The Moment - Kapitel 24

Bild 1: Gabbies t-shirt | Bild 2: Gabbies fiskbensfläta | Bild 3: Niall | Bild 4: Gabbies Dator |

Tidigare : 

”kan inte vi gå på bio då?” sa Gabbie efter en stund.

”visst” sa Louis

”harry, du följer med va?” Harry nickade mot Louis och sen fortsatte Gabbie med.

”men då tänker jag åka hem först och byta om och lite sånt” sa hon och tittade på Louis och Harry som fortfarande var kvar i min lägenhet. Eftersom Liam och Zayn hade gått för att träffa deras flickvänner.


Gabbies Perspektiv.

”visst visst, vi ses vid bion klockan 6” sa Louis och sen gick även han ut ur lägenheten med Harry i släptåg.

”äntligen ensamma” sa Niall när dom var ute ur lägenheten.

 

”men du, vi behöver inte gå på bio i kväll om du inte vill” sa jag till honom medans jag tog ut en skål och fyllde med vatten och ställde ner den på golvet så att Jackie kunde dricka ur den.

 

”jo, jag vill gå. Stannar du i natt också?” frågade han och tittade på mig när jag satte mig i skräddare på golvet bredvid Jackie.

 

”det beror på” sa jag och sen ställde mig upp igen och satte mig på en av stolarna vid matbordet och drog upp min högra fot så jag kunde ta av mig min strumpa. Sen tog jag av bandaget jag hade på foten och svullnaden hade gått ner mycket och det var inte blått alls längre. Men den gjorde fortfarande ont när stödde på den.

 

”beror på vad?” sa han.

 

”om jag kan få en puss” sa jag och log mot honom. Och satte på mig min strumpa igen och struntade i bandaget.  Och sen gick han mot mig och kysste mig länge och kyssarna övergick till mer passionerat och sen till hångel. Men vi avbröts när vi hörde Harrys röst.

 

”oj, ehh. Uhm.. förlåt, skulle bara hämta min telefon ” Harry var minst av allihopa och var ett år yngre än mig och han var ganska försiktig av sig hade jag märkt. Fast han var en av dom killarna jag hade kommit närmas under den tid jag spenderat med dem.

 

”gubben, det är okej” sa jag och log mot honom när han gick ut från köket och sen in ut ur lägenheten igen.

 

”ska vi åka?” frågade jag.

 

”visst” sa han men sen pressade han sina läppar mot mina igen och hans tunga smög in i min mun igen.  Efter en stund så drog han sig ifrån mig och kysste mig en gång och sa sen.

 

”ska vi åka? Jag ska bara byta om” och jag nickade till svar och sen sa.

 

”ja, jag ska bara ringa Matthew och höra om han fick skjuts hem.

 

”hämtar inte Marie eller Peter honom?”  Jag mötte hans blick och skakade på huvudet och sa.

 

”nej, dom och mormor skulle åka tillbaka till sverige eller dom följer med henne till sverige men dom kommer hem på Torsdag” sa jag och han tittade på mig och sen började prata medans han gick mot hans sovrum.

 

”varför följde inte du med?” sa han medans han gick. Och jag följde med honom och satte mig på hans säng.

 

”nej, jag ville inte åka med” sa jag och sen betraktade hur Niall satte på sig ett par ljusa jeans med mörkblått skärp och sen en tröja med militärmönster på. Sen gick han in på toaletten och kom snart tillbaka med en tandborste i munnen och han hade fixat sitt hår så det var uppställt vid luggen.

 

”klar, ska vi gå?” sa han och ställde sig i dörröppningen till hans sovrum. Jag nickade och gick ut ur dörren och när jag passerade honom så pussade jag honom snabbt på munnen. Och gick sen och tog på mig mina uggs och min militär jacka. När vi stod i hallen så tog jag upp min telefon och knappade in Matthews nummer och tryckte telefonen mot örat och efter några toner så svarade han.

 

”hallå”

 

”hej, ska vi hämta upp dig?”

 

”eh, ja. Visst träningen slutade precis så ja gärna”

 

”okej vi är där om 10 så du får duscha hemma sen”

 

Vi var på parkeringen när vi såg Matthew komma gåendes med shorts och en hoodie och sen sin svarta tränings väska över axeln. Och han letade efter oss med blicken och sen när Niall tutade så började han gå mot oss. Han öppnade bildörren och sa.

 

”hej”

 

”hej”

 

”tjena” sa Niall och tittade på honom i backspegeln.

 

”gick det bra? Du ser lite nere ut” sa jag och vände mig i sätet för att titta på honom. Han ryckte på axlarna och sa.

 

”förklarar sen” sa han som svar och jag nickade och vände mig tillbaka igen och sen började vi åka mot vårt hus. Vårt hus var nedsläkt när vi kom innanför dörrarna och Matthew ställde sin väska i vardagsrummet och sen gick upp för trapporna och in på badrummet och sen hörde jag duschen slogs på.

 

”vad är det med honom?” frågade Niall efter en liten stund när vi hängt av oss jackorna och tagit av oss skorna.

 

”jag vet inte, ska prata med honom innan vi åker” sa jag och sen började gå upp för trappen och in till mitt rum.

 

”kan inte du stanna här i natt, vill inte att han sover ensam. Gud vet vad han kan göra?” sa jag och Niall log stort och sa.

 

”visst, jag stannar” sa han.

 

”bra, men om du ursäktar mig ska jag gå in och duscha” sa jag och gick in i badrummet. Jag kände dom varma strålarna från vattnet rinna ner för min kropp. Och eftersom min arm var gipsad hade jag fått sätta på en plastpåse över och sen plast handske för att kunna tvätta håret.

Tio minuter senare gick jag ut från badrummet i trosor, bh och min rosa morgonrock och handduken lindad runt håret.  När jag kom in i mitt rum var inte Niall där längre.  Jag tänkte att han hade gått ner och tagit ett glas vatten eller så. Jag gick in i min garderob och tog ett par svarta jeans och en vit T-shirt från Hollister och en blå kofta utanpå. Jeansen vek jag upp vid byxkanten och koftan gjorde jag likadant med. Sen tog jag bort handduken från håret och hängde upp den på dörren till toan och borstade igenom mitt blöta hår. Och det var då jag började höra röster som pratade med varann. Jag gick ut i korridoren där toan, mitt rum, pappas kontor och Matthews rum var. Och därifrån hörde jag två röster jag verkligen kände igen. Det var Niall och Matthews röster. Så gulligt han pratade med min lillebror. Och jag hörde hur han berättade om Tanja och hur Niall sa.

 

”jag vet hur det är att förlora någon man älskar, du vet din syster. Jag är väldigt kär i henne, och skulle jag förlora henne som jag trodde jag gjorde för ett litet tag sedan. Det var första gången jag grät sen vi åkte ut ur x factor för två år sedan”

 

Jag kände hur mina kinder blev lite varmare och hur det värmde ner i bröstet och sen ville jag vara lite elak och avbryta dom. Så jag öppnade dörren och gick in.

 

”hej, vad gör ni?” frågade jag när jag stod innan för dörren.

 

”pratar” sa dom i kör.

 

”Matthew, kan du snälla berätta för mig nu varför du var eller är så nere?” han nickade och jag satte mig på pallen som stod bredvid Niall. Och jag la min hand på hans lår och lutade huvudet mot hans arm/axel.

 

”för att jag såg Tanja kyssa en annan kille förut, och vi var på väg att bli vi igen” sa han och jag log tröstande mot honom och sa.

 

”gubben, det visar bara att du förtjänar bättre” sa jag till honom och han rykte på axlarna och sa.

 

”det är inte så lätt att släppa någon efter 5 månader Gabbie” sa han och jag lutade mig fram och klappade honom på låret och sa.

 

”jag ska inte säga att jag vet hur det känns för det gör jag inte jag var ett pucko när jag var lika gammal som dig så” sa jag och han skrattade till och sa.

”du får mig alltid på annat humör” sa han och jag log stort mot honom och han log stort mot mig tillbaka.

 

”tur att du inte tappade minnet eller nåt i bilolyckan” sa han och jag sa lamt.

 

”ha-ha, det var ju jätte roligt” sa jag och tittade på honom lite surt.

 

”jag går och fixar håret och sen åker vi Niall” sa jag och tittade på honom och han nickade och sa.

 

”innan du går, kom hit” jag vände mig om och gick mot honom och fattade vad han ville och sen möttes våra läppar i en kyss och sen vände jag på klacken igen och gick in till mitt rum.

Håret plåste jag snabbt med hårtorken och sen gjorde en lång slarvig fiskbensfläta som fick hänga efter ryggen och sen drog jag ner lite av det kortare håret och min lugg som fick hänga plattat efter sidorna på mitt ansikte men det håret som hängde där slutade vid hakan och inte midjan som tur var.  Jag gick sen mot Matthews rum igen och öppnade dörren och såg dom framför tv och spelade fifa som två galningar.

 

”Niall? Ska vi åka?” sa jag när jag stod i dörröppningen och tittade på dom.

 

”ja, vänta två sekunder bara” sa han och jag suckade och lutade mig mot dörrkarmen. Där stod jag tills det ringde på dörren. Så jag gick ner för trapporna och öppnade dörren och möttes av Louis och Harrys leenden.

 

”hej på er, jag tänkte precis ringa er och säga att vi blir sena eftersom Niall och Matthew spelar fifa och jag får honom inte därifrån” sa jag till dom medans dom tog av sig sina skor.

 

”hej, spelar dom fifa? Vart är hans rum mittemot ditt eller längre bort?”

 

”ehm, mitt i mot” sa jag och sen sprang dom upp för trappan och in till Matthews rum. Och sen hörde jag att alla hejade på varandra. Och då gick jag också upp för trappan och ställde mig på samma ställe i dörren och sa.

 

”hallå? Ska vi åka på bio?” sa jag och fick svar av alla.

 

”kan vi inte göra det en annan dag?” sa Louis och jag nickade och sa.

 

”visst visst” och sen gick ut ur rummet och in på mitt rum och satte mig med min dator i sängen och slog på ett avsnitt av Pretty Little Liars och bäddade ner mig i sängen. Och efter halva avsnittet så öppnades dörren till mitt rum och in kom Niall.

 

”hej, vad gör du?” jag gäspade och tittade på honom.

 

”tittar på pretty little liars” sa jag och tryckte på mellanslagstangenten så att avsnittet pausades.

 

”varför är du inte med oss?” sa han och klev längre in i rummet och satte sig på sängkanten.

 

”för att erat tvspel inte intresserar mig över huvudtaget” sa jag och tittade på honom.

 

”förlåt” sa han och jag tittade med en förvånad min på honom och skakade på huvudet och sa.

 

”förlåt för vad?” sa jag och lyfte ifrån mig datorn och drog av mig täcket och flyttade mig närmare honom så jag satt bakom honom och jag gav honom små kyssar på nacken.

 

”för att jag inte var med dig” sa han och jag skrattade.

 

”det är okej, jag har inte varit ensam mer än 15 minuter den här veckan som varit, och jag gillar att du spenderar tid med min bror okej?” sa jag och han tittade bak på mig och log stort.

 

”Vad gjorde jag för att förtjäna dig?”

 

”du föddes” svarade jag sarkastiskt och han skrattade och sen kysste jag honom på pannan efter som jag satt bakom honom och sen fick jag hans läppar tryckta mot mina.


 Kapitel 24, tycker jag har bra uppdatering och jag har redan börjat med 25 så det kommer nog upp senast på söndag ! :)

 


 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback