The Moment - Kapitel 22

 
Bild 1 : passande bild | Bild 2: Ben & Jerry's | Bild 3: Gabbies UGG's | 

Tidigare: 

”jag var på väg ut till stallet och när jag svängde in på den lilla vägen där alla hus börjar kom det en bild i full fart fram ifrån, så hamnade jag här” sa hon.

”har du ont någonstans?” sa jag och förstod att hennes arm gjorde nog ganska ont eftersom den var bruten.

”har fått smärtstillande för armen och nacken gör ont men som tur var hände inget med den och foten är bara stukad” sa hon och log mot mig. Jag kysste henne på kinden och samma minut kom alla killarna in genom dörren så jag vände mig om eftersom jag låg med ryggen mot dörren.

”heej sexy lady” sjöng Louis när han gick in genom dörren och dom andra skrattade såklart. 


2 dagar senare

Gabbies Perspektiv.

Det var fredag och jag hade inte varit i skolan sen olyckan. Min fot var fortfarande blå och svullen och gjorde väldigt ont, nacken gjorde också ont. Och gipset på min arm var det värsta av allt. Min mormor var fortfarande kvar som tur var och hade varit hos mig hela tiden dom 2 senaste dagarna eftersom alla andra jobbade och då inklusive Niall som repade inför tunen som dom skulle åka på om typ 2 och en halv månad. Men jag hade tur för han skulle komma till mig i kväll. Fredag betydde att nästa vecka var sista veckan alla kunde öva till skolavslutningen och det var helt sjukt att jag skulle börja sista året efter sommaren. Men som tur var så skulle gipset bort 2 dagar innan skolavslutningen. Och om jag hade tur hade foten blivit tillräckligt bra så jag kunde köpa dom vita Jeffery Campbell med spets mönster jag planerat att ha på mig tillsammans med en vit klänning.

Men just nu satt jag i soffan och läste ur Romeo och Juliet som jag tydligen skulle ha nytta av i ämnet engelska. Och kollade på Pretty Little Liars på tvn och sneglade fram och tillbaka. Men när dom spännande delarna kom så la jag ifrån mig boken. För dom mesta delarna hela tiden. Dagen hade redan börjat dragit sig mot lunchtid och jag väntade på Niall som skulle ta med sig Nando’s och komma hit. Eftersom klockan var 12 och han skulle komma runt halv ett så var han nog här när som helst om jag kände han rätt. Han var en del av mig nu, han var min Niall.

”Gabbie, jag åker och äter lunch med din mamma. Du klarar väll dig själv?” frågade min mormor när hon var på väg från köket ut till vardagsrummet där jag satt. 

”jadå, Niall kommer ändå snart hit med mat åt mig” sa jag och log åt mormor.

”du har tur du, så skulle nog aldrig morfar göra” sa hon med skojandet i rösten. Och båda skrattade lite åt det hon precis sa.

”nej, jag åker nu. Hejdå gumman” sa mormor när hon gick ut igenom dörren och jag ropade hejdå efter henne. Jag tog upp min mobil som låg bredvid mig i soffan och klickade in koden och sen var inne på telefonen. Jag tryckte upp telefonboken och sen tryckte på favoriter som var en av dom små menyerna och sen klickade på Nialler som han hette i min telefon bok och sen tryckte telefonen mot örat.

”hey babe” svarade han i telefonen.

”helloo, kommer du snart? Min mages kurr river snart huset” sa jag sarkastiskt och hörde hur han skrattade lite i andra änden.

”jag står i kön på Drive Thuru nu” sa han och jag kunde nästan sen hans leende framför mig.

”okej, ses snart då. Puss” sa jag och gjorde ett smackande ljud med läpparna. Och han gjorde likadant sen la jag telefonen bredvid mig igen. Men sen tog upp den igen för att gå in på Twitter. Jag tweetade ut.

”Nando’s #love”

Ungefär 5 minuter senare så knackar det på dörren och jag som har lite gå svårigheter ropade istället högt.

”Kom in!” ropade och jag visste nästan att det var Niall.  Och jag hörde hur dörren öppnades och sen stängdes igen och sen efter en minut kom Niall in i rummet med två påsar från Nando’s.

”hej, du hann innan jag rev huset” sa jag och skrattade och sen väntade mig ett svar som jag fick.

”hej, vilken tur va” sa han och sen kysste mig länge.

”jag har saknat dig” sa han när han kramade mig och jag andades in hans lukt från hans after shave som luktade himmelskt.

”jag har saknat dig med massor, men om jag inte klarar mig i två dagar hur ska jag då klara mig i 3 månader?” frågade jag och han tittade på mig djupt i ögonen och suckade och skakade på huvudet när han släppt mig.

”det är länge kvar okej, du hinner fylla på ditt fråd och jag hinner fylla på mitt, tänk inte mer på det nu okej” sa han och jag nickade och sen fick ett par läppar tryckta mot min panna. Och sen började han skratta och sa.

”nu äter vi innan din mage river huset” sa han och jag skrattade och nickade samtidigt. Jag lyfte ner min fot från bordet och gjorde en grimas när jag stödde på den och flyttade mig närmare bordet. Den hade blivit bättre såklart men den gjorde fortfarande ont när jag stödde på den.  Sen öppnade jag min påse och kände hur kycklingvingarnas lukt förgyllde min näsa med deras lukt. Jag tog upp kycklingvingarna och pommesfritesen som fanns i påsen och en dippsås och började äta.

Efter fyra av 6 kycklingvingar och all pommesfrites som fanns i påsen som var med var slut så lutade jag mig bak i soffan och klappade mig på magen med handen som inte var gipsad.

”mätt?” frågade Niall och jag nickade och betraktade honom i profil hur han åt av sina pommesfrites. Och när han också ätit klart så sa han.

”vad vill du göra nu?” sa han och la sig på sidan och hade sin arm runt min midja och tittade upp mot mig och jag ner mot honom.

”jag vet inte, är ju liksom lite halvt handikappad som du vet” sa jag och log mot honom.

”jag kan ju knappt gå upp för trapporna” sa jag och tittade på honom och såg hur han skrattade lite och jag slog till honom löst på armen och sen fortsatte prata.

”det är inte roligt okej” sa jag och sen skrattade själv lite åt det jag sa.

”kom, ställ dig upp i soffan” sa han och jag gjorde som han sa med hans hjälp och sen ställde han sig framför mig med sin rygg i mot mig och jag fattade inte vad han ville att jag skulle göra.

”men hoppa upp då” sa han och jag protesterade.

”du kan inte böra mig upp, det orkar du inte” sa jag och han sneglade bak på mig och sa sedan.

”jo, hoppa upp” sa han och jag gjorde som han sa efter många om och men. Och mycket väl som han sa så orkade han bära mig upp. Och sen när han släppte ner mig på golvet igen i mitt rum så gick jag till sängen och la mig och sa till Niall.

”snälla sätt på Hitta Nemo eller någon annan disney film” sa jag och la mig på rygg i sängen och blundade.

”okej babe, men snart” sa han och sen kände jag hur sängen sjönk lite nere vid fötterna och sen hur sjunkandes kom högre upp på insidan av mig efter jag vänt mig mot tvn och sen kände Nialls armar slingra sig runt min kropp och sen vände jag mig om i hans grepp. Och låg med ansiktet in borrat i hans bröst och hörde hur hjärtat klappade och sen hans fingrar som gjorde cirklar på min rygg.

”vad har du gjort dom här två dagarna utan mig då?” sa han och sen pussade mig hjässan.

”ingenting, kollat på gamla barbie filmer jag har kvar sen jag var liten” sa jag och sen fortsatte.

”saknat dig också såklart” sa jag och drog in hans lukt igen.

”kan vi inte åka hem till dig?” sa jag men fick inget svar och sen kände jag hur han andades djupare andetag och jag antog att han hade somnat. Vilket var helt okej med mig för jag kände hur mina ögonlock började bli tyngre.

Några timmar senare vaknade jag av att jag fick en blöt puss på kinden eller jag trodde det var en puss.  Men när jag slog upp ögonen så såg jag den lilla Jackie stå i det lilla mellanrummet mellan min och Nialls kroppar. Och slicka mig på kinden.

”hej jackie” viskade jag fram för att inte väcka Niall som fortfarande låg med armarna runt mig. Jackie lade sig ner där hon stod innan och sen slog hon också igen ögonen. Och jag valde att inte göra det för istället väcka Niall genom att pussa honom på halsen och snart kände jag hur ett par läppar trycktes mot mitt hår.

”skulle kunne vänja mig vid att bli väckt såhär” sa han och jag skrattade trött.

”dröm på” sa jag och sen vred mig ut hans grepp och satte mig upp i sängen och kastade mina ben över sängkanten och haltade fram till spegeln. Jag tittade på mig själv i spegeln och kände hur sunkig jag var men mina gråa mjukisbyxor och en stickad tröja jag fått med mig från Sverige sist jag var där. Jag drog ur häst svansen hur håret och borstade upp den i en ny häst svanns. Sen haltade tillbaka till sängen och såg hur Niall hade vänt sig till rygg och hade armen över ögonen. Innan jag la mig ner så ställde jag mig vid fotänden på sängen och kröp upp så jag la mig på Nialls mage. Min favorit plats på hela jorden. När jag dunsade ner på hans mage slog han upp ögonen fort och tog bort armen från ansiktet och la sina händer på min rumpa istället. Och då sa jag.

”är du trött?” frågade jag.

”mhm, lång dag” sa han och trummade med fingrarna på min rumpa.

”vet du vad jag vill ha?” frågade jag och log lekfullt mot honom.

”jag vill ha massor av godis och massa filmer och myskväll, ska du jobba i morgon?” sa jag och han log mot mig.

”glupska kvinna, nej jag ska inte jobba och du fåt mer än gärna ha myskväll med mig” sa han och sen satte jag mig upp igen fast jag satt fortfarande på honom men kände hur foten började göra lite ont. Så jag ändrade hur jag hade mitt ben.

”kan vi inte åka på en gång?” frågade jag och han nickade mot mig och jag böjde mig ner för att ge honom en puss. Som övergick till kyssar.

”res dig upp då” sa han när vi hade kysst varande tillräckligt om det nu fanns. Jag vet inte hur han kände men jag längtade redan efter att få lite till.

”jag kan inte” sa jag och flinade. Men han suckade och rullade över mig så han hamnade över mig sen skuttade han ut ur sängen och öppnade dörren till mitt rum.  Och jag haltade ut också men som tur jag hade en sån snäll pojkvän som faktiskt kan bära mig ner för trappen åtminstone. Så jag satt på hans rygg ner till hallen men vi stannade i köket för att mamma sa.

”Gabriella sluta kör med Niall så, du kan ju faktiskt gå själv” sa hon och tittade på mig.

”nej, jag kan inte gå själv jag är handikappad” sa jag och flinade.

”du har brutit armen inte foten” sa hon och Niall bara skrattade.

”äh, jag kan ju inte rida på hästarna då måste jag rida på Niall eller hur?” sa jag och han skrattade sen sa.

”jo visst” sa han och skrattade.

”uhm, jag drar hem till han nu och stannar där inatt” sa jag och mamma tittade på mig men skarpa blicken och sa sen på svenska.

”okej, använd skydd!” sa hon och Niall förstod ingenting hoppades jag och mina kinder blossade upp i en röd färg och sen sa ja.

”okej, nu går vi” sa jag och sen gick han ut i hallen med mig på ryggen och släppte ner mig. Och jag tog på mig mina beigea uggs som fortfarande stod framme sen vintern och det var jag glad över för det var dom enda skorna jag kunde ha på min högra fot. Sen satte jag på mig min militärjacka och sen vandrade jag och Niall hand i hand ut till hans svarta Range Rover.  Och direkt efter så kom frågan jag helst inte ville svara på.

”vad sa din mamma förut som jag faktiskt inte fattade” jag begravde ansiktet i mina händer och skrattade.

”ingenting du har med att göra” sa jag och kollade på honom och jag visste att han såg hur mina kinder var lite rosa.

”okej, om jag inte har med det att göra så är det därför dina kinder ser ut som två tomater?” sa han och flinade lekfullt mot mig.

”okej, hon sa använd skydd okej så” sa jag och sen skrattade han högt och det gjorde jag med tillslut.

”hon behöver inte oroa sig,  jag tror vi har allt under kontroll” sa han och då började mina tankar snurra.

Vad menade han med det, var det dags? Oskulden var ju redan tappad men till ett pucko. Hur jag tänkte då allt hade ju hänt många gånger förut. När JAG var ett pucko, speciellt på fyllan dom gångerna det hände. Tänk jag tappade den när jag var 14 helt sick som jag höll på. Men inte det jag ville tänka på nu, jag tänkte på det han precis sa. Kändes lite knasigt. Vi hade haft snart en månad tillsammans och han kanske tyckte att det var dags redan. Det som händer det händer. Men sen avbröts mina tankar.

”ska vi gå in?” frågade Niall och det var då jag såg att vi var framme vid affären.

”ja, kom” sa jag och haltade ut på parkeringen och sen greppade Nialls hand. Vi plockade på oss massor av godis och sen kom vi till glassdisken och sen Ben & Jerrys frysboxen och jag är helt såld på Ben & Jerrys glassar.

”vänta, Niall jag ska ha glass” sa ja och tog upp Caramel Chew Chew ur frysboxen.

”ska du ha får du ta en egen” sa jag och han skrattade åt mig och sa sen.

”herregud, glupska kvinna. Det är ett under att du är så liten som du är” sa han och då flinade jag.

”jo, jag vet tror till och med att jag går ner i vikt av glass Nialler” sa jag och flinade mot honom och sen när han hämtat en glass så snodde han en puss av mig när han gick förbi mot kassorna. Innan han hann stoppa in sitt kort i automaten var mitt redan där och den här gången fick jag äntligen betala.

”varför gjorde du sådär?” sa han när han packade varorna i en påse.

”för att jag kan betala någon gång” sa jag och ställde mig på tå för att kyssa honom. Och sen gick vi ut till bilen för att åka mot Nialls lägenhet.

När vi var framme och hade placerat oss framför tvn med Hitta Nemo spelandes på skärmen och varsin Ben & Jerry’s i handen hade vi det ganska bra. Eller jag hade det bra bara jag fick vara i Nialls famn vilket jag var nu. Vi hade kommit till sista delen av filmen när Nemos pappa Marvin var i Sidney och såg sin son spela död. Alltså var det inte så mycket kvar av filmen. Men det hade inte jag något i mot att krypa ner i sängen bredvid Niall hade jag definitivt inget i mot alls. Jag ställde ifrån mig glass burken som nu var tom på bordet bredvid Nialls som hade varit tom ett tag.

”är du trött?” frågade Niall mig efter en stund.

”mhm” svarade jag enkelt och sen reste mig upp.

”kom” sa jag och sen haltade in till hans sovrum. Och konstigt nog så hängde tröjan som jag hade sist hängde kvar på samma ställe där jag hände av mig den.  Och jag tog av mig mina byxor och min tröja och satte på mig Nialls alldeles förstora tröja som fortfarande luktade som honom. Sen kröp jag ner under täcket i hans alldeles för mjuka säng.

”babe jag kommer snart, ska bara gå på toa” sa han och försvann ut genom dörrhålet och efter bara någon minut kom han tillbaka igen med bara kalsånger på eller det hade ju när han gick också men det tänkte jag inte på. Han kröp ner bredvid mig i sängen och sen vände jag mig på sida med ryggen mot honom och sen vände han sig också mot mig och slingrade in sina ben i mina och la sina armar runt mig och drog mig tätare till honom och mellanrummet mellan oss fanns inte. Jag kände en puss mot nacken och sen vände jag huvudet så långt som det gick och han kysste mig på läpparna en gång och sa sen.

”god natt Gabriella”

”kalla mig inte det, god natt Nialler”


Så, nu var det uppe! hoppas ni gillar det för jag är väldigt nöjd. Får hjälp av en friend att skriva nästa kapitel. Tackaaaar!

 

 


 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback