The Moment - Kapitel 41

Tidigare:
”jag älskar dig allra käraste syster” sa jag och sen kramade jag hennes hand försiktigt och hennes hand slappnade av. Jag kände hur hennes bröst höjdes och sänktes sakta av andetagen som hon tvingade sig själv att ta. Tillslut hörde jag hur dom saktade in mer och mer och sen vart det helt stilla och sen hörde jag en maskin som började pipa. Jag satte mig upp i sjukhussängen och tittade på henne.

”nej, Sarah, Nej! Nej, snälla vakna” skrek jag och sen hörde jag hur dörren flög upp och sjuksköterskor kom in och drog mig där ifrån och jag skrek och grät när jag mötte min pappas bröst gav jag ifrån mig slag från mina knytnävar och sen sjönk hela jag ner till marken~

Jag vaknade hastigt av att dagen Sarah hade gått bort spelats upp i mitt huvud i en dröm. Jag satte mig upp i Nialls säng och sen såg att han fortfarande sov tråtts min hastiga ryckning. Jag la mig sakta ner i sängen och tog ett djupt andetag och la mig tätt intill Niall igen.  Sen lyckades jag somna om igen. 


 


2 dagar senare.

Dom senaste tre dagarna i Mullingar hade varit jätte mysigt och hans familj var helt underbar. Just nu så hade hans mamma och styvpappa Chris åkt iväg och handlat och jag och Niall var ensamma i huset. Såklart hade vi placerat oss i soffan och tittade på någon tråkig tv serie. Tillslut sa Niall.

”vi har varit här i tre dagar, vad sägs om att gå ut en stund?” sa han och jag tittade på honom och nickade.

”visst varför inte” sa jag och han reste sig upp från soffan och när han stod upp så drog han tag i mig så jag reste mig upp från soffan. Sen gick jag efter honom upp för trapporna så vi kunde byta om och göra oss lite i ordning för att kunna visa oss ute. Niall stal en kyss av mig när han gick förbi mig i hans sovrum och gick mot badrummet med en handduk i handen.  Jag rotade i min resväska men hittade inget. Istället ställde jag mig vid fönstret och drog upp persiennerna och titta på vädret och då fattade jag att det var väldigt varmt ute. Det var ju trotts allt Juni och sommar.  Jag gick till resväskan igen och tog fram ett blommigt linne och ett par jeans shorts. Mitt hår tog jag ut ur tofsen det hade slängts upp i igår efter jag hade duschat. Jag lät det hänga längst mina skulderblad och sen tog jag fram ett par vita hälstrumpor.  När jag var helt klar lade jag mig ner i Nialls säng och kollade igenom min telefon som facebook, twitter och instagram. Efter en stund så kom Niall ut från badrummet i bara kallsonger och sen öppnade han sin garderob. Han hade varit lite duktig och lagt in alal sina kläder i hans gamla garderob. Han satte på sig en vit tshirt med gitarrhalsar på. Sen tog han fram ett par ljusa jeans och ett par hälstrumpor han också. Sen tog han handduken han hade haft med sig ut från badrummet och gnuggade i sitt hår ett tag och när han tog bort handduken igen stod hans hår åt alla möjliga olika håll. Jag skrattade åt honom och han tittade på mig och sen vände sig om där det hängde en spegel.

”jag är klar ska vi gå eller?” sa han och skrattade lite.

”du är inte seriös hoppas jag?” sa jag och skratta ännu mer åt hans hår som bokstavligen stod åt alla håll och kanter.

”nej jag skojar, kommer snart” sa han och gick in på badrummet och efter ett par minuter så kom han ut igen och då stod hans hår inte hur som helst utan då var det fixat precis så som det brukar vara. Jag tittade på honom och log stort och tänkte precis säga något när jag avbröts av mig telefon som ringde och mammas namn dök upp på skärmen.

”Hej” sa jag när jag svarade och jag möttes av en glad mamma i andra änden.

”hej gumman, hur har ni det?” frågade hon glatt. Jag kunde se henne framför mig. Min mamma var som mig inte så lång ganska smal och kort spretigt blont hår.  Saknade henne lite faktiskt.

”vi har det bra, hur har ni det utan mig hemma?” frågade jag henne och jag kunde höra henne skratta till lite i telefonen.

”tomt, Matthew är ju knappt hemma heller, vad gör ni då?” frågade hon och jag tittade på Niall som försökte lista ut vad jag pratade med min mamma om eftersom när vi hade våra telefon konversationer pratade vi sällan engelska.

”vi ska gå ut snart, vet inte riktigt vad vi ska göra men ut ska vi, det är jätte fint väder här” sa jag och jag kunde nästan se mamma le fast hon inte var här.

”okej, men då ska jag inte störa er mer. Ska försöka slita din pappa från jobbet en stund så vi kan gå ut och luncha” sa hon och jag skrattade till sen sa.

”okej, hälsa honom från mig. Puss, älskar dig” sa jag och gjorde ett puss ljud med läpparna och mamma svarade.

”det ska jag göra, älskar dig också hjärtat” sa hon sen la vi på och jag hade redan glömt bort vad jag skulle säga och istället gick jag upp mot honom men stannade halvvägs.

”jag hoppar på tre” sa jag och han nickade och log stort mot mig och jag sprang siste vägen och sa.

”1,2 och 3” sa jag och samtidigt hoppade jag upp så jag slingrade mina ben runt hans midja. Jag skrattade till och sen vilade mina händer på hans kinder och log stort mot honom och sen böjde ner mitt huvud som hamnade några decimeter ovanför hanns huvud när han bar mig och kysste honom länge. Hans läppar rörde sig med mina i en fantastisk rytm och han började gå mot sängen och där lade han sig på mig eller över mig och våra läppar fortsatte vara sammanlänkade med varandra och kyssarna övergick till hångel och hans tunga som lekte med min. Efter en stund drogs hans läppar ifrån mig och han höll sig fortfarande lite uppe med hjälp av hans armar så han inte skulle mosa mig under honom. Han log mot mig och jag log tillbaka sen höjde mitt huvud för att nå hans läppar igen och sen hörde jag hur fotsteg kom upp för trappan och Niall lade sig fort ner på mig och hans armar slingrade sig runt mig så jag låg på dom och jag började leka med hans hår i nacken och sen såg jag ett ansikte som jag inte kände igen komma upp i dörren.  Mörkt hår ganska så lång, jag kände inte igen honom över huvud taget. Han hade mörka kort byxor och en grå collage tröja som det avr ett tryck av någon tjej på. Niall reste sig upp och gick fram till killen och hälsade på honom i en kram.

”Sean!” sa han samtidigt som han kramade om honom.

”Niall hur är det?” frågade han och jag ställde mig upp och gick fram till dom och ställde sig bredvid honom.

”det är as bra, skönt att vara hemma” sa han och jag log mot honom och han log tillbaka mot mig sen la Niall armen om min midja och sa.

”Sean det här är Gabbie” sa han och jag sträckte fram handen för att hälsa på honom. Han hälsade på mig och sa.

”jag är Sean Nialls bästa kompis” sa han och tittade på mig samtidigt som han log stort och växlade blick med Niall.

” hej Sean, jag är Gabbie… Nialls flickvän” sa jag och då slutade han titta på mig och tittade fort på Niall och höjde med ögonbrynen. Och sen gick han in i Nialls rum och satte sig på skrivbordsstolen. Vi vände oss mot honom och jag la armarna om Nialls midja och sen så frågade Sean.

”ska ni med ut eller?” frågade han och vi tittade på varandra och Niall sa.

”visst” sa han och sen började han gå ut ur rummet. Och Sean följde fort efter och jag gick sist utav dom ner och jag stannade på näst sista trappsteget och satte mig där och sträckte mig efter mina låga vita converse och sen knöt på mig dom. Och tog min skinjacka jag hade med mig. Niall hade bara en grå munkjacka på sig och sina vita supras.

”vart ska vi då?” frågade Niall Sean när vi gått ungefär femhundra meter från Nialls hus.  Jag hade redan flätat ihop mina fingrar med Nialls och hade inga planer på att släppa hans hand heller.

”Darragh och Scott och säkert fler är vid fotbollsplanen” sa Sean och då såg jag hur Niall sken upp i ett stort leende och sa sen.

”kan vi inte gå dit då?” frågade han och Sean vände sig om så han gick baklänges och nickade. Sen tittade han på mig och jag nickade också.

Efter tjugo minuter stod vi på en fotbollsplan och Niall hade presenterat mig för alla hanns kompisar eller ja dom två som var där.  Jag hade börjat prata med Darragh och Scott om lite allt möjligt det var roliga killar.

”ska vi spela lite eller?” hörde vi Sean säga och sen tog han upp en boll från marken. Niall tog bollen från honom och började springa omkring på planen och killarna började springa efter. Jag struntade i dom och satte mig på en bänk som stod lite längre bort.

Nialls Perspektiv.

Jag tittade på Gabbie som hade gått och satt sig på en bänk lite längre bort och satt just nu med hennes telefon i händerna. Jag förstod nästan att hon kollade igenom twitter för hon hade ett speciellt uttryck på ansiktet när hon läste twitter för jag själv visste att det itne var dom snällaste saker som stod där. Det som lyste i hennes ansiktsuttryck var självsäkerhet men ändå såg man att hon tog åt sig sakerna som stod där. Jag slutade kolla på henne av att jag fick en hand på min axel. Av Darragh.

”hur träffade du henne?” frågade han mig och jag fnös till och sen vände mig mot honom.

”hennes pappa jobbar för sony musics, han hjälper oss med nya plattan” sa jag och log och han nickade imponerat.

”hon är en bra tjej, släpp henne inte” sa han och jag skakade på huvudet.

”inte en chans, men jag gillar inte det där med vad hon gör nu” sa jag och han kollade konstigt på mig.

”hon sitter ju bara där?” sa han ironisk jag skakade på huvudet med ett leende.

”nej, hon läser tweets” sa jag och han rynkade på pannan igen och fortsatte titta konstigt på mig.

”allt hat hon fått, hon säger att hon inte bryr sig för hon vet vad som är sant och inte sant. Men jag vet ändå att hon tar åt sig av det dom skriver till henne” sa jag och tittade ner i marken och sen lade mina ögon på Gabbie igen och samtidigt tittade hon upp och vinden sög tag i hennes långa blonda hår. Jag log mot henne men fick inte något leende tillbaka. Eller jo, ett väldigt litet.

”jag förstår, tyvärr finns det inte så mycket vi kan göra åt det” sa han och jag skakade på huvudet för det var sant. Det finns ingenting vi kan göra åt just det där.  Han skakade mig lätt med handen han hade på min axel och sa.

”gå bort till henne nu, något är det som bekymrar henne” sa han och jag nickade sen släppte han min axel och jag gick bort till henne. Och satte mig bredvid henne.

”du kollade twitter eller hur” sa jag och hon nickade sakta. Jag tog mina fingrar under hennes haka och vände hennes ansikte mot mig.

”inget som står där, oavsett vad det är. Lyssna inte på det, dom är bara avundsjuka” sa jag till henne och då tittade hon på mig första gången och log. Sitt riktiga leende.

”du vet att jag egentligen inte bryr mig va? För dom känner mig inte” sa hon och jag log stort mot henne sen la armen om hennes axlar och hon tog sin hand och flätade med mina fingrar.

”nej, och det är omöjligt att inte tycka om dig” sa jag till henne och hon tittade på mig och jag lutade ner huvudet för att kunna möta hennes läppar och sen sa jag.

”min prinsessa, det vet va? Du kommer alltid vara min prinsessa” sa jag och jag kunde se rodnaden på hennes kinder dyka upp och då tog jag tillfället att kyssa henne igen. Jag kunde aldrig få nog av dom där kyssarna.


Så, ganksa så bra uppdatering kommer det bli framöver för nu känns det som om jag vet vad jag ska skriva om exakt! :)

                                                                                                                                                 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback