The Moment - Kapitel 23

 
Bild 1 : Harry och Gabbies Valp Jackie | Bild 2: Mc Donalds frukost | Bild 3: Nialls bil. 

Tidigare: 

”babe jag kommer snart, ska bara gå på toa” sa han och försvann ut genom dörrhålet och efter bara någon minut kom han tillbaka igen med bara kalsånger på eller det hade ju när han gick också men det tänkte jag inte på. Han kröp ner bredvid mig i sängen och sen vände jag mig på sida med ryggen mot honom och sen vände han sig också mot mig och slingrade in sina ben i mina och la sina armar runt mig och drog mig tätare till honom och mellanrummet mellan oss fanns inte. Jag kände en puss mot nacken och sen vände jag huvudet så långt som det gick och han kysste mig på läpparna en gång och sa sen.

”god natt Gabriella”

”kalla mig inte det, god natt Nialler” 


På samma sätt som jag somnade vaknade jag med Nialls armar runt mig fast nu låg jag med huvudet in borrat i hans nakna och varma bröst.  Jag slog upp mina ögon och flyttade mig högre upp så jag låg i ansiktshöjd med Niall och han sov fortfarande.  Jag låg och betraktade honom när han sov och men sen började min mobil viberera på nattduksbordet. Och innan den skulle hinna väcka Niall så tog jag den och gick så fort jag kunde ut till vardagsrummet och kollade på mobilen och på skärmen lyste Matthews namn.

”hallå” sa jag och fick väldigt snart ett svar.

”hej, vart är du?” sa han och då blev jag lite frågande för att han frågade vart jag va. Eftersom om jag skulle resa till månen skulle han nog inte ens fråga vart jag var.

”hos Niall , varför undrar du?”

”för att du måste ta hunden” sa han och jag suckade.

”då får du komma hit med den” sa jag och jag hörde hur han suckade i andra änden på telefonen.

”du vet att jag bara är 15 och inte har ett körkort som du har, så du får hämta den och sen skjutsa mig till fotbollen” sa han och jag suckade högre än vad jag själv trodde att jag kunde.

”okejdå, jag kommer om 15 minuter och då ska du vara klar!” sa jag och sen la på. Och gick in till sängen där Niall låg.

Niall” försökte jag väcka honom och sen genom att pussa honom på läpparna då slog han upp ögonen.

”hej” sa han och kysste mig.

”du, kan jag låna din bil?”

”visst” sa han.

”bra, jag åker och skjutsar Matthew bara, ska jag köpa med frukost från starbucks?”

”mhm, gör det vi ses snart” sa han och sen kysste jag honom en gång till och bytte sen om till mina mjukisbyxor och den stickade tröjan jag hade på mig igår. Sen tog jag min jacka och skor och tog bilnycklarna från kroken den hängde på och sen vandrade ner till bilen.

När jag gick innanför dörren hemma så kom Jackie tassande och jag satte mig ner på huk och klappade henne med mina arm som inte hade gips på sig. Tack gode gud att gipset skulle bort på Onsdag.

”Matthew!” ropade jag och sen hörde fotsteg komma ner för trappen.

”bra, skynda dig nu” sa jag och han trampade på sig sina converse och tog sin tränings väska oc sen gick vi ut till Nialls bil.

”vem bil?” frågade Matthew innan han gick runt och satte sig på passagerarsidan.

”Nialls” sa jag och hoppade in på förarsidan. Precis när jag stoppadenycklarna i bilen så ringde min telefon igen och Inas stora leende kom upp på skärmen och hennes namn.

”helluuu” svarade jag.

”heej, du kan du köra mig?”  Jag log för mig själv och tänkte att hon hade ett eget körkort och en egen bil.

”vad hände med din bil?” sa jag sarkastiskt.

”mamma var tvungen att ta den idag, snälla kn du skjutsa mig till Leonard?” jag suckade och fattae att hon hade någon på kroken igen.

”visst, jag hämtar dig nu sitter i bilen på väg nu” sa jag och sen la på.

”jag ska bara hämta upp Ina också” sa jag och han nickade till svar och sen började den stora bilen rulla. Jag var fortfarande lite skraj över att krocka igen men det spelade ingen roll. För att ta mig någonstans var det tvunget att göras. Men det jag hatade mest var att leka taxi.

När vi körde upp på Inas gata ser jag hur hon står ute på trottoaren och väntar och när jag stannar framför och hon hoppar in säger hon.

”hej, vems bil? och hur går det med min skadade tjej?” frågade hon med skojandet i rösten och jag tittade på henne i backspegeln och sa.

”det är Nialls bil, det går bra. Foten är bättre kan gå lite på den och gipset ska bort på onsdag” sa jag och log medans jag började köra mot fotbollsplanen Matthew skulle spela på.

”hejdå” sa jag när Matthew när han gick ut ur bilen.

”hejdå, kan du hämta mig sen?”

”nepp, jag tog hunden åt dig skjuts hem får du fixa själv gubben” sa jag och log mot honom och han skakade på huvudet och smällde igen dörren.

”så, hur går det med Niall då? ” frågade hon.

”jag åker hans bil, hur tror du att det går?” sa jag och tittade bak på henne i bakspegeln.

”du sov där inatt!” sa hon och jag flinade mot henne igen. Hon genomskådade mig på en gång.

”framme!” sa jag och vände mig om i sätet och tittade på henne.

”kul att se dig en stund mini” sa jag och hon tittade på mig och log stort. Hon var ett år yngre men det märktes inte för fem öre.

”hejdå tack för skjutsen” sa hon och sen hoppade ut ur bilen. Jag skulle åkt till Starbucks och köpt frukost till mig och Niall men jag valde att ta McDonalds istället. Så jag tog deras Mc drive istället.

”välkommen, är du redo att beställa?”

”ja, tre stycken Bagels, 1 Caffe med mjölk och en Caffe latte”

”ja, du är välkommen fram till nästa lucka” sa hon som pratade och jag körde fram till nästa lucka där man fick betala och sen till nästa där man fick hämta det man beställt. Jag kände lukten av kaffet som jag ställde i bilen den bästa lukten av alla. Och dom nygräddade Bagels. Sen körde jag mot Nialls lägenhet.

När jag kom dit och öppnade dörren så sprang hunden iväg in till köket sen hörde jag inte bara Nialls röst hälsa på hunden utan killarnas också.

”hallå” sa jag när jag tittade in i köket där Niall, Louis, Harry, Liam och Zayn satt.

”hey, Gabbie!” sa dom alla i kör.

”vill du ha frukost?” frågade jag Niall när jag ställde ifrån mig påsen på köksbänken.

”vad köpte du?”

”bagels” sa jag och han nickade och reste sig upp och öppnade påsen och tog ut dom tre bagels som låg där. Och jag tog min Caffe Latte och sa.

”jag köpte kaffe med mjölk till dig” sa jag och han log och gick fram mot mig och kysste mig innan han satte sig ned vi bordet och började äta av sin bagel. Och samma gjorde jag.

”hur gammal är hunden?” frågade Harry som satt och hade Jackie i famnen.

”hunden har ett namn, och jag vet inte det är inte min” sa jag och då fick jag en konstig blick av Niall.

”vad det är inte min hund!” sa jag och han höjde på ögonbrynen. Och jag gav honom en puss på kinden och sen drack ett par klunkar ur min latte.

”nej, det är min brors hund. Eller den tillhör familjen snart får nog bara jag ta hand om den i alla fall, så fort jag kan gå normalt igen så får den följa med som stall hund” sa jag och dom tittade på mig.

”din bror är 15 va?” frågade Harry igen. Jag nickade och åt upp det sista av min Bagel.

”japp, det är han. Så pluttig” sa jag och dom andra skrattade. Jag tittade på Niall som fortfarande åt och betraktade honom och hans blonda väldigt rufsiga hår, som syntes att han nästan nyss hade klivit upp ur sängen.  Efter det drack jag upp slurken ur min latte och ställde mig upp för att kasta skräpet efter våra bagels.

”hur är det med dig då lilla Gabbie?” frågade Louis och la armen om mig.

”jodå” sa jag och höll upp min arm framför ansiktet på honom. Och han skrattade lite.

”foten och nacken då?” frågade han.

”nacken har jag inte ont i längre och foten gör fortfarande ont och är svullen och så.. Så dom enda skor jag kan använda för tillfället är mina uggs”¨sa jag och dom skrattade.

”hon har även använt mig som en häst igår, fick bära henne upp och ned för trapporna” sa Niall och Louis skrattade.

”pfft, och var fick du luft ifrån jag har kunnat gå själv hela tiden” sa jag och tittade på honom och blinkade med ena ögat.

”vi säger så” sa han och blinkade tillbaka och sen drack ur sin mugg med kaffe.

”äh, lille Niall behöver lite träning i alla fall” sa Liam och satte sig bredvid Niall på stolen och drog lite i hans kind.  

”hon väger ju inget i alla fall så det blir ingen träning” sa han och tittade på mig igen. Och jag gav honom en blick som betyder ’sluta innan du dör’ ungefär. Han ställde sig upp och gick från sin stol och ställde sig framför mig istället. Och Louis hade släppt taget om mina axlar för ett tag sedan gick och satte sig på en av dom höga barstolarna bredvid Harry som fortfarande satt med Jackie i famnen. Niall stod framför mig och kollade bara ner på mig.

”vad tittar du på?” frågade jag honom efter en stund.

”inget” sa han och sen tog sina armar på mina axlar och drog mig närmare sig och eftersom det skilde ganska mycket i längd så tittade jag på hans hals om jag stod vanligt. Och nu hade jag mitt ansikte tryckt mot hans hals och det var precis så jag fick någon luft. Jag la armarna om hans midja också så kunde jag stå i evigheter. Andas in hans lukt och bara stå i hans armar.

Nialls Perspektiv.

Jag stod med huvudet begravt i hennes hår och hon hade ryggen mot alla killarna som satt på barstolarna alla förutom Zayn och Liam som satt vid köksbordet. Och jag hade armarna om hennes huvud så dom vilades mot hennes axlar. Och jag drog in hennes lukt från hennes hår. Som luktade gott, fanns ingen luft som kunde lukta likadant. En blandning mellan vanilj och persika. Jag tryckte mina läppar mot hennes hår och sen sa viftade hon med armarna och sa.

”kan du släppa mig nu jag får ingen luft” sa hon och skrattade lite efter. Och det gjorde jag med och sen släppt henne.

”Harry, du verkar gilla Jackie kan inte du ta med henne ut en stund bara?”

”snälla” bad Gabbie Harry och han nickade mot henne och sa.

”visst, vart är kopplet” frågade han och reste sig upp och satte ner hunden på golvet.

”det ligger på bänken i hallen” sa hon och sen log mot honom och lutade sig mot mig och hade armarna runt min midja och jag hade min arm runt hennes midja medans hon lutade sitt huvud mot sidan av mitt bröst.

”Niall, har du en värktablett?” frågade hon efter en stund.

”ja, i skåpet ovanför spisen” sa jag och hon flyttade sig och ställde sig på tå för att nå förpackningen med värktabletter. Sen gick hon till skåpet där jag har glas och fyllde det med vatten och tryckte in värktabletten i munnen och tog några klunkar och jag såg hur hon gjorde en grimas när hon hade svalt tabletten och sen kom hon tillbaka till stället hon stod på och jag la min arm runt henne igen.

”kan vi inte hitta på något?” sa Louis efter en stund.

”jag kan inte hänga med i så fall, jag ska till Perrie” sa Zayn och la ifrån sig sin telefon på bordet och tittade sen upp.

”okej, vi kan väll höra med Harry sen när han kommer tillbaka” sa Louis och tittade på Liam som nickade.  Sen ekade köket med en ringsignal som kom från Gabbies byxficka. Hon tog upp sin vita iphone och jag sneglade ner på skärmen och såg Harrys namn. Hon tryckte på den gröna knappen och sen på högtalare.

”hallå” sa hon och Harry började prata i andra änden.

”ehm, hej. Om hunden bajsar, måste jag plocka upp det då?” frågade han och Louis började skratta och sa sedan.

”herregud han är bra dum” sa han och sen fortsatte Gabbie prata.

”nej, det måste du inte” sa hon och sen fortsatte Harry.

”okej, jag bara undra för det är lite äckligt. Men då vet jag vi ses snart allihopa” sen la han på och då skrattade Gabbie och skakade på huvudet medans hon la ner sin telefon i byxfickan igen.

”han är så dum ibland, du vet Gabbie sist vi var i Sverige så var vi på intervju Harry,Niall och jag och han som intervjuade oss frågade om vi kunde gå ut på gatan utan att bli igenkänd och Harry svarade. Ja, du vet London är ganska stort” Gabbie skrattade och det gjorde vi andra också. Det fladdrade i magen när jag hörde hennes skratt. Bara hon var lycklig var jag det. Och äntligen fick jag kalla henne min. Mina tankar avbröts av att dörren smällde igen och sen kom lilla Jackie tassandes ut i köket och efter så kom Harry. 

”Harold! Ge ett förslag på vad vi kan göra!” sa Louis i en hög ton.

jag vet inte, Han ska väll träffa Perrie och han ska väll till Danielle” sa han och pekade mellan Liam och Zayn

”men kom igen, vad ska ni göra då?” frågade Louis oss.

”kan inte vi gå på bio då?” sa Gabbie efter en stund.

”visst” sa Louis

”harry, du följer med va?” Harry nickade mot Louis och sen fortsatte Gabbie med.

”men då tänker jag åka hem först och byta om och lite sånt” sa hon och tittade på Louis och Harry som fortfarande var kvar i min lägenhet. Eftersom Liam och Zayn hade gått för att träffa deras flickvänner.


Så, när ni förhoppningsvis läser detta eller ja, för jag tror inte att någon läser det nu. Men för er som inte et så har 1D World öppnat i Stockholm på MOOD Stockholm gallerian och för er som inte vet vart det ligger så ligger det vid NK och det vet nästan alla vart det ligger. Men ni har bara till den 9 Mars på er att handla osv. För sen flyttar den vidare ! :)

 

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback