The Moment - Kapitel 21

Bild 1: sjukhuset | Bild 2: bild på en gipsad ar. (inte Gabbies) |

Tidigare: 

Jag klev innanför dörren till min lägenhet och tog av mig mina sneakers och hängde av mig min jacka och klev in till köket och packade upp mina kylvaror och ställde nutellan på bänken och jordgubbarna i frysen. Jag satte mig i soffan och la upp mina fötter på vardagsrumsbordet och slog på tv där en gammal disney film spelades. Precis när jag skulle klicka mig in på telefonen ringer den och ett okänt nummer dyker upp på skärmen och jag trycker på svara.

”Niall Horan” svarade jag i telefonen. Och en kvinnoröst hördes i andra luren.

”hej, jag heter Elisabeth ringer från st Thomas Hospital, gällande Gabriella Clark” sa hon och mitt hjärta stannade och var på väg upp från halsen.

”vad har hänt?” var det ända jag fick fram.

”hon var med i en bilolycka och vi skulle vänligen be dig att komma hit” 


Nialls  Perspektiv

På väg ner för trapporna så kände jag hur en tår började rulla ner för min kind men jag torkade snabbt bort den och sen sprang sista metrarna till porten och sen kastade mig in i min svarta Range Rover.  Och körde fortare än vad jag borde till sjukhuset.

När jag precis hade parkerat på sjukhusets parkering så ringer min mobil och Zayns namn kom upp på skärmen men jag klickade på avböj för jag ville bara se Gabbies ansikte just nu. Jag gick innan för porten på sjukhuset och gick fram till kvinnan i receptionen.

”hej, jag söker Gabriella Clark” Sa jag och log svagt mot kvinnan i receptionen.

”ja visst, rum 709 på våning 3” sa hon och log mot mig och sen vände jag mig om och började gå mot hissen. Hiss dörren öppnades och jag klev in i hissen och tryckte på knappen där det stod en 3:a på. Och sen öppnades hissdörren och jag klev ut och började gå åt ett håll och letade efter nummer 709. Efter en stund mötte jag en sköterska och frågade henne.

”Ursäkta, vart ligger rum 709?” frågade jag henne vänligt.

”söker du Gabriella Clark?” frågade hon.

”ja” svarade jag och log svagt.

”hon kan inte ta i mot besökare just nu, men du kan vänta här” sa hon och började gå mot ett annat håll.  När vi var ’’framme’’ och jag hade satt mig ner på en av stolarna och innan sköterskan hann vända sig om så frågade jag.

”vad är det som har hänt henne?” frågade jag sköterskan som tydligen hette Kate.

”hon var med i en bilolycka och hon har en bruten arm och en skadad fot, och nacksmärtor och är inne på magnetröntgen nu och kollar allt i nacken, men du får se henne snart” sa hon och log ett leende mot mig och sen vände sig om och gick in i ett rum längre bort. Jag satt och spelade temple run på min telefon när Zayn ringde igen. Jag klickade på svara och sen tryckte telefonen mot örat.

”hey” svarade jag kort.

”hej, vad gör du?” sa han och jag hörde dom andra killarna i bakrunden.

”ee, jag är på sjukhuset” sa jag och trummade med fingrarna på mitt eget knä.

”vad har hänt? Är et ditt knä igen?” sa han och skrattade lite.

”nej, Gabbie var med i en bilolycka” sa jag och kände hur klumpen i halsen växte.

”oj, vi kommer. Är ni på st Thomas? ” frågade han och det var klart att han frågade när London har runt 100 sjukhus ungefär.

”okej” sa jag sen la på och tittade ut över de vita korridorerna och ser Gabbies mamma, pappa och mormor och även Matthew komma gåendes längre bort i korridoren. När dom var vid mig och slog sig också ner i stolarna och hade hälsat så frågade dom.

”vad är det som har hänt? Har du hört något?” frågade hennes mamma Marie.

”jag har inte hört mer än att hon var med i en bilolycka och att hon har en bruten arm en skadad fot och ont i nacken så dom skulle röntga henne nu för en stund sedan” sa jag och tittade på hennes fyra familje medlämmar och hennes mamma som andades ut djupt och började gråta och hennes pappa som lade en tröstande hand på hennes rygg och sa.

”gråt inte hon blir bra!” sa han och hennes mamma nickade och då kom en sköterska gående och stannade framför oss och sa.

”Ni måste vara Marie och Peter Clark?” sa hon och dom nickade mot sköterskan som hete Kate som pratade med mig förut.

”hon kan ta i mot besök nu så följ med här” sa dom och jag satt kvar eftersom familjen fick gå först. Medans dom var där inne kommer även Harry, Louis, Zayn och Liam  gående i korridoren längre bort och när dom är framme vid mig så flyttar dom stolarna så dom sitter runt mig. Jag försökte dölja ett skratt men det gick inte så bra för dom såg ut som gamla gubbar som läser om att USA:s president skulle ha dött.

”okej vad har hänt, hur mår hon?” frågade Liam såklart.

”hon var med i en bilolycka och har brutit armen, har en skadad for och skulle in på magnetröntgen för hon hade väldigt ont i nacken, men det är klart så Marie,Peter,Matthew och Christina är där inne nu” jag såg hur alla tänkte efter och sen frågade Zayn.

”vem är Christina, ännu en hemlig familjemedlem vi inte vet om?”

”vad en till?” frågade Harry.

”har jag inte berättat? Jag såg ärr på hennes arm och tydligen så har hon mått väldigt dåligt. Typ hon har rökt och skaffat fel umgänge och hennes tvillingsyster Sarah dog i cancer för typ 2 år sedan tror jag det var” sa jag och Harry tittade på mig och sen nickade försiktigt och tittade upp och sen vändes allas blickar upp och hennes famlij kom gåendes igen och hennes pappa sa.

”Niall, hon frågade efter dig” sa han och jag reste mig fort upp och gick snabbt mot hennes rum och öppnade dörren lungnare och sen såg min vackra flicka. Hon hade håret uppsatt i en toffs och såg riktigt trött ut och hade ett gips på hennes arm och ett bandage på hennes ben.

”heej” sa jag lugnt och hon log stort mot mig och hasade sig närmare kanten på sängen som ett tecken på att hon ville att jag skulle lägga mig bredvid henne. Och vilket jag gjorde när jag fått ett svar.

”hej” svarade hon och jag gav henne en puss på läpparna och sen hoppade upp i den hårda sjukhussängen.

”vad hände?” sa jag när jag log bredvid henne i sängen.

”jag var på väg ut till stallet och när jag svängde in på den lilla vägen där alla hus börjar kom det en bild i full fart fram ifrån, så hamnade jag här” sa hon.

”har du ont någonstans?” sa jag och förstod att hennes arm gjorde nog ganska ont eftersom den var bruten.

”har fått smärtstillande för armen och nacken gör ont men som tur var hände inget med den och foten är bara stukad” sa hon och log mot mig. Jag kysste henne på kinden och samma minut kom alla killarna in genom dörren så jag vände mig om eftersom jag låg med ryggen mot dörren.

”heej sexy lady” sjöng Louis när han gick in genom dörren och dom andra skrattade såklart.

 

 

 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback