The Moment - Kapitel 24

Bild 1: Gabbies t-shirt | Bild 2: Gabbies fiskbensfläta | Bild 3: Niall | Bild 4: Gabbies Dator |

Tidigare : 

”kan inte vi gå på bio då?” sa Gabbie efter en stund.

”visst” sa Louis

”harry, du följer med va?” Harry nickade mot Louis och sen fortsatte Gabbie med.

”men då tänker jag åka hem först och byta om och lite sånt” sa hon och tittade på Louis och Harry som fortfarande var kvar i min lägenhet. Eftersom Liam och Zayn hade gått för att träffa deras flickvänner.


Gabbies Perspektiv.

”visst visst, vi ses vid bion klockan 6” sa Louis och sen gick även han ut ur lägenheten med Harry i släptåg.

”äntligen ensamma” sa Niall när dom var ute ur lägenheten.

 

”men du, vi behöver inte gå på bio i kväll om du inte vill” sa jag till honom medans jag tog ut en skål och fyllde med vatten och ställde ner den på golvet så att Jackie kunde dricka ur den.

 

”jo, jag vill gå. Stannar du i natt också?” frågade han och tittade på mig när jag satte mig i skräddare på golvet bredvid Jackie.

 

”det beror på” sa jag och sen ställde mig upp igen och satte mig på en av stolarna vid matbordet och drog upp min högra fot så jag kunde ta av mig min strumpa. Sen tog jag av bandaget jag hade på foten och svullnaden hade gått ner mycket och det var inte blått alls längre. Men den gjorde fortfarande ont när stödde på den.

 

”beror på vad?” sa han.

 

”om jag kan få en puss” sa jag och log mot honom. Och satte på mig min strumpa igen och struntade i bandaget.  Och sen gick han mot mig och kysste mig länge och kyssarna övergick till mer passionerat och sen till hångel. Men vi avbröts när vi hörde Harrys röst.

 

”oj, ehh. Uhm.. förlåt, skulle bara hämta min telefon ” Harry var minst av allihopa och var ett år yngre än mig och han var ganska försiktig av sig hade jag märkt. Fast han var en av dom killarna jag hade kommit närmas under den tid jag spenderat med dem.

 

”gubben, det är okej” sa jag och log mot honom när han gick ut från köket och sen in ut ur lägenheten igen.

 

”ska vi åka?” frågade jag.

 

”visst” sa han men sen pressade han sina läppar mot mina igen och hans tunga smög in i min mun igen.  Efter en stund så drog han sig ifrån mig och kysste mig en gång och sa sen.

 

”ska vi åka? Jag ska bara byta om” och jag nickade till svar och sen sa.

 

”ja, jag ska bara ringa Matthew och höra om han fick skjuts hem.

 

”hämtar inte Marie eller Peter honom?”  Jag mötte hans blick och skakade på huvudet och sa.

 

”nej, dom och mormor skulle åka tillbaka till sverige eller dom följer med henne till sverige men dom kommer hem på Torsdag” sa jag och han tittade på mig och sen började prata medans han gick mot hans sovrum.

 

”varför följde inte du med?” sa han medans han gick. Och jag följde med honom och satte mig på hans säng.

 

”nej, jag ville inte åka med” sa jag och sen betraktade hur Niall satte på sig ett par ljusa jeans med mörkblått skärp och sen en tröja med militärmönster på. Sen gick han in på toaletten och kom snart tillbaka med en tandborste i munnen och han hade fixat sitt hår så det var uppställt vid luggen.

 

”klar, ska vi gå?” sa han och ställde sig i dörröppningen till hans sovrum. Jag nickade och gick ut ur dörren och när jag passerade honom så pussade jag honom snabbt på munnen. Och gick sen och tog på mig mina uggs och min militär jacka. När vi stod i hallen så tog jag upp min telefon och knappade in Matthews nummer och tryckte telefonen mot örat och efter några toner så svarade han.

 

”hallå”

 

”hej, ska vi hämta upp dig?”

 

”eh, ja. Visst träningen slutade precis så ja gärna”

 

”okej vi är där om 10 så du får duscha hemma sen”

 

Vi var på parkeringen när vi såg Matthew komma gåendes med shorts och en hoodie och sen sin svarta tränings väska över axeln. Och han letade efter oss med blicken och sen när Niall tutade så började han gå mot oss. Han öppnade bildörren och sa.

 

”hej”

 

”hej”

 

”tjena” sa Niall och tittade på honom i backspegeln.

 

”gick det bra? Du ser lite nere ut” sa jag och vände mig i sätet för att titta på honom. Han ryckte på axlarna och sa.

 

”förklarar sen” sa han som svar och jag nickade och vände mig tillbaka igen och sen började vi åka mot vårt hus. Vårt hus var nedsläkt när vi kom innanför dörrarna och Matthew ställde sin väska i vardagsrummet och sen gick upp för trapporna och in på badrummet och sen hörde jag duschen slogs på.

 

”vad är det med honom?” frågade Niall efter en liten stund när vi hängt av oss jackorna och tagit av oss skorna.

 

”jag vet inte, ska prata med honom innan vi åker” sa jag och sen började gå upp för trappen och in till mitt rum.

 

”kan inte du stanna här i natt, vill inte att han sover ensam. Gud vet vad han kan göra?” sa jag och Niall log stort och sa.

 

”visst, jag stannar” sa han.

 

”bra, men om du ursäktar mig ska jag gå in och duscha” sa jag och gick in i badrummet. Jag kände dom varma strålarna från vattnet rinna ner för min kropp. Och eftersom min arm var gipsad hade jag fått sätta på en plastpåse över och sen plast handske för att kunna tvätta håret.

Tio minuter senare gick jag ut från badrummet i trosor, bh och min rosa morgonrock och handduken lindad runt håret.  När jag kom in i mitt rum var inte Niall där längre.  Jag tänkte att han hade gått ner och tagit ett glas vatten eller så. Jag gick in i min garderob och tog ett par svarta jeans och en vit T-shirt från Hollister och en blå kofta utanpå. Jeansen vek jag upp vid byxkanten och koftan gjorde jag likadant med. Sen tog jag bort handduken från håret och hängde upp den på dörren till toan och borstade igenom mitt blöta hår. Och det var då jag började höra röster som pratade med varann. Jag gick ut i korridoren där toan, mitt rum, pappas kontor och Matthews rum var. Och därifrån hörde jag två röster jag verkligen kände igen. Det var Niall och Matthews röster. Så gulligt han pratade med min lillebror. Och jag hörde hur han berättade om Tanja och hur Niall sa.

 

”jag vet hur det är att förlora någon man älskar, du vet din syster. Jag är väldigt kär i henne, och skulle jag förlora henne som jag trodde jag gjorde för ett litet tag sedan. Det var första gången jag grät sen vi åkte ut ur x factor för två år sedan”

 

Jag kände hur mina kinder blev lite varmare och hur det värmde ner i bröstet och sen ville jag vara lite elak och avbryta dom. Så jag öppnade dörren och gick in.

 

”hej, vad gör ni?” frågade jag när jag stod innan för dörren.

 

”pratar” sa dom i kör.

 

”Matthew, kan du snälla berätta för mig nu varför du var eller är så nere?” han nickade och jag satte mig på pallen som stod bredvid Niall. Och jag la min hand på hans lår och lutade huvudet mot hans arm/axel.

 

”för att jag såg Tanja kyssa en annan kille förut, och vi var på väg att bli vi igen” sa han och jag log tröstande mot honom och sa.

 

”gubben, det visar bara att du förtjänar bättre” sa jag till honom och han rykte på axlarna och sa.

 

”det är inte så lätt att släppa någon efter 5 månader Gabbie” sa han och jag lutade mig fram och klappade honom på låret och sa.

 

”jag ska inte säga att jag vet hur det känns för det gör jag inte jag var ett pucko när jag var lika gammal som dig så” sa jag och han skrattade till och sa.

”du får mig alltid på annat humör” sa han och jag log stort mot honom och han log stort mot mig tillbaka.

 

”tur att du inte tappade minnet eller nåt i bilolyckan” sa han och jag sa lamt.

 

”ha-ha, det var ju jätte roligt” sa jag och tittade på honom lite surt.

 

”jag går och fixar håret och sen åker vi Niall” sa jag och tittade på honom och han nickade och sa.

 

”innan du går, kom hit” jag vände mig om och gick mot honom och fattade vad han ville och sen möttes våra läppar i en kyss och sen vände jag på klacken igen och gick in till mitt rum.

Håret plåste jag snabbt med hårtorken och sen gjorde en lång slarvig fiskbensfläta som fick hänga efter ryggen och sen drog jag ner lite av det kortare håret och min lugg som fick hänga plattat efter sidorna på mitt ansikte men det håret som hängde där slutade vid hakan och inte midjan som tur var.  Jag gick sen mot Matthews rum igen och öppnade dörren och såg dom framför tv och spelade fifa som två galningar.

 

”Niall? Ska vi åka?” sa jag när jag stod i dörröppningen och tittade på dom.

 

”ja, vänta två sekunder bara” sa han och jag suckade och lutade mig mot dörrkarmen. Där stod jag tills det ringde på dörren. Så jag gick ner för trapporna och öppnade dörren och möttes av Louis och Harrys leenden.

 

”hej på er, jag tänkte precis ringa er och säga att vi blir sena eftersom Niall och Matthew spelar fifa och jag får honom inte därifrån” sa jag till dom medans dom tog av sig sina skor.

 

”hej, spelar dom fifa? Vart är hans rum mittemot ditt eller längre bort?”

 

”ehm, mitt i mot” sa jag och sen sprang dom upp för trappan och in till Matthews rum. Och sen hörde jag att alla hejade på varandra. Och då gick jag också upp för trappan och ställde mig på samma ställe i dörren och sa.

 

”hallå? Ska vi åka på bio?” sa jag och fick svar av alla.

 

”kan vi inte göra det en annan dag?” sa Louis och jag nickade och sa.

 

”visst visst” och sen gick ut ur rummet och in på mitt rum och satte mig med min dator i sängen och slog på ett avsnitt av Pretty Little Liars och bäddade ner mig i sängen. Och efter halva avsnittet så öppnades dörren till mitt rum och in kom Niall.

 

”hej, vad gör du?” jag gäspade och tittade på honom.

 

”tittar på pretty little liars” sa jag och tryckte på mellanslagstangenten så att avsnittet pausades.

 

”varför är du inte med oss?” sa han och klev längre in i rummet och satte sig på sängkanten.

 

”för att erat tvspel inte intresserar mig över huvudtaget” sa jag och tittade på honom.

 

”förlåt” sa han och jag tittade med en förvånad min på honom och skakade på huvudet och sa.

 

”förlåt för vad?” sa jag och lyfte ifrån mig datorn och drog av mig täcket och flyttade mig närmare honom så jag satt bakom honom och jag gav honom små kyssar på nacken.

 

”för att jag inte var med dig” sa han och jag skrattade.

 

”det är okej, jag har inte varit ensam mer än 15 minuter den här veckan som varit, och jag gillar att du spenderar tid med min bror okej?” sa jag och han tittade bak på mig och log stort.

 

”Vad gjorde jag för att förtjäna dig?”

 

”du föddes” svarade jag sarkastiskt och han skrattade och sen kysste jag honom på pannan efter som jag satt bakom honom och sen fick jag hans läppar tryckta mot mina.


 Kapitel 24, tycker jag har bra uppdatering och jag har redan börjat med 25 så det kommer nog upp senast på söndag ! :)

 


 
 


The Moment - Kapitel 23

 
Bild 1 : Harry och Gabbies Valp Jackie | Bild 2: Mc Donalds frukost | Bild 3: Nialls bil. 

Tidigare: 

”babe jag kommer snart, ska bara gå på toa” sa han och försvann ut genom dörrhålet och efter bara någon minut kom han tillbaka igen med bara kalsånger på eller det hade ju när han gick också men det tänkte jag inte på. Han kröp ner bredvid mig i sängen och sen vände jag mig på sida med ryggen mot honom och sen vände han sig också mot mig och slingrade in sina ben i mina och la sina armar runt mig och drog mig tätare till honom och mellanrummet mellan oss fanns inte. Jag kände en puss mot nacken och sen vände jag huvudet så långt som det gick och han kysste mig på läpparna en gång och sa sen.

”god natt Gabriella”

”kalla mig inte det, god natt Nialler” 


På samma sätt som jag somnade vaknade jag med Nialls armar runt mig fast nu låg jag med huvudet in borrat i hans nakna och varma bröst.  Jag slog upp mina ögon och flyttade mig högre upp så jag låg i ansiktshöjd med Niall och han sov fortfarande.  Jag låg och betraktade honom när han sov och men sen började min mobil viberera på nattduksbordet. Och innan den skulle hinna väcka Niall så tog jag den och gick så fort jag kunde ut till vardagsrummet och kollade på mobilen och på skärmen lyste Matthews namn.

”hallå” sa jag och fick väldigt snart ett svar.

”hej, vart är du?” sa han och då blev jag lite frågande för att han frågade vart jag va. Eftersom om jag skulle resa till månen skulle han nog inte ens fråga vart jag var.

”hos Niall , varför undrar du?”

”för att du måste ta hunden” sa han och jag suckade.

”då får du komma hit med den” sa jag och jag hörde hur han suckade i andra änden på telefonen.

”du vet att jag bara är 15 och inte har ett körkort som du har, så du får hämta den och sen skjutsa mig till fotbollen” sa han och jag suckade högre än vad jag själv trodde att jag kunde.

”okejdå, jag kommer om 15 minuter och då ska du vara klar!” sa jag och sen la på. Och gick in till sängen där Niall låg.

Niall” försökte jag väcka honom och sen genom att pussa honom på läpparna då slog han upp ögonen.

”hej” sa han och kysste mig.

”du, kan jag låna din bil?”

”visst” sa han.

”bra, jag åker och skjutsar Matthew bara, ska jag köpa med frukost från starbucks?”

”mhm, gör det vi ses snart” sa han och sen kysste jag honom en gång till och bytte sen om till mina mjukisbyxor och den stickade tröjan jag hade på mig igår. Sen tog jag min jacka och skor och tog bilnycklarna från kroken den hängde på och sen vandrade ner till bilen.

När jag gick innanför dörren hemma så kom Jackie tassande och jag satte mig ner på huk och klappade henne med mina arm som inte hade gips på sig. Tack gode gud att gipset skulle bort på Onsdag.

”Matthew!” ropade jag och sen hörde fotsteg komma ner för trappen.

”bra, skynda dig nu” sa jag och han trampade på sig sina converse och tog sin tränings väska oc sen gick vi ut till Nialls bil.

”vem bil?” frågade Matthew innan han gick runt och satte sig på passagerarsidan.

”Nialls” sa jag och hoppade in på förarsidan. Precis när jag stoppadenycklarna i bilen så ringde min telefon igen och Inas stora leende kom upp på skärmen och hennes namn.

”helluuu” svarade jag.

”heej, du kan du köra mig?”  Jag log för mig själv och tänkte att hon hade ett eget körkort och en egen bil.

”vad hände med din bil?” sa jag sarkastiskt.

”mamma var tvungen att ta den idag, snälla kn du skjutsa mig till Leonard?” jag suckade och fattae att hon hade någon på kroken igen.

”visst, jag hämtar dig nu sitter i bilen på väg nu” sa jag och sen la på.

”jag ska bara hämta upp Ina också” sa jag och han nickade till svar och sen började den stora bilen rulla. Jag var fortfarande lite skraj över att krocka igen men det spelade ingen roll. För att ta mig någonstans var det tvunget att göras. Men det jag hatade mest var att leka taxi.

När vi körde upp på Inas gata ser jag hur hon står ute på trottoaren och väntar och när jag stannar framför och hon hoppar in säger hon.

”hej, vems bil? och hur går det med min skadade tjej?” frågade hon med skojandet i rösten och jag tittade på henne i backspegeln och sa.

”det är Nialls bil, det går bra. Foten är bättre kan gå lite på den och gipset ska bort på onsdag” sa jag och log medans jag började köra mot fotbollsplanen Matthew skulle spela på.

”hejdå” sa jag när Matthew när han gick ut ur bilen.

”hejdå, kan du hämta mig sen?”

”nepp, jag tog hunden åt dig skjuts hem får du fixa själv gubben” sa jag och log mot honom och han skakade på huvudet och smällde igen dörren.

”så, hur går det med Niall då? ” frågade hon.

”jag åker hans bil, hur tror du att det går?” sa jag och tittade bak på henne i bakspegeln.

”du sov där inatt!” sa hon och jag flinade mot henne igen. Hon genomskådade mig på en gång.

”framme!” sa jag och vände mig om i sätet och tittade på henne.

”kul att se dig en stund mini” sa jag och hon tittade på mig och log stort. Hon var ett år yngre men det märktes inte för fem öre.

”hejdå tack för skjutsen” sa hon och sen hoppade ut ur bilen. Jag skulle åkt till Starbucks och köpt frukost till mig och Niall men jag valde att ta McDonalds istället. Så jag tog deras Mc drive istället.

”välkommen, är du redo att beställa?”

”ja, tre stycken Bagels, 1 Caffe med mjölk och en Caffe latte”

”ja, du är välkommen fram till nästa lucka” sa hon som pratade och jag körde fram till nästa lucka där man fick betala och sen till nästa där man fick hämta det man beställt. Jag kände lukten av kaffet som jag ställde i bilen den bästa lukten av alla. Och dom nygräddade Bagels. Sen körde jag mot Nialls lägenhet.

När jag kom dit och öppnade dörren så sprang hunden iväg in till köket sen hörde jag inte bara Nialls röst hälsa på hunden utan killarnas också.

”hallå” sa jag när jag tittade in i köket där Niall, Louis, Harry, Liam och Zayn satt.

”hey, Gabbie!” sa dom alla i kör.

”vill du ha frukost?” frågade jag Niall när jag ställde ifrån mig påsen på köksbänken.

”vad köpte du?”

”bagels” sa jag och han nickade och reste sig upp och öppnade påsen och tog ut dom tre bagels som låg där. Och jag tog min Caffe Latte och sa.

”jag köpte kaffe med mjölk till dig” sa jag och han log och gick fram mot mig och kysste mig innan han satte sig ned vi bordet och började äta av sin bagel. Och samma gjorde jag.

”hur gammal är hunden?” frågade Harry som satt och hade Jackie i famnen.

”hunden har ett namn, och jag vet inte det är inte min” sa jag och då fick jag en konstig blick av Niall.

”vad det är inte min hund!” sa jag och han höjde på ögonbrynen. Och jag gav honom en puss på kinden och sen drack ett par klunkar ur min latte.

”nej, det är min brors hund. Eller den tillhör familjen snart får nog bara jag ta hand om den i alla fall, så fort jag kan gå normalt igen så får den följa med som stall hund” sa jag och dom tittade på mig.

”din bror är 15 va?” frågade Harry igen. Jag nickade och åt upp det sista av min Bagel.

”japp, det är han. Så pluttig” sa jag och dom andra skrattade. Jag tittade på Niall som fortfarande åt och betraktade honom och hans blonda väldigt rufsiga hår, som syntes att han nästan nyss hade klivit upp ur sängen.  Efter det drack jag upp slurken ur min latte och ställde mig upp för att kasta skräpet efter våra bagels.

”hur är det med dig då lilla Gabbie?” frågade Louis och la armen om mig.

”jodå” sa jag och höll upp min arm framför ansiktet på honom. Och han skrattade lite.

”foten och nacken då?” frågade han.

”nacken har jag inte ont i längre och foten gör fortfarande ont och är svullen och så.. Så dom enda skor jag kan använda för tillfället är mina uggs”¨sa jag och dom skrattade.

”hon har även använt mig som en häst igår, fick bära henne upp och ned för trapporna” sa Niall och Louis skrattade.

”pfft, och var fick du luft ifrån jag har kunnat gå själv hela tiden” sa jag och tittade på honom och blinkade med ena ögat.

”vi säger så” sa han och blinkade tillbaka och sen drack ur sin mugg med kaffe.

”äh, lille Niall behöver lite träning i alla fall” sa Liam och satte sig bredvid Niall på stolen och drog lite i hans kind.  

”hon väger ju inget i alla fall så det blir ingen träning” sa han och tittade på mig igen. Och jag gav honom en blick som betyder ’sluta innan du dör’ ungefär. Han ställde sig upp och gick från sin stol och ställde sig framför mig istället. Och Louis hade släppt taget om mina axlar för ett tag sedan gick och satte sig på en av dom höga barstolarna bredvid Harry som fortfarande satt med Jackie i famnen. Niall stod framför mig och kollade bara ner på mig.

”vad tittar du på?” frågade jag honom efter en stund.

”inget” sa han och sen tog sina armar på mina axlar och drog mig närmare sig och eftersom det skilde ganska mycket i längd så tittade jag på hans hals om jag stod vanligt. Och nu hade jag mitt ansikte tryckt mot hans hals och det var precis så jag fick någon luft. Jag la armarna om hans midja också så kunde jag stå i evigheter. Andas in hans lukt och bara stå i hans armar.

Nialls Perspektiv.

Jag stod med huvudet begravt i hennes hår och hon hade ryggen mot alla killarna som satt på barstolarna alla förutom Zayn och Liam som satt vid köksbordet. Och jag hade armarna om hennes huvud så dom vilades mot hennes axlar. Och jag drog in hennes lukt från hennes hår. Som luktade gott, fanns ingen luft som kunde lukta likadant. En blandning mellan vanilj och persika. Jag tryckte mina läppar mot hennes hår och sen sa viftade hon med armarna och sa.

”kan du släppa mig nu jag får ingen luft” sa hon och skrattade lite efter. Och det gjorde jag med och sen släppt henne.

”Harry, du verkar gilla Jackie kan inte du ta med henne ut en stund bara?”

”snälla” bad Gabbie Harry och han nickade mot henne och sa.

”visst, vart är kopplet” frågade han och reste sig upp och satte ner hunden på golvet.

”det ligger på bänken i hallen” sa hon och sen log mot honom och lutade sig mot mig och hade armarna runt min midja och jag hade min arm runt hennes midja medans hon lutade sitt huvud mot sidan av mitt bröst.

”Niall, har du en värktablett?” frågade hon efter en stund.

”ja, i skåpet ovanför spisen” sa jag och hon flyttade sig och ställde sig på tå för att nå förpackningen med värktabletter. Sen gick hon till skåpet där jag har glas och fyllde det med vatten och tryckte in värktabletten i munnen och tog några klunkar och jag såg hur hon gjorde en grimas när hon hade svalt tabletten och sen kom hon tillbaka till stället hon stod på och jag la min arm runt henne igen.

”kan vi inte hitta på något?” sa Louis efter en stund.

”jag kan inte hänga med i så fall, jag ska till Perrie” sa Zayn och la ifrån sig sin telefon på bordet och tittade sen upp.

”okej, vi kan väll höra med Harry sen när han kommer tillbaka” sa Louis och tittade på Liam som nickade.  Sen ekade köket med en ringsignal som kom från Gabbies byxficka. Hon tog upp sin vita iphone och jag sneglade ner på skärmen och såg Harrys namn. Hon tryckte på den gröna knappen och sen på högtalare.

”hallå” sa hon och Harry började prata i andra änden.

”ehm, hej. Om hunden bajsar, måste jag plocka upp det då?” frågade han och Louis började skratta och sa sedan.

”herregud han är bra dum” sa han och sen fortsatte Gabbie prata.

”nej, det måste du inte” sa hon och sen fortsatte Harry.

”okej, jag bara undra för det är lite äckligt. Men då vet jag vi ses snart allihopa” sen la han på och då skrattade Gabbie och skakade på huvudet medans hon la ner sin telefon i byxfickan igen.

”han är så dum ibland, du vet Gabbie sist vi var i Sverige så var vi på intervju Harry,Niall och jag och han som intervjuade oss frågade om vi kunde gå ut på gatan utan att bli igenkänd och Harry svarade. Ja, du vet London är ganska stort” Gabbie skrattade och det gjorde vi andra också. Det fladdrade i magen när jag hörde hennes skratt. Bara hon var lycklig var jag det. Och äntligen fick jag kalla henne min. Mina tankar avbröts av att dörren smällde igen och sen kom lilla Jackie tassandes ut i köket och efter så kom Harry. 

”Harold! Ge ett förslag på vad vi kan göra!” sa Louis i en hög ton.

jag vet inte, Han ska väll träffa Perrie och han ska väll till Danielle” sa han och pekade mellan Liam och Zayn

”men kom igen, vad ska ni göra då?” frågade Louis oss.

”kan inte vi gå på bio då?” sa Gabbie efter en stund.

”visst” sa Louis

”harry, du följer med va?” Harry nickade mot Louis och sen fortsatte Gabbie med.

”men då tänker jag åka hem först och byta om och lite sånt” sa hon och tittade på Louis och Harry som fortfarande var kvar i min lägenhet. Eftersom Liam och Zayn hade gått för att träffa deras flickvänner.


Så, när ni förhoppningsvis läser detta eller ja, för jag tror inte att någon läser det nu. Men för er som inte et så har 1D World öppnat i Stockholm på MOOD Stockholm gallerian och för er som inte vet vart det ligger så ligger det vid NK och det vet nästan alla vart det ligger. Men ni har bara till den 9 Mars på er att handla osv. För sen flyttar den vidare ! :)

 

 


The Moment - Kapitel 22

 
Bild 1 : passande bild | Bild 2: Ben & Jerry's | Bild 3: Gabbies UGG's | 

Tidigare: 

”jag var på väg ut till stallet och när jag svängde in på den lilla vägen där alla hus börjar kom det en bild i full fart fram ifrån, så hamnade jag här” sa hon.

”har du ont någonstans?” sa jag och förstod att hennes arm gjorde nog ganska ont eftersom den var bruten.

”har fått smärtstillande för armen och nacken gör ont men som tur var hände inget med den och foten är bara stukad” sa hon och log mot mig. Jag kysste henne på kinden och samma minut kom alla killarna in genom dörren så jag vände mig om eftersom jag låg med ryggen mot dörren.

”heej sexy lady” sjöng Louis när han gick in genom dörren och dom andra skrattade såklart. 


2 dagar senare

Gabbies Perspektiv.

Det var fredag och jag hade inte varit i skolan sen olyckan. Min fot var fortfarande blå och svullen och gjorde väldigt ont, nacken gjorde också ont. Och gipset på min arm var det värsta av allt. Min mormor var fortfarande kvar som tur var och hade varit hos mig hela tiden dom 2 senaste dagarna eftersom alla andra jobbade och då inklusive Niall som repade inför tunen som dom skulle åka på om typ 2 och en halv månad. Men jag hade tur för han skulle komma till mig i kväll. Fredag betydde att nästa vecka var sista veckan alla kunde öva till skolavslutningen och det var helt sjukt att jag skulle börja sista året efter sommaren. Men som tur var så skulle gipset bort 2 dagar innan skolavslutningen. Och om jag hade tur hade foten blivit tillräckligt bra så jag kunde köpa dom vita Jeffery Campbell med spets mönster jag planerat att ha på mig tillsammans med en vit klänning.

Men just nu satt jag i soffan och läste ur Romeo och Juliet som jag tydligen skulle ha nytta av i ämnet engelska. Och kollade på Pretty Little Liars på tvn och sneglade fram och tillbaka. Men när dom spännande delarna kom så la jag ifrån mig boken. För dom mesta delarna hela tiden. Dagen hade redan börjat dragit sig mot lunchtid och jag väntade på Niall som skulle ta med sig Nando’s och komma hit. Eftersom klockan var 12 och han skulle komma runt halv ett så var han nog här när som helst om jag kände han rätt. Han var en del av mig nu, han var min Niall.

”Gabbie, jag åker och äter lunch med din mamma. Du klarar väll dig själv?” frågade min mormor när hon var på väg från köket ut till vardagsrummet där jag satt. 

”jadå, Niall kommer ändå snart hit med mat åt mig” sa jag och log åt mormor.

”du har tur du, så skulle nog aldrig morfar göra” sa hon med skojandet i rösten. Och båda skrattade lite åt det hon precis sa.

”nej, jag åker nu. Hejdå gumman” sa mormor när hon gick ut igenom dörren och jag ropade hejdå efter henne. Jag tog upp min mobil som låg bredvid mig i soffan och klickade in koden och sen var inne på telefonen. Jag tryckte upp telefonboken och sen tryckte på favoriter som var en av dom små menyerna och sen klickade på Nialler som han hette i min telefon bok och sen tryckte telefonen mot örat.

”hey babe” svarade han i telefonen.

”helloo, kommer du snart? Min mages kurr river snart huset” sa jag sarkastiskt och hörde hur han skrattade lite i andra änden.

”jag står i kön på Drive Thuru nu” sa han och jag kunde nästan sen hans leende framför mig.

”okej, ses snart då. Puss” sa jag och gjorde ett smackande ljud med läpparna. Och han gjorde likadant sen la jag telefonen bredvid mig igen. Men sen tog upp den igen för att gå in på Twitter. Jag tweetade ut.

”Nando’s #love”

Ungefär 5 minuter senare så knackar det på dörren och jag som har lite gå svårigheter ropade istället högt.

”Kom in!” ropade och jag visste nästan att det var Niall.  Och jag hörde hur dörren öppnades och sen stängdes igen och sen efter en minut kom Niall in i rummet med två påsar från Nando’s.

”hej, du hann innan jag rev huset” sa jag och skrattade och sen väntade mig ett svar som jag fick.

”hej, vilken tur va” sa han och sen kysste mig länge.

”jag har saknat dig” sa han när han kramade mig och jag andades in hans lukt från hans after shave som luktade himmelskt.

”jag har saknat dig med massor, men om jag inte klarar mig i två dagar hur ska jag då klara mig i 3 månader?” frågade jag och han tittade på mig djupt i ögonen och suckade och skakade på huvudet när han släppt mig.

”det är länge kvar okej, du hinner fylla på ditt fråd och jag hinner fylla på mitt, tänk inte mer på det nu okej” sa han och jag nickade och sen fick ett par läppar tryckta mot min panna. Och sen började han skratta och sa.

”nu äter vi innan din mage river huset” sa han och jag skrattade och nickade samtidigt. Jag lyfte ner min fot från bordet och gjorde en grimas när jag stödde på den och flyttade mig närmare bordet. Den hade blivit bättre såklart men den gjorde fortfarande ont när jag stödde på den.  Sen öppnade jag min påse och kände hur kycklingvingarnas lukt förgyllde min näsa med deras lukt. Jag tog upp kycklingvingarna och pommesfritesen som fanns i påsen och en dippsås och började äta.

Efter fyra av 6 kycklingvingar och all pommesfrites som fanns i påsen som var med var slut så lutade jag mig bak i soffan och klappade mig på magen med handen som inte var gipsad.

”mätt?” frågade Niall och jag nickade och betraktade honom i profil hur han åt av sina pommesfrites. Och när han också ätit klart så sa han.

”vad vill du göra nu?” sa han och la sig på sidan och hade sin arm runt min midja och tittade upp mot mig och jag ner mot honom.

”jag vet inte, är ju liksom lite halvt handikappad som du vet” sa jag och log mot honom.

”jag kan ju knappt gå upp för trapporna” sa jag och tittade på honom och såg hur han skrattade lite och jag slog till honom löst på armen och sen fortsatte prata.

”det är inte roligt okej” sa jag och sen skrattade själv lite åt det jag sa.

”kom, ställ dig upp i soffan” sa han och jag gjorde som han sa med hans hjälp och sen ställde han sig framför mig med sin rygg i mot mig och jag fattade inte vad han ville att jag skulle göra.

”men hoppa upp då” sa han och jag protesterade.

”du kan inte böra mig upp, det orkar du inte” sa jag och han sneglade bak på mig och sa sedan.

”jo, hoppa upp” sa han och jag gjorde som han sa efter många om och men. Och mycket väl som han sa så orkade han bära mig upp. Och sen när han släppte ner mig på golvet igen i mitt rum så gick jag till sängen och la mig och sa till Niall.

”snälla sätt på Hitta Nemo eller någon annan disney film” sa jag och la mig på rygg i sängen och blundade.

”okej babe, men snart” sa han och sen kände jag hur sängen sjönk lite nere vid fötterna och sen hur sjunkandes kom högre upp på insidan av mig efter jag vänt mig mot tvn och sen kände Nialls armar slingra sig runt min kropp och sen vände jag mig om i hans grepp. Och låg med ansiktet in borrat i hans bröst och hörde hur hjärtat klappade och sen hans fingrar som gjorde cirklar på min rygg.

”vad har du gjort dom här två dagarna utan mig då?” sa han och sen pussade mig hjässan.

”ingenting, kollat på gamla barbie filmer jag har kvar sen jag var liten” sa jag och sen fortsatte.

”saknat dig också såklart” sa jag och drog in hans lukt igen.

”kan vi inte åka hem till dig?” sa jag men fick inget svar och sen kände jag hur han andades djupare andetag och jag antog att han hade somnat. Vilket var helt okej med mig för jag kände hur mina ögonlock började bli tyngre.

Några timmar senare vaknade jag av att jag fick en blöt puss på kinden eller jag trodde det var en puss.  Men när jag slog upp ögonen så såg jag den lilla Jackie stå i det lilla mellanrummet mellan min och Nialls kroppar. Och slicka mig på kinden.

”hej jackie” viskade jag fram för att inte väcka Niall som fortfarande låg med armarna runt mig. Jackie lade sig ner där hon stod innan och sen slog hon också igen ögonen. Och jag valde att inte göra det för istället väcka Niall genom att pussa honom på halsen och snart kände jag hur ett par läppar trycktes mot mitt hår.

”skulle kunne vänja mig vid att bli väckt såhär” sa han och jag skrattade trött.

”dröm på” sa jag och sen vred mig ut hans grepp och satte mig upp i sängen och kastade mina ben över sängkanten och haltade fram till spegeln. Jag tittade på mig själv i spegeln och kände hur sunkig jag var men mina gråa mjukisbyxor och en stickad tröja jag fått med mig från Sverige sist jag var där. Jag drog ur häst svansen hur håret och borstade upp den i en ny häst svanns. Sen haltade tillbaka till sängen och såg hur Niall hade vänt sig till rygg och hade armen över ögonen. Innan jag la mig ner så ställde jag mig vid fotänden på sängen och kröp upp så jag la mig på Nialls mage. Min favorit plats på hela jorden. När jag dunsade ner på hans mage slog han upp ögonen fort och tog bort armen från ansiktet och la sina händer på min rumpa istället. Och då sa jag.

”är du trött?” frågade jag.

”mhm, lång dag” sa han och trummade med fingrarna på min rumpa.

”vet du vad jag vill ha?” frågade jag och log lekfullt mot honom.

”jag vill ha massor av godis och massa filmer och myskväll, ska du jobba i morgon?” sa jag och han log mot mig.

”glupska kvinna, nej jag ska inte jobba och du fåt mer än gärna ha myskväll med mig” sa han och sen satte jag mig upp igen fast jag satt fortfarande på honom men kände hur foten började göra lite ont. Så jag ändrade hur jag hade mitt ben.

”kan vi inte åka på en gång?” frågade jag och han nickade mot mig och jag böjde mig ner för att ge honom en puss. Som övergick till kyssar.

”res dig upp då” sa han när vi hade kysst varande tillräckligt om det nu fanns. Jag vet inte hur han kände men jag längtade redan efter att få lite till.

”jag kan inte” sa jag och flinade. Men han suckade och rullade över mig så han hamnade över mig sen skuttade han ut ur sängen och öppnade dörren till mitt rum.  Och jag haltade ut också men som tur jag hade en sån snäll pojkvän som faktiskt kan bära mig ner för trappen åtminstone. Så jag satt på hans rygg ner till hallen men vi stannade i köket för att mamma sa.

”Gabriella sluta kör med Niall så, du kan ju faktiskt gå själv” sa hon och tittade på mig.

”nej, jag kan inte gå själv jag är handikappad” sa jag och flinade.

”du har brutit armen inte foten” sa hon och Niall bara skrattade.

”äh, jag kan ju inte rida på hästarna då måste jag rida på Niall eller hur?” sa jag och han skrattade sen sa.

”jo visst” sa han och skrattade.

”uhm, jag drar hem till han nu och stannar där inatt” sa jag och mamma tittade på mig men skarpa blicken och sa sen på svenska.

”okej, använd skydd!” sa hon och Niall förstod ingenting hoppades jag och mina kinder blossade upp i en röd färg och sen sa ja.

”okej, nu går vi” sa jag och sen gick han ut i hallen med mig på ryggen och släppte ner mig. Och jag tog på mig mina beigea uggs som fortfarande stod framme sen vintern och det var jag glad över för det var dom enda skorna jag kunde ha på min högra fot. Sen satte jag på mig min militärjacka och sen vandrade jag och Niall hand i hand ut till hans svarta Range Rover.  Och direkt efter så kom frågan jag helst inte ville svara på.

”vad sa din mamma förut som jag faktiskt inte fattade” jag begravde ansiktet i mina händer och skrattade.

”ingenting du har med att göra” sa jag och kollade på honom och jag visste att han såg hur mina kinder var lite rosa.

”okej, om jag inte har med det att göra så är det därför dina kinder ser ut som två tomater?” sa han och flinade lekfullt mot mig.

”okej, hon sa använd skydd okej så” sa jag och sen skrattade han högt och det gjorde jag med tillslut.

”hon behöver inte oroa sig,  jag tror vi har allt under kontroll” sa han och då började mina tankar snurra.

Vad menade han med det, var det dags? Oskulden var ju redan tappad men till ett pucko. Hur jag tänkte då allt hade ju hänt många gånger förut. När JAG var ett pucko, speciellt på fyllan dom gångerna det hände. Tänk jag tappade den när jag var 14 helt sick som jag höll på. Men inte det jag ville tänka på nu, jag tänkte på det han precis sa. Kändes lite knasigt. Vi hade haft snart en månad tillsammans och han kanske tyckte att det var dags redan. Det som händer det händer. Men sen avbröts mina tankar.

”ska vi gå in?” frågade Niall och det var då jag såg att vi var framme vid affären.

”ja, kom” sa jag och haltade ut på parkeringen och sen greppade Nialls hand. Vi plockade på oss massor av godis och sen kom vi till glassdisken och sen Ben & Jerrys frysboxen och jag är helt såld på Ben & Jerrys glassar.

”vänta, Niall jag ska ha glass” sa ja och tog upp Caramel Chew Chew ur frysboxen.

”ska du ha får du ta en egen” sa jag och han skrattade åt mig och sa sen.

”herregud, glupska kvinna. Det är ett under att du är så liten som du är” sa han och då flinade jag.

”jo, jag vet tror till och med att jag går ner i vikt av glass Nialler” sa jag och flinade mot honom och sen när han hämtat en glass så snodde han en puss av mig när han gick förbi mot kassorna. Innan han hann stoppa in sitt kort i automaten var mitt redan där och den här gången fick jag äntligen betala.

”varför gjorde du sådär?” sa han när han packade varorna i en påse.

”för att jag kan betala någon gång” sa jag och ställde mig på tå för att kyssa honom. Och sen gick vi ut till bilen för att åka mot Nialls lägenhet.

När vi var framme och hade placerat oss framför tvn med Hitta Nemo spelandes på skärmen och varsin Ben & Jerry’s i handen hade vi det ganska bra. Eller jag hade det bra bara jag fick vara i Nialls famn vilket jag var nu. Vi hade kommit till sista delen av filmen när Nemos pappa Marvin var i Sidney och såg sin son spela död. Alltså var det inte så mycket kvar av filmen. Men det hade inte jag något i mot att krypa ner i sängen bredvid Niall hade jag definitivt inget i mot alls. Jag ställde ifrån mig glass burken som nu var tom på bordet bredvid Nialls som hade varit tom ett tag.

”är du trött?” frågade Niall mig efter en stund.

”mhm” svarade jag enkelt och sen reste mig upp.

”kom” sa jag och sen haltade in till hans sovrum. Och konstigt nog så hängde tröjan som jag hade sist hängde kvar på samma ställe där jag hände av mig den.  Och jag tog av mig mina byxor och min tröja och satte på mig Nialls alldeles förstora tröja som fortfarande luktade som honom. Sen kröp jag ner under täcket i hans alldeles för mjuka säng.

”babe jag kommer snart, ska bara gå på toa” sa han och försvann ut genom dörrhålet och efter bara någon minut kom han tillbaka igen med bara kalsånger på eller det hade ju när han gick också men det tänkte jag inte på. Han kröp ner bredvid mig i sängen och sen vände jag mig på sida med ryggen mot honom och sen vände han sig också mot mig och slingrade in sina ben i mina och la sina armar runt mig och drog mig tätare till honom och mellanrummet mellan oss fanns inte. Jag kände en puss mot nacken och sen vände jag huvudet så långt som det gick och han kysste mig på läpparna en gång och sa sen.

”god natt Gabriella”

”kalla mig inte det, god natt Nialler”


Så, nu var det uppe! hoppas ni gillar det för jag är väldigt nöjd. Får hjälp av en friend att skriva nästa kapitel. Tackaaaar!

 

 


 


The Moment - Kapitel 21

Bild 1: sjukhuset | Bild 2: bild på en gipsad ar. (inte Gabbies) |

Tidigare: 

Jag klev innanför dörren till min lägenhet och tog av mig mina sneakers och hängde av mig min jacka och klev in till köket och packade upp mina kylvaror och ställde nutellan på bänken och jordgubbarna i frysen. Jag satte mig i soffan och la upp mina fötter på vardagsrumsbordet och slog på tv där en gammal disney film spelades. Precis när jag skulle klicka mig in på telefonen ringer den och ett okänt nummer dyker upp på skärmen och jag trycker på svara.

”Niall Horan” svarade jag i telefonen. Och en kvinnoröst hördes i andra luren.

”hej, jag heter Elisabeth ringer från st Thomas Hospital, gällande Gabriella Clark” sa hon och mitt hjärta stannade och var på väg upp från halsen.

”vad har hänt?” var det ända jag fick fram.

”hon var med i en bilolycka och vi skulle vänligen be dig att komma hit” 


Nialls  Perspektiv

På väg ner för trapporna så kände jag hur en tår började rulla ner för min kind men jag torkade snabbt bort den och sen sprang sista metrarna till porten och sen kastade mig in i min svarta Range Rover.  Och körde fortare än vad jag borde till sjukhuset.

När jag precis hade parkerat på sjukhusets parkering så ringer min mobil och Zayns namn kom upp på skärmen men jag klickade på avböj för jag ville bara se Gabbies ansikte just nu. Jag gick innan för porten på sjukhuset och gick fram till kvinnan i receptionen.

”hej, jag söker Gabriella Clark” Sa jag och log svagt mot kvinnan i receptionen.

”ja visst, rum 709 på våning 3” sa hon och log mot mig och sen vände jag mig om och började gå mot hissen. Hiss dörren öppnades och jag klev in i hissen och tryckte på knappen där det stod en 3:a på. Och sen öppnades hissdörren och jag klev ut och började gå åt ett håll och letade efter nummer 709. Efter en stund mötte jag en sköterska och frågade henne.

”Ursäkta, vart ligger rum 709?” frågade jag henne vänligt.

”söker du Gabriella Clark?” frågade hon.

”ja” svarade jag och log svagt.

”hon kan inte ta i mot besökare just nu, men du kan vänta här” sa hon och började gå mot ett annat håll.  När vi var ’’framme’’ och jag hade satt mig ner på en av stolarna och innan sköterskan hann vända sig om så frågade jag.

”vad är det som har hänt henne?” frågade jag sköterskan som tydligen hette Kate.

”hon var med i en bilolycka och hon har en bruten arm och en skadad fot, och nacksmärtor och är inne på magnetröntgen nu och kollar allt i nacken, men du får se henne snart” sa hon och log ett leende mot mig och sen vände sig om och gick in i ett rum längre bort. Jag satt och spelade temple run på min telefon när Zayn ringde igen. Jag klickade på svara och sen tryckte telefonen mot örat.

”hey” svarade jag kort.

”hej, vad gör du?” sa han och jag hörde dom andra killarna i bakrunden.

”ee, jag är på sjukhuset” sa jag och trummade med fingrarna på mitt eget knä.

”vad har hänt? Är et ditt knä igen?” sa han och skrattade lite.

”nej, Gabbie var med i en bilolycka” sa jag och kände hur klumpen i halsen växte.

”oj, vi kommer. Är ni på st Thomas? ” frågade han och det var klart att han frågade när London har runt 100 sjukhus ungefär.

”okej” sa jag sen la på och tittade ut över de vita korridorerna och ser Gabbies mamma, pappa och mormor och även Matthew komma gåendes längre bort i korridoren. När dom var vid mig och slog sig också ner i stolarna och hade hälsat så frågade dom.

”vad är det som har hänt? Har du hört något?” frågade hennes mamma Marie.

”jag har inte hört mer än att hon var med i en bilolycka och att hon har en bruten arm en skadad fot och ont i nacken så dom skulle röntga henne nu för en stund sedan” sa jag och tittade på hennes fyra familje medlämmar och hennes mamma som andades ut djupt och började gråta och hennes pappa som lade en tröstande hand på hennes rygg och sa.

”gråt inte hon blir bra!” sa han och hennes mamma nickade och då kom en sköterska gående och stannade framför oss och sa.

”Ni måste vara Marie och Peter Clark?” sa hon och dom nickade mot sköterskan som hete Kate som pratade med mig förut.

”hon kan ta i mot besök nu så följ med här” sa dom och jag satt kvar eftersom familjen fick gå först. Medans dom var där inne kommer även Harry, Louis, Zayn och Liam  gående i korridoren längre bort och när dom är framme vid mig så flyttar dom stolarna så dom sitter runt mig. Jag försökte dölja ett skratt men det gick inte så bra för dom såg ut som gamla gubbar som läser om att USA:s president skulle ha dött.

”okej vad har hänt, hur mår hon?” frågade Liam såklart.

”hon var med i en bilolycka och har brutit armen, har en skadad for och skulle in på magnetröntgen för hon hade väldigt ont i nacken, men det är klart så Marie,Peter,Matthew och Christina är där inne nu” jag såg hur alla tänkte efter och sen frågade Zayn.

”vem är Christina, ännu en hemlig familjemedlem vi inte vet om?”

”vad en till?” frågade Harry.

”har jag inte berättat? Jag såg ärr på hennes arm och tydligen så har hon mått väldigt dåligt. Typ hon har rökt och skaffat fel umgänge och hennes tvillingsyster Sarah dog i cancer för typ 2 år sedan tror jag det var” sa jag och Harry tittade på mig och sen nickade försiktigt och tittade upp och sen vändes allas blickar upp och hennes famlij kom gåendes igen och hennes pappa sa.

”Niall, hon frågade efter dig” sa han och jag reste mig fort upp och gick snabbt mot hennes rum och öppnade dörren lungnare och sen såg min vackra flicka. Hon hade håret uppsatt i en toffs och såg riktigt trött ut och hade ett gips på hennes arm och ett bandage på hennes ben.

”heej” sa jag lugnt och hon log stort mot mig och hasade sig närmare kanten på sängen som ett tecken på att hon ville att jag skulle lägga mig bredvid henne. Och vilket jag gjorde när jag fått ett svar.

”hej” svarade hon och jag gav henne en puss på läpparna och sen hoppade upp i den hårda sjukhussängen.

”vad hände?” sa jag när jag log bredvid henne i sängen.

”jag var på väg ut till stallet och när jag svängde in på den lilla vägen där alla hus börjar kom det en bild i full fart fram ifrån, så hamnade jag här” sa hon.

”har du ont någonstans?” sa jag och förstod att hennes arm gjorde nog ganska ont eftersom den var bruten.

”har fått smärtstillande för armen och nacken gör ont men som tur var hände inget med den och foten är bara stukad” sa hon och log mot mig. Jag kysste henne på kinden och samma minut kom alla killarna in genom dörren så jag vände mig om eftersom jag låg med ryggen mot dörren.

”heej sexy lady” sjöng Louis när han gick in genom dörren och dom andra skrattade såklart.

 

 

 




The Moment - Kapitel 20

Bild 1: Gabbies Häst Grande | Bild 2: hennes hoodie | Bild 3: En bild på hennes häst Shimpy (bara hästen menar jag)  | Bild 4: Bild på hennes sto Newa | Bild 5: Niall påväg till affären |Bild 6: Ellen Degeners Show |

Tidigare: 

”uhm, har du fortfarande koll på baconen?” sa jag och han gjorde en hastig rörelse och släppte mig och sen rörde lite baconen så dom vände på sig.  Jag skrattade lite åt hans hastiga rörelse och sedan började han leta i lådorna och sen frågade han.

”vart har ni en sån man tar spagetti med?” sa han och jag svarade.

”tredje lådan nedifrån” sa ajg sen ställde mig bredvid honom igen och rörde lite i baconen medans han rörde om i spagettin.


 

Med mätt mage satte jag mig i soffan med Niall och automatiskt gled ner i hans knä så han vilade sitt huvud mot soffans armstöd och jag låg med huvudet på hans axel. Och hade mina händer på hans som vilade på mina höfter. Jag hade fjärrkontrollen i handen och bläddrade bland kanalerna. Vi stannade där det var Ellen Degeneres show. Och där dom var ute i någon sorts park och då såg jag ett ansikte jag väl kände igen. Eller snarare fem ansikten jag kände igen.

”det är ju du!” sa jag och böjde upp mitt huvud så jag sneglade lite på honom och han böjde ner sitt huvud så han pussade mig i håret och sa.

”jag vet” sa han och trummade med fingrarna  på mina höftben. Efter halva showen hade gått så knackade det på dörren. Och jag reste mig upp och kollade på Niall och sen gick och öppnade dörren. Och när jag öppnade och såg vem personen som stod på andra sidan dörren var kastade jag mig om halsen på henne och sa.

”mormor, vad gör du här?” sa jag och min mormor som bodde kvar i Sverige stod faktiskt utanför min dörr just nu. Sen hör jag fot steg bakom mig och sen när jag vänder mig om för att titta om det var Niall eller Matthew som hade gått ut från sitt rum. Men det var Niall som stod där. Min mormor var ändå ganska cool för att vara 63 år.  Och engelska pratade hon som tur var.

”hej hjärtat! Jag är på affärsresa och nu är den slut så jag tog ledigt en vecka och tänkte att jag kunde hälsa på mina barnbarn” sa hon och sen gick in i huset och ställde ifrån sig väskan.

”mormor, det här är min.. ”

”pojkvänn? Jag tror det går bra att kalla oss det nu” viskade han mig i örat. Jag nickade mot honom och sen fortsatte.

”mormor min pojkvän Niall” sa jag och log mot henne sen ställde mig närmare Niall.

”ja, hej jag är Gabriellas mormor Christina”  sa hon och sträckte fram handen för att hälsa på honom. Och han sträckte också fram handen och sa.

”hej” och log sitt väldigt gulliga leende. Sen sa.

”jag ska bara hämta ett glas vatten” sa han och pussade mig på kinden sen gick och in i köket och min mormor sa.

”är inte det han från det här pojkbandet alla gillar nu för tiden?” sa hon och jag nickade och sa.

”jo det är det” sa jag och log stort.

”vilken kille du har hittat, han var ju jätte söt” sa hon och log också stort mot mig.  Jag log också stort tillbaka och nickade sen tog hennes väska och bärde upp den för trappen in till gäst rummet och hade Mormor i släptåg.

”huset har inte förändrats någonting” sa hon när hon satte sig på sängen i gäst rummet.

”nej, det har ju inte det. Vad skönt att ha dig här” sa jag och satte mig sen bredvid henne på sängen och la en arm runt henne. Hon nickade sen gav mig en kram.

”är Matthew hemma?” frågade hon och ställde sig sedan upp.

”japp, det är han. Kom vi går ner så säger jag till honom att komma ner” sa jag sen gick ut från gästrummet och gick så jag stod utanför Mathews rum. Jag knackade på dörren sen öppnade den försiktigt och så han sitta vi sin dator.

”matt, mormor är här ska du ta och komma ner? ” sa jag.

”visst jag kommer snart, du finns det någon mat?” sa han och snurrade ett varv med skrivbordsstolen så han hamnade åt mitt håll. Jag nickade som svar och sa.

”ja, jag och Niall gjorde carbonara” sa jag och sen gick in i hans rum och satte mig på hans säng.

”är han här nu?” frågade Matthew och reste sig upp och var på väg ut ur rummet och jag ställde mig upp och gick efter.

”ja, det är han och mormor” sa jag och då började han springa ner från trappan.  När jag var nere så såg jag Matthew så och krama våran mormor och som alla i den här familjen fick efter så var mormor också väldigt kort. Och pappa och Matthew var som jättar båda två. Niall satt vid matbordet med sitt glas vatten när jag hade kommit ner igen.  Jag gick fram till honom och ställde mig bakom stolen och började pilla med hans hår.  Sen pussade honom på huvudet och satte mig i hans knä.

”hej” viskade han i mitt höra och sen pussade mig på halsen.

”hej” viskade jag tillbaka.

”får jag ta av carbonaran?” frågade Matthew.

”ja, men du behöver nog värma den i mikron innan” sa jag och log mot honom och han log tillbaka. Sen kom mormor också och satte sig på andra sidan av matbordet.

”är det okej om vi går upp?” frågade jag Niall. Han nickade och log mot mig sen reste jag mig upp från hans knä och sen började vi gå upp för trappan och in till mitt rum.   Niall fångade upp mig så jag låg över hans axel och jag skrattade högt till och sa.

”Niall, släpp ner mig!” skrek jag samtidigt som jag skrattade högt.

”va, sa du något?” sa han och fortsatte springa runt i mitt rum.

”seriöst Niall, släpp ner mig” sa jag och skrattade fortfarande men äntligen stod han stilla och sa sedan.

”det kommer kosta en puss” sa han och jag fnittrade lite och sa sen.

”det kan du få hur många du vill bra du släpper ner mig nu” sa jag och äntligen släppte han taget han hade om mina låt och jag gled sakta ner mot marken och stod snart på fötterna.  Jag satte mig ner på säng kanten efter blivit plötsligt väldigt yr när han satte ner mig på marken. Antagligen för att allt mitt blod rann ner från huvudet nu. Jag tittade upp på Niall och såg hur han putade med läpparna och sen gjorde en ledsen min mot mig på skoj. Så jag ställde mig upp på tå och pussade honom lätt på läpparna och sa sedan.

”jag måste åka ut till mina varelser på 4 ben, ska du med?” frågade jag och ställde mig framför honom igen. Och han tog sina händer på mina kinder och sa.

”måste jag?” sa han och höll fortfarande sina händer på mina kinder så mina kinder trycktes ihop lite och jag såg ut som om jag var världens knubbigaste unge ungefär. Och jag svarade.

”jag frågade om du ville, inte att du skulle” sa jag och skrattade sen för jag hörde hur min röst lät när jag hade mina kinder så där.

”okej, jag åker hem så lagar jag mat så kommer du hem till mig när du är klar och sen äter vi mat hos mig” sa han och jag nickade och sa.

”okej, visst.. Men kan du släppa mina kinder nu? ” sa jag och han skrattade så hans tandställing syntes lite grann och sen pussade mig på näsan och sa.

”jag tyckte du var väldigt söt men okej då” sa han och släppte sedan mina kinder. Och jag gick iväg och hämtade mina häst kläder. Jag satte mig på sängkanten och satte på mig ett par grå rutiga rid byxor med svart läder där bak. Ett par svarta ridstrumpor med svenska märket CRW på. Och ett vitt linne och utanpå min gråa wezc hoodie med ett rosa tryck på. Sen sa jag till Niall.

”kan du göra flätor?” sa jag och han tittade förvånat på mig.

”tror du själv att jag kan det? Jag har bara min mamma som är tjej i min familj och en storebror. Men visst jag kan prova, har provat göra en på Lou en gång” Lou var om jag fattat rätt deras stylist som följde med dom över hela världen. 

”kom och sätt dig här framför mig då” sa han och jag gick och satte mig på knä framför honom och borstade håret så att lockarna jag hade gjort i morse försvann eller i alla fall det mesta av dom. Sen så gav jag Niall min hår borste. Då kom tanken att jag precis hade bytt om framför Niall. Tanken gjorde så jag rodnade lite för mig själv men det var så lite så det knappt syntes.

”aj!” skrek jag till efter att Niall fått tag i ett känsligt hårstrå i nacken.

”oj, förlåt.. du det här går inte bra” sa han och började skratta. Och det gjorde jag också. Och sen ställde mig upp och gick till spegeln. Jag borstade snabbt upp mitt hår i en hästsvans. När jag var klar och stod och bara kollade på mig själv i spegeln kommer Niall och kramar mig bakifrån. Hans händer runt min midja och haka mot min axel är den behagligaste känslan jag har haft på länge. Jag stod fortfarande och kollade i spegeln och när han stod där log jag svagt mot mig själv i spegeln och Niall sa.

”vad tittar du på?” sa han och tittade också in i spegeln.

”mig själv” sa jag och tänkte på mig själv ännu mer. Jag kom då på att jag faktiskt hade kvar min navel piercing och att jag fick ta bort plåstret nu. Så jag drog upp tröjan lite och sen stod där och tittade på min mage ett tag och märke själv att jag inte var så här smal sist jag kollade mig själv i spegeln. Men det var inget jag hade något i mot. Jag själv förstod inte att jag kunde se ut så här efter som det jag åt var mängder. 

Jag tog tag i kanten på plåstret och drog sen försiktigt för att min hud följde med men Niall sa.

”du vet att det gör ondare om du drar sakta va?” sa han och ställde sig framför mig i stället. Och tog tag i min handled och innan jag hann säga till så drog han den neråt och plåstret försvann. Och jag tittade upp i spegeln igen och kollade på min ny piercade navel.

”Niall vi borde åka nu” sa jag och tittade honom i ögonen. Dom man kunde smälta i.

”ja det borde vi” sa han och la sina händer på mina axlar framifrån och sen lutade sitt huvud ner mot mitt och kysste mig länge. Och sen gick vi ner till köket där fortfarande Matthew och mormor satt och nu hade även Mamma och Pappa satt sig vid köksbordet.

”hej gumman, har du tagit bort plåstret nu så jag kan få se?” frågade mamma när vi klev in i köket.

”hej, ja vågar du titta då? Det är rött svullet och massa var omkring också” skojade jag och jag såg hur mammas ansikte förvandlades till en konstig min som om hon var förstoppad eller så. Sen skrattade Niall i  från köksbordet som hade satt sig bredvid min Pappa.

”mamma, jag skojar” sa jag och sen drog upp min lite förstora tröja så min navel visades.

”snyggt” sa hon och log stort när hon tittade upp mot mig.

”ska du ut till hästarna?” frågade mormor och jag nickade mot henne och sa.

”japp, dom tar ju inte hand om sig själva direkt” sa jag och log.

”kommer du?” sa jag till Niall och då sa pappa.

”så hon tvingar med dig som sällskap?” sa han och Niall skakade på huvudet och svarade.

”nej, jag ska hem” sa han och jag fortsette sen.

”så jag åker dit när jag är klar” sa jag och vände mig om och började gå ut mot hallen men jag hann inte långt innan mamma hann fråga.¨

”men ska du inte byta om först, du kommer ju vara alldeles hästig när du kommer där ifrån” as hon och alla skrattade när hon sa ordet hästig. Men det hon menade med det var u såklart att jag skulle lukta häst.

”men strunt samma, det är bara Niall” sa jag och han skrattade till och det gjorde dom andra också.

”men hejdå!” sa jag och fick svar av alla samtidigt och gick sen till hallen och tog på mig mina stall skor. Och min fodrade väst eftersom klockan var ändå 5 och inte så jätte varmt ute fast det var början av juni. Och bara tre veckor kvar till det var det bästa lovet på året och jag var fri från läxor och tidiga mornar.

När jag kom utanför dörren så sa Niall.

”vad menade du med bara jag, är jag så bara?” sa han sarkastiskt.

”nej, du är inte så bara. Men jag tror du tycker om mig fast jag luktar häst” sa jag och ställde mig framför honom och tittade in i dom där ögonen och bet lite löst i min läpp och la upp mina händer på hans bakhuvud och drog fingrarna genom det korta håret som fanns där och sen ställde mig på tå och kysste honom.

”du har rätt, vi ses sen okej?” jag nickade sen tryckte på min knapp på bilnycklen och bilen blinkade till och jag satte mig i förarsätet. Och innan jag började köra iväg så tog jag upp mina vita iphone ut fickan och skrev en tweet.

”Stable time, my prince is cooking dinner for me tonight. So cute! Xx”

 

Nialls Perspektiv.

Jag körde ifrån Gabbies hus på väg mot affären för att handla lite saker som var nödvändigt till middagen ikväll. Jag körde upp på parkeringen till affären och gick innanför dörrarna och tog en handlingskorg. Jag plockade med mig ett paket kött och ett paket pasta, nutella, jordgubbar och lite godis som jag kunde ha för mig själv när Gabbie hade gått.

-

Jag klev innanför dörren till min lägenhet och tog av mig mina sneakers och hängde av mig min jacka och klev in till köket och packade upp mina kylvaror och ställde nutellan på bänken och jordgubbarna i frysen. Jag satte mig i soffan och la upp mina fötter på vardagsrumsbordet och slog på tv där en gammal disney film spelades. Precis när jag skulle klicka mig in på telefonen ringer den och ett okänt nummer dyker upp på skärmen och jag trycker på svara.

”Niall Horan” svarade jag i telefonen. Och en kvinnoröst hördes i andra luren.

”hej, jag heter Elisabeth ringer från st Thomas Hospital, gällande Gabriella Clark” sa hon och mitt hjärta stannade och var på väg upp från halsen.

”vad har hänt?” var det ända jag fick fram.

”hon var med i en bilolycka och vi skulle vänligen be dig att komma hit” 


Dom dom doooom! vad tror ni har hänt? 

Tycker jag har kommigt långt i den här nu. Börjar gilla den själv hoppas alla som läser den tycker om den! :)  

pusss! 



The Moment - Kapitel 19

Bild 1: Niall i range rovern | Bild 2: Fish and Chips | Bild 3: Gabbies hår | Bild 4: Gabbie och Niall som lagar mat. (fast dom har tröjor på sig) 

Tidigare:

”hej på dig, det var ett tag sen jag såg dig nu” sa hon och Ina kollade på min mamma och sa.

”hej, ja det var det typ förra veckan” sa Ina och skrattade lite. 

”hej Ina” sa pappa och tog hennes hand och sen rufsade henne i håret. Mina föräldrar visste hur jobbigt hon haft det och såg upp till henne på det sättet och därför hälsade alltid på henne på det här sättet.    Jag tittade på hunden och sen frågade jag min mamma.

”Hur fick ni med henne hem?” sa jag och tittade på valpen jag hade i min famn.

”vi har haft henne tingad sen hon föddes vi sa bara inget till er” sa mamma och satte sig på köksstolen bakom mig.  Ina kom fram och satte sig på knä framför mig och klappade henne på ryggen. Jag släppte ner henne på golvet och hon tassade iväg med nosen i backen. 


Nialls Perspektiv.

Klockan var 7 på morgonen och jag var på väg till våran replokal i västra London och skulle börja träna för våran US tour som var om ungefär tre månader.

-

Jag kom innanför dörren till lokalen och möts av Liam som gnuggar sig i ögonen och sen säger.

”Helloo Nialler” säger han och vi gör en high five. Jag fortsätter in i replokalen och ser Harry och Louis ligga och sover på golvet och sen kommer Zayn från höger och ropar minst lika högt.

”Niaaaaallllerrrr” ropar han och Harrys huvud tittar yrvaket upp och säger.

”shhhhh” och sen viker ner huvudet igen och blunder och Zayn och jag brister ut i skratt. När vi står och skrattar kommer våran danska röst coach Helene in i rummet och säger.

”vad skrattar ni åt?” sa hon när hon kom in i rummet. Vi nickade ner mot Harry och Louis som låg och sov och sen skrattade hon också och sen kom även Liam in i rummet och skuttade fram till Harry och Louis och väckte först Louis genom att ruska lite på honom men när det kom till Harry var det betydligt mycket svårare.  Tillslut gick Louis och la sig på honom och sa.

”curly, wakie wakie” sa han och nöp honom i kinderna så att han ryckte på näsan och slog upp ögonen. Och satte sig upp och ruffsade sig i håret en gång. 

Efter en stund kom Louis och la armen om på min axel och sa.

”gabbie då?” sa han och jag ryckte på axlarna och sa.

”har inget att säga, ni vet allt” sa jag och tittade mot Louis och log. Han himlade med ögonen och suckade lite och sen gick vi bort till Helene och dom andra.

Gabbies perspektiv.

Jag och Serena gick tillsammans i korridoren mot skolans cafeteria.  Det som stod på lunch menyn idag var fish and chips och det var helt klart ätbart och gick ner i min mage utan problem. Serena gick bredvid mig med sitt fiol fodral på axeln och förberedde sig på nästa lektion som var musik. Ett långt pass där alla övade till ”skolavslutningen” om man nu kunde kalla det så. Jag skulle ha ett sång solo där jag själv hade valt att spela och sjunga Summer Love av One Direction.  Vi kom till kön där alla tog brickor och sen mat och vatten. När vi var klara i kön stod vi och letade bord med ögonen och vilket var väldigt svårt eftersom att nästan alla bord var upptagna. Tillslut hittade vi ett bord där även två personer till satt och det var Ashley och Caroline som gick foto och data teknik istället.

”hej” sa jag när jag hade ställt min bricka med mat på bordet och satt mig ner bredvid Serena och Caroline. 

”hej” svarade Ashley och log mot mig.  Jag började äta av min mat. 

”hur går det med repetitionerna till uppträdandet du ska ha på avslutningen?” frågade Caroline och jag tuggade ur det jag hade i munnen och sen svarade.

”det går bra, nu är det bara Accord bytena som ska sitta” svarade jag och log stort mot Caroline.

”hallå du, jag har hört och sett dig i tidningen med Niall Horan.. Känner ni varann?” sa Ashley plötsligt och jag satte nästan en av dom friterade fisk bitarna i halsen och visst inte direkt vad jag skulle svara.  För jag antog att hon var ett fan.

”ja, eller dom jobbar med min pappa” sa jag och tittade på henne.

”men ni har ju setts hålla hand och kramas och bowla tillsammans och det finns massor av bilder på dig när du går ut ifrån hanns lägenhet” sa hon och jag blev svagare i huvudet och visste verkligen inte vad jag skulle svara på allt som flög ur henne. Jag tittade med stora ögon på Serena och hon ryckte på axlarna och skakade på huvudet.

”ja, jo, jag var och bowlade med killarna alltså allihopa och jag håller honom inte direkt i handen utan jag skulle bara ta bilnyckeln” ljög jag, för fick dom reda på det skulle hela skolan veta i loppet om en timme.  Dom nickade mot mig sen tog sina brickor och reste sig och sedan sa.

”ja, vi ses” sa hon och sen vinkade med ena handen och gick iväg tillsammans med Caroline.

”när ska ni gå ut med det, du kan ju inte ljuga ihop sånt här hela tiden” sa Serena som satt bredvid mig. Jag ryckte på mina axlar och sa.

”jag vet inte, jag ska prata med honom sen. Dom åker ju på tour snart” sa jag och kom då på att min pappa var deras producent får en tid nu. Undrar om han ska åka med. Får ta det sen.

”jaha, vart då?” undrade Serena och medans jag svarade så tog hon en utav de friterade fisk bitarna och stoppade i munnen.

”USA, dom är borta i 3 månader” sa jag och suckade sen drack en klunk ur min juice.  Och sen tog upp min Iphone ur fikan och såg att jag hade fått ett sms av Niall.

--

 From Niall:

Hej babe, har du bilen idag? Xx

To Niall:

Nope, det har jag inte. Pappa var tvungen att åka på något möte i Manchester. Xx

--

Svarade jag och sen fortsatte Serena prata.

”jaha, men får du åka och hälsa på då? Du kommer ju knappast klara dig i 3 månader, men när åker dom då?” frågade hon.

”jag vet inte, tror inte att jag kommer få åka dit själv, du vet ju hur pappa är. Dom åker om 3 månader” svarade jag och sen hörde min telefon viberera på bordet.

--

From Niall:

Ska jag hämta upp dig sen? Xx

To Niall:

Ja, kan du göra det? Jag slutar klockan 2 : ) xx

--

”jaha, är du klar?” frågade Serena, jag nickade och ställde mig upp och tog med min bricka och slängde det som var kvar och ställde den på i brick stället.

”vad har du för sista lektion?” frågade jag Serena.

”matte, vad har du?” sa hon och drog en djup suck.

”mussiikkk” sjöng jag i en harmonisk tonart.

”jag tror faktiskt att jag börjar nu, men vi ses senare” sa jag till Serena och gav henne en kram och sen gick jag åt andra hållet ner mot musiksalen. När jag kom in i rummet så möttes jag av våran musik lärare Marcus stora leende och sen Amanda och Emelies leenden och deras röster som sa i munnen på varandra.

”heej” sa dom samtidigt. Nog med att dom faktiskt var tvillingar men när dom sa något samtidigt så var det bara läskigt. Jag gick och hämtade min gitarr som jag ställt där från repetitionen igår sedan gick jag och satte mig bredvid Emelie och Amanda.  Marcus ställde sig på den lilla scenen som fanns i den ganska så stora salen och sen började prata.

”hej på er! Idag så ska vi köra igenom hur hela avslutningen kommer att se ut. Dom som går ut i år kommer att få välja en låt som ska spelas i bakrunden när dom gå upp och tar i mot sina betyg osv. Ni som ska börja 3:dje ring ni har ansvaret för allt sång och spelande. Allie, du har ju One Directions låt Little Things att sjunga och Gabbie ska spela till den och sen har du har Alphavilles låt Forever Young” sa Han och hade fortfarande ett stort leende på läpparna.

”Gabbie och Allie kan ni komma upp på scenen?” sa han och jag reste mig upp och tog med mig min gitarr och gick upp på den minimala scenen och sen hämtade Marcus en stol till mig som skulle sitta ner och spela till Little Things.

”så, Gabbie du kan accorden till Little Things? Och Allie du kan texten?” frågade han och vi båda nickade mot honom och sen satte jag mig ner på stolen och greppade min gitarr och lade första accorden och Allie började sjunga.

”Your hand fits in mine like it’s made just for me. But bear this in mind it was meant to be. And I’m joining up the dots with the freckles on your cheeks and it all make sense to me”  sjöng hon och hon var en otroligt duktigt sångerska och det lät väldigt vakert och medans hon sjöng och jag satt med gitarren och gjorde mina plock komp Accord så lät det väldigt bra. Och ajg satt faktiskt och spelade min pojkväns låt på gitarr. Hon sjöng sista versen.

”I won’t let these little things slip out of my mouth,  But if it’s true, it’s you, it’s you they add up to, I’m in love with you and all your little things”

Så slutade jag spela och hon slutade sjunga och våran musiklärare klappade händerna och sa.

”fantastiskt tjejer, fantastiskt! ” sa han och sen fick alla att klappa händerna.

”Gabbie, nu är det din tur. Alle du kan gå ner och sätta dig igen och Gabbie du sitter kvar här och kör igenom låten” sa han och ja satt kvar på min stol och sen började ta dom fösta accorden och sen sjöng.

”Let’s dance in style, Lets dance for a while Heaven can wait for only watching the skies, Hoping for the best but expecting the worst. Are you going to drop the bomb or not? Let us die young or let us live forever. We don’t have the power but we never say never. Sitting in sand pit, life is a short trip. The music for the sad men, can you imagine when this race is won, turn our faces into the sun. Praising our leaders we’re getting in tune. The music’s played by the madman” sjöng jag sedan fortsatte hela låten igenom.

-

Lektionen var slut och jag gick med min gitarr i handen och skulle upp till mitt skåp för att hämta min väska och min jacka.  Den svarta skinnjackan jag hade tagit på mig ångrade jag att jag hade tagit. Jag hade tagit på mig ett par ljusa jeans och ett vitt pösigt linne med en mörkblå kofta utanpå och gjort några enkla lockar i håret.  

När jag hämtat allt och lagt ner min gitarr i mitt gitarr fodral och sen fiskade upp min Iphone ur jeans fikan såg jag att jag hade fått ett sms av Niall.

--

From Niall:

Kommer du någon gång? Står utanför och väntar, puss x

To Niall:

Är på väg ut, puss x

--

Jag gick ut från skolans portar och letade efter Nialls svarta Range Rover och när jag hittade den så gick jag mot den och när jag var nästan framme så hörde jag en tjej ropa efter mig.

”Gabbie” hörde jag jag vände mig om och där kom Serena och när hon såg att jag kollade på henne så började hon springa och sprang ända fram till mig.

”hej, jag har lite bråttom.. Niall väntar” sa jag och Serena svarade andfått.

”jaha, okej.. jag som trodde att du skulle ta bussen” sa hon och sen gav mig en kram och sa.

”vi ses” sa hon och jag nickade och sen vände mig om och gick ända fram till Range Rovern och öppnade dörren och möttes av en glad Niall.

”hej” sa han och jag svarade.

”hej” sa jag och sen böjde han sig fram och gav mig en puss.

Vi satt i bilen och hade precis lämnat skolans parkering och jag visste att jag vile prata om det här med officiella. Men jag visste inte hur, jag hoppades på att han skulle säga att han hade intervju och så. Men eftersom han inte hade sagt det än så kommer han säkert inte säga det heller. Men vad visste jag.

”ska vi åka hem till dig?” frågade han och la sin hand på min.

”visst, kan inte du göra någon mat till mig, snälla” bad jag för jag kände hungersuget i magen.

”du får hjälpa till” sa han och sen flyttade sin hand från min till växelspaken.

Vi svängde upp på min gata och parkerade bilen utanför mitt hus och sedan gick in.  När vi hade tagit av oss skorna och jag hade hängt av mig min jacka och hade gått en bit in i huset så jag var i nästan i vardagsrummet. Så vänder hör jag hur Jackie kommer tassande från köket och sen Niall som säger.

”hej, Gabbie vems är den här?” sa han och sen lyfter upp den i sin famn.

”våran, den heter Jackie, mamma och papap kom hem med den igår” sa jag och sen gick mot köket för att kolla i skafferiet om vi hade något som var ätbart.

”carbonara?” frågade jag Niall som fortfarande satt med valpen i famnen.

”visst” sa han och sen släppte ner valpen och gick mot mig och sen slingrade sina armar runt min midja bakifrån. Jag hade redan ställt fram allt som behövdes, spagetti bacon och äggpaket och sen mjölken. Jag vred mig ur Nialls grepp för att kunna ta fram en stekpanna och en kastrull. Och när jag gjort det så fyllde jag upp vatten i kastrullen och sen sa jag till Niall.

”kan du steka baconen?” sa jag och han nickade till svar och sen började öppna förpackningen den låg i. Jag la ner pastan i vattnet och satte på värmen och sen lät det va. Jag ställde mig bakom Niall och slingrade mina armar runt hans midja och vilade mitt huvud mot hans rygg. Den stora längdskillnaden var ganska så stor och efter han hade lagt all bacon i stekpannan och slagit på värmen så vände han sig om och jag kände hans händer i min svank men dom stannade inte där utan dom rörde sig ner mot mina bakfickor och han stoppade ner sina händer i mina bakfikor och sen böjde sig ner för att kyssa mig vilket han lyckades väldigt bra med. Vi sammanlänkade våra läppar och dom rörde sig tillsammans en lång stund och jag lade upp mina armar runt hans hals och pillade med håret i hans nacke. När vi hade avslutat kyssarna så stod vi bara där och höll ögonkontakten och jag sa tillslut.

”uhm, har du fortfarande koll på baconen?” sa jag och han gjorde en hastig rörelse och släppte mig och sen rörde lite baconen så dom vände på sig.  Jag skrattade lite åt hans hastiga rörelse och sedan började han leta i lådorna och sen frågade han.

”vart har ni en sån man tar spagetti med?” sa han och jag svarade.

”tredje lådan nedifrån” sa ajg sen ställde mig bredvid honom igen och rörde lite i baconen medans han rörde om i spagettin.


Sådär! kapitel 19 uppe. Hoppas ni gillar det! pussss! xxx :)