Svar på en kommentar! / Vad skulle ni tycka om?

Svar: Absolut kan jag fixa en kik, vill dock inte andvända min privata men kan fixa en som ni får skriva till! Sen kan ni även följa mig på twitter @berrynarrykiss heter jag där! Följ mig gärna, och i love u guys. 
 
Sen vill ni att jag ska ha en frågestund och ni får ställa lite mer personliga frågor? så ni får reda på lite mer om mig? lämna kommentarer för vad ni tycker i detta inlägg :) 
 


Länkbyte: noovelleromonedirection

 
Länkbyte med en superduktig tjej som skriver novellen Better Than Words! har läst nästan alla kapitel och tycker den är riktigt bra! klicka på bilden för att komma till hennes blogg!! :) 
 


NI ÄR SÅ FINA

.
 
YES I DO! 
Alltså ni är verkligen bäst!  utan att ens tveka, ni gå mitt liv så mcyekt bättre ska ni veta, mina guldklimpar! Ni är vackra och underbara oavsett vad andra säger, åh i love u so much <3


You & I - Kapitel 8

Tidigare: 
Frukosten var enormt god och jag åt rätt fort innan jag såg att Lil Za kom igenom dörren och då reste jag mig upp och gick därifrån utan at ens säga hejdå. När jag var på väg till Bobbys hårsalong ringde jag upp Harry och han svarade efter bara några toner.

”Alison!” hörde jag Harrys röst och han sluddrade lite.

”hi, Harry, are you drunk?”

“pffft, no. Maybe a little” jag fnissade lite och hörde han skratta och sen sa han.

”Alison you know what you are very beautiful” Jag rodnade lite och kände att det var tur att han inte kunde se mig.

”and you’re drunk”

”so? You’re still beautiful” hörde jag han sluddra innan samtalet bröts. Jag kunde känna något i magen och något som var som fjärilar som flög omkring. Men jag viftade bort det för jag ville inte att det skulle vara sant. Jag ville inte falla för honom. 



Alison’s Perspektiv.

Max öppnade bildörren till mig och jag såg hur det var fullt med människor runt Good Morning Amercias scen och även på baksidan. Jag log sort och rättade till min vita klänning och sen vinkade mot alla som stod där. Det var mest tonårstjejer och deras mammor som stod som publik. Jag blev guidad in till en loge där väggarna var vitmålade med en stor spegel med lampor runt typ som en klassisk loge. Det stod även en soffa, en fåtölj i svart skinn och ett svart soffbord. Jag satte mig i fåtöljen och la benen i kors och öppnade min twitter app och började läsa bland mina mentions. Några tweets var snälla och fina tweets men en del var hur elaka som helst och dom brydde jag mig inte så himla mycket om heller.  Mycket var frågor om Harry, vilket jag ignorerade helt. Efter några minuter så hörde jag två snabba knackningar på dörren och sen öppnades den av en producent som sa att sminket skulle bli gjort om två minuter så jag skulle följa med honom. Vi gick med snabba steg genom en lång korridor med massa namn på och sen in i ett mindre rum där det stod en blond tjej som vände sig om när producenten knackade på dörren. Hon log mot mig och sen sträckte fram handen mot mig. Jag log mot henne och sen tog hennes han och skakade den och hon sa.

”Hi I’m Arianna, I have the responsible for your hair and makeup. Nice too meet you” sa hon med ett leende jag log tillbaka.

”Hi, Alison. Nice too meet you too” hon vände sig om och hämtade en vagn och drog med sig den och signalerade för mig att sätta mig framför spegeln som såg exakt lika dan ut som i min loge. Fast stolen var något mer bekväm.

”are you nervous?” frågade hon och jag påmindes genast om Jenny, hon som gjorde mitt hår och make up för Oscars galan.

”not that much, a little maybe” sa jag och gav ifrån mig ett skratt. Hon hade redan sminkat mig klart vilket gick väldigt fort. Sen började hon locka mitt hår i stora svallande lockar. Jag sträckte mig lite diskret efter min telefon och utan att flytta på mig särskilt mycket så nådde jag den. Jag öppnade min instagram app och tog ett kort i spegeln så Arianna syntes bara lite grann och sen skrev.

”GMA’s, are you ready?” som bildtext, det tog bara sekunder så stormade det in både kommentarer och folk som gillade. Jag svarade på några sms från Lindsey också.

From Lindsey:

It’s horrible home, u need to come home. Sunday? x

To Lindsey:

Whyyyy? Yeah I’m home Sunday night :) xx

Hon svarade inte så jag antog att hon redan somnat. För jag tror att klockan var rätt sent i London nu men jag var inte säker. Efter en halv timme var hon helt klar med mitt hår och smink. Jag tackade Arianna och sen drog producenten med mig till utsidan där själva programmet hålls. Jag fick sitta i en stol och sen kom en söt blond tjej som jag såg var programledaren Lara Spencer. Hon satte sig i stolen precis bredvid mig och då började publiken storma in. En del hade redan tagit sina platser och andra kom nu skrikandes och glada. Jag vinkade mot dom och sen log stort. Det kom en producent och fäste en mikrofon på mig och sen även gav mig en hörsnäcka jag stoppade den i örat och sen så hörde jag någon prata och säga att det var 2 minuter till sändning. De två minuterna gick väldigt fort och innan jag visste ordet av det så sa de i hörsnäckan att vi var i sändning. Lara log och hälsade alla välkomna till programmet. Jag log mot kamerorna och sen sa Lara.

”With us here today is the daughter of the designer of Abercrombie & Fitch owner Alison Fitch everyone!” jag gav ifrång mig ett litet fniss och sen log stort mot henne och vinkade mot publiken.

”So Alison you’re 19 years old and how are things right now?”

“uhm, yeah… Things are really good, I live in London at the moment with my family and have good friends and yeah”

“So, things are going great in London? Or I’ve been told so”

“yeah, things are great” svarade jag vänligt. Att vara vänlig i intervjuer har varit min speciallite, det är jag jämt eller jag är oftast väldigt trevlig.

”how about paparazzi how are they in London are they different from the US?”  Jag tog ett djupt andetag och tänkte efter noga vad jag skulle säga så att inte fel sak skulle komma ut.

”they’re pretty much the same. But I haven’t been in London before and I think that they are thinking oh come on lets bully the new girl in town. Or not exactly like that but they like to follow me and my sister. And I get pretty annoyed” Lara nickade och jag log hon avfyrade ett leende mot mig med och sen fortsatte on intervjun.

”yeah I have been to London a few times and they’re very fond of guests” sa hon och skrattade lite. Jag skrattade åt de hon sa och sen fortsatte intervjun I ungefär en halvtimme. Den var inte jätte intressant allt var frågor om vad jag hade för planer osv…

Jag låg på mitt hotellrum och hade packat ihop mina saker för att göra mig redo för mitt tidiga flyg i morgon. När mina väskor var packade och klara så lade jag mig i sängen och bara stirrade i taket, jag försökte komma på något som skulle vara för mig. Ett jobb, jag kan inte bara lunka runt som ingenting och leva på min pappas inkomst. Jag har alltid haft en dröm om att bli klännings designer, vilket jag har hjälpt min pappa med flera gånger. Men det skulle betyda att jag skulle gå i min pappas fotspår men med mitt eget klädmärke. Skulle va as ballt! Efter en stund av bara tänkande så kändes ögonlocken tyngre och tyngre och innan jag visste ordet av så sov jag.

 

Några dagar senare.

Jag klev ur bilen på Harrys uppfart och sen gick med raska steg upp till den svarta ytterdörren jag knackade några gånger och sen flög dörren upp. Harry stod i ett par svarta jeans och hans överkropp var bar. Han lockar var mer en blöt hårtuss, jag tror att han precis duschat han tittade på mig och log stort.

”Hi” sa han och jag skrattade och skakade på huvudet och han tog ett steg åt sidan så jag skulle kunna komma in. Jag fick anstränga mig för att inte stirra allt för mycket på hans bara mage och det var svårt.

”are you hungry?” hörde jag Harrys röst från köket och jag tog av mig skorna och hängde min jacka och väska på en krok i hallen. Jag gick in i köket är jag hörde Harrys röst ifrån.

”yes, but I don’t feel like going out” Harry nickade förstående och sen satte jag mig vid köksbordet och tittade på Harry när han öppnade kylskåpet för att se om han hade något att äta.

”have you tried a real English breakfast since you got here?”

“no, I haven’t” jag skrattade och sen kollade medans han tog fram ett äggpaket och massa annat ur kylskåpet. Efter cirka 40 minuter så ställde jag mig bredvid honom vid spisen och tittade på maten, den var helt bränd och jag skrattade.

”I think we order some pizza instead”

“haha, very funny I think you can eat burned sausage” jag såg hur Harry plockade upp en med en gaffel och sköt i väg den på mig. Jag tittade på honom och sen böjde mig ner för att ta upp korven och kastade tillbaka den på honom. Jag träffade honom rätt i ansiktet han skrattade och sen tog stekt ägg ur stekpannan och kastade på mig.

”you didn’t!” skrek jag. Harry skrattade så mycket att han höll sig för magen och sen sa.

”oh, I think I did” med snabba steg gick jag fram till spisen och tog en näve med ägg och kastade på honom. Den träffade precis i håret, han skrattade samtidigt som han försökte ta bort det mesta från håret.

”this means war Fitch” mitt skratt och hans skratt ekade i huset och jag sprang i väg och gömde mig bakom soffan, jag hörde hur han letade i kylskåpet. Jag reste mig upp och sprang till korridoren man passerade mellan vardagsrummet och köket. Jag gömde mig bakom en gardin och jag hörde hans fotsteg gå förbi. Jag tittade försiktigt innan jag sprang till köket, jag öppnade kylskåpet och tog fram en sprayburk med sprutgrädde. När jag stängde kylskåpet så hann jag knappt tänka innan jag hade fått grädde sprutat i ansiktet. Jag öppnade gräddburken jag hade i handen och sprutade i ansiktet på Harry. Efter ett par minuter så hade burkarna tagit slut och jag och Harry stod och tittade på varandra, jag hade grädde från topp till tå och det hade Harry också.

”do you want to borrow the shower” frågade Harry och skrattade jag himlade med ögonen och sen nickade.

”but I don’t have any spare clothes”

“it’s fine you can borrow something of mine” sa han och jag skrattade och nickade och följde efter honom till övervåningen och in i hans sovrum. Det var stort men ändå enkelt, väggarna var latte bruna och mot ena väggen stod en stor säng den var placerad i mitten och med ett nattduksbord på varje sida. Han hade det städat och fint precis som i resten av huset, jag var väldigt imponerad av hanns sätt att ha ordning på allt. Han vände sig mot mig och sen gav mig ett par mjukisbyxor och en huvtröja.

”thank you, uhm Harry, can you show me to the bathroom?” han nickade och jag följde efter honom till ett fint badrumm och sen sa han.

”you have towels right there and you can use my schampoo and I can use the shower downstairs” jag nicakde och sen låste dörren efter honom.  Jag klev ur mina nedsmetade kläder och la dem i en hög på toalettgolvet sen klev jag in i duschen och lät varmvattnet omfamna mig.

Några minuter senare klev jag ut ur duschen och torkade mig snabbt innan jag satte på mig mina underkläder igen och Harrys rena kläder utanpå. Dom luktade precis som honom, mint och armani parfym vilket inte gjorde mig någonting alls.  Jag gjorde ett försök att torka håret men det var fortfarande blött men hängde över mina axlar. Mjukisbyxorna Harry hade lånat ut till mig var väldigt stora men sköna, jag vek ner dom i midjan och drog upp dom och vek upp dom vid fötterna. Huvtröjan lät jag bara hänga och jag gosade in mig i den och den här kommer nog han aldrig få tillbaka. Den var mörkblå med Hollister loggan på, den var väldigt skön.  Jag stängde badrums dörren efter mig och sen gick ner och la mina kläder i en plastpåse som jag hittade i köket och la dom i min väska. När jag gick tillbaka till köket satt Harry där men telefonen i handen jag smög upp bakom honom och petade honom på axeln, han hoppade till lite och sen vände sig om och log. Han hade ett par svarta jeans och en vanlig vit tshirt på sig.

”so how about that pizza? Throwing whipped cream at you made me hungry”

Innan Harry ens hann svara så plingade det på dörren. Harry log snett och reste sig upp och öppnade dörren jag trippade efter och såg att Louis stod i dörren. Han ställde sig lite på tå och såg mig, jag log och vinkade och försökte le lite. Han tittade på Harry igen och höjde på ögonbrynen.

”Hi Alison!, Harry I’m sorry to bother you and her but can I come in for a moment?”          

“Hi Louis” jag log mot honom och sen tog min telefon ur väskan och gick tillbaka in i köket. Jag satt mig mitt emot Louis och Harry och Louis tittade på mig och sen på Harry.

”so what brought you here Louis?” frågade Harry när han tittade upp och kollade på Louis.

”well, I came to give you this and to pick up some movies actully. Eleanor is home and we’re having a movie night” Harry nickade och tog emot pappret Louis hade i handen.

“are you and El having a party?” hörde jag Harry säga och sen såg jag Louis nickade.

”Oh, Alison go with Harry you should come out meet some people so you don’t have to be with this lame guy all the time” Louis log snett och sen blinkade med ena ögat, Harry slog honom  i magen och sa.

“I’m not lame, right Alison? I’m quite funny, we had quite fun before he showed up” sa han och Louis ansiktsuttryck ändrades fort. Han spärrade upp ögonen och tittade mellan mig och Harry.

”sure, thanks for the invitation Louis. No you’re not lame Harry, yeah our food war was quite fun” sa jag och kollade på Louis som slappnade av lite. Jag började skratta vilket Harry också gjorde, Louis gick ut till vardagsrummet och kom tillbaka några minuter senare och sa sen.

”well you food war explains the whipped cream on the window… see you on Saturday” både mina och Harrys ögon vändes mot fönstret och fnissade jag och tog disktrasan och torkade bort grädden från fönstren.


Sådär! Finally, eller vad säger ni? 

ger ni det en topp eller en flopp? 

 

 



Snart klar!

Åh herregud, hej!!
är så himla ledsen för att inte lagt upp något. Men de senaste veckorna har mitt liv bara rasat men nu försöker jag sakta bygga upp det och då är inte bloggen det jag ska lägga mest tid på.
Så här är det att min barndoms vän gick bort förra veckan och då behövde jag finnas där för min familj (våra familjer stod varandra väldigt nära) och deras. Så jag har prioriterat dom. Hoppas ni förstår och jag älskar er och jag skriver för fullt på ett nytt kapitel. För att jag tycker om er otroligt mycket skulle ni vilja att jag la upp en till Epilog om Gabbie och Niall? :)