The Moment - Kapitel 61

Tidigare: 
”vad bra, vad heter låten?” frågade jag och han svarade.

” Live While We’re Young” svarade han och jag nickade och sen sa.

”vill du sova?” han nickade och sen drog mig ännu närmare honom om det ens var möjligt och jag kände hans stora varma kropp mot min kalla lilla och sen hörde jag hans mörka irländska accent säga.

”du vet att jag älskar dig princess oavsett vad. Sov gott, jag älskar dig” sa han trött och jag hörde hans andetag bli tyngre och tyngre och innan dom blev allt för tunga sa jag.

”jag älskar dig något otroligt Niall James Horan” sa jag och jag kunnde känna hur han log och sen fick jag hans läppar tryckte mot min panna igen. 



Jag vaknade innan Niall och kände hur varmt det var under vårt täcke och jag vände mig om i hans famn för att kolla på klockan och hon stod på 10 am. Jag gick upp ur sängen och drog på mig ett par av mjukisbyxorna som jag hade lämnat där för någon vecka sedan när jag fått något utbrott på mamma och bestämde mig för att sova där. Vilket funkade helt utmärkt, jag tog min telefon och gick ut till vardagsrummet men fortsatte sen ut till köket och tänkte laga frukost men såg att kylskåpet var helt tomt. Jag bestämde mig för att ta bilen och åka och handla lite fort. Jag gick till badrummet och sköljde ansiktet i kallt vatten och sen satte upp mitt blonda hår i en slarvig tofs och gick till sovrummet och satte på mig kläderna jag hade på mig igår och sen gick till hallen och knöt på mig mina vita converse. Jag tog bilnycklarna och lägenhetsnycklarna och låste försiktigt upp dörren så att jag inte skulle väcka Niall och sen låste den utifrån sen också.  Jag öppnade porten och möttes av ett antal paparazzi fotografer. Åh nej, jag orkade inte med deras kommentarer och frågor om allt.

”Har Niall kommit hem?”

”har Harry flyttat ut ur byggnaden?” hela tiden. Jag ignorerade och gick fort till bilen och satte mig i den och de stannade vid porten. Men det roligaste av allt var att Niall låg och sov, Zayn var hos Perrie så han var inte i byggnaden. Louis var och hämtade Eleanor och sen skulle de åka hem till hennes mamma och sen ner till wemberly stadium för att kolla på fotboll och Harry bodde inte ens här inne längre. Jag tyckte det var väldigt roligt. Jag körde iväg till närmaste mat affär och gick in och tog en varukorg och plockade ner smör, mjölk, bröd, ägg, bacon, juice och lite allt möjligt innan jag betalade och åkte därifrån igen.

När jag stannade bilen på parkeringen stod fotograferna fortfarande kvar och jag hade varit borta i en halv timma ungefär. Jag gick med snabba steg och använde nyckeln till porten istället för koden så de inte skulle ta sig in på någon sätt. Jag tog trapporna upp till Nialls lägenhet och låste upp ytterdörren och trampade av mig skorna och sen gick till köket och ställde ifrån mig kassen med mat. Jag gick in till sovrummet för att kolla om Niall fortfarande sov, vilket han gjorde. Hans djupa andetag var de gulligast jag någonsin hört och hans ansikte som låg pressat mot kudden var också otroligt gulligt. Jag stängde dörren om honom och sen gick tillbaka ut till köket och ställde in allt i kylskåpet och sen tog fram ägget och baconen för att steka det.

Jag hade precis stekt klart allt när min telefon vibrerade på bänken ett sms från pappa.

From: dady

Hey, Michelle and Olivia are here. Mum missing Nialler, bring him over. And Olivia is a fan you know

Michelle är alltså min pappas lillasyster och Olivia är hennes dotter på 8 år. En av de sötaste ungar jag träffat på. Har varit barnvakt åt henne flera gånger när Michelle och hennes man Toby velat göra något. Men nu hade de skaffat en barnvakt som de hade anlitat på heltid nu när hon börjat jobba. Jag knappade snabbt in ett svar till honom.

