we are sisters… and  sisters fight, but we don’t” sa hon jag tittade snabbt på henne innan jag tittade tillbaka på vägen igen för att sen svara på hennes fråga.

”cause it’s important to stick together when our life’s isn’t that easy. I think it’s that what keeping us close. And I don’t like being mean, I just feel guilty and you know that” sa jag och hon skrattade vilket jag också gjorde. Jag höjde volymen på radion och vi båda tittade på varandra men glada ögon och började sjunga med till Madonnas låt Like A Virgin. Vi skrattade när låten var klar och jag kunde inte hålla mig från att fråga.

”so how’s it going with the boys?” frågade jag henne och jag kunde se hennes kinder bli lite rödare och hon log och sa.

”it is one boy that I like… but since we’re moving I think I just get over it. I mean who says no to British boys?” sa hon och jag gjorde give me five med henne när jag parkerat bilen på våran garageuppfart.

”that’s true!” sa jag och la en arm om min syster och drog henne närmare mig och sen öppnade dörren in till vårt stora hus. Mamma och pappa satt fortfarande vid köksbordet men mamma läste någon inredningstidning som var ett av hennes största intressen och jag måste säga att hon är riktigt bra på det. Och pappa satt med sin dator.

”hi girls” sa pappa och drog ner Lindsey i hans knä. Jag log mot honom innan jag gick till köket tog ett äpple från köksön och sen gick tillbaka till matsalen. Jag satte mig på stolen bredvid mamma och lutade mitt huvud mot hennes axel.

”we’re going to get through this, as a family. Like we always do” sa mamma tillslut för att bryta tystnaden.

”but what about the Oscars?” frågade jag och då kollade pappa på mig och sa.

”we leaving the country two days after the Oscars, you don’t have to worry. I promise sweetheart” sa han och en lätt nickning var den enda jag kunde göra för att han skulle veta att jag lyssnade på honom. Jag tittade på klockan och såg att den börjat närma sig nio. Jag sköt ut stolen och Lindsey följde efter mig upp till övervåningen men gick in på sitt rum till skillnad från mig som skulle ta en dusch. Jag stannade upp och backade och tittade in i hennes rum och såg henne redan sitta med datorn i knäet. Jag tittade mig omkring i rummet och synade alla posters på One Direction som hennes rum klätt i.

”how can you have these posters everywhere?” frågade jag och log och tittade på min 14 år gamla syster när jag kom och tänka på att jag haft samma grej fast inte för One Direction.

”oh, come on.. like you didn’t have a boy band crush when you was 14” sa hon och jag suckade och skrattade åt henne.

”yes i had..” började jag och viskade sen.

”on backstreet boys, shhh.. don’t tell anyone” sa jag och hon skrattade och jag log större tillbaka, och sen tittade mig omkring i rummet och sen gick därifrån för att ta en dusch. Vilket jag såg som riktigt skönt. Duschen var ett ställe där jag verkligen kunde rensa mina tankar från allt.


Första kapitlet är UTE. berätta vad ni tycket om att dialogerna är på engelska! tell me, gillar ni det inte ändrar jag :D 

 



Här med presenterar jag...

de nya karraktärerna i You & I, ni får bilder på alla och vilka det är så jag kommer vara tasktig och ge er ett ansikte, så ni kommer inte få inbilla er hur de ser ut. Men ni får alla karraktärer, som jag vet kommer vara med. 

Alison Fitch. (huvudroll)
En glad tjej ganska framåt men måste ta ett tag att samla mod till sig. Hon är ganska blyg det är därför hon alltid måste vara väl förbered vart hon än ska. Hennes bruna ögon kommer från hennes pappa som hon är mest lik. Alla mörka drag kommer därifrån. En gen som ligger i Fitch släktet. Hennes mamma är från Seattle och är blond och blåögd. Så hon har inte fått så mycket därifrån. Men som person så är hon öppen för det mesta fast hon är blyg. Hon låter inget förändra henne och står oftast emot grupptrycket som kan bli när man umgås med de personerna hon umgås med. Hennes allra närmaste vän är just Selena Gomez. Vilket lett till ett bra kompisförhållande med Justin Bieber. Hon är rätt nöjd med sitt liv men vill kunna göra som de flesta 19 åringar gör. Bosätta sig någonstans, bli kär och till slut gifta sig och skaffa familj men just nu så ser framtiden inte så ljus ut. Alison har även ett stort problem med att lita på folk. Och hon har nog en bra anledning till att inte lita på alla hon möter också. Men saker kan ju ändras, eller hur? 
 
Alison's lillasyster Lindsey Fitch.
Hon kommer ha en väldigt stor roll i denna novell också. Hon har sin pappas drag men sin mammas ögon. Väldigt blåa alltså. Lindsey är som många andra männsikor på denna planet ett stort fan av One Direction och hennes systers bästa kompis är Justin Bieber och Selena Gomez. Lindsey är 14 år ochhennes bästa kompis är Noah Cyrus och hennes storasyster. Syskonen är otroligt nära och som person är dom inte lika över huvudtaget. Medans Alison är lite mer tyst, försitig och väldigt snäll är Lindsey raka motsattsen. Hon är lätt arg, men kan också vara vädligt snäll. Men har ofta en attidyd som få människor står ut med. 
 
Ezra Fitch Alison's pappa
han är en affärsman ut i fingerspättsarna och driver tillsammans med sin bästa kompis David ett stort klädmärke vid namn Abercrombie & Fitch. Han tvingas ibland flytta runt hela USA med sitt klädmärke och en dag så ska det utöka sina butiker i fler länder. Vilket hans två döttrar inte är så stort fan av att det gör. Hans döttrar är hans allt, inget betyder mer än dom. Han är en alldeles för snäll man som hasns fru alltid på pekar. Men han kan också bli arg, kanske lite för arg och krävande ibland. 
 
Tina Fitch Alison's mamma. 
Hon är en av de gladaste människorna man kan hitta, alla tycker väldigt mycket om henne. Hon är just nu hemmafru men annars inredare. Vilket hon gör väldigt bra. Hon är nog allas dröm mamma och vill alltid sina barns bästa. Och sin mans såklart. Det finns inte så mycket att säga om den här karaktären utan hon är en underbar mamma, fru och vän. 
 
 
Samantha Collins 
Hon är en glad 25 åring som inte oroar sig för vad folk tycker och hon och Alison känner varandra genom att hon jobbar hos hennes pappas affär i London där hon träffar Alison och de klickar på något sätt på en gång. Hon är otroligt vacker och är förlovad med hennes pojkvän Ashton. De är ett lyckligt par och kommer nog förbli lyckliga vad det kändes som. 
 
Clara Abercrombie Alison's pappas bästa kompis dotter.  
Alison har en person hon ofta vänder sig till om hon inte vänder sig till Selena eller någon annan. Ibland behöver hon komma bort från till någon som inte står i ett slags rampljus. Som är Clara Abercrombie, som är Daniel's dotter. Hon hade valt att hålla sig så långt bort från rampljuset som möjligt vilket Alison tyckte var ett rätt så smart val. Men Clara var en solstråle och hade alltid något bra att säga om alla hon träffade. oavsett hur otrevliga de var. Hon var en alldeles för possetiv själ.
 
Daniel Abercrombie. 
Personen Alison's pappa Ezra har varit bästa kompis med sen high school och nu äger ett stort klädföretag tillsammans med. Han kommer ha en ganska stor roll i denna novell. Men exakt varför kommer jag inte berätta, det kommer ni få läsa om. Men han har en stor roll. Han är också Alison's gudfar, och behandlar henne som en extra dotter ibland. 
tror jag fått med alla. Hoppas det i alla fall :) och onde direction killarna känner ni ju redan.


The Moment - Epilog

Tidigare: 
”du ska vara lycklig att du funnit en sådan fin tjej Niall” sa hon och jag tittade upp på henne och sen tittade på min vackra flickvän som låg sovandes på sjukhussängen.

”det är jag, tror mig” sa jag och tittade på min dotter igen.

”jag är så stolt, så himla stolt över dig Niall” sa hon och jag tittade på henne och sen fortsatte hon.

”du har ett bra jobb, en vacker flickvän och nu en vacker dotter. Det är tidigt att bli pappa men jag är så otroligt stolt” sa hon och jag kramade om min mamma och sen såg att hon nästan började gråta så kramade jag om henne lite hårdare innan jag lät henne gå och sen sa jag.

”jo detta var ju inte riktigt väntat. Men ibland kan de mest oväntade överraskningarna vara de bästa. Och i det här fallet, så var det verkligen det” 



3 år senare.

”Hey Princess!” skrek Niall när han såg Kelseys figur i hallen. Han hade precis avslutat sin sista världsturné med One Direction, det var deras tur att ha ett ganska bra tag att ta igen sig på. Vilket skulle vara rätt så skönt. Jag hade varit ensam med Kelsey i 3 månader i sträck, de hade varit borta i 11 och vi hade såklart åkte och hälsat på de och han hade såklart kommit hem några gånger. Jag tittade på när min sambo fångade upp Kelsey i famnen och kramade om henne länge och jag hörde honom säga.

”jag har saknat dig så mycket, jag har en sak till dig också” sa han och jag log åt dom, de var det bästa jag hade. Kelsey hade redan blivit 3 år gammal, tiden går fort. Hon var väldigt lik Niall i sättet och även i utseendet. Hon hade hans näsa ögon, men min mun och mitt hår.

”hawr, du present till mig?” sa hon och jag såg hur hon log stort. Niall nickade och sen pussade henne i pannan och sa.

”om jag bara får hälsa på mamma så packar du upp med mig, den gömmer sig i resväskan någonstans” sa Niall hon nickade och Niall satte ner henne på marken och hon sprang in till köket på sina taniga ben och när hon sprang förbi mig i full fart så sa jag.

”Kelsey! Vad hände sist du sprang inne?” sa jag och påmindes om hennes vurpa hon hade gjort. Och fått ett stort blåmärke i pannan och skrapat upp knäet på list. Jag hörde bara hur hon skrattade och jag himlade med ögonen innan Niall gick snabbt mot mig och fångade upp mig i hans famn och kysste mig länge.

”dig har jag också saknat” sa han och sen mötte mina läppar igen, jag log in i kyssen och sa.

”tänk att jag har saknat dig också” sa jag och han skrattade och sen kysste mig en sista gång innan jag tog hans hand och han tog resväskan i den ena och sen ledde jag honom in i huset. Huset var sig likt, samma som när han åkte. Vi hade bott i samma hus i över 4 år vilket var otroligt skönt, min kärlek för detta hus var obeskrivlig.

”pappa, pappa, kawn jag få present nu?” frågade Kelsey otåligt. Jag fnissade åt hur söt hon var. Niall log och nickade.

”gå upp i förväg då” sa han och hon nickade och gick så fort hennes korta ben kunde bära henne upp för trappen. Jag och Niall gick efter och gick in till vårt sovrum och jag satte mig i sängen med Kelsey i famnen. Niall öppnade sin väska och började packa upp och sen så såg jag ett avlångt paket som jag nästan redan visste vad det var.

”titta, vad säger man då?”

”snääälllaaa pappa kan jawg fwå present” sa hon och putade med underläppen. Hon var otroligt söt när hon gjorde sådär, ingen kunde motstå henne. Inte ens jag eller någon annan.

”får pappa en puss?” frågade han och hon skakade på huvudet och sa.

”neej, du hawr pjussat mamma” sa hon och jag drog in luft och lade henne på rygg i sängen och började kittla henne. Hon skrattade högt och jag sa.

”vad sa du?” sa jag och pussade henne på kinderna hon puttade bort mitt ansikte med hennes små händer. Hon skrattade ett lite skadeglatt skratt och sa.

”bläääää” och räckte ut tungan. Jag räckte ut tungan tillbaka och Niall skrattade åt oss. Jag flinade och sen satte mig lutade mot sänggaveln igen, hon pussade Niall på kinden och sen fick sin present som var inslagen i rosa papper. Hon sken upp som en sol när hon såg vad paketet innehöll, en av sjöjungfru dockorna Niall alltid köpte med hem från Spanien. De fanns bara att köpa där och hon hade nog i alla fall 6 olika. Hon älskade dom, vilket jag inte förstod. Hon tog ut den ur fodralet och tittade på den med glimten i ögat.

”jag har faktiskt en present åt mamma också” sa han och jag höjde på ögonbrynen och Kelsey tittade upp och log stort.  Niall tog upp en lite mörkblå ask och sen ställde sig på knä. Det kunde inte vara sant.

”Gabbie, du har varit min flickvän i snart 6 år. Du är en underbar mamma till min underbara dotter, skulle jag få den ära att gifta mig med dig?” jag kände hur mina ögon blev lite för blanka och jag nickade ivrigt och slängde mig på Niall.

”självklart, väldigt självklart” sa jag och kysste Niall. Jag hörde Kelsey bakom mig och när jag lät Nialls läppar släppa mina så satte han ringen på mitt ringfinger. Det var inte en stor ring utan den var ganska liten men väldigt vacker, den var i vitt guld och var klädd i diamanter med en lite större i mitten. Den var vacker, väldigt vacker. Niall satte ringen på mitt vänstra ringfinger och jag kastade mig på hans armar och sen kysste honom igen. Och sen tittade på min ring och sträckte mig efter Kelsey som jag pussade på kinden och sen blev det familjekram. Jag var lycklig, riktigt lycklig för första gången i hela mitt liv.

 

3 månader senare.

”Niall James Horan, tar du Gabriella Marie Clarktill din äkta maka att älska i nöd och lust tills döden skiljer er åt?” hördes prästens röst i kyrkan jag stod och tittade Niall i ögonen och sen hörde honom säga.

”ja”

”Gabriella Marie Clark, tar du Niall James Horan till din äkta make att älska i nöd och lust tills döden skiljer er åt?” Jag nickade innan jag kom på att jag var tvungen att säg något .

”ja”

”då är ni här med man och hustru, du har lov att kyssa bruden” Niall tog mina kinder i hans händer och kysste mig länge. Jag njöt otroligt mycket av vår första kyss som gifta. När Niall bröt kyssen började here comes the bride sången att spelas på orgel och sen tog jag Nialls hand och vi gick hand i hand med Eleanor, Perrie, Sophia, Tova, Serena och Kelsey bakom oss som i detta fall var våra brudtärnor och även de fyra one direction killarna. Som var Nialls bestmans allihopa tyckte det var det sötaste som fanns att titta på. När Harry som stod längst bort hade ringen och sen skickade den vidare till Louis som sen gick till Niall med ringen som i sin tur satte den på mitt finger. Mycket hade förändrats med åren. Liam hade en ny tjej, Sophia. Hon var en underbar person med jag erkännde alltid för mig själv att jag saknade Danielle, men hon hade också funnit kärleken. Precis som Harry, han och Serena hade blivit ett fint par och väntade deras första barn ihop. De var också ett oförutsägbart par.

Niall och jag var inne i ett rum själva och väntade på att alla skulle ta sig ut ur kyrkan till sommarvärmen och sen skulle vi gå ut tillsammans. Han tittade på mig och sen sa.

”den klänningen, var värt varenda öre” sa han och tittade på min väldigt dyra klänning. Han hade inte fått se klänningen innan utan bara fått veta vad den kostade. Jag tittade på honom och kysste honom igen. Att vara mrs.Horan var en av de bästa sakerna just nu. Prästen nickade åt oss att vi skulle komma ut nu, och vi tog varandra i handen och sen gick ut genom dörren och såg såpbubblorna som de blåste på oss och Niall böjde sig mot mig och kysste mig och vi hörde alla applådera och vissla och han log mot mig när hans läppar släppte mina. Kelsey kom springande mot oss och jag böjde mig ner för att kunna pussa henne på kinden och ge mig en kram Niall lyfte upp henne och jag hörde våran fotografs kamera klicka ett par gånger och sen gick vi ner de få trappstegen som fanns för att krama om alla. Vilket vi gjorde med nöje innan fotografen tog oss för att ta familjekort.

 

Alla satt runt borden vi satt och åt vid i lokalen där vi hade våran bröllopsfest, jag hörde hur någon kolingade i glaset och när jag tittade upp såg jag min bror hur han reste sig upp. Han tittade på mig med ett leende och sen hörde jag hur våra gäster tystnade Niall greppade min hand som låg på bordet och sen tittade jag på min bror och hörde honom börja prata.

”jadu Gabbs, tänk att du sitter här nygift. Det trodde jag aldrig skulle ske om jag ska vara ärlig…” började han och sen tittade ner på lappen  han hade i sin hand och se la ner den i fickan.

”men du fann din prins, och jag är väldigt glad över att det just är honom. För jag tycker om honom, han är en bra vän och nu även svåger. Jag är imponerad över hur du kunde få min syster att faktiskt bli kär. Vi saknar även en familjemedlem här idag, eller på sätt och vis. Jag vet att hon är otroligt stolt över dig, för den långa vägen du gått för att nå hit är otrolig. Men jag vet att hon är här med oss. Men för att inte få ledsam stämning ska jag påminna dig om den dagen du kom hem första gången och var full. Jag var typ 14 och du 16, jag frågade dig varför du var så konstig. Och du svarade med något som jag knappt kunde höra. Men om jag minns rätt så sa du, ’jag är lycklig’ och jag har tänkt på det. Jag tror att du bara sa så för att inte oroa mig. Men det kanske var så. Sen kommer jag aldrig glömma när du och Niall fick hämta mig hos Max när jag fick bo hos er en vecka för att inte råka ut i trubbel med mamma och pappa. Men hur som helst. Jag är så otroligt glad att ni hittat varandra, och jag vill säga att jag älskar er båda. Speciellt dig min storasyster, och nu vill jag utbringa en skål till brudparet” alla lyfte sin glas men jag lyfte på mig och gick för att krama min storebror. Jag kramade om honom länge och viska honom i örat.

”jag älskar dig också” sa jag och han log innan han satte sig bredvid Cara igen och nästa person som klingade i glaset var min pappa. Detta kunde bli kul.

”Gabriella, Niall. Vem kunde tro att ni skulle gifta er en dag? Och ha en underbar dotter tillsammans, inte jag i alla fall. Men jag måste säga Gabbs att jag är stolt, otroligt stolt. Jag kommer nog stå här och förlora min stolthet som man här och nu. Men jag tror att det är värt det, Gabbs du har rest jorden runt för att vara med den här killen om det kallas kärlek, ja det gör det. Och att Niall har flugit hem på helger från andra sidan jordklotet för att hälsa på min dotter. Om ni frågar mig är det kärlek, och som en normal pappa borde jag nog hata dig Niall. Men det gör jag inte, snarare tvärt om. Skål, det var nog allt jag hade att säga” sa min pappa och jag tittade på Niall och han log och skrattade och sen böjde jag mig för att kyssa hans läppar. Han kysste mig tillbaka och sen tittade jag ut över alla gästerna och såg hur Harry ställde sig upp och han vinglade till, han hade alltså redan fått i sig ganska mycket att dricka. Jag skrattade och tänkte att detta skulle bli kul.

”så, Gabbie Niall. Wow, kan ni fatta att Niall är den första av oss fem som faktiskt gifter sig och redan har ett fantastiskt barn. Som jag fick äran till att bli gudfar åt, wow. Tack, men i alla fall. Gabbs du är en av de starkaste och ärligaste människorna jag någonsin träffat, och du och Niall är på något sätt två helt olikheter som passar så himla bra ihop. Som smör och korv…” började han och alla skrattade och jag kunde inte hålla mig och sen fortsatte han prata.

”det jag menar är att ni är så olika men ändå perfekta blandningen, det här gick ju skit i alla fall. Så whatever, älskar er båda” sa han och gick över till os med ett leende på läpparna och kysste bådas kinder. Jag skrattade och log och sen tittade på Kelsey som var borta med min mamma och pappa. Jag log och tänkte vilken tur jag har, att jag kunnat få mitt liv att gå spikrakt uppåt och allt är på den nivån och jag skulle göra allt för att den aldrig gick ner heller. Kanske alla sagor har ett lyckligt slut trotsallt. 

 
 



The Moment - Kapitel 70 ~The End~

Tidigare: 
”man ska vänta i 3 minuter” sa jag och de nickade. Det gick mer än 3 minuter kanske fem, jag tittade på Cara som gick och hämtade testen som låg på hand fatet och lade dom på diskbänken och sen sa hon.

”den visar två plus och ett minus. Du är gravid” sa hon. Jag kände hur tårarna rann ner för kinderna och Cara omfamnade mig och shh:ade mig och sa sen.

”du måste berätta för Niall” sa hon och jag nickade och sen sa.

”men jag flyger ner dit om 3 dagar, jag berättar för honom då” hon nickade vänligt mot mig och sen omfamnade min bror mig också. Tanken på att något levde i min mage var ju inte den bästa, det kändes bara konstigt och fel. Men det kanske skulle ordna sig en vacker dag. Men just nu kändes det hopplöst, tänk vad fansen skulle säga och manegment. 



Jag tog mina väskor från rullbandet på flygplatsen efter att precis ha landat i Miami. Flygturen var lång och jag hade dolt mina för trötta ögon med ett par solglasögon och fortfarande känslan av att en människa växte i min mage var obehaglig. För obehaglig, och just nu förberedde jag mig mentalt för att berätta för Niall. Vilket skulle inte vara så vackert, jag visste att han skulle bli sur, eller arg. Jag tog min stora resväska och höll mitt handbagage i armvecket och sen gick mot vänthallen för att leta efter Harry och Paul som nog väntade på mig eftersom Niall inte visste att jag skulle komma. Jag såg Harrys kalufs som inte var så mycket kalufs längre utan mer en frisyr på något sätt. Han vinkade mot mig och jag drog på mig ett av mina mest fejkade leenden. Och gick fortare mot dem, och drog mina armar runt Harrys hals och sa.

”hej!” sa jag och sen gav även Paul en kram. Men som vanlig var han glad och hade sitt ständiga leende på läpparna.

”hej, allt bra?”

”jadå” sa jag och rättade till min tröja och sen sa Paul .

”okej, bäst vi åker innan någon upptäcker oss” vi nickade och följde honom ut till bilen och jag hade slutat le vid detta laget och Paul tog mina väskor och lade dom i skuffen på bilen. Jag satte mig längste in och lutade pannan mot rutan. När jag kände Harrys hand på min axel så tittade jag inte på honom utan hörde bara hans röst.

”har det hänt något?” jag lyfte då huvudet och tog bort mina solglasögon från näsan och tittade på honom med mina rödsprängda ögon på honom. Hans ögon vart stora som golfbollar och sen så kollade han på mig med oron i ögonen när jag svarade sarkastiskt.

”nej, allt är helt perfekt” sa jag och gav honom ett fejkat leende.

”Gabbs, sluta. Vad har hänt” jag villa bara skrika åt honom när han sa så och jag ville inte till någon annan än Niall, han var den ända jag ville prata med just nu.

”kan du hålla en hemlighet?” han nickade och jag övervägde verkligen att berätta för honom först och inte Niall. Men det behövde han ju inte veta.

”jag är gravid, jag har en människa växande i min mage” sa jag med tyst ton så Paul inte skulle höra. Harrys haka föll till golvet och jag satte på mig solglasögonen igen och lutade pannan mot fönstret och Harry började prata och sa.

”men varför är du inte glad? Ska man inte vara glad över sånt här?” jag tittade på honom och tog av mig solglasögonen igen och skakade på huvudet.

”jag är det, men samtidigt inte. Jag kommer förstöra för er, och jag är bara 20 jag ville inte ha barn än” sa jag och satte på mig solglasögonen för jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocket igen.

”nej, det gör du inte. Vet Niall?” jag skakade på huvudet och ville helst inte svara på mer av hans frågor som jag visste skulle komma och sen sa jag.

”kan du lova att låtsas som om du inte vet det här. Snälla” bad jag och han nickade och sen log mot honom och sen bara tittade ut på det soliga Miami, här var vädret lite mer intressant än i London, där regnade det mest och var grått och tråkigt.  Paul stannade utanför hotellet och där var det ett par stycken tjejer som väntade utanför. Preston en av säkerhets vakterna stod utanför och väntade och såg till att jag kom in oskadd. Jag fick reda på var Nialls rum var och jag tog hissen upp till nästhögsta våningen och sen bort till hans dörr. Jag knackade inte utan jag visste att han var i duschen. Paul hade gett mig en extra nyckel till hotellrummet och jag drog den i dörren och gick sen försiktigt in i rummet och ställde väskan vid fotänden på sängen och sen satte mig i soffan som var ställd mot väggen mitt emot sängen på sidan av badrumsdörren. Jag hörde hur vattnet stängdes av och hur han sjöng i badrummet. Åh, vad jag saknat hans röst. Sen hörde jag hur låset klickade och han kom ut med en handduk lindad runt höften och han såg mig inte förens han skulle ha sin väska som var vid mina fötter.

”suprise” sa jag och log. Han sken upp och jag ställde mig upp och la armarna runt hans hals. Och tryckte hans läppar mot mina. Jag hade fortfarande solglasögonen på mig och han tog av mig dom när jag lät hans läppar glida ifrån mina. Hans panna lutade mot min och så sa han.

”har du gråtit?” jag bet mig i kinden och sa sen.

”det är trevligt och träffa dig med” och sen försökte le, vilket bara misslyckades. Han släppte mig för att kunna ta på sig ett par kalsonger och ett par korta mjukisbyxor och sen drog han mig till sängen och hasade upp mot sänggaveln och klappade på platsen bredvid honom.

”baby, berätta nu vad som är fel” sa han och jag kröp ihop till en boll bredvid honom och kände hans varma hud mot min kind.

”vi måste prata” sa jag och han nickade ivrigt. Jag satte mig upp och flyttade mig framför honom och tog hans han i min och sa.

”jag har vaknat varenda morgon…” började jag och kände hur nervositeten och klumpen i min hals växa.

 

Niall’s Perspektiv.

”jag har vaknat varenda morgon…” började Gabbie och säga och jag förberedde mig på vad som komma skall och ville helst inte att det här skulle sluta i ett stort bråk. Jag svalde klumpen i halsen och sen fortsatte hon prata och jag kramade om hennes hand lite hårdare.

”och jag har mått illa, och spytt och haft ont i huvudet och jag trodde jag bara hade influensa eller något liknade tills jag var hemma hos Matthew för några dagar sedan…” jag visste inte vart detta skulle sluta, men jag kanske hade en aning. Jag drog bort tårarna som hade börjat rinna från hennes ögon och sen började hon prata efter sin korta paus.

”och då kom ju mitt geni till bror på att…” sa hon men kom av sig och sen bara ploppade ut sig det.

”jag är gravid Niall” sa hon och mitt hjärta slog ett extra slag. Jag kände två känslor i mig. Jag var glad, mållös och lite rädd på samma gång.

”va?” var det ända jag kunde få ur mig, och hennes tårar rann mer nu och sen sa hon.

”snälla va inte arg, jag ffö-rstår om du är arg och jag gör vad du vill göra om du vill behålla…” började hon med jag avbröt henne med att trycka hennes läppar mot mina och hon svarade mig först inte men sen kysste hon mig tillbaka och när jag tog undan mina läppar så lutade jag min panna mot henne och sen sa jag.

”jag skulle aldrig, aldrig bli arg. För det är ju trotsallt jag som har fått dig på smällen” sa jag och hon fnissade lite och sen fortsatte jag prata.

”jag vill behålla det. Jag vill inget hellre, verkligen inte. Jag skulle älska ha en mini oss springa runt här” sa jag och hon nickade och sen kysste mig igen och sen började hennes andra tankar komma.

”men vad kommer fansen tycka? Och manegment?” jag skakade på huvudet och kysste henne och sen pratade.

”de kommer inte kunna göra något åt det. Gjort är gjort eller hur?” hon nickade och sen sa jag.

”vem börjar vi berätta för, killarna?” hon nickade igen och sen klev av sängen för att gå in till badrummet medans jag smsade killarna att komma upp till mitt rum.

 

Gabbies Perspektiv.

”varför var det sådan panik?” frågade Zayn när han kom in i rummet. Han var sist, vilket förvånade mig eftersom Louis var proffs på att komma sist till allt.

”vi har något att berätta för er” sa Niall och jag nickade och satte mig sakta ner på sängen och Niall satte sig bredvid mig och jag utbytte en vetande blick med Harry och han gav mig en liten nickning. Zayn som fortfarande stod upp satte sig på armstödet på soffan och jag tog ett djupt andetag och Niall tog min hand och flätade sina fingrar med mina och kramade den lite hårdare och sen tog jag modet till mig och sa.

”jag är gravid” sa jag och tittade ner i soffan eftersom jag inte ville se deras reaktioner. Efter någon sekund så hörde jag allas jubel innan jag blev tacklad av kramar på sängen. Jag skrattade och sen ropade.

”ugh, kliv av mig” skrek jag med ett skratt som gömdes bakom min röst. Jag kände hur tyngden från mina axlar bara lättades och jag vart på något sätt glad att de tog så bra.

”vi blir farbröder!” sa Louis högt och jag skrattade och tittade på de fyra ivriga pojkarna som nu kramade om och grattade Niall jag log åt honom och sen så var de tvungna att gå och tillfället att ringa våra föräldrar och syskon var inte tiden mer än inne. Vi började med att ringa till Nialls bror Greg och hans fru Denise för att berätta att deras som skulle få en kusin.

”hallå?” hörde vi Gregs röst och jag log mot Niall innan vi båda sa.

”hej” i kör och jag kunde nästan höra Greg le.

”är Denise där? I så fall, sätt på högtalaren. Vi har något att säga” sa jag och kände igen hur Niall tog min hand. Vilket jag mer än gärna ville. Han sa okej och berättade sen att han hade henne på högtalaren.

”Theo får en kusin” var allt Niall sa och sen var det tyst i luren en stund och sen jublade de mest.

 

En timme gick åt att ringa all och berätta de stora nyheterna, nu hade vi en kvar. Men han ville vi helst sköta detta ansikte mot ansikte med. Eller rättare sagt två, och eftersom de två var båda här i morgon så var det dags och vi båda behövde nog lite sömn. Men jag kände redan hur min jetlag smög sig på och det var något jag avskydde så var det jetlag. Jag somnade fort och jag klagade verkligen in på att ha Niall liggandes bakom mig och gjorde cirklar på min mage, jag visste att snart så skulle jag ha en lite bula och inte längre vara helt platt. Jag hade bara så mycket funderingar på allt. Men jag visste att de hade nog min mamma svar på. Om två veckor hade jag haft denna varelse i min mage i nästan en månad och jag visste inte när det skulle börja synas heller men då skulle jag tillbaka till England. Om två veckor, låt tiden gå sakta.

 

”Simon, Paul, kan vi prata med er?” frågade Niall och hade sin hand på min midja, det var dags att berätta för Paul som var deras pappa på turnén och Simon som var deras chef. Jag kunde inte säga annat än att jag är super nervös för vad det har att säga om de här men jag var säker på att det kunde bli rätt så intressant.  Simon nickade och gav ifrån sig ett varmt leende, jag log tillbaka och sen väntade på att Niall skulle börja prata eftersom jag helst inte ville göra det.

”så, var det något speciellt?” frågade Simon och Niall nickade och tittade på mig och hans grepp om min midja hårdnade och jag drogs närmare honom än vad jag redan var.

”jag, uhm… Gabbie, är…” började han och jag kunde se i hans ögon att han var minst lika nervös som jag så utan att tänka så ploppade det bara ur mig.

”jag är gravid, Niall är pappa” sa jag utan att tänka mig för. Pauls haka föll i golvet och Simon tittade häpet på oss och sen höjde på ögonbrynen och la armarna i kors och sa.

”ja, det finns ju inget vi kan göra åt det. Inget kommer ju hända med din karriär, det får bli som det. Blir, jag är glad för er skull. Sen kan ju jag förstå att det här kanske inte var meningen att hända. Men jag är jätte glad för eran skull ska ni veta, grattis” sa han och gav oss ett leende, Niall tittade på mig och log och jag log tillbaka och trettiotusen ton med skuld lyftes från mitt bröst när jag hörde hans ord.

”jag med, och Gabbs är välkommen att vara med på turnén hur länge hon vill. Och bebisen får gärna också följa med när den är född då” sa Paul och jag log och drog mig tätt intill Niall och kramade om hans midja och han hade fortfarande handen på min rygg.

”gå och jobba nu istället för att stå här och gulligulla” sa Paul och jag ställde mig på tå för att kunna kyssa Nialls kind, Niall ryckte på axlarna och skrattade och jag flinade innan Niall vände på klacken och drog med mig i hans hand men snabbt fångade upp mig med hans arm vid min midja när jag var nära på att gå in i en av säkerhetsvakterna. Jag skrattade vilket Niall också gjorde innan vi gick in i rummet med one direction där även 5SOS (5 seconds of summer) satt. Jag hade lärt känna dom bra och Niall hade köpt en t-shirt med deras ”logga” eller vad man skulle säga på till mig, den var rätt snygg och var min tröja för dagen tillsammans med ett par hög midjade shorts.  Och ett par toms. Passade mig hur bra som helst. Och Miami på sommarn, det var hur varmt som helst.

”eeeyyy pregnant lady” ändrade Harry texten och hoppade mot mig när de lyssnade på gangam style i deras loge eller vad man skulle kalla det. Jag himlade med ögonen och sen skrattade och kände Nialls armar på mina höfter och sen drog han ner mig i hans knä. Jag skrek nästan till för jag vart så rädd när han bara drog ner mig sådär. Det vi kom överrens om med Simon och resten av manegement var att vi skulle berätta för världen när man kunde se min mage, vilket skulle dröja ett tag och det var ändå lite tur för jag ville ha tid att förbereda mig på.

”du är bara så himla konstig” konstaterade jag efter Harrys dans till gangam style. Louis började skratta samtidigt som han kliade sig i håret.

”det var ett väldigt konstaterande” sa han och jag nickade och skrattade med han och bet lite på min nagel för jag kände hur jag redan började bli nervös. Jag ville egentligen inget annat än att ringa min mamma och ställa henne 100 frågor. Men klockan var tidigt på morgonen i London och jag var ganska säker på att hon sov. Jag la mina händer på min mage och gjorde cirklar med mina egna fingrar och jag såg att Ashton märkte och så tittade han lite på mig innan han sa.

”känns det inte super konstigt att veta att det är en människa i dig?” sa Ashton och precis när jag öppnade min mun och skulle svara honom så öppnade Harry sin mun istället och sa.

”men vänta, först var ju hon eller han inne i Niall. Gabbie är gravid det betyder att Niall och Gabbie hade sex” jag la huvudet i mina händer och hörde hur Niall skrattade högt och jag kunde inte heller låta bli att bli både generad och tyckte att det var kul innan jag tog fram mitt jag när Niall tog sina armar runt min midja och drog mig jätte nära honom och kysste mig i nacken.

”no shit, jag vet att du hade det rätt kul med Serena också” sa jag och Harry stannade upp och hans leende försvann och han kinder blev en nyans rödare och sen flinade han igen.

”nu tycker jag att du svarar på Ashtons fråga istället” sa han och jag skakade på huvudet.

”du skämde ut mig så nu var det min tur, och som svar på fri Ashton ja. Jo det känns lite konstigt, men jag tror det är en vane sak också”

”ja, bara bebisen ser ut som dig sen lär den ju inte ha några problem med att bli omtyckt av killarna om det blir en tjej alltså” sa Luke som satt i soffan mitt emot mig bredvid Ashton och Calum. Niall tittade fram från bakom mig och skjuvade mig lite åt sidan så att han kunde se Luke ordentligt.

”stötte du nyss på min flickvän?” sa han och jag kunde inte låta bli att fnissa vilket Niall eller Luke inte heller kunde.

”eller vad som finns här inne, rör du inte” sa han och pekade på min mage jag eller någon av de andra i rummet kunde inte sluta skratta. Jag hoppade tillbaka i Nialls knä och svängde mina ben över honom så jag hade båda på en sida och la armarna runt hans hals och pussade han på kinden. Han tog upp sin telefon och jag såg hur han hade fått en snapchat från Harry fast han var på andra sidan rummet. Jag drog med fingret över Nialls telefon så den låstes upp och kollade på Harrys snapchat som bara var en ful bild. Niall tog framåt kameran på sin iphone och jag sträckte ut tungan så den nuddade hans kind och Niall sträckte tungan rakt ut och han tog bilden. Han sparade bilden innan han skickade den till Harry och jag log mot honom och sen tog hans telefon och bytte bakgrund till oss två. Han log och bussade mig sen på kinden och sen på läpparna.

 

Några veckor senare.

Jag var fortfarande på turné med One Direction och vi hade haft sjukt kul och nu klev vi på turnébussen i Seattle. Och den skulle ta oss till hotellet och där skulle vi vara i två nätter och när vi var i Las Vegas skulle jag flyga hem till London igen. Niall skulle flyga hem för det första ultraljudet hade vi bestämt.

Paparazzi fotograferna var flockade runt hotellet när vi anlände och som tur var hade inte min bebis mage börja synas än. Inte så mycket att det inte gick att dölja i alla fall. Nialls fingrar vad flätade med mina och mina solglasögon täckte mina ögon och hans solglasögon täckte även hans havsblåa. Jag hade en hoodie utan armar och ett par svarta shorts och ett vitt slappt linne och ett par converse på fötterna täckte jag min mage som inte syntes alls. Nästan, men jag längtade ändå efter ett täcken på att bebisen växte i magen på mig.  

 

Vi nådde äntligen dörren till vårat hotellrum och sa hejdå till alla de andra och sen gick in. Jag hade ju trots allt börja känna av att jag var gravid och jag var konstant trött och mådde väldigt lätt illa. Det var verkligen inte svårt att få mig att spy. Vilket var otroligt jobbigt, jag knöt av mig skorna och lade mig raklång på sängen och väntade på att Niall skulle komma och lägga sig bredvid mig. Vilket han gjorde väldigt snart, han lade handen innanför linnet på min mage och drog med handen och när han dragit några gånger så stannade han upp och hans ögon fann mina.

”vad?” han tittade på min mage och drog upp tröjan och sa.

”det syns Gabbs” sa han och jag kasade mig upp från sängen och in till badrummet för att titta mig i spegeln. Och precis som han sa, det syntes. Jag hade en bula på min mage, den var mycket synlig och jag kunde inte låta bli att inte ta ett kort på den. Jag tog kort och sen kom Niall in i badrummet och sken som en sol. Han ställde sig bredvid mig och sen ställde sig ner på knä och la händerna på min mage och jag kunde inte låta bli att skratta.

”din lilla sak, du ser till att de här 8, månaderna går fort. För mamma och pappa längtar efter dig” jag hade fingrarna i hans hår och fnissade åt hans alldeles för söta sida som kom fram när han gjorde sådär.

”du pratar med min mage, detta känns ju inte alls konstigt” sa jag och skakade på huvudet och skrattade även samtidigt och skakade på huvudet. Jag ställde mig på tå och lade mina armar runt hans nacke.

”fattar du det här?” han skakade på huvudet men jag hade aldrig sett samma glädje i hans ögon förut. Detta var en helt oväntad överraskning som jag trodde att jag inte skulle möta på många år. Men de oväntade överraskningarna kanske är de bästa.

”vet du vad detta betyder Gabbs?” frågade Niall när vi avslutat våran kyss.

”det är dags att berätta för världen” sa jag och nickade och sen kom på den bästa saken att skriva.

 

’The unexpected surprises is always the best. Kind of, this wasn’t supposed to happen but I hope you are happy for us :) @NiallOfficial’


och bilden på min mage jag just tagit. 

Jag visade tweeten för Niall och sen skickade han ett sms till Simon om att vi berättar genom twitter nu.  Simon sa att alla hade gått med på det och att hatet skulle vi inte bry oss om.

 

’This was kind of suprising, my lovley girlfriend @GabbieeClark and I are having a baby, suprise. Nothing’s going to change, it’s normal. But I’m going to be a Dad. Surprise’

 

Skrev Niall och jag log och det lyftes tyngd från mina axlar igen. Nu visste hela världen. Helt otroligt.

 

8 månader senare.

”I look like Gabbie now!” skrek Harry när han kom rusande genom vårat hus med en fotboll under tröjan. Jag skrattade och sen reste mig upp.

 
Det var lite läskigt hur stor min mage var. Och vi hade fått reda på att en flicka låg i min mage, vi skulle få en tjej. Vi hade inte några funderingar på namn. Men några aningar hade vi väll. Jag var inne i min sista månad killarnas turné var avslutad och det var otroligt skönt att ha Niall vid min sida speciellt när jag visste att vårat barn kunde komma vilken dag som helst nu. Det var nytt år, saker hade förändrats men inte så speciellt mycket. Det var början av Maj och jag vill inget hellre än att hålla min bebis i mina armar, och det visste jag att Niall också ville.

Jag ställde mig bredvid Harry rättade till min t-shirt som jag hade på mig och gjorde ett peace täcken och Niall tog kort på mig och Harry bredvid varandra. När vi stod där och Harry skulle gå så tittade han äcklat ner på sin fot och sa.

”vem spillde på golvet?” jag stod helt frusen i backen innan jag kände både lycka och rädsla och smärta på samma gång.

”mitt vatten gick, NIALL” skrek jag och jag hörde hans fotsteg bakom mig. Min väska för sjukhuset var redan packad och stod i hallen.

”vad är det babe?”

”bebisen, den är liksom på väg” sa jag och hans ögon blev stora som golfbollar och sen skyndade hans sig fram till mig och tog mig runt midjan.

 

Nialls Perspektiv.

”Bebisen, den är liksom på väg” skrek Gabbie när jag kom in i vardagsrummet. Jag tittade ner på hennes fötter och det var en pöl av vatten där. Jag tog henne fort runt midjan och hjälpte henne ut i hallen.

”Harry, ring alla och säg att vi är på väg till sjukhuset. Och snälla kan du inte torka upp det där” han hade ett äcklat uttryck på sina läppar men nickade sen. Han var nog i samma chock tillstånd som jag.   

                    

En av sköterskorna kom in i rummet med ett rosa knyte i hennes händer efter att torkat av henne och satt på henne ett armband och en mössa. Våran dotter, det var den vackraste varelsen jag någonsin lagt mina ögon på efter hennes mamma. Gabbie tittade på oss innan jag drog stolen så nära jag kunde och sen öppnades dörren till vårat rum och fyra killar kom in och tittade på oss med ett stort leende. Nästan för stort, jag log och sen sa.

”killar, det här är Kelsey Sarah Horan” sa jag och den sken upp. Kelsey öppnade sin blåa ögon. Hon hade mina ögon och Gabbies mun det kunde jag se på en gång.

”Niall, din mamma och Chris är på väg. Gabbs föäldrar också, din pappa, Greg och Denise tar första flyget i morgon bitti och jag tror det var alla” sa han och jag tittade på min utmattade sambo som låg i sjukhussängen. Hon hade varit otroligt duktig, jag visar henne all respekt för det här. För jag kan lova att det inte var gjort utan smärta.

”Tack Harry” sa hon och han nickade och samtidigt kom Cara och Matthew in i rummet. Cara drog ett djupt andetag när jag placerade våran nyfödda bebis i Gabbies armar. Killarna passade då på att krama om henne när jag sa.

”vi kan gå ut en stund, så får de vara lite ensamma” sa jag och de nickade och jag följde med dem ut.

 

Gabbies Perspektiv.

”får jag hålla?” sa Cara när hon satt sig ner på stolen, jag nickade och gav Kelsey till dem.

”vad heter hon?” frågade Matthew, jag log och sa.

”Kelsey Sarah Horan” sa jag och de sken upp sen kom även Niall tillbaka med killarna min mamma och pappa, Maura och Chris alla grattade mig och sen kom en sjuksköterska in och sa åt alla att gå de alla sa hejdå till mig Niall och Kelsey. Niall tog kelsey ifrån mig och lade ner henne i den plastsängen hon fått och nu hade hon även fått kläder. En rosa och vit randig jumper som fått av Eleanor och Louis. Ett gosedjur hon fått av Maura och Chris och en filt min bror och Cara ahde köpt och såklart en mössa Niall själv hade köpt som det stod ’I <3 DAD’ på. Så typiskt honom, jag tittade på honom när han tog ett kort på henne och sen satte sig i stolen bredvid mig och pussade mig på pannan och sa.

”sov lite, du förtjänar det” jag nickade för att jag var för trött för att prata över huvudtaget. Men det tog inte alls lång tid innan jag somnade.

Nialls Perspektiv.

Jag stod med ryggen vänt mot dörren och tittade på min nyfödda dotter och tog upp telefonen och tweetade ut bilden på henne.

 

’May 8th, 2014. At 7:55 p.m, My first daughter Kelsey Sarah Horan was born. She is the most beautiful creature I have laid my eyes on. Thank you @GabbieeClark for being a lovely mom and girlfriend I love you x’

 

Tweetade jag ut och lät världen få reda på att min första dotter var född. I samma stund kom min mamma in och ställde sin bredvid mig.

”hej” sa hon och kramade om min midja och sen lät mig gå.

”hej” sa jag och gav henne ett leende. Jag log när jag tittade ner på Kelsey och jag kude inte vara gladare. Verkligen inte.

”du ska vara lycklig att du funnit en sådan fin tjej Niall” sa hon och jag tittade upp på henne och sen tittade på min vackra flickvän som låg sovandes på sjukhussängen.

”det är jag, tror mig” sa jag och tittade på min dotter igen.

”jag är så stolt, så himla stolt över dig Niall” sa hon och jag tittade på henne och sen fortsatte hon.

”du har ett bra jobb, en vacker flickvän och nu en vacker dotter. Det är tidigt att bli pappa men jag är så otroligt stolt” sa hon och jag kramade om min mamma och sen såg att hon nästan började gråta så kramade jag om henne lite hårdare innan jag lät henne gå och sen sa jag.

”jo detta var ju inte riktigt väntat. Men ibland kan de mest oväntade överraskningarna vara de bästa. Och i det här fallet, så var det verkligen det”


That's It. Nu var den avslutad, epilog kommer och även prolog till nästa som heter You & I. 

Observera gärna datumet som Kelsey är född på ;) 



The Moment - Kapitel 69

Tidigare: 
jag hörde hur dörren öppnades och in kommer Greg och hans höggravida fru Denise med pappa och Gabbies föräldrar och lillebror.

”Grattis” tjoar alla när dom kommer innanför dörren. Jag såg hur Gabbie sken upp och började krama om alla och tacka för att de var här. Hennes lillebror kollade förvirrat på henne och sa.

”varför i hela helvete har du gummistövlar på dig inomhus?” sa han med ett skratt och jag kunde inte låta bli att skratta åt honom och Gabbie kunde inte heller låta bli men hon tittade ner på sina stövlar och sen sa.

”för jag fick dem nyss och jag ville ha på mig dom. Matchar de inte resten av min outfit eller?” sa hon sarkastiskt. Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån och sa.

”allt klär en skönhet” sa jag och jag kunde se hur hon himlade med ögonen.



Gabbies Perspektiv.

”jag vill inte fira mig, så inget lyxigt” sa jag och tittade på Niall som himlade med ögonen. Idag var dagen jag blev vuxen jag blev hela 20 år. Det var ändå en stor siffra, Niall hade tvingat mig att gå ut och äta med honom och resten av hans familj och min såklart.

”men nej, gör det klar nu” sa han och skrattade och jag himlade med ögonen innan jag gick upp på övervåningen och hängde upp handduken som jag hade i håret på dörren till vårat badrum i sovrummet. Jag blåste håret som fortfarande var lite fuktigt till att det nästan vart helt torrt och sen gick jag till garderoben och klev in i den. Niall och jag delade på den och ena sidan hade jag alla mina grejer i och Niall på andra halvan. Jag tog fram en blå glittrig topp med låg rygg och trekvartsärmar som gick ut i midjan. Och ett par svarta tighta jeans till. Det var London vi snackade om och de hade regnat hela dagen och jeans fick bli ett perfekt val även i början på juni. Jag klädde på mig fort och sen lockade min lugg så det höll borta håret från mitt ansikte. Jag drog några drag med maskaran över mina ögonfransar och sen la på lite eyeliner och ett rött läppstift. Jag tog min svarta kuvert väska och  lade ner läppstiftet, puder och min telefon. Nu till det värsta som finns, skorna. Det som alltid är svårast att matcha till, jag gick in och kollade på hyllan som var fylld av skor. Från golvet till taket. Jag stod där ett tag innan Niall kom in med en handduk runt höften och hans hår stod lite överallt, han hade duschat. Jag log åt honom innan jag vände huvudet mot hyllan igen.

”beslutsångest?” frågade han och jag nickade.

”japp” sa jag och han skrattade och sa.

”typiskt dig” sa han och jag vände mig om och log. Han tog fram sina kläder som blev ett par svarta byxor och en tshirt som det stod Dope på. Jag tog ett par svarta ballerina skor för att jag inte orkade ha klack och inte heller knyta skorna. De svarta ballerina skorna passade perfekt in på min oufit eftersom de var enkla och även väldigt sköna. Jag tittade på Niall som hade hått ut ur garderoben men jag såg hans rygg i sovrummet och hur han stod och drog i sitt blonda hår. Han hade endast jeans på sig och som vanligt så hängde de längre ner än vad de borde. Jag gick mot honom med tysta steg och tog tag i hällorna på byxorna och sa.

”dra upp byxorna” sa jag med ett fniss.

”aldrig” sa han och drog ner dem efter jag dragit upp dom.

”jag har inte lika stor rumpa som dig” sa han och jag himlade med ögonen och ställde mig framför honom istället för bakom.

”det passar mig liksom inte” sa han igen och jag skrattade och sen lade händerna på hans bara axlar för att kunna dra ner honom lite mot mig och jag ställde mig även på tå och sen så gick jag iväg och när jag vände mig om så kände jag hans hand greppade min rumpa och jag tittade på honom och sa.

”spara det till senare babe” sa jag och blinkade med ena ögat och såg hur han höjde på ögon brynet och sen drog sin vita tshirt över huvudet. Och sen gick han in till badrummet och jag gick ned för trappen oh satte mig i soffan och läste igenom tweets som alla möjliga hade skickat till mig och jag läste igenom de flesta men inte alla.

@Louis_Tomlinson: Happy birthday love. See ya in a couple of weeks @GabbieeClark x

@GabbieeClark: @Louis_Tomlinson thank you, indeed we do boo-bear ;) x

@narryslover: thank you for putting a smile on Nialls lips. Happy b-day :)

@MatthewC: Happy b-day bigsis, 20… you’re getting old. Haha. Take it easy with the alcohol.

@GabbieeClark: @MatthewC ugh shut up. I’m not drinking tonight.

@Harry_Styles: Habby Birthday @GabbieeClark !! Take it easy tonight, the hangover last year was bad, not get this one worse. Love ya x

@GabbieeClark: @Harry_Styles thank you, haha.. not drinking tonight though. Haha love you.

@Real_Liam_Payne: Happy Birthday to @GabbieeClark ! Have a nice evening love.

@GabbieeClark: @Real_Liam_Payne , thank you payno. Indeed I have!

@ZaynMalik: @GabbieClark have a nice day birthdaygirl. See you soon x

@GabbieClark: @ZaynMalik you too! Ofc, see ya x

“är du klar?” hörde jag Nialls röst bakom mig. Jag reste mig upp och nickade och sen gick ut i hallen och tog på mig mina svarta ballerina skor och hängde min väska på axeln. Niall tog på sig ett par bruna solglasögon och sen tog nycklarna till range rovern. Vi gick ut och tog bilen och utanför vårat höga staket stog det ett antal paparazzi fotografer och väntade på att vi skulle åka ut.

”vart ska vi då?”

”du får se” sa han och jag lutade mig bakåt och tittade på vägen. Efter en kvart stannade han utanför en byggnad som såg mer ut som en bar än en restaurang. Vilket var bra för jag hade ingen lust med ett lyxigt ställe. Paparazzis hade följt med oss Niall hoppade ur och gick runt bilen för att öppna dörren åt mig. Jag hoppade ur och tog hans hand och tittade ner i marken och hörde hur de skrek efter oss.

”hur firar du hennes födelsedag Niall?”

”har du varit otrogen mot Niall? Med killen på din examen” jag himlade med ögonen och killen där var min lillebror. Tillslut nådde vi entrén och jag lyfte huvudet och Niall skakade på huvudet. Han var irriterad de syntes. Jag vände honom mot mig och sa.

”hey, ta det lugnt” sa jag och han log och han slappnade av jag gav honom en kyss och sen gick vi in och en servitris tog emot oss.

”vi har en reservation under namnet Horan” sa Niall och servitrisen nickade vänligt och sa.

”den här vägen” sa hon och vi följde henne ned för en trappa och sen då vände sig alla som stod där nere. Och jag såg vilka det var. Tova, Jacob, Eleanor, Louis, Danielle, Liam, Perrie, Zayn, Harry, Cara, Matthew, Mamma, Pappa, Moura och Chris, Greg och Denise, Bobby, Josh, Serena och även Ina jag sken upp och alla skrek.

”GRATTIS” jag skrattade och vände mig mot Niall.

”har du planerat allt det här?” sa jag och tittade på honom och han ryckte på axlarna och jag sa.

”jag sa ju att jag inte ville fira” sa jag och han himlade med ögonen och sa sen.

”Gabbs, du blir 20 du har mycket att fira” sa han och jag skrattade innan jag gick mot baren. Jag sa att jag inte tänkte dricka men jag blev trots allt 20 och jag kunde inte låta bli. Men jag visste att jag skulle ångra mig senare. Jag stod i baren när Josh One directions trummis kom fram och hälsade på mig och sa.

”grattis” sa han jag log och sa.

”man tackar” jag hade börjat känna av alkoholen i min kropp vid detta lag och jag visste att jag skulle sluta dricka snart.

”välkommen till 20-års klubben” sa han och han fick mig att skratta. Jag log och tackade honom och skrattade vi pratade en bra stund och sen så kom jag på den bästa idén jag någonsin fått i hela mitt liv. Han borde träffa Ina, han var som en till av henne fast kille och lite större än vad hon var.

”du, jag tror jag vet någon som du kanske vill träffa” sa jag och flinade han himlade med ögonen eftersom det är inte första gången jag fått för mig att para ihop någon med Josh.

”inte igen, det funkar aldrig Gabbs” sa han och jag himlade med ögonen och sa.

”du väntar här så kommer jag tillbaka snart” sa jag och han nickade och skrattade jag trampade iväg och kände genast att det var tur att jag inte tagit på mig några klackar för i så fall hade jag nog ramlat av alkoholen jag hade i kroppen. Fast om jag tänkte efter så var det egentligen inte så mycket eftersom jag kunde gå och jag sluddrade knappt något när jag pratade men det var klart jag hade druckit lite. Jag letade upp Ina och sa fort till henne att följa med mig och hon nickade glatt och följde med mig till baren där Josh fortfarande stod och hade beställt in en öl. Jag log och sen ställde mig med Ina vide min ena sida och Josh vid den andra.

”Josh det här är min bästa kompis Ina, Ina det här är One directions trummis Josh” sa jag och de hälsade på varandra och sen började genast prata och jag såg hur de klickade på en gång jag beställde in en cider till mig och sen började leta efter Niall. Jag fann honom stå och prata med min lillebror som hade en öl i sin hand sen när får han dricka lagligt?

”och sedan när får du dricka lagligt?” frågade jag och jag hörde själv hur jag snubblade på orden. Helvete.

”sen tre månader tillbaka” sa han och skrattade Niall la armen om midjan på mig och tig min cider flaska och sa.

”tror att jag dricker resten av den här” sa han med ett gulligt skratt. Jag skakade på huvudet och sa.

”det var mycket värre förra året” sa jag och ansträngde mig för att inte låta lika påverkad av alkoholen.  Niall och Matthew skrattade åt mig och jag skakade på huvudet och tog tillbaka min cider flaska.

”vart är Tanja?” frågade jag han ryckte på axlarna och sa.

”hon kunde inte komma ikväll” sa han och tittade bort och tog en klunk av ölflaskan han hade i handen. Jag tittade på honom med konstig blick sen vände mig mot Niall och ställde mig på tå för att möta hans läppar.  Jag kysste honom och sen placerade mina fötter för jag kände hur när jag var på att ramla. Niall skrattade åt mig och sa.

”du kommer må så dåligt i morgon” sa han och jag skakade på huvudet. Och sen la mina armar om honom och han hade fortfarande sin hand på min midja och jag kysste hans kind.  Sen kom Harry fram till oss och sa.

”20 du är gammal” sa han och jag slog han i magen så han hukade sin framåt lite, Niall och Matthew skrattade lite och sen sa han.

”förlåt, varför slutar jag alltid som din boxnings påse?” sa han och Niall fortsatte att fnissa bakom mig.

”för att du är lång och det ploppar alltid ut elaka saker från din mun Harold” sa jag och han gav mig ett fejkat leende. Han skrattade när jag nästan ramlade när någon råkade gå in i mig och sen sa han.

”wow, du är full” sa han och jag skakade på huvudet och skrattade. Jag såg Harry gå bort mot Serena jag skakade på huvudet men jag visste att hon inte var någon förhållande tjej. De skulle kunna sluta i sängen med inte längre än så, hon dejtar inte. Vilket var lite komiskt att hon blev en av mina närmaste vänner som jag faktiskt känt sen tiden när Sarah var sjuk och jag var lite ja vad säger man. Jag trodde inte heller att jag skulle bli förhållande tjejen efter det vilket jag inte var. Jag var en förtvivlad 16 åring och min syster var döende i cancer som levde på cigaretter, alkohol och en gångs ligg. Och jag är glad att det ändrades, jag träffade Niall och som det var nu, så var han the man of my life.

”Gabbieeee” hörde jag och jag ryktes från mina tankar.

”mhm, va?” sa jag och tittade på personen framför mig som var Niall. Han skrattade och skakade på huvudet och sa.

”Harry och Serena?” frågade han och jag skrattade och tittade på Matthew som också skrattade lite Niall tittade på oss som om vi var från yttre rymden.

”Serena dejtar inte” sa jag och han flinade. Och rykte på axlarna.

”jag känner inte henne hur skulle jag veta, varför inte?” sa han och jag ryckte på axlarna och tog sista klunken ut min ciderflaska och sa.

”det gjorde inte jag heller, tills jag träffade dig” sa jag och sen fortsatte.

”hon är en av de tjejerna som jag umgicks med när jag inte mådde så bra och var lite korkad” sa jag och skrattade åt de jag själv sa.

”jaha, vilken tur att du hittade mig då” sa han och jag flinade och vände mig mot honom och la mina armar runt hans hals och nickade. Sen tryckte jag mina läppar mot hans och han tryckte sina mot mina och när jag lät hans läppar gå så viskade han i mitt öra.

”vi borde åka hem snart” sa han och jag nickade och log och sen kollade över på Serena och Harry. De stod fortfarande och pratade och jag väntade bara på att hon skulle ta honom i handen och de skulle åka här ifrån. Vilket inte hände alls.

 

Klockan hade börjat närma sig tre på natten och jag och Niall skulle precis gå ut för att hoppa in i taxin. Paparazzi fotograferna hade fått reda på att One Direction var på samma fest och de hade samlats utanför. Och Niall la sina händer på mina höfter så han skulle kunna leda mig ut eftersom jag vinglade alldeles för mycket för att gå helt själv mellan ett hav av fotografer.

”håll huvudet ner babe” sa han och jag nickade och sänkte huvudet och sen ledde han ut mig genom dörren och förbi fotograferna och in i taxin. Jag ångrade redan att jag hade druckit så mycket som jag hade och det skulle jag definitivt ångra imorgon och just nu.

Bilresan hem tog bara några minuter och Niall höll i mig hela vägen in och sen när han låste upp dörren kände jag hur illamåendet tog över min kropp. Och jag kände den brännande vätskan i halsen som var beredd på att komma upp när som helst.

”fan” sa jag och sprang in och in på toa utan att vingla in i en vägg. Eller något annat, jag fann toan rätt fort och hukade mig över toalettstolen och hulkade och kände hur dagens måltid kom upp igen. Niall kom in och höll upp håret och när jag kände att det inte kom något mer så satte jag mig på golvet lutad mot bänken som var bakom mig. Jag suckade och Niall sa.

”är du okej?” jag skakade på huvudet.

”varför sa du inte åt mig att sluta dricka?” sa jag och kände även hur mitt huvud började värka. Jag lutade bak mitt huvud och tänkte på när jag faktiskt mådde såhär nästan varje helg hur jag orkade, det är hemskt.

”det gjorde jag babe, men du lyssnade inte” sa han och skrattade lite. Han pussade mig på pannan och sa.

”happy birthday preincess” sa han och jag fnissade lite och sen somnade med huvudet lutat mot bänken. Men kände sen hur Niall lyfte upp mig för att ta mig till sängen i stället.

 

3 veckor senare.

Jag mådde fortfarande skit sen min födelsedag och jag förstod inte varför. Jag hade en huvudvärk som nästan dödade mig och min mage kunde bara vända sig helt plötsligt. Min lillebror hade flyttat hemifrån han också, bara 18 år. Men det störde mig inte alls. Jag satt nu helt utslagen i hans soffa med ett glas vatten i handen med ett täcke och kollade på the vampire diaries samtidigt som jag snapchatade med Niall. Den som hade uppfunnit snapchat är en smart jäkel. Han eller hon räddade mina dagar.

”du Gabbs?” hörde jag hans röst och sen såg jag honom lutandes mot dörröppningen. Jag nickade och tittade upp från tvn och sen sa han.

”hade du och Niall sex när han var hemma?” jag skrattade och sa.

”och vad har du med det och göra?” sa jag och fnissade innan jag insåg att han var döds allvarlig. Jag slutade skratta när han sa.

”jag bara undrade, du kanske är gravid” jag vart arg samtidigt som jag insåg att det kanske faktiskt låg lite sanning i det. Men det kunde jag inte vara, nej nej. Niall skulle bli arg, han hade snart en stor världspremiär på deras film ’This is Us’ och ett nytt album som kommer ut och en till världsturné nästa år. Nej, jag kände hur tårarna sipprade fram i mina ögon vrår och skakade på huvudet och min bror kom och satte sig bredvid mig och sa.

”jag går ner runt hörnet och köper test och du ringer Cara” sa han och jag nickade och tog upp min telefon.  Och slog in Caras nummer, hon svarade efter tre signaler och jag sa.

”hej, du måste komma till Matthew typ nu” sa jag och sen sprack min röst. Jag visste inte vad som skulle hände om det faktiskt vore så illa. Och jag flög ner till Miami om 3 dagar för att vara med på deras US turné.

”uhm, okej. Är där snart” sa hon och sen lade vi på Matthew gick till affären och köpte graviditets test. Och medans jag satt där i min ensamhet så kom jag och tänka på att min mens är en vecka sen. Vad skulle jag ta mig till? Detta får ju inte hända inte nu. Det knackade på dörren och jag gick och öppnade den. Caras ögon granskade min kropp och jag hade på mig ett par säckiga mukisbyxor och en tröja som var alldeles för stor eftersom den var Nialls egentligen.

”oj, vad har hänt med dig?” frågade hon och jag kände hur tårarna började rinna.

”jag har mått jätte dåligt sen festen och spytt och haft ont i huvudet som om en bergsprängare skulle spränga hål i skallbenet på mig och nu kom mitt geni till bror på att jag kanske är gravid” sa jag och tårarna forsade ner för kinderna. Henne haka föll till golvet och sen kramade hon om mig och jag tänkte på att jag nog skulle få köpa en ny tröja till henne eftersom hennes var täckt med tårar. Hon shh:ade mig och sa.

”Gabriella Clark, du har gått igenom hur mycket som helst. Och vad som än visar sig på dom där testen så kommer vi hjälpa dig gå igenom det. Och Niall kommer bli glad, jag lovar. Du ser hur mycket han älskar Theo. Han blir överlycklig, det vet du” jag skakade på huvudet och avbröt henne.

”nej, han kommer inte bli det. Han kommer för chockad. Han har ny skiva, filmen, ny världsturné. Det blir bara fel allting. Och nej, jag vill inte ha det såhär” sa jag och precis då öppnades dörren till Matthews lägenhet igen och han kom in och hällde ut påsen på hans köksbord innan han kysste Cara. Japp, de hade blivit ett par efter min fest. Tanja och Matthew hade gjort slut och hon var väll inte överlycklig med att han dejtade en äldre supermodell, men jag kunde inte sluta le när jag såg dem. För de var verkligen super söta. Jag tog tre av testen och gick in på toaletten och läste instruktionerna och sen gjorde det jag skulle med dom och sen gick ut till de i köket igen.

”hur gick det?”

”man ska vänta i 3 minuter” sa jag och de nickade. Det gick mer än 3 minuter kanske fem, jag tittade på Cara som gick och hämtade testen som låg på hand fatet och lade dom på diskbänken och sen sa hon.

”den visar två plus och ett minus. Du är gravid” sa hon. Jag kände hur tårarna rann ner för kinderna och Cara omfamnade mig och shh:ade mig och sa sen.

”du måste berätta för Niall” sa hon och jag nickade och sen sa.

”men jag flyger ner dit om 3 dagar, jag berättar för honom då” hon nickade vänligt mot mig och sen omfamnade min bror mig också. Tanken på att något levde i min mage var ju inte den bästa, det kändes bara konstigt och fel. Men det kanske skulle ordna sig en vacker dag. Men just nu kändes det hopplöst, tänk vad fansen skulle säga och manegment.


 

 Ett kapitel kvar, plus epilog. 

hoppar bara lite grann i nästa kapitel. och har redan börjat skriva på det så ni får det så snart som möjligt. 

 

 



The Moment - Kapitel 68

Tidigare: 
"Hon har det bättre nu vet du? Hon har inte något ont inom sig som äter henne inifrån och smärtan är borta. Hon har det bra, hon tittar på dig varje dag nu. Det vet du. Du kommer sakna henne resten av ditt liv men kom alltid ihåg att hon kommer alltid titta ner på dig och va stolt” sa han och jag kände värmen i mig, han hade rätt.

”och, gör aldrig sådär igen” sa han och tog min arm i hans hand.

”snälla säg inget till Niall” sa jag och han skakade på huvudet och tittade på min arm.

”tack Harry” sa jag samtidigt som jag reste mig upp.

~End of Flashback~



Jag pratade med alla på festen eller vad man skulle kalla det. Niall och Josh stod vid grillen och grillade till alla gäster och jag kunde inte slita mina ögon från den blonda irländaren som stod vid grillen. Jag stod nu ensam och såg Harry, Liam, Louis och Zayn stå och prata med varsin ölflaska i handen. Jag tog min ciderflaska och gick till de och ställde mig mellan Harry och Louis.

”hallå” sa jag och tog en klunk ur min flaska. De log och Harry sa.

”hur känns det att vara sådär kort? Alltså man missar nästan att du står där” sa han och de andra började skratta och jag skrattade och slog honom i magen han vek sig lite och sen skrattade han bara vilket jag också gjorde.

”nej det är bra ibland, fast jag når ju aldrig saker som står högt upp” sa jag med ett skratt. Jag hörde att det ringde på dörren och tänkte gå och ta det men jag såg att Niall gick iväg och jag vände mig till killarna och sa.

”jag ska bara gå och se vem det är” sa jag och de nickade och jag spräng efter Niall med lätte steg så att han inte kunde höra mig och sen drog honom i axeln och kysste hans läppar.

”hej på dig grillmästarn” sa jag och han skrattade och kysste mig igen och sa.

”ja det är vad de kallar mig” samtidigt som han tog dörrhandtaget och öppnade dörren. Utanför dörren stod min mormor och morfar, farmor och farfar och Michelle min faster hennes dotter Olivia och hennes man Toby jag sken upp i ett stort leende innan jag kastade mig i famnen på min mormor och morfar eftersom jag knappt träffat de på ett helt år.

”hej” sa jag och kramade om de andra. Jag tog Olivia i famnen och tittade på henne och sa.

”vad stor du blivit, sluta växa med dig” sa jag och hon skrattade innan jag satte ner henne på marken och hon sa.

”men jag kan ju inte bara sluta” sa hon och det fick mig att skratta. Niall tittade på henne och sen satte sig på huk och sa.

”får jag också en kram? Det var jätte längesedan vi sågs” sa han och Olivia nickade blygt och sen kramade om honom. Niall hälsade sen på min mormor med en kram och hälsade på min morfar med en handskakning eftersom de aldrig träffats förut samma med min farmor och farfar. Jag visade de vägen in och sen tog jag Olivia på min höft och gick ut till killarna igen, de stod fortfarande på samma ställe och pratade.  Jag ställde mig på samma ställe mellan Harry och Louis och jag såg Olivias Ögon blev stora som pinigs bollar och Harry sken upp som en sol. Han älskade verkligen barn.

”olivia! Kommer du ihåg mig?” frågade han och log stort och nickade. Hon tittade ner i min axel innan jag släppte ner henne på marken och sa.

”olivia, det här är Louis” sa jag och pekade på Louis som satte sig på huk och hälsade på henne hon log blygt och jag mimande ’hon är ett fan’ till honom och han nickade och sa sen.

”kan jag få en kram?” hon nickade och sen sken upp till en sol och kramade honom.

”och det här är Liam och Zayn” sa jag och de vinkade glatt och hälsade på henne och sen vände hon sig mot mig och sa.

”du är världens bästa” sa hon och jag skrattade och gav henne en kam innan jag gick iväg mot Niall och hon stannade och pratade och larvade sig med killarna. Jag la min hand på Nialls överarm och sen kysste han precis under örat och sa.

”hur går det?” frågade jag och det tog en stund innan han svarade och sen så vände han sig mot mig och log och sa.

”bra, det är snart klart” sa han och jag log och kände hur hans arm slingrade sig runt min midja och hans läppar trycktes mot min tinning. Han öppnade locket på grillen och vände på köttet och sen stängde locket igen. Jag placerade min hand i hans ena bakficka och sen hörde jag Josh säga.

”sorry att jag avbryter. Men jag är klar” sa han och jag skrattade innan vi båda vände oss om utan att släppa taget om varandra. Niall nickade och sen vände vi oss igen innan han släppte taget om mig och lade köttet i ugnsformen.

”jag går och ställer fram tallrikar” sa jag och han fnissade och skakade på huvudet.

”det står redan framme, din mamma och min mamma var väldigt snabba på att ställa fram allt sådant” sa han och jag fnissade och sen drog han tillbaka mig och han hade sin hand på min rygg och hela hans hand tog nästan upp hela min rygg för hans händer var hyfsat stora och min rygg ganska liten. Jag ställde mig på tå och tryckte mina läppar mot hans och sen hörde jag en kamera ta en bild och jag vände mig om och kollade på personen som stod med en kamera i handen. Tova, inget jag inte förväntade mig.

”aw!” sa hon och jag rodnade och skrattade så det doldes lite.

”får jag se” sa jag och gick över till henne när hon höll upp sin nikon systemkamera. Jag tittade på bilden och det var en helbild, från topp till tå. Den var ganska bra faktiskt, jag stod där med min vita klänning barfota med min ljusblåa examenshatt på huvudet och mitt blonda hår hängandes efter ryggen. Niall med sitt blonda och bruna hår och vit tshirt och svarta jeans som höll sin stora hand på min rygg. Det blev faktiskt en bra bild.

”det var en bra bild, du får gärna skicka den till mig sen” sa jag och hon nickade och sen hörde jag Niall säga.

”okej! Det finns mat för de som vill ha. Och jag tänker vara ohyfsad och börja för jag har inte ätit på hur länge som helst” sa han och log stort hans mamma Maura som stod bredvid honom slog honom i bröstet och sa.

”sluta nu, gästerna först” då tog han i med.

”mitt hus, mina regler” sa han och Maura skrattade bara vilket alla andra också gjorde Niall tog mat vilket jag också gjorde och sen satte mig emellan Matthew och Niall.

 

Kvällen hade kommit och de få som var kvar satt ute på verandan jag hade satt på mig en stor tröja utanpå min klänning som jag trodde inte enns var mig. Antagligen så var det Nialls tröja, men jag orkade inte bry mig. Jag lutade huvudet mot hans axel och hans fingrar var flätade med mina. Mamma tittade på oss en stund innan hon sa.

”ni är fortfarande lika kära som ni var för ett år sedan” jag tittade förvirrat på henne och sen kom jag ihåg. Nialls och min ett årsdag, den hade jag totalt glömt. Fast den var nog för typ några månader sedan i alla fall veckor sedan. Jag tittade på Niall som började skratta vilket jag också gjorde. Alla tittade förvirrat på oss och sen sa Niall.

”den har vi totalt glömt bort, har jag stått ut ett helt år med dig” sa han sarkastiskt och jag himlade med ögonen och sen kysste han mig på tinningen för jag visste att han skojade.

Nialls Perspektiv.

Jag tittade på den blonda tjejen som låg med huvudet mot min axel, hon hade äntligen slutat skolan och kunde följa med mig på turné. Men hon hade redan sagt att hon inte ville vara med hela turnén i USA och skulle komma senare, i slutet på turnén. Vilket var väldigt synd, jag skulle sakna henne. Massor. Men det var hennes val och jag kunde inte tvinga henne. Jag strök min tumme över hennes lilla och tänkte då på hur liten hon är. Och om vi hade haft en dotter hur hon hade sett ut, hon hade varit lika vacker som sin mamma. Min flickvän, det underbaraste jag hade.

 

Alla gäster hade åkt även min pappa, Greg och Denise som bodde på ett hotell inne i stan. Jag hade sagt att de fick bo här men de antingen ville inte eller så var det något annat. Ibland är de lite konstiga. Jag hade lagt mig i sängen och hade klätt av mig alla kläder förutom kalsongerna och låg uppe på täcket och väntade på att Gabbie skulle komma ut från badrummet. Och väldigt snart såg jag hennes lilla figur komma ut från badrummet som hängde ihop med vårt sovrum. Hennes hår hängde efter hennes rygg och hon hade ett par shorts och ett linne på sig. Hon kröp upp mellan mina ben och lade sig på min mage och bara låg där. Jag brydde mig inte egentligen att hon låg där för jag påverkades inte av det för hon var ganska lätt. Hon bara låg där, och det kändes mer än bra. Jag drog med mina fingrar i hennes hår och tänkte på att om fyra dagar så kunde jag inte ligga här längre.

”vad var det som fick dig att välja just mig?” sa Gabbie och hennes huvud lyftes lite och jag tittade in i de havsblå ögonen och jag höjde mina ögonbryn.

”egentligen vet jag inte, förstår inte varför egentligen” jag med ett flin och hon fnissade och sa sen.

”tyst, ge mig ett seriöst svar” sa hon och tittade djupare in i mina ögon.

”för att du är underbar, du är vacker. Och snäll, omtänksam och mest av allt. Du ser mig som mig och gillar mig för att jag är jag och inte för att jag är medlem i One Direction” sa jag och såg hur hon bet sig i sin underläpp.

”och för att jag vet saker om dig, du litar på mig och du öppnade upp dig för mig” sa jag och hon tittade på mig och in i mina ögon.

”som vad?” sa hon och jag fnissade och började tänka efter men jag behövde inte tänka speciellt länge.

”att du har ett födelsemärke format som ett hjärta på din höft, att det ligger en historia bakom vartenda ärr fast jag inte tycker om att du gör dem. Du lämnade eran hund till din moster för hon var så jobbig, du biter på din läpp när du är nervös och låtsas pilla på dina nagelband, du tittar dig alltid fem minuter i spegeln innan du klär på dig och bara har underkläder på dig och att du alltid somnar så fort du ligger väldigt bekvämt” sa jag och hon tittade på mig och gav mig inget svar utan bara tryckte sina läppar mot mina och jag svarade tillbaka lika hårt som hennes läppar kraschade med mina första gången.

”jag älskar dig idiot” sa hon efter hon lagt sig ner på mitt bröst igen.

”och jag dig mongo”

 

Nästa morgon vaknade jag upp i nästan samma position som jag somnade i. Med Gabbies huvud på min bröstkorg fast hennes kropp låg på sidan av mig men hennes arm var runt min midja. Hennes blonda hår var spritt runt hennes huvud och det var då jag mindes. Hon fyllde år idag, jag la undan hennes arm och hon lade sig på sidan och la upp benen tätt till hennes mage. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och sen gick ned för trappen och skulle fixa frukost på sängen till henne. Jag tog fram juice paketet och hällde upp ett glas och sen fyllde upp en kopp med kaffe från kaffe maskinen vi hade på diskbänken och sen tog en choclate chip cookie från skåpet och lade på ett fat. Jag hämtade den första presenten som jag hade till henne som var ett par stövlar hon velat ha hur läge som helst och sen hade jag fyllt stövlarna med små saker jag visste att hon gillade som Oreos, ahlgrens bilar som jag köpt i Sverige när vi var där och lite annat små plock bara. Jag höll det stora paketet i en handen och brickan i den andra och gick upp till vårat sovrum. Jag sjöng.

”Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear Gabbie, Happy birthday to you” sjöng jag och hon vände sig om i sängen och kisade mot mig. Jag ställde ner brickan på nattduksbordet och sen lade upp presenten bredvid mig hon tittade på mig och sa.

”kan inte du bara sluta ge mig presenter hela tiden?” sa hon med ett skratt och hasade upp mot sänggaveln. Jag satte mina händer på varsin sida om henne och sen lutade mig fram och skakade på huvudet.

”nepp” sa jag och sen tryckte mina läppar mot hennes och sa.

”grattis på födelsedagen” och lade det hyfsat stora paketet i hennes knä. Hon himlade bara med ögonen innan hon drog bort snöret som var lindat runt paketet. Jag hade varit lite rolig och slagit in paketet i rosa papper. Hon rev upp paketet och hennes ögon lyste upp när hon såg att det stod ”Hunter” med stora bokstäver på kartongen. Hon tittade på mig och skakade på huvudet och sa.

”du är ju störd?” sa hon och jag skrattade och det gjorde hon också. Och lyfte upp locket och tog ut den svarta stöveln och sen kände att det var något i den och vände upp och ned på den och massa saker föll ut. Hon skrattade och gjorde samma sak med den andra. Hon skrattade och sen tittade på mig och lutade sig fram hennes läppar mötte mina och sen sa hon.

”tack” sa hon och sen gav jag henne hennes kaffe kopp och hon log och sen efter hon druckit lite så ställde hon ifrån sig den och tog stövlarna och satte på sig dem och sa.

”de är perfekta” sa hon och log stort hon bröt kakan på mitten och gav andra halvan till mig. Jag reste mig upp och fångade upp henne och jag hörde henne skratta och sen tog jag med mig henne ned fast jag bar henne över axeln. Samtidigt kände jag hur hennes händer slog på min rumpa för att jag skulle släppa ner henne och jag slog på hennes några gånger innan jag släppte ner henne och hade hennes rygg pressad mot min mage och min arm runt hennes midja samtidigt som jag hörde hur dörren öppnades och in kommer Greg och hans höggravida fru Denise med pappa och Gabbies föräldrar och lillebror.

”Grattis” tjoar alla när dom kommer innanför dörren. Jag såg hur Gabbie sken upp och började krama om alla och tacka för att de var här. Hennes lillebror kollade förvirrat på henne och sa.

”varför i hela helvete har du gummistövlar på dig inomhus?” sa han med ett skratt och jag kunde inte låta bli att skratta åt honom och Gabbie kunde inte heller låta bli men hon tittade ner på sina stövlar och sen sa.

”för jag fick dem nyss och jag ville ha på mig dom. Matchar de inte resten av min outfit eller?” sa hon sarkastiskt. Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån och sa.

”allt klär en skönhet” sa jag och jag kunde se hur hon himlade med ögonen. 


 

 så nu har jag bestämt mig blir 2 kapitel till och det sista hoppar jag typ två år fram i tiden. så ni vet!