To: dady

Haha, sounds great. He have to wake up first..

Skrev jag och sen ställde fram allt på köksbordet för att sen gå in och väcka Niall som förmodligen skulle vara otroligt jetlagged idag. Jag öppnade försiktigt dörren och den kunde inte låta bli att knarra lite. Jag kröp upp på alla fyra bredvid honom i sängen och satte mig med ett ben på varsin sida av honom eftersom han hade lagt sig på rygg istället. Jag tog min telefon och kunde inte låta bli att knäppa ett kort på honom, han var otroligt söt när han sov. Jag tror inte att han märkte av min vikt något eftersom han inte rörde sig överhuvudtaget, men de flesta visste hur svårväckt han var. Telefonen lade jag lite längre bort på madrassen och sen böjde mig ned och pussade han i pannan och sen ner på käkbenet och sen på läpparna och på halsen och det var då han reagerade han ryckte till lite och då pussade jag honom på näsan och då vaknade han till och tittade på mig med springor till ögon och han tog sina armar runt mina höfter och sen drog ned mig bredvid honom i sängen och han lade sig på sidan så mitt ben hamnade under honom.

”älskling, jag har gjort frukost” sa jag och hans grepp lossade inte om mig och han lade mig med mitt andra ben över honom och drog in han i en kram och jag kände hans läppar mot min bröstkorg som inte doldes av den stickade tröjan.

”har du?” sa han i en raspig morgonröst.

”ja, ägg och bacon” sa jag och han lossade greppet lite om mig och kollade in i mina ögon med hans trötta ögon som inte riktigt var helt öppna än. Och tryckte sina läppar mot mina helt oförberett och sen sken upp i ett stort leende.

”jag älskar dig!” sa han och jag sken upp i ett stort leende och sen länkade mina läppar med hans och sen reste han sig upp ur sängen vilket jag också gjorde och när jag gick förbi honom så greppade han tag i min höft och sen kysste mig igen och sa.

”du är väldigt söt i stora tröjor, det får dig att se mindre ut än vad du redan är” sa han och jag skrattade in i kyssen han var på väg att ge mig och sen vände jag mig om och kände en handflata snärta till på min rumpa. Jag vände mig om i dörrhålet och sa.

”ska du ha frukost eller?” han log men hörde sarkasmen i min röst och putade med underläppen och sa.

”förlåt” sa han och sen sprang emot mig precis när han tagit på sig en tröja och fångade upp mig och jag klängde fast mina ben runt hans höfter. Han kysste mig och sen släppte ner mig för att kunna sätta sig på köksstolen. Jag gick runt bordet och sen satte mig mitt emot honom och började dricka ur kaffe koppen vilket han också gjorde. Han log stort och tittade på mig.

”du är världens bästa flickvän” sa han och jag log stort och sen tog han upp sin telefon och sen svarade jag.

”jag vet!” sa jag och log och han skrattade och sen knäppte ett kort på frukosten och sen åt av den samtidigt som han knappade in något på telefonen och när han lade ifrån sig den så vibrerade min telefon och jag såg att han nämnt mig i en tweet och sen en bild.

 

 Jag log mot honom och åt av mitt ägg som låg på talriken.

”mamma saknar dig” sa jag och han tittade upp och log sitt ur fåniga leende och sa.

”vi åker till dig när vi käkat! Snäälllaaaa” sa han och jag skrattade och puttade ifrån mig talriken lite och sen lyfte upp mitt ben till magen och tog min kaffe kopp och drack några klunkar ur den. Jag svarade på hans fråga nu och sa.

”ja, jag har redan pratat med pappa och sagt att du följer med hem. Och min faster och hennes dotter är hos oss över dagen. Hennes dotter är ett fan, var beredd att bli på hoppad” sa jag och han skrattade och sa.

”jag är van, tro mig” sa han och skrattade och sen ställde ifrån sig allt på diskbänken och jag reste mig upp för att hjälpa honom samtidigt lägenhetsdörren rycktes upp. Jag hoppade till och sen hörde Louis höga röst eka genom lägenheten.

”HALLÅ?” hörde jag hans röst skrika och då kom jag på att han måsta ha Eleanor med sig. Jag sprang ut ur köket och in i hallen och Louis fångade upp mig i en kram först och jag skrattade och sen kastade han mig över axeln och sa.

”trodde att det var mig du skulle hälsa på först, men då vet jag” sa han och jag skrattade och slog han med handflatorna på rumpan och sa.

”Louis släpp ner mig” sa jag och han höll sitt poker face och sa.

”aldrig, vem är din favorit i One Direction?” frågade han och jag stannade upp och bara för att retas så sa jag.

”Niall vem tror du?” jag hörde Niall och Eleanor skratta och jag försökte häva mig upp men varje gång jag var när på att va uppe så lyfte han mina ben så att min överkropp åkte framåt alltså. Jag skrek och sa.

”Men Louis släpp ner mig!” skrek jag och han skrattade bara högre och högre och han skulle gå till köket och nästan gölmde bort att han hade mig på axeln och hoppade iväg och halkade så jag åkte in i väggen jag hörde Niall skratta som ett fån och det gjorde Louis och Eleanor också. Jag reste mig upp med hjälp från Eleanor och sen omfamnade hon mig i en kram och sen log stort mot mig.

”är allt bra?” frågade hon när Niall omfamnade mig från sidan och pussade mig på tinningen. Hon log och jag svarade.

”allt är jätte bra, med dig då?” frågade jag och hon nickade.

”jätte bra, vi tänkte bara säga hej vi ska på fotboll” sa hon och jag nickade och log och Niall sa.

”vad trevligt” sa han och skrattade lite och sen tryckte sina läppar mot min tinning.

”nornor, vi behöver gå nu” sa han och jag skrattade åt smeknamnet han hade på henne som var lite annorlunda. Hon nickade och sen så vinkade dom innan de gick ut ur lägenheten igen.

”ska du duscha innan vi åker?” frågade jag och han nickade och då sa jag.

”men gå och gör det då” sa jag och han snurrade runt mig och jag la händerna på hans bröst drog lite i tröjan.

”vill du följa med? För att spara vatten och så?” frågade han och jag skrattade åt den dåliga repliken han just sagt. Han skrattade också och sen drog jag med mig honom in till badrummet.

 

”Hallå!” skrek jag när vi kom innanför dörren hemma hos mig och sen kom mamma och pappa ut i hallen medans vi tog av oss skorna. Jag hade satt mig ner och höjt foten till Nialls knä så han knöt upp rosetterna på mina skor. Han hjälpte mig upp och sen vände sig mot mamma och pappa. Han tog i hand med pappa och pappa sa.

”hallå, är allt bra? Har allt gått bra för er?” frågade han och Niall nickade och log och svarade vänligt.

”hej, allt är bra. Ja, det har det. Fansen har varit helt hysteriska, det är helt sjukt” sa han och pappa skrattade och nickade och sen gav han mamma en snabb kram och hon sa.

”hej gubben, vad skönt att allt varit bra. Kom in” sa hon och jag log och rodnade lite, det var min mamma i ett nöt skal. Hon kallade alla för gubben, gumman och vännen även hjärtat hade kommit in på vissa ställen. Vi gick in till vardags rummet och där satt Michelle och Olivia. Olivia kastade sig upp ur soffan och sprang på sina taniga ben till mig så fort hon kunde och henne blonda lockar studsade på hennes rygg. Jag fångade upp henne och hon kramade mig länge tills hon fick syn på Niall så tittade hon på mig och hennes ögon vart stora som pingis bollar och Niall sa.

”hej” sa han och log stort. Och mitt hjärta smällte, jag satte ner Olivia på golvet och sen satte sig Niall ner på huk och sträckte fram sin hand för att hälsa på henne. Så länge gick jag och hälsade på min faster och hon sa.

”undra hur det där kommer gå innan hon börjar skrika honom rakt upp i ansiktet” sa hon och jag skrattade och sen drog med mig henne upp ur soffan och vi satte oss på kanten och tittade på Niall och Olivia.

”vad heter du då sötnos?” sa han och sen hörde jag Olivias röst otydligt säga.

”Olivia” sa hon och sen såg jag hur hon lade sina armar om hans hals och han om hennes lilla midja. Mitt hjärta smälte ännu en gång och jag log stort och se sprang hon till mig och hoppade upp i mitt knä. Och gömde sitt huvud i kurvan mellan min axel och hals.

 

Någon timme hade gått och Olivia hade börjat prata massor med Niall och även Harry som kommit förbi eftersom han hade haft väldigt tråkigt. Harry hade också fått prata med Olivia och han tillslut börjat prata med dom. Niall och Harry var helt underbara med barn, jag visste att Harry älskade barn och det syntes verkligen. En dag hoppades jag på att få en Niall junior som sprang runt fötterna, men jag hade varit så dum att tacka nej till att flytta ihop med honom. Ibland kan jag själv undra vad jag tänker med. Men jag var inte redo ,men när han väl flyttade in i huset kanske jag var det. Vi hade ju trotsallt varit ett par i snart ett halv år. Vilket kändes helt sjukt.

”när ska ni vara i arenan i morgon?” frågade jag och Harry tittade upp från sin telefon och sa.

”Soundcheck vid klockan två” sa Harry och jag nickade och det betydde att de skulle vara där lite tidigare. Så kanske vid halv två skulle de vara i arenan i morgon. Niall hade bett mig följa med vilket jag gärna ville för vi skulle gå och se sista delen av fältävlan som var hoppning i morgon efter soundcheck och innan avslutningen. Vilket skulle bli hur kul som helt, men jag tyckte även det var lite pirrigt eftersom jag skulle bli presenterad för hela deras crew. Stylister, röstcoacher, vakter alla. Vilket kändes lite konstigt men ändå bra på något sätt. Var de lika lättsamma som killarna var det ju bara bättre!

”ser ut som om hon börjar bli trött” sa Michelle efter hon avslutat ett samtal över telefon med sin man Toby. Olivia satt på golvet och småskrattade till Harry som gjorde roliga miner åt henne och sen kittlade henne. Niall flyttade sig tvärs över golvet till mig som satt på soffkanten. Han lutade sig mot grunden på soffan och huvudet på soffan lutat bakåt. Jag böjde mig fram och pussade han så det blev en upp och ned puss. Sen drog jag mina fingrar igenom hans hår och det var lent men ändå lite kladdigt från vaxet.

 

Alla hade åkt hem förutom Harry och vi satt i soffan och kollade på en film jag låg med huvudet i Nialls knä och Harry med huvudet i mitt knä och där låg jag och pillade i hans lockar och Niall tryckte sina läppar mot mina flera gånger vilket inte gjorde något alls. Konstigt nog blev han aldrig svartsjuk eller avundsjuk när jag hittade på något med Harry eller låg och pillade han i håret som jag gjorde nu. Och helt plötsligt bröt Niall tystnaden mellan oss och sa.

”Gabbie, jag behöver berätta något för dig” sa han och hela jag frös. Harry satte sig lugnt upp som om han visste att det skulle komma något ur Nialls mun förr eller senare.  


nu så! ska verkligen skriva mycket nu och göra massa tidinställda för jag är inte enns i sverige nästa vecka :( men jag ska skriva på! jag lovar! 

 






Clara
10 October, kl. 10:04 | Blogg; http://onedirectionnovell.devote.se

När kommer nästa del ut?

Svar: Idag :D förlåt för att ni fick vänta, men den kommer ut idag! :) Kram kram
Ellie Sundström

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